7 bedste WordPress-cache-plugins i 2020

Når det kommer til at fremskynde dit WordPress-websted, har du kun et skud. Server sider med langsom lastning til dit publikum, og du ved ikke, hvad der ramte din bundlinje. \ Vi anbefaler at bruge et WordPress-cache-plugin for at undgå uheldige sider ved langsomme sider.


Hvad er slutresultatet? Du øger din sidehastighed, gør dine brugere glade og høster rigeligt på vejen.

Hvorfor servere sider, der hurtigt indlæses? Mest fordi folk og søgemaskiner ikke kan lide langsomme websteder. Jepp, et langsomt websted betyder, at du ikke har noget af værdi at tilbyde, og søgemaskiner tøver ikke med at sende dit elskede websted til glemmebogen.

Vis dine læsere nogle kærligheder med supersnelle sider, og de vil elske dig til månen og tilbage. Mellem dig og mig ved jeg, at du hader sider med langsom indlæsning. Når det er sagt, skal du være i dyretilstand på alle tidspunkter, når dit websteds hastigheder er bekymrede.

Så vidt hastigheden går, jo hurtigere kommer folk (og søgemaskiner) til dit indhold, jo bedre. Ellers venter du på dine kunder som en passager ved busstoppestedet – det eneste problem er, at de ikke kommer, i modsætning til bussen.

Så løb ikke dig selv i jorden med et træg websted. Giv ikke det langsomme sæt sider nogen kærlighed; få et WordPress-cache-plugin og blive afhængig af hastighed.

Hvis du har lyst til ikke at bremse, er du på det rigtige sted, fordi vi i dette indlæg dækker 7 af de bedste WordPress-cache-plugins til at fremskynde dit websted i 2019 og videre.

Hvis du ikke finder dit foretrukne cache-plugin, skal du ikke blive skuffet. I stedet bringe kampen til kommentarsektionen i slutningen af ​​indlægget. Eller kig på vores fulde guide til, hvordan du fremskynder WordPress.

En hurtig note om WordPress-cache

Så hvad handler denne cache-forretning om? Jeg hader duplikatindhold, fordi det er dårligt for din SEO-indsats, så jeg slipper et citat fra en tidligere artikel, der viser dig, hvordan du renser WordPress-cache som profferne. Her er det:

Generelt beregningsmetoder er cache blot at gemme data i midlertidig hukommelse i modsætning til hovedhukommelsen. Cache (udtalt kontant) er en teknologi, gennem hvilken et stykke hardware eller software gemmer midlertidige data, der er hurtigere at hente anden gang du har brug for det.

Cache handler om at øge belastningen af ​​dit webstedsside. Vi har fire hovedtyper af cache, nemlig:

 • Browser caching, som er cache indbygget i browsere såsom Chrome, Mozilla Firefox og så videre
 • Servercache, hvilket sker på serversiden. Det vedligeholdes normalt af din webhost
 • Tredjeparts cache, der leveres af tredjepart, såsom indholdsleveringsnetværk (CDN’er). Eksempler på populære CDN’er inkluderer blandt andet CloudFlare og KeyCDN
 • Plugin-cache, den type, som WordPress-cache-plugins tilbyder, og også hovedemnet for denne artikel

I det følgende afsnit dækker vi både gratis og premium WordPress-cache-plugins. Uanset om du går efter et gratis WP-cache-plugin eller et premium-plugin, skal du sikre dig, at du vælger en der passer til dit websted. Lad os komme videre til vores forretning uden yderligere problemer.

Disclaimer: WPExplorer er tilknyttet et eller flere produkter, der er anført nedenfor. Hvis du klikker på et link og gennemfører et køb, kan vi foretage en provision.

1. W3 samlet cache

wordpress caching plugins - w3 total cache

Med over 1 million aktive installationer er W3 Total Cache en af ​​de mest populære WordPress cache-plugins på planeten.

Plugin er populær takket være en fantastisk pakke med cache-funktioner, der hjælper dig med at fremskynde dit websted som en boss. W3 Total Cache fremskynder dit WordPress-websted med funktioner såsom:

 • Browsercache, hvilket er specielt godt til gentagne sidevisninger
 • Muligheden for at minimere og komprimere HTML, CSS, JavaScript og feeds, der sparer op til 80% af din båndbredde
 • Kompatibilitet med delt, virtuel privat og dedikeret hosting (servere)
 • Sømløs indholdsleveringsnetværk (CDN) integration
 • Mobil support inklusive automatisk temaskift
 • Sidecaching inklusive søgeresultatsider
 • Objektcache inklusive databaseobjekter
 • WP_CLI support til rensning af cache og mere
 • Cache-statistik, så du kan se, hvordan dine cache-bestræbelser er fair
 • Omvendt proxy-integration via Varnish eller Nginx
 • Support til Google Accelerated Mobile Pages (AMP)
 • Og så meget mere

Det store antal funktioner i dette WordPress-cache-plugin kan muligvis forvirre den perfekte begynder. Når du først har fået fat i det, er W3 Total Cache en bemærkelsesværdig WordPress-cache-løsning.

For et gratis WordPress-cache-plugin vil W3 Total Cache slå dine sokker af. Med andre ord vil du undre dig over, hvorfor et cache-plugin af denne art endda er gratis til at begynde med.

2. WP-raket

WP Rocket WordPress Caching-plugins

Hvis W3 Total Cache viser sig svært at konfigurere, har du måske brug for et mindre kompliceret WordPress-cache-plugin. Damer og herrer, siger et stort hej til WP Rocket, en af ​​de bedste premium WordPress cache-plugins.

Hvis du har nogle penge at investere i dit websted, er WP Rocket sandsynligvis det eneste premium caching-plugin, du nogensinde har brug for.

For det første er WP Rocket utroligt let at konfigurere, selv med en million og en funktion. Når du aktiverer plugin, begynder WP Rocket at cache dit websted straks. Det er rigtigt, du behøver ikke konfigurere en uendelig liste med indstillinger til at cache dit WordPress-sted; skal du blot installere plugin, trykke på aktiveringsknappen, og du er klar til hurtigere websider.

Og selvom WP Rocket er begyndervenlig, leveres den med masser af kroge, der hjælper udviklere med at udvide plugins funktionalitet betydeligt.

Men hvordan øger plugin dine WordPress-belastningshastigheder? WP Rocket minimerer HTML-, JavaScript- og CSS-filer. Hvis det ikke er nok, kommer WP Rocket med forudindlæsning af cache, som øjeblikkeligt forbedrer indeksering af dit websted af søgemaskiner. Dette er at sige, at plugin understøtter browser- og sidecache.

Derudover leveres WP Rocket med doven belastning. Af denne grund indlæses billeder på dit websted kun, når besøgende ruller ned ad siden.

Facebook og YouTube blandt andre større websteder er især glade for denne teknik. Du kan også bruge doven lastning til din fordel takket være WP Rocket. Plus plugin er bygget efter WordPress bedste praksis, hvilket betyder, at det er rent, kommenteret og veldokumenteret.

Virksomheden bag WP Rocket tilbyder dig tre prispakker, nemlig Enkelt ($ 49)Plus ($ 99) og Uendelig ($ 249). Vores anbefaling er altid at gå efter den pakke, der passer til din virksomhed. De tilbyder også en 14-dages 100% pengene-tilbage-garanti, hvilket betyder, at du kan teste WP Rocket risikofri.

3. WP Super Cache

wordpress caching plugins - wp super cache skærmbillede

En anden værdig udøver i denne WP-cache-roundup er WP Super Cache af Automattic, de samme fyre, der bragte dig Jetpack, Akismet og WordPress.com blandt andre fremragende produkter.

WP Super Cache har over 2 millioner aktive installationer, hvilket betyder, at det er et populært cache-plugin for mange udgivere og webudviklere.

For at fremskynde dit websted genererer WP Super Cache statiske HTML-filer fra dit dynamiske WordPress-indhold. I stedet for at servere tunge PHP-scripts, serverer din webserver de lettere HTML-filer, hvilket sparer et ton båndbredde og reducerer dine sideindlæsningstider.

Plugin serverer statiske HTML-filer til 99% af dine webbesøgere, inklusive brugere, der har logget ind eller efterladt kommentarer. Bortset fra at komprimere sider, renser WP Super Cache automatisk op cache-filer, der er forældede og forældede. Yderligere kan du forhåndsindlæse så mange indlæg, som du kan, hvis du aktiverer “Preload Mode.”

Derudover kommer WP Super Cache med CDN-support, herunder muligheden for at oprette et CDN på et underdomæne på dit domæne.

Derudover får du REST API-slutpunkter, der er nyttige, hvis du har brug for adgang til indstillingerne i dette lykkebringende plugin. Par det sammen med kroge, der er tilgængelige i plugin, og du kan oprette tilpassede cache-processer, der passer til dine behov.

For at begynde at cache dit websted uden hikke anbefaler udviklerne, at du aktiverer følgende indstillinger:

 • Enkel cache
 • Genopbygning af cache
 • Komprimere sider
 • Cache-sider ikke for kendte brugere
 • CDN support
 • Ekstra startsidechecks

Plugin leveres med detaljeret dokumentation, hvis du nogensinde har brug for mere information.

4. Hurtig ydelse

hurtig ydelse wordpress plugin

Swift Performance er mere end bare et WordPress-cache-plugin. Det er en fantastisk præstationsoptimering, der går ud over blot cache som du kender det.

Udviklerne har pakket denne dårlige dreng til randen med alle de funktioner, du har brug for for at øge ydeevnen og hastigheden på dit dejlige WordPress-sted uden at svække sved.

Til at begynde med fungerer sidecache ud af boksen (eller så snart du aktiverer plugin). Hvis du spørger dig selv, er cache-side kompatibel med Cloudflare, bbPress, WooCommerce og Varnish blandt andre.

For det andet kan du optimere leveringen af ​​statiske ressourcer via minificering. Det er rigtigt, du kan kombinere eller forenkle CSS og JavaScript med et enkelt klik. Og takket være en funktion kaldet Async Execute kan du køre scripts individuelt, mens de indlæses, hvilket forbedrer dine webstedshastigheder, SEO-scoringer og brugeroplevelse.

For det tredje leveres Swift Performance med en avanceret databaseoptimering. Optimisatoren renser duplikerede metadata, udløbne transienter, forældreløse og spammy-kommentarer. Og hvis du ikke vidste det, kan du planlægge databaseoptimering (med pro-versionen), hvilket sparer dig meget tid.

Desuden får du en plugin-organisator, som hjælper dig med at aktivere / deaktivere plugins på visse sider. Da plugins kun kører, hvor det er nødvendigt, kan du reducere sidestørrelse og minimere konflikter, der forårsager ydelsesproblemer.

Andre bemærkelsesværdige funktioner inkluderer:

 • Evne til automatisk at generere kritisk CSS
 • GZIP-komprimering
 • Lat ladning
 • Browser cache
 • Mobil detektion
 • Multisitekompatibilitet
 • WPML support
 • Hjerteslagskontrol
 • Og så meget mere

5. LiteSpeed ​​Cache (LSCache)

litespeed-cache er en af ​​de bedste wordpress-cache-plugins

Hvis der er et plugin, der gør caching sjovt (vi ved, det er kedeligt og svært), skal det være LiteSpeed-cache. Dette WordPress cache-plugin leveres med to sæt funktioner, nemlig:

 • Generelle egenskaber, som er egnede til enhver webserver såsom LiteSpeed, Nginx, Apache og så videre
 • LiteSpeed ​​eksklusive funktioner, som kræver OpenLiteSpeed, kommercielle LiteSpeed ​​produkter, eller LiteSpeed-drevet hosting

Generelle funktioner inkluderer objektcache, multiple CDN-understøttelse, lossy / lossless billedoptimering, browser cache, OPcode cache, HTTP / 2 push for CSS / JS, DNS prefetch, Cloudflare API, multisite support og Heartbeat kontrol.

Derudover kan du minimere CSS, JavaScript og HTML inklusive inline CSS og JavaScript samt generere kritisk CSS automatisk.

Derudover kan du lazyload billeder / iframes og indlæse CSS / JS asynkront. Derudover får du en databaseoptimizer, WebP-billedformatstøtte, import / eksportindstillinger, grundlæggende / avanceret indstillingsvisning og PageSpeed-scoreoptimering.

Du får alle disse fantastiske indstillinger i en attraktiv og letforståelig administratorgrænseflade.

LiteSpeed ​​eksklusive funktioner inkluderer automatisk side-cache og rensning, privat cache til indlogerede brugere, WordPress REST API-cache, mobil detektion, cache-rensningsplanlægning, WP CLI-support og meget mere.

LiteSpeed ​​Cache leveres med stor dokumentation, et supportforum og et Slack-community. Det er kompatibelt med en lang række plugins og temaer. De tilbyder også en API til plugins og temaer, der ikke er kompatible med LSCache. Det er en lang liste med funktioner, der kan føre dit webstedshastighed til det næste niveau.

6. WP hurtigste cache

wp hurtigeste cache

WP Fastest Cache er en anden populær WordPress cache-plugin hvad med over 900k aktive installationer på dette tidspunkt. Med en imponerende liste over funktioner og regelmæssige opdateringer kan du stole på WP’s hurtigste cache for at fremskynde dit elskede WP-websted.

For at øge dine sidehastigheder og mindske belastningen på din server opretter WP Fastest Cache statiske filer fra dit dynamiske WordPress-indhold.

Plugin er så let at bruge, at du ikke har brug for nogen teknisk knowhow for at komme i gang. Desuden sker det meste af cache-processen automatisk. WP’s hurtigste cache kan prale af funktioner såsom:

 • Et stort (og let at bruge) admin panel
 • HTML og CSS-minifikation
 • GZIP-komprimering
 • Sidecache
 • Browser cache
 • Mulighed for at kombinere CSS / JS
 • Du kan deaktivere emoji inline CSS og wp-emoji-release.min.js
 • Support til flere sprog
 • CDN support
 • SSL support
 • Cache-timeout
 • Forlæs cache
 • Og meget mere

WP Fastest Cache er en let, men kraftfuld cache-løsning til både begyndere og udviklere. Desuden er der en premium-version, der leveres med flere funktioner, end du nogensinde har brug for.

7. Autotimer

autoptimere wordpress cache og performance plugin

Sidst, men bestemt ikke mindst, har vi Autotimize WordPress-plugin. Plugin er perfekt, hvis du leder efter en letvægtsløsning til at øge dit websteds hastighed markant. Det har ikke klokker og fløjter fra de andre plugins på denne liste, hvilket gør den let og let at bruge.

I stedet for at fokusere på områder som browser- og sidecache, optimerer plugin dine scripts. Præcist kan Autoptimize sammenlægge, forenkle og cache-scripts, flytte scripterne til sidefoden eller sidehovedet og komprimere HTML.

Plugin leveres med ekstra muligheder for at fjerne WordPress core emoji cruft, optimere billeder og Google-skrifttyper og asyncere ikke-aggregeret JavaScript blandt andet. Udvikleren anbefaler at bruge et af de andre WordPress-cache-plugins på denne liste til sidecache.


WordPress-cache-plugins hjælper dig med at øge ydeevnen og hastigheden på dit WordPress-websted uden at bryde en sved. Dette ved du allerede. Uden cache-plugins skulle du gøre alt manuelt, hvilket sandsynligvis ville stege dine hjerner.

Vi håber, at vores indlæg peger dig i den rigtige retning, så længe du vælger det rigtige WordPress-cache-plugin. Gik vi glip af dit foretrukne WordPress-cache-plugin? Fortæl os det i kommentarerne!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map