8 af de bedste coaching WordPress-temaer

Bedste coaching WordPress-temaer

At drive en coachingvirksomhed kan være opfyldende, men tidskrævende. Hvis du har overvejet at forbedre eller lancere et websted til din virksomhed, kan det virke som et stort projekt. Selvom du har gennemgået en vejledning til coachingwebsted dine næste trin er muligvis stadig uklare.


Heldigvis er det at vælge et WordPress-tema et godt sted at starte. Derudover er det ret let at finde en med funktioner, der kan gavne din coachingvirksomhed! WordPress ‘popularitet og open source-kerne betyder, at der er mange temaer af høj kvalitet at vælge imellem.

I denne artikel viser vi en liste over vigtige elementer, der skal kigges efter i et coachingwebstedstema. Derefter gennemgår vi otte af de bedste coachingwebstedstemaer til WordPress. Du har det her!

Hvorfor din coachingvirksomhed har brug for et websted (og hvad du ikke kan udelade)

Markedet for personlig coaching har oplevet en konstant vækst i de sidste flere år. Faktisk forventes dens markedsværdi at nå 1,34 milliarder dollars i 2022. Det betyder, at der ikke er nogen mangel på konkurrence. Derfor skal dit coachingwebsted skille sig ud mere end nogensinde.

Noget at huske på, mens du bygger din coachingwebsite, er coachingforholdets art. At opbygge tillid med dine klienter online kan kræve en anden tilgang til at formidle en ægte repræsentation af din personlighed. Dette betyder, at du vil overveje brugen af ​​videoer og podcasts som en måde at lade din personlighed skinne igennem.

Uden for at skabe masser af kvalitetsindhold, der viser din ekspertise, vil du medtage så meget Search Engine Optimization (SEO) som du kan. Naturligvis, hvis dit websted ikke vises i søgeresultater, er der ingen, der ved, hvad du har at tilbyde! At medtage en stærk Call To Action (CTA) på din hovedside er også en bedste praksis at overveje.

Hvad du skal se efter i et coachingwebstedstema

Nu har du en fornemmelse af, hvilken slags indhold du skal inkludere på dit coachingwebsted, du skal overveje, hvordan du skal klæde det op. At finde et tema til dit websted kan være lidt skræmmende, da der er så mange at vælge imellem.

Heldigvis kan du indsnævre indstillingerne ved at kigge efter temaer med visse funktioner, såsom:

 • Videokompatibilitet og flere skærmindstillinger
 • Indbyggede SEO-funktioner som at være Schema.org-venlige
 • Optimering til hastighed og lille skærmvisning
 • Skabelonsider til CTA’er eller destinationssider
 • Tilpassede posttyper til indholdsorganisation og unikke layoutmuligheder

Uanset hvilket tema du vælger, er det en god ide at læse kundeanmeldelser og afgøre, om det tilbudte supportniveau er tilstrækkeligt. Dette er noget, du skal huske på, hvis du er ny til WordPress, da nogle temaer kræver mere ‘opsætning’ end andre.

Som vindueskledning til dit indhold, og hvad potentielle kunder først vil se, er dit tema ret vigtigt. Som sådan har vi sammensat en liste med otte temaer, som du kan gennemse. Du finder sandsynligvis en, der passer til din perfekte blanding af form og funktion.

Disclaimer: WPExplorer er tilknyttet et eller flere produkter, der er anført nedenfor. Hvis du klikker på et link og gennemfører et køb, kan vi foretage en provision.

1. Sundhedscoach

Health Coach Theme

Health Coach er et nichetema bygget til at hjælpe med at betjene dine kunder. Som sundhedscoach skal du altid være en støttende tilstedeværelse, og dette tema er bygget til at holde trit. For at hjælpe dig med at opretholde disse standarder får du 24/7 professionel support ud over det medfølgende, træk og slip drop-plugin til Visual Composer-side.

Nøglefunktioner:

 • Flere browserkompatibilitet
 • Et responsivt design, der er egnet til måden af ​​skærmstørrelser
 • FontAwesome-ikoner inkluderet sammen med over 800 Google-skrifttyper
 • Inkluderer det populære Slider Revolution-plugin
 • Giver WooCommerce-funktionalitet ude af boksen

2. Blossom Coach (gratis)

Blossom Coach Theme

Blossom Coach-temaet lyser virkelig, når det kommer til mobiloptimering. Det er et gratis tema, der er skemavenligt, som hjælper dig med din placering af søgemaskiner. Standard startsiden er også fuld af engagementmuligheder – der er næsten alle de sektioner, du har brug for til din coachingvirksomhed, inklusive et pulserende CTA-afsnit.

Nøglefunktioner:

 • Videregiver Googles mobilvenlige test
 • Optimeret til hurtigere sideindlæsningstider
 • Den gratis version leveres med ni sektioner, der kan tilpasses på hjemmesiden
 • Mulighed for at tilpasse dit headerlayout
 • Adgang til en video bannerfunktion

3. Colead

Co-Lead Coaching Theme

Colead-temaet er bygget til at hjælpe dig med at levere dine tjenester, klasser og taler til verden. Hvis du planlægger at tilbyde klasser online eller workshops, kommer Colead med en masse fremragende uddannelsesfunktioner. Disse inkluderer LearnPress LMS-plugin og masser af premium-tilføjelser.

Nøglefunktioner:

 • Parallax-designindstillinger for at bringe en 3D-effekt til dit websted rulle
 • Leveres med SiteOrigin-træk-og-slip-side-builder
 • Inkluderer dynamiske “introduktionsboks” -funktioner til en spændende CTA-oplevelse
 • Et indbygget event management system

4. LifeGuide

LifeGuide-tema

LIfeGuide tilbyder mange dynamiske elementer, der kan tilpasses. Ikke kun kan du redigere de originale designfiler til dine krav, men temaet er også bygget til at give dig en næsten uendelig række farver at vælge imellem. Som et fuldt responsivt tema behøver du aldrig at bekymre dig, hvis mobilbrugere får en tilfredsstillende oplevelse.

Nøglefunktioner:

 • Leveres med Unyson-træk-og-slip-side-builder
 • Et væld af tilpasningsmuligheder
 • Temaets Photoshop-designfiler er inkluderet til download
 • Det bookede plugin er inkluderet til aftalehåndtering

5. Coacher

Coacher-tema

Hvis du ønsker et mere dybtgående testkørsel, før du køber et tema, tilbyder Coacher en adgangskodebeskyttet rundvisning af dens funktionalitet. Dette inkluderer muligheden for at stikke gennem instrumentbrættet og teste funktionerne, før du sprøjter kontanterne. Samlet set vil dette tema være fantastisk til hurtigt at komme op og køre.

Nøglefunktioner:

 • Et femstjernet tema
 • Vælg mellem tre hjemmesideskabeloner og en lang række specialsider
 • Hurtige designindstillinger med e-handelsshopskabeloner og forudbyggede kursussider
 • Inkluderer WP Bageri sidebygger og Slider Revolution plugins

6. Life Coach

Life Coach-tema

Life Coach-temaet har en af ​​de bedste fortegnelser over sideskabeloner og tilpassede indlægstyper, vi har fundet. Dette betyder, at du bliver grundlagt og klar til at oprette unikt indhold såsom podcasts og begivenheder uden besværet med at tackle de nødvendige konfigurationer.

Nøglefunktioner:

 • Indeholder syv tilpassede indlægstyper
 • Talrige brugerdefinerede kortkoder til oprettelse af meget tilpasset sideindhold
 • Inkluderer Visual Composer plugin
 • Adgang til over 1.500 ikoner

7. HEALTHFLEX – Health Coach

HEALTHFLEX - Health Coach Theme

Tilbyder forskellige varianter af et sundhedsrelateret tema, HEALTHFLEX – HealthCoach er specifikt designet til behovene hos en online sundhedscoach. Temaet indeholder også flere nyttige e-handelsfunktioner, der også hjælper dig med at oprette shop.

Nøglefunktioner:

 • Ecwid indkøbskurv plugin-klar til en meget tilpasselig indkøbsvogn oplevelse
 • Funktioner under fanen Ekstra indstillinger for nyligt oprettede tilpassede indlægstyper
 • Ubegrænsede farvevariationer
 • Klar til hurtig installation af flere nyttige plugins som WooCommerce, MailChimp og mere

8. Celeste

Celeste Coaching Theme

Specielt designet til at imødekomme behovene hos en travl livscoach, har Celeste adskillige skabeloner, der er tilpasset til at fremvise forskellige livscoaching og terapeutiske tjenester. Du kan også indlæse demoindhold med et enkelt klik og have et fuldt fungerende websted klar til tilpasning.

Nøglefunktioner:

 • Tilbyder en populær design på én side
 • Multisitekompatibel
 • Leveres med Bold Builder og kontaktformular 7 plugins
 • Dynamiske designelementer som faner, trekkspil, skydeknapper og brugerdefinerede menuer

Sådan kommer du i gang med dit coachingwebsted

Hvis du bliver jazzet over lanceringen af ​​dit nye websted, skylder vi ikke dig! Der er dog et par andre ting, du skal tjekke af, før du virkelig begynder at udvikle indhold.

For at få dit websted godt i gang, kan du henvise til en guide til coachingwebsite og følge et par gode fremgangsmåder:

 1. Vælg en webhosteplan fra en anbefalet WordPress webhost.
 2. Vælg og registrer et mindeværdigt domænenavn, der repræsenterer din virksomhed.
 3. Sikre dit websted med et SSL-certifikat (Secure Sockets Layer).
 4. Installer og konfigurer WordPress.

Når du har dækket den grundlæggende installation og konfiguration gennem din webhost, kan du grave i at installere dit valgte tema og tilpasse dit nye coachingwebsted!


Nu har du gennemgået flere coachingwebstedstemaer af høj kvalitet til WordPress, du skal være klar til at dykke ind og få dit websted i gang. Husk nogle af de temafunktioner, vi anbefalede i starten, og du vil være god til at gå.

For eksempel kan det være nyttigt at vælge et tema med forudbyggede destinationssideskabeloner til at få din markedsføringstragt i gang. Kontroller også, om det valgte tema er optimeret til mobil og vil reagere på en række skærmstørrelser. En god vejledning til coachingwebsted, kombineret med disse funktioner, hjælper du dig med at opbygge det perfekte websted til din coachingvirksomhed!

Har du andre spørgsmål om lancering af dit coachingwebsted? Del dine tanker med os i kommentarfeltet nedenfor!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map