5 WordPress-plugins til lokale virksomheder

En solid tilstedeværelse på nettet kan gøre vidundere for en lokal virksomhed. Selv hvis du udelukkende opererer i offline verdenen, kan et godt websted trække en masse interesse – især vigtigt, hvis du er splinterny.


Overvej, hvilke funktioner du har brug for dit websted til at udføre. Skal besøgende booke, før de kommer til dig? Kan dit websted håndtere det? Hvis ikke, vil du vende kunderne væk, før du endda har haft en chance for at imponere dem.

Efter min mening er WordPress den perfekte platform til at drive dine lokale virksomheder. Dette er stort set ned til det enorme antal tilgængelige plugins, så du kan tilføje den funktionalitet, som dit websted har brug for. I dag vil jeg se på fem plugins, der er specifikt målrettet lokale virksomheder.

Responsivt Google Maps-plugin

Responsive Google Maps

Hvis du driver en lokal mursten-og-mørtelbutik, bestemmes din succes af, hvor mange der kommer ind. Det responsive Google Maps-plugin gør det super-let for potentielle kunder at finde dig ved at give dig mulighed for at tilføje et fuldt responsivt Google-kort til dit websted. Plugin er stablet fuld af funktioner, men er alligevel virkelig let at bruge og konfigurere.

Dette er et af mine foretrukne Google Map-plugins med masser af plads til at skræddersy dine kort til dine stylingkrav. Funktioner inkluderer:

 • Tilpassede markørstilarter
 • Fastgør flere butiksplaceringer på et kort
 • Tilføj flere kort pr. Side
 • Tilpassede retninger
 • Overlejre tilpasset indhold på dine kort, inklusive dine egne billeder
 • Fire korttyper: vej, satellit, hybrid og jævnt terræn
 • Vejropdateringer og skylag
 • Føj til en hvilken som helst side eller widgetområde ved hjælp af enkle kortkoder

Det er en masse funktioner og betyder, at du kan gøre næsten alt hvad du kan ønske dig med et Google Map ved hjælp af dette plugin. Vil du se et skærmbillede af plugin-funktionen? Her er en med en række funktioner:

Responsivt Google Maps-skærmbillede

Plugin er tilgængeligt fra Code Canyon for kun $ 16.

WP Quick Booking Manager Pro

WP Quick Manager Pro

Har nogen aftalebaseret virksomhed nogensinde klaget over at have det også mange bookinger? Dage med telefon-in-bookinger er nummereret, hvor de fleste kunder er på vej online for at reservere deres slot. Jo lettere det er for en kunde at booke, desto flere bookinger får du naturligvis. Det kan være forskellen mellem drift ved halv kapacitet og fuld kapacitet.

WP Quick Booking Manager Pro gør bookingprocessen utroligt ligetil. Dette gør det til en fantastisk bookingløsning for restauranter, skønhedssaloner, klinikker – giv det navn! Det giver dig også mulighed for at levere online bookingtjenester til hotelværelser, lejligheder eller enhver anden bolig, der kan lejes. Når du tænker lidt uden for kassen, kan du endda bruge det til at leje udstyr eller biler.

Backend Booking Kalender

Efter installationen kan du tilføje en reservationskalender til en hvilken som helst side ved hjælp af en simpel kortkode. Kalenderoversigten ser pæn og stilfuld ud, reagerer fuldt ud, og tidspunkter og datoer er automatisk blokerede. Plugins understøtter også et ubegrænset antal bookinger, betalingsmuligheder for flere valutaer (inklusive PayPal) og endda flersproget kapacitet. Dette meget alsidige plugin passer til behovene hos en lang række virksomheder, og dine potentielle kunder vil elske den intuitive brugergrænseflade – back-end-interface er også virkelig let at arbejde med. Et rigtig godt booking-plugin, WP Quick Booking Manager Pro er tilgængelig fra CodeCanyon for $ 24.

Booking kalender

Booking kalender

Selv virksomheder med et budget skal booke. Heldigvis er der en række gode gratis muligheder derude, herunder Booking kalender plugin. Som du kunne forvente af et gratis plugin, er det mere begrænset end de fleste premium plugins, men det er let at integrere og kan stadig gøre et godt stykke arbejde.

Plugin er virkelig let for potentielle kunder at bruge: vælg en dato fra kalenderen, udfyld en kort form og tryk derefter på indsende. Let. For at undgå dobbeltbestilling kan du begrænse antallet af bookinger pr. Dag eller du kan tillade ubegrænset bookinger. Den største begrænsning af denne gratis version er måske dog, at du ikke kan tage betalinger – dette kan resultere i no-shows.

Skærmbillede af reservationskalender

Den gratis version er relativt grundlæggende, men små virksomheder, der tilbyder enkle bookinger, kunne let drage fordel af den. Med hensyn til funktionalitet er denne gratis version ikke så poleret som WP Quick Booking Manager Pro. Du kan dog opgradere den, så du får adgang til premiumfunktioner såsom: timebestilling, online betalinger (indbetalinger eller fuld betaling), sæsonbestemte kursjusteringer og kuponrabatter. Det er i denne premium-version, at plugin virkelig udmærker sig. Den præmieversion starter fra $ 79, men for store virksomheder (som vil have alle tilgængelige funktioner) koster en enkelt site-licens $ 449.

Yoast Local SEO

Lokal SEO af Yoast

De fleste WordPress-brugere vil være meget fortrolige med WordPress SEO af Yoast-plugin – med næsten 17,5 millioner downloads er det det gå til SEO-plugin. Men vidste du, at Yoast udviklede en række premium SEO-plugins, inklusive Yoast Local SEO-plugin, fås fra $ 69.

At være i forretning vil være vanskeligt, hvis din potentielle kundebase ikke kan finde dig online. Men har du nogensinde prøvet at søge efter en lokal virksomhed i Google, siger du en frisør? Når du gør det, er SERP’erne et meget andet sted.

Hvis du vil blive inkluderet i denne liste over lokale virksomheder – eller endnu bedre, på top af disse lister – Google skal vide, hvor du er, og hvad du gør. Selvom et generelt plugin som WordPress SEO af Yoast er et godt udgangspunkt for din SEO-strategi, har lokale virksomheder et andet sæt SEO-krav. For alle dine lokale SEO-behov er der ingen bedre plugin end Yoast Local SEO. Kort sagt: Dette plugin hjælper dit websted med at rangere højere for lokale søgeforespørgsler i Google. Hvordan? Ved at give alle metadata, som Google har brug for til en lokal søgning – din placering for kortvisningen, samt vigtige kontaktoplysninger som dit telefonnummer.

Du kan også bruge Local SEO-pluginet til at oprette stilfulde kontaktformularsider. Plugin giver dig mulighed for at tilføje et kort, åbningstider og kontaktoplysninger til et Om side, og lader også en besøgende finde deres nærmeste butik.

Sabai Directory Plugin til WordPress

Sabai-oversigt

Ville det ikke være dejligt at have alle beslægtede, lokale virksomheder sammen ét sted? Nå, nu kan du takket være Sabai Directory-pluginet fås for $ 28 fra CodeCanyon. Sabai Directory er det ideelle plugin til opbygning af en omfattende lokal virksomhedsmappe. Du kan tilføje et ubegrænset antal virksomheder til et individuelt bibliotek. Disse kan organiseres i en række kategorier – besøgende kan filtrere kataloget for at finde, hvad de leder efter – og alle virksomheder vises sammen på et interaktivt Google Map. Du kan tilføje navn, placering og et billede af hver virksomhed, plus du kan vise en bedømmelse ud af fem baseret på brugeranmeldelser. Det interaktive kort inkluderer et dybt udvalg af stylingsmuligheder, og besøgende er frie til at give deres egne anmeldelser og kommentarer til en bestemt fortegnelse.

At starte en virksomhedsmappe er en fantastisk måde for en gruppe lokale virksomheder at arbejde sammen for at markedsføre deres virksomheder. Så længe du ikke er bange for en smule konkurrence, er det en fantastisk måde at øge din opdagelsesegnethed – potentielle kunder er mere tilbøjelige til at vurdere deres muligheder via et bibliotek i stedet for at afveje en masse websteder individuelt.

Det kan også være ret lukrativt at køre dit eget bibliotek: hvis du rangerer godt i Google for nøglebegreber i dit område, kan du opnå en god indkomst. Sabai Directory kan lette dette, da det giver dig mulighed for at tage tilbagevendende betalinger fra virksomheder, der ønsker at blive føjet til dit bibliotek – Sabai understøtter fire betalingsportaler. Du kan endda opkræve mere for fremhævede lister.

Afsluttende tanker

Selv hvis du er en lille, offline butik, kan et godt websted gå langt i retning af at vokse din virksomhed. I dag har jeg dækket en række plugins for at hjælpe dine kunder med at opdage dig online, foretage reservationer og få rutevejledning til din fysiske mursten-og-mørtel-placering. Hvis du vil have flere kunder – og hvem ville ikke? – det er det mindste dit websted burde være i stand til!

Bruger du nogle af de plugins, der er vist i dagens indlæg? Del dine tanker i kommentarfeltet nedenfor!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map