30+ skal have Pinterest-lignende WordPress-temaer

Pinterest er vanvittigt populær og vokser hurtigt. Med så mange brugere, der fester deres daglige aktiviteter, kan lide og ikke lide og nyttig information overalt på nettet, er det ikke underligt, at der er skabt en masse gode Pinterest-inspirerede temaer til WordPress.


Pinterest-lignende temaer fanger essensen af ​​Pinterest – en gitterportefølje eller blog for murstil, hvor indlæg inkluderer et miniaturebillede af det fremhævede billede og en kort slør fra artiklen. Nedenfor er gratis og kommercielle WordPress-temaer, som jeg har fundet, som er meget Pinterest-lignende i deres stil, men er fyldt med alle WordPress’s fantastiske og brugervenlige funktioner. Tjek dem nedenfor!

Disclaimer: WPExplorer er tilknyttet et eller flere produkter, der er anført nedenfor. Hvis du klikker på et link og gennemfører et køb, kan vi foretage en provision.

1. I alt

Samlet tema - murværkseksempel

Total er et super rent og moderne WordPress-tema designet til den nye tidsalder. Selvom dette tema inkluderer mange funktioner til at opbygge dine egne tilpassede layout, er det let at tilføje et stort murværk til at vise alle dine indlæg (med uendelig rulleunderstøttelse). Du kan offentliggøre standardindlæg, videoer, lyd, citater og gallerier. Et responsivt tema ud over dine drømme, Total ser fantastisk ud, uanset hvilken enhed eller skærmstørrelse du ser webstedet på. Temaet er meget let at bruge, godt kodet og hurtigt!

2. Fabelagtig

fabelagtige-pinterest-wordpress-tema

Vores nyeste bloggingstema, Fabulous, er et responsivt murblogtema perfekt til fotografer, bloggere, designere og mere. Vis dit arbejde eller dine tanker elegant i et pagineret eller uendeligt rulleværk til rulleform. Du kan vælge 1-4 kolonner såvel som en fast eller klistret overskrift – det er op til dig. Temaet inkluderer også flere indlægsformater (standard, galleri, lyd, video og citat) og inkluderer en brugerdefineret arkivside, der sorterer dine indlæg efter dato, kategori og efter format. Dette er et fantastisk tema – og med den brugervenlige Theme Customizer kan du hurtigt og let tilpasse temaet uden at skulle kende nogen kode!

3. Fashionista

Fashionista WordPress Theme

Fashionista er et fantastisk tema, der er skabt internt, og det er et præfekteksempel på en murnet gitterblog og porteføljetema. Dette lydhøre tema har masser af postformater, ubegrænsede svæverfarver, venstre eller højre sidebjælke (eller slet ingen!), Valgfri fast header og uendelig ajax-belastning mere! Desuden kommer temaet med sociale ikoner i overskriften og understøttelse af et “Like” -plugin, så det er let for læsere at kunne lide og dele dine indlæg. Samlet set er dette WordPress-tema en fantastisk mulighed for enhver personlig eller professionel blog.

4. Klippet

Clippy-pinterest-wordpress-tema

Clippy er munter gratis tema med et simpelt og lydhør murværk til dine indlæg. Tilføj fotos, gallerier, lyd, video, citater, links, slideshows og standardindlæg. Dette tema har også en hovednavigationsmenu til links til vigtige sider og en widgeteret sidefod til alt det ekstra, du gerne vil tilføje (som dit Twitter-feed, tags, links til populære indlæg eller endda en blogroll). Bedst af alt, dette tema er helt gratis.

5. Keen

ivrige-pinterest-wordpress-tema

Keen er et minimalt WordPress-tema for murblog, der findes på det kreative marked, og skabt af Tienvooracht. Dette tema er enkelt, men elegant og inkluderer masser af fantastiske premium-funktioner såsom farveindstillinger, tilpassede skrifttypeindstillinger, en indbygget portefølje, widget til sociale links, nethindestøtte og meget mere. Og fordi det er et premium-tema, vil du også modtage support til temaet fra forfatteren, hvilket er dejligt at have, hvis du støder på fejl.

6. Fotogram

fotogrammetri-pinterest-wordpress-tema

Fotogram er en gratis murblog WordPress-tema med en nyttig skyder til hjemmesiden til at fremhæve dine fremhævede indlæg. Den bedste del ved dette gratis tema er, at det integreres med dine Picasa- og Pinterst-konti og bruger en brugerdefineret galleri-skabelon til at få vist indlæg, du opretter fra disse sociale mediesider. Temaet inkluderer også Ajax-indlæsning og masser af tilpasningsmuligheder, som du ikke altid ser i gratis temaer.

7. Smoothie

smoothie-pinterest-wordpress-tema

Smoothie er en sød og girly murblog WordPress tema på Themeforest udviklet af cr1000. Dette tema er lydhør og klar til nethinden, så dine indlæg ser godt ud på enhver enhed og inkluderer alle de indlægsformater, du kender og elsker (til side, lyd, galleri, billeder, link, citat, standard og video). Smoothie leveres også med to hjemmesideslayouts, temaindstillinger, oversættelsesfiler og premium support.

8. Photum

photum-pinterest-wordpress-tema

Photum er et murportefølje WordPress-tema, der også tilfældigvis er gratis. Dette tema er rent og enkelt. Hjemmesidegitteret er bygget til at være lydhør og tilpasses dynamisk baseret på skærmstørrelse, så du altid ser det rigtige antal kolonner. Temaet understøtter også en separat blog, hvor du kan dele dine tanker adskilt fra din portefølje.

9. SerenityWP

sindsro-pinterest-wordpress-tema

SerenityWP er et mur blog-tema udviklet af WoWThemes. Dette lydhøre tema inkluderer brugerdefinerede indlægstyper til din portefølje, murportefølje og udtalelser ud over en masse fantastiske tilpasningsmuligheder (18 farveskind, ubegrænsede farver, 29 kortkoder, panel med temamuligheder, 2 sidebjælker osv.). Dette er et fantastisk tema til at oprette en online blog, portefølje eller et udstillingsvindue med et rent murværk i Pinterest-stil.

10. Vasiliki

Vasiliki-pinterest-wordpress-tema

Vasilikiis et gratis minimalt murværknet WordPress-tema, der bruger jQuery Masonry grid layout plugin til at skabe det dejlige Pinterest-lignende look. Temaet opretter et gitter baseret på det indlæg, du uploader, og har glatte animationer, murlayout, brugerdefinerede menuer, temaindstillinger, bannerannoncer og mere. For et gratis tema er der nogle gode funktioner.

11. 1Side

1side-pinterest-wordpress-tema

1Page er et premium murblog og magasin WordPress-tema til salg på Themeforest, men designet af An-Themes. Dette tema inkluderer et vidunderligt træk og slip-galleri, ubegrænsede farver, ubegrænset sidebjælker, murlayout, uendelig rulle, et klassificerings- og gennemgangssystem, brugerdefinerede widgets og mere. Derudover er temaet oversættelsesklart og fuldt responsivt – så uanset hvor eller hvordan brugere accepterer dit websted, kan de læse hvert eneste indlæg, du tilføjer.

12. Rystet gitter (gratis)

Rystet rist Pinterest WordPress Theme

Det gratis Shaken Grid WordPress-tema drager fordel af et jQuery-murværk til at skabe en flisebelagt Pinterest-lignende effekt.Plus, når du omstørrer browseren, skal post-miniaturerne automatisk omarrangere. Temaet bruger også WordPresss post-miniaturefunktion for at gøre det nemt at tilføje billeder og kommer med 2 farveskemaer, et fabelagt gallerilayout og widgetiseret sidebjælke (en masse gode funktioner til et gratis tema!).

13. Pinboard

Pinboard Pinterest WordPress Theme

Det er åbenlyst inspireret af Pinterest, Pinboard af Themify er en solid mulighed, hvis du vil have en murnet gitterblog. Temaet har et automatisk stablingslayout plus uendelig rulle (ligesom Pinterest). Pinboard er også fuldt lydhørt, har evner til enten en enkelt WordPress-installation eller multisitet, kommer med 3 layouts (små, mellemstore eller store billedminiatyrbilleder), en animeret tilbage til top-knap, 7 forskellige skins og meget mere!

14. Tetris (gratis)

Tetris-pinterest-wordpress-tema

Tetris er et fuldt responsivt Pinterest-lignende WordPress-tema oprettet af AJ fra WPExplorer. Dette tema har murværkshjem og arkivsider og understøtter forskellige postformater (standard, galleri, lyd, video, link og billede), så du kan tilføje næsten alt indhold, du vil have til dit websted. Tetris er et brugervenligt WordPress-tema, der passer godt til personlige porteføljer og blogs.

15. Remal

Remal Pinterest WordPress Theme

Remal er et murnet gittertema, der flyder over med indstillinger, indstillinger og flere indstillinger. Temaet er lydhør, bruger et isotopmurernet til at få det samme udseende som Pinterest og leveres med en masse indlægsformater (standard, billede, til side, galleri, lyd, citat, link og video). Remal har også indbygget social deling og annoncepladser (via widget), support fra højre til venstre og masser af widgets og kortkoder. Der er desuden ubegrænsede farver og baggrundsindstillinger – så hvis indstillingerne er det, du ønsker, er Remal sikker på at levere.

16. Gridly (gratis)

Gridly Pinterest WordPress Theme

Ren og enkel, Gridly er et fantastisk minimalt gittermuretema. Oprettet med grafiske designere og fotografer i tankerne, holder dette tema fokus på indholdet og holder ekstra til et minimum. Temaet er lydhør, inkluderer et grundlæggende indstillingspanel, understøtter fremhævede billeder, har mulighed for at uploade et brugerdefineret logo, inkluderer 2 farverige dejlige skemaer, en fuldt widgetiseret sidefod og bruger jQuery til at oprette sit murlayout. Hvis du vil holde det enkelt, er Gridly det gratis tema for dig.

17. Udstilling

Udstiller Pinterest WordPress Theme

Udstilling er en elegant, venstreorienteret fortolkning af et murnet gittertema. Organiseret og funktionelt viser udstillingen responsivt alle former for indhold (postformater inkluderer billede, video, lyd, link, citat, til side, galleri, video og standard) på en måde, der er let for øjnene. Desuden kommer temaet med fantastiske funktioner som Mailchimp-integration, brugerdefinerede widgets, og da du ønsker at få klubmedlemskab, får du også alle de andre temaer fra Kingdom Themes (du heldige duck)!

18. Ultra Grid

Ultra Grid Pinterest WordPress Theme

Ultra Grid WordPress-temaet er moderne og minimalt og er et smukt gittertema, der er helt gratis. Temaet er ideelt til annoncer med mange porteføljer, som de vil fremvise i et enkelt, men elegant gitterformat (men temaet understøtter også standardformater og billedindlægsformater). Ultra Grid har også integration i sociale medier og alle de vigtige temafunktioner, du har brug for minus fluff.

19. PinSHOP

Pinshop Pinterest WordPress Theme

Da Pinterest mødte e-handel, blev Pinshop født. Dette tema er et fremragende murværk net-e-handel WordPress-tema. Tilføj dine produkter, og lad dem indlæse uendeligt på hjemmesiden. Kunder kan nemt gennemse hele din beholdning uden at skulle hoppe rundt på sider. Indkøbskurven bruger endda Ajax til at hjælpe med at gøre en en-side shoppingoplevelse lettere. Pinshop leveres med 10 fantastiske farveskind, har en ciderbar startside-produktglider, inkluderer en back to top-knap, er helt lydhør, fungerer med alle større browsere og på de fleste mobile enheder.

20. Netportefølje (gratis)

Grid Portfolio Pinterest WordPress Theme

Grid Portfolio er et simpelt WordPress-tema designet til at være en enkel netportefølje. Temaet er en fantastisk måde at vise et stykke arbejde enten som simple billedindlæg eller som stablede billedgalleri-indlæg. Grid Portfolio er SEO optimeret, fungerer med store browsere og kommer med kontaktformular 7 support. Plus, hvis du nogensinde har brug for hjælp til temaet, kan du altid opgradere til premium-versionen for at modtage support fra temaforfatteren.

21. Gridler

Gridler Pinterest WordPress Theme

Gridler er et stærkt jQuery-netportefølje. Det er nemt at tilføje indhold til din blog ved hjælp af de mange indlægsformater (standard, til side, galleri, link, billede, citat, status, video, lyd) og til dine porteføljer (billede og video support) og derefter vise dem i et attraktivt murværk layout. Temaet inkluderer også en indbygget formbygger, understøttelse af Google-skrifttyper, brugerdefinerede Twitter- og Flickr-widgets med mere!

22. Sampression Lite (gratis)

Sampression Lite Pinterest WordPress Theme

Den smukke Sampression Lite er blog-WordPress-tema i gitter-murstil-stil, der reagerer responsivt igen, så de passer til din browser eller mobile enhed. Dette tema inkluderer fantastiske muligheder som brugerdefinerede menuer, brugerdefinerede widgets, trådede kommentarer, support med sticky notes og mere. Det rene layout, det feminine farveskema og den enkle, men elegante enkeltlagsmenu gør dette til en fantastisk mulighed for blogging.

23. Inspirer

INSPIRE-murværk-wordpress-tema

Inspire er et rent sort-hvidt murværk WordPress-tema på Themeforest oprettet af BoostDev. Dette moderne tema er perfekt til at oprette en online blog, portefølje eller magasin. Temaet kommer med 5 forskellige layout på hjemmesiden, Ajaxed-indlæg (så dine læsere ikke behøver at genindlæse siden for at se på dine indlæg), et fantastisk gråskala-filter og en super cool slide-up sidefod med en jCarousel. Og det er ikke alt – dette tema har mistet flere funktioner, der kun findes i premium-temaer.

24. Pronto (gratis)

Pronto-fri-pinterest-wordpress-tema

Pronto er et minimalt WordPress-tema for jQuery-murværk. Det autojusterende tema skifter kolonner, så de passer til browserstørrelse, så besøgende på dit websted altid ser en optimeret version af dit indhold. Temaet er klar til at begynde at blogge lige ud af boksen – bare installer og start med at skrive! Andre gode funktioner inkluderer en meddelelsesafdeling, brugerdefineret logoindstilling, brugerdefineret Flickr-widget, lightbox-support og gevindkommentarer. Se – Pronto er måske bare det perfekte til din blog!

25. TheStyle

TheStyle Pinterest WordPress Theme

TheStyle bruger et jQuery-gitter til at skabe en stilfuld blog og portefølje WordPress-tema. Det moderne tema er fantastisk til personlige blogs og porteføljer, og takket være de elegante sideskabeloner kan du tilføje en masse gallerier, en kontaktside, et sitemap, en fremragende blog og mere. Temaet inkluderer også 5 farveskemaer, fuld lokalisering, kompatibilitet med populære browsere og fantastiske Elegante Shortcodes. Plus det er et tema-medlemskab, så du får også alle de andre elegante temaer!

26. Pinstrap (gratis)

Pinstrap Pinterest WordPress Theme

Twitter Bootstrap og Pinterest blev PinStrap. Dette lydhør (og gratis) WordPress-tema er et Pinterest-lignende grid-tema bygget på Twitter Bootstrap. Den fantastiske gitter-startside genstørres, så den passer til din skærm (takket være Wookmark jQuery-plugin). Temaet har også Ajax-indlæsning mere, 2 inkluderede Google-skrifttyper, lightbox-support og sideskabeloner til venstre sidebjælke, fuld bredde og sitemap. Dette er et utroligt tema for ingen penge overhovedet!

27. Elastik

Elastik Pinterest WordPress Theme

Elastik er et smukt gitterlayout WordPress-tema af WPZoom. Temaet bruger jQuery-murværk til deres responsive gitter-hjemmeside. Temaet leveres med en fremhævet skyder på hjemmesiden, nyttige indlægsformater (galleri, billede og video) og brugerdefinerede widgets. Temaet er også let at tilpasse via indstillingspanelet ved at ændre farver, skrifttyper, uploade et logo og andre elementer.

28. Ubalance 2 (gratis)

Ubalance Pinterest WordPress Theme

Ubalance 2 er en fantastisk gratis mulighed for en attraktiv blog, portefølje eller magasinwebsted. Det moderne tema har et simpelt rent gitterlayout, fleksibelt widget-overskrift og mulighed for sociale medier. Temaets enkelhed låner det til mange anvendelser, og da det er gratis, får du ikke købere anger, hvis du nogensinde har brug for at opgradere for flere funktioner.

29. Notebook

Notebook Pinterest WordPress Theme

Notebook af elegante temaer er en stor multimedia WordPress tema solutio. Ved hjælp af postformater og CSS3-animationer gør dette tema et godt førsteindtryk. Tilføjelse af standard-, billed-, video- og lydindlæg er en leg. Plus at ePanel gør tilpasninger til skrifttyper, farveskemaer og baggrunde let (selvom det kan tage nogen tid at færdiggøre dit design, da alle disse indstillinger er ubegrænsede). Og da elegante temaer er et medlemssted, får du også resten af ​​deres temaportefølje!

30. gRID (gratis)

gRid Pinterest WordPress Theme

GRID-temaet fra Bea Theme er en solid minimal temaindstilling til et simpelt blog- og portfolio-websted. Det rene tema er Wordress 3+ klar, har en brugerdefineret menu, har et 4-søjles layout, inkluderer en fuldt widgetiseret sidebjælke, opretter automatisk post-miniaturer, har en fremhævet postindstilling, og du kan altid opgradere til premium-bundtet til support. Dette er et generelt godt tema til blogging.

31. Brick + Mason

Brick + Mason Pinterest WordPress Theme

Brick + Mason er et smukt stylet gitterporteføljetema. Udviklet med fotografer, designstudier og andre annoncer i tankerne er dette tema perfekt til at fremvise en stor mængde arbejde i et minimalt format. Uendelig rulle, jQuery-murværk, responsivt layout, understøttelse af Google-font, en sidebjælke med glider, ubegrænsede farveindstillinger, mørke og lyse skind, mulighed for tilpasset logo er blot nogle af højdepunkterne i dette fantastiske tema.

Hvilket Pinterest-lignende tema bruger du?

Har du brugt et af de ovenstående temaer? Del dine oplevelser nedenfor! Er der et Pinterest-lignende tema, jeg har savnet, som du har fundet eller oprettet? Jeg vil gerne vide det! Efterlad en besked i kommentarfeltet!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map