30+ minimale WordPress-temaer 2020

mFor designere bør din portefølje være et nøgleelement i dit arsenal. Pakket med eksempler på dine nyeste og bedste værker er din portefølje en fantastisk måde at imponere og overtale nye klienter. Afhængig af hvilken type designer eller kunstner, du er, har du muligvis ikke de nødvendige webudviklingsevner til at opbygge din egen online portefølje (eller måske har du bare ikke tid). Har ikke frygt, vi har afsluttet nogle af de bedste minimale WordPress-temaer, der er perfekte til ethvert designer-websted. Lad os komme igang!


Disclaimer: WPExplorer er tilknyttet et eller flere produkter, der er anført nedenfor. Hvis du klikker på et link og gennemfører et køb, kan vi foretage en provision.

1. Anders

Anders Clean Multi-concept Portfolio Theme

Info & DownloadSe demoen

Hvis du leder efter et fleksibelt tema, som du kan bruge til at opbygge en portefølje, blog, butik eller et minimalt forretningssted, er Anders noget for dig. Dette tema inkluderer 15 fantastiske og forskellige hjemmesidedesign inklusive portefølje, projektvindue, lodret skyder, agentur, karrusel, butik og interaktive linkformater. Vælg mellem 6 header-stilarter, 12 porteføljelister og flere blog-layouts for at skabe dit perfekte webstedsdesign. Anders er perfekt designet til at vise din portefølje online og har alt hvad du har brug for. Selv sektioner til dit team og priser. Desuden er temaet kompatibelt med populære plugins som WooCommerce, Kontaktformular 7 og WPML.

2. I alt

Bedste minimale WordPress-temaer: I alt

Info & DownloadSe demoen

Total er et af vores (WPExplorer’s) mest populære og mest sælgende temaer gennem tidene. Temaet har som standard et meget rent / grundlæggende design, der let kan finjusteres via live Customizer, og du kan oprette stort set alle typer websteder med alle de indbyggede muligheder, layout og sideopbygningsmoduler tilgængelige. Men hvad der gør dette tema til et af de bedste minimale WordPress-temaer, du kan købe, er det 40+ let startdemoer, fleksible indstillinger og udviklervenlig kode.

3. Neve (gratis)

Neve WordPress Theme

Byg et rent og klassisk sted med Neve. Dette smukke gratis tema var designet til at være let, hurtigt og kompatibelt med næsten enhver populær sidebygger på markedet. Temaet er kompatibelt med Gutenberg, Elementor, Beaver, SiteOrigin, Brizy, Visual Composer og endda Divi. Plus at den er klar til mobil – så dit websted ser godt ud på enhver enhed. Men selv hvis du ønsker at bygge et minimalt sted, er det værd at overveje en opgradering til en Neve premium plan for tilføjede funktioner som rulle til top, hvid mærkning og brugerdefinerede boostere til Elementor, WooCommerce, blog og headers (afhængigt af planen).

4. Ineco

Bedste minimale WordPress-temaer: Ineco

Info & DownloadSe demoen

Hvis du har brug for et universelt minimalistisk sted, kan du se nærmere på dette tema. Ineco leveres med mange varianter af sider og funktioner til at imødekomme de fleste brugers behov. Installation af dette tema tager kun et par minutter. Ineco understøtter mest populære premium plugins og add-ons, som tillader oprettelse af indhold uden kodningsevner. Visual Composer Page Builder med sine 40+ tilpassede kortkoder hjælper dig med at opbygge dit websted problemfrit.

5. xPression

xPression Minimal WordPress-tema til blogs

Info & DownloadSe demoen

Dette rene, moderne og elegante tema passer perfekt til online personlige blogs, modeblogs, rejseblogger og mere. xPression er fyldt med masser af forudindrettede sider, der får din online ressource til at skille sig ud en kilometer. Det tilbyder tre hjemmesidestilarter sammen med andre sider, dvs .: blogliste, blog single, kontakt og om. Temaet er bygget ved hjælp af en af ​​de mest populære gratis træk og slip elementor sidebygger. Valgmuligheder for WordPress-tematilpasning inkluderer forhåndsvisning af live ændringer, så du behøver ikke engang at genindlæse siden for at se dine ændringer.

6. Illustrer

Bedste minimale WordPress-temaer: Illustrer

Info & DownloadSe demoen

Illustrate er virkelig et tema fra designere for designere. Oprettet i samarbejde med Blaz Robar, dette uber unikke tema er perfekt til enhver art. Fantastiske funktioner som brugerdefinerede indlægstyper, farvekodede billedoverlejringer og postfarvepaletter (som dem, du ser på Dribbble) er bare toppen af ​​isbjerget.

7. Lily Daily

Lily Daily Blog WordPress Theme

Info & DownloadSe demoen

Hvis du leder efter bedre ydelse, renere design, hurtigere belastningshastighed og slankere oplevelse, så prøv Lily. Du kan vælge mellem 10 forskellige layout til din startside, arkivsider, forfattersider, søgeresultatsider, tags og kategorier og bruge forskellige indstillinger til at style din blog. Temaet er meget let at bruge og drevet af HTML5 / CSS3 / Bootstrap. Sticky navigation giver dine besøgende hurtig adgang til alle oplysninger på dit websted. Lily er klar til oversættelse og inkluderer .pot-fil, så din blog vil være en slags international ressource.

8. Trail

Bedste minimale WordPress-temaer: Trail

Info & download

Trail er fed og smuk, en fantastisk mulighed til at fremvise dit arbejde online. Dette temas store billeder, rent layout og letlæselig typografi holder dine læsere i fokus lige hvor du vil – på dit arbejde. Temaet er også lydhør, kan vise parallaxbilleder og er klar med en filtrerbar portefølje.

9. Webion

Webion Minimal Universal Elementor WordPress Theme

Info & DownloadSe demoen

Dette tema leveres med fuld kompatibilitet til Elementor WP Page Builder. Med Elementor får du den komplette pakke widgets gratis. Widgets som karrusel, Google maps osv. Er også inkluderet. Dette kombineret med Webion-temaet gør det nemt og effektivt at oprette websteder (plus at det ikke kræver nogen kodningsfærdigheder).

10. Oriana

Oriana Minimal Portfolio & Fotografi WordPress Tema

Info & DownloadSe demoen

Oriana er et kreativt, fuldt lydhørt tema af høj kvalitet. Det giver kreative mennesker en mulighed for at præsentere sig selv på en ekstraordinær måde. Du kan konfigurere de fleste af Orianas aspekter som accentfarve, Google-skrifttyper og mange andre ved hjælp af indbyggede indstillinger. Temas demo er superenkelt at installere med et enkelt klik, så du kan have et responsivt, nethindus og oversættelsesklar websted på kort tid.

11. Atmosfære

Bedste minimale WordPress-temaer: Atmosfære

Info & download

Ambiance-børnetemaet er perfekt til fans af den populære Genesis-ramme, og det er den perfekte måde at opbygge din online portefølje ved hjælp af Genesis. Dette tema reagerer på mobilenheder, inkluderer en brugerdefineret header og præsenterer alle dine fantastiske fremhævede billeder forfra og center (fremstilling er fantastisk til brug som en grundlæggende portefølje).

12. Ørn

Eagle Responsive Minimal WordPress Theme

Info & DownloadSe demoen

Eagle er fuldt lydhør minimal WordPress-tema designet til agenturer. Dens rene design og blog giver enhver solo-professionel, agenturvirksomhed, kreative agenturer, arkitekt- eller indretningsfirma, fotograferingsstudio osv. Mulighed for at fremme deres arbejde eller forretning med lethed. Demo-importfunktionalitet med et enkelt klik, konfigurerbare temaindstillinger og kortkoder gør det nemt at hurtigt ændre stort set alt.

13. Koi

koi

Info & DownloadSe demoen

Koi er en fantastisk måde at vise dit mangfoldighed af værker på. Med et rent og organiseret netbaseret layout er dette tema perfekt egnet til enhver kreativ type websted. Plus dette tema leveres med 6 gratis plugins, CSS3 filtereffekter, porteføljevisningstæller, lightbox support og mere.

14. Hazel

Hazel Minimalistisk multi-purpose WordPress-tema

Info & DownloadSe demoen

Hazel er et tilpasseligt tema med en indbygget megamenu og fuld WooCommerce designintegration. Det indeholder flere typografiske indstillinger med over 800+ Google-skrifttyper, brugerdefinerede sideindstillinger til flersidesider, forskellige porteføljetyper og stilarter. Plus det er WPML og oversættelsesklar. Desuden leveres Hazel med masser af nyttige visuelle sidebyggerelementer og masser af forkonfigurerede layouts.

15. Blæk

blæk

Info & download

Blæk er en fantastisk filtrerbar porteføljeskabelon med en nyttig venstrejusteret menu. Let at bruge og navigere, blæk reagerer også på at justere til enhver skærmstørrelse. Temaet har også baggrundsbilleder på fuld skærm, som du kan indstille pr. Side for at give hvert indlæg, side eller porteføljeartikel et unikt design.

16. Bogorm

Bookworm FullScreen WordPress Theme

Info & DownloadSe demoen

BookWorm er designet specielt til forfattere og udgivere. Webdesign på fuld skærm hjælper dig med at fremvise dine værker og personlige detaljer på en jippy. Det minimale, rene, lydhøre layout gør det nemt at indeholde nyligt udgivne eller kommende bogudgivelser på din startside. Plus Bookworm kan prale af funktioner som forfatterprofil, tidligere udgivne bogafsnit, forfatterens blog, for nylig offentliggjorte eller kommende bogudgivelsesdetaljer osv..

17. Nord

nord

Info & download

Ren, fed og elegant temaet nord er en dejlig indstilling for gitterform til dit arbejde. Tilpassede widgets til Twitter, Flickr og Dribble gør det nemt for dine læsere at følge med på dine aktuelle projekter. Tilpassede temagallerier og porteføljer gør også tilføjelse af billeder, lydfiler og videoer en leg.

18. Mindelo

Mindelo Minimal Portfolio WordPress Theme

Info & DownloadSe demoen

Dette fuldt responsive tema er udstyret med Visual Composer Drag & Drop Page Builder såvel som Slider Revolution plugin. Og hvis din virksomhed har brug for et flersproget websted, kommer Mindelo også med WordPress flersproget plugin netop til det formål. Temaet blev bygget på Bootstrap, et af de mest populære HTML-, CSS- og JS-rammer til udvikling af responsive, mobile første projekter på nettet.

19. Rum

Bedste minimale WordPress-temaer: Rum

Info & DownloadSe demoen

Rene og enkle, Spaces er et superminimum WordPress-tema med en funktionsrig portefølje – og derfor synes vi, det er et af de minimale WordPress-temaer på markedet. Dette tema er velegnet til designere, der måske også ønsker at sælge deres egne produkter, da temaet understøtter både Easy Digital Downloads & WooCommerce til let opsætning af e-shop.

20. Camila

Camila Minimal Blog WordPress Theme

Info & DownloadSe demoen

Camila-temaet lægger en stærk vægt på tekstlæsbarhed. Det kan bruges som en personlig blog, magasin eller tidsskrift og er ekstremt let at konfigurere og bruge. Hvis du ikke ønsker, at designet skal overhale dit indhold, er det at vælge Camila et godt valg, da det er et indholds-første tema. Hvis du er en fotograf, kan du oprette smukke gallerier for at vise dine bedste værker simpelthen uden kodning krævet i slutningen. Og hvis du er en kunstner eller en kreativ person, kan du vise dine talenter og ikke prangende designtricks.

21. Savoy

Savoy - Minimalistisk AJAX WooCommerce-tema

Savoy er en sjov og minimal måde at vise gallerier på dine produkter på. Du skal blot tilføje dine produkter med billedgallerier (via WooCommerce), og de vises på en enkel hjemmeside med gitterform. På denne måde kan klienter gennemse alt dit arbejde uden at skulle genindlæse siden (en enorm tidsbesparelse).

22. Narya

Narya Food Blog WordPress Theme

Info & DownloadSe demoen

Narya inkluderer alt for at imødekomme dine kreative behov: Sociale medier, e-handel, fantastiske gallerier, annoncestyringsværktøjer, integration af delingsknapper med stor opmærksomhed på detaljer og styling. Dens typografi er både elegant og diskret, plus temaet indeholder skyderne til at præsentere dit indhold på den mest fantastiske måde. Vil du finjustere en lille ramme, der passer til dit brands stil? Narya inkluderer også et simpelt Narya Temaindstillinger-panel til nemme ændringer.

23. Volta

volta

Info & DownloadSe demoen

Volta er en imponerende porteføljemulighed, der inkluderer 3 hovedskærmevariationer. Vælg mellem en indholdsskyder, video eller billedbaggrund til, når brugerne først lander på dit websted. Temaet inkluderer også dejlige og minimale porteføljer, der er fuldt responsive og nethindeklare.

24. Neonix

Neonix Digital Agency WordPress Theme

Info & DownloadSe demoen

Neonix er et WordPress-tema, der er ideelt til digitale agenturer, webstudier, personlige blogs / porteføljer, SEO-eksperter og andre digitale tjenesteudbydere. Den er fuldt responsiv og oversat klar, så dit publikum bliver ikke begrænset med hensyn til enhed eller placering. Du har ikke brug for nogen kodningskendskab, hvis du vil oprette et websted ved hjælp af Neonix – bare brug eksemplet til demo, opret dit websted inden for få minutter.

25. KEO

KEO Multipurpose Theme

Info & DownloadSe demoen

KEO er et responsivt tema, der er fantastisk til webagentur, fotografistudio, butik, opstart, freelancer, V-kort og andre. Temaet er bygget på den intuitive og praktiske Qoob-builder, der tilbyder masser af tilpasningsfunktioner til dit næste projekt. Byg dit helt nye websted fra bunden ved hjælp af bygherren og online dokumentation.

26. Åbenbar

Bedste minimale WordPress-temaer: afslør

Info & download

At have en fantastisk responsiv, filtrerbar portefølje er, hvad Reveal handler om. Dette tema er rent og minimalt, så dine projekter skiller sig ud, plus den elegante ajax-visning er en imponerende tilføjet funktion. Temaet inkluderer også lysbilledshowindstillinger, brugerdefinerede widgets, knapper og mere, du er kommet til at forvente af de minimale WordPress-temaer.

27. Chela

Chela Minimal Agency WordPress Theme

Info & DownloadSe demoen

Chela er et super let, minimalt og moderne tema perfekt til agenturer og freelancere. Det er fuldt lydhør og ser godt ud på alle enheder. Temaet er udstyret med avancerede brugerdefinerede felter, som er den perfekte løsning til ethvert WordPress-websted, der har brug for mere fleksible data som andre Content Management Systems. Plus den medfølgende Owl V2 / Carousel touch aktiveret jQuery plugin giver mulighed for at skabe en smuk responsiv karruselslider.

28. Grafix

Bedste minimale WordPress-temaer: Grafix

Info & download

Grafix er en mere professionel portefølje med et elegant og minimalt design. Temaet har en fantastisk portefølje til dit arbejde, plus det er nemt at gøre temaet til dit eget med indbyggede muligheder for brugerdefinerede baggrundsfarver og billeder.

29. Moroseta

Moroseta Travel Blog WordPress Theme

Info & DownloadSe demoen

Moroseta kommer med 5 bloglayouts og 4 single posts layout, så du har masser at vælge imellem. Den brugerdefinerede skyder gør det nemt at dekorere alle dine indlæg, og den live tilpasning giver mulighed for en problemfri tilpasningsproces. Dette blogging WordPress-tema er også widget klar, så du kan udvide dens funktionalitet med WooCommerce og MailChimp plugins, JetPack, Kontaktformular 7 osv..

30. Tag

Bedste minimale WordPress-temaer: Tag

Info & DownloadSe demoen

Tag er et rent porteføljetema i fuldskærmsstil med lette tilpasningsmuligheder (til farveskemaer, accentfarver, Google-skrifttyper og mere). De inkluderede brugerdefinerede widgets, sideskabeloner, cusotm-shortcodes og stylede indlægsformater gør det nemt at tilføje dit indhold.

31. Inspiro

Bedste minimale WordPress-temaer: Inspiro

Info & DownloadSe demoen

Mens Inspiro blev skabt med fotografer i tankerne, er dette minimale WordPress-tema perfekt egnet til enhver designer eller kunstner, der leder efter et stilfuldt og minimalt tema. Indstillinger til fuldskærms-slideshows, gallerier og endda WooCommerce gør dette tema til en fantastisk mulighed.

32. Oprindelse

Bedste minimale WordPress-temaer: Oprindelse

Info & DownloadSe demoen

Origin er et simpelt gitterbaseret, uden margenporteføljetema, der er perfekt til at fremvise dine billeder. Temaet er fuldt lydhør, så læsere kan tjekke, at du arbejder på desktops, tablets og mobiltelefoner. Desuden inkluderer temaet masser af muligheder for tilpassede farver, layout og endda annoncer.

Indpakning af vores roundup af bedste minimale WordPress-temaer

Der går du – over 30 fantastiske premium minimale WordPress-temaer at vælge imellem. Der er selvfølgelig nogle gode gratis temaer derude også. Hvis du har et stramt budget et par stykker, kan du måske se på inkludere vores eget elegante gratis WordPress-tema, Pronto gratis WordPress-tema og Fotofri WordPress-tema. Eller en hurtig søgning efter “portefølje” på WordPress.org vil også give dig masser af andre anstændige gratis temaindstillinger. Bare husk, at du med gratis temaer ikke får de samme fantastiske premium-funktioner og support, der kommer med et betalt tema. Premium-temaer er værd at være prismærket, især når du vælger et tema til din professionelle online portefølje.

Hvis du har noget at tilføje, eller hvis du synes, vi har gået glip af et virkelig fantastisk tema, så fortæl os det i kommentarerne herunder. Vi ville meget gerne høre, hvilke er dine foretrukne minimale WordPress-temaer!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map