6 bedste Yoast SEO-alternativer til WordPress-websteder

Bedste Yoast SEO-alternativer

Når det kommer til WordPress og SEO, the Yoast SEO plugin er go-to-løsningen for mange af os. Og hvorfor ikke? Når alt kommer til alt er dette populære plugin aktivt på 5 millioner millioner WordPress-websteder plus det er let at konfigurere Yoast SEO og nye funktioner tilføjes regelmæssigt. Det giver alle de væsentlige funktioner til optimering af WordPress SEO gratis (skønt vi varmt anbefaler Yoast Premium, hvis du er seriøs omkring dit websted).


Men det bør ikke forhindre os i at tjekke konkurrencen om de bedste Yoast SEO-alternativer. Og det er det, dette indlæg handler om – at finde de bedste Yoast SEO-alternativer. Måske har du betydet at prøve et nyt SEO-plugin, eller du er bare nysgerrig. Uanset hvad der er tilfældet – her er vores top valg.

Disclaimer: WPExplorer er tilknyttet et eller flere produkter, der er anført nedenfor. Hvis du klikker på et link og gennemfører et køb, kan vi foretage en provision.

1. Alt i én SEO

Alt i én SEO-plugin

Alt i én SEO er en mester, når det kommer til kommunikation med søgemaskiner. Det sender dine sitemaps, inklusive billed-sitemaps, til søgemaskiner og opdaterer dem automatisk på eventuelle ændringer på dine websteder. Begyndere kan starte med dette plugin uden at være for meget opmærksomme på indstillingerne. Hvad angår udviklere, kan de finjustere indstillinger for at optimere SEO og udvide funktioner via det indbyggede API.

Selvom Alt i én SEO er det første navn, der kommer op, mens du overvejer Yoast SEO-alternativer, skal du vide, at dens sideanalysefunktioner ikke helt matcher Yoast. Det lægger ikke for meget vægt på nøgleord eller læsbarhed. Det kan imidlertid helt matche Yoast SEO med at optimere titler, generere metakoder og opdage duplikatindhold på dit websted.

Et område, hvor alt i én scorer over mange andre SEO-alternativer er i dets support til Google Analytics og SEO-integration til e-handelswebsteder, herunder WooCommerce.

Plugin er gratis tilgængelig. Men der er en premium version også, som starter ved $ 97 / år for et enkelt sted. Dette giver dig ret til premium support, yderligere Google Analytics-indstillinger, et video SEO-modul og integration af sociale medier.

For dem, der holder øje med webstedets ydeevne, vil du være glad for, at All in One har en modulopbygget struktur. På denne måde kan du slukke for funktioner, du ikke har brug for, og forhindre unødvendig træk på ydeevne. Du har også mere kontrol over tekniske detaljer ved at bede søgemaskiner om ikke at indeksere eller følge eller ekskludere nogle områder fra dit sitemap.

2. Premium SEO-pakke (Lite)

Premium Seo Pack - Let version

Premium SEO Pack leveres fuldt udstyret med funktioner i 24+ moduler til både SEO og social optimering. Ikke alle moduler er til stede i den gratis version, men hjælpsom er masseoptimering inkluderet. Masseoptimering giver dig mulighed for at registrere fokusnøgleordet for alle dine indlæg og sider og optimere dem alle på én gang. Og ikke kun et nøgleord, men nøgleord med flere fokus op til 25 nøgleord (Pro). Masseoptimering er også mulig for metatitler, metabeskrivelser, meta-nøgleord og slugoptimering.

Ligesom Yoast SEO inkluderer det optimering på siden og XML-sitemaps. Derudover inkluderer det også SERP-tracking, konkurrencedygtig analyse, billedoptimering, profillinking og sidehastighedsanalyse. Sociale funktioner inkluderer rige uddrag, Twitter-kort, Facebook-planlægningsmodul og social statistik.

Når du først har indsat en lokal virksomhedskortkode, genererer den et sitemap for placeringer og giver søgemaskiner besked. Du kan tilføje dit websted til forskellige webstedsmapper.

Premium SEO Pack lægger også vægt på optimering af off side med en intern linkbuilder, link omdirigering og 404 monitor. Avancerede indstillinger inkluderer W3C Validator, SEO Insert Code og Minify JS / CSS.

EN regelmæssig licens kan købes for $ 44 / år / site, og det giver dig ret til fremtidige opdateringer og yderligere funktioner.

3. BAVOKO SEO-værktøjer

BAVOKO Gratis WordPress-plugin

BAVOKO SEO Tools pakker alle de regelmæssige funktioner i en SEO-plugin og derefter nogle mere. I boksen er standardfunktioner til SEO på side, såsom XML-sitemaps, metatitler, beskrivelser og søgeordsoptimering. For hvert indlæg og side har du et antal muligheder for at optimere indhold. Desuden kan du gå videre til at bruge kodetitler, beskrivelse og billede til Facebook og Twitter. Eksempel på uddrag viser dig nøjagtigt, hvordan dit indlæg ville se ud på sociale medier. I betragtning af det funktioner, der tilbydes af plugin, kan det være en ideel pasning til websteder, der har en masse indhold til at overvåge og opretholde SEO-ydelse.

Du kan starte med en gratis prøveversion, men for fuldt ud at opleve hele spektret af funktioner, som dette plugin tilbyder, skal du betale for premium plugin. Pakker starter ved $ 19.99 pr. Måned. Når pro-plugin er aktivt, kan du spore trafik efter land og enheder. Du kan også overvåge backlinks og fjerne ethvert domæne, optimere og overvåge ydelsen. Den samler SEO-data fra Google Search Console (gratis), Google Analytics og BAVOKO API (Pro) og placerer dem helt på en skærm for at give dig en “SEO-sundheds” -rapport over alt indhold på dit websted.

Bortset fra det, hvor BAVOKO skinner er at forbedre SEO-arbejdsgangen. Meta-bulkeditoren er en ægte tidsbesparende. Det giver dig mulighed for at vælge individuelle indlæg og rette dem en ad gangen samt redigere dem i bulk. Du kan også foretage bulkændringer i SEO-beskrivelserne af alle indlæg og sider på dit websted med bare et par klik.

En anden nyttig funktion er overvågning af nøgleord. Ved hjælp af dette vil du være i stand til at finde ud af nøgleordsrangering og annullere ranghistorik for specifikke sider og indlæg.

Desuden kan du opdage nye søgeord lige fra dette plugin ved at udføre en nøgleordundersøgelse. Ikke kun det, det foreslår nye interne links, der er baseret på dit indhold, samt viser en liste over alle indgående og udgående links til denne side eller dette indlæg. Vi har foretaget en detaljeret gennemgang af BAVOKO SEO-plugin, og du kan slå det op, hvis du vil vide mere.

4. Rang matematik

Placer matematik WordPress SEO-plugin

Rank Math er en helt gratis (for nu) og omfattende SEO-plugin. Og for $ 9 pr. År får du også support til plugin.

Det pakkes i et enormt funktionssæt (65+ funktioner) og leveres med smarte automatiseringsfunktioner. På samme tid er det lettere end de fleste andre plugins og let at konfigurere til WordPress. Standardindstillingerne er fine for de fleste brugere, selvom du kan ændre dem, hvis du vil.

Ligesom Yoast SEO tilbyder RankMath på side SEO med lette indstillinger til at forbedre dit indhold. Disse inkluderer tip til nøgleord med fokus, indholdslængdemonitor, permalinkevaluering og mere. Derudover giver det dig mulighed for at inkludere rige kodestykker, optimere hvert indlæg til op til 5 nøgleord, integrerer LSI-søgeordsværktøj til at foreslå flere variationer af dit fokusord og trækker ind søgeordsforslag fra Google.

Ligesom BAVOKO integrerer det Google-søgningskonsol. Dette hjælper dig med at spore webstatestatistikker og ydeevne lige fra dit WordPress-dashboard. Derudover pakkes det i avancerede SEO-værktøjer til at gennemføre en SEO-revision af dit websted, og udføre så mange som 70 detaljerede SEO-test for at komme med professionelle anbefalinger. Kast support til lokal SEO og WooCommerce, og du har en ganske vinder her.

Andre plugin-funktioner inkluderer sporing af SERP, overlay GIF eller videoikon på dine sociale miniaturebilleder, SEO-optimerede brødkrummer, overvågning af Google-gennemgangsfejl, kontekstuelle værktøjstip, automatiserede SEO-indstillinger for billedet, XML-sitemap-generator og mere. Du finder også 404 monitor og omdirigering manager samt forslag til intern linking. Og endelig giver det dig mulighed for at importere alle dine SEO-data fra Yoast og All-in-One SEO med et enkelt klik.

5. SEOPress

SEOPress WordPress SEO Plugin

SEOPress gør det nemt at være på toppen af ​​din SEO. Manage dine metas (titler, beskrivelse, åben graf, Twitter-kort, meta-robotter …) fra hvert indlæg eller globalt, oprette dine egne XML-sitemaps for at forbedre Google-botcrawl, spore dine besøgende med Google Analytics (downloads-tracking, tilknyttede links og mere) , foretage omdirigeringer, rediger din kanoniske URL med mere.

SEOPress giver dig mulighed for at overvåge alle dine 404 webadresser. Så snart en besøgende anmoder om en adresse fra dit websted, der ikke findes (eller ikke længere findes), gemmes den automatisk i din WordPress-administration. Hvis url’en allerede findes, øges besøgende tælleren på sidstnævnte. Så du kan analysere trafiktab, brugeroplevelsesproblemer, generere omdirigeringer osv. SEOPress kan også advare dig via e-mail om fejl.

Broken links kan i høj grad skade dine besøgende såvel som indeksering af robotter. På få sekunder viser SEOPress-roboten dem, så du kan derefter se kildeadressen, der indeholder det ødelagte link, ændre det og reparere det. Dette reducerer dine 404 fejl i Google Search Console.

SEOPress understøtter Google Local Business. Ved at udfylde dine geografiske koordinater, åbningstider, e-mail og telefon øger du din synlighed i søgeresultaterne ved at vises i højre kolonne. Mere synlighed, mere trafik og mere salg!

Plugin understøtter også WooCommerce! Deaktiver hurtigt unyttige sider til søgemaskiner som indkøbsvogn, kasse og mine kontosider, tilføj Open Graph valuta og pris for at forbedre delingen i Facebook og få mere salg. Og mange andre funktioner er tilgængelige i PRO-versionen.

6. SEO-værktøjer fra Jetpack

JetPack-plugin

Sidste på vores liste over værdige Yoast SEO-alternativer er SEO-værktøjer fra Jetpack. Som alle WordPress-brugere ved, er Jetpack et multifunktionelt plugin fra Automattic, teamet bag WordPress. De fleste af Jetpacks funktioner er tilgængelige gratis, skønt SEO-værktøjerne er en betalt mulighed, der leveres med Premium- og Professionelle planer.

Jetpack’s genererer automatisk et XML-sitemap til dig og kan håndtere alle grundlæggende SEO-optimeringskrav. Det hjælper med at tilpasse udseendet af indholdstitler og skrive SERP-boostende metabeskrivelser. Disse værktøjer hjælper også med at optimere indhold til sociale fora og linke til din Google Analytics-konto.

Som standard er privatlivsfunktionerne slået fra, men premiumplanerne giver dig mulighed for at aktivere dem. Du kan også se live-forhåndsvisninger af, hvordan dit websteds hjemmeside og indlæg ser ud på søgemaskiner.


SEO-optimering spiller en enorm rolle i at få dine webstedssider øverst i resultaterne af søgemaskinerne. Og selvom Yoast generelt gør et godt stykke arbejde for det, er det altid rart at kende dine muligheder. Denne skrivning om Yoast SEO-alternativer kan hjælpe dig med at undersøge dine SEO-muligheder.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map