5 WordPress-plugins, der kan øge Reader-engagement på din WordPress-blog

Jeg tror, ​​at engagement er massivt undervurderet i blogosfæren.


Kort sagt, kvaliteten af ​​dit publikum er langt vigtigere end mængden. Og med kvalitet mener jeg grundlæggende, hvor engagerede de er med dit “brand”.

Stil dig selv dette spørgsmål – bryder dine læsere faktisk om din blog, eller anser de det for at være en kast-ressource? Dit svar kan gøre hele forskellen for dine chancer for at nå dine mål (som jeg formoder i sidste ende at tjene penge).

Med det i tankerne tænkte jeg, at jeg ville benytte lejligheden til at nævne mine yndlings WordPress-plugins, der kan hjælpe dig til bedre at engagere dig med dine læsere. Selvom kvaliteten af ​​dit indhold og den personlighed, du væver ind i din blog, vil spille en stor rolle i at diktere det niveau, som folk engagerer dig, følgende plugins kan give dig en stor hjælpende hånd også.

Disclaimer: WPExplorer er tilknyttet et eller flere produkter, der er anført nedenfor. Hvis du klikker på et link og gennemfører et køb, kan vi foretage en provision.

1. Abonner på kommentarer, der er genindlæst

Jeg har en simpel tommelfingerregel med min egen blog, når det kommer til kommentarer – hvis nogen har taget sig tid til at dele deres synspunkter, bør jeg tage mig tid til at svare i naturen. Som sådan svarer jeg på langt de fleste kommentarer på mit websted.

Men medmindre din blogs læsere bogmærker deres kommentarer og kommer med jævne mellemrum for at se, om du har svaret, vil de aldrig læse, hvad du sagde som svar. Og lad os indse det – engagement er en tovejsgade.

Med det i tankerne anbefaler jeg stærkt, at du installerer Abonner på kommentarer, der er genindlæst. Denne plugin gør nøjagtigt, som du ville forvente – underretter folk (via e-mail), når deres kommentar er blevet besvaret. Det inkluderer også et komplet dashboard, hvor du kan administrere dine abonnenter og alle dine muligheder.

Abonner på kommentarer, der er genindlæst

2. Facebook-kommentarer

Selvom der er et antal plugins fra tredjepartskommentarer tilgængelige til WordPress, er min valg af flokken (især når det kommer til brugerengagement) Facebook-kommentarer.

Hvorfor? Fordi det gør kommentarer yderst sociale og øger derfor engagement. Det er sandsynligt, at det store flertal af dine potentielle kommentarer allerede har en Facebook-konto, og som sådan vil kommentere på dit websted være (a) meget let og (b) meget velkendt.

Facebook Kommentarer Plugin

Desuden vises kommentarer på din blog på Facebook, og dit indhold vil sandsynligvis blive udsat for et langt større publikum. Denne form for integration er især nyttig på websteder, der allerede er meget sociale (f.eks. Et billeddelingssite).

Selvom jeg ikke personligt bruger Facebook-kommentarer, kan jeg godt gøre det i et fremtidig projekt – det er bestemt et levedygtigt alternativ til standard WordPress-kommentarsystemet og vil sikkert have en positiv effekt på brugerengagement.

3. Bedre intern link-søgning

Bedre link-søgning

Når det gælder at øge brugerengagement, tror jeg det en af ​​de bedste ting, du kan gøre, er at forbinde prolifically. Folk kan være blinde for navigationselementer og lignende (bare tag et øjeblik for bevidst at observere dine egne browsingvaner), men links i indholdet er langt vanskeligere at undgå.

Interlinking gøres bedst, når det er meget relevant – du vil sætte folk i en situation, hvor de har ti faner åbne i deres browser og ender på dit websted i en halv time. Men WordPress ‘standard-søgemaskine med internt link er, med et ord, forfærdeligt.

Det er her Bedre intern link-søgning kommer ind. Dette enkle plugin justerer søgningen efter intern link til kun at finde indhold efter overskrift. Det inkluderer også planlagte indlæg. Jeg betragter det personligt som det mest undervurderede plugin på WordPress.org – det skaber intern forbindelse meget nemmere.

4. Endnu et relateret indlæg Plugin

Når det kommer til at øge brugerengagement, er det en no-brainer at have et relateret indlægssektion i bunden af ​​dine indlæg. Hvis nogen kan lide et indlæg nok til at læse det til slutningen og derefter præsenteres for lignende indlæg, kan de godt benytte lejligheden til at læse videre.

Endnu et andet relateret indlæg-plugin (eller YARPP for kort) er efter min ydmyge det bedste relaterede indlæg-plugin, der er tilgængeligt til WordPress. Mens andre fokuserer på prangende formatering, får YARPP nøglefaktoren – relevans – bang på.

Gør ingen fejl – et relateret posts-plugin er kun så godt som dets matchende algoritme. Hvis du ikke præsenterer dine læsere med ægte relevante ekstra indlæg, er sandsynligheden for, at de læser videre, langt reduceret. Så sørg for at bruge YARPP og indstille det, så det kun returnerer de mest relevante resultater.

5. Nem Tweet Integrer

Af hensyn til fuld offentliggørelse skal jeg nævne, at jeg co-udviklede dette plugin. Dog kan det virkelig gøre en enorm forskel for brugerengagement, da jeg har opdaget flere gange.

Her er aftalen – Twitter-brugere kan gerne tweet. Mere vigtigt er, at de kan lide at tweet interessant ting. En postoverskrift er ikke altid så interessant. Men hvis du kan give dem et tilbud eller en visdomsperle til at videregive deres tilhængere, er de måske kun for glade for at gøre det.

Det er her Easy Tweet Embed kommer ind – det giver dig mulighed for at integrere præ-befolket tweets i dine indlæg, ligesom dette: Indlejret tweet

Indlejret tweet

Det svarer meget til Click to Tweet-tjenesten, men gør det lettere at oprette tweets ved at give dig mulighed for det via teksteditoren. Det indsætter også automatisk permalink. Jeg har fundet, at tweets for indlæg øges med næsten 30% i nogle eksempler ved hjælp af Easy Tweet Embed – det er en hurtig og nem måde at øge engagementet på.

Valgmulighederne er uendelige

De mange forskellige valgmuligheder ovenfor er tegn på de utal af måder, hvorpå du kan øge engagement, så du må ikke begrænse dig selv. Forskellige ting fungerer for forskellige blogs – nøglen er at eksperimentere og teste.

Hvis du har dine egne ideer til at øge brugerengagement, skal du dele dem med os nedenfor!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector