35 Uddannelse, læring og kursusstyring WordPress-temaer

Det er fald, hvilket betyder, at alle snart vender tilbage til skolen, hvis de ikke allerede har gjort det. Dette betyder også, at det er tid for skoler og undervisere at samle deres ting sammen som forberedelse til det nye skoleår. Hvilken bedre tid end nu at give din skolewebsted eller online kursuskatalog en opdatering?


Vi har samlet nogle af vores foretrukne WordPress-temaer for uddannelse, læring og kursusstyring for at hjælpe dig med at komme i gang. Klik bare på temabillederne for at lære mere!

Disclaimer: WPExplorer er tilknyttet et eller flere produkter, der er anført nedenfor. Hvis du klikker på et link og gennemfører et køb, kan vi foretage en provision.

1. BuddyBoss

BuddyBoss Online Learning

Byg dit bedste online læringssted med BuddyBoss. Denne funktionsrige platform indeholder alt hvad du har brug for for at oprette, offentliggøre og endda sælge dine kurser online. BuddyBoss-temaet fungerer problemfrit med Gutenberg og Elementor, så du kan oprette et tilpasset layout, du måske ønsker. Plus indbygget support til LearnDash betyder, at du kan kurser med avancerede muligheder for forudsætninger, e-mail-meddelelser, flerniveau-kurser, tildelingsstyring, adgangsudløb og mere. Andre temafunktioner inkluderer sociale grupper, medlemsopnåelser, diskussionsemner, mobil klarkurser og understøttede integrationer til populære plugins som BuddyPress, AppBoss, WooCommerce, MemberPress, Events Calendar Pro, WP Job Manager, GamiPress og Gravity Forms.

2. WPLMS

wplms-uddannelse-tema

Info & DownloadSe demoen

WPLMS er et omfattende Learning Management System WordPress-tema udviklet af VibeThemes og til salg på ThemeForest. Dette fantastiske tema er en komplet akademisk og uddannelsesmæssig ramme til styring af kurser, prøver, evalueringer, statistikker og så meget mere. Dette er det perfekte WordPress-tema til skoler, uddannelsesinstitutioner eller certificeringsprogrammer.

WPMLS har alt, hvad du kan tænke på for et uddannelsessted plus mere. Temaet inkluderer støtte til kurser samt kursusbeskrivelser, enheder, kursuspriser, længde, ratings, anmeldelser, instruktør og endda antal studerende, der er tilmeldt. Med det integrerede WooCommerce-plugin for e-handel er det nemt at sælge dine kurser, efter at du har tilføjet dem. Som studerende gennemfører kurser modtager de evalueringer, scoringer, badges og certificeringer gennem online-systemet.

En stor funktion ved dette tema er brugerprofiler. Studerende kan oprette deres egne profiler for derefter at registrere sig på kurser, deltage i bbPress-fora eller deltage i BuddyPress sociale netværk. Lærere har imidlertid et endnu mere kraftfuldt brugerdashboard, hvorfra de kan spore kursusaktivitet, se quiz og prøveindgivelser, se kursistatistikker og kontakte studerende. WPLMS gør det fuldstændigt muligt for studerende og lærere at interagere med hinanden online.

Dette tema er virkelig en ramme. Det inkluderer omfattende statistikker for administratorer og lærere, private fora og grupper (perfekt til studiegrupper), en let at bruge træk og slip side-builder, lever dem supporttilpasning, masser af tilpassede widgets og kortkoder plus meget mere.

3. Akademi

akademi-uddannelse-tema

Info & DownloadSe demoen

Academy gør det nemt at undervise og lære online. Temaet inkluderer muligheder for brugerprofiler, kurser & lektionsplaner, WooCommerce-integration, tilpassede skrifttyper og farver, kursusfunktioner (abonnementer, certifikater, ratings osv.), Brugerdefinerede kortkoder og mere. Med alt dette og mere kan du bygge et fantastisk edu-sted på kort tid.

4. eLumine

eLumine eLearning Environment WordPress Theme

eLumine er et elegant og funktionsrige tema, der er fuldt kompatibelt med LearnDash. Brug temaets indbyggede indstillinger til LearnDash-kurser, tilpasselige quizzer, stilfulde layout, leaderboards, social deling, bbPress-fora, BuddyPress-netværk, dynamiske sidebjælker og mere. eLumine er fuld af fantastiske indstillinger og funktioner (såvel som en visuel bygherre) for at gøre det nemt at oprette dit websted.

5. LMS

lms-uddannelse-tema

Info & DownloadSe demoen

LMS er et lydhørt system for læringsstyring for WordPress, og da det indeholder kurser, lærerprofiler, quizzer, ratings, brugerprofiler, kursussporing og mere, er det en god start for dit online uddannelsesprogram. Plus med Sensei, BuddyPress, Event Calendar, WooCommerce og MailChimp kompatibilitet kan du tilføje alle slags fantastiske funktioner til dit websted.

6. Guru

guru-uddannelse-tema

Info & DownloadSe demoen

Guru er et rent uddannelsestema, der bruger det populære Sensei-plugin til nem kursusstyring såvel som WooCommerce, så du kan tjene penge på dit websted ved at sælge de kurser, du tilføjer. Hvad kan dette tema ellers gøre? Masser! Som sidebygning med Visual Composer, fulde lærerprofiler, begivenheder via plugin til Event Calendar, test & quiz support og masser af mere.

7. Varsita

varsita-uddannelse-tema

Info & DownloadSe demoen

Det er nemt at oprette et websted til din skole eller dit universitet med Varsita-uddannelses WordPress-temaet. Der er et væld af gode online læringsværktøjer inkluderet i dette tema, såsom Themeum LMS-plugin, PayPal-integration, kursus- og lektionsstyring, personaleprofiler, brugerdefinerede begivenheder, indbygget medieafspiller og endda Visual Composer til specialbyggede sider.

8. Edubase

edubase-uddannelse-tema

Info & DownloadSe demoen

Det rene og professionelle design af Edubase-læring og begivenheder WordPress-tema gør det til et godt valg til ethvert uddannelsesprogram eller facilitet. Temaet er fuldt responsivt, så dine kursusfortegnelser ser altid godt ud, og 5 skabeloner gør det nemt at komme i gang. Andre funktioner inkluderer lektionssider, 2 header-stilarter, lærerprofiler, kurser, BuddyPress-kompatibilitet og premium-plug-in-plug-en til Visual Composer & Revolution.

9. CleverCourse

clevercourse-uddannelse-tema

Info & DownloadSe demoen

Clever Course er et dejligt LMS WordPress-tema perfekt til at oprette og sælge online- og offsite-kurser. Plus med indbygget support til brugerprofiler er det nemt for instruktører og studerende at holde kontakten og styre deres kurser. Temaet leveres også med kursusafslutningscertifikater, support til instruktørkommission, brugerdefineret sidebygger, avanceret admin-panel og mere.

10. Behændigt

dygtigt-uddannelse-tema

Info & DownloadSe demoen

Behendigt er et WordPress-tema for læringsstyring, du kan bruge til dygtigt at oprette, vise og sælge dine kurser og billetter til begivenheder. Kategorifiltre gør det nemt at finde kurser, farvevælgere gør, at der skabes et tilpasset look nemt, og support til Sensei, WooCommerce, Events Calendar Pro og Gravity-formularer til endnu flere temafunktioner!

11. EduLMS

edulms-uddannelse-tema

EduLMS WP er et dejligt WordPress-tema for uddannelse, der er perfekt til at oprette et websted for skole, universitet eller vejledning. Temaet indeholder fantastiske funktioner, som du vil elske, som quizzer (plus beståede kriterier), lektioner, opgaver og meget mere. På denne måde kan studerende og lærere forblive på sporet! Andre funktioner inkluderer certificering af færdiggørelse, RTL support, brugerdefinerede kortkoder, inkluderet sidebygger, 5 layouts, WooCommerce og mere.

12. MasterStudy

masterstudy-uddannelse-tema

Hvis du ønsker at bygge et uddannelsessted, er MasterStudy et godt valg. Udviklerne gjorde deres research og har pakket alle de funktioner, du har brug for for at udmærke. Dette LMS-tema er fuld af funktioner og muligheder for betalte og gratis kurser, 2 overskrifter, kursusanmeldelser, personaleprofiler, forudindstillede farveskind og kommende begivenheder. Plus det inkluderede Visual Composer gør sidebygning let, og Revolution-skyderen betyder, at du også kan oprette brugerdefinerede skyder.

13. Fabel

fabel-uddannelse-tema

Opret en lydhør børns skole, børnehave eller børnehavewebsted med Fable WordPress-temaet. Dette sjove og venlige tema inkluderer et demo-installationsprogram med ét klik for at gøre dit liv lettere, plus en indbygget drag & drop side build for nem tilpasning. Men det er ikke alt – temaet leveres også med Slider Revolution, en indbygget tidsplan, kraftfulde panelindstillinger for temaindstillinger, panel af temastilarter og mere.

14. eLearn

elearn-uddannelse-tema

eLearn er et WordPress-tema med flere brugsuddannelser med flere layouts og destinationssider inkluderet til hurtig og nem installation. Temaet er oversættelseklart, fuldt responsivt og drevet af Unyson-rammen for tilpassede design. Bare tilføj videoer og indlæg til dine kurser, og tilføj derefter en tilmelding, hvor brugere kan abonnere.

15. Epsilon LMS eLearning

elearning-uddannelse-tema

LMS eLearning er et kraftfuldt tema til at oprette en LMS med WordPress. Temaet gør det nemt at tilbyde onlinekurser gratis eller til salg, uanset hvad du vælger der er masser af funktioner som support til LearnPress LMS-plugin, bbPress-forumintegration, flere betalingsmetoder (WooCommerce, PayPal, Stripe) og 8 foruddannede demoer, du kan importere til hurtig opsætning!

16. KIDIX

kidix-uddannelse-tema

Opret en sød webside til din skole, børnehave, dagpleje eller lejr på ingen tid overhovedet med Kidix-uddannelses WordPress-tema. Brug de indbyggede tilpasningsmuligheder til at foretage live designændringer for farver, skrifttyper og mere til dit websted. Tilføj dine lærere, klasser og endda fotoalbum ved hjælp af de inkluderede tilpassede indlægstyper. Åh, og Kidix er WPML klar til lette oversættelser.

17. Opfind

opfinde-uddannelse-tema

Invent er et uddannelses- og kursus WordPress-tema oprettet til universitets- og universitetswebsteder. Temaet har fuld LearnDash-support, så du kan tilføje dine kurser uden problemer. Opfindelsen inkluderer tilpassede posttyper til kurser, nyheder, begivenheder, afdelinger, fakultet og endda en portefølje. På denne måde kan du holde indholdet smukt og organiseret. Og med den indbyggede kortkodesgenerator er det ikke noget problem at oprette tilpassede sider!

18. Universitet

universitet-uddannelse-tema

Info & download

Byg et fantastisk websted til din uddannelsesfacilitet med universitetets WordPress-tema. Med support til LearnDash-kurser, lektioner og quizzer kan du tilføje alle slags online-uddannelsesprogrammer. Plus med den indbyggede WooCommerce-butik kan du sælge adgang til kurser samt billetter til kommende begivenheder og konferencer. Andre funktioner inkluderer sidebygning, farveindstillinger, responsiv & nethindedesign, brugerdefineret kalender og mere.

19. Educampus

educampus-uddannelse-tema

Educampus er en simpel WordPress-tema for uddannelses- og universitetsstil med et minimalt design og nyttige muligheder for at få dit skolens websted op og køre hurtigt. Temaet er fuldt responsivt, nethindeklar, inkluderer premium skyderen til Visual Composer & Revolution, kurser og endda en basisk begivenhedskalender.

20. Lille mennesker

små-folk-uddannelse-tema

Little People er en sjov og funktionel børnepasning, dagkamp, ​​vejledning, børnehave og børnehavestil WordPress-tema. Little People leverer masser af funktioner til dig til at opbygge det perfekte websted til dine børns uddannelsesprogram som en let sidebygger, premium Revolution-skyderen, TimeTable-planlægningsprogram, tilpassede skrifttyper og fuld oversættelsessupport.

21. Driveme

DriveMe-uddannelse-tema

Der er også køreskoler, og for disse er Driveme en fantastisk mulighed. Dette nicheundervisningstema er perfekt til chauffører, motorcykeltræning, semi-truck instruio eller endda køretøjer til bygningsudstyr. Uanset hvad du lærer folk at køre, har Driveme indstillinger for startsidelayouts, betalingsmetode, booking, farver, kursusfortegnelser og så meget mere.

22. Uddannelsescenter

uddannelse-center-wordpress-tema

Uddannelsescenter WordPress-tema gør det nemt at oprette et websted (med uddannelseskurser) til dit college, universitet eller online skole. De avancerede styringssystemer for læring indeholder kun intuitiv navigation, fleksible kurser og begrænset adgang for kun kunder (eller studerende). Der er desuden sideskabeloner, ubegrænsede farver, masser af blogstilarter og mere til et tilpasset look.

23. Polytechnic

polyteknisk-uddannelse-tema

Dette uddannelses- og LMS WordPress-tema har alle de funktioner, du har brug for for at opbygge en uddannelseswebsted på kort tid. Polytechnic giver dig mulighed for at tilføje detaljerede fakultetssider, udvidede brugerprofiler, et komplet kursuskatalog, mega-menu-site-navigation og mere. Plus med Sensei & WooCommerce support kan du nemt tilføje og sælge kurser!

24. Babybørn

Baby-kids-uddannelse-tema

Info & DownloadSe demoen

Babybørn er et uddannelses- og læringspræmie WordPress-tema på Themeforest, som du kan bruge til at oprette dejligt websted til din dagpleje, skole, lejr eller pædagogisk børns program.

Dette tema bruger Visual Composer-plugin, så du kan trække og slippe elementer for at skabe dig en perfekt startside, kontaktside og mere. Plus med indbyggede tilpassede indlægstyper til begivenheder, lærere, udflugter, kurser og mere, er det nemt at tilføje alle dit program information til dit websted.

En anden stor funktion ved dette tema er den inkluderede tidsplan for WordPress. Dette plugin gør det nemt at planlægge og farvekode dine kurser eller klasser i overensstemmelse hermed. Dette gør det nemt for forældrene at se, hvad du tilbyder, og hvornår. Babybørn inkluderer også fantastiske funktioner til ubegrænsede farveindstillinger, sidefodsindstillinger, begivenhedssider, lærerprofiler, murblog og mere.

25. Mit universitet

min-universitet-uddannelse-tema

Mit universitet er et lydhørt uddannelsestema bygget med Bootstrap og Visual Composer-understøttelse til et bundsolid fundament og nem tilpasning. Andre funktioner, som du finder nyttige, inkluderer avanceret kursussøgning, farve- og skrifttypeindstillinger, oversættelsessupport og udvidet dokumentation (for at besvare eventuelle spørgsmål, du måtte have).

26. Kvalificerede skoleuddannelseskurser

Kvalificerede skoleundervisningskurser

Kvalificeret tema er både beregnet til større organisationer som skoler og universiteter og individuelle vejledere. Hvad designpræferencer angår, har dette tema meget at tilbyde, fra 4 tilgængelige demoer og 6 farveskind til forudgående opfordring til action-bannere, der er en nødvendig del af ethvert websted.

Færdige et Sensei-kompatibelt tema, der drager fordel af WooCommerce til e-handelsfunktionalitet og kursussalg. Udviklerne af dette tema udformede og designet det specielt til salg af onlinekurser, idet de hentede inspiration fra højprofilerede steder som Coursera, Udemy, CodeAcademy og Lynda.

Ud over Sensei og WooCommerce understøtter temaet Events Calendar Pro og Kontaktformular 7 og leveres sammen med Visual Composer og LayerSlider. Fire forskellige demo-hjemmesider er tilgængelige at vælge imellem, og temaet inkluderer støtte til lærerprofiler.

27. Moderne uddannelse i skoletid

Skole tid moderne uddannelse tema

Uanset skolens størrelse eller formål skal hver have et fuldt fungerende websted for at vise grundlæggende adgang, placering og personaleoplysninger eller tilbyde onlineundervisning og -kurser, og skoletid er den perfekte løsning.

Med de inkluderede adskillige premiumfunktioner designet specifikt til skolewebsteder som Visual composer, Google-skrifttyper, Planlæg begivenheder, Kontaktformular 7, Layer-skyderen, Mammoth Header og footer builder – kan enhver oprette en smuk og fuldt funktionel skolewebsted.

De væsentlige sider i en skoletidskabelon inkluderer: Hjemmeside til dit websted med de grundlæggende oplysninger om din skole, Om os med detaljerede oplysninger om adgang og personale, Kurser og programmer, Blog for at holde dine studerende og forældre informeret om de seneste nyheder, Kontakt for nemt at kunne nå ud til administration, Begivenheder for skolekalenderåret og Gallerier for at vise atmosfæren og miljøet på dit campus.

28. Uddannelsespakke

Uddannelsespakke tema

Uddannelsespakke er et første multifunktionelt tema til uddannelse og takket være plugin “Læringskursus” tillader den komplette styring af kurser, lærere og lektioner.

Hver demo er gennemtænkt og designet til de specifikke uddannelsesområder såsom: Universitet, Campus, College, E-learning School, Music School, Food Academy, Driving School, Design School, Language School, Kindergarten and dance Academy. Dette gør det til det perfekte uddannelses WordPress-tema til dit læringscenter.

Uddannelsespakke giver dig mulighed for at begynde at sælge onlinekurser og organisere klasser lokalt, uanset om du er specialiseret i lokale workshops eller onlinekurser – gratis eller præmie – til ethvert uddannelsesområde. Dette ekstremt kraftfulde tema tilbyder dig også en let demosimportfunktion med et enkelt klik, så du kan komme i gang med det samme og begynde at sælge onlinekurser.

Uddannelsespakke bruger sin egen brugerdefinerede ramme, der bruger live-tilpasseren til at gøre det let at tilpasse, og dit websted kan se perfekt ud i få trin. I pakken er også den berømte og kraftfulde sidebygger “Visual Composer”, som du kan bruge til at oprette fantastiske brugerdefinerede sider med masser af standard- og brugerdefinerede komponenter. Du behøver ikke at kende koden denne sidebygger tak for de nemme træk og slip-værktøjer.

Med LMS-plugin kan studerende forlade klassificering af kurser for at hjælpe dig med at opretholde de højeste standarder, og de kan også sammenligne kurset for at give dine brugere mulighed for at vælge det bedste kursus til ethvert behov. Dine brugere kan også betale for kurser gennem sikre transaktioner med PayPal. Plus tonsvis mere – hvilket gør Uddannelsespakke til en fantastisk mulighed!

29. Eduma WP-uddannelse

Eduma WordPress Theme

Eduma Education WP er et fantastisk uddannelses WordPress-tema bygget med LearnPress LMS, # 1 LMS på WordPress.org, hvilket gør det til en perfekt webløsning til uddannelsescentre, skoler, universiteter og online læringswebsteder.

Med adskillige funktionaliteter og 10+ foruddesignede skabeloner er det så alsidigt og kraftfuldt, at så længe du bygger et uddannelseswebsted, kan du altid bygge det effektivt med dette tema ved hjælp af mindst mulig tid og kræfter.

Træk og slip side-builder og det ubegrænsede antal muligheder og tilpasninger Uddannelse WP-tilbud gør det dejligt at arbejde med. Mens du stadig har fuld kontrol over, hvordan webstedet vil se ud og udføre, er du stadig i stand til at anvende disse tilpasninger let med magten fra SiteOrigin Drag and Drop PageBuilder.

Derudover er den ultimative grund til, at det matcher dit uddannelseswebsiteprojekt, at det tjener dit krav om at lede efter en stor WordPress LMS. Uddannelses WP er bygget med den bedste WordPress LMS – LearnPress. I øjeblikket er der 10.000 aktive websteder og undervisere der bruger dette plugin. LearnPress er berømt for sit strålende kursusstyringssystem, der kategoriseres i enheder / sektioner, lektioner, quizzer, links og YouTube-videoer. Det leveres også med mange gode tilføjelser og funktioner såsom kursussamling – giver dig en samling relaterede kurser eller kursusanmeldelse / vurdering eller quizadministration med mange spørgsmålstyper og mange andre funktioner.

30. Akademien

Academia WordPress Theme

Info & DownloadSe demoen

Academia er et uddannelsestema, der er specielt lavet til uddannelsesinstitutioner som skoler, colleges og sprogcentre. Dette tema er et let at bruge og fremragende valg til dit institutwebsted.

Spild ikke din tid på at lære kode og implementere noget nyt. Academia leveres med den magtfulde Visual Composer, en af ​​de bedste drag & drop-sidebygere på markedet. Tilføjelse af indhold, kursus og medier er lige så let som at trække og slippe elementer på plads.

Academia leveres også med tre startsidevariationer, så du kan komme hurtigere i gang. Desuden er den fuldt kompatibel med WooCommerce. WooCommerce-integration giver dig mulighed for at sælge dit kursus eller dit materiale. Oven på alt dette er Academia et af det første tema, der kommer med apple tv-effekter til dine WooCommerce-produkter.

Panelet med temaindstillinger leveres også med forskellige overskrifter, kortkoder, MailChimp-integration, widgetpositioner og mere. Se på nedenstående funktionsliste for at se, hvorfor Academia virkelig er et solidt valg for dit uddannelsesinstitut.

31. Buntington Uddannelse

Buntington Uddannelse WordPress Theme

Info & DownloadSe demoen

Buntington er et uddannelses- og akademisk premium WordPress-tema tilgængeligt fra Themeforest. Grundlæggende og korrekt, dette tema ville være en fantastisk mulighed for enhver skole, tutor, college, teknisk skole eller andet uddannelsesprogram.

At uddanne sind – unge og gamle – er et hårdt job. Så spild ikke tid med at prøve at oprette et akademisk websted på egen hånd, brug i stedet Buntington. Dette seje og rene tema har alt hvad du har brug for for at oprette et websted til din skole eller dit program. Tilføjelse af kurser, gallerier og begivenheder er en leg takket være de tilpassede indlægstyper, der er inkluderet i Buntington.

En anden stor ting ved Buntington er, hvor let det er at tilpasse temaet til din skole. Brug den indbyggede hjemmeside-builder til at oprette den perfekte hovedside til dit websted. Vælg kolonnerne, tilføj kortkoder til indhold og mere. Du kan også oprette genanvendelige indholdsblokke med indholdsstykkernes posttype, så du kan blot indsætte dit duplikatindhold uden at skulle indtaste det igen, hver gang du tilføjer et nyt indlæg eller en side.

Buntington inkluderer også fantastiske funktioner såsom AddThis support, brugerdefinerede skyder, masser af kortkoder, brugerdefinerede widgets, højre og venstre sidebar indstillinger og mere.

32. Elementær

Elementært WordPress-tema

Info & download

Elementary er et akademisk og uddannelsespræmie WordPress-tema oprettet af Academia-temaer. Dette rene tema er perfekt til skoler, træningsfaciliteter, dagpleje, gymnasier, tekniske skoler og enhver anden uddannelsesfacilitet.

I hjertet af enhver uddannelsesfacilitet er det personale og studerende, der udgør det, men skolens websted er måde at holde dem alle informeret om og tilsluttet. Opret et smukt og nyttigt websted til din uddannelsesfacilitet ved hjælp af Elementary. Dette dejlige tema inkluderer fantastiske funktioner, som du har brug for for at gøre din skolwebsite informativ og sjov.

Temaets tilpassede kurssider gør det nemt at tilføje din kursusliste og fulde kursusoplysninger (beskrivelse, placering, kreditter osv.) Til dit websted. Og personalsideskabelonen er perfekt til at tilføje alle dine lærere, professorer, administratorer eller dekaner. Men det er ikke alt, der er også sideskabeloner til tilføjelse af gallerier og attester, så potentielle studerende kan se, hvordan dit campus er og læse rigtige menneskers tanker om din institution.

33. Tavle

Blackboard WordPress Theme

Info & download

Blackboard er en uddannelses- og akademisk stil WordPress-tema oprettet af AcademiaThemes. Dette tema er bygget til skoler og organisationer og giver dig masser af muligheder for at oprette et komplet kursuskatalog, planlægge begivenheder, tilføje gallerier og mere.

Oprettelse af et informativt og nyttigt websted er nøglen for enhver skole eller uddannelsesinstitution. Hvad godt er et websted for dine studerende, hvis det ikke har al den information, de har brug for? Med Blackboard er det nemt at oprette og vedligeholde indhold, der er relevant for dine brugere. Hvis du har brug for hjælp til at komme i gang, inkluderer dit køb af temaet også en times tilpasset kodning (til at finjustere og finjustere temaet) plus et års support og opdateringer.

Som vi sagde, skal du have oplysninger, der er relevante for dine studerende / brugere. Blackboard gør det nemt at tilføje alt, hvad en typisk studerende ville være på udkig efter. Et komplet kursuskatalog (med kursuskoder, kreditter, varighed, semester og mere), personalekatalog (tilføj bios, kontaktoplysninger, titel og kontornummer), attester, fortid og fremtidige begivenheder og endda gallerier. Blackboard indeholder sideskabeloner, der gør det hurtigt og nemt at tilføje hovedarkivsider til hver af de nævnte posttyper – bare vælg skabelonen og gem.

Blackboard er en fantastisk måde at vise din akademiske forretning eller facilitet på. Uanset om du er college, professionelt læringsprogram, vejledningscenter eller andet uddannelsesrelateret program Blackboard er et fremragende WordPress-tema, der er sikker på at imponere dine studerende, fakultetet og endda dine konkurrenter..

34. Lectura

Lectura WordPress Theme

Info & download

Lectura er et rent og moderne uddannelsespræmie WordPress-tema oprettet af AcademiaThemes. Denne skabelon er perfekt til at oprette et websted til din skole, colege, certificeringsprogram, sommerlejr eller anden organisation.

Før de forpligter sig til et langvarigt eller dyrt program, vil de fleste først undersøge det. Hvad finder de, når brugere søger efter din organisation? Du skal have et brugervenligt websted, der er fuldt af indhold, inklusive dine kurser eller dit program, svar på ofte stillede spørgsmål, en måde at kontakte dig på og mere. Lectura er en fantastisk måde at skabe et moderne og brugbart websted, som studerende, forældre og potentielle registranter vil elske.

Lectura er hurtig og nem at konfigurere. Brug de medfølgende sideskabeloner til at sammensætte dine vigtigste arkiver til din blog, medarbejdere, kurser, begivenheder og mere. Og hvis du har spørgsmål, kan du altid kontakte AcademiaTemas for hjælp – når du køber Lectura modtager du også et helt års support og 1 times gratis tilpasset kodning. Dette er fantastisk, hvis du støder på fejl, eller hvis du har brug for tweaks, som du ikke har det godt med at kode selv.

Temaet er også let at ændre for at matche dit brand. Vælg mellem ubegrænsede farvevariationer, tilføj brugerdefinerede widgets, inkluder dine links til sociale medier, tilføj salgsfremmende videoer og mere. Med Lectura er du klar til at begynde at promovere din organisation på kort tid.

35. Erudito

Erudito WordPress Theme

Info & DownloadSe demoen

Erudito er et uddannelses- og forretnings WordPress-tema designet af WPZoom. Dette fuldt responsive tema ser godt ud på de fleste enheder og er fantastisk til at fremvise din skole, college, forretning eller anden organisation.

Erudito er et rent tema med mange nyttige funktioner, såsom tilpassede sideskabeloner og indlægstyper, der gør det nemt at tilføje sider til aktuelle begivenheder, afdelinger eller en blog til dit websted. En widget-sidebjælke og sidefod gør temat let at navigere og giver dig mulighed for at vælge, hvad der skal vises. Et rent overskrift, stylet pagination og integration i sociale medier er blot et par af de mere funktionelle aspekter af dette tema.


Nå, det er det for nu! Forhåbentlig var der et WordPress-tema, der perfekt opfylder dine behov. Og hvis ikke, vil jeg varmt anbefale at tage et andet kig på WPLMS-temaet ovenfor, da det kommer med en kraftig Visual Composer til brugerdefinerede layouts på ethvert indlæg eller side. Eller hvis du har fundet et andet tema, som vi har gået glip af, så fortæl os det nedenfor. Held og lykke med skoleåret!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map