8 Bedste e-mail og nyhedsbrev WordPress Plugins 2020

Nyhedsbreve er vigtige. Men at administrere en e-mail-liste og gøre tid til at oprette og sende nyhedsbreve passer ikke altid ind i din tidsplan (eller dit budget). Vidste du, at du kunne sende et nyhedsbrev lige fra dit WordPress-dashboard? Og endnu bedre – at der er en hel del WordPress-plugins for nyhedsbrev, som du kan bruge til at gøre opsætningen let?


I dag skal vi se på nogle af de nemmeste måder for dig at administrere dit nyhedsbrev med WordPress. Så uden yderligere problemer, lad os komme ind på, hvad vi synes er de bedste e-mail- og nyhedsbrev-plugins til WordPress.

Disclaimer: WPExplorer er tilknyttet et eller flere produkter, der er anført nedenfor. Hvis du klikker på et link og gennemfører et køb, kan vi foretage en provision.

1. MailPoet

MailPoet e-mails og nyhedsbreve

MailPoet er et stærkt nyhedsbrev og e-mail-manager, der problemfrit integreres med WordPress. Du kan opbygge din e-mail-liste, designe nyhedsbrev og sende dem direkte fra WordPress-instrumentbrættet. Derudover er det 100% gratis op til 2.000 abonnenter!

Så hvad gør MailPoet til et af de bedste WordPress-nyhedsbrev-plugins? Lad os starte fra begyndelsen – først ud, det er virkelig super let at konfigurere og bruge. Bare installer og aktiver MailPoet ligesom enhver anden plugin, så er du klar til at begynde at sende nyhedsbreve. Ingen ekstra konfigurations- eller serviceplaner er nødvendige. Du er nu i stand til at oprette / administrere dine abonnenter og lister lige fra WordPress!

Herefter inkluderer MailPoet en kraftfuld nyhedsbrev-builder til at oprette og tilpasse dine e-mails. Vælg, hvor du opretter et nyhedsbrev, en automatisk tilmeldings-velkomst-e-mail eller automatisk “nyt indlæg” -meddelelse. Vælg derefter en færdiglavet, lydhør skabelon, og du er dybest set klar til at gå! Du kan selvfølgelig tilpasse

MailPoet tilbyder også komplet WooCommerce-integration, skønt det er en af ​​mange funktioner i MailPoet præmie (bestemt værd at opgradere imo). Hvis du opgraderer til pro, kan du sende kunde-velkomst-e-mails, produktudbud og nye produktmeddelelser (bemærk: forladt indkøbskurv og kundebelønning er på vej!). Pro indeholder også statistikker om publikums engagement (klik og åbner), hvidmærket sidefods-nyhedsbrev, samme dags ugedagssupport og muligheden for at sende flere e-mails til flere abonnenter via enhver metode (f.eks. En SMTP).

MailpPoet er også GDPR-kompatibel og oversættelsesklar. Faktisk leveres der allerede 20 sprogoversættelser (og du er velkommen til at deltage i deres Transifex projekt, hvis du gerne vil hjælpe med en oversættelse til dit eget sprog).

2. Mailster (Premium)

Mailster e-mail-nyhedsbrev-plugin

Info & DownloadSe demoen

Mailster er et e-mail-nyhedsbrev-plugin til WordPress, der bringer hele e-mail-marketingoplevelsen med at oprette, sende og administrere e-mail-nyhedsbreve lige inde i din WordPress-backend.

Plugin giver dig mulighed for at sende og oprette smukt udformede e-mails til dine abonnenter takket være den indbyggede e-mail-builder. Du kan lave en hel kampagne med enkle træk og slip-bevægelser på få minutter og give en professionel kampagne til dit publikum.

Takket være funktionen til automatisk responder var det aldrig så let at oprette tilpassede handlingsbaserede e-mails. Vælg en bestemt dato, handlinger eller mange andre indstillinger, når en bestemt e-mail skal sendes til din abonnent. Du kan også kombinere bestemte kombinationer af kriterier for, hvornår en abonnent vil modtage mail.

Mailster gemmer alle dine abonnenter lige inde i WordPress, så du ejer alle data, og der er ingen gebyrer eller begrænsninger. Du kan oprette et ubegrænset antal lister og abonnenter uden at betale en krone. Andre e-mail-marketingtjenester har visse prissætningsniveauer for dette, så ved at bruge Mailster kan du spare et betydeligt beløb, og der er ingen grund til at bekymre dig om visse tærskler.

Detaljeret statistik er en kernefunktion i Mailster, som giver dig mulighed for visuelt at se åbninger, klik og afvisning. Derudover får du detaljerede statistikker over hver enkelt abonnent og ser nøjagtigt, hvilke handlinger der blev udløst, mens du ser kampagnen.

Mailster integreres med snesevis af plugins som at sende udbydere, WooCommerce og mange popup-form plugins. Der er desuden over 120 fantastiske skabeloner til rådighed, så det at finde den perfekte pasform til dit næste projekt vil ikke være et problem.

3. Nyhedsbrevet

Nyhedsbrev-plugin

Det passende navngivne Newsletter-plugin er lige hvad det siger – et nyhedsbrev-plugin. Dette gratis WordPress-plugin er en fantastisk mulighed for at oprette og sende nyhedsbreve fra din WordPress-installation.

Plugin inkluderer en abonnements widget og formular, så du nemt kan begynde at opbygge din abonnentliste. Der er endda enkelt- eller dobbeltoptionsindstillinger plus et afkrydsningsfelt for privatliv for at holde dit WordPress-websted GDPR-kompatibelt.

Når det kommer til at oprette dine e-mails, er nyhedsbrevet fuld af muligheder. Brug træk og slip-editoren til at oprette tilpassede e-mail-layouts, tilføje indholdsblokke, heltebilleder, overskrifter, opfordringer til handling og mere. Newsletter-pluginet er også SMTP-klar, integreret med WordPress-brugerregistrering og er kompatibelt med de fleste af de populære WordPress-oversættelsesplugins (inklusive WPML, Polylang og TranslatePress).

Med nyhedsbrevets indbyggede leveringskontrolhastighed kan du endda redigere den hastighed, som du sender dit nyhedsbrev til. Så du kan sende batches på 10 (eller et hvilket som helst antal) i stedet for at e-maile dine abonnenter på én gang. Og med Newsletter-pluginet er du ikke begrænset af nogen begrænsninger – tilføj ubegrænsede abonnenter og send ubegrænset nyhedsbreve!

Leder du efter mere? Nyhedsbrevteamet tilbyder masser af premium-tilføjelser til rapporter, automatisering / autosvar, WooCommerce, Google Analytics, geolocation og mere.

4. Jackmail

JackMail WordPress-nyhedsbrev-plugin

Jackmail er et WordPress-plugin dedikeret til at oprette og sende nyhedsbreve med din WordPress back-end. Det har alt hvad du har brug for, og smtp-server er inkluderet! Bare installer og start formatering af dit nyhedsbrev.

Nyd Jackmail EmailBuilder, som vil hjælpe dig med at oprette dit nye nyhedsbrev på den mest glat måde. Og selvfølgelig er det lydhør! Og takket være træk og slip indholdsbyggeren er oprettelse af dit eget nyhedsbrev børns leg. Hvis du vil automatisere dine nyhedsbreve, giver Jackmail dig også mulighed for at starte automatiseret arbejdsgang.

Jackmail har også plugin-stik, der hjælper dig med at indsamle optin-adresse fra ContactForm, NinjaForms, WPForms og mere .. Stop med at bekymre dig om, at dit nyhedsbrev går i spam. Jackmail er en af ​​de første WordPress nyhedsbrev plugin nogensinde til at integrere en professionel routing platform. De tilbyder i øjeblikket 3.000 e-mails pr. Måned gratis! (og ingen annonce i sidefod!)

Jackmail giver dig også sød statistik. Ved, hvem der åbner, hvem der klikker og mere! Dette er en fantastisk måde at spore kampagner og sådan på.

5. E-mail-abonnenter og nyhedsbreve

E-mail og nyhedsbreve

E-mail-abonnenter og nyhedsbreve er et helt gratis plugin, der giver dig mulighed for at sende e-mails, oprette nyhedsbreve og indsamle kundeemner – alt fra et enkelt hub. Dette plugin opretter en simpel abonnementsformular, som ikke er lige så tilpasselig som nogle af de andre indstillinger på denne liste. Dog tilbyder det næsten alle de funktioner, du har brug for, hvilket gør det muligt at:

 • Send meddelelses-e-mails til abonnenter, når nye indlæg offentliggøres.
 • Saml kundeemails ved at tilføje en abonnementsboks (via widget, kortkode eller PHP).
 • Tillad dobbelt opt-in og single opt-in metoder til abonnenter.
 • Angiv et afmeldingslink til hver e-mail.

At holde abonnenter regelmæssigt opdateret er en perfekt måde at forbedre dit omdømme på. Selvom dette plugin muligvis ikke er den mest fleksible mulighed, er dens evne til at hjælpe dig med at tiltrække potentielle abonnenter og vedligeholde de nuværende ikke at være ubestridelig.

6. Tribulant Nyhedsbreve Lite

Tribulant Nyhedsbreve Lite-plugin

En anden WordPress-drevet nyhedsbrevmulighed er Nyhedsbreve fra Tribulant. Alt dette i en nyhedsbrevmulighed understøtter mailinglister, betalte abonnementer, POP / IMAP-afvisningshåndtering, DKIM-signatur og endda SMTP-godkendelser – og mere.

Oprettelse af nyhedsbreve er lige så let som at oprette et indlæg. Faktisk kan du endda sende et indlæg som dit nyhedsbrev! Eller brug en af ​​de inkluderede skabeloner. Når du er klar, så send dit nyhedsbrev ud fra betjeningspanelet. Køfunktionerne gør det nemt at sende dine e-mails i batches (som Tribulant anbefaler til lister over 100 abonnenter). Du kan også konfigurere autoresponders og nyhedsbreve efter betingelser for yderligere at nå ud til dit publikum.

Men der er lidt mere om Tribulant Nyhedsbreve, som du måske vil vide. Her er et hurtigt snapshot af flere af plugins funktioner:

 • Post / side optin
 • Sidepanel-widgets
 • E-mailhistorik
 • E-mail-vedhæftede filer
 • Bit.ly kliksporing
 • WordPress-dashboardwidget
 • Premium-udvidelser: WooCommerce, Google Analytics, Kontaktformular 7, s2Member osv.

7. SendPress

SendPress-nyhedsbreve

SendPress er en fantastisk mulighed, hvis du vil have en enkel og nem måde at sende nyhedsbreve fra dit WordPress-sted. Med det installerede plugin har du adgang til en simpel kodefri nyhedsbreveditor, lydhør nyhedsbreve med sporing og planlægning, tilpassbare skabeloner, tilmeldingsformular og widget samt indstillinger for enkelt og dobbeltoptin.

Men hvad der er unikt, som jeg ikke har set før, er muligheden for at oprette nyhedsbrevlister i henhold til WordPress-roller. På denne måde kan du oprette og sende tilpassede nyhedsbreve til dine abonnenter såvel som ugentlige meddelelser til dine blogforfattere. Dette er en fantastisk måde at holde kontakten med dine læsere såvel som dit team.

Andre bemærkelsesværdige plugin-funktioner inkluderer Postman SMTP-kompatibilitet, Auto Cron (som sikrer, at alle dine nyhedsbrev-e-mails sendes) og nyttig online dokumentation. Hvis du er interesseret, kan du også opgradere til Pro for at få adgang til API-afsendelse via yderligere SMTP-indstillinger, automatiseret afvisningsproces, rapportering, tilpasselige HTML-nyhedsbrevskabeloner, spam-score og premium / prioritetssupport.

8. Nyhedsbrev Manager XYZ

Nyhedsbrev Manager af XYZ

Sidste på vores liste er Newsletter Manager fra XYZscripts. Dette er et let nyhedsbrev med grundlæggende indstillinger. Inkluderede funktioner er en optin-form (kortkode og widget), support til ubegrænset abonnenter (e-mails), SMTP, automatisering via cron-job, batch-transmission, autorespons for abonnement og GDPR-overholdelse.

Plugin giver også mulighed for almindelig tekst, HTML eller multipart meddelelser. Så med denne særlige plugin er nyhedsbrevdesign fuldt op til dig. Opret dit eget design, eller find en HTML-nyhedsbrevskabelon, du gerne vil bruge til dine e-mails.

En hurtig note om WordPress PHP Mail-funktion og SMTP

En sidste ting, før du installerer et nyhedsbrev-plugin og kommer i gang. En standard WordPress-installation kan bestemt bruges til at sende et nyhedsbrev fra instrumentbrættet (det er derfor, vi skrev denne liste). Der er dog et par advarsler at huske på.

 • Mange e-mail-udbydere (inklusive Gmail og Yahoo) markerer automatisk PHP-e-mails som spam – dette betyder, at dit nyhedsbrev måske springer abonnentens indbakke helt over.
 • Nogle hostingfirmaer begrænser muligvis PHP-mailfunktionen for WordPress. Afhængigt af din server’s maks_afvikling_tid kan dit websted endda udløbe midt i afsendelsen af ​​dit nyhedsbrev (og hvis du forsøger at sende igen, kan du ved et uheld sende duplikat-e-mails til dine abonnenter).
 • Sikkerhedsplugins kan også oprette konflikter med PHP-mailfunktionen (bare sørg for at tjekke for eventuelle fejl, hvis du bruger en).

På grund af disse grunde anbefaler vi at overveje en SMTP (simpel mailoverførselsprotokol). Implementering af en SMTP hjælper med at omgå disse mangler ved at bruge en sikker, pålidelig postserver. Dette forbedrer sandsynligheden for, at dit nyhedsbrev bliver leveret.

Heldigvis kan du blot installere et SMTP-plugin for sikkert at konfigurere din mail-klient – selvom du muligvis skal undersøge lidt for at være sikker på, at SMTP-pluginet spiller pænt og ikke er i konflikt med dit nyhedsbrev-plugin. Der er masser af tredjeparts SMTP-plugins som f.eks WP Mail SMTP eller Nem WP SMTP som giver dig mulighed for at forbinde dit WordPress-sted til en e-mailserver (f.eks. SendGrid, Gmail, Yahoo osv.).

Eller hvis du kan finde et nyhedsbrev-plugin, der allerede leveres med integreret SMTP, er det bedre! Nogle WordPress-nyhedsbrev-plugins tilbyder allerede denne indbyggede (som Jackmail), som er fantastisk.


Afsluttende tanker

Det er det for nu! Hvis du har spørgsmål om ovennævnte nyhedsbrev WordPress-plugins, eller hvis du synes at skulle være på listen, skal du sørge for at fortælle os det. Ellers skal du downloade et plugin, opsætte SMTP og begynde at sende nyhedsbreve lige fra dit WordPress-dashboard!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map