5 bedste plugins til at acceptere donationer med WordPress

5 bedste plugins til at acceptere donationer med WordPress

Undertiden skal du muligvis oprette en betalingsport for at få betalt online ved en tilfældig betalende eller donation. Uden at bruge et plugin er hele processen med at få betalt online ikke let i WordPress. Inden for digital teknologi er et flertal af produkterne gratis tilgængelige på nettet. Så for at give belønning og inspiration til bidragyderen af ​​disse produkter, kan donationen være en god måde at støtte dem på.


Desuden får de fleste non-profit organisationer, velgørenhedsorganisationer, udviklere og bloggere betaling ved at have en donation fra forskellige kilder. Som standard accepterer WordPress ingen betaling, men at integrere et kvalitetsbetalingsplugin kan gøre meget i denne henseende.

Hvorfor acceptere donationer?

Der er forskellige grunde til at få betalt ved donation. Tilføjelse af en donationsknap kan også være en stor kilde til at skaffe penge til forskellige non-profit organisationer, velgørenhedsorganisationer, bloggere og udviklere. Og det er et godt alternativ til crowdfunding med WordPress.

Antag, det er du, hvis du driver en velgørenhedsorganisation eller en almennyttig organisation, skal du skaffe fonden til at udføre forskellige projekter. Hvis du er en udvikler og tilbyder gratis produkter, kan du hæve din fond ved hjælp af en donationsknap på dit websted for at få inspiration til at gøre flere ting, eller hvis du er en blogger og du kører et antal websteder, der leverer gratis ting, du kan også gøre det i denne henseende.

Nogle gange foretrækker donorer også at donere online i stedet for at sende cheques i posten eller kontant. Betaling af donation online uden problemer, lige frem og hurtigt, det er derfor, de foretrækker at betale online. Desuden kan en online donation reducere indsamlingsomkostninger, der tiltrækker flere tilhængere. I disse dage ønskes den hurtige, sikre og praktiske donation af alle. Derfor kommer WordPress-plugin til donation på plads for at udfylde kløften.

Valg af et WordPress-donationsplugin

Som jeg sagde tidligere – WordPress giver ikke nogen standardindstilling til at modtage betalinger. Det er her plugins kommer ind. Når du har bygget din blog-, forretnings- eller nonprofit-websted, er alt hvad du behøver at installere et plugin for at tilføje donationsformularer til dit websted. WordPress-donationsplugins kan let installeres og bruges til at modtage betalinger fra donorer. Men problemet opstår, når du vil vælge det rigtige plugin til at tjene dine formål.

Der er mange WordPress-donationsplugins derude på markedet, det er meget vanskeligt for enhver at vælge en blandt resten. I denne artikel vil jeg dække 5 af de bedste WordPress-donationsplugins. Forhåbentlig hjælper denne oversigt over funktioner dig med at vælge den rigtige.

De fleste af plugins nedenfor bruger PayPal til at acceptere donationer, så inden du kommer i gang, bør du tage dig tid til at uddanne dig selv om, hvordan PayPal for nonprofitorganisationer fungerer (denne guide fra JotForm har alt hvad du har brug for at vide).

For at få en problemfri donationsproces kan du have et af plugins fra listen nedenfor. Lad os tage et kig!

Disclaimer: WPExplorer er tilknyttet et eller flere produkter, der er anført nedenfor. Hvis du klikker på et link og gennemfører et køb, kan vi foretage en provision.

1. WPPayForm

WPPayForm Pro-plugin

WPPayForm er et freemium WordPress-betalingsplugin, der accepterer donationer udviklet af WPManageNinja. Dette er en fantastisk plugin, der modtager donationer gennem flere betalingsgateways. Du kan acceptere enhver form for donation ved hjælp af dette fantastiske plugin. Det gratis version af plugin giver dig mulighed for at bruge Stripe-betalingsgateway og pro-version giver dig mulighed for at bruge PayPal yderligere. Dette drag & drop-baserede donationsplugin tilbyder dig også alle de grundlæggende funktioner i formularoprettelse. Brugere kan indsamle tilbagevendende betalinger ved hjælp af plugin takket være support til Stripe og PayPal betalingsgateways. WPPayForm starter ved $ 49 pr. År og giver dig let at bruge udvidet dokumentation online. Og det inkluderer selvfølgelig fantastisk support fra WPManageNinja-teamet.

2. GivWP

Giv donation plugin

Info & DownloadSe demoen

GiveWP er en af ​​de mest forbløffende donationsplugins til WordPress-brugere udviklet af Matt Cromwell og Devin Walker. Ved hjælp af dette plugin accepterer du let donationer i WordPress. Det gratis version af dette plugin giver dig mulighed for at acceptere donationer via en PayPal-betalingsgateway. Selvom der er premium add-ons til rådighed for at tilføje ekstra funktionaliteter til dine donationer. Dette inkluderer yderligere betalingsportaler (som Stipe, Authorize.net, Mollie osv.), Tilbagevendende donationer, en valutaskift og mere. At købe plugin vil koste dig en hel del penge. Prisfastsættelsen af ​​GiveWP Basic Add-ons-planen starter ved $ 20 / måned.

3. velgørenhed (gratis)

Charitativ donationsplugin

Charitable er et andet donationsplugin, der giver dig muligheden for at indsamle donationer uden at møde noget besvær. Dette er et freemium-plugin, der bruges til at betale og acceptere donationen. Med velgørende kan du få en fundraising-kampagne klar til brug på mindre end 5 minutter. Plus den gratis version af plugin er fyldt med funktioner. Opret et ubegrænset antal fundraising-kampagner, tilføj mål, sæt tidsplaner, tilpas donationsformularer (beløb, krævede felter osv.), Accepter betalinger via PayPal, send e-mails eller kvitteringer til opfølgningsdonationer og mere. Pro-versionen af ​​plugin starter dens pris $ 49 for et komplet bundt. Du kan også have en minimumsbetaling på $ 19.

4. Donationstermometer (gratis)

Donation termometer plugin

Donationstermometer er et smart WordPress-donationsplugin, der giver dig mulighed for at beregne donationer og modtage betalinger uden megen indsats. Som navnet antyder, kan du bruge plugin-indstillingerne til at tilføje et brugerdefineret termometerbillede til dit websted. Det er en sjov måde at kortlægge mængden af ​​donationer, og for donorer at se, hvor tæt de er på at nå deres mål. Selvom dette er et enkelt plugin til donationer, kan du stadig opfylde alle dine grundlæggende behov. Et af de vigtigste aspekter af plugin er, at det kan bruges via offline. Desuden er plugin for det meste tilpasselig til brug og kortkodevenlig.

5. Sømløse donationer (gratis)

Sømløse donationer plugin

Sømløs donation er en anden god mulighed for at acceptere donationer med WordPress. Du kan skaffe penge og administrere dine donationer ved hjælp af dette plugin på dit websted. Dette plugin giver dig mulighed for at acceptere betalinger ved hjælp af PayPal og giver en bekræftende takbesked, når donationen er afsluttet. Der er nogle fantastiske og unikke funktioner ved plugin. For eksempel kan du acceptere donationer anonymt. Desuden kan du invitere brugere til at deltage i din e-mail-liste – en fantastisk måde at opbygge et publikum for fremtiden.

Over til dig

At skaffe midler gennem donation er ikke en let opgave, da WordPress ikke har nogen standardindstillinger. Men du kan nemt tilføje denne funktion ved at bruge et plugin til at acceptere betalinger fra donorer. Alle de plugins, der er anført her, er for nylig blevet opdateret og inkluderer lidt forskellige funktionaliteter til dit websted. Prøv dem og prøv deres funktioner for at finde den perfekte til dine donationsformål.

Hvis jeg skulle vælge et bestemt plugin, vil jeg anbefale at bruge WPPayForm da det giver dig flere gateways. Du kan gøre en masse medarbejdere ved hjælp af dette fantastiske plugin som grundlæggende formularoprettelse med drag & drop-facilitet, ved hjælp af Stripe og PayPal samtidig. Men virkelig de listede plugins er alle gode muligheder! Giv tilbud superladede premium-tilføjelser og velgørenhed kan være en fremragende mulighed for offline-betalinger.

Hvis du har fundet artiklen interessant og vil dele noget om konteksten, så lad mig vide din bekymring i kommentaren herunder.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map