35 bedste WordPress-temaer i 2020

De bedste portefølje WordPress-temaer

Med denne stadig udviklende digitale tidsalder er behovet for at gøre vores tilstedeværelse kendt online af største vigtighed. Det være sig på Facebook, MySpace, Google+, Flickr osv., Vi er nødt til at gøre vores tilstedeværelse kendt for at have en chance i denne digitale tidsalder. Nogle gange er sociale medier ikke tilstrækkelige. Der kræves noget mere personlig og brugerdefineret for at vise dit talent. Det være sig videografi, fotografering, kunst, tatoveringer, interiør eller grafisk design, eller hvad det end er, du gerne vil fremvise, dit arbejde ville være i en klasse for sig med et af de bedste portefølje WordPress-temaer, som vi har samlet fra hele internettet.


Opbevar altid din portefølje og din risiko på dit eget individuelle komfortable sovepunkt … -Mario Gabelli

Hvis du leder efter noget funktionelt, da det er godt designet, er noget let at indlæse og enkelt, så det ikke overskygger dit arbejde i sig selv (fordi du ikke ønsker, at potentielle klienter skal være mere imponeret over designet på dit porteføljeside end de faktiske kreative værker, du har samlet), vi tror, ​​du vil finde noget, du virkelig elsker lige her. Vi har samlet de mest lovende og (efter vores mening) bedste portefølje WordPress-temaer, som de største markedspladser har at tilbyde. Så lad os fortsætte med temaerne!

Disclaimer: WPExplorer er tilknyttet et eller flere produkter, der er anført nedenfor. Hvis du klikker på et link og gennemfører et køb, kan vi foretage en provision.

1. I alt

I alt - Kreativt multi-purpose Premium WordPress-tema

Info & DownloadSe demoen

Total er en ægte multifunktionel WordPress, og den passer godt til at oprette porteføljer. Og et godt eksempel på dette er Total-temaet Lefty-demo, der indeholder en praktisk venstre sidebar-navigation. Dette unikke porteføljetema er en fantastisk måde at fremvise dit arbejde… og endda sælge det. Denne demo bruger Total WordPress-temas fantastiske funktioner, herunder en supercharged portefølje, der understøtter forskellige formater (billeder, gallerier, skydere, videoer og mere), tonsvis af layouts (1-4 kolonner), uendelige muligheder for billedhave (plus ikon, linkikon, lightbox, pop-up af titel, titel & dato, opacitet osv.), og du kan tilføje dine porteføljer hvor som helst ved hjælp af sidebyggeren (indsæt blot et gitter eller karrusel med Visual Composer). Uanset hvilken type portefølje du ønsker, kan du opbygge den.

Som sultende kunstner er du nødt til at få dit navn derude og tjene penge eller til undervejs. Lefty-demoen indeholder en om- og en kontaktside, så potentielle kunder kan komme i kontakt. Men du kan også aktivere WooCommerce til at sælge dine egne digitale værker eller fysiske kunst lige fra dit websted. Farvel kunsthus bestiller popup-butikker og onlinesalg, hvor det er på!

Hvis der er noget andet, du har brug for til din online portefølje, kan Total gøre det. Vil du dele dine kommende begivenheder? Total er kompatibelt med det gratis hændelseskalender-plugin. Vil du vise, hvad der går ind i hvert stykke, du opretter? Tilføj nogle færdighedsbjælker, cirkeldiagrammer eller endda animerede milepælstællere for at få dit punkt på tværs. Brug for at oversætte dit websted? Temaet leveres med .po- og .mo-filer, og det er WPML-kompatibelt. Så grundlæggende, bygg dit websted på den lette måde med Total, og brug mere tid på at fokusere på din kreativitet. I alt kommer 40+ unikke demoer og tællinger

Boxed Folio Total Demo

Total bokseportefølje WordPress Theme Demo

Info & DownloadSe demoen

Leder du efter et bokset design? Det samlede tema Boxed Folio-demo viser, hvordan du kan bruge indbyggede indstillinger i Total-temaet til at oprette et tilpasset porteføljelayout. Plus det hurtige demo-installationsprogram gør det endnu lettere at komme i gang med nogen af ​​Total’s færdigoprettede demoer.

TinyFolio totaldemo

Samlet Tinyfolio-portefølje WordPress Theme Demo

Info & DownloadSe demoen

Med det samlede tema kan du oprette stort set alt, se på skærmbilledet ovenfor af det samlede tema TinyFolio-demo, du kan se et andet godt eksempel på, hvorfor Total-temaet er et af de bedste porteføljer WordPress-temaer, du kan vælge til din hjemmeside.

James Personal Portfolio Total Demo

James Personal Portfolio Total Demo

Info & DownloadSe demoen

James er en bokset demo med en fuldskærmsbaggrund og en meget minimalistisk tilgang, der viser, hvordan man kan oprette et websted ved hjælp af Total til en personlig portefølje og / eller blog. Den har et mørkt overskrift (som kan være en hvilken som helst farve, du ønsker) og en enkel hjemmeside sammensat af et enkelt billede, nogle ikonbokse og et porteføljegitter, der viser “det nyeste arbejde”. Bygget med Visual Composer-sidebyggeren er hjemmesiden meget let at finpusse eller ændre fuldstændigt til alt hvad du ønsker. Og da det er af afgørende betydning at have en online portefølje i disse dage, hvilken bedre måde at opsætte det på derefter at bruge WordPress, som er et af de mest anvendte CMS-systemer derude, der ikke kun er let at bruge, men også meget magtfulde og sikre.

Tilpas virksomhedsportefølje samlet demo

Tilpas virksomhedsportefølje samlet demo

Info & DownloadSe demoen

Elsker du det Adapt gratis WordPress-tema, men vil du have mere? Flere muligheder. Flere funktioner. Flere plugin-kompatibiliteter. Bare mere? Derefter er dette samlede WordPress-temapræfektwebsted perfekt til dig! Total Adapt forretnings- og porteføljedemo er den supercharged version af vores populære gratis tema. Adapt-demoen bruger Total’s indstillinger til et bokset webstedlayout, tilpasses header, awesome sociale indstillinger og let at bruge sidebyggerelementer (inklusive en skyder, ikonbokse, nyere porteføljepostnettet og nyeste blogindlægsnet) til at skabe en fantastisk destinationsside. Plus med Total’s stærke portefølje og blogindstillinger er det nemt at opbygge dit websted derfra.

2. Neve (gratis)

Neve WordPress Theme

Det kan være nemt og overkommeligt at opbygge en online portefølje, især med Neve. Dette gratis tema er let at komme i gang med takket være stilfulde demo-websteder og intuitive indstillinger for tilpassede temaer. Temaet er også klar til oversættelse, understøtter RTL, SEO og tilgængelighedsvenlig og har en praktisk 1-kliks rollback-funktion. Så hvis du offentliggjorde en opdatering med en fejl, kan du nemt fortryde dine ændringer med et klik på en knap! Vil du sælge dit arbejde? Neve er endda kompatibel med WooCommerce, så det er let at bygge din egen butik.

Og hvis du vil have mere, er der også muligheden for at opgradere til en Neve premium plan for flere webstedsdemos, layout, brugerdefinerede Elementor- og WooCommerce-udvidelser med mere.

3. Gutenix (gratis)

Gutenix WordPress Theme

Leder du efter at opbygge din egen portefølje, på din måde? Så vil du elske Gutenix. Dette gratis tema blev oprettet til at arbejde med Gutenberg, Elementor og Brizy, hvilket giver dig masser af muligheder for at designe din egen portefølje. Tilføj billedgallerier, filer, omslagsbilleder, indholdsblokke og mere for at vise dit arbejde. Temaet er også lydhør, nethindeklar, tilbyder 4-siders layout (i boks, fuld, højre eller venstre sidepanel), 8 fantastiske overskriftsformater og understøtter WooCommerce fuldt ud, hvis du vil sælge dine egne produkter eller tjenester.

Vil du have flere Gutenberg-blokke til dine porteføljeposter? Udviklerne af Gutenix har du dækket. Deres ZeGuten-plugin tilføjer 15+ flere blokke til billedsammenligning, karruseller, prisborde, animerede kasser, bannere, ikonlister og mere til brug i din portefølje.

4. Sahel

Sahel - Et elegant multikoncept-tema

Info & DownloadSe demoen

Reklamer er sikker på at elske Sahel WordPress porteføljetema. Dette fulde funktioner, multikoncept-tema inkluderer alle funktioner, du har brug for for at designe et websted for at vise din portefølje. For at starte er skabeloner med enkeltprojekt og porteføljeliste en elegant mulighed for at tilføje dit arbejde. Vælg blot et galleri, skyderen, et billede eller et murlayout til dit projekt. Vælg derefter fra et galleri, murværk eller unikt scatter-layout til din hovedporteføljeside. Der er også muligheder for at indlæse mere eller uendelig rulle.

Men det er ikke alt, Sahel inkluderer også magtfulde indstillinger til din blog. Brug de indbyggede skabeloner til dine nyheder, seneste opdateringer og butikker. Og du kan også bygge en online shop. Da temaet inkluderer tilpassede indstillinger og layouts til WooCommerce kan du nemt sælge kunsttryk, merchandise eller endda tilknyttede produkter. Da Sahel inkluderer WPBakery Page Builder, kan du altid oprette dine egne sidelayouts ved hjælp af den intuitive drag & drop builder.

Sahel er også lydhør og nethindeklar. og skibe med et imponerende antal kortkoder til næsten alt. Tilføj nemt dine produkter, portefølje, videoer, sektititler, prisborde og mere. Derudover er der indstillinger for din header-stil, klistret overskrift, Font Awesome-ikoner, tilpassede widget-områder, Google-skrifttyper og mere. Med alt inkluderet vil du helt sikkert være i stand til at oprette en imponerende portefølje!

5. Vong

Vong-portefølje - Responsiv portefølje WordPress-tema

Info & DownloadSe demoen

Hvis du er på markedet efter et komplet funktioner og et responsivt porteføljetema, kan du ikke gøre det bedre end Vong Portfolio WordPress-temaet. Dette tema er superenkelt at bruge – bare installer og brug demoimportøren med 1 klik til at komme i gang. Derefter oprettes hurtigt en elegant, professionel og moderne udseende online-portefølje ved hjælp af den inkluderede porteføljepost-stil (med projektdetaljer), flisebelagte eller murgallerier, unik overlaynavigationsmenu, farvepalettebygger, Layout Helper træk & slip-gitterbygger og indbygget social deling.

Vong Portfolio-temaet er også fuldt kompatibelt med WooCommerce. Dette betyder, at du kan sælge genstande fra din portefølje eller tilbyde dine tjenester til leje lige fra dit eget websted. Bare installer WooCommerce og tilføj dine varer – Vong har stylet alle butikselementerne, så de sømløst passer til den minimale, moderne æstetik i temaet.

Andre bemærkelsesværdige temafunktioner inkluderer nyttige indholdskortkoder (kort, diasshow, karrusel, faner osv.), Nethindesupport, lokaliseringsfiler plus WPML-kompatibilitet, nyttig Teamskabelon til at tilføje bidragydere, avancerede porteføljeindstillinger (ordreby, 3 porteføljestørrelser, 21 animerede filtereffekter , lightbox og mere).

6. ePix

ePix - WordPress-tema i fuldskærmsfotografering

Info & DownloadSe demoen

En fotograf? En grafisk designer? En illustrator? Så se ikke længere! ePix er et minimalistisk, smukt og kreativt WordPress Photography Portfolio-tema. Dette tema har responsiv HTML5-kode og grafik i høj opløsning med understøttelse af nethinden. Nogle af dens unikke funktioner inkluderer – en glider på fuld skærm, fantastiske gallerier, klient-login, avanceret live Skin Editor, Visual Page Builder, parallax-rulle, boks eller webstedlayout i fuld bredde og så meget mere.

ePix er fuldt kompatibel med det populære WooCommerce e-handels plugin, hvilket gør det perfekt til selvstændige kunstnere eller fotografer. Bare installer temaet og plugin for at begynde at sælge prints og lager gennem dit eget websted. Jeg tynder ikke nogen ville benægte, at ePix er et af de bedste portfolio-WordPress-temaer, og at det er blevet en standard, som andre fotograferingsporteføljetemaer vurderes til.

7. ROUA

ROUA - Hipster-portefølje & blogging WP-tema

Info & DownloadSe demoen

ROUA er et smukt minimalistisk og stilfuldt WordPress-porteføljetema godt egnet til freelancere og kreative agenturer. Det er meget let, men alligevel tilfredsstiller behovene hos enhver grafisk designer, illustratør, fotograf og er sikker på at skabe en trendy online tilstedeværelse. Det er et enkelt, men alligevel frisk og let at bruge tema, der egner sig til enhver form for kreativt arbejde.

Temaet oprettes ved hjælp af Bootstrap 3 front-frame, der gør det fuldt responsivt og mobilt først. Temaet er ekstremt tilpasselig og er baseret på Redux Framework, det er meget let og praktisk at gøre det. Hvis du leder efter noget, der er anderledes og får dig til at skille dig ud i mængden, er dette det tema, du skal gå til!

8. Notio

Notio - Deluxe-porteføljetema

Info & DownloadSe demoen

Notio er et rent, sofistikeret og enkelt, men alligevel smukt WordPress-porteføljetema. Dette tema er i stand til at opnå høje forventningsstandarder med dets kunstige og æstetiske design, samtidig med at det er ekstremt let at bruge. Nogle af dets funktioner inkluderer importtemaindstillinger, billeder, skydere, indlæg, sider og widgets. Den er klar til WordPress 4+, og den har flersproget WPML-support til både din sidetekst og sektionerne i din WooCommerce-butik.

Der er masser af træk og slip-elementer, der giver mulighed for problemfri tilpasning af din side. Notio er nethindeklar og kan prale med ultrahøj opløsningsgrafik. Det er virkelig svært at beskrive, hvor godt dette tema ser ud, hvorfor det blev det på vores liste over de bedste portfolio-WordPress-temaer. Dokumentationen for dette tema er meget omfattende og informativ, nok til at forvandle enhver nybegynder til en erfaren bruger. Det samme princip om tilpasningsevne gælder også for enheder. Notio er helt lydhør, og det fungerer godt på tablets, smartphones og desktopcomputere.

9. Pofo

Pofo - Creative Portfolio & Blog Premium WordPress Theme

Info & DownloadSe demoen

Pofo er et moderne, meget tilpasselig, let at bruge og fuldt responsivt WordPress-tema til agenturer, kreative teams, fotografer, freelancere, bloggere, kunstnere, erhvervsvirksomhed og enhver anden forretningsniche til at opbygge portefølje, blog og e-handelswebsted med lethed.

Dette smukke og stilfulde tema tilbyder masser af layout til din online portefølje og blog. En dejlig samling af over 150 forudbyggede elementer, 25+ færdiglavede hjemmesider og 200+ eksempler på demosider til hurtig internetopbygning. Tema bundtet er også bundt med den populære WPBakery Page Builder og Slider Revolution ved hjælp af Pofo brugerdefinerede kortkoder med ekstra muligheder. Du kan også bruge WordPress-tilpasseren til yderligere at designe dit perfekte websted. Pofo er kodet med de bedste standarder og veldokumenteret, så dit websted indlæses hurtigt, og du kan nemt finde svar på alle dine spørgsmål.

10. GridStack

GridStack - Responsive Agency WordPress Theme

Info & DownloadSe demoen

GridStack er et minima og moderne WordPress-porteføljetema lavet til fremvisning af fotografier, illustrationer, videoer og andre medier. Det er helt lydhør og understøtter også dynamisk AJAX-indlæsning. Temaet leveres også med et fast panel til venstre, som hjælper dig med at navigere problemfrit.

Nogle af dens andre funktioner inkluderer visningsindstillinger på fuld skærm og parallax-rulleeffekter, gallerist i fuld bredde. På denne måde ser dit WordPress-sted godt ud og bruger den tilgængelige fuldskærm, uanset hvilken størrelse skærmen faktisk er. Billedgitteret reagerer også og omorganiseres, når visningsopløsningen krymper eller forstørres med glatte animerede effekter.

11. Milo

Milo - Mobilt responsivt WooCommerce Klar WordPress-tema

Info & DownloadSe demoen

Milo er et perfekt minimalistisk og ultra-moderne responsivt WordPress-porteføljetema. Dette elegante tema er velegnet til fotografer, kunstnere og illustratører med en påskønnelse af minimalisme og et ønske om at vise deres online portefølje på en måde, der gør deres indhold til omdrejningspunkt for hver side. Milo har smart responsivt design til at vise sidelayouter konsekvent godt uanset skærmstørrelse eller enhedstype. At have et sidepanel hjælper enormt med navigationen uden at gå på kompromis med dens lethed og sofistikering. Hvis du virkelig elsker minimalisme, så er dette temaet for dig!

12. Åbenbar.

Afslør Responsive Porfolio Premium WordPress Theme

Info & download

Reveal er et premium WordPress-tema oprettet af Theme Trust for dem, der søger et firma / portefølje / blog-stilwebsted med et responsivt design, der vil modtage uanset hvilken skærmstørrelse du bruger. Designet til at se godt ud på din normale skærm, bærbar computer, ipad, mobilenhed (iphone)… osv., Reveal er perfekt til dem, der har klienter og eller besøgende, der vil gennemse deres websted via forskellige gadgets.

Reveal bruger premium Isotope js plugin, så du kan opsætte en filtrerbar portefølje med nogle meget smarte animationer i stedet for at skulle indlæse din side hver gang du vil se emner i en bestemt kategori. Porteføljeposter åbnes ved hjælp af AJAX, så når du klikker på en porteføljepost, åbnes indholdet fra porteføljen på den samme side over porteføljesektionen, og det kan klikkes lukket. Dette tilføjer ikke kun et strejf af elegance, men det gør også dit websted meget let og hurtigt at gennemse.

Det overordnede design af Reveal er meget minimalistisk med fokus på dit indhold. Og hvad angår funktioner, er det ikke fastklædet med masser af ting, men snarere, det inkluderer kun de nødvendige muligheder for en ren og enkel portefølje og blogside – inklusive flere unikke layouts og en enorm række tilpasningsmuligheder. Det, der er unikt ved dette tema, er, at du nu kan glemme at zoome ind eller ud på fotografierne for at imødekomme dit skærmkrav. Temaet justerer automatisk billederne afhængigt af skærmen. Bogstaveligt talt NOEN skærmstørrelse! Brug for noget nyt? Du kan virkelig falde for denne unikhed.

13. Inspiro

Inspiro Fullscreen Gallery Premium WordPress Theme

Info & DownloadSe demoen

Inspiro er et rent og elegant responsivt WordPress-porteføljetema, der fokuserer mere på det fotorelaterede kreative medie. Det leveres fyldt med fantastiske funktioner som videostøtte, diasshow på fuld skærm, widgetiseret hjemmeside, gallerimodul, dynamisk hjemmesideopbygger Visual Customizer og er baseret på den utrolige ZOOM Framework.

Og der kræves ingen kodning. Dette gør Inspiro til en nem (og begyndervenlig) mulighed for webmastere på alle niveauer. Uden kravet om kodning og tilgængeligheden af ​​let træk og slip, vil du være i stand til at bygge dit websted på absolut ingen tid og til sidst være i stand til at vise talentet for den verden, som du havde holdt for dig selv for længe! Glad fremvisning!

14. Fotograf

Fotograf Online Portfolio WordPress Theme

Fotograf WordPress Theme er et premiumtema udviklet i samarbejde med professionel fotograf. Så du kan være sikker på, at temaet indeholder al nødvendighed for dine fotograferingsbehov. Intet mangler!

Kun smukke fotos kan sælge en fotografs tjenester. Med dette tema kan du præsentere dit arbejde elegant på din startside. Vis dine fotos som en baggrund i fuld størrelse eller som en skyder. Desuden er temaet også perfekt til din portefølje – brug bare de indbyggede funktioner til at tilføje dit galleri. For fotografer, der ønsker at udvide deres kundegrundlag, er den tilpasselige kontaktformular og WooCommerce-plugin-integration stor. På denne måde kan du sælge alle slags tjenester og produkter direkte, såsom fotosessioner, fotobøger eller tilbehør til fotografer.

15. Mane

Mane moderne portefølje WordPress tema til annoncer

Info & DownloadSe demoen

Mane WordPress-temaet er fyldt med nyttige funktioner til en kreativ portefølje online. Temaet leveres sammen med den kraftige sidebygger af Visual Composer. Så du kan oprette dine egne tilpassede sidelayouter komplet med mange indbyggede porteføljemuligheder med den intuitive front-end builder. Tilføj en porteføljeliste, gitter, indlæs mere eller uendelig rulle, karrusler, skydere med mere. Desuden kommer temaet med lightbox på billeder og videoer, social feed- og ikonintegrationer, parallax support, interaktive links og mere.

16. Kalium

Kalium Professional Creative WordPress Theme

Info & DownloadSe demoen

Kalium er et topsælgende kreativt tema, og det er let at se hvorfor. Temaet indeholder mange indbyggede muligheder, som enhver kreativ professionel ville elske. Nemme sideopbygningsmuligheder, layoutdesignere og foruddannede eksempler på demoer gør det nemt at komme i gang. Derefter kan du bruge tilføjede indstillinger til typografi, skydere, sprogoversættelser, farver, porteføljebevægelser, Dribbble-porteføljeintegration og farver til kodefri styling. Kalium-temaet er også klar til nethinden og har adaptive billeder, der strækker sig eller beskærer for at blive vist i den perfekte størrelse på enhver enhed. Det er sandsynligvis et af de bedste portefølje WordPress-temaer for virksomheder og agenturer på grund af fleksibiliteten.

17. Werkstatt

Werkstatt Creative Portfolio WordPress Theme

Info & DownloadSe demoen

For at opbygge en smuk portefølje hjælper det virkelig med at starte med en smuk skabelon. Det sker bare så, at Werkstatt-temaet er fyldt med dem. Med mere end 25+ unikke portefølje- og galleristildemoser at vælge imellem, en indbygget grænseflade til træk og slip af sidenbygger, automatisk detektering af porteføljefilter, tilpassede blogstiler og mere, er det et godt valg for enhver annonce at oprette deres eget websted. Andre fantastiske funktioner inkluderer hundreder af Google-skrifttyper, 6 animerede hover-effekter, WooCommerce-kompatibilitet, flere menuindstillinger og endda lydoverlejringer.

18. Glat

Glat WordPress-tema

Info & DownloadSe demoen

Glat er et godt valg at oprette kreative websteder til dine kunder eller dig selv. Denne portefølje WordPress-tema er valgt af mange kreative fagfolk, herunder web- og grafiske designere, illustratører, fotografer, agenturer, freelancere og mange andre til at opbygge fantastiske porteføljer og virksomhedswebsteder. Det er en virkelig kreativ portefølje WordPress-tema. Det inkluderer adskillige mindsblæsende demoer, der hjælper dig og dine klienter med at skille sig ud fra mængden. Bare brug en af ​​dem som udgangspunkt for at oprette din egen imponerende hjemmeside.

Det er bundet med flere premium WordPress-plugins og Visual Composer-elementer til en værdi af mere end $ 200. Derudover inkluderer det adskillige eksklusive WordPress-plugins, der kun er tilgængelige inden for temaet. Og det understøtter flere tredjeparts plugins også. Glatte animationer og effekter, billedgitter og gallerier, kreative karruseller, farverige Google maps, enhedsmodeller, sociale links, evnen til at oprette porteføljer, casestudier, teammedlemmer og mange andre funktioner og muligheder vil hjælpe dig med at skabe noget virkelig fremragende.

19. AVOIR

AVOIR WordPress Theme

Info & DownloadSe demoen

AVOIR WP er et premium WordPress-tema, der er baseret på minimal design, fin typografi og stor fotografering, specielt udformet til behovene hos kreative fagfolk såsom grafik- og webdesignere, kreative agenturer, tatoveringskunstnere, freelancere, fotografer, arkitekter, graffitikunstnere og visuelle kunstnere generelt.

Pakket med seje funktioner som den kraftige Visual Composer Drag & Drop-sidebygger, Redux Options Framework, Revolution Slider, Parallax-baggrunde og Google Web-skrifttyper, bliver AVOIR WP et ideelt valg til kreative websteder og projekter. Med en One Click Demo Installer og en WooCommerce-klar demo til rådighed, kan du oprette dit websted og begynde at oprette indhold i løbet af få minutter. Næsten hvert element i dette tema kan let tilpasses uden kodningskendskab.

Responsiv og superfleksibel AVOIR WP giver dig mulighed for at skabe meget æstetiske og unikke sidelayouts. Brugerdefinerede farvesæt, Google Web-skrifttyper, Parallax-baggrunde, Videosliders, Animerbare elementer og mange flere funktioner er tilgængelige gennem en let at bruge og intuitiv interface.

20. Monsterrat

Monsterrat WordPress Theme

Info & DownloadSe demoen

Monsterrat er et rent og minimalt WordPress-tema med porteføljepræmier. Dette dejlige tema ville være perfekt til at fremvise din kunst, produktdesign, tøj, multimediepræsentationer eller noget andet.

Hvis du er designer på nogen måde eller form, har du virkelig brug for et websted, så folk kan finde dig. Den nemmeste måde at komme i gang er med et WordPress-tema, så hvorfor ingen Monsterrat? En af de mest unikke træk ved dette tema er den tynde lodrette ikonnavigation, der lader dine medier stå foran og midt. Dine læsere behøver bare at holde musepekeren på ikonerne for at åbne den skjulte menu, sociale links, portefølje og søgefelt.

Men Monsterrat kan gøre tonsvis mere end bare være din portefølje, det leveres også med masser af tilpassede indlægstyper og den magtfulde Visual Composer-sidebygger. På denne måde kan du tilføje tjenester, som du tilbyder, vidnesbyrd fra glade kunder og endda dine teammedlemmer (hvis det bare er dig, så brug komponisten til at oprette en om-side). Andre temafunktioner inkluderer Google maps-integration, FontAwesome-ikoner, oversættelsesfiler, tællere og statuslinjer og mere.

21. labyrint

Maze WordPress Theme

Info & DownloadSe demoen

Maze er et meget unikt og kreativt porteføljepræmie WordPress-tema, der er perfekt til ethvert bureau eller studie at oprette deres hjemmeside med. Dette tema er en fantastisk måde at fortælle klienterne om, hvor fantastisk du er.

Dette tema er virkelig unikt. Hvis du vil gøre et stort, fedt indtryk, er Maze lige det rigtige for dig. Dette unikke porteføljetema på én side har fantastiske funktioner til at oprette din egen online portefølje, der virkelig beskriver dig og din kreative proces. Brug den lette layoutbygger til at organisere sektioner, vælge mellem lys og mørke farveskind, og brug den indbyggede gradientbaggrund til at komme i gang.

Maze har mange flere funktioner som brugerdefineret avanceret rulning, lærreds høj FPS-baggrundsgrafik og glideskydere på fuld skærm, som helt sikkert vil fange læsernes opmærksomhed. Og panelet med umærkeindstillinger, dynamiske post- og sidemetakasser, Google-skrifttypesupport og andre backend-funktioner vil holde dig glad som en musling. Andre gode temafunktioner inkluderer understøttelse af temaer til børn, oversættelsesfiler, en dejlig kortkodesgenerator, Ajax-kontaktformular og mere.

22. Beckett

Beckett WordPress Theme

Info & DownloadSe demoen

Beckett er et moderne og simpelt WordPress-tema med blog og portefølje. Med et rent og rummeligt layout holder dette tema fokus på dine billeder og indhold.

Når du springer fra hobby til professionel fotograf, er det første skridt at oprette et stilfuldt websted, der viser dit arbejde. Beckett gør dit liv let. Dette tema inkluderer de vigtigste funktioner, du har brug for for hurtigt at oprette et fotograferingswebsted. Den filtrerbare portefølje er perfekt til at uploade dine billedgallerier, og porteføljen og arkiv sideskabeloner gør det nemt at tilføje dine sider hurtigt og nemt.

En anden stor funktion ved Beckett er den indbyggede support til WordPress Theme Customizer. Herfra kan du indstille tilpassede farver, vælge fra tonsvis af tilpassede widgets og mere. Med dette kan du se alle dine ændringer live, før du forpligter dem til dit live websted. Andre funktioner inkluderer en fantastisk slideshow til hjemmesiden, brugerdefinerede kortkoder, en side med udtalelser, responsivt design og kompatibilitet på tværs af browsere.

23. Stak

Stak WordPress-tema

Info & DownloadSe demoen

Stack er et farverigt og moderne metrostil murportefølje premium WordPress tema fra Themify. Dette tema har et helt flydende responsivt design, der gør dit indhold let at læse på enhver enhed. Temaet er en stilfuld murblog og porteføljetema, der brugte tilføjelsen Themify “Tiles” til at skabe et problemfrit gitter af nylige poster. Dette tema er den perfekte måde at dele dine tanker, eksperimenter eller endda dine kunstværker med resten af ​​verden.

Temaet bruger Themifys drag & drop builder, så det er let at oprette tilpassede layouts. Og indbyggede farveindstillinger betyder, at du kan oprette en version af Stack, der fungerer til din (hvis du kun vil bruge lyserøde nuancer, kan du – bare os stylingpanelet). Desuden er temaet WooCommerce-kompatibelt, så du kan begynde at tjene penge på din hjemmeside ved at sælge dine egne produkter eller ved at linke til tilknyttede websteder.

Andre funktioner, du helt sikkert vil elske, inkluderer uendelig rulle, retina-billedsupport, masser af postformater, brugerdefinerede kortkoder & widgets, brugerdefinerede Google fontindstillinger og meget mere.

24. Kvæld

Swell WordPress Theme

Info & DownloadSe demoen

Swell er en minimal portefølje og blogging premium WordPress tema perfekt til at starte et personligt websted for at dele dine tanker eller promovere dit arbejde. Plus support til bedøvelse af videobakgrundsbilleder gør dine indlæg og indhold skiller sig ud.

Alle er online, så det giver kun mening at du skal være det. Swell er en fantastisk mulighed for at starte din egen blog eller online portefølje. Dette let brugervenlige tema reagerer fuldt ud, så dine følgere kan tjekke dine seneste indlæg på enhver enhed. Og indbyggede sideskabeloner til startsiden og porteføljen gør det nemt at få dit webstedsopsætning.

En af de mest bemærkelsesværdige egenskaber ved Swell er videobaggrunde i fuld bredde. Temaet understøtter Vimeo, Youtube og videoer med egen vært, så du kan oprette iøjnefaldende sider. Og brugerdefinerede billedbaggrundsbilleder til titler tilføjer et unikt touch til din portefølje, blog osv. Andre temaefunktioner inkluderer tilpassede widgets, upload af brugerdefineret logo, nyttige kortkoder og WordPress-tematilpasningssupport (til let designtilpasninger).

25. Elegant af Themify

Templer Elegant WordPress-tema

Info & DownloadSe demoen

Elegant er et rent og minimalt WordPress-tema med porteføljepræmie designet af Themify. Dette tema er perfekt til fotografer, kunstnere og bloggere, der har masser af fantastiske billeder at dele med deres læsere.

Et foto er tusind ord værd, ikke? Så hvorfor ikke fylde dit websted med millioner af ord ved hjælp af de smukke porteføljer inkluderet i Elegant portefølje WordPress tema. Dette tema er perfekt kodet for dig (og dit team) til at dele en blog fuld af dine tip og tanker, porteføljer af dine værker og endda en e-handelsbutik, hvis der er varer, du vil dele med dine læsere.

Elegant portefølje leveres præ-stylet med 6 forskellige farveskind, men der er også indbyggede farvevalgere, hvis du gerne vil designe dit eget farveskema. Og da temaet inkluderer Themifys drag and drop side builder, er det let at oprette tilpassede sider med bare et par klik. Alle disse brugervenlige indstillinger gør Elegant portefølje til et godt valg for enhver kreativ. Andre temafunktioner inkluderer tilpassede widgets, masser af kortkoder, tre billedfiltre (sepia, sløring og gråtoner), brugerdefinerede headerindstillinger, social integration og naturligvis et dejligt responsivt design.

26. Rød: Folio

Rødt: Folio WordPress Theme

Info & DownloadSe demoen

Rød: folio er en lydhør portefølje WordPress-tema fra Themeforest. Dette dejlige tema er perfekt til at fremvise vores arbejde til at dele med dine venner, klienter og tilhængere.

At have en portefølje, som du kan være stolt af, er vigtig for enhver designer, udvikler eller kunstner. Ved at placere din portefølje online gør det det lettere for dig at dele dit arbejde med venner, familie og arbejdsgivere, uanset hvor du er. Rød: folio er den perfekte måde at oprette en online portefølje, som du fremviser på enhver enhed takket være dens responsive layout, tilpassbare Google-skrifttyper, Pretty Photo Lightboxes og mere.

En nøglefunktion i Rødt: Folio er de fleksible porteføljemuligheder indbygget i temaet. Ved hjælp af den tilpassede posttype for Portfolio kan du hurtigt og nemt oprette ubegrænsede porteføljesider, sektioner og kategorier. Style hver af dine porteføljer ved hjælp af indstillinger til filtrering, billedstørrelser (lille eller stor firkant, landskab, lille eller stor portræt eller video), lysbokse og en valgfri flad browserramme til hvert element. Desuden kan du tilpasse afstand, overlay og opacitet til dine porteføljer ved hjælp af panelet Temaindstillinger.

Andre temafunktioner inkluderede ubegrænsede farver til forskellige temaelementer, et nemt at bruge Temaindstillinger-panel, indstillinger for enkelt- og flersideslayout, en teammedlems brugerdefinerede indlægstype, 9 sideskabeloner til at hjælpe dig i gang, Layer-skyderen og meget mere.

27. Trail

Trail WordPress Theme

Info & DownloadSe demoen

Trail er et minimalt porteføljestil WordPress-tema fra Theme Trust. Dette stilfulde tema er rent og enkelt, så du kan vise dine billeder og videoer.

Porteføljer er en fantastisk måde at vise dit arbejde eller aktuelle projekter på. Med Trail kan du oprette en elegant og minimal online portefølje af dit arbejde. Dette er praktisk, når du ansøger om job, viser dine evner til potentielle kunder eller bare for at dele med venner og familie.

Trail leveres komplet med en dejlig filtrerbar portefølje. Du kan tilføje billeder, gallerisliders og videoer for at vise dit arbejde. Desuden kan du bruge Parallax-hjemmesiden til at vise dine følger, hvad der er nyt. En anden stor funktion er den indbyggede WordPress Theme Customizer, som du kan bruge til at ændre farver, skrifttyper og andre funktioner.

28. OnePager

OnePager WordPress Theme

Info & DownloadSe demoen

OnePager er et elegant WordPress-tema, der er udviklet af Templatic. Dette tema er en fantastisk måde at fremvise en personlig eller professionel portefølje.

OnePager har en funktionsrig hjemmeside, der placerer alle dine vigtigste oplysninger foran og center. Du kan vælge at inkludere en startside-skyder, dit personale, dine porteføljeemner, tjenester, udtalelser eller anmeldelser karrusel, reklamer, dine blogindlæg, et nyhedsbrev og endda en kontaktformular. Desuden er det nemt at tilpasse din startside ved hjælp af widgets og WordPress ‘indbyggede menussystem. På denne måde kan du oprette den startside, du vil have klienter eller læsere til at se.

Temaet understøtter også en række andre indstillinger inkluderet i de fleste templatiske temaer. Funktioner inkluderer WooCommerce support til en komplet online butik, avanceret søgning, arkiver, site map og brugerdefinerede kortkoder.

29. Fed

Fet WordPress-tema

Info & DownloadSe demoen

Fed er en smuk blog og portefølje WordPress-tema sammensat af Themify. Dette elektrificerende tema er fuld af store slag af farve, tekstur og rene layouts, hvilket gør det perfekt til et enestående websted for enhver blogger, designer, tegneseriekunstner, fotograf osv..

Dette tema har helt klart en indflydelse. Så snart du kommer til hjemmesiderne i fuld bredde, er der en fremtrædende position med enhver farve fra regnbuen. Du kan tilføje næsten alt til bloggen og porteføljen. Begge understøtter standard, billede, gallerier, skydere, videoer og endda kort. Desuden kan du individuelt tilpasse hvert eneste indlæg, du tilføjer. Vælg en hvilken som helst farve, ethvert mønster, ethvert billede, enhver skrifttype, enhver justering, du ønsker. Dette giver dig magten til at oprette et websted, der matcher din personlighed.

En anden stor funktion er startsiden uendelig belastning. Gæster kan fortsætte med at rulle, indtil de finder, hvad de leder efter. Og der er også en nyttig back to top-knap. På denne måde behøver de ikke at rulle tilbage til toppen, når de er færdige. Med et klik på knappen tilbage til top opføres de til dit header for nem navigation.

30. Blæk

Blæk WordPress tema

Info & DownloadSe demoen

Blæk er en responsiv gitterportefølje WordPress-tema udviklet af Theme Trust. Dette fantastiske tema har et sømløst startside-gitter, der ekspert viser porteføljeartikler, hvilket gør det en god pasform for kunstnere, grafiske designere og andre med personlige porteføljer.

Dette tema holder det enkelt med en elegant hjemmeportefølje. Det sømløse gitter får indlægene til at skille sig ud. Plus af, at porteføljen er filtrerbar, gør det nemt for besøgende at gennemse dine værker og finde, hvad de leder efter.

Blæk reagerer også fuldt ud. På denne måde kan du præsentere dit websted med din portefølje, uanset hvor du er. Med en sådan pæn portefølje kan du nemt bruge den til at vise venner og tilhængere dine aktuelle projekter, eller endda på en jobsamtale til at vise hele dit arbejde.

31. Patti

Patti WordPress Theme

Info & DownloadSe demoen

Patti er et parads-stil-tema på én side perfekt til at skabe en enkel online portefølje. Temaet er lydhør og let at bruge, så næsten enhver kan bygge sit eget WordPress-sted med det. Temaet inkluderer sidebyggeren af ​​Visual Composer, så du ikke behøver at forstå kodesprog for at tilpasse dit websted. Indsæt blot de moduler, du vil inkludere. Såsom projekter, parallaxbaggrundsbilleder, gallerier, skydere, ikoner, lysbilledshows med mere.

Men det er ikke alt. Patti er også kompatibel med en række nyttige og populære plugins for at tilføje endnu flere funktioner til din portefølje. Oversæt dit websted med WPML, tilføj en butik med WooCommerce, administrer sidebjælker med SMK Sidebar Generator, optimer din SEO med Yoast eller All in One SEO-pakken osv..

32. Kappe

Kappe - Fuldskærmsportefølje & blog WP-tema

Info & DownloadSe demoen

Kappe er moderne udseende med et responsivt gitterlayout og et rent, næsten minimalt WordPress-porteføljetema. Dette tema er udelukkende bygget til fotografering, skønt det kan inculere andre udstillingsvinduer. Det er fuldstændigt tilpasselig og har nethindesymboler, ubegrænsede skyder, farver, sidebjælker og 5+ brugerdefinerede widgets. Den er klar til oversættelse og leveres med en fuldstændig revideret detaljeret dokumentation. Så hvis du leder efter noget, der fremhæver dit arbejde snarere end sig selv, er det bestemt værd at prøve.

33. Filtreret

Filtreret WordPress-tema

Info & download

Filtreret er en virkelig ren og stilfuld WordPress-tema, som giver dit arbejde den præsentation, den fortjener. Dit arbejde er forbløffende, så hvorfor vise det ud på et middelmådigt tema? Filtreret kommer med et godt afbalanceret og minimalt design med flere smagfulde jQuery-effekter, der får dit arbejde til at se fantastisk ud og hjælpe med at imponere dine besøgende.

34. Venture

Venture WordPress Theme

Info & DownloadSe demoen

Venture er en lydhør forretnings- og porteføljens WordPress-tema oprettet af WPZoom. Dette er et fantastisk tema for virksomheder og enkeltpersoner, der ønsker et rent og minimalt tema med en portefølje til at vise deres arbejde.

Dette tema inkluderer masser af nyttige funktioner, som f.eks. Den tilpassede sideshow i fuld bredde. Du kan nemt ændre farver, skrifttyper og andre diasshow-funktioner fra siden med sideindstillinger. Dette er en fantastisk måde at fremhæve, hvad din virksomhed handler om, nylige projekter eller andre relevante nyheder.

Venture leveres også med 12 fantastiske widgets til at tilpasse din startside. Vis en roterende liste over klienter, tilføj en opfordring til handling-meddelelse, eller tilføj en liste over dine seneste indlæg på et øjeblik. Andre widgets inkluderer Flickr-feed, Twitter-feed, nylige kommentarer, fanebladsportefølje, vidnesbyrd, sociale links og mere.

35. Apex

Apexa WordPress Theme

Info & DownloadSe demoen

Apex er et stilfuldt WordPress-tema med portefølje designet af Templatic. Dette moderne tema blev skabt specifikt med arkitekter og bygningsbureauer i tankerne.

Som arkitekt eller byggefirma har du brug for investorer og / eller klienter for at holde din virksomhed i gang. Vis dit arbejde professionelt med Apex, og du er sikker på at imponere både kunder og investorer. Temaet har alt hvad du har brug for – en dejlig hjemmeside, parallax-billedsupportbaggrund, en god kontaktform, en nyttig blog og vigtigst af alt en måde at dokumentere og dele dit arbejde på.

Det fedeste ved dette tema er den fantastiske portefølje, der viser dine egenskaber. Hvert indlæg inkluderer en fantastisk skyder i fuld bredde med billeder, der viser dit projekt, efterfulgt af en detaljeret beskrivelse (funktioner, faciliteter, facilitetsspecifikationer, betalingsplan osv.). Der er desuden et specielt afsnit til at tilføje et kort til din placering, en ejendomsvideo og endda en brochure. Dette er en fantastisk måde at præsentere hvert af dine projekter og vise alle de oplysninger, som købere og investorer ønsker at se i et rent, letlæseligt format.

Temaet inkluderer også masser af tilpasningsmuligheder via WordPress Theme Customizer. Herfra kan du tilføje dit logo, justere temafarver og mere og få vist dine ændringer live. Apex inkluderer også brugerdefinerede widgets, understøttelse af vidnesbyrd, integration af sociale medier, sideskabeloner, WPML-support til nem oversættelse og mere.

Indpakning af vores valg til de bedste portefølje WordPress-temaer

Dette er blot nogle af vores foretrukne temaer, som vi synes også er nogle af de bedste portfolio WordPress-temaer på nettet, men vi ved, at der er mange flere muligheder derude for dig. Hvis du har fundet, hvad dit hjerte ønskede, så lad os vide det. Vi ville meget gerne høre, hvilke du synes er de bedste WordPress-temaer, og hvis du synes, de skulle have været inkluderet på vores liste.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map