35 bedste WordPress-widget-plugins til (næsten) alt

Bedste WordPress-widget-plugins til alt

Vi elsker widgets. De er en hurtig og nem måde at pakke mere indhold og nyttige oplysninger ind i hver eneste krik på dit websted. Det kan ikke være lettere at tilføje sociale links, formularer, nylige poster og mere.


Afhængigt af hvilket WordPress-tema, du bruger, har du muligvis allerede en masse nyttige widgets indbygget (vores Total-tema inkluderer for eksempel 16+ tilpassede widgets). Men hvis dit tema mangler widget til dine drømme, kan du prøve at bruge et plugin for at tilføje det.

Vi har samlet 35 af vores foretrukne plugins, der er klar til WordPress-widget. Så uden at vente længere, lad os se på!

Disclaimer: WPExplorer er tilknyttet et eller flere produkter, der er anført nedenfor. Hvis du klikker på et link og gennemfører et køb, kan vi foretage en provision.

Widgetbundter

Tilføj en håndfuld nyttige plugins på én gang med et af disse omfattende widget-plugins. Disse er begge en fantastisk mulighed for at tilføje flere til dine sidebjælker med kun et brugervenligt plugin.

Flere widgets

Flere widgets-plugin

Info & downloadSe demonstrationen

Tilføj jævnt Flere widgets (får det?) med dette helt gratis plugin. Plugin inkluderer 11 specialiserede widgets til annoncer, om mig, forretningsinformation, nyhedsbrev, sociale medier, Facebook-side, nylige indlæg, indlægsslider, kommentarer, Google maps og brugere. Flere widgets holder det enkelt og bruger standard styling – så der kræves ikke kode for at få pluginet til at se godt ud med dit tema.

SiteOrigin Widget Bundle

SiteOrigin Widget Bundle

SiteOrigin Widgets Bundle giver mange muligheder for kun et plugin. Det inkluderer widgets til Google maps, knapper, billeder, opfordring til handling, prissætningstabel, postkarusel, funktioner, videoer, overskrift og sociale links. Plus at de alle er kompatible med SiteOrigin-sidebyggeren til at starte.

Tilpassede sidepanel-plugins

For at bruge widgets har du brug for et sted at sætte dem. Mange temaer inkluderer widgetklare sidebjælker og / eller sidefødder. Men hvad nu hvis du vil have forskellige widgets på forskellige sider?

For at opnå dette skal du oprette tilpassede sidebjælker og tildele dem til dine forskellige indlæg, sider eller tilpassede indlægstyper. Bare rolig, hvis dette er en funktion, dit WordPress-tema ikke har – disse sidepanel-plugins gør det let.

Tilpassede sidebjælker

Tilpassede sidepaneler - Dynamic Widget Area Manager

Tilpassede sidepaneler tilbyder nøjagtigt, hvad du ville tro – tilpassede sidepanelområder, som du kan tildele til enhver side, indlæg, kategori, arkiv og posttype på dit websted. Opret bare en ny sidepanel og definer globalt, hvor den skal vises (eller tildel den til en bestemt side).

Brugerdefinerede widgetområder

Brugerdefinerede widgetområder til WordPress

Info & DownloadSe demoen

Brugerdefinerede widgetområder er et nyttigt premium WordPress-plugin, der skaber og tilføjer tilpassede sidebjælker eller widgetområder til ethvert indlæg eller side. Opret blot dit nye widget-område, og vælg den sidepanel, du vil have, at den skal erstatte – det er så let.

At komme i gang kunne ikke være lettere. Bare installer plugin, så tilføjer det et nyt menupunkt til dine tilpassede widgetområder i dit WordPress-instrumentbord. Klik for at tilføje et nyt område og navngiv dit nye område og vælg dine indstillinger. Når du har offentliggjort dit nye widget-område, tilføjes det til din vigtigste widgets-side, hvor du kan bruge det som et hvilket som helst af dine andre sidefeltområder.

De andre fantastiske funktioner i dette plugin inkluderer 7 stilarter, muligheden for at tilføje tilpassede widgetområder til tilpassede posttyper & taxonomier, RTL support og regelmæssige opdateringer. Dette er et fantastisk plugin, og du kan finde ud af mere om det ved at klikke på knappen Lær mere ovenfor.

Indholdsbevidste sidepaneler

Indholdsbevidste sidepaneler

Indholdsbevidste sidepaneler er et af de mest populære gratis tilpassede sidepanel-plugins på nettet. Med det kan du oprette kan oprette ubegrænsede sidebjælker og widgetområder eller erstatte eksisterende! Du kan også vælge at vise eller skjule baseret på side, posttype, taksonomi, forfatter, arkivdato osv. Derudover er der tilføjet indstillinger til CSS / HTML-tilpasning, der giver dig fuld kontrol over widget-styling.

Sidepanel & widgetmanager

Sidepanel & widget manager til WordPress

Info & DownloadSe demoen

Brug dette plugin til at indsætte et vilkårligt antal widgets for at oprette det nøjagtige layout, du ønsker på en side. Tilpas yderligere dit websted ved at tilføje tilpassede sidebjælker praktisk talt overalt. Plugin giver dig mulighed for at indsætte sidebjælker til lodrette eller vandrette widgets, sidebjælkerne kan indstilles til kun at vises med bestemte typer indhold, og sidebjælkerne anerkender også øjeblikkeligt og automatisk anerkendte tilpassede taksonomier (fantastisk, hvis du vil have en af ​​dine widgets til Vis indlæg med et bestemt mærke eller kategori).

En anden stor funktion er den inkluderede kortkode til at indsætte en brugerdefineret sidefelt i dit indlæg. På denne måde kan du tilføje widgets direkte til dit indlæg. Du kan også bruge plugin til at erstatte en sidepanel, der fulgte med dit WordPress-tema, eller endda til at tilpasse widgets i sidefoden. Dette plugin giver dig fuld kontrol over udseendet og synligheden af ​​stort set alle de widgetiserede områder på dit websted. Med den kan du vise specifikke sidefelt på ethvert indlæg, side, søgeresultater, arkiver, 404 og endda din butiks (produkter, indkøbsvogn, kasse og alt) og forum (bbPress eller BuddyPress) sider. Plugin er også kompatibel med WPML til let oversættelse.

Enkle sidepaneler

Enkle sidepaneler

Hvis du vil have et hurtigt og enkelt plugin, skal du prøve Simple Page Sidebars. Plugin bruger indbygget WordPress-cache til at holde dit admin-dashboard hurtigt, mens det stadig giver dig muligheden for at oprette og tildele tilpassede sidebjælker til individuelle sider.

Q2W3 faste widgets

Q2W3 faste widgets

Selvom dette plugin ikke inkluderer muligheder for at oprette nye sidebjælker, giver det dig mulighed for at gøre sidebar-widgets klæbrige. Når du installerer Q2W3-fast widget til WordPress tilføjer det en simpel “fast widget” -indstilling, som du kan kontrollere, mens du bygger din sidebjælke. Dette er en fantastisk måde at holde vigtige widgets foran læserne på – som tilmelding til nyhedsbrev eller annoncer med højtydende arbejde.

Sociale WordPress-plugins

Sociale medier er et vigtigt aspekt af markedsføring, og enhver virksomhed eller blog skal absolut tilføje links til deres sociale profiler. De mest tilgængelige placeringer for dine læsere til at finde dine sociale links er din sidebjælke og sidefod. Her er vores foretrukne gratis sociale widget-plugins fra WordPress.org.

Candy Social Widget

Candy Social Widget

Tilføj en enkel social widget til dit WordPress-tema med Candy Social. Dette plugin inkluderer 25 populære sociale netværk plus et nemt træk og slip ombestillingsindstillinger. Tilpas ikonens dimensioner, skriftstørrelse, form (firkant, afrundede hjørner eller cirkel) og tilføj et linkmål. Det er alt, hvad der er der til det!

Social Icons Widget af WPZoom

Social Icons Widget af WPZoom

Dette praktiske plugin annoncerer en widget til dine sociale links. Med understøttelse af 80+ sociale netværk såvel som 400+ ikoner at vælge imellem er dette en fantastisk mulighed for at tilføje enkle firkantede, afrundede, cirkelformede, almindelige eller mærkede sociale ikoner til dine sidebjælker.

Meks Smart Social Widget

Meks Smart Social Widget

Meks Smart Social-widgeten indeholder enkle muligheder for 40 sociale ikoner hver med 3 forskellige stilarter at vælge imellem (firkantede, cirkelformede og afrundede hjørner). Bare indsæt widgetten og tilføj derefter en smule intro-tekst, vælg en ikonform og pixelstørrelse, og tilføj derefter dine links. Let!

AccessPress Social Icons Plugin

AccessPress Social Icons Plugin

Hvis du leder efter et widget-plugin med lidt mere flair, er AccessPress muligvis det rigtige for dig. Dette plugin inkluderer 12 unikke indbyggede ikontemaer (inklusive hexagoner, skitserede ikoner og endda papirplaner), muligheden for vandret eller lodret displaylayout, værktøjstip, svæveanimationer og meget mere.

Socialt fotofeed

Smash Balloon Social Photo Feed

Med det gratis Social Photo Feed-plugin er det nemt at få vist et responsivt layout af ethvert antal Instagram-fotos fra en enkelt (eller flere) Instagram-konto. Der er mange muligheder for at tilpasse dit gitter, såsom billedbredde, højde, tælling, kolonner, baggrund, mellemrum og mere. Formater bare dit feed og indsæt kortkoden i en tekstbjælke til sidepanelet.

Social glider-widget

Social glider-widget

Vil du have et grundlæggende fodernet eller måske endda en skyder? Prøv plug-in til Social Slider Widget. Det viser de seneste fotos fra en brugerkonto eller hashtag med tilføjede muligheder for bestilling (dato, tilfældig osv.), Skydernavigering, diasanimation og mere.

Nyhedsbrev Optins

Gå ikke glip af chancen for at gøre besøgende en gang til tilbagevendende læsere! Tilføjelse af en nyhedsbrevwidget er en nem (og ikke-invasiv) måde at få dine besøgende på webstedet til at holde sig informeret om dit websted. Her er et par af widget-klar nyhedsbrev-plugins, vi kan lide.

WP Abonner

WP Abonner

WP-abonnement integreres med aWeber, MailChimp og Feedburner, så du kan tilføje et nyhedsbrevabonnement til et hvilket som helst widget-klart område. Der er nemme muligheder for at tilføje dine tilmeldingsboksetiketter, succesmeddelelse, fejlmeddelelse og tilpasninger kan tilføjes med CSS.

MailChimp til WordPress

MC4WP: Mailchimp til WordPress

Hvis du bruger MailChimp, er MailChimp til WordPress-plugin en fremragende mulighed. Plugin tilføjer muligheder for at oprette en simpel abonnementsoptin til din sidebar eller sidefod, ud over et abonnementsmuligheder for nyhedsbrev til kommentarer, BuddyPress-registrering, bbPress, EDD eller WooCommerce checkout.

MailPoet-nyhedsbreve

MailPoet Nyhedsbreve Plugin

Hvis du vil sende nyhedsbreve på egen hånd uden en tredjepartstjeneste, så kig på MailPoet Nyhedsbreve. Dette plugin bruger din e-mail-udbyder, webhost eller endda Amazon til at sende nyhedsbreve, som du bygger lige i dit WordPress-dashboard. Og det kommer med en simpel tilmeldingswidget, som du kan indsætte i en hvilken som helst sidebjælke.

Seneste og populære indlægswidgets

Del dine bedste indlæg med dine læsere for at få flere visninger og delinger ved blot at tilføje dine indlæg til din sidebar eller sidefod. Dette nyttige gratis plugin gør det nemt at tilføje nylige eller populære indlæg med en widget.

Seneste indlæg Widget udvidet

Seneste indlæg Widget udvidet

Den udvidede widget til de seneste indlæg gør det nemt at vise dine seneste indlæg med miniaturebilleder, uddrag, taksonomi og mere i ethvert widget-klart område. Der er mange muligheder, så du kan begrænse resultaterne efter kategori, tag eller endda poststatus.

WordPress Populære indlæg

WordPress Populære indlæg

Hvis du vil vise dine mest populære indlæg, skal du prøve WordPress Popular Posts widget-plugin. Vælg, om du vil vise dine topindlæg, sider eller endda tilpassede indlægstyper baseret på sidevisninger. Der er desuden muligheder for at vælge tidsperiode, så du kan vise dine populære indlæg om dagen, ugen, måneden eller endda hele tiden.

WP Tab-widget

WP Tab-widget

For et mere unikt look kan du i stedet tilføje en widget med fanebladede indlæg. WP Tab-widget’en bruger nylige indlæg, populære indlæg, nylige kommentarer eller dine tags til at oprette tags. Der er desuden enkle indstillinger for fanebestilling, pagination, antal indlæg, der skal vises og miniaturestørrelse.

Seneste indlægs widget med miniaturebilleder

Seneste indlægs widget med miniaturebilleder

Den nyeste indlægs widget med miniatureplugin er lige, hvad det lyder – en simpel widget til at tilføje dine seneste indlæg til din sidebjælke. Men lad dig ikke narre, der er stadig mange muligheder, du kan bruge til at tilpasse dine recents-indlæg. Tilføj en brugerdefineret titel, vis indlægsmeta, fastlagt miniature-størrelse, indstil uddragets længde, åbne links i en ny fane osv..

Sidebar Polls & Undersøgelser

Hvis du driver en blog eller en online-forretning, kan du måske finde ud af, hvad dine læsere synes på et eller andet tidspunkt. Den nemmeste måde at få øjeblikkelig feedback er med en afstemning eller en undersøgelse, og disse plugins gør det nemt at tilføje en feedbackformular til dine widgetområder.

WP afstemninger

WP afstemninger

WP-Polls er en simpel Ajaxed-afstemning, som du kan indsætte i ethvert indlæg, side eller sidefelt. Tilpas dine afstemninger med skabeloner og CSS, når du har oprettet dem, og indsæt dem derefter i et hvilket som helst widget-klart område ved at vælge din varede meningsmåling eller en bestemt.

Afstemning, undersøgelse, quiz og form af OpinionStage

Afstemning, undersøgelse, quiz og form af OpinionStage

OpinionStage tilbyder en mere funktionsrig mulighed med deres Poll, Survey, Quiz & Form plugin. Dette er en fantastisk måde at øge læserenes engagement ved at bede om læsere input (eller endda bruge afstemningen til en gave). Plus det er let. Opret bare afstemningen og tilføj den til dine widgets.

Quiz & Survey Master

Quiz & Survey Master

Quiz & Survey Master-plugin inkluderer muligheder for at oprette enkle quizzer og undersøgelser ved hjælp af ægte falske, multiple choice, åbne svar, afkrydsningsfelter, udfyld det blanke og nummer spørgsmål. Desuden bruger den en simpel kortkode, så alt hvad du skal gøre er at indsætte den korte kode i tekstfeltet, indlæg eller side hvor du end vil have det.

Kontaktformular-widgets

Sidebjælker og sidefødder er gode steder at placere enkle kontaktformularer og oplysninger. Uanset om du vil have en formular eller bare en nem måde at liste dine kontaktoplysninger på, her er vores foretrukne plugin-indstillinger.

Kontaktformular 7

Kontaktformular 7 Plugin

Kontaktformular 7 er et af de bedste gratis kontaktformular-plugins på nettet (det er faktisk det plugin, vi anbefaler til alle vores Total-kunder). Nej gør kontaktformular 7 det let at oprette tilpassede kontaktformularer, men du kan indsætte dine formularer hvor som helst ved hjælp af kortkoden til din formular (bare indsæt det i en tekstwidget for at tilføje det til en sidebjælke eller sidefod).

WPForms Lite

WPForms WordPress Plugin

WPForms Lite er en drag and drop form builder til WordPress, som du kan bruge til at oprette tilpassede formularer på få minutter. Der er desuden forbyggede skabeloner, der sparer tid, samt lette indstillinger til at integrere dine formularer i enhver widget, indlæg eller side.

Kontakt widgets

Kontakt widgets

Hvis du bare ønsker at vise dine kontaktoplysninger (og ikke en formular), skal du overveje det gratis kontakt widgets-plugin. Dette enkle plugin tilføjer to nye widgets til dit WordPress-sted: en til dine personlige eller forretningsmæssige kontaktoplysninger (e-mail, telefon, fax og adresse med et Google-kort) og en anden til dine sociale profiler.

Kalender-plugins

For virksomheder og websteder med begivenheder eller kampagner er en kalender nøglen. Kalenderen er perfekt til deling af konferencer, happy hours, salg af begrænset tid, webinarer og mere. Og tilføjelse af dem til din sidebjælke eller sidefod sikrer mere eksponering uanset hvad du er på vej op.

Begivenhedskalenderen

Begivenhedskalenderen

Begivenhedskalenderen er en fantastisk kalender til WordPress, der tilbyder nemme funktioner til at oprette og styre begivenheder. Plugin tilføjer en ny indlægstype, som du kan bruge til at tilføje alle dine kommende begivenheder, samt en widget, du kan bruge til at få vist en begivenhedsliste i en hvilken som helst sidefelt eller sidefod.

Tockify-arrangementskalender

Tockify-arrangementskalender

Tilføjelse af begivenheder med Tockify Calendar-plugin er let med den magtfulde editor, flere kalenderlayouts (måned, agenda, pin-board), tilpasset udseende, Google Kalender-synkronisering og mere. Plus den inkluderede mini-kalender-widget gør det nemt at vise dine kommende begivenheder i en kalender med begivenhederne, der er anført under den valgte dag.

Flere nyttige widgets

Vi har dækket en masse widgets, men hvis du vil tilføje en masse widgets på én gang, kan du vælge et bundt. Disse indstillinger under alle tilføjer flere fantastiske widgets i et plugin.

Widget til Meks Easy Ads

Widget til Meks Easy Ads

For flere muligheder kan du kigge på Meks Easy Ads Widget. Dette plugin gør det muligt at oprette et ubegrænset antal annoncer fra en enkelt widget ved hjælp af foruddefinerede eller brugerdefinerede annoncestørrelser, tilfældig rækkefølge, skyde eller rotere animationer med mere. Det er perfekt til at oprette et vekslende banner eller endda et gitter med mindre 125 x 125 annoncer.

Google Maps-widget

Google Maps-widget

Tilføjelse af et kort til din sidebar eller sidefod er en god måde at lade dine besøgende / kunder vide nøjagtigt, hvor din virksomhed er placeret. Google Maps Widget-plugin giver dig mulighed for hurtigt og nemt at tilføje kort til dine widgetiserede områder. I modsætning til standardindbyggede koder tager Google Maps Widget-pluginet det til det næste niveau, så du nemt kan oprette interaktive kort med support til lightbox. De tilbyder også en PRO-version med mere end 50 tilføjede funktioner og muligheder såsom skins, widgetkloning, understøttelse af flere pins, Google Analytics-integration og selvfølgelig premium amerikansk-baseret support.

Vejr Atlas widget

Vejr Atlas

Weather Atlas Widget er enkel, men et godt plugin til at tilføje vejr fra næsten overalt på kloden til WordPress-baserede websteder. Det er en sjov måde at tilføje vejrforhold til en skihytte, hotel, forlystelsespark eller et andet udendørs aktivitetsbaseret websted.

Widgeten er meget tilpasselig – alle designelementer er justerbare, og vejrdata kan præsenteres i forskellige former, sprog og enheder. En af widgetens bedste funktioner er dens tilpasningsevne. Baggrund og rammer tilpasser sig den aktuelle temperatur, så du kan fortolke med et øjeblik, hvordan vejret er.

Vejrforholdsikoner er enkle og smukke og tilpasser også størrelse, farve og nuancer af widgetens tekst. Plus det er lydhør. Dette betyder, at den automatisk tilpasser sig til visning på mobile enheder. Skriftstørrelse justeres i overensstemmelse med websteds skrifttypestørrelse (og placeringen på en side såvel som browserstørrelse).

Googles anmeldelser-widget

Googles anmeldelser-widget

For virksomhedsanmeldelser er en vigtig del af opbygningen af ​​din troværdighed og skabelse af tillid hos potentielle nye kunder. Google er en af ​​de mest pålidelige onlinekilder til reelle anmeldelser på nettet, og med Google Reviews Widget-plugin kan du nemt tilføje anmeldelser for din virksomhed til dit websted. Vis dine anmeldelser komplet med avatarer, stjerner, anmeld uddrag, læs mere link osv.

Widget deaktiveret

Widget deaktiveret

Kan du ikke lide en bestemt widget? Intet problem! Med widgeten Deaktiver kan du simpelt deaktivere specifikke widgets, så de ikke er en mulighed, når du bygger din sidebjælke, sidefod eller andre widgetklare områder. Bare installer og kom på arbejde med at fjerne disse uønskede widgets!

Widgetimportør / eksportør

Widgetimportør og eksportørplugin

Det sidste plugin, vi ønskede at dele, er sandsynligvis et af de mest nyttige – det er widgetimportøren og eksportøren. Med dette kan du kopiere de widgets, du har, på et websted og bruge dem i nøjagtig samme rækkefølge og placeringer på et nyt websted.

Dette er især nyttigt, hvis du kloner dit websted på din lokale vært, flytter til en ny hostingplan, eller hvis du har en multisiteconfiguration og vil genbruge dine widgets. Bare installer plugin på dit WordPress-websted og eksporter JSON-filen, installer derefter plugin på dit nye sted for at importere dine widgets.


Vi ved, at der er tusinder af widgets og widget-plugins tilgængelige, men forhåbentlig har vi været i stand til at hjælpe dig med at finde et par af dem, du muligvis ønsker eller har brug for. Og alle de delte indstillinger er 100% gratis og kan findes i WordPress.org-arkivet (så du kan installere tema lige fra dit WordPress-dashboard).

Gik vi glip af noget? Hvis der er en widget, du stadig leder efter, så lad os vide det, og vi finder det. Eller hvis du har dit eget plugin til at anbefale, lad os en kommentar nedenfor, så vi kan tjekke den ud!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map