30+ Bedste plug-in til sociale medier til WordPress i 2020

Bedste plug-in til sociale medier til WordPress

Siden fremkomsten af ​​sociale netværkssider som Facebook, Twitter, LinkedIn, Pinterest et cetera er deling af sociale medier kommet til alder, så langt som online-promovering går. Det er nu en vigtig del af enhver god marketing- og SEO-strategi, hvorfor du bør overveje at bruge et af de bedste sociale medie-plugins til WordPress på din blog eller dit websted.


I slutningen af ​​2019 havde Facebook næsten 2,5 mia aktive brugere! Også Twitter opsummerer numrene og stabler IPO-kontanter. YouTube har ændret, hvordan verden deler videoer, og som et resultat opnået millioner af brugere. Dette betyder, at næsten alle er på sociale medier, inklusive dine målkunder. Du har sandsynligvis et eller to eller tre sociale netværk åbent lige nu, ikke?

Din målgruppe presserer sociale netværkssider i jagt på nyheder, underholdning, opdateringer, sladder, produkter og for at holde kontakten med venner og familie. Andre spiller Farmville og køber virtuelle kæledyr på nogle af disse steder, men hej, hver mand efter hans egen smag. Pointen er, sociale netværkswebsteder kan give dig et enormt løft i webtrafik. Bare følg en generel strategi på sociale medier, så tager du det godt.

Lad os begynde med de bedste sociale medier-plugins til WordPress, skal vi? Alle de plugins, der er dækket af dette indlæg, er gode muligheder for dit websted – vi anbefaler simpelthen at vælge en (eller måske to, hvis de er netværksspecifikke).

Disclaimer: WPExplorer er tilknyttet et eller flere produkter, der er anført nedenfor. Hvis du klikker på et link og gennemfører et køb, kan vi foretage en provision.

1. TikTok-feed (gratis)

TikTok Feed Free Plugin

Vis de nyeste trends på dit websted ved hjælp af det gratis TikTok Feed-plugin fra QuadLayers. Plugin giver dig mulighed for at synkronisere og vise et ubegrænset antal brugerkonti eller feeds – og efter tilføjelse genererer plugin en let at bruge kortkode til at indsætte i ethvert indlæg eller side på dit websted. TikTok Feed tilbyder brugervenlige indstillinger til at tilføje brugernavnet eller hashtaggen, vælge et murværk eller et galleri visningsgitter, vælge antallet af TikTok videoer og kolonner, du gerne vil vise, aktivere og tilpasse en videooverlayfarve og popups, style en knap med link til TikTok og mere.

2. Instagram Feed Gallery

Instagram Feed Gallery

Instagram er en af ​​de mest populære sociale platforme, og det er nemt at tilføje det til dit WordPress-sted med Instagram Feed Gallery plugin. Dette pro-plugin tilbyder avancerede funktioner, som du ikke finder i et gratis socialt plugin. Tilføj ubegrænsede Instagram-konti til dit websted (eller kombiner dem i et megafeed), komplet med indstillinger, der kan tilpasses til galleri, karrusel eller murlayout, baggrundsfarve, afrundede rammer, pop op-vinduer, post højdepunkter, brugerprofil info og mere. Og det bedste af alt plugin sørger for, at du ikke blokeres for at trække billeder og sikrer, at dit feed altid vises takket være et indbygget cachesystem.

3. Social candy-widget (gratis)

Candy Social Widget

Vil du bare tilføje lidt farve-øjen-slik til din sidebar eller sidefod? Så er Social Candy bare plugin for dig. Dette dejlige lille plugin annoncerer en smuk social widget med indstillinger for din ikonstørrelse, form (firkantede, afrundede hjørner eller runde cirkler), linkmål og selvfølgelig hvilke sociale profiler du vil medtage. I øjeblikket er der 25 at vælge imellem inklusive populære indstillinger som Facebook, Twitter, YouTUbe, Xing, Tumblr, Reddit, LinkedIN og mere. Og du kan endda trække og slippe for at omordne dine profiler, så de vises i den ønskede rækkefølge.

Men hvis du ikke ønsker at installere en hel plugin bare til en social widget, kan du overveje at bruge det passende navngivne Flere widgets plugin, der tilbyder sociale links såvel som andre nyttige widgets til din Facebook-side, om mig, forretningsinformation, avancerede nylige poster, Google maps og mere.

4. Social Snap Social Share knapper & værktøjssæt

Social Snap Social Share knapper & værktøjskasse WordPress Plugin

Social Snap gør det nemt at tilføje sociale medier til dit WordPress-sted. Du skal blot installere og aktivere muligheder for flydende sidebjælke, inline og på medias sociale knapper. Eller brug den inkluderede kortkode og brugerdefinerede widgets til at tilføje sociale links overalt på dit websted! Dette kraftfulde plugin for sociale medier inkluderer integration med populære netværk (Facebook, Twitter, Google+, LinkedIn) ud over valgfri udskrivning / kopieringsknapper, placering af flere knapper, tilpassede knaprækkefølge og etiketter, antal af sociale netværk, antal tællinger og endda klik for at tweet muligheder . Opgrader til Social Snap Pro at låse adgang til 30+ sociale netværk, social login, auto-post, øge gamle indlæg og indholdsskabsfunktioner.

5. Monarch Social Sharing

Monarch: Bedste sociale medier-plugins til WordPress

Info & download

Monarch er det premium sociale deling WordPress-plugin af Elegante temaer, og efter vores mening er det virkelig et af de bedste sociale medie-plugins, du kan vælge til dit WordPress-websted. Medfølgende med deres udvikler- og levetidslicenser er Monarch den perfekte løsning til alle dine sociale delingsbehov. Med mere end 35+ sociale netværk, 5 forskellige knapplaceringer, 6 pop-up- og fly-in-triggere, valgfri optælling, brugerdefinerede farver og mere alt indbygget, kan du bogstaveligt talt opbygge din egen en af ​​et slags sæt sociale knapper.

6. Flow Flow Social Stream

Flow Flow Social Stream: Bedste sociale medier plugins til WordPress

Info & DownloadSe demoen

Oprettelse af en social væg er let med Flow-Flow WordPress social stream premium plugin. Dette plugin gør det nemt at forbinde dine sociale profiler og vise en komplet strøm af din sociale aktivitet. Lav et tilpasset feed af dine egne sociale medieprofiler (mere end 40+ feedtyper understøttes i øjeblikket) eller tilføj dine yndlingsemner eller hashtags.

Tilpasning af din sociale flow er ikke noget problem med Flow-Flow. Med dette plugin kan du indstille dine egne brugerdefinerede gitter med filtre til hashtags, sider, brugere og mere. Og du kan tilføje live søgning efter dine læsere til at sortere gennem dine medier. Plus med flere kortlayouter, brugerdefinerede farver, gitter og kompakte visninger, det er let at integrere dine brugerdefinerede streams i ethvert indlæg, side eller widget-område.

Hvad er endda bedre end en massiv social strøm af alle dine netværk? En social strøm med Google Adsense og sponsorerede annoncer, så du kan tjene penge på din strøm på dit eget websted! Med udvidelsen Annoncering og branding kan du tjene penge på din sociale strøm, så alle disse tweets, aktier og snaps lønner sig! Desuden er der også udvidelser til Google Adsense-integration og realtidsstrømopdateringer til endnu flere muligheder.

7. Ray Social Feeds (gratis)

Ray Social Feeds For Twitter

Visning af Twitter-feeds på dit websted bliver en leg med dette nye Twitter-plugin. Bare installer plugin. Naviger til fanen Plugin-indstillinger, klik på den blå knap, der siger “Generer Access Token & Secret”. Du omdirigeres til Twitter, hvor du godkender applikationen. Og Access token & secret gemmes automatisk for dig. Det er det. Derefter placerer du simpelthen den angivne shortcode på en hvilken som helst side, hvor du ønsker, at Twitter-feedet skal vises.

Du kan placere flere Twitter-feeds på enhver side ved hjælp af kortkoder eller widgets, og de fungerer problemfrit. Ingen grund til at give unikke id’er til kortkoder eller widgets, som nogle plugins kræver. Disse håndteres alle i baggrunden. Plugin er intuitiv og let at bruge.

Den gratis version, der er hostet på WordPress, giver dig mulighed for at vise to feedtyper, brugertidslinje og nævnelinier. Med brugerens tidslinje kan du vise enhver brugers tweets. Og Mentions giver dig mulighed for at vise tweets, hvor den godkendte bruger er blevet nævnt på Twitter. Det giver dig også mulighed for at vise feedet i enten listeformat eller i en skyves skyder.

Plugin tilbyder masser af tilpasning, hvor du kan skjule eller vise forskellige komponenter i tweeten. En dedikeret stilfane giver dig mulighed for at vælge fontstørrelse, farver, linktekstdekoration til forskellige dele af tweeten. Skyderen bruger Owl Carousel og har mange indstillinger, du kan kontrollere, som at vise nav-pile, vise priknavigation, autoplay, overgangsinterval, autohøjde osv. Slideren understøtter også touch & drag for en forbedret mobil browsingoplevelse. Du kan også nofollow eksterne links.

Pro-versionen har mange ekstra funktioner såsom visning af levende billeder / videoer, twitterkort, yderligere feedtyper som Hashtags & Search tidslinje. Du kan vise ved hjælp af Murværk og 2 kolonneskyder. Du kan også vælge at fjerne links fra Hashtags, omtaler eller eksterne links.

8. Widget til sociale medier (gratis)

Social Media Widget Gratis WordPress Plugin

Vi har nævnt dette social media plugin i tidligere indlæg, som også minder mig om dette WordPress marketing-indlæg. Hvis du ikke har læst det, skal du gøre det. Widget med sociale medier giver dig mulighed for at vise dine sociale medieprofiler som ikoner på sidebjælken. Plugin understøtter adskillige sociale netværkswebsteder – faktisk 50+ med mulighed for at tilføje dine egne tilpassede links såvel som e-mail-deling. Det leveres med et ton ikoner i forskellige størrelser: 16 × 16, 24 × 24, 32 × 32, 64 × 64 og brugerdefineret størrelse. Desuden kan du animere ikonerne, der findes i fire pakker, for at skabe den visuelle effekt, du ønsker; ikonerne kan zoome ind (skala), hoppe eller falme ind.

9. AddtoAny Share-knapper (gratis)

AddtoAny Share-knapper: Bedste sociale medier-plugins til WordPress

Hvis du leder efter en hurtig, enkel og gratis måde at tilføje social deling på dit websted er dette plugin en fantastisk mulighed. Med mere end 100+ sociale medier og delingswebsteder, tællere, flydende knapper, individuelle delingslink, vektorikoner inkluderet, placering af placeringsindstillinger, let at bruge kortkode og endda Google Analytics-integration indeholder AddtoAny-pluginet masser af funktioner, som du helt sikkert vil finde nyttig.

10. Facebook Lystlys

facebook-likebox-skyderen-social-media-plugins-til-wordpress-wpexplorer

Info & DownloadSe demoen

Dette plugin har et fantastisk fanebladdesign, som er tiltalende og opmærksomhedsfangende. Men æstetik til side, Facebook Lystlys er let at installere og bruge. Faktisk involverer installation en tre-trins konfigurationsproces, og det er det, men forfatteren (Arscode) giver 24-timers support, hvis du sidder fast. Facebook Opløsning Slider understøtter mobile enheder, hvilket betyder, at flere brugere vil dele dit indhold uanset hvilken enhed de bruger.

Dette 5-stjernede klassificerede plugin er et fantastisk værktøj og en nem måde at få flere aktier, flere fans, popularitet og til sidst mere trafik. Mere trafik omsættes til flere penge før eller senere. Lad dig ikke narre af dens titel, dette plugin understøtter en række sociale netværkswebsteder, herunder Facebook (naturligvis), Twitter, Google+, Youtube, Vimeo, LinkedIn og Pinterest.

11. ShareThis Share-knapper (gratis)

ShareThis Share-knapper

Når jeg udarbejdede denne liste over de bedste sociale medier-plugins til WordPress kunne jeg ikke lade ShareThis afbryde. Med millioner af brugere og op til 120 sociale netværkskanaler er ShareThis blevet et stærkt plug-in på sociale medier på et marked, der sværmer med lignende produkter. ShareThis giver dig mulighed for at bruge delingsbjælker (inklusive svævebjælker), tællere og knapper i forskellige størrelser. Derudover kan du spore interaktioner mellem sociale netværk ved at oprette en social analytisk konto. Dette giver dig mulighed for at bestemme den sociale kvalitet på dit WordPress-sted via Social Quality Index (Bemærk: du bliver nødt til at tilmelde dig en ShareThis-konto for at bruge det gratis plugin).

12. i Galleri

inGallery-plugin

Info & download

inGallery er et unikt WordPress-plugin til at integrere Instagram-medier på et websted. Det viser ikke kun fotos på dit WordPress-websted, men også videoer. Du kan angive en hvilken som helst mængde kilder, inklusive Instagram-brugere, hashtags eller endda en foto / video-URL. Du kan indstille filtre til at filtrere det ønskede medie. Hvis du f.eks. Vil oprette et album, der kun viser fotos / videoer om en bestemt begivenhed – kan du indstille et filter til dette. Eller hvis du vil have en ablum, der kun viser videoer – der er også et filter til dette.

Oven på alt dette – der er masser af tilpasningsmuligheder, som du kan tilpasse galleriet, så det passer til din webstedsstil. Under alle omstændigheder vil InGallery se fantastisk ud, fordi det allerede indeholder forskellige stilarter til visning af miniaturer. Der er også flere typer layouts at vælge imellem: gitter og karrusel. Der er selvfølgelig meget flere muligheder inkluderet.

13. Social sidebar

Social sidebar-plugin

Info & DownloadSe demoen

Den sociale sidebjælke giver dig mulighed for at distribuere et globalt sæt af links på dit websted ved hjælp af en række forskellige stilarter og muligheder for ekstrem tilpasning. Alt fra sidepanelens placering, farver, skygger, etikettestilarter, linkformer, du navngiver det, det er derinde, og hvis det ikke er derinde, har vi et praktisk CSS-editor-design, der hjælper dig med at gå endnu længere end mulighederne.

Webstedsintegration er automatisk med indstillinger for side og post inkludering og ekskludering. Derudover tilbydes en manuel tilstand til bedre temahåndtering (ved hjælp af enten et kortkode eller et PHP-funktionskald).

Da sidepanelens positionering er overalt fra fast på siden til absolut positioneret, har vi også mobile muligheder for bedre at håndtere enheder. Vælg at vise eller skjule sidebjælken eller gøre linkene til brugbare knapper, så dine mobilbrugere stadig får fuld effekt. Registrering kan håndteres via WordPress eller via en tilpasset medieforespørgsel.

Links findes i to tilstande: Regelmæssig og deling. Delingslink findes i standarddelingsfunktion eller ved hjælp af AddThis.com API. Ingen tilmeldinger er påkrævet, men hvis du gør det, kan du tilføje dit udgiver-id til AddThis.com for at spore statistikker.

Links kan være meget tilpassede ved hjælp af indbyggede Font Awesome-ikoner, eller hvis du ikke kan finde det ikon, du har brug for, kan du uploade et billede, der skal bruges i stedet. Brug for et popup-vindue? Intet problem. Tilpassede per-link farver? Vi blev dækket.

Dette plugin er fantastisk til at få globale links til dit websted og få dine besøgende opmærksomhed.

14. Nemme sociale aktieknapper

Nemme sociale aktieknapper til WordPress

Info & DownloadSe demoen

Easy Social Share er et fantastisk WordPress-plugin, der tilføjer sociale delingsknapper til dit WordPress-websted. At føje sociale delingsknapper til din blog eller dit websted er en hurtig og nem måde at få dine læsere til at dele dine indlæg. Og med Easy Social Share kan du tilføje lyse knapper på hvert indlæg og side. Plugin inkluderer 18 sociale netværk ud over knapper der kan lide, udskriv og e-mail.

En stor funktion ved Easy Social Share er alle de inkluderede funktioner. Plugin leveres med support til 45 store sociale netværk, inkluderer 52 skabeloner, mere end 27 designstillinger og masser af tilpasningsmuligheder. Der er 9 indbyggede skabeloner i knapstil (klassisk, metro, moderne, rund, nethinde, nethindemetro, nethindelys og nethindeflad), 3 visningsformater (kun ikon, ikon med navn og ikon med navn på hover), valgfri tællere og 9 visningsplaceringer, som du kan vælge imellem. Med alle disse indstillinger kan du oprette og tilføje sociale ikoner, der passer til dit websted.

Easy Social Share kan gøre meget mere. Tilpassede delingsmeddelelser, tilpasset posttypekompatibilitet, WooCommerce-support, bbPress-integration, supersnelle indlæsningstider, automatiske opdateringer og statistik for social deling er blot et par flere af de funktioner, du skal se frem til. Så hvad venter du på? Checkout Easy Social Share og se, om det er det rigtige plugin til dig.

15. Flyvende ikoner for sociale medier (gratis)

Flydende sociale medieikoner Plugin

Det flydende sociale medieikon-plugin gør sine egne bølger – måske er det brugervenligheden eller den enkle konfigurationsproces eller endda det faktum, at du kan konfigurere dine sociale medieikoner til at flyde, men dette social media-plugin er blandt markedets bedste. Dets vigtigste funktioner inkluderer over tyve ikonstilarter, ikoner, der kan ændres til størrelse, flere widgets, understøttelse af kortkoder, automatisk eller manuel integration og mindre belastning, hvilket er godt for din sidehastighed.

Ikonerne er ganske smarte, og de flyver fra øverste venstre til nederste højre og klæber der, så længe brugeren forbliver på din side. Du skal ikke bekymre dig om det, du kan deaktivere denne flydende opførsel og stadig bruge plugin til at vokse din følelse og trafik.

16. Social locker

OnePress Social Locker

Info & DownloadSe demoen

Social Locker er et premium WordPress-plugin, som du kan bruge til at kræve, at dine læsere socialt deler din side for at låse specifikt indhold på dit websted. Dette er en nem måde at tromle tweets, lide og dele for nyt indhold eller gratis ressourcer.

Social Locker gør viral trafik til en reel mulighed for dine seneste indlæg eller sider. Måske har du lige oprettet et nyt gratis WordPress-tema, hvordan skal du få folk til at tale om det til at få nye besøgende til dit websted? Let. Installer Social Locker og kræv, at brugerne tweet, kan lide +1 eller på anden måde dele din side for at downloade. Dette er også en hurtig måde at opbygge dine følgere og fans på, så når du frigiver dit næste nye produkt, vil endnu flere dele det.

Vil du se, hvor godt Social Locker fungerer for dig? Brug den indbyggede rapportering og analyse til at spore, hvordan dit låste indhold får en social indvirkning. Du kan se med et øjeblik, hvilket indhold der er bedst, teste hvilke indholdsskabe der får mere aktivitet og mere. Plus Social Locker integreres med Google Analytics, så du kan se dine Social Locker-resultater på din Google Analytics-konto.

Andre fantastiske funktioner inkluderer større socialt netværkskompatibilitet, 4 låsestilarter, brugerdefinerede funktioner og masser af stylingindstillinger for at skabe sociale skabe, der matcher dit websted. Lær mere om Social Locker nedenfor.

17. Social login (gratis)

Socialt login Gratis WordPress-plugin

Gør dit WordPress-websted socialt med det sociale login-plugin, der giver dine besøgende mulighed for at logge ind, registrere og kommentere med over tyve sociale netværk som Facebook, Google+, Twitter, LinkedIn og endda PayPal. Du kan vælge, hvor widgeten skal vises med et enkelt klik. Alternativt kan du bruge kortkoder til at placere plugin hvor du vil. Du kan også aktivere en social plugin-widget til din sidepanel. Grundlæggende er dette plugin let at bruge. Plugin vedligeholdes af OneAll, og er en fantastisk måde at forbedre brugerengagement på dit WordPress- eller BuddyPress-sted.

18. SharePlus

shareplus-sociale-medier-plugin-til-wordpress-wpexplorer

Info & DownloadSe demoen

Share + er virkelig en “… smuk måde at dele dit websted …”, men skønhed er ikke lig med funktionalitet (eller værktøj), så vi er nødt til at gå i dybden i de tekniske detaljer for at afgøre, om udvikleren betyder forretning eller han bare taler en god en.

Til at begynde med blev Share + bygget ved hjælp af jQuery, HTML5 og ren CSS3. Dette er en god retning at tage, fordi det betyder, at plugin er fremtidssikret og let at ændre. Når vi taler om lethed, er alt det, der kræves fra din side, at uploade plugin, aktivere det og tre klik i konfigurationsretningen, og dit arbejde er gjort. Bortset fra det kan du bruge Share + på dynamiske og statiske websider uden problemer, da det er klientsidet (kræver ikke en server for at køre).

Plugin leveres med et visuelt tiltalende (eller snarere smukt) adminpanel og fem spændende temaer, der ændrer den sociale delingsoplevelse for dine brugere. Endelig understøtter plugin flere sociale netværkswebsteder og giver dig magten til at spore social delingsaktivitet ved hjælp af Google Analytics.

19. Social Warfare (gratis)

Social Warfare Ultimate Free Social Sharing Plugin

Info & downloadSe demonstrationen

Social Warfare er mere end bare et socialt delingsplugin – det er en hel social løsning. Plugin inkluderer sociale delingsknapper til de mest populære sociale netværk (Twitter, Facebook, Pinterest osv.), Indstillinger til sociale knapplaceringer (over eller under indhold, begge eller manuel), klik for at tweet-funktionalitet og brugervenlige kortkoder (plus brugerdefinerede kroge). Hvis du vil have flere funktioner, skal du tjekke Social Warfare Pro for endnu flere sociale netværksintegrationer, image Fast it-hover-knapper, stil- og teksttilpasninger, brugerdefinerede design, minimumsbestemmelser for socialt bevis, korte links og tonsvis mere.

20. SocialFans

SocialFans - WP responsivt social counter plugin

Info & DownloadSe demoen

Sociale fans er et fuldt lydhørt WordPress-plugin med social modpræmie. Dette plugin gør det nemt at tilføje sociale links til dit WordPress-sted, der også viser dine fans, tilhængere og abonnenter til over 20 populære sociale mediewebsteder. Bygget på Bootstrap 3 pakker dette Retina-klar sociale medie-plugin et ganske stempel og giver dig mulighed for at vise antallet af dine fans af sociale konti / abonnenter / følgere. Det leveres med en masse funktioner, inklusive mange sociale netværk, animerede overgange, oversættelsesklare filer og muligheden for at oprette brugerdefinerede skins.

Sociale medier er et af de mest kraftfulde marketingværktøjer til rådighed for bloggere. Ved at opbygge din efterfølgende base kan du øge trafikken og konverteringer mens du også bygger dit brand. En af de nemmeste måder at få nye tilhængere på er at tilføje sociale links til dit websted for nem at lide, følge og abonnere. Men lad os være ærlige – brugere er tilbageholdende med at “lide” alt, hvad der ikke allerede er populært. Det er her, sociale fans kommer ind. Dette plugin inkluderer ikke kun awesome social, der én gang skal inkluderes i dine widgetiserede områder, men der er muligheder for at vise tællere for hvert af dine netværk. På denne måde kan du vise nye læsere, hvor mange mennesker der elsker dit websted – som bare kan overbevise dem om at følge & lide dig også. Der er endda en særlig tæller, der viser dine samlede fans fra alle netværk for at imponere nye besøgende endnu mere.

En anden stor funktion ved dette plugin er tilpasningsmulighederne. Sociale fans er lydhøre og klar til nethinden, så du ikke behøver at bekymre dig om, hvordan det ser ud på tablets og telefoner (det er endda berørt aktiveret). Plus alle animationerne er også lydhøre – så zoom, zoom ud og overlay-animationer ser alle godt ud, uanset hvilken enhed dine læsere bruger. Plugin indeholder også 4 forudbyggede skind (mørke, lyse, farverige og gennemsigtige), men du kan oprette et hvilket som helst farveskema, du ønsker, ved hjælp af de inkluderede farveindstillinger. Med disse indstillinger og mere er det nemt at få sociale fans til at passe til udseendet og følelsen af ​​resten af ​​dit websted. Dette er en fantastisk plugin, der bestemt kan hjælpe dig med at få flere følgere på forskellige sociale netværk, så sørg for at tjekke det ud i dag!

For at optimere alt giver udviklerne hurtige svar til supportforespørgsler (de bestræber sig på at svare inden for 24 timer). Det er en smule ting at gøre: at give hurtig respons til et “responsivt” social media plugin (ja – ordspill beregnet).

121. Genoplive Old Post

Genoplive Old Post WordPress Plugin

Info & download

Revive Old Post er et nyttigt socialt plugin, da det kan hjælpe dig med at være mere aktiv på sociale medier såvel som at holde dit indhold relevant. Med dette plugin kan du automatisk dele dit indhold til Twitter, Facebook, LinkedIn, Xing og Tumblr. Bare konfigurer dine delingsindstillinger (indlæg, sider, indlægstyper), inkluderer hashtags eller dit @ navn og sporer derefter dine klik takket være Google Analytics-integration.

22. MashShare

MashShare Social Media Share-knapper

MashShare “social media ecosystem” er en gratis social deling plugin, som du kan bruge til at gøre det lettere for dine læsere at dele dit indhold. Og for dem af jer i EU er dette plugin også DSGVO-kompatibelt, så du har intet at bekymre dig om. Plugins-funktioner inkluderer integration med store sociale netværk, delingsknapper, popup-video-deling, klistrede delelinje, widget med mest delte indlæg, kort url-integration, support til AMP, Google analytics integration og mere.

23. Delknapper til sociale medier (gratis)

Share-knapper til sociale medier

Plugins til sociale medier Share-knapper er et rigtig godt og simpelt plugin. Brug alle inkluderede sociale knapper (Facebook, Twitter, LinkedIn, Pinterest, WhatsApp og e-mail) eller aktiver blot de, du har brug for, sammen med tilsvarende ikoner, nofollow-tag og i tilfælde af Twitter dit visningsnavn. Der er desuden muligheder for at vise dine knapper før / efter indhold eller flydede til højre / venstre.

24. Feed dem social (gratis)

Feed dem Social Feeds Gratis WordPress Plugin

Føj et simpelt socialt feed til ethvert indlæg eller side ved hjælp af det gratis Feed Them Social-plugin. Bare installer plugin, og tilføj derefter de sociale feeds, du vil vise. Dette plugin fungerer med Facebook, Twitter og Instagram og genererer en tilpasset kortkode til hvert feed, du opretter, så alt hvad du skal gøre er at kopiere og indsætte for at indsætte det i dit indhold.

25. Social Share & Locker Pro

Social Share & Locker Pro WordPress Plugin

Info & download

Markedsfør dit indhold bedre med Social Share & Locker Pro-plugin. Plugin leveres med 44 delingsknapper at vælge imellem og mere end 100+ netværk understøttes – så der mangler ikke muligheder her! Bedst af alt plugin kombinerer social deling og indholdslåsning, på denne måde kan du kræve delinger på dit bedste indhold lige så let som du kan tilføje dine sociale links til din sidebjælke.

26. Del knapper af AddThis (gratis)

AddThis Social Share Plugin

AddThis er en af ​​de bedste løsninger til sociale delingsknapper, og det er nu super let at tilføje dem til WordPress takket være det gratis AddThis Share knapper plugin. Bare installer plugin og brug derefter indstillingerne til at begynde at opbygge dine delingsknapper. Vælg et layout (sidebjælke, inline eller brugerdefineret HTML), tilføj en delingstæller, vælg dine sociale netværk, indstil dine stilindstillinger og brug avancerede indstillinger (til delingstærskel, følg besked og mere), før du offentliggør dine delingsknapper. Du kan også bruge kortkoden til at føje dine knapper til ethvert indhold manuelt.

27. NextScripts: Sociale netværk Auto-Poster Free & Pro

NextScripts: Sociale netværkers auto-plakat

SNAP (Social Networks Auto Poster) fra NextScripts er et freemium-plugin, du kan bruge til automatisk at offentliggøre og dele dine indlæg på sociale medier. Link op til din Twitter-konto, Facebook-profil, Google+ side og mere end 30+ andre sociale netværk, der understøttes. Brug derefter plugin-funktionerne til at opsætte hashtags, url-forkortelse, billeder og mere.

28. Arqam Social Counter

Social Counter Plugin til WordPress - Arqam

Info & DownloadSe demoen

Arqam er en fremragende nethindeafhængig social counter WordPress-plugin til at tilføje sociale links til ethvert WordPress-websted. Dette plugin er hurtigt og nemt at bruge – bare installer og få revner! Når Arqam er installeret og aktiveret, tilføjes det til din dashboard-menu. Herfra kan du tilføje alle dine sociale mediaprofiler, samt tilpasse tællerne til at sige “Followers”, “Little Monsters”, “Fans” eller noget andet, du vælger.

Herfra kan du også indstille en cache-tid. Dette betyder, at plugin kun opdaterer dine tællere i henhold til den tidsplan, du vælger. Ved at placere din cache i afstand ringer plugin til API’er mindre ofte, hvilket kan fremskynde dit websted. Og i tilfælde af at en API er nede, gemmer Arqam tidligere værdier, så du aldrig bliver siddende med en tom tæller.

En af de bedste funktioner er træk og slip-funktionen. For at sortere dine sociale tællere skal du blot trække og slippe blokke inden for sorteringsafsnittet i Arqam. På denne måde kan du sætte dine vigtigste links til sociale medier først. For at lære mere om plugin skal du tjekke ud over funktionslisten nedenfor.

29. ShareBang

ShareBang Ultimate Social Share-knapper

Info & DownloadSe demoen

ShareBang er en komplet pakke med sociale delingsknapper til WordPress. Det tager vejen for dine besøgende, når de gennemser adfærd, med 21 delingsknapper positioner (placeringer) og dedikerede 3 positioner til mobil specifikt optimeret og WooCommerce to sociale delingsknapper placeringer det vil øge andele og skabe trafik og øge dit salg.

ShareBang betjenes af det revolutionerende panel for ultimative optioner. Det giver dig muligheden for at tilpasse alt med +35 færdige elegante knapper-temaer med knapper-temaskaber, der giver dig en meget unik måde at oprette dine knapper tema / stil.

ShareBang understøtter +42 sociale netværk inklusive de store sociale netværk og mobilapplikationer i dag hård anvendelse som WhatsApp, Facebook Messenger, Telegram, Skype, line, Viber og mere.

ShareBang er først lavet til begyndere brugere – bare tre trin og på 15 sekunder er du god til at gå. Det har standardopsætning til hver position, så du ikke behøver at gå til hver enkelt og bruge en masse tid på at konfigurere den. Du fokuserer på indholdet, og lader ShareBang gøre resten for dig! Plugin inkluderer også indbygget analyse, du kan spore hver post / side / delingsknap og sammenligne, så du kan tage en god dissektion.

Også A / B-testfunktion er inkluderet, så du kan teste mellem forskellige profiler for at vide, hvad der er den bedste opsætning til dit websted. Byg din mailliste med MailChimp med efter-delingsfunktion, der kan håndtere enhver kortkode! Du kan også opfordre dine besøgende til at dele dine sider ved at bruge funktionen social locker for at få flere aktier (dette er meget velegnet til rabatkuponer).

30. Instagram-fotodagbog

Instagram-fotodagbog

Info & DownloadSe demoen

Instagram Photo Journal er et kraftfuldt og fleksibelt premium WordPress-plugin, der gør det muligt at vise dine Instagram-indlæg som en fotodagbog for dine læsere. Der er masser af fantastiske layouts, som du kan vælge med Instagram Photo Journal-pluginet! Tilføj dine fotos som et klassisk fotogitter, en respektabel billedkarrusel eller en spændende infinity-skyder. Plugin inkluderer også indstillinger, så du kan begrænse antallet af indlæste fotos, angive en hashtag eller placering at trække fra og mere.

Pluginet leveres endda med Instagram Journal Theme for at gøre dit liv endnu lettere. Dette er godt, hvis du ikke ønsker andre funktioner på dit websted, bare installer det inkluderede tema sammen med plugin, tilføj dit Instagram-bruger-ID, og ​​du er klar til at starte dit websted!

31. EmbedSocial

EmbedSocial - platform til sociale medier værktøjer

EmbedSocial plugin er et WordPress-plugin til visning af albummer på sociale medier på et websted. Det er en professionel platform, der tilbyder funktioner til individuelle og forretningsudviklere, der ønsker at bruge et fuldt understøttet værktøj og villige til at betale en lille pris for det.

EmbedSocial er indlejret på mere end 215.000 websider, og det bruges mest til at fremvise fotogallerier og billedalbum fra begivenheder fra Facebook, Twitter og Instagram.

Platformen er designet til at brugerne kan importere, administrere og gemme fotoalbummer til langvarig brug. Brugere kan endvidere tilpasse albumlayoutet, indstille antallet af fotos pr. Album, vælge hvilke album der skal inkluderes i et galleri, vise de sociale mediefotos i et lysbilledshow og lignende.

Platformen opdateres konstant med nye funktioner, så webudviklere bliver åbent opfordret til at foreslå muligheder, der vil gøre deres liv lettere. For alle nye brugere, der ønsker at prøve platformen, er en 14 dages gratis prøveversion tilgængelig, og den inkluderer alle PRO-funktioner på platformen. God indlejring!

32. Microblog-plakat

Microblog-plakat - Autopublicering på sociale medier

Microblog Poster-plugins til sociale medier til WordPress hjælper dig med at offentliggøre dit indhold til forskellige sociale netværk automatisk. Plugin understøtter flere konti pr. Socialt netværk, hvilket betyder, at du kan krydse post til flere konti på det samme sociale netværk. Ovenpå kan du formatere opdateringsmeddelelsen for at oprette forskellige versioner til dine forskellige sociale netværksplatforme. Plugin er let at konfigurere, bruge og understøtter kortkoder.

33. Widget til social candy (gratis) Jetpack – Social Module (gratis)

Jetpack WordPress Plugin

Det sidste plugin på vores liste er også et af de mest brugte gratis plugins, der findes – Jetpack. Alt, men køkkenvasken stil plugin oprettet af WordPress. Det tilføjer funktioner til WordPress til gallerier, CDN, analyse og selvfølgelig sociale. Jetpack Social Funktioner inkluderer specifikt lette delingsknapper (via JetPack-deling, med understøttelse af 11 store sociale netværk samt e-mail til en ven), widget til sociale medieikoner, Publicer social deling (som du kan bruge til automatisk at dele nyt indhold på alt dit sociale mediekonti), Facebook-likeboks eller side-widget, Twitter-tidslinje og mere, der sætter den øverst i vores bedste social media plugins-roundup.


Indpakning af de bedste sociale medier-plugins til WordPress

Forhåbentlig nød du roundup, og måske besluttede du at prøve en af ​​de bedste sociale medie-plugins til dit WordPress-websted. Hvilket social media plugin (eller plugins) bruger du på dit WordPress-sted? Har jeg udeladt et plugin eller to, som du mener skulle have vist sig i dette indlæg? Lad mig vide dine tanker om hvilke der virkelig er de bedste sociale medier plugins til WordPress i kommentarafsnittet nedenfor!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector