45+ Bedste e-handels WordPress-temaer til online butikker

25+ Bedste e-handels WordPress-temaer til online butikker

Tilgængeligheden af ​​fleksible og gratis CMS-systemer som WordPress betyder, at det aldrig har været nemmere at indstille din stall som en kreativ iværksætter og drive både produktsalg og ny forretning via din hjemmeside. Som kreativ iværksætter har du brug for mere end bare et e-handels-tema optimeret til mobil. Du har brug for et af de bedste WordPress-temaer for e-handel for en bemærkelsesværdig kundeoplevelse.


Hvorfor skal du vælge et premium WooCommerce-tema? Let. Først ud kan du forvente at finde et højere samlet niveau på kvalitet, stilfuldhed og fleksibilitet sammen med en bred vifte af funktionalitet findes ikke i de fleste gratis temaer. De fleste premium-temaer tilbyder også fremragende støtte så hvis du har et spørgsmål, kan du stille temaudvikleren i stedet for at stole på gratis fora.

Udvalget af specifikke virksomheder, kreative iværksættere kan være involveret i, er stort, men vi har sammensat en solid liste over de bedste e-handel WordPress-temaer, der skal være i stand til at håndtere enhver brugssag. Lad os blive revnet!

Disclaimer: WPExplorer er tilknyttet et eller flere produkter, der er anført nedenfor. Hvis du klikker på et link og gennemfører et køb, kan vi foretage en provision.

1. I alt

Total Glitz & Glam E-handel WordPress Demo

Info & DownloadSe demoen

Vores øverste valg for et premium-tema er et af de bedst kendte WordPress-premium-temaer på markedet (eller i det mindste her på WPExplorer), og pakker i mere end nok killer-funktioner til at holde selv de mest krævende af kreative iværksættere glade. Vores helt eget Total WordPress-tema er en powerhouse-løsning bygget med fantastiske funktioner end at gøre det nemt at skabe et e-handelssted!

Total er fuldt WooCommerce-kompatibel, og et hurtigt kig på temaets demoer bør give dig et godt greb om magt og fleksibilitet, som temaet stiller til din rådighed. En træk-og-slip-side-builder giver dig kontrol over alle aspekter af sidedesign med en front-end builder til turboladereimplementering. Over 100+ indholdsmoduler er også lige ved hånden (når du aktiverer WooCommerce), inklusive slick-muligheder for skydere, attester, begivenheder og mere.

Som du kunne forvente, er temaet fuldt responsivt som standard og giver dig også direkte kontrol over at matche dit eksisterende branding via et enormt udvalg af godt integrerede tilpasningsmuligheder, som ikke kræver, at du dykker direkte i CSS. De fleste indstillinger kan nemt vises med forhåndsvisning af live, så du kan eksperimentere med selvtillid.

2. eLab

eLab - Elektronik Shop WordPress Theme

Info & DownloadSe demoen

Når du leder efter et fantastisk e-handelstema, er der et par nøglefunktioner, du skal huske på: responsivt layout, tilpasset design, let at bruge sidebygger og selvfølgelig WooCommerce-kompatibilitet (eller support til et andet stærkt plug-in til e-handel). Det sker bare så, at eLab-temaet inkluderer alle disse funktioner – som responsiv og nethindestøtte, brugerdefinerede layout via StylemixTemas X-Builder, masser af live Customizer-indstillinger og derefter nogle.

Med eLab-temaet kan du oprette et e-handelswebsted, der konverterer. Opret din butik og aktiver muligheder som en katalogtilstand til nem gennemsyn, mega-menuer til at tilføje endnu mere nyttige navigationslinks, promo-popups for bedre at markedsføre salg eller nye produkter, søgning efter avancerede produkter (såvel som filtre) og produktsammenligninger. Temaet er også kompatibelt med en række populære plugins inklusive (men ikke begrænset til) WPML til nemme oversættelser, Slider Revolution, YITH WooCommerce Wishlists og WooCompare produktsammenligning samt Woo Login Redirect plugin for at sende brugere til specifikke sider ved login.

Og hvis du har brug for hjælp, hjælper teamet på StylemixThemes fremragende support og levende temaopdateringer – så dit websted vil altid være i topform.

3. StoreFront (gratis)

Storefront e-handel WordPress Theme

Storefront er det GRATIS flagskibstema for WooCommerce, og det er temmelig okay at starte med en gratis mulighed. Det har et enkelt, ligetil butiklayout med lette WooCommerce-indstillinger til kategorier, nylige produkter og mere.

Men hvis du virkelig ønsker at tage dit e-handelstema til det næste niveau, skal du overveje at opgradere til en af ​​disse præmier Storefront Børnetemaer. WooCommerce tilbyder 14 smukke underordnede temaer, der tilføjer styling, layout, indstillinger og mere, som alle er kodet ved hjælp af de samme standarder som selve WooCommerce-pluginet.

4. ShopKeeper

Butiksindehaver WordPress Theme

Info & DownloadSe demoen

Butiksejer er en overkommelig og stilfuld mulighed er specielt designet til at arbejde med WooCommerce. Dens demoversion fremhæver række sider og menukombinationer, der er tilgængelige at spille med. Tema beslutningstagerne har lagt en ekstra indsats i at give et komplet sæt indstillinger til headertilpasning og porteføljegridlayouts for at hjælpe dig med virkelig at forsegle handlen med hensyn til at sælge dine varer.

Butiksindehaver leveres med en gratis version af Revolution Slider-pluginet inkluderet, og kan også prale af omfattende dokumentation, herunder en komplet butiksinstallationsguide.

5. Tyche (gratis)

Tyche Gratis e-handel WordPress Theme

Tyche er et dejligt gratis e-handelstema, der inkluderer nemme stilindstillinger samt fuld WooCommerce-support. Brug de medfølgende widgets til at designe din egen unikke hjemmeside med skyderen, butikskategorier, annoncer, blogindlæg, salgsartikler og mere. Der er også masser af visuel stylingindstillinger tilgængelige via live Customizer.

6. Woostroid

Enkle WooCommerce-tip: Woostroid flad menu

Når du ser på de bedste e-handel WordPress-temaer, skal du tjekke Woostroid fra TemplateMonster. Dette kraftfulde multifunktionelle WooCommerce & Ecwid-tema inkluderer 10+ færdiglavede shop-demoer, drag & drop Elementor-sidebyggeren og premium Jet-plugins. Specifikt Jetelements for at tilføje funktioner, let indholdsmoduler til Jetmenu til menuer og Jetwoobuilder til at tilføje fantastiske WooCommerce-widgets.

Andre temafunktioner inkluderer fire overskriftsstilarter, live Customizer-indstillinger, responsivt & nethindeklar design, sammenligne produktfunktionalitet, avanceret miniature-hover, produktønskeliste, fontindstillinger, ikoner, bbPress & BuddyPress support, social integration og 24/7 support.

7. Tokoo

Tokoo Electronics Store WooCommerce Theme

Info & DownloadSe demoen

Hvis flere funktioner er som schweiziske hærs knive, er Tokoo som en kokkekniv. Det er bygget til et enkelt formål – at tilbyde et klassisk e-handelswebsted til tilknyttede, dropshipping eller multi-leverandør websteder. Temaet er let og belastes lynet hurtigt, når det bruges med cache og optimering plugins. Hjemmesider bygges ved hjælp af inkluderede sideskabeloner eller via kompatible sidebygere som Elementor eller King Composer.

Andre vigtige funktioner ved temaet inkluderer 5 forskellige hjemmesider, forskellige overskrifter, sidefødder og en eksklusiv mobilhoved. Temaet integreres også let med populære WooCommerce-plugins uden yderligere krav til kompatibilitet. Nogle almindelige temafunktioner såsom megamenu, demoimport med et enkelt klik, brugerdefineret primærfarve osv. Leveres også.

8. WooPress

WooPress E-handel WordPress Theme

Info & DownloadSe demoen

Med næsten to dusin layouts at vælge imellem er WooPress et stilfuldt WooCommerce-aktiveret tema designet til at hjælpe dig med at skifte alvorlige mængder produkt med lethed. Dette funktionsrige tema har alt hvad du har brug for for at bygge din online butik i dag for at begynde at sælge produkter!

Først og fremmest bruger WooPress den populære og gratis WooCommerce e-handel WordPress-plugin, så du kan opbygge en smuk online butik. Tilføj produkter, relaterede produkter, variable produkter (såsom varer i flere størrelser eller farver), kuponer, forsendelsespriser og mere. WooCommerce tager den hårde del ud af at oprette en e-butik. Plus WooPress har stylet alt for at se moderne og elegant ud.

En anden stor funktion er de inkluderede flere temaformater. Vælg bare en af ​​temaversionerne for straks at give et nyt look til dit websted. Vælg mellem standard, fuld bredde, venstre sidebjælke, parallax, en side eller lookebog. Hver stil er unik og er skabt for at få dine produkter til at skille sig ud.

Temaet er kompatibelt med WPML, bbPress og Visual Composer (inkluderet i temaet), så du er dækket med nogle almindelige integrationsmuligheder. EightTheme tilbyder også i øjeblikket en gratis installationstjeneste, som du kan drage fordel af som en mindre erfaren websteejer.

WooPress er fuldt responsiv, nethindeklar og leveres med fuldt redigerbare Photoshop-skabeloner, hvis du virkelig ønsker at få dine hænder beskidte med hensyn til design. Det samler også komplementære plugins som f.eks Master glider, Slider Revolution og Essential Grid.

9. New York (Blog & Shop)

New York Blog & Shop WordPress Theme

Info & DownloadSe demoen

New York er et fantastisk blogging og e-handel WordPress-tema designet specifikt med mode- og skønhedsbloggere i tankerne. Med New York WordPress Theme kan du nemt tjene penge på din blog med den inkluderede WooCommerce support.

Temaet tilbyder masser af gode funktioner til en startside med indlægsskyder, sociale integrationer, forskellige hjemmesideslayouts, Instagram footer feed og mere. Men vigtigst af alt tilbyder temaet en fantastisk integration af WooCommerce. Vil du komme i gang med din WOrdPress-blog og shoppe på ingen tid overhovedet? Temaet leveres også med brugervenlige eksempeldata, som du kan importere for at få dit websted til at ligne demoen!

10. Ushop (gratis)

Ushop gratis WooCommerce Shop-tema

Det gratis ushop WordPress-e-handels-tema er en enkel og ren online butik. Fordi dette tema holder tingene enkle, når det kommer til design, det er et meget fleksibelt tema. Der er indbyggede muligheder for overskriftstil, farver, brødkrummer, produktindstillinger og mere. Men når du er parret med en gratis builder som Elementor, kan du tilpasse temasider, så de passer til din butiks behov. ushop er også klar til oversættelse, hvilket gør det til en fantastisk mulighed for butik over hele kloden.

11. Neto

Neto eCommerce WordPress Theme

Info & DownloadSe demoen

Vil du bygge et fantastisk e-handelswebsted og have adgang til TONS af andre top notch-temaer? Checkout Neto af CSSIgniter. Dette smukke WooCommerce-tema er pixel perfekt til enhver butiks hjemmeside.

Dets rene og minimale layout vil gøre navigationen til en leg for dine besøgende og give dem mulighed for at fokusere på det, der betyder mest, dine produkter. Selve butiksiden indeholder flere layouts, herunder en layout med fuld bredde med et filterområde off-site, eller alternativt et venstre / højre sidefelt. Bygger du ikke et e-handelswebsted, men vil i stedet bare vise dit arbejde eller dine produkter? Intet problem, Neto har en katalogtilstand, med et klik på en knap kan du skjule alle priser og kurvfunktioner i hele websitet.

Temaet inkluderer hundredvis af muligheder for farver, skrifttyper, baggrunde, sideelementer og mere, så du virkelig kan oprette den ønskede butik. Alle temaets indstillinger er indbygget i WordPress-tilpasseren, hvilket giver dig fuld kontrol over en række temaområder ved at give dig mere end 100 indstillinger. Der er desuden super enkle shortcodes inkluderet til at indsætte produkter, lister og karrusler på enhver side. Samt tolv brugerdefinerede widgets indbygget i temaet for at skabe unikke layouts til dine indlæg og produkter på forsiden eller enhver anden widgetiseret en. Temaet er også kompatibelt med en række populære sidebuilder-plugins, det giver fuld integration med Visual composer, Divi, Elementor og SiteOrigin’s Page Builder.

Elsker du mere end et tema fra CSSIgniter? Vælg temaklub ved kassen! Med CSSIgniter-temaklub har du adgang til alle deres fantastiske WordPress-temaer, og hvis du går efter Lifetime-medlemskab, får du ethvert WordPress-tema, HTML-skabelon, PSD-fil og enhver opdatering for evigt (plus løbende support). Det er en aftale, du virkelig ikke burde give videre.

12. Setwood

Setwood eCommerce WordPress Theme

Info & DownloadSe demoen

Setwood er et moderne og rent blogtema til WordPress, der er fuldt kompatibelt med WooCommerce-e-handelsplugin. Temaet tilbyder et rent design, der er lydhør, præstationsoptimeret, SEO venlig og (selvfølgelig) WooCommerce-kompatibel. Det temaet har også masser af gode funktioner og lette indstillinger. Temaet bruger live WordPress Customizer til at gøre det nemt at vælge dine indstillinger. Vælg mellem indstillinger for tilpasset webstedslayout, brugerdefinerede farver og baggrunde, tilpassede Google-skrifttyper (der er over700 + at vælge imellem) og mere.

Plus at tilføje indhold er let. Der er indbyggede postformater, så når du tilføjer citater, lyd, video og gallerier, de formaterer smukt. Specielle formater viser endda et søde ikon på deres poster (som afspilningsikonet vist på videoindlæg). Setwood er også fuldt kompatibel med det populære WooCommerce e-handels plugin til WordPress. Dette betyder, at du kan sælge dine egne produkter og tjenester eller bruge WooCommerces evne til at linke til tilknyttede produkter. Parret med Setwoods Ad Banner-widget, det er nemt at tjene penge på din blog! Andre temafunktioner inkluderer dedikere temasupport, hjælpsom dokumentation og levetidsopdateringer.

Vil du gøre tematikken matchende til dit brand? Brug de indbyggede Setwood-indstillinger til farver, skrifttyper og mere i tematilpasseren til at justere funktioner. Eller tilføj et tredjeparts plugin som Yellow Pencil for at gøre dine tilpasninger endnu nemmere.

13. Chic

Chic WordPress Blog & Shop-tema

Info & DownloadSe demoen

Det smarte WordPress-tema er en dejlig mulighed for at oprette din WordPress-blog og tjene penge på den. Brug temaets indbyggede blogindstillinger til en startside-skyder, brugerdefinerede kolonner og webstedsbredder, tre forskellige overskriftsformater, hundreder af Google-skrifttyper, ubegrænsede farveindstillinger (med farvevalg), brugerdefinerede widgets, sideforsnit for nyere produkter og mere for at oprette din perfekt blog. Derefter tjene penge på dit websted med WooCommerce.

Temaet indeholder mange muligheder for at tilføje dine WooCommerce-enheder, variable, downloadbare og tilknyttede produkter. Brug derefter den brugerdefinerede WooCommerce-sidefodsdel til funktioner, tilføj dine produkter til sidebjælker ved hjælp af WooCommerce-widgets og indsæt endda produktsamlinger i indlæg eller sider med de inkluderede WooCommerce-kortkoder.

14. WP Beauty

WP Beauty WordPress Theme

Info & DownloadSe demoen

Hvis du leder efter at bygge en e-handelsbutik til din skønhedsvirksomhed, skal du ikke se længere end Beauty WP. Dette dejlige tema havde mange gode muligheder for at opbygge et websted til din virksomhed og sælge produkter og tjenester med WooCommerce.

Beauty WP er perfekt til kurbade, kosmetikfirmaer, fitnessstudier, saloner og endda bloggere, der er tilknyttet andre virksomheder. Temaet inkluderer en brugervenlig sidebygger, premium-skyderen-plugin, et nyttigt plugin-booking-plugin, brugerdefinerede widgets, WPML-oversættelseskompatibilitet, brugerdefinerede Google-skrifttyper, farveindstillinger, retina-billedsupport og mere. Og selvfølgelig er Beauty WP fuldt kompatibel med WooCommerce e-handels plugin, så du hurtigt kan opbygge din butik online.

15. Shoppe

Shoppe WooCommerce WordPress Theme

Info & DownloadSe demoen

Shoppe-temaet fra Themify er et godt valg for fagfolk til at bygge deres online butik. Temaet inkluderer den populære Themify-sidebygger, så du kan oprette en og samme art indlæg og sider fra bunden, plus fantastiske muligheder som en ajax-vogn, lightboxes, hurtig søgning, produktønskeliste og en kreativ billedzoom, der helt sikkert vil imponere dine kunder.

Men funktionerne stopper ikke der. Shoppe-temaet inkluderer 14 forudbyggede headerlayouts, 9 arkivside-design, 6 footer-stilarter, produkt-sociale delingslinks, ajax-hurtig søgning, mega-menu support og over $ 100 i bonusudvidelser! Det bedste af alt er, at hvis du køber et Themify Club-medlemskab, har du adgang til Shoppe samt ethvert andet tema og plugin oprettet af Themify. Hvad er ikke at elske?

16. Flatsome

Flatsome multi-purpose responsivt WooCommerce-tema

Info & DownloadSe demoen

Flatsome er et af de mest solgte WordPress-temaer til e-handelswebsteder af en grund. Dette butikstema leveres med WooCommerce-specifikke funktioner til butiksønskelister, hurtig produktvisning, off-canvas eller dropdown cart, katalogtilstand som en brugerdefineret produktbygger. Det inkluderer også Flatsome Studio-biblioteket med mere end 300 foruddefinerede sidelayouter og en sidebygger, hvis du vil oprette et websted, der er 100% dit eget design. Indsæt blot elementer til din portefølje, kort, video, knapper, rækker, kolonner produkter osv. Derefter justeres farver, overlays, placering, skrifttyper og mere ved hjælp af de indbyggede elementindstillinger. Flatsome er også klar til oversættelse, bruger doven indlæsning, kompatibel med kontaktformular 7,

17. Markedsfør

Markedsfør Digital Marketplace WordPress Theme

Info & DownloadSe demoen

For iværksættere, der ønsker at starte deres egen online markedsplads, er Marketify-temaet en fremragende mulighed. Dette multi-sælgende e-handel WordPress-tema var designet til at arbejde med Easy Digital Downloads Marketplace-pakken med udvidelser (købt separat). Ved hjælp af Marketify indbyggede sideskabeloner, brugerdefinerede widgets og brugerregistrering kan du hurtigt få din EDD-drevne markedsplads igang på kort tid.

18. Nord

North Responsive WooCommerce Theme

Info & DownloadSe demoen

North er et rent og minimalt WooCommerce-tema perfekt til at skabe en dejlig og lav vedligeholdelse online butik. Temaet inkluderer nemme skabeloner til at oprette din egen klassiske butik, lookbook, produktingsside, butiksnet og mere. Med 5 unikke produktsidestilarter er det en leg at vise dine varer. Plus flere lister med filtre og Ajax-indlæsning gør det nemt at handle for kunderne. Andre unikke funktioner inkluderer en hurtig butiksidebjælke, avanceret produktsøgning, off-lærredsfiltre, indstillinger for pagination, header-stilarter og premium bundlede plugins (sideopbygger, skyder, dynamisk prisfastsættelse, pdf-fakturering og mere).

19. Stocky (Photo Stock Shop)

Stocky - Et stockfotograferingsmarkedstema

Info & DownloadSe demoen

Har du fotos, du ikke ved, hvad du skal gøre med? Eller nogle fotografvenner med deres eget fotoopbevaringssted? Stocky er en fantastisk måde at starte dit eget marked for lagerfotografering på. Fuldt integreret med EDD Marketplace-udvidelser giver Stocky dig (og andre skabere) mulighed for at sælge dine fotos online. Sælgere kan oprette en konto, uploade en avatar og tilføje deres portefølje. Stocky understøtter også produktgallerier, hvis du vil tilbyde et fotobunke. Andre temaefunktioner inkluderer nethindestøtte, farveindstillinger, valgfri EXIF-datavisning til billeder, Download kompatibilitet med udvidelsesbilleder af vandmærker, integration af sociale medier og mere.

20. Modus

Modus moderne møbler WooCommerce-tema

Info & DownloadSe demoen

Byg et online showroom til din møbelbutik med Modus WooCommerce-temaet. Oprettet med møbelbutikker i tankerne, inkluderer Modus-temaet nyttige butikfunktioner såsom 12+ startsidelayouts, hurtig demoimport, Arrowpress admin panel, kraftfuld sidebygger, ubegrænsede farveindstillinger og ??? Temaet inkluderer WooCommerce-butiksspecifikke funktioner til prisberegning, Instagram-butik og dynamiske funktioner. Temaet er endda GDPR klar, hvilket gør det til en fantastisk mulighed især for dem i England.

21. Organik

Organik Organisk, gård & bageri WooCommerce-tema

Info & DownloadSe demoen

Organik WooCommerce-temaet er en perfekt start for enhver butik, bageri eller endda landmænd med økologiske fødevarer. Temaet inkluderer 6 foruddefinerede hjemmesider med muligheder for at filtrere efter pris, liste eller gitterbutikvisning, produktsammenligning, hurtig visning af varer, ønskelister, nylige og relaterede varer. Du kan endda specificere, hvor længe et produkt er mærket som “nyt” og tilføje tilpassbare popups til dine kampagner. Så det er nemt at skabe sæsonbestemt salg! Organik inkluderer også Visual Composer-sidebyggeren og Slider Revolution-plugins til let og responsivt webstedsdesign.

22. Zass (Håndlavede produkter)

Zass WooCommerce-tema til håndlavede varer

Info & DownloadSe demoen

Zass er et dejligt og unikt WooCommerce-tema oprettet til kunsthåndværkere. Byg din egen markedsplads med flere leverandører i Etsy-stil ved hjælp af Zass ‘sidebygger og WC Marketplace (med tilføjet temakompatibilitet til WC Vendors Pro og Dokan Multivendor). Detaljer såsom rå papirkantning på sektioner, en begrænset tidsaftale / kuponfunktion og nemme tema-stylingindstillinger gør Zass til en vinder. Temaet er også WPML og RTL klar, så du kan stille din markedsplads til rådighed for kunder i næsten enhver region.

23. Bogklæder

Booklovers-forlag og boghandler WordPress Theme

Info & DownloadSe demoen

Sælg bøger eller andre publikationer online med Booklovers WordPress-tema. Temaet er en fantastisk mulighed for forlag og boghandlere. WooCommerce-kompatibilitet gør det nemt at sælge lager online. Design blot dit websted med e-handel ved hjælp af den inkluderede PO Composer, Visual Composer sidebygger, Media Content manager, premium skyder, kortkoder og tilpassede indstillinger for panelindstillinger for Theme Options. Booklovers er også Gutenberg og GDPR klar.

24. Welldone

Welldone Sport, fitness og ernæringsbutik WordPress Theme

Info & DownloadSe demoen

Design en one-kind online shop til din sportsernæring eller fitness-forretning med Welldone. Dette WooCommerce-klare tema er en fantastisk mulighed, da det allerede er GDPR klar – så du har alle de værktøjer, du har brug for for at sikre dig, at dit websted overholder fingerspidserne. Welldone-temaet inkluderer 9 hjemmesideplanlægninger, gallerier, komplet blog og foruddefinerede tilpassede sider til produkter, om os, team, tjenester og taxonomier. Men det er ikke alt – temaet har mange nemme indbyggede indstillinger, som du helt sikkert vil elske. Såsom klæbrige menuer, nethindestøtte, videoslider, Fontello-ikoner, kortkoder, træk og slip side-builder og mere.

25. KIDZ

KIDZ Baby- og børnebutik WooCommerce Theme

Info & DownloadSe demoen

Hvis du leder efter et af de bedste WordPress-temaer til e-handel til din børnetøjsbutik eller legetøjsbutik, kan dette være temaet for dig. Kidz blev udviklet til at have et legende design med lette muligheder for at bygge din butik. Kom hurtigt i gang med nogen af ​​deres 6 fulde funktioner demobutikker. Tilpas derefter sidelayouts (eller opret dine egne) med FrontPage-visuelle builder. Kidz-temaet inkluderer også to produktlayouts, 3 listestiler, mega-menuer, farvefilter, Ajax-søgning, hurtig produktvisning og ønskeliste, RTL-support og WPML-oversættelseskompatibilitet.

26. Dyrehandel

Dyrebutik WooCommerce WordPress Theme

Info & DownloadSe demoen

Pet Store WordPress-temaet er nøjagtigt, hvad det lyder – et WooCommerce-tema til dyrehandlere. Ved hjælp af SiteOrigin-sidebyggeren kan du oprette det ønskede layout eller justere temafonter og farver ved hjælp af WordPress Customizer. Pet Store inkluderer 10+ brugerdefinerede widgets, header-skydere, oversættelsessupport, brugerdefinerede sidebjælker, produktgitter, featured moduler eller bedst sælgende moduler, mærkeprodukter og mere. Har du et spørgsmål om temaet? Temaudviklerne har videovejledninger, der hjælper dig med at komme i gang.

27. Drone

Drone - WordPress-tema for et enkelt produkt

Info & DownloadSe demoen

Bare at sælge et produkt? Drone er et fantastisk WooCommerce-tema med et enkelt produkt designet til at fremvise og promovere dine varer. Sammen med den populære Visual Composer-sidebygger og Slider Revolution er dine produktingssidemuligheder uendelige. Vælg mellem 3 oversigtslayouter, 500+ Google-skrifttyper, ubegrænsede farveindstillinger, brugerdefinerede webstedsbredder og sidefelt. Plus Drone inkluderer WooCommerce-funktioner til ønskelister, hurtig visning og ajax indkøbskurv.

28. ShopIsle Pro

ShopIsle Pro eCommerce WordPress Theme

Info & DownloadSe demoen

ShopIsle er et fantastisk multifunktionelt tema til e-handelswebsteder. Det kommer med et meget elegant og iørefaldende udseende, der passer til folk der er meget interesseret i deres online tilstedeværelse. Temaet ser moderne ud og har en animeret glider på fuld skærm, videobånd, en ren butiksafdeling og et indbygget gennemgangssystem for produkterne. Rulningen er elegant foretaget via den glatte parallakseffekt. Generelt set et meget klassisk tema med et fantastisk og brugervenligt design, der gør dine kunders browsingoplevelse let og behageligt.

Hvad angår funktionerne, giver ShopIsle Pro dig en fantastisk pakke. Det har et lydhørt design, hvilket betyder, at det blev lavet til at passe til mobiltelefonernes skærm. Temaet er kompatibelt med WooCommerce, så du sælger let og hurtigt sælger dine produkter lige fra dit websted. Det giver dig også mulighed for at opbygge dit indhold med træk-og-slip-indstillinger (det er fuldt kompatibelt med SiteOrigin Page Builder-plugin). Desuden er ShopIsle optimeret til hastighed og SEO, leveres med mega-menuer, en widgetiseret sidefod, og den er oversat klar.

Sidst men ikke mindst giver temaet en håndfuld tilpasningsmuligheder, så du kan få dit websted til at se ud som du ønsker. Du kan foretage alle tilpasninger via Live Customizer, som giver dig mulighed for at se ændringerne i realtid.

29. Luksus

Luksus WooCommerce E-Shop WordPress Theme

Info & DownloadSe demoen

Luksus er et moderne WooCommerce e-handelspræmie WordPress-tema fra Templatic. Dette tema er en hurtig måde at oprette en brugerdefineret online butik til at sælge dine produkter eller tjenester.

At oprette en online butik behøver ikke at være svært, og med luksus vil det ikke være. Dette tema har alt hvad du har brug for for at skabe en dejlig online butik, der er optimeret til konverteringer. Temaet inkluderer en fantastisk startside, komplet med glider i fuld bredde, nyeste produkter, annoncepladser (fantastisk til enhver special, du kører), fremhævede varer og mere. Luksus inkluderer også designede arkiv- og produktsider, så dit websted ser ubesværet sammen.

Luksus er fuldt integreret med den gratis WooCommerce e-handel WordPress-plugin. Og med dette kan du oprette avancerede produktsider med standardprodukter, variable varer (hvor prisændringer er baseret på valgmuligheder valgt af brugeren), krydspromoverede produkter, en butik med anbefalede tilknyttede produkter osv. Alt i butikken har været en sagkyndig stil for at matche temaet – klassifikationer, knapper, brødkrummer, salgsbånd, widgets og alt. Andre temaindstillinger, som du helt sikkert vil elske, er farveindstillinger, brugerdefinerede skrifttyper, stylede WooCommerce-widgets, WPML-kompatibilitet, temaopdateringer & support og mere.

30. Flatshop

FlatShop WordPress-tema

Info & DownloadSe demoen

FlatShop er et parallax e-handels WordPress-tema oprettet af Themify. Dette tema er en unik måde at dele dine produkter med potentielle kunder. Dette lydhør tema er en fantastisk måde at opbygge din online butik på. Opret en forbløffende hjemmeside med stablede parallakssektioner til forskellige produkter, opret en murværk 2-4 søjle-animeret butik, og tilføj endda parallaksebilleder til dine produktsider. Derudover kan du tilføje et sjovt indkøbskurvikon til hovednavigationen. På denne måde kan du oprette en virkelig unik butik, der skiller sig ud fra dine konkurrenter.

FlatShop understøtter WooCommerce, en af ​​de mest populære e-handelsløsninger til WordPress-websteder. Produktsider, indkøbskurv, checkout og endda WooCommerce-widgets er alle blevet designet til at matche det minimale design af temaet.

Temaet inkluderer også muligheden for et dias i menuen. I stedet for at vise din navigationsmenu øverst på siden, kan du bare have et ikon. Når læserne klikker på menuikonet, glider menuen åbent fra højre sammen med sociale links og en filtrerbar søgning. Andre temaefunktioner inkluderer den fantastiske Themify Drag & Drop-sidebygger, Google maps, uendelig rulleunderstøttelse med mere.

31. Flavia

Flavia Responsive WooCommerce WordPress Theme

Info & DownloadSe demoen

Leder du efter et lydhørt WordPress-tema til din online butik, der er udstyret med de nyeste kraftfulde værktøjer til styring af alle niches i shopping? Flavia tilbyder 8+ nichebaserede hjemmelayouts, det tilbyder masser af unikke postformater til styring af forskellige typer produkter på det samme websted. Du kan også administrere kategorier, mærker, team, sjove fakta, udtalelser, tjenester og alle andre ting, der er relateret til en online shop. Det giver dig muligheder for at administrere og organisere produktkategorierne smukt ved hjælp af en fanebladssektion.

Brugervenligt online shopping-system inkluderer alle funktioner i indkøbskurv, checkout og kontostyring. For nemheds skyld inkluderer overskriftsafsnittet indkøbsvogn, der understøttes med en popup-baseret visning af indkøbsvognens indhold. Og med den produktfiltrerede søgemaskine kan klienterne nå frem til det produkt, de vælger, med et klik. I mellemtiden er der 6+ postformater og et tilknyttet produktdesign.

På siden med detalje om produktinformation kan du medtage oplysninger som tilgængelighed, et antal anmeldelser, samlet vurdering, pris, produktkode, kort beskrivelse, mængdeforgrænser og knapper som Ønskeliste og Tilføj til indkøbskurv. Og det er også muligt at fremvise video, kategorier og tags. Med hensyn til tilpasningssiden har Flavia et kraftfuldt backend-panel, der indeholder hundreder af tilpasningsmuligheder og giver også træk og slip-funktionen til sidebyggeren af ​​Visual Composer. Så det er utroligt nemt at tilpasse design, layout og indholdselementer.

Regnet som en uundværlig funktion ved næsten enhver type websted er blogadministrationssystemet også inkluderet, som du kan bruge til produktpromotioner eller offentliggøre nyheder og anmeldelser. Foruddefinerede bloglayouts er der til en enkelt eller flersøjlet blog med eller uden sidefelt til venstre eller højre. Du kan også bruge YouTube- og Sound Cloud-varianterne af bloggen.

32. Ducan

Ducan Online Store WooCommerce WordPress Theme

Info & DownloadSe demoen

Ducan-premium-WordPress-shop-temaet kan bruges til at oprette næsten alle typer websteder, der spænder fra mænd og kvinder til børn og madlavningsbutikker. Der er også specielle layouts for kæledyrsbutik, boghandel, rengøringsartikler butik, sportsudstyrsbutik, legetøjsbutik, kosmetikbutik, elektronikbutik, mobil / bærbar butik, møbelbutik og interiørdesigner online skrivebord osv. Temaet kræver minimum personlig indsats fra din side. Det skyldes primært, at der er omkring to dusin nichespecifikke layout på hjemmesiden som en indbygget funktion i temaet. Vælg bare et passende design og brug det umiddelbart efter personalisering af indholdet.

Men det er ikke alt – du har over tre dusin klar-til-brug kortkoder. Anvend disse side-byggeklodser ved hjælp af visuel træk og slip-sidebygger for at skabe friske hjemmelayouts med et par klik på få sekunder! Der er alle de avancerede og brugervenlige shoppingfunktioner, inklusive Ajax-baseret Tilføj til indkøbsvogn-funktionalitet, Se pop-up-indkøbskurv i en header, pop-up-baseret login, let styring af konto og check-out, flere betalingsmuligheder og så videre. Andre tilbehørsfunktioner som Wish List management og sammenligning af produktfunktionalitet leveres også. I mellemtiden kan du med flere tilgængelige designs vise frem hver type produkter på en anden og unik måde.

Ducan inkluderer også en pakke premium-og gratis plugins med det primære mål at tilføje temaets funktionelle alsidighed og lette tilpasning. Premium-plugins inkluderer Visual Composer sidebygger, Slider Revolution og Layer Slider. På den anden side er WooCommerce, bb press, Easy Digital Downloads, WPML og RTL (fra højre til venstre) nogle af de gratis plugins, som du virkelig har brug for til en fuldt moderniseret online shop.

33. a.dot

a.dot WordPress-tema for e-handel

Info & DownloadSe demoen

a.dot er et kreativt WordPress-tema for e-handel, som du kan bruge til at opbygge en online butik hurtigt. Du skal blot installere a.dot, aktivere WooCommerce, tilføje dine produkter og begynde at tjene penge!

Små virksomheder er blevet store forretninger i de senere år. Med fremkomsten af ​​sociale medier har det aldrig været nemmere at markedsføre dine håndlavede eller unikke varer online. Alt hvad du behøver er en online butik, hvor du kan henvise dine kunder til salg. Det er her a.dot kommer ind. Dette tema er svaret på dine e-handelsbehov.

Temaet er fuldt integreret med WooCommerce, så du kan tilføje produkter, gallerier, ratings, beskrivelser, anmeldelser, krydssalg og mere. Plus, da temaet har 9+ demoer, kan du bare vælge et butikdesign, du kan lide, og importere eksempeldata for at komme hurtigere i gang. Andre fantastiske temafunktioner inkluderer produktoverslag, stylet indkøbsvogn, salgstælling (fantastisk til særlige tilbud!), Portefølje, fuld blog (med en tidslinieindstilling), et responsivt design og så meget mere.

34. Makron

Macaroon Sweet WooCommerce WordPress Theme

Info & DownloadSe demoen

Macaroon er et muntert og farverigt WooCommerce klar e-handelspræmie WordPress-tema. Dette tema ville være godt til enhver online bageri, tøjbutik eller anden butik.

Bygget med det kraftige Visual Composer-plugin, kan du oprette ethvert layout, du ønsker. Klik bare for at tilføje, trække og slippe sideelementer. Macaroon inkluderer også nyttige sideskabeloner til team, kontor, historie, tjenester, udtalelser og priser, så du kan komme i gang på få minutter.

Temaet leveres også med masser af WooCommerce-plugins gratis. Det er rigtigt, du får alle createIT-plugins til at tilføje lister, 360 produktvisninger, kataloger og størrelse. Plus med alle de andre standard WooCommerce-funktioner (som ratings, anmeldelser, krydssalg osv.) Kan du oprette en virkelig fantastisk butik. Macaroon har også 7 farveskind, parallax- og ken burns-effekter, brugerdefinerede animationer, Font Awesome Icons, support fra kontaktformular 7 og mere.

35. Makery

Makery Marketplace eCommerce WordPress Theme

Info & DownloadSe demoen

Makery er en fed markedsplads og e-handelspræmie WordPress-tema fra Themeforest. Dette tema er en fantastisk måde at skabe din egen online markedsplads for sælgere at tilføje deres produkter og tjenester til salg.

e-handelswebsteder er nemme at oprette med WordPress, især da mange temaer understøtter WooCommerce til at oprette din egen online butik. Men med Makery kan du oprette masser af butikker på din egen online markedsplads (ligesom Themeforest, Etsy eller Creative Market). På denne måde kan du støtte små virksomheder ved at give et sted at sælge deres varer og hjælpe dem med at nå et større publikum. Eller du kan bruge din markedsplads til at tilbyde en række varer ved hjælp af dine tilknyttede links til dine læsere.

En nøglefunktion i Makery er det er support til ubegrænsede WooCommerce-butikker. Sammen med ubegrænsede butikker kan du tilføje flere vogne, butikskommissioner og mere. Desuden udvider temaet de inkluderede WordPress brugerprofiler, så du kan tilføje fotos, shoppe favoritter, yderligere detaljer og mere.

36. OneCart (gratis)

OneCart Gratis WordPress-tema

OneCart er et rent og minimalt responsivt e-handelspræmie WordPress-tema. Dette WooCommerce-klare tema er perfekt til at oprette din egen online butik i dag. OneCart er en ren og enkel måde at få din online butiksopsætning i dag. Dette minimale tema inkluderer alt hvad du har brug for for at komme i gang uden at overvælde dig med indstillinger.

OneCart er WooCommerce klar, så alt hvad du skal gøre er at installere det gratis WooCommerce e-handel WordPress plugin. Med dette plugin kan du nemt tilføje dine produkter, produktkategorier, ratings og anmeldelser. Plus plugin inkluderer support til forskellige valutaer, butiksarkiv, rabatter, variable produkter (til farver og størrelser), plus mere. Og med OneCarts support til stylingindstillinger i Live Theme Customizer kan du få din butik til at matche din branding. Temaet inkluderer også en touch-swipe aktiveret FlexSlider, 2 tilpassede menuer, en fuld blog, integrerede skrifttyper og ikoner, en velkomstbesked på øverste bjælke og mere.

37. Hr. Skrædder

Hr. Skræddersy E-handel WordPress Theme

Info & DownloadSe demoen

Hr. Skrædder er et fuldt responsivt WordPress-tema fra e-handel fra Themeforest. Dette fantastiske tema er sikker på at imponere både kunder og designere. Hver mursten og mørtel bør overveje en online butik. Du kan appellere til et bredere marked, der sælger den samme beholdning, du har til rådighed. At starte en e-handelsbutik er en god måde at vokse din virksomhed på, da dine loyale kunder vil være i stand til at dele dit websted og dine produkter med alle deres venner. Hr. Skrædder er bare webstedsskabelonen for at komme i gang.

Temaet inkluderer alt hvad du har brug for for at starte din online butik (undtagen selvfølgelig dine produkter). Temaet er fuldt responsivt og nethindeklar, så du kan tilføje detaljerede produktbilleder, der ser perfekt ud som pixel på enhver enhed. Der er desuden masser af gode muligheder for at få temaet til at passe til din butik som upload af brugerdefineret logo, et dejligt klistret overskrift, tilpasselige farver, parallax-billedstøtte, indbyggede skydere og endda en valgfri ønskeseddel, du kan aktivere for dine kunder..

Desuden er Hr. Tailor, at dette er et e-handels-tema, fuldt ud kompatibelt med WooCommerce (en af ​​de bedste gratis tilgængelige WordPress-plugins til e-handel). Med WooCommerce og Mr Tailor kan du sælge fysiske, digitale eller endda tilknyttede produkter, der gør din online butik super fleksibel. Plus, plugin håndterer de komplicerede bits og stykke af en e-handel butik til dig – kasse, forsendelse, skat, ordre tracking, ratings, kuponer og mere er alle indbygget lige i. Det bedste er, at hver eneste funktion er blevet designet til at passe til resten af ​​Mr Tailor-temaet, så dine kunder oplever en problemfri shoppingoplevelse på dit websted fra start til slut.

38. Kvarter

Kvarter E-handel WordPress Theme

Info & DownloadSe demoen

Neighborhood er et sprødt hvidt e-handels WordPress-tema tilgængeligt på Themeforest. Dette minimale tema er perfekt til online butikker, butikker og markeder.

Naboskab er bygget op omkring WooCommerce-pluginet. Dette betyder, at du har masser af fantastiske produktbaserede funktioner at lege med. Føj produkter til kategorier, inkluder tags, opret salg, tilføj oplysninger, inkluder gallerier, tillad vurdering og gennemgang og så meget mere. Plus stylingen er let på øjnene, så brugerne vil elske at gennemgå din beholdning.

Nabolaget inkluderer også en stor portefølje med mange muligheder. Vælg dine kolonner, og bygg tilpassede porteføljepostsider ved hjælp af kortkoder til at fremvise kampagner eller begivenheder. Eller lad kunderne vide, hvad der sker med bloggen! Igen er der masser af tilpasningsmuligheder som sidebjælker, venstre eller højre justering, en mini-blog, murlayout, individuelle indlægslayouter og mere!

39. Cartsy

Cartsy E-handel WordPress Theme

Info & DownloadSe demoen

Cartsy er et simpelt WordPress-tema til e-handel designet af Templatic. Dette tema ville være fantastisk til enhver online butik eller katalog.

Temaet blev bygget ved hjælp af WooCommerce, så du ved, at du har en funktion, der er rig og let at bruge online butik. Det er let at tilføje varer, og du kan inkludere beskrivelser, flere billeder, anmeldelser, tags, social bogmærke, rabatter, relaterede emner og mere. Cartsy gør det nemt for dine kunder at gennemse dit lager og finde nøjagtigt, hvad de leder efter.

Cartsy inkluderer også en fantastisk blog baseret på indlægsformater. Når du tilføjer forskellige typer indhold til din blog, skal du vælge det rigtige postformat for at optimere de viste oplysninger. Tilføj tilbud, link, galleri, billede, lyd og selvfølgelig standardindlæg. Hver har også sit eget ikon til nem navigation.

40. Saml

Saml e-handel WordPress-tema

Info & DownloadSe demoen

Gather er et premium-e-handels WordPress-tema fra ThemeTrust. Dette lydhør e-handelstema er fyldt med funktioner til opsætning af din egen online butik. Det rene og minimale layout er perfekt til fremvisning af genstande, og temaet inkluderer også en meget flot portefølje og blog. Tilpassede indlægstyper til videoer, billeder, skydere og porteføljer giver dig masser af muligheder for at tilføje indhold til dine kunder.

Med temaet kan du hurtigt oprette en komplet butik på dit websted. Gather leveres med en fremragende opsætning, der inkluderer højdepunkter (f.eks. Til salgsvarer), muligheden for at vise markdowns i priser, en fantastisk indkøbskurv og et meget nyttigt filter. Og da det er WooCommerce klar, kan du begynde at sælge varer nu! Gather er WooCommerce klar, så alt hvad du skal gøre er at få det gratis plugin og tilføje dine varer.

41. StoreBox

StoreBox E-handel WordPress Theme

Info & DownloadSe demoen

Mange mennesker tænker på WordPress som en blogplatform, men det er meget mere kraftfuldt end det. Givet det rigtige tema og plugins kan du oprette en hvilken som helst type websted. StoreBox-temaet fra Templatic vil omdanne din WordPress-installation til en fuldgyldig E-Commerce-butik, så du nemt kan administrere og sælge dine produkter online.

Storebox leveres med en automatisk installationsfunktion. Borte er de dage, hvor du skulle opsætte alle sektioner på dit websted. Aktiver blot temaet, og det vil automatisk få dit websted til at se ud som demoen for at få dit webstedsopsætning hurtigt og nemt. Og med Store Box kan du sælge fysiske produkter, digitale produkter eller endda oprette en tilknyttet butik.

Med temaet kan du også oprette detaljerede sider til hvert af dine produkter. Tilføj vægt, farver, størrelser, pris, skat og lagerbeholdning. Du kan også uploade flere billeder pr. Produkt, tilføje dine beskrivelser og endda fremvise salgspriser. Kassen er også let, da Shoppere kan vælge mellem forskellige forsendelses- og betalingsmuligheder. Send med fast pris, gratis, prisbaseret og vægtbaseret. Og du har PayPal, 2Checkout, Authorize.net, Google Checkout, WorldPay, bankoverførsel og Kontant ved levering som betalingsgateway-muligheder.

42. Xing

Xing E-handel WordPress Theme

Info & DownloadSe demoen

Xing er en forretnings- og e-handel WordPress Theme af ThemeForest. Dette rene og moderne tema er præfekt til at oprette en online butik til varer eller tjenester. Flere layoutindstillinger og adskillige skyderplaceringer gør det nemt at fremvise dine produkter på en elegant måde stort set, uanset hvor du vil. Xing er optimeret til WooCommerce, så det er let at opsætte din online butik og indkøbsvogn. Andre nyttige temafunktioner inkluderer en funktionel blog, en stor gitterportefølje og indbygget social deling.

43. Kidz Store

Kidz Store eCommerce WordPress Theme

Info & DownloadSe demoen

Kidz Store er et e-handels-tema, der kommer med et meget cool og brugervenligt design. Desuden er temaet fyldt med fantastiske funktioner, der gør det hurtigt og nemt at oprette en online butik med WordPress. Ét klik installation, flere betalingsgateways, gitter og liste produktvisninger, katalogtilstand, kuponer support og mere. Kidz Store vil omdanne din basale WP-installation til en fuldt funktionel e-handelsbutik komplet med back-end-butikadministration, så du kan sælge immaterielle og digitale varer online.

44. Emporium

Emporium E-handel WordPress Theme

Info & DownloadSe demoen

Emporium er dit alt-i-en-e-handel WordPress-tema. Dette premium wp-tema kommer med alt hvad du har brug for for at oprette din egen online butik nemt med WordPress og omdanne din WordPress-installation til en fuldt funktionel e-handel content management løsning, så du kan begynde at sælge dine produkter online.

Emporium leveres med en installationsfunktion med et enkelt klik, så du ikke behøver at gennemgå hvert trin, når du aktiverer dit tema. Du skal blot aktivere Emporium, og det genererer automatisk prøveprodukter, kategorier og udfører alle typer grundlæggende indstillinger. Dette giver dig mulighed for bedre at forstå, hvordan temaet fungerer, og komme hurtigere i gang.

Temaet giver dig også mulighed for at bruge 3 forskellige indkøbskurvestilarter. Normal indkøbskurv, digital butik og katalogtilstand. Standard indkøbskurv giver brugerne mulighed for at tilføje produkter til en indkøbsvogn med en mulighed for at købe nu, den digitale butik (hvis du vil sælge ikoner, pdfs, docs, musik eller andre digitale varer) opretter automatisk en brugerkonto, når nogen køber noget så de kan downloade det når som helst, og katalogtilstanden giver dig mulighed for at fremvise genstande uden at sælge dem direkte på webstedet.

45. Butikken

Shop e-handel WordPress tema

Info & DownloadSe demoen

Shop-temaet er et elegant og minimalt WordPress-tema for e-handel af organiske temaer. Dette tema er en simpel smuk start på enhver online butik eller virksomhed.

Opret din online butik, og start sælger produkter så snart som i dag ved hjælp af The Shop e-handel WordPress-tema. Takket være den integrerede WooCommerce pluign cna dd du detaljerede varesider med fantastisk information som produktbeskrivelser, fotogallerier, kundevurderinger og relaterede varer. Desuden kan du bruge widget’en til at tilføje yderligere elementer til sidebjælken eller sidefoden på dit websted.

Butikken indeholder masser af andre gode temafunktioner uden for selve produkterne. Der er en fantastisk blog og nyttig indbygget portefølje. Derudover drager du fordel af de andre skabeloner som siden med fuld bredde, siden Slideshow, arkivsiden eller 3-kolonne (samt de tilpassede kortkoder og widgets) for at tilføje yderligere indhold til dit websted.

46. ​​Regency

Regency E-Commerce Store WordPress Theme

Info & DownloadSe demoen

Regency er et responsivt WordPress-tema med e-handel, perfekt til enhver online butik eller markedsplads. Dette tema har alle de værktøjer, du har brug for, for at skabe en dejlig butik på kort tid og begynde at sælge.

Det kan være overvældende at oprette en online butik. Du har masser af produkter, du kan tilføje oven på opgaven med at designe hele dit websted. Regency tager den hårde del af at oprette et tilpasset websted, der ser ud. Dette tema leveres sammen med Visual Composer, en af ​​de mest kraftfulde sidebygere derude. Med dette plugin kan du oprette dine egne tilpassede sidelayouter til din butik, så det er let at lave et hjem, omkring eller en kontaktside.

Temaet leveres også med bbPress-support, som du kan bruge til at inkludere dit eget tilpassede supportforum. Dette er en fantastisk måde at tilføje ofte stillede spørgsmål om ordrer, forsendelse, refusion, størrelse og mere til dit websted. Og den inkluderede BuddyPress-support er en fantastisk måde at inkludere medlemmer på dit websted. Regency leveres med andre funktioner såsom 300 kortkoder, Visual Composer-tilføjelsen, header-indstillinger, 3 webstedslayouts, en brugerdefineret side, der snart kommer og mere.

Afslutter vores liste over de bedste e-handel WordPress-temaer

At gøre din vej i verden online som kreativ iværksætter har aldrig været lettere. Plus udvalget af tilgængelige muligheder i disse dage til håndtering af det i WordPress har aldrig været stærkere. Vi tror, ​​at vi har dækket nogle af de bedste WordPress-temaemuligheder for e-handel til kreative iværksættere. Men hvis du ikke fandt det, du har brug for, kan du også tjekke denne liste over skabeloner ved WPThemesChecker for flere fantastiske temaindstillinger.

Hvis du lige er begyndt, kan du prøve en af ​​de gratis muligheder, der hjælper dig med at komme i gang med en flyvende start for $ 0. Når du vil tage tingene til det næste niveau, bør kombinationen af ​​WooCommerce og utroligt tilpassbare premium-temaer som Divi være mere end nok til at matche dine behov i årene fremover..

Vi vil meget gerne høre, hvad du i øjeblikket bruger til at gøre indtryk online som en kreativ iværksætter. Eller lad os vide, at vi har gået glip af stærke kandidater til vores bedste WordPress-temaopdatering til e-handel. Kontakt os via kommentarerne og fortæl os det!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map