30+ Bedste nyheder & magasinstiltemaer til WordPress

Bedste nyheds- og magasinstiltemaer til WordPress

Vidste du, at 53% af alle amerikanere bruger internettet til at læse nyheder hver dag? Og at tv- og trykte nyheder er ved at falde? Det betyder, at der aldrig har været et bedre tidspunkt at starte din egen online ressource til det nyeste og bedste inden for nyheder, sladder, mode, DIY eller noget andet! Men rolig, vi er her for at hjælpe.


Denne roundup er af vores personlige topvalg af de bedste nyheder og magasiner WordPress temaer. Og hver af dem er perfekte, hvis du er interesseret i at starte en nyblog eller et online magasin. Skål, forhåbentlig kan du finde det, du leder efter!

Disclaimer: WPExplorer er tilknyttet et eller flere produkter, der er anført nedenfor. Hvis du klikker på et link og gennemfører et køb, kan vi foretage en provision.

1. Avis

Aviser WordPress Theme

Hvis du vil starte med, hvorfor ikke bygge dit websted med det tilgængelige nyheds- og tidsskriftstema nr. 1? Avistemaet er top i deres niche af en grund. Dette kraftfulde og fleksible tema er det ultimative valg at skabe et fantastisk nyhedssted, online magasin eller blog. Og med deres nylige opdatering er temaet lettere og endnu bedre at offentliggøre indhold på dit websted.

Avisavnet indeholder 80+ hurtigstartdemoer. Bare importer med et enkelt klik for at få dit sted stylet på få minutter. Eller brug frontend-tagDiv Composer til at oprette dit eget tilpassede design. Tilføj postnet, gallerier, callouts, billedbokse, annoncer, skyder, widgets og mere. Ingen kodning kræves! Og tagDiv Cloud Library er fyldt med 810+ foruddannede layout, som du nemt kan indsætte for at oprette sider endnu hurtigere.

Men indstillingerne stopper ikke der. Indbyggede annoncepladser, typografi, brugerdefinerede widgets (vejr, byttemarked, Instagram, social tæller, forfatterboks, nyhedsbrev osv.), Billedeffekter, SVG-logosupport, “trending now” nyhedstikker, gennemgangssystem, integreret oversættelsespanel, ajax søgning & login, tilpasselig header og sidefod, og så meget mere er alle inkluderet i avisen. Temaet er også GDPR klar og kompatibel med Kontaktformular 7, WPBakery, bbPress, BuddyPress, WooCommerce og mange andre populære plugins.

2. Jannah

Jannah Newspaper, Magazine & AMP News WordPress Theme

Med Jannah får du langt mere end blot et WordPress-tema, der er velegnet til online magasiner og blogs. Der er flere end 20 brugsklare demonstrationer. Hvilket vil hurtigt fremskynde processen med at sammensætte den side, der netop imødekommer dine krav. Vælg den demo, du synes om, og individualiser den, og omdann den til et brugerdefineret design. Det er meget muligt med et så tilpasningsdygtigt tema. Hvad der er ret cool, kan du stemme på din næste favoritdemo. Med nye opdateringer frigives der faktisk nye demoer, som du senere kan bruge til en redesign af et websted.

De integrerede Accelerated Mobile Pages (AMP), udgivere kan nemt oprette mobilklar indhold, der indlæses med det samme overalt. Dette kræver også højere placering af søgemaskiner, hvad der betyder mere trafik og potentielt flere annonceklik.

Ubegrænset side- og sidefodstilarter, Ajax Mega-menuer og mere end 15 skyderlayouter er blot et par af de mange funktioner, som Jannah-temaet leveres med. Værktøjet er super nemt at bruge og med den praktiske sidebygger kan du hurtigt formulere dit personlige mesterværk. For ikke at nævne, Jannah er også kompatibel med BuddyPress til at etablere dit helt eget sociale mediefællesskab.

3. 15zine

15zine HD Magazine & News WordPress Theme

15zine er et netværksklar magasin og nyhedspræmie WordPress-tema. Dette tema er perfekt til at oprette dit eget online magasin eller nyhedswebsted til at dele interessant information med dine læsere. Dette tema er fyldt med funktioner. Nej virkelig. Så mange, at vi ikke engang kunne liste dem alle nedenfor. En af de fedeste funktioner er det indbyggede gennemgangssystem. Uanset om du kører en nyhed eller et magasinwebsted, vil du gennemgå produkter, tjenester, film, mad eller noget andet, og med 15zine tilføjer du anmeldelser lige ud af boksen. Du kan tilføje dine egne anmeldelser, give læserne mulighed for at forlade ratings, tilføje så mange kriterier, som du vil, og vælge, om du bruger stjerner, point eller procenter.

En anden stor funktion er 15zines fleksibilitet. Temaet leveres med en fantastisk sidebygger samt masser af indbyggede muligheder. 4 gittermoduler, 5 blogformater, 6 indlægsformater (galleri, videooverlay, videofunktion, lydindlejring, self-hosted lyd og standard), 4 skyderformater og indstillinger til brugerdefinerede farver og baggrunde er alle indbygget. Andre temafunktioner inkluderer WooCommerce-kompatibilitet, bbPress-integration, tilpassede kortkoder, tilpassede widgets, Ajax-søgning og mere.

4. Status

status-worpdress-tema

Info & DownloadSe demoen

Status er et fantastisk tema design specielt til magasiner, nyheder og redaktionelle blogs. De nemme at bruge eksempeldata gør det nemt at komme i gang. Og brugerdefinerede widgets til dit nyhedsbrev og sociale links hjælper dig med at vokse din online tilstedeværelse på kort tid.

Dette moderne tema inkluderer masser af gode tilpasningsmuligheder inden for den levende WordPress-tilpassning til 1-4 kolonner, højre eller venstre sidebjælke (eller slet ingen!), Brugerdefinerede webstedsbredder, ubegrænsede farver (brug bare farvevalgene), 700+ Google-skrifttyper , tilpassede blogindlæg og mere. Der er endda indbyggede annoncepladser. På denne måde kan du tilføje dine egne salgsfremmende links og billeder eller indsætte Google-annoncer for at starte med at tjene penge på dit websted med det samme!

5. Overskrift

Overskrift Nyheder & Magasin WordPress Theme

Overskrift er et rent og moderne premium-WordPress-tema fra nyheder & magasinstil fra Themeforest. Dette elegant designede tema har et fleksibelt layout, som du kan bruge til at dele nyheder, sladder og artikler om, hvad det nogensinde er, der interesserer dig og dine læsere..

Med overskrift tages alle de hårde dele af oprettelsen af ​​dit nyhedsværdige websted i betragtning. Temaet inkluderer en hel layout og en boksede layout, bare vælg hvilken der fungerer bedst for dig. Og det er super let at tilpasse dit websted, da Headline bruger WordPress Theme Customizer, så du hurtigt kan ændre farver, dit logo og mere og få vist en ændring live, før du gemmer dem. Brug derefter indholdsbyggeren til at oprette dine egne unikke sidelayouts. Temaet inkluderer også 3 bloglayouts (lille billede, stort billede eller gitter) – så du har masser af muligheder for at oprette en unik nyheds- eller magasinside.

Overskrift indeholder også masser af brugerdefinerede widgets (til kommentarer, kontaktformular, gennemgang, bannere osv.), Et komplet klassificerings- og gennemgangssystem, så læserne kan stemme på dine artikler, et dejligt rullende nyheds-ticker, nyttige kortkoder, indbyggede relaterede indlæg og mere.

6. Valenti

Valenti News & Magazine WordPress Theme

Valenti er en elegant nyheds- og magasinstil WordPress-tema tilgængelig på ThemeForest. Dette tema har indbyggede funktioner, så dine kan oprette din helt egen online nyhed, magasin eller sladderside på kort tid overhovedet.

Når du først kommer i gang med temaet, har du masser af brugervenlige indstillinger til at tilpasse dit tema. Brug træk og slip hjemmeside-builder til at oprette dit eget startsidelayout, tilføje menuer til 3 forskellige placeringer, vælge mellem ubegrænsede farver til forskellige sideelementer og mere. Alle disse funktioner gør det muligt for dig at oprette et unikt og unikt magasin eller et nyt sted.

Valenti inkluderer også en super fleksibel blog, som er fantastisk, da hovedfokus for temaet er alle dine fantastiske indlæg! Du kan vælge mellem 4 forskellige blogsayouter på hjemmesiden, 4 forskellige blogformater, 4 blogpostformater med fuld post (fuld bredde, parallax, fuld baggrund eller standard) og 4 postformater (standard, diasshow, lyd og video). Desuden inkluderer temaet indstillinger for vurderinger og anmeldelser, som du kan tilføje til indlæg for at øge læsernes engagement. Dette tema inkluderer masser af andre gode muligheder som tilpassede widgets, flere sideskabeloner, social integration, Google-skrifttyper og meget mere.

7. Offentlig udtalelse

Public Opinion Magazine WordPress Theme

Info & DownloadSe demoen

En ubegrænset farvepalet, brugerdefinerede widgets, fantastiske ad bannerstyringsfunktioner og en live customizer til at hjælpe med at spore ændringer live er en del af, hvad der gør dette tema til et magtfuldt afsætningsmulighed for ethvert nyheds- / medieudgivelsesbureau. Temaet er også fyldt med let at bruge Elementormoduler, så du nemt kan bruge sidebyggeren til at tilpasse dine layout. Temaet gør det nemt at placere videoer, lyd, billeder som en del af indlæg.

8. Heset

Heset Blog Magazine WordPress Theme

Heset er et fuldt responsivt multimedieblad / blog-tema lavet til folk der elsker rent, moderne og minimalistisk design. Temaet leveres med masser af tilpasningsmuligheder, der hjælper dig med at forme dit websted efter dine behov uden at røre ved en kodelinie. Heset kommer med 7 unikke layout på hjemmesiden, og kan let genskabes ved at bruge demoinstallation med et enkelt klik, så temaet ser nøjagtigt ud som det, du ser i live preview. Det anbefales stærkt, hvis du leder efter et velstruktureret WordPress-tema, perfekt optimeret til SEO og sidehastighed.

Der er en række forskellige måder, du kan opnå et personligt og unikt look ved at spille med de forskellige muligheder, som f.eks. Flere fremhævede skyder, overskriftsformater og fremhævede indlæg osv. Dets logiske, brugervenlige widgetside kan hjælpe dig med at tilføje og sortere hjemmeside elementer, du dog kan lide. Heset er også pænt kodet til integration med tredjeparts plugins som Jetpack, WooCommerce, Kontaktformular 7, SiteOrigin Page Builder osv., Der virkelig kan spare dig for meget tid.

9. MagUp

MagUp Modern Styled Magazine WordPress Theme

MagUp er en moderne stil niche-blog, magasin, udgivelse og gennemgang af WordPress-tema med et gæstepositionssystem. En anden kraftfuld funktion er 100% enhedsoptimering. Når de reagerer automatisk på de skiftende dimensioner på enheder, justerer de enkelte emner sig for en passende kollektiv lydhørhed. Ved at bruge det fuldt annonceoptimerede layout kan du tjene penge på dine anmeldelser eller magasin ved hjælp af Google AdSense. Og som nævnt kan du også acceptere gratis gæsteposter til at øge indholdet og tjene penge indirekte gennem AdSense.

Bekymret for personalisering? Det er så let som du kan forestille dig – bare et par klik, trækker og dråber! Der er 5+ unikke temalayouts. Derefter med det indbyggede Visual Composer sidebygger plugin, kan du også oprette nye friske layouts på bare et par minutter. Standardhjemmesiden indeholder et karruseldrevet afsnit over menulinjen med dyb parallakseffekt. I mellemtiden er der flere designvarianter til de enkelte indlægslayouts som Galleri, Link og Citat. Klassiske, smarte og kreative varianter er tilgængelige til det enkelte indlæg. Du kan vælge en af ​​de 8 + foruddefinerede stilarter for hvert galleri, link og citat.

MagUp understøtter også en yndefuld mega-menu. Det har flere varianter. Du kan også gå efter en karruselbaseret stil. Plus understøtter temaet alle indlægstyper inklusive, men ikke begrænset til, tekst, standard, lyd, video, kategori, tag ud over video (Vimeo, YouTube og Daily Motion).

10. CrazyBlog Magazine

Crazyblog Magazine WordPress Theme

CrazyBlog er en pakke med omkring to dusin demoer med frisk og fleksibel design. Syv demoer er magasinlayouter, mens yderligere syv er forbeholdt enkle blogs. I mellemtiden er der også et andet sæt af syv nichebaserede demoer. Det indbyggede premium drag and drop side builder værktøj gør det nemt at tilpasse designerne til dig.

Temaet er fuldt optimeret til enheder, søgemaskiner og en alt omkring interaktiv brugeroplevelse. Hundreder af brugervenlige indstillinger i backend gør det ikke bare let for dig at tilpasse temaet med minimale klik, men også kontrollere og administrere hver eneste ting omkring layout og arbejde lige fra øverste overskriftssektion til bunden af sidefodsområde.

CrazyBlog er fuldt ud annonceoptimeret, hvilket betyder, at der er forskellige annonceplaceringsområder på naturligt passende placeringer på layoutet. Det hjælper dig med at få maksimale annoncevisninger og klik og derved øge indtjeningen. Og med flere tilgængelige indlægsformater kan du fremvise forskellige typer indlæg på forskellige måder. Yderligere tilpasning af hvert layout er også muligt. Du kan også oprette et andet unikt layout ved at tage elementer fra forskellige postformater og arrangere dem på det nye. Andre funktioner inkluderer typografimuligheder, support til e-handel og regelmæssige opdateringer.

11. Sammenfattet

Kurateret Ultimate Modern Magazine WordPress Theme

Kurateret er et ultimativt moderne tidsskrift WordPress-tema, omhyggeligt udformet til at være æstetisk højt, rent og moderne. Et passende WordPress-tema til at vise dine store historier for at få mere opmærksomhed fra verden. En af de fedeste funktioner i Curated er en unik skyder, der hedder “Moz-Slider”, det hjælper så meget med at sikre, at dine nyheder eller indhold er iøjnefaldende for dine læsere. Bygget med et tilpasset gennemgangssystem indvendigt, vil du gennemgå produkter, tjenester, film, mad eller andet.

Kurateret er også fyldt med en kraftfuld og nem Drag n ‘Drop-sidebygger, så du kan have det sjovt med at oprette en unik hjemmeside eller hvad du vil, når som helst du ønsker det. Bare peg og klik for at oprette tilpassede layout! Åh, temaet reagerer også og fungerer godt i enhver enhed fra lille skærmstørrelse til skrivebordsskærmen, hjemmefra eller hvor som helst de kunne være.

12. jagtet

Hunted Editorial Magazine WordPress Theme

Hunted er et magasinetema i redaktionelt stil med et professionelt udseende og rent design. Samt en meget velorganiseret tematilpasning. Temaet blev oprettet til dine historier, artikler, nyheder, modeposter, dekorationstip, livsstil og alt det andet, du kan dele på din blog.

Hunted kommer med detaljeret dokumentation, så du kan nyde temaet uden problemer. Og da Hunted bruger den oprindelige WordPress-tilpasning, er det meget let at tilpasse dit websted. De fleste af de ting, du gerne vil gøre, er kun et par klik væk! Tilpassede Google-skrifttyper, brugerdefinerede widgets, 3 skyder, sekundære menuer, en opfordring til handling, 7 bloglayouts, WooCommerce-support, indbyggede bannerområder og mere er kun et par af temas mange underholdende funktioner.

13. Editum

Editium Clean WordPress Blog Magazine Theme

Editium er et rent Blog / Magazine WordPress-tema designet til at formidle dit indhold på en frisk måde. Nyd en meget nem opsætning, og bring dit websted online på kort tid. Editium passer til mange typer websteder, fra livsstilsblog til et mere indholdsindlæst magasin, uden at glemme nogen minimal blog.

Editium glæder dine besøgende med en behagelig brugeroplevelse på alle enheder, det holder sit design elegant med god brugervenlighed. Det var beregnet med mobil første tilgang og Twitter Bootstrap 3 CSS Framework.

Editium kan tilpasses for at nå brugerens brand, fra farver til typografi med dets magtfulde installationspanel. Mange muligheder tilbydes, og det er nemt at bygge et attraktivt hjem bare ved at trække nogle tilpassede widgets på de to widgets-områder på startsiden. Den hurtige startbjælke kan modtage link til kategorier eller sider eller endda eksterne links, hovedområdet kan modtage indlægsmoduler til at vise artikellister efter kategorier med mange forskellige layouts.

14. Blokering

Block Flat Magazine WordPress Theme

Block er et fladt stilmagasin WordPress-tema tilgængeligt på Themeforest. Dette rene og elegante layout er let at læse, og den tilpassede desatureringseffekt får dit websted til at skille sig ud på nettet. Desuden kan du vælge mellem ubegrænsede farver til forskellige elementer i hele tematikken for at skabe et tilpasset look.

Blokken blev bygget med alle de funktioner, du har brug for for at oprette dit websted. Der er 7 brugerdefinerede postformater (standard, video, lyd, galleri, billede, link, citat, til side), så du kan tilføje dit indhold hurtigt og nemt. Temaet inkluderer også brugerdefinerede widgets, så du kan tilføje reklamer, dit Flickr-feed, en sektion om brugerdefineret Om os og mere til et hvilket som helst widget-klart område. Det er ikke alt. Dette tema er klar til WooCommerce, inkluderer social integration, support til kontaktformular 7, tilpassede skrifttypeindstillinger, tilpassede sideskabeloner og mere.

15. NewEdge

NewEdge responsivt WordPress Magazine-tema

NewEdge er et superfunktionelt og smukt WordPress-tema til magasin- og avissider. Temaet er fuldt responsivt og mobiloptimeret, så det giver en glat brugeroplevelse på enhver platform. Det leveres med Visual Composer træk-og-slip-side-builder, der betyder, at du kan udforme dit magasinwebsted smukt på meget kort tid uden at kode en enkelt linje.

Titlen har flere hjemmesidevariationer, tilpassbare farveskemaer, rige temaindstillinger, socialtæller-tæller-plugin og mere. Det integreres godt med MailChimp-plugin for at gøre din netværksindsats endnu mere frugtbar.

NewEdge har flere dedikerede udvidelser, der forbedrer dit magasin / nyhedswebs funktioner og brugerengagement. For eksempel er der et brugerdefineret poll-plugin, så du kan indsamle brugerfeedback om ethvert problem. Der er også et plugin til annoncestyring, der gør det muligt for dig at administrere annoncer, der vises på dit websted.

16. MH Magazine

MH Magazine Responsive Magazine WordPress Theme

Info & DownloadSe demoen

MH Magazine er et fedt og moderne magasinstil WordPress-tema fra Creative Market. Dette tema er perfekt til at skrive om det, du brænder for og dele din skrivning med verden.

Temaet blev bygget for dig for at sprede nyhederne om hvad du og dine læsere er interesseret i. Hjemmesiden indeholder forskellige indholdsområder til spotlight-artikler, mest populære indlæg og de seneste indlæg i nøglekategorier. På denne måde kan dine læsere hurtigt se dit nyeste og mest populære indhold, så snart de når din side. Derudover inkluderer MH Magazine 25 widgetplaceringer og indbyggede annonceområder, så du kan pakke endnu flere nyheder, artikler og vigtig information, som læserne kan se.

MH Magazine kan også tilpasses, så uanset om du skriver om mode, biler, politik, videnskab eller noget andet, kan du finjustere temaet, der passer til din niche. Tilføj en brugerdefineret baggrundsfarve eller -billede for at afgive en erklæring, vælg farver til forskellige temaelementer (som billedtekst, rammer osv.), Vælg en valgfri anden sidefelt for at oprette et tre-søjles layout osv. Temaet inkluderer masser af andre gode funktioner inklusive indbyggede authorboxes, den responsive FlexSlider 2, en brugerdefineret 404-side, brugerdefinerede Google-skrifttyper og mere.

17. Alpha News

Alpha News WordPress Theme

Info & DownloadSe demoen

Alpha er et WordPress-tema for nyheder og magasiner, oprettet af WPZoom. Dette tema er fyldt med to unikke skins, en stor nyhedsvarsel ticker og mere. Alfa’s lette og optimerede startside, der er fuld af dit indhold. En vist glider til startsiden er foran og midt, og de seneste indlæg fra hver kategori vises elegant.

En stor nyhed & magasin-specifik funktion er Breaking News Ticker. Dette funktionsområde lige under navigationsmenuen ruller kontinuerligt gennem de nyhedsbreve, du rapporterer. På denne måde kan læsere let klikke på en af ​​rulle titlerne for at se indlægget. Der er desuden indbyggede annoncepladser til indtægtsgenerering. Dette er en fantastisk måde at markedsføre dit websteds nyhedsbrev, tilknyttede produkter (eller endda dine egne produkter) eller bare sælge annoncer gennem en tredjepart (som BuySellAds). Temaets andre fantastiske funktioner inkluderer en nyttig faneblad med nylige indlæg, videostøtte og brugerdefinerede kortkoder og widgets.

18. Vinmurer

4

Ikke helt det navn, du ville forvente til en nyheds- / magasinblog, men lad det ikke narre dig! Temaet giver fly-out-navigation til mobiler og tablets en fantastisk funktion at have i denne æra af bærbare smarte enheder. 8 brugerdefinerede widgets, en live-søgefunktion og et gennemgangssystem tilføjer værdi til dette tema.

19. Multinews

2

Multinews kan bruges til en online avis, magasin eller blog, det giver den besøgende en flippende layoutfunktion. Multinews er WooCommerce og BuddyPress integreret. Det leveres med en mega-menu, flere layouts og MailChimp-integration, som er en fantastisk funktion at have, hvis du agter at bruge nyhedsbreve.

20. NEJ

12

Mega-menuskærm med 4 mulige steder for at give det den bedst mulige læsereoplevelse. Et integreret gennemgangssystem og en indbygget teller for likes og visninger hjælper en besøgende med at navigere til det bedste indhold på dit websted.

21. WindowMag

WindowMag WordPress Magazine & Blog Premium Theme

WindowMag er et premium WordPress-tema designet til nyheds- og magasinwebsteder. Med 5 unikke demoer, 3 bloglayouts og 3 header layout, tilbyder temaet sine brugere flere muligheder for at tilpasse webstedet. Installer med bare 1-klik for enhver demo. Som et responsivt væskelayout er det bygget på Mobile First Approach, der gør det til et snit over resten.

Temaet inkluderer også et kraftfuldt og nemt admin-panel med en masse muligheder for alt i temaet. uploade et brugerdefineret logo, favicon, mobile ikoner med forskellige størrelser, vælg en boksede eller fuldbredde eller indrammet layout, vælg en brugerdefineret Google-skrifttype, vælg brugerdefinerede farver og meget meget mere. Med mange muligheder er det nemt at oprette et smukt websted, der imødekommer dine behov. Bare kig på vores temademonstrationer for at se, hvad det kan gøre.

22. Genoplivning

13

Revival har 4 smukke layouts og variationer i fuld bredde / højre sidefelt for enhver side på dit websted, det være sig hjemmesiden eller arkiverne. Det gør det nemt at tilpasse med 33 widgetiserede områder, hvilket gør det muligt at tilføje funktionalitet til enhver del af dit magasin eller blog.

23. Osage

14

Et alsidigt nyhedsmagasinetema, der kan ændres til at vise nyheder om forskellige emner. Fly-out-navigation til mobiler hjælper med at generere mere trafik, efterhånden som flere skifter fra at se det på computere til at se det på mobile enheder.

24. Agazine

15

Agazine er et premium WordPress-tema til online magasiner, og det leveres med 3 header-stilarter, 5 layoutindstillinger og 3 forskellige blog-stilarter. Der er et breaking news-ticker for websteder, der konstant opdaterer deres webstedsfeed i løbet af en dag.

25. Tribune

Tribune WordPress Theme

Info & DownloadSe demoen

Tribune er en WordPress-tema fra klassisk stil, der er perfekt til en nyhedswebsted med gammel skole. Hvis du er interesseret i politik, tech, finans, verdensbegivenheder eller lignende, vil dine læsere elske det rene og velkendte layout af Tribune.

Hjemmesiden er hjertet af Tribune. Funktioner (på startsiden for nyhedslayoutet) inkluderer en breaking news ticker, sektion med fremhævede indlæg, nylige indlæg fra kategorier og en featured sidefodkarusell til alle medvirker til at gøre dit vigtigste skiller sig ud. At pakke i masser af oplysninger, så dine læsere med et øjeblik kan se, hvad der er nyt, hjælper dem med at finde artikler, som de endnu ikke har læst, og finde indlæg, der interesserer dem.

Fordi Tribune blev bygget på ZOOM-rammen, har du masser af gode tilpasningsmuligheder for at gøre temaet til dit websted. Upload et brugerdefineret logo, vælg en brugerdefineret baggrundsfarve eller upload et billede, tilføj tilpassede kortkoder og widgets til dine indlæg og sider, opret og tilføj tilpassede menuer og meget mere.

26. Videnskab & forskning

Science & Research Magazine WordPress Theme

Forskeren er et moderne tema for nyheder og magasiner, der er skabt specifikt med dem i videnskabs- og forskersamfundet. Dette tema har et rent design med et højteknologisk afsnit om nylige indlæg på hjemmesiden. Med muligheder for ubegrænsede farver, skrifttyper, ikoner, responsivt design, brugerdefinerede widgets, side- og postlayouts, social deling, Instagram-feed, RTL og mere, er videnskabsmanden perfekt formuleret, så du kan dele det, der er nyt i dit felt.

27. Ekstra

Ekstra nyheder WordPress Theme

Info & DownloadSe demoen

Extra er en dejlig nyheds- og magasinstil WordPress-tema drevet af Divi Page Builder. Med Extra er det nemt at oprette et tilpasset websted med nyhedsstil ved hjælp af den indbyggede kategori-builder, post- og side-builder, responsivt layout, ratings og anmeldelser, e-handel support (brug WooCommerce til at sælge produkter, du gennemgår eller anbefaler) og elegant styling muligheder.

28. Gazeti

Gazeti News WordPress Theme

Info & DownloadSe demoen

Gazeti er et lydhørt nyheds- og magasin WordPress-tema af WPZoom. Temaets layout egner sig til at sende artikler om aktuelle begivenheder, sladder, trends eller andet emne – plus der er masser af måder for brugere at finde det indhold, der interesserer dem. Hjemmesiden inkluderer en stor featured skyder (som også understøtter videoer) samt fremhævede indlæg fra udvalgte kategorier eller tags.

Temaet er også fuldt responsivt og berøringsaktiveret. Så dine læsere kan klikke eller skubbe sig igennem dine seneste indlæg på næsten enhver enhed, de ejer. Gazeti inkluderer fantastiske tilpassede widgets til også at vise dit indhold. Den faneindholdswidget er hvor du kan liste indlæg i henhold til popularitet, dato, kommentarer eller ethvert andet filter, du ønsker. Derudover er der en fed og mørk funktionsindlæg-widget, der virkelig får dine indlæg til at skille sig ud.

29. Journalist

Journalistmagasin WordPress Theme

Journalist er en ren og enkel blog- og magasin WordPress-tema oprettet til forfattere, der ønsker at dele deres tanker med verden. Temaet inkluderer elegant design af hjemmeside-layouts bygget med en intuitiv træk og slip side-builder, understøttelse af nethindebilleder, brugerdefinerede widgets til dine indlæg, en fleksibel mega-menu, en smart læsefremgangsbar og mere.

30. MightyMag

8

MightyMag er et tema, der kan tjene folk der ønsker at skabe ikke kun nyhedsudgivelser og magasiner, men også gennemgå websteder. Dette tema kan bruges sammen med WooCommerce til indtægtsformål. Gennemgangssystemet kan bruges til at hjælpe med at vurdere artikler i et mediehus baseret på popularitet.

31. 3 kolonne magasin

WordPress-tema med 3 kolonner

Info & DownloadSe demoen

Magazine er et WordPress-tema med 3 kolonner og nyheder designet af Themify. Dette tema blev bygget til at dele artikler, nyheder, tip, tutorials og ideer med læserne. Dette tema er fyldt med indhold. Der er tre menuer – top, hoved og en i sidefoden. Det betyder, at du kan inkludere hver eneste vigtige side i dine menuer, og det gør det nemt for dine læsere at navigere til forskellige dele af dit websted. Magasinet inkluderer også en nyhed og en alarm ticker. Drej gennem vigtige oplysninger for at fange besøgende opmærksomhed. En anden funktion at fremhæve er mega-menuen. De seneste indlæg i en kategori kan vises med miniaturebilleder i en rullemenu fra din hovedmenu.

Magasinet er også helt lydhør og klar til nethinden. På denne måde ser dit websted godt ud på alle typer enheder, og dine læsere kan få adgang til din webstedsformular hvor som helst. Plus hjernen hos Themify inkluderede endda en unik mobil slide-out-menu. På denne måde kan du stadig have din mega-menu på en måde, der kan bruges til mobillæsere. Hvor stor er det?

Magasinet blev bygget ved hjælp af den fantastiske Themify sidebygger. Dette betyder, at du kan bygge dine sider, som du vil have dem. Der er 42 forudbyggede indstillinger, som du kan finjustere, eller du kan starte fra bunden. Magasinet inkluderer også en række indlægslayouts såvel som seks sidepanelindstillinger, så der er ingen mangel på muligheder for oprettelse af sider med dette tema.

32. Mini Magazine

Mini Magazine Light Theme

Info & DownloadSe demoen

Hvis du er en blogejer og ønsker at forbedre dit websted, er det måske tid til at skifte til et premiumtema i stedet for det forældede og dårligt kodede gratis, du bruger. Mini Magazine er et meget rent og forenklet tema oprettet af Templatic og er ideelt til nyheder og sladder blogs.

Hvad jeg kan lide ved dette tema er det unikke layout. I stedet for at vise en masse tekst på hjemmesiden og kategorisiderne er Mini Magazine fotocentrisk. Dette giver dig mulighed for at vise fantastiske miniaturebilleder til dine indlæg, og når en bruger hover over billedet, kan de se postens titel, dato og kategori. Dette vil hjælpe med at gøre din blog mere unik og interaktiv for dine besøgende.

Hjemmesiden til MiniMagazine-temaet kan fuldt ud tilpasses via dynamiske widgets, der er bygget specielt til temaet. Bare træk og slip forskellige widgets for at oprette den hjemmesidestruktur, der bedst passer til dine behov. Ikke mere rod med skabelonfilerne for at opnå en unik startsidelayout.

33. Nyheder Pro

Nyheder Pro WordPress Theme

Info & DownloadSe demoen

News Pro-temaet er et premium nyhedsmagasin WordPress-tema oprettet af StudioPress. Dette er et underordnet tema for det kraftfulde Genesis Framework, ligesom alle StudioPress ‘temaer. News Pro har et rent, iøjnefaldende layout, perfekt til oversigt over aktuelle nyheder og begivenheder. Temaet understøtter også video- og lydfiler, så du kan levere dine nyheder i forskellige medieformer. Desuden er temaet også responsivt WooCommerce klar og inkluderer let designindstillinger via live Customizer.

Afslutter

Der har du det – et ton store muligheder for dit næste websted for nyheds-, magasin- eller blogstil. Alle disse premium-temaer gør det nemt for dine besøgende at læse og gennemse dit indhold, plus mange af temafunktioner har store tilpassede widgets eller postformater, der er specifikke for magasin- og nyhedsstilwebsted. Hvis du har prøvet et af disse temaer, så fortæl os om dine tanker i kommentarerne herunder!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector