5 grunde WordPress-brugere skal skifte til Facebook-kommentarer

Når du tillader besøgende at kommentere dine WordPress-indlæg, øger du engagement, plejer en samtale, frister folk til at vende tilbage og bede andre om at generere brummer om dit websted. Alt dette er gode nyheder, hvis du ønsker at opbygge en online efterfølgelse.


Heldigvis tilbyder WordPress flere plugins, der gør kommentarer let. Med blot et par klik med din mus kan du være på vej til at skabe en virtuel vandkøler, hvor folk deler deres tanker.

Kommentarsektioner er imidlertid et hovedmål for misbrug. Folk post spam, groteske fornærmelser og endda trusler om vold i kommentarfeltet i forskellige blogs. Selvom der ikke er nogen måde at implementere en løsning, der fuldstændigt eliminerer dette potentiale, er der en måde at reducere den dramatisk på: Brug Facebook-kommentarer som en løsning. I denne artikel undersøger vi, hvordan kommentarer er til gavn for dit websted, og forklarer, hvorfor Facebook-kommentarer er den bedste mulighed.

Disclaimer: WPExplorer er tilknyttet et eller flere produkter, der er anført nedenfor. Hvis du klikker på et link og gennemfører et køb, kan vi foretage en provision.

Hvordan kommentarer er til gavn for dit WordPress-sted

Hvis du kører en blog af enhver art, er du sandsynligvis på udkig efter at opbygge et online community. Du er målrettet mod ligesindede, der deler de interesser, der er fremhævet af indholdet på dit websted. Det er et gensidigt fordelagtigt forhold: Dine besøgende får oplysninger, som de anser for værdifulde ved at besøge dit websted, og du skaber et publikum.

Det er dog også en god ide at give dine besøgende mulighed for at interagere med hinanden. En af de bedste måder at gøre det på er med en kommentarafdeling, der giver dem mulighed for ikke kun at give dig feedback på dit indhold, men også interagere med hinanden. Her er nogle af de fordele, du kan forvente af et kommentarsektion.

Forbedret engagement

Hver digital marketing leder efter engagement. Det er den oprindelige kim, der til sidst skaber viralitet. Det er det, der omdanner dit indhold fra bare endnu en artikel i cyberspace til et must-read stykke, som folk deler med deres venner.

Kommentarer tilskynder til engagement ved at give besøgende mulighed for at dele deres tanker om dit indhold. Kommentarer går imidlertid længere, idet de giver folk mulighed for at udtrykke deres meninger på samme side som dit indhold. Når folk deler eller tweeter din artikel, kan de muligvis tilbyde nogle af deres kommentarer, men den er kun synlig for deres venner og tilhængere. Imidlertid giver en kommentarafdeling dem mulighed for at dele deres tanker lige under selve artiklen. Det er en fantastisk måde at opbygge et samfund, hvor folk har lyst til, at deres stemme bliver hørt.

Et socialt samfund

Et kommentarsektion øger ikke kun engagementet, men det øger også sandsynligheden for at opbygge et socialt samfund. Hvis du ser dit websted som en virtuel sofa, hvor gamle venner kan gå ned, når de dukker op fra intetsteds, vil du oprette en følelse af tilhørighed.

Med en kommentarsektion har du folk, der går frem og tilbage med hinanden. De vil diskutere artiklen over kommentarafsnittet. De vil tale om deres foretrukne spisesteder. De vil minde om gamle tider. Og ja, de vil endda argumentere frem og tilbage nogle gange.

Hvad gør det for dit websted? Det skaber et online-fællesskab, som dine besøgende sandsynligvis ikke kan finde andre steder. Dette samfund gør din blog unik og holder den meget efterspurgt.

Gentag besøgende

Hvad sker der, når folk snakker frem og tilbage med hinanden? De skal svare på, hvad den anden person siger. Når folk er involveret i diskussioner i en kommentarafdeling, vil de gerne svare. For at gøre det, bliver de nødt til at vende tilbage til dit websted for at få det til. Det betyder flere klik for dig, hvilket igen betyder flere annoncevisninger og mere indtjening. Alle vinder.

Kendsgerningen er, at en kommentarafdeling er en af ​​de bedste måder at gøre dit websted “klistret”. Hvis dine besøgende begynder at buddy og diskutere med hinanden, kommer de fortsat tilbage. Du opbygger et loyalt samfund, der ikke findes andre steder.

Introduktion af Facebook-kommentarer

Facebook Kommentarer WordPress Plugin

Så hvordan tilføjer du Facebook-kommentarer til dit websted, du spørger? Let – med en plugin selvfølgelig, og en gratis en på det. Facebook Kommentarer WordPress, som navnet antyder, er et WordPress-kommentar-plugin, der er integreret med Facebook.

Den umiddelbart bemærkelsesværdige ulempe med denne løsning er naturligvis, at folk, der ikke har Facebook-konti, ikke kan give kommentarer. Det øjeblikkelige svar på denne indsigelse er: Hvem ikke har du en Facebook-konto? Facebook-samfundet kan prale af hundreder af millioner brugere over hele verden. Du vil helt sikkert være i stand til at oprette din egen online subkultur fra Facebook-brugere.

Facebook Kommentarer giver dig en fantastisk, trådet kommentarløsning, der er integreret med det populære sociale medies websted. Faktisk er det muligvis den bedste kommenterende løsning til din blog.

Installation af plugin

Hvis du har installeret et plugin før, vil denne proces blive meget velkendt. bare gå til Plugins> Tilføj nyt i dit WordPress-dashboard. Bare søg efter “Facebook-kommentarer.”

Installer Facebook Kommentarer WordPress Plugin

Det skal være det allerførste plugin på listen. Men hvis det ikke er af en eller anden grund, skal du bare rulle ned ad siden, indtil du finder Facebook-kommentarer-plugins med det grønne kommentarlogo og 40 k + installationer. Klik bare på knappen for at installere og derefter aktivere plugin.

Konfiguration af plugin

Når den er aktiveret, skal du bemærke et nyt betjeningspanel til “FB-kommentarer.” Klik på det for at indtaste dine kommentarindstillinger. Der er mange seje indstillinger for skrifttyper, tekstfarve og mere, men vi vil anbefale at style disse, så de passer til resten af ​​dit tema. Men de to vigtigste er App-id (fra Facebook) og Vis kommentarer til (for at indstille, hvor Facebook-kommentarer skal vises som standard).

Facebook Kommentarer WordPress Plugin-indstillinger

Før du overholder dine indstillinger, skal du først oprette din Facebook-app-id for at synkronisere din Facebook med dit websted. Klik på dette link til oprette en app til at håndtere dine kommentarer. Dette fører dig til Facebook, hvor du vil se muligheden for at blive Facebook-udvikler. Klik på den grønne knap for at registrere, og følg derefter instruktionerne på skærmen.

register-fb-dev

Når den er registreret, skal din skærm nu vise en grøn knap til “+ Tilføj en ny app” som den nedenfor. Klik på det for at komme i gang.

add-ny-fb-app

Dernæst vælger du din apptype. Da vi bruger dette til dine WordPress-stedskommentarer, skal du vælge WWW: website-indstillingen.

vælger-app-typen

Efter at du har valgt, skal du se en skærm for at starte din webside-appside, men da vi virkelig kun gør dette til App-ID, skal du blot klikke på højreindstillinger for at springe opsætningen ud og oprette App-ID.

skip-fb-app-setup

Nu skal du oprette dit ID! Bare tilføj et visningsnavn og navneområde, du vil huske, vælg en kategori og klik på den blå knap for at oprette ID.

skabe-det-app-id

Ok, nu har du et Facebook-app-id! Bare kopier det og gå tilbage til dit WordPress-betjeningspanel for at indsætte det på.

Facebook Kommentarer WordPress Plugin-indstillinger

Når det er gjort, kan du gå igennem og tilføje dine FB-kommentarindstillinger. Når du er færdig, skal du blot klikke på Gem – det er det!

Med dette plugin har du også muligheden for at deaktivere automatisk inkludering af Facebook-kommentarer på hvert indlæg / side og i stedet bruge en praktisk dandy-kode. På denne måde kan du kun inkludere Facebook-kommentarer på specifikke sider eller sideskabeloner, du opretter.

Bemærk: Du kan selvfølgelig også opgradere til Pro for at få adgang til farveskemaer (mørk / lys), tilpassbare baggrunde, 39+ animationseffekter, en premium-plugin-licens til flere websteder og premium support. Selvom alt hvad du vil gøre er at finpusse nogle farver, er det sandsynligvis noget, du kan finde ud af med en hurtig Google-søgning og minimal CSS>

Hvorfor du skal bruge Facebook-kommentarer

Der er masser af grunde til at vedtage Facebook-kommentarer som din valgfri løsning (hvad enten det er via FB Comments WordPress-plugin), og vi kan fortsætte og fortsætte. Her er dog bare de fem bedste bare for at komme i gang:

1. Nedsat trolling

Med få undtagelser bruger folk deres rigtige identitet på Facebook. Det står i modsætning til andre kommenterende løsninger, såsom Disqus og Livefyre, hvor folk kan generere en konto med ethvert navn eller håndtering. Facebook kræver, at folk specificerer gyldige identitetsoplysninger.

Det reducerer trolling betydeligt, fordi online trold elsker anonymitet. Hvis folk vil smøre sig ud med en medkommentator med en ung fornærmelse, bliver de nødt til at gøre det ved hjælp af deres rigtige navn (og sandsynligvis deres billede) med en Facebook Comments-løsning.

Ja, som nævnt ovenfor, er der altid mennesker, der lærer at slå systemet. Imidlertid vil folk typisk ikke gå ud af deres måde at oprette en falsk Facebook-konto bare for muligheden for at fornærme folk online.

Realiteten er, at selvom du aldrig kan eliminere trolling, kan du skære det markant ned ved at tvinge folk til at kommentere med en reel identitet. Det gør øjeblikkeligt Facebook-kommentarer bedre end andre løsninger.

2. Nedsat spam

Som vi har set, bruger SEO-fagfolk, der har bukket under for den mørke side af styrken, kommentarsektionerne i blogs til spam-formål. Kort sagt, det er vanskeligere at gøre med Facebook-kommentarer, hvilket gør det til en fremragende metode at føje til din liste over måder at forhindre WordPress-spam.

Det er fordi Facebook straks forbyder enhver konto, der er mistænkt for misbrug. Så de sorte hattere bliver nødt til at gennemgå den hårde proces med at oprette en ny Facebook-konto, komplet med en identitet, der narrer virksomheden til at tro, at personen er reel, inden de starter deres spam-indsats på ny.

3. Øg det sociale engagement

Facebook er stadig det mest populære sociale medieside på planeten. Hvis du har et kommentarsystem, der er knyttet til Facebook, har du lige åbnet en helt ny mulighed for at øge engagementet.

Med Facebook-kommentarer får du det bedste fra begge verdener. Du får engagement fra kommentarerne, og du får også yderligere eksponering, fordi disse kommentarer er bundet til Facebook. Folk, der måske ikke har besøgt dit websted, men bemærket, at en af ​​deres venner kommenterede en artikel på din blog, kan blive fristet til at se, hvad du har sendt. Du kan ende med en ny loyal besøgende.

4. Mest “synes godt om” Kommentarer Gå til toppen

En anden måde, som Facebook-kommentarer skærer ned på spam, er, at det sætter de mest “ønsket” kommentarer øverst. På den måde er den første ting, som dine besøgende ser øverst i kommentarfeltet, den kommentar, der blev værdsat mest. Det vil (typisk) ikke blive spam.

At sætte de mest populære kommentarer øverst sætter også de sindssygende, fornærmende og ellers meningsløse kommentarer i bunden, hvor de mindre tilbøjelige til at blive set. Det forhindrer troldene i at blive fodret.

5. Forbedret troværdighed

Når du ser en kommentar fra “xyzzy2122” på et diskussionsforum, hvor alvorligt tager du den? Det kunne være hvem som helst. Men med Facebook-kommentarer vil folk tilbyde kommentarer under deres rigtige navne og profilbilleder. Det vil øge deres troværdighed, hvilket igen forbedrer kvaliteten af ​​den samlede diskussion.

Indpakning af det

Sammenfattende skal Facebook-kommentarer uden tvivl være din “gå til” kommentar-løsning. Det vil reducere antallet af trold, hjælpe med at eliminere spam, binde dig til et stort socialt netværk og forbedre den generelle integritet af diskussionerne på dit websted. Hvad er din foretrukne løsning til kommentarer på dit websted? Du er velkommen til at lyde passende nok ud i kommentarerne nedenfor.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map