4 af de bedste WordPress-temaer til infopreneurs

Infopreneur WordPress-temaer

En ny bølge af online-iværksættere tager virtuel handel i regeringsperioderne. Kreative virksomhedsejere dokumenterer og samler deres ekspertise og deler den online i form af e-bøger, eCourses / eMembership, online coaching og webinarer. Selvom det ikke er et nyt koncept, er det sammenfaldende udtryk for disse individer ‘infopreneur’.


Infopreneurs er forretningsrelaterede annoncer, der går i spidsen for en ny online bevægelse. De tilbyder elektronisk indhold så unikt som deres individuelle personligheder. Deres mål er at vejlede, motivere og samle bag andres unikke bidrag.

Hvis du er en infopreneur, der bygger et WordPress-websted, er du på det rigtige sted. I denne artikel vil vi starte med at tjekke fire af de bedste WordPress-temaer, der er bedst egnet til infopreneurs. Lad os blive revnet!

Disclaimer: WPExplorer er tilknyttet et eller flere produkter, der er anført nedenfor. Hvis du klikker på et link og gennemfører et køb, kan vi foretage en provision.

1. I alt: alsidig layout

I alt et multippelt WordPress-tema for infoprenuers

Infopreneurs offentliggør episk indhold på deres blogs. Men hvad der skiller sig mest ud er ofte alsidighed. Hver side er designet til det indhold, den indeholder. Resultatet er et websted sammensat af sider og blogindlæg, der taler til publikumets specifikke behov. Nogle kan endda bruge WooCommerce at sælge direkte til læsere.

Det samlede WordPress-tema giver dig friheden til at oprette et websted, der også taler direkte til dit publikum. Bedst af alt, du behøver ikke at være fortrolig med kode for at drage fordel af Total’s designmuligheder.

Ved hjælp af dens drag-and-drop-sidebygger kan du placere indhold og produkter på den samme side, eller du kan dele dine sider i tredjedele eller fjerdedele og placere alle dine eProdukter på en side, som et katalog. Tilpas yderligere dit webstedsdesign ved hjælp af Total’s supercharged live-tema Customizer, som du kan bruge til at få dit websted til at se virkelig unikt ud. Med dine målgruppers behov i tankerne hjælper Total dig med at oprette forbindelse til dit publikum og brand dig selv som en infopreneur.

2. Divi: Perfekt dit opfordring til handling

Divi fleksibelt WordPress-tema til infoprenuers

Eller måske ønsker du at skabe indhold omkring branding og design. Selv hvis du går efter en elegant og moderne, kan du markedsføre produkter via opfordring til handling (CTA) på dine sider.

Hver infopreneur skal placere CTA-knapper på deres websted. Ellers, hvordan sælger de deres produkter? Maya gør et godt stykke arbejde med at dirigere besøgende til disse knapper uden at bruge direktivets sprog. Du kan gøre det samme med de fleste ethvert WordPress-tema, men her vil vi fokusere på Divi-temaet fra Elegante temaer.

Mange af Divi-layoutindstillingerne indeholder en CTA-knap. Bare ændre teksten, så den falder sammen med dit indhold og brandsprog. Dette tema er også godt for dem, der er nye med WordPress, fordi du ikke behøver at være fortrolig med kode for at indsætte en CTA-anmodning. Du kan også bruge de hundreder af indbyggede, let at bruge og træk og slip-indstillinger til at designe din egen online butik, så den kan gå sammen med din blog og alle andre sider, du vil oprette.

3. Noir: Et øje med det grundlæggende

Noir Simple WordPress Theme for infoprenuers

Når du bygger dit websted om infopreneur, er det bedst ikke at glemme det grundlæggende. Husk at fremhæve grundlæggende designelementer, som dine klienter let skal kunne finde. En simpel menulinje, webstedets logo og kontaktoplysninger er vigtige for infopreneurs.

Når du tilbyder online produkter, sælger du ikke kun varer, men også dig selv. Som infopreneur er du dit brand. Det betyder, at dine kunder først opretter forbindelse til dig, derefter de køber dine produkter. Dit websted skal være designet på en måde, der forhindrer kunder i at skulle jage efter information.

Ved hjælp af Noir WordPress-temaet kan du oprette et enkelt, men alligevel attraktivt websted. Besøgende kan oprette forbindelse til dig på webstedet og skønt dine sociale medie-links. Også Noir leveres med indbygget tilpasningsevne, brug bare Customizer-indstillingerne til farver, skrifttyper, kolonner og mere. Der er også en mulighed for at oprette en forfatterside ved hjælp af den inkluderede skabelon og en tilpasset widget til om mig, dit nyhedsbrev og sociale mediekonti. Dette hjælper igen kunder med at kende personen bag webstedet.

4. Ultra: Den formelle og fleksible tilgang

Ultra Multiuse WordPress Theme for infoprenuers

Når en potentiel klient besøger dit websted, skal du fremtrædende indeholde kernetjenester med detaljerede beskrivelser af hver. Og sørg for at holde dine CTA’er over folden (aka synlig, så snart en besøgende lander på dit websted). Selvom spørgsmålet skulle være indlysende, skal teksten, der bruges i dine opfordring til handlingsknapper, være invitation.

Ultra by Themify er et premium WordPress-tema, der kan skabe et lignende webdesign. Dette tema har en masse forformaterede sidelayouts og indholdsblokke, hvoraf mange er sektioner. For eksempel kan dit startsidelayout omfatte en menulinje, skyderbillede med en CTA efterfulgt af udtalelser, produktudbud og de seneste blogindlæg. Med Ultra kan du bygge hvad du vil til dit infopreneur-websted.

Afslutter

Alle ovenstående temaer har mange flere funktioner og funktioner, end vi kunne have dækket i dette blogindlæg. Ideen her var at få dit sind til at prale af webelementer, der mest ville være til gavn for dig i opbygningen af ​​et infopreneur-websted. Der er mange WordPress-temaer til infopreneurs, de nævnte er en retningslinje, når du forbereder dig på at dele dine informationsprodukter med verden.

Nu er det over til dig. Er du en infopreneur ved hjælp af WordPress, og i bekræftende fald, hvilket tema fungerer bedst for dig? Fortæl os det i kommentarfeltet nedenfor!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map