50 væsentlige WordPress-plugins, som enhver blogger burde vide

Væsentlige WordPress-plugins, som enhver blogger burde vide

Det er næsten medio 2016, og det har været et begivenhedsrigt år for WordPress-entusiaster. Klar til at teste din WordPress-plugin-jargon? Tænk på denne liste som en mellemliggende test for WordPress-plugin-viden.


Cirka 40% af plugins på denne liste er meget almindelige – alle, der har brugt et par måneder med at bruge WordPress, har hørt om dem. Et par af dem er rettet mod digitale marketingfolk – og vi har også plugins til at hjælpe lokale virksomheder.

Vi har forsøgt at beskrive hvert plugin så kort som muligt. I nogle få tilfælde har vi også nævnt nogle bemærkelsesværdige alternativer, som du skal kende. Så læn dig tilbage, slap af og nyd denne plugin-liste over et halvt århundrede.

Disclaimer: WPExplorer er tilknyttet et eller flere produkter, der er anført nedenfor. Hvis du klikker på et link og gennemfører et køb, kan vi foretage en provision.

1. Easy Updates Manager

01 let opdateringer manager wordpress plugin 2016 wpexplorer

Dette plugin hjælper med at fjerne kaoset fra opdatering af WordPress og dets komponenter (læs: temaer og plugins). Du kan finjustere opgraderingen af ​​konfigurationen med større / mindre / udviklingsopdateringer, tema- og / eller plugin-opdateringer og deres kombinationer. Åh, og det understøtter også Multisite!

2. Diskus

02 disqus kommenterer system wordpress plugin 2016 wpexplorer

Disqus og Livefyre er de to mest populære web-services til kommentarstyring, som også fungerer i WordPress. De integrerer et samfund af tilhængere, sociale medier og effektive modforbrugsspam-foranstaltninger til simpel kommentar i realtid. Disqus spiller også pænt med WordPress – det gør det ved at forlade en kopi af alle kommentarerne på de rigtige steder (dvs. i de rigtige tabeller) i WordPress-databasen.

3. Deaktiver kommentarer

03 deaktivere kommentarer wordpress plugin 2016 wpexplorer

Mens du individuelt kan deaktivere kommentarer i hvert indlæg eller side i WordPress – kan det bestemt tage en masse tid, hvis du kører et websted med 1000+ indlæg. Det er her plugin’en er praktisk. Det gør det muligt for dig at deaktivere kommentarer for enhver posttype (dvs. et indlæg, en side eller en hvilken som helst brugerdefineret posttype) fra en enkelt mulighed. Det understøtter også WordPress multisite, hvilket gør det til et ekstremt effektivt værktøj for netværksblogudgivere.

4. Brudt link Checker

04 Broken Link Checker wordpress plugin 2016 wpexplorer

At have ødelagte links beskadigede dine SEO-scoringer. Den fortæller også din besøgende, at du er skødesløs, eller at du ikke er interesseret i dem – selvom du dybt gør det. Det er kun men naturligt, at ødelagte links vilje genereres over tid, og du har ikke råd til at lade dem være det. Derfor bruger du dette plugin til at befri dit WordPress-sted hver eneste brudte link. Det kan kontrollere indlæg, sider, kommentarer inklusive tilpassede indlægstyper. Søgeparametrene er meget konfigurerbare, og det kan også e-maile dig, når der findes ødelagte links.

5. Tematjek

05 tema check wordpress plugin 2016 wpexplorer

Mens de fleste temaer, der er downloadet fra, er op til de anbefalede standarder og bedste praksis, er det vigtigt at kontrollere alle temaer, især hvis du køber dem fra eksterne temabutikker som Themeforest.

6. Begræns Content Pro

06 begrænse indhold pro wordpress plugin 2016 wpexplorer

Udviklet af WordPress-veteranen Pippin Williamson, den gratis version af plugin-programmet Restrict Content viser indhold til kun registrerede eller indloggede brugere. Den virkelige magt ligger i den premium Pro-version af plugin, som du bruger kickass-funktioner som – PayPal-integration, rabatkoder, rapportgenerering og meget mere.

7. Duplikator

07 duplikator wordpress plugin 2016 wpexplorer

Dette smarte lille plugin fjerner stresset ved at migrere et WordPress-sted fra et sted til et andet. Det giver dig mulighed for ubesværet at kopiere, overføre eller klone et eksisterende WordPress-websted til et andet sted.

8. BJ Lazy Load

08 bj doven belastning wordpress plugin 2016 wpexplorer

Dette er en af ​​disse must-have plugins til forbedring af ydeevne. Det indlæser i det væsentlige kun billeder, når det er synligt i den besøgende, der vises, ved at udskifte billederne med en pladsholder. Med andre ord indlæser pluginet kun billeder, når en besøgende ruller ned, så se dem. Dette forbedrer indlæsningstid og sparer båndbredde for begge parter.

9. WP Smush – Billedoptimering

09 wp smush image optimering wordpress plugin 2016 wpexplorer

Selv om det er en god ide at udskyde billedindlæsningsprocessen – er det sandsynligvis en bedre ide at optimere og komprimere billederne på forhånd – og det er nøjagtigt, hvad dette plugin gør. Det har også en batch-behandlingskapacitet, hvor det optimerer alle gamle (muligvis ikke-optimerede) billeder (plus Pro-versionen tilbyder endnu flere optimeringsmuligheder).

10. Endnu et relateret indlæg-plugin

10 yaarp wordpress plugin 2016 wpexplorer

YARRP viser relateret indhold fra dit WordPress-sted under din postbeholder eller på sidebjælken. Denne aktivitet reducerer utvivlsomt dit websteds afvisningsprocent. Du kan også markedsføre dine tjenester eller vise annoncer på disse steder. Dette (og meget flere funktioner) er dog tilgængeligt i kommerciel version af plugin.

11. Medlemskab

11 medlemskab 2 wordpress plugin 2016 wpexplorer

Udviklet af et team af kendte WordPress-udviklere WPMU Dev, dette er et af de bedste plugins til at oprette et fuldblæst medlemskabswebsted ved hjælp af WordPress. Du kan oprette flere typer medlemskaber såsom – gæster, dryppindhold, premium osv. Og låse indhold bag en betalingsmur. Plugin understøtter flere betalingsportaler, mens premiumversionen inkluderer kuponsystem, avanceret mediebeskyttelse og mere.

12. WooCommerce

12 woocommerce wordpress plugin 2016 wpexplorer

Officielt erhvervet af Automattic (folkene bag WordPress) har WooCommerce været den mest pålidelige og bredt accepterede e-handelsløsning for WordPress. WooCommerce giver dig mulighed for at oprette funktionsrig online shop inden for få minutter. Du kan yderligere udvide kapaciteter ved at udnytte kraften i premium-tilføjelser.

13. Aftaler+

13 aftaler + wordpress plugin 2016 wpexplorer

Ønskede du nogensinde, at du kunne oprette et reservationsbookingssystem ved hjælp af WordPress? Nå, dit ønske kom til virkelighed med dette funktionsrige plugin, som giver dig mulighed for at acceptere, indstille og administrere dine bookinger lige fra dit WordPress-sted. Og for flere funktioner som ubegrænsede medarbejdere, bruger bios, strømlinet planlægning og designtilpasningsmuligheder, overveje aftaler + præmie.

14. Ultimate branding

14 ultimative branding wordpress plugin 2016 wpexplorer

Dette er et premium-plugin udviklet af WPMU Dev, som ikke er tilgængeligt gratis i WordPress-arkivet. Dette plugin giver dig mulighed for at whitelabel WordPress, så den passer til din klients krav. Det gør det ved at fjerne alle forekomster af WordPress-logoet og -teksten fra loginskærmen og instrumentbrættet og erstatte dem med dit brands visuals.

15. Login Lockdown

15 login lockdown wordpress plugin 2016 wpexplorer

Dette er mere et must-have sikkerhedsplugin til WordPress og installeres som standard i WordPress Softaculous installationer. Den registrerer i det væsentlige antallet af mislykkede loginforsøg fra en given IP-adresse og blokerer dem på tre på hinanden følgende røde flag.

16. WordFence

16 wordfence sikkerhed wordpress plugin 2016 wpexplorer

Mens Login Lockdown er en “nip dem ved knoppen” slags et plugin, er WordFence den “forebyggelse er bedre end kur og penicillin, hvis det er tilfældet”. Plugin’en opretter forbindelse til en webtjeneste, der giver enterprise grade-beskyttelse til dit WordPress-sted, herunder proaktiv scanning og en række andre defensive funktioner. Hvis du har at gøre med økonomiske transaktioner på dit WordPress-sted, har du det bedre med dette plugin.

17. Google XML-sitemaps

17 google xml sitemaps wordpress plugin 2016 wpexplorer

Dette plugin bygger et XML-stedskort til dit websted, der hjælper søgemaskiner med at gennemgå hurtigere gennem dit websted. Det er et must-install-og-aktiver plugin, hvis du er seriøs med at få dit websted opført i SERPs.

18. Akismet

18 akismet wordpress plugin 2016 wpexplorer

Akismet er en gratis, enterprise-grade anti-spam-løsning til WordPress udviklet af de samme mennesker, der byggede WordPress – Automattic. CleanTalk er en anden premium skybaseret anti-spam-løsning, der har fået meget trækkraft sidst.

19. Jetpack

19 jetpack wordpress plugin 2016 wpexplorer

Jeg kan fortsætte og fortsætte med dette fantastiske plugin, der gør WordPress meget bedre. Hver funktion er tilgængelige moduler, der kan aktiveres uafhængigt. Det inkluderer gratis CDN, billedoptimering, mobiltilstand, oppetid på webstedet og trafikovervågning og masser af andre fantastiske funktioner.

20. WP-raket

19 wprocket wordpress plugin 2016 wpexplorer

Cache er en af ​​de vigtigste måder til at fremskynde et langsomt WordPress-sted. W3TC og WP Super Cache er de to mest populære cache-plugins til WordPress. Der er et nyt (premium) plugin under den samme genre kaldet WP-Rocket, som hævder at tage kompleksiteten ud af WordPress-cache – hvilket gør det til en interessant mulighed.

21. Arrangør af begivenheder

21 arrangement arrangør wordpress plugin 2016 wpexplorer

Et godt plugin til at oprette, være vært for og administrere begivenheder i WordPress. Ideel til begivenhedsstyringsvirksomheder eller praktisk talt alle, der ønsker at oprette en online begivenhed. Pro-versionen inkluderer funktioner som Stripe-betalingsgateway, rabatkuponer, iCal-synkronisering og mere.

22. Relevanssi

22 relevanssi wordpress plugin 2016 wpexplorer

Hvis du har brugt WordPress ‘søgefunktionalitet – er du enig i, at den ikke er den bedste. Relevanssi er et godt alternativ til søgeplugin til WordPress. Funktioner inkluderer nøjagtig sætningsmatch, typoforslag og fremhævede søgeord. SearchWP er et andet markant premium-plugin i denne genre.

23. Neilo A / B-test

23 ab split testing plugin til wordpress wordpress plugin 2016 wpexplorer

Delet test eller A / B-test af dine indlægstitler, tema, typografi og andre komponenter er et kraftfuldt værktøj til at øge dine konverteringer. Dette gratis plugin giver dig mulighed for at gøre det.

24. BackWPUp

24 backwpup wordpress plugin 2016 wpexplorer

Et fremragende gratis plugin til sikkerhedskopiering af dine WordPress-steddata (mediefiler og database) til cloud-tjenester som Dropox, FTP, Amazon S3 osv. Det understøtter inkrementelle sikkerhedskopier (for at bevare plads) og giver dig mulighed for at planlægge sikkerhedskopier med auto-underretninger. BackupBuddy ($ 49 / år) af iThemes og VaultPress af Automattic ($ 5 / måned) er andre bemærkelsesværdige omtaler.

25. SumoMe

25 sumome wordpress plugin 2016 wpexplorer

SumoMe er en suite af fantastiske gratis marketing plugins til WordPress-ledegenerering, opbevaring af publikum og analyse. Noah Kagan, manden bag SumoMe er noget af en superstjerne og hans historie er en stor inspirationskilde.

26. WP-optimering

26 wp-optimer wordpress plugin 2016 wpexplorer

WordPress vokser langsomt med langvarig brug, når der er installeret flere “funktionsfyldte” temaer og plugins, eller med et ton indkommende spam-kommentarer. WP-Optimize renser din WordPress-database og fremskynder dit websted. Det er som maskineolie til dit køretøj.

27. Google Places anmeldelser

27 google steder anmeldelser wordpress plugin 2016 wpexplorer

Dette freemium-plugin, der giver dig mulighed for at vise Google-anmeldelser på dit WordPress-websted. Det kan automatisk trække anmeldelser fra Google ind og vise dem hvor som helst på dit websted. Det giver dig en række indstillinger til visning af anmeldelser, herunder muligheden for at filtrere negativ feedback. Fordelen ved at vise disse brugergenererede anmeldelser direkte på dit websted er, at de leverer essentielle socialt bevis, som skaber din virksomheds troværdighed.

28. OptinMonster

29 optinmonster wordpress plugin 2016 wpexplorer

OptinMonster er en af ​​de bedste præmie leadgenerations plugins med mange tilpassede funktioner. Den mest interessante funktion viser en e-mail-abonnementsboks lige når brugeren er ved at lukke browservinduet. Denne funktion kaldes exit-forsæt teknologi, og det øgede dramatisk konverteringsfrekvensen for hvert websted, der brugte den. Bloom er et alternativ, som er et andet social media plugin udviklet af ElegantThemes.

29. Korrekturlæst bot

28 korrekturlæst bot wordpress plugin 2016 wpexplorer

Engelsk er ikke det første sprog for mange bloggere, og grammatik kan til tider være en virkelig smerte. Dette plugin opretter forbindelse til en gratis korrekturlæsning online designet til at hjælpe dig med dine grammatiske problemer.

Andre bemærkelsesværdige alternativer inkluderer Jetpack korrekturlæsningsmodul (som skal aktiveres separat efter installation af Jetpack-plugin). Grammarly er et andet godt alternativ uden et WordPress-plugin, som kan fungere via et kraftfuldt Chrome-plugin.

30. Flydende social bar

30 flydende social bar wordpress plugin 2016 wpexplorer

Internetmarkedsførere kommer altid med nye måder at aflede brugerens opmærksomhed mod CTA på. Dette plugin viser en “flydende” delingslinje på sociale medier ved siden af ​​et indlæg. Denne bjælke forbliver fast på hver side, selv når brugeren ruller ned ad artiklen – derav udtrykket “flydende”. Plugin indlæser scripts på sociale medier kun, når brugeren svæver over dem. Dette muliggør hurtigere belastningstider med en jævnere ydelse.

31. Klik for at tweet

31 klik for at tweet wordpress plugin 2016 wpexplorer

Hvis du er en person, der er glad for at bruge citater i dine artikler – vil du elske dette plugin. Du kan indpakke dine citater i en kortkode, og pluginet genererer en klik-til-Tweet CTA-boks lige i midten af ​​indlægget. Hvis du er i one-liners, kan denne være et godt værktøj i dit marketingarsenal.

32. WP-sofa-tilstand

32 wp sofa mode wordpress plugin 2016 wpexplorer

Dette plugin tilføjer en mulighed for at se en rodfri “tekst og billede” -enlig version af dit indlæg – svarende til hvad apps som Instapaper eller Pocket gør.

33. WP-Markdown

33 wp markdown editor wordpress plugin 2016 wpexplorer

Elsker Markdown? Nå, dette plugin tilføjer Markdown-support til standard WordPress-editoren! PS: Du kan også aktivere Markdown-modulet i Jetpack.

34. Postmatic

34 postmatic wordpress plugin 2016 wpexplorer

Postmatic lader dine læsere abonnere via e-mail, når de efterlader en kommentar. Her er den mest utrolige del af plugin – folk, der abonnerer på din blogs kommentarer, kan svare via e-mail – uden at skulle forlade deres indbakke eller besøge dit websted.

Jeg har personligt elsket dette plugin, da det gjorde det muligt for mig at fortsætte en lang debat (som til sidst fik mig som kunde) lige fra min telefons Gmail-app, mens jeg sad fast i et område med næsten nul cellemodtagelse!

35. Aesop Story Engine

35 aesop story engine wordpress plugin 2016 wpexplorer

Dette plugin indeholder masser af moduler, der giver dig mulighed for at designe unikke funktionsrige, interaktive, langformede fortællertemaer til WordPress.

36. P3 (Plugin Performance Profiler)

36 p3 ydeevne plugin wordpress plugin 2016 wpexplorer

Det er ikke en god ide at installere for mange plugins. Sandsynligvis fordi det oppustes på dit websted, hvilket øger belastningen. Med dette plugin kan du måle virkningen.

P3-pluginet fanger oplysninger om alle de plugins, der er installeret på dit WordPress-websted, og derefter måler det og visualiserer deres indflydelse på indlæsningstiden for dit websted. Tal om slankekur for WordPress-plugins! ��

37. Brugerdefineret posttype UI

37 brugerdefinerede post ui wordpress plugin 2016 wpexplorer

Brugerdefinerede indlægstyper er de små velsignelser fra himlen, der giver dig mulighed for at omdanne WordPress til et fuldt blæst biblioteksstyringssystem, en e-handelsløsning eller en billetteringsløsning. Kort sagt kan du oprette brugerdefinerede datatyper som “bøger” eller “begivenheder”, som er en kombination af datatypeelementer som tekst, data, numeriske værdier osv. Lyder forvirrende? Nå, dette plugin giver dig mulighed for at oprette disse let.

38. Avancerede brugerdefinerede felter

38 avancerede brugerdefinerede postfelter wordpress plugin 2016 wpexplorer

Dette plugin giver dig mulighed for at tilføje flere tilpassede filer, når du opretter eller redigerer et indlæg eller en side. Du kan definere felterne ved hjælp af en kombination af en række datatyper.

39. Display-widgets

39 display widgets plugin wordpress plugin 2016 wpexplorer

Ville det ikke være fantastisk, hvis du kun kunne deaktivere en eller flere widgets for bestemte sider? Det ville det bestemt, og vi kan takke dette plugin!

40. Hurtig sikker kontaktformular

40 hurtig sikker kontaktformular wordpress plugin 2016 wpexplorer

Kontaktformular 7 er go-to-kontaktformularen til WordPress. Denne er imidlertid en tæt konkurrent med effektive spam-blokeringsfunktioner.

41. Alt-i-ett-skema.org rige uddrag

41 Alt i én Schema.org Rich Snippets wordpress plugin 2016 wpexplorer

Rige uddrag er de ekstra små oplysninger, der skaber en enorm forskel i din SEO. Dette plugin hjælper dig med at integrere Schema.org-specifikationerne på dit WordPress-sted.

42. Revolution Slider

42 glider revolution wordpress plugin 2016 wpexplorer

Dette er en af ​​de mest succesrige premium WordPress-skyderen plugins, der nogensinde er udviklet. Fyldt med flere funktioner til at forbedre din websides destinationsside og brugergrænseflade har dette plugin ramt over 112.000+ downloads på tidspunktet for skrivningen af ​​denne artikel.

43. WP Mail SMTP

38 wp mail smtp wordpress plugin 2016 wpexplorer

Dette plugin giver dig avancerede muligheder for at sende e-mails via WordPress. Dette inkluderer muligheder for at sende mail via SMTP eller PHP, SSL-kryptering, godkendelse og mere.

44. Rediger flow

44 redigere flow wordpress plugin 2016 wpexplorer

Tænk teamsamarbejde med dit redaktionelle team med funktioner som redaktionskalender, kommentarer, budgetter, artikelstatus og underretninger.

45. TablePress

45 bordspresse til wordpress wordpress plugin 2016 wpexplorer

TablePress gør det nemt at oprette og administrere smukke tabeller i WordPress. Du kan integrere tabellerne i indlæg, sider eller tekst widgets med en simpel kortkode.

46. ​​WP Job Manager

46 wp jobmanager wordpress plugin 2016 wpexplorer

Dette plugin giver dig mulighed for at liste og administrere job lige fra dit WordPress-dashboard. Det inkluderer AJAX-drevet søgning og et par betalte tilføjelser som Resume Manager og Job Alerts.

47. Omdirigering

47 omdirigering wordpress plugin 2016 wpexplorer

En temmelig enkel plugin enorm magt. Det bruges til at styre 301 omdirigeringer og holde styr på 404 fejl. Dette plugin er især nyttigt, når du migrerer fra et gammelt WordPress-sted eller ændrer biblioteket til din WordPress-installation.

48. hurtige og lette ofte stillede spørgsmål

47 quck og let faqs wordpress plugin 2016 wpexplorer

Dette plugin er super nyttigt, når du vil oprette en simpel FAQ-side til dit produkt eller din service. Ofte stillede spørgsmål er konfigureret som en brugerdefineret posttype, hvilket gør det lettere for dit team at tilføje / ændre dem.

49. Testimonials-widget

49 udtalelser wordpress plugin 2016 wpexplorer

Tilføjelse af vidnesbyrd er en fremragende måde at skaffe tillid og troværdighed på. Imidlertid kræver det ofte at ændre temaer og en hel masse anden fluff at lave en. Med dette plugin kan du hurtigt tilføje glideattester til dine widgets eller et indlæg eller en side ved hjælp af en kortkode.

50. Max Mega Menu

50 max mega menu wordpress plugin 2016 wpexplorer

Dette gratis plugin har en træk-og-slip-menu-builder, der giver dig mulighed for at oprette flerniveau, kategoriserede menuer med lydhør og retina-klar design. Med over 100+ tilpasningsmuligheder giver dette plugin dig også mulighed for at tilføje WordPress-widgets i menuen!

Konklusion

Dette afslutter vores liste. Hvor mange nye lærte du i dag? Kender du til et plugin, der skulle være på denne liste? Vi ville meget gerne høre dine tanker!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map