8 Bedste import / eksport WordPress-plugins

Bedste import og eksport WordPress-plugins

Ethvert websted, der har været i et stykke tid, begynder at indsamle data i sin database. Uanset om det er brugere, kunder, billeder, temaer, indlæg, SEO eller noget andet, finder det et sted inden i din WordPress. Undertiden kan det være en god idé at flytte disse data til andre steder. Sig fra et WordPress-sted til et andet websted eller platform. Måske vil du have adgang til brugerdata for at opdatere abonnementslister eller flytte salgsdata til dit regnskabssystem.


Ligeledes kan du på et tidspunkt ønske at importere data til dit WordPress-sted. Dette kan ske, hvis du opretter nye underdomæner, der kræver de samme brugerkonti. Eller hvis du skifter til en helt ny vært. Selvfølgelig kan du administrere dette ved hjælp af phpMyAdmin fra dit kontrolpanel (som du kan lære om i vores hvordan man migrerer WordPress-guide). Men ikke alle af os ønsker at beskæftige os med phpMyAdmin eller endda besøge kontrolpanelet. Det er her plugins til at importere og eksportere data fra / til dit WordPress-websted kan vise sig at være nyttige.

Indfødte indstillinger for WordPress-import / eksport

Med WordPress kan du altid falde tilbage på den oprindelige import / eksport-funktion. Du kan bruge importværktøjet til at importere webstedsindhold såsom poster eller kommentarer fra andre platforme til din WordPress.

Indfødt WordPress-import

For at eksportere indhold opretter WordPress en XML-fil, som du kan hente og gemme på din computer. Denne fil kan indeholde indlæg, sider, kommentarer, brugerdefinerede felter, kategorier og tags. Ved hjælp af funktionen Importer i en anden WordPress-installation kan du derefter uploade filen til det pågældende sted.

Native WordPress Export-funktion

Men en mere praktisk måde at håndtere dette på er at bruge WordPress-plugins. Nedenfor viser vi WordPress-plugins, der hjælper med at importere eller eksportere specifikke databunker til og fra din WordPress (i modsætning til generelle migrationsplugins, som kan hjælpe dig med at flytte hele dit websted). Det sparer dig for besværet med at genskabe webstedssektioner på et andet sted.

Lad os komme i gang med plugins. Nogle kan komfortabelt importere og eksportere alle data på din WordPress, mens andre overfører specifikke datasæt. Læs videre for at lære mere!

Disclaimer: WPExplorer er tilknyttet et eller flere produkter, der er anført nedenfor. Hvis du klikker på et link og gennemfører et køb, kan vi foretage en provision.

1. Importer enhver XML- eller CSV-fil til WordPress

Importer enhver XML- eller CSV-fil til WordPress Plugin

Hvis du har en masse data liggende i CSV-filer, hjælper dette plugin dig med at flytte dem rundt i en fire-trins proces, der arbejder fra en simpel træk og slip-grænseflade. Der er ikke noget krav om, at XML- eller CSV-filerne skal være i et bestemt strukturformat eller -størrelse. Plugin bryder filerne, der skal importeres, til håndterbare bunker, og du kan indstille det til at importere større filer eller også fremskynde importen. Det importerer alle data, inklusive attributter og værker med specialtegn som arabisk, hebraisk og kinesisk.

Ikke kun eksisterende data på nogen CMS, du kan bruge dette plugin til at importere live datafeeds såsom aktiekurser, sportsresultater eller live citater. Hvad hvis du vil eksportere dataene? Nå, dette plugin integreres med en ledsagende plugin, Eksporter WordPress-data til XML / CSV som giver dig mulighed for at eksportere næsten alt. Du kan derefter redigere dataene i Excel og sende dem videre til ethvert sted, du ønsker.

En Pro-version giver dig mulighed for at gøre mere, f.eks. Import af data til brugerdefinerede felter eller import af billeder. Det tillader også import fra en live URL eller tjek en fil for opdateringer og redigering efter behov. Hvis du er en WooCommerce-bruger, er du muligvis også interesseret i deres XML & CSV-importør til alle WooCommerce-produkttyper.

2. Ultimate CSV-importør

Ultimate CSV-importør-plugin

Hvis du har brug for dit plugin til at udføre en masse tunge løft regelmæssigt, er Ultimate CSV Importer muligvis bare den, du har brug for. Det kan importere næsten alt – indlæg, kommentarer, anmeldelser (fra WP-kundeanmeldelser) samt SEO-felter fra alt-i-én SEO. Det stopper ikke der, det importerer tilpassede indlæg, brugerdefinerede felter og endda billeder fra eksterne webadresser som Pixabay eller Shutterstock. Importhastigheden kan også øges. Og det, der er rart, er, at det kan fjerne duplikatindhold for at skære nedblæsning i din database. Indlægstyper importeres med taksonomier, multikategorier og multimærker. Plugin fungerer med multisites og en tilføjelse hjælper med at flytte indhold ud i CSV-format.

Mens du kan udføre alle ovenstående handlinger gratis, kan du gøre mere, hvis du køber en Pro-licens. Det kører periodiske webstedsopdateringer uden nogen manuel indgriben og understøtter flersprogede websteder. Alle importerede moduler administreres i en filhåndtering, og detaljerede logfiler vedligeholdes. Udviklere vil også være glade, da plugin-funktionerne kan udvides.

3. Woo Import Export

Woo Import Export Plugin

Info & download

Vores næste plugin, Woo Import Export, er udelukkende beregnet til WooCommerce-brugere. Dette premium plugin kan importere eller eksportere alle de data, der vedrører din butik, fra produkter, produktkategorier og ordrer til brugere og kuponer. Du kan vælge de felter, der skal importeres eller eksporteres, anvende filtre og planlægge import / eksport samt vedligeholde logfiler over al import / eksportaktivitet.

Plugin fungerer med CSV-formater og kan også trække data fra URL’er. Det giver et eksempel på alle import / eksportdata, så du kan være sikker, inden du trykker på import / eksport-knappen. Med understøttelse af WPML udgør flersprog ikke et problem.

4. Widgetimportør og eksportør

Widgetimportør og eksportørplugin

Widgetimportør og -eksportør er et enkelt og smart plugin, der gør nøjagtigt, hvad det navn antyder. Det giver en nem måde at flytte widgets til et andet websted og er især praktisk, når du tilføjer widgets til dit tema. Ved at klikke på knappen Eksporter oprettes en JSON-fil, der indeholder widgets sammen med deres indstillinger. Hvis du vil importere filerne, skal du blot downloade dem til det ønskede sted, hvad enten det er på et andet sted eller på det samme sted. Når importen er afsluttet, får du se, hvad der sker med widgets i en pæn tabel.

Plugin downloader ikke blindt alle widgets, mens de importeres. Widgets, hvor der ikke er angivet et specifikt widgetområde, eller som ikke understøttes af dit tema, er udelukket. På lignende måde gemmes widgets, der allerede findes på den nye placering, som inaktive widgets. Udviklere kan filtrere dataene før import.

Denne populære widget er tilgængelig til gratis download på WordPress-plugin-depotet.

5. Customizer Eksport / Import

Customizer Eksport / Importer plugin

Hvis du har et tema, der ser lige ud som du ønsker, og vil kopiere det til et andet sted, er det Customizer Export / Import, der kan hjælpe. Men inden det skal du sørge for, at dit tema bruger WordPress Customizer til dets indstillinger, og at temaet er aktivt. Du kan derefter overføre indstillinger direkte fra Customizer-grænsefladen. Alle indstillinger og indstillinger kan overføres.

Naturligvis fungerer dette kun, hvis du importerer indstillinger til det samme tema eller underordnede tema som de originale indstillinger.

Når du importerer, har du muligheden for at ekskludere billeder. Udviklere kan filtrere indstillinger, der ikke er en del af tilpasseren ved hjælp af filtre. Når importen er afsluttet, opdateres siden, og du vil se alle de viste ændringer. Dette plugin gør det lettere at genskabe WordPress Customizer-indstillinger. Hvis temaet har utallige indstillinger, vil du sætte pris på behovet for dette plugin.

6. Importer brugere fra CSV med Meta

Importer brugere fra CSV med Meta Plugin

Importer brugere fra CSV med meta er praktisk, når du vil importere tusinder af brugere i CSV-format direkte til din WordPress på få sekunder. Tilpassede brugerdata kan inkluderes automatisk og kan bruges til at redigere brugerprofil.

Du kan tildele roller til brugere og sende e-mails til dem. E-mails kan tilpasses og kan gemmes som skabeloner. Du kan indstille det så brugerne importeres med jævne mellemrum og også opdatere hver brugerdata. Desuden er plugin kompatibelt med mange andre plugins til medlemskab. Samtidig tillader krogene, der er forsynet med plugin, udviklere at udvide funktioner.

7. Eksporter alle webadresser

Eksporter alle URL'er-plugin

Eksport af alle URL’er er et simpelt plugin, der opretter en side på dit websted, der viser alle titler, kategorier og URL’er. Derfra kan du hurtigt kontrollere dine udgivne sider og indlæg såvel som indlæg, der er planlagt til udgivelse. Du kan eksportere data og kategorisere dem efter indlægstyper.

Dette plugin er praktisk, når du vil kontrollere alle webadresserne til dit websted, eller mens du prøver 301 omdirigeringer ved hjælp af htaccess. Du kan filtrere webadresser efter forfatter og tildele foretrukne navne til CSV-filer samt generere filnavne tilfældigt for at beskytte følsomme data.

8. Eksporter medier med valgt indhold

Eksporter medier med valgt indholdsplugin

Normalt, når vi eksporterer et indlæg, eksporteres de relaterede mediefiler ikke med posten. Eksportmedier med valgt indhold tilføjer en mulighed, der når det er markeret, finder det viste billede og vedhæftede filer til eksport sammen med dette indlæg. Enkelt, men nyttigt.


Data bliver stadig vigtigere for websteder, og du skal muligvis flytte dine mellem sider på et tidspunkt. WordPress-plugins, der findes i dette indlæg, kan hjælpe med at gøre lys over din opgave. Prøv dem, og lad os vide, hvordan de fungerede for dig.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map