7 bedste WordPress-plugins til at integrere Google Services med dit websted

WordPress-plugins til at integrere Google Services

Google-tjenester forbedres konstant, når tiden går. De gør bestemt mit liv og forretning lettere, og jeg tror også dit.


Integreret med WordPress-websted gør de dit websted eller din online butik lettere at finde, du kan hurtigt få adgang til din analyse i dit dashboard eller endda gøre dit websteds udseende mere læseligt ved hjælp af Google-skrifttyper.

Jeg lavede en liste med 7 gratis WordPress-plugins, der integrerer Google-tjenester på dit websted. De øger værdien af ​​din online tilstedeværelse og letter dens brug. Denne artikel viser kun pålidelige plugins, der findes i WordPress.org-arkivet, som jeg personligt har kontrolleret.

Disclaimer: WPExplorer er tilknyttet et eller flere produkter, der er anført nedenfor. Hvis du klikker på et link og gennemfører et køb, kan vi foretage en provision.

1. Google Analytics WD

Google Analytics WD-plugin

Dette brugervenlige plugin har over 4.000 aktive installationer, men også meget høje ratings fra sine brugere (5 ud af 5 stjerner). Det tilføjer automatisk Analytics-sporingskode til dit websted. Du kan også tilpasse det til størstedelen af ​​de indstillinger, som Google API giver.

Jeg ville se, om det fortjente ratings, så jeg fortsatte og installerede det. Det tilføjede automatisk min Google Analytics-sporingskode. Og da jeg ikke kan lide at gå til Google Analytics, men jeg logger ind på mit websted dagligt, kan jeg nu hente disse analysedata i mit betjeningspanel og handle på det.

Vil du kontrollere, hvad der sker med analyser på andre registrerede sider? Du behøver ikke at skifte til forskellige Analytics-konti for at gøre dette. Du kan gøre det i dit WordPress-dashboard med Oversigt-side, der kan vise publikum, besøgende, placering og browseroplysninger.

Hvis du vil administrere og spore webstedsanalyse fra dit WordPress-dashboard, skal du installere Google Analytics WD-plugin og tage dybdegående sporingsrapporter til enhver tid.

Det giver dig mulighed for at sammenligne og eksportere dem til CSV- og PDF-filer. Du kan også sende dem som planlagte e-mails, konfigurere Analytics-filtre, ekskludere bestemte data fra sporing, sætte mål og meget mere, hvis du er en avanceret bruger og har brug for specifikke målinger til din din online butik, lokale forretning eller en WordPress-blog.

Der er nogle avancerede funktioner, som jeg ikke forventede, f.eks. Rapporter til e-handelsvirksomheder. Prøv det, se selv og fortæl mig, om det fungerer for dig, som det gjorde for mig.

2. Nem Google-skrifttyper

Nem Google Fonts WordPress-plugin

Jeg kan godt lide dejlig typografi. Ikke kun at det er en del af din online branding-strategi, men det gør dit WordPress-websted mere brugbart og lettere at læse. Du kan tilføje tilpassede Google-skrifttyper til dit WordPress-tema uden nogen kodningsfærdigheder. Det Easy Google Fonts plugin er kompatibel med ethvert WordPress-tema.

Det giver dig mulighed for at tage fuld kontrol over typografi og vælge mellem over 600 tilgængelige skrifttyper. Inden du gemmer ændringer, kan du se et eksempel på dit tema med den nye skrifttype.

En anden fordel er, at hvis du opdaterer dit tema eller skifter til et andet, vil du ikke miste dine tilpassede fontbesparelser. Brug af WordPress bedste praksis, når du designer dit websted, ved at tilføje ekstra funktionalitet gennem plugins, tæller i det lange løb, så start tidligt.

3. Google XML-sitemaps

Google XML Sitemaps WordPress-plugin

Vi ved alle, at det er vigtigt at give et komplet XML-sitemap over dit websted til alle større søgemaskiner. Med over en million aktive installationer og den gennemsnitlige bedømmelse på 4,9, Google XML Sitemaps-plugin beviser, at det er værd at overveje. Dets formål er enkel og ligetil – hjælp søgemaskiner til at indeksere dit websted hurtigere og bedre og vise det på søgeresultatsiderne.

Der er mange andre plugins, der integrerer denne funktion i dem, men de er besværlige og kan bremse dit websted. Hvis du leder efter en hurtig og let løsning, er Google XML Sitemaps det for dig.

Ved at tilføje dine indlæg, kategorier, produkter og andre brugerdefinerede indlægstyper i forskellige sitemaps, tillader du webcrawlere at se den komplette struktur på dit websted. Når du opretter nyt indhold, opdateres sitemaps automatisk. Du behøver ikke selv at oprette en sitemap.xml-fil. Dette plugin genererer det og opdaterer det dynamisk.

4. AdSense Plugin WP QUADS

AdSense-plugin til WordPress

Hvis du vil tjene penge via din blog, kan du prøve AdSense Plugin WP QUADS plugin.

Du kan indsætte det i dine indlæg, sider og sidebjælker ganske let. Dette plugin er perfekt til alle dine bloggere, der begynder at tjene penge på dine skrivefærdigheder.

Jeg har testet flere plugins og endda tjenester, der tilføjer Google AdSense til din WordPress-blog. Men mange af dem er for komplicerede og ikke så lette at konfigurere eller indsætte.

5. Google Drive WP Media

Google Drive WP Media WordPress-plugin

Vil du have en direkte adgang til dit Google Drev fra dit WordPress-sted? Med Google Drive WP Media-plugin du kan administrere dine filer i WordPress-betjeningspanelet.

Det giver dig mulighed for at uploade og dele dine filer fra din WordPress til Google Drive og vice versa. Du kan også vedhæfte Drive-filer til dine indlæg, oprette en mappe til lagring af dine filer og meget mere.

Med over 2.000 aktive installationer og den gennemsnitlige bedømmelse på 4.6 vil dette plugin hjælpe dig med at få det bedste ud af denne uundværlige Google-service og øge den tilgængelige lagerplads til dit WordPress-websted.

6. WidgetPack Google-anmeldelser

Widgetpack Google anmeldelser WordPress-plugin

Dette plugin viser Google Business Rating og anmeldelser fra Google+ brugere på dit WordPress-sted. Det giver dig mulighed for at tilføje en widget med op til 5 anmeldelser i den gratis version. Hvis du vil vise mere end 5, skal du betale for en pro-version.

Du ønsker bestemt ikke, at besøgende skal se en dårlig anmeldelse. Med dette plugin kan du slette det fra en sidepanel-widget. Det fungerer uden Google Places API-nøgle, og du kan også ændre størrelse og farve på gennemgangsstjerner. Hvis nogle anmeldelser er for lange, kan du let trimme dem.

Du ved sandsynligvis, at mange mennesker vil beslutte sig for noget, hvis de ser andre menneskers oplevelser. Det WidgetPack Google Reviews-plugin er det fremragende valg til forbedring af din virksomhed.

7. Google Maps

Google Maps WD

Vil du oprette Google maps til dit WordPress-sted med avancerede markører, brugerdefinerede lag og overlays? Det lykkedes mig at gøre det med Google Maps WD-plugin. Du behøver ikke at have nogen kodningsfærdigheder for at gøre det. Det er alt-i-én, intuitiv løsning og har alt, hvad du nogensinde har brug for.

For eksempel er mange lokale butikkejere nødt til at installere et andet plugin, der giver folk mulighed for at hente butiksplaceringer. Men dette plugin har sin egen butikslokator for at give kortbrugere mulighed for at finde de nærmeste butikker.

Ved hjælp af kortkode eller PHP-skabelonstag kan du tilføje et ubegrænset antal kort til ethvert indlæg eller side. Der er en træk og slip-funktion til at tilføje og flytte markører på hvert kort. Selvom det har mange muligheder, vil du hurtigt forstå, hvad deres formål er. Bare hold musepekeren over funktionen, og den fortæller dig nøjagtigt, hvad den gør.


Google tilbyder nogle virkelig bemærkelsesværdige tjenester. Så hvorfor ikke bruge dem til din fordel og gøre dit WordPress-websted lettere at bruge og vedligeholde.

Bruger du nogen af ​​Google Services Integration-plugins på din WordPress-platform? Har du nogle løsninger, som jeg ikke nævnte her? Skriv gerne dine kommentarer nedenfor.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map