30+ Bedste medicinske WordPress-temaer til læger

Bedste medicinske WordPress-temaer til læger og hospitaler

Medicinfaget er et konkurrencepræget felt. Uanset om du er en læge, der søger nye patienter, et fødselscenter, en sundheds- og wellnessorganisation, en lokal klinik eller et netværk af lægekontorer, har du brug for en fantastisk hjemmeside. Medicinske websteder skal være professionelle, lette at læse og omfatte support til billedgallerier, skyderier og selvfølgelig i det mindste en kontaktformular. I dag deler vi de bedste medicinske WordPress-temaer fra hele internettet for at hjælpe dig med at opbygge det moderne og professionelle websted, som din sundhedsvirksomhed kræver.


Dette indlæg er en fantastisk samling af de bedste WordPress-temaer, der passer til læger og sundhedspersonale som helhed. Leder du efter et godt WordPress-tema til dit websted for sundhedsydelser? Er du en WordPress-udvikler, der søger at wow din (e) sundhedsklient (er) med fantastisk design og funktionalitet, der er synonymt med WordPress-temaer? Så læn dig tilbage og nyd vores liste, og del venligst dine tanker i kommentarafsnittet i slutningen!

Disclaimer: WPExplorer er tilknyttet et eller flere produkter, der er anført nedenfor. Hvis du klikker på et link og gennemfører et køb, kan vi foretage en provision.

1. Medin – Medical Center WordPress Theme

Medin - Medical Center WordPress Theme

Medin-temaet er en god måde at opbygge dit medicinske websted på. Uanset om dit kontor er fokuseret på plastisk kirurgi, laserterapi, dermatologi, tandpleje, kryoterapi, pediatri eller enhver anden specialitet Medin er fuld af gode muligheder for at designe dit websted. Temaet er lydhørt og klar til nethinden, så det ser godt ud på enhver enhed, og de indbyggede temlayouts (klinik, kirurgi og tandlæge) gør det nemt at komme i gang.

Du kan også bruge den inkluderede WPBakery-sidebygger til at oprette dine egne tilpassede layout. Bare tilføj sideelementer, og træk og slip dem på plads. Der er før / efter udtalelser, to gallerivarianter, en indbygget formular til reservationsbooking, klistret menu, brugerdefinerede sider og mere. Plus Medin understøtter RTL og er Polylang-kompatibel, så du kan oprette dit medicinske websted på ethvert sprog, du måtte have brug for.

2. MedicinskPRESS

MedicalPress Health & Medical WordPress Theme

Hvordan går din sundhedsmarkedsføring? Hvis du ikke kan sige, at det er fantastisk, er dit WordPress-tema måske roden til dine onde. For at øge kundeemner på dit medicinske websted skal du bruge et målorienteret WordPress-tema, såsom det smukke MedicalPress. Bygget på Twitter Bootstrap, med fire typer aftaleformularer, to typer skyderier og omfattende liste over temamuligheder og andre funktioner, MedicalPress er et fantastisk tema for læger, tandlæger, sundhedsklinikker, hospitaler og kirurger blandt andre. Funktioner inkluderer responsivt design, flersproget support (WPML-plugin), SEO-venlig, Google-skrifttyper, inkluderet tema for børn og fuld dokumentation.

3. I alt

Samlet Multipurpose WordPress Tema Medicinsk Hjemmeside

Info & downloadSe demonstrationen

Med masser af gode funktioner er Total faktisk det eneste WordPress-tema, du har brug for! Selvom dette tema ikke specifikt var designet til medicinske websteder, gør alle de fantastiske funktioner og fleksible indstillinger det let at tilpasse til dine behov. Eksempel 29 i kassen på hjemmesiden for at se, hvordan dette tema muligvis bare passer perfekt til dit medicinske websted. Temaet blev udviklet lige her på WPExplorer og kan prale af følgende funktioner blandt andre: ubegrænset layout, let at bruge Drag & Drop-sidebygger, hurtig opsætning (takket være eksempeldata), WooCommerce klar, brugerdefinerede skrifttypeindstillinger, ubegrænsede farveindstillinger, oprettet af en elite forfatter, fantastisk support, bygget med kærlighed :), hyppige og automatiske opdateringer og meget, meget mere!

Dette er mit foretrukne tema, og jeg har brugt 100+ gennem årene. Det er funktionsrig og support er fremragende. Plus, udvikleren arbejder på at forbedre temaet med regelmæssige opdateringer. – Mike

Total er et fantastisk WordPress-tema for læger og enhver anden professionel inden for sundhedsindustrien (eller enhver anden for den sags skyld).

4. Lægemiddel

Medicenter Health & Medical WordPress Theme

Måske er du ikke en læge, men en marketingspecialist, der er målrettet læger. Ønsker du at oprette en flot marketingwebsted for sundhedsvæsen, såsom Medical Website Academy? Hvis du rungende sagde ja, vil MediCenter WordPress-temaet gå langt i at nå dit mål. Det er ikke slutningen på det. Dette tema er stadig velegnet til læger og andre medicinske relaterede områder.

MediCenter inkluderer to layouts – kasse eller i fuld bredde. På denne måde kan du tilpasse dit temalayout, så det passer til din virksomhed eller velgørenhedsorganisation. Plus begge layouts er lydhøre, så webstedet ser godt ud på alle enheder. Tilpasningerne stopper ikke der. Du kan vælge mellem 6 inkluderede farveskemaer eller oprette et, der er helt dit eget. Dette betyder ubegrænsede farvekombinationer! Der er også over 20+ sidelayouter, 200+ ikoner og 80+ skrifttyper at vælge imellem, så du virkelig kan gøre dette tema til dit eget.

5. Diktat

Diktere sundhed og medicinsk WordPress-tema

Dette 6-i-1 WordPress-tema har et rent og moderne look, der passer til lægenes arbejde. Samtidig kan du bruge temaet til andre skønhedsrelaterede projekter, såsom mode, spa eller salon. Temaet er populært til følgende funktioner: responsivt design, multifunktionelt tema, Visual Composer-integration, Layer Slider-plugin-kompatibilitet, WordPress flersproget support, WooCommerce support, kortkodefunktioner, forbedrede temaindstillinger, SEO klar, avanceret admin panel, parallax sektioner, Google-skrifttyper, Font Awesome-ikoner understøtter og mere. Diktat inkluderer også support og gratis opdateringer.

6. SoulMedic

+ Soul Medic Sundhed og medicinsk WordPress Theme

SoulMedic er udstyret med et fladt og minimalistisk design og er et populært WordPress-tema for læger og sundhedsrelaterede websteder. Temaet har følgende funktioner: SEO klar, WPML / Oversættelseskompatibel, gratis begivenhedskalender plugin, MailChimp Nyhedsbrev widget, WooCommerce support, tematilpasning, mega menuer, fuldt responsivt design, Layer og Revolution skydere, 20 foruddefinerede skins, kortkode funktionalitet, seks typer skabelonsider, fem typer brugerdefinerede widgets, HTML5 + CSS3, Google Web-skrifttyper, fuld dokumentation og mere.

7. Paeon

Paeon Health & Medical WordPress Theme

Er du fast på dit medicinske eller sundhedsrelaterede projekt? Leder du efter et medicinsk WordPress-tema, der bringer din sundhedsmarkedsføring til næste niveau? Paeon er din vej ud. Paeon er let at tilpasse hvad med sit minimalistiske og unikke design og en omfattende liste med temamuligheder. For en lille pris får du et fantastisk WordPress-tema, der brister i sømmene med funktioner som lydhør layout, Google Web-skrifttyper, farvevælger med ubegrænsede farveskemaer, en lydhør skyder, personale og servicestyring, avancerede temaindstillinger, overskrift baggrundsbillede, brugerdefineret widgets, dokumentation og support.

8. Vi bryder os

Vi bryder os om sundhed og medicinsk WordPress-tema

We Care er et WordPress-tema i fuld bredde, men lydhør, der passer til alle sundhedsfagfolk. På destinationssiden finder du en fantastisk skyder med HD-grafik. Dertil kommer, at du får øje på en formular til arbejdsaftale, der hjælper dig med at slå jorden i gang. Andre funktioner inkluderer brede og boksede layout, ubegrænsede porteføljer, ubegrænsede skyder, support, visuel kortkodesgenerator, avancerede admin-indstillinger, IE8-support, Google Web-skrifttyper, Font Awesome-ikoner og AJAX-kontaktformular blandt andre. Du behøver virkelig ikke at bryde banken for at opbygge et fantastisk websted, hvis du giver We Care en chance.

9. Panacea

Panacea Health & Medical WordPress Theme

Hvis du leder efter et elegant og moderne tema til dit websted for sundhedsydelser, skal du ikke lede længere; Panacea har du dækket. Dette parallax-tema kan prale med en overflod af fantastiske funktioner og hjælpe dig med at levere din marketingmeddelelse inden for sundhedsvæsenet uden at bryde en sved. Panacea leveres med masser af funktioner, herunder et responsivt HTML5 + CSS3-design, demo-indhold, retina-billedstøtte, kontaktformular 7-integration, Google-skrifttyper, Font Awesome-ikoner, ubegrænsede farver, brugerdefinerede posttyper, automatiske opdateringer, Bootstrap 3.0, et cetera.

10. Maxi Health

Maxi Health WordPress Theme

Maxi Health er et responsivt medicinsk præmie WordPress-tema perfekt til lærekontorer, tandlæge og andre i sundhedsindustrien. Med nemme temaindstillinger er Maxi Health et godt valg til hurtigt at oprette et websted.

Temaet har to sidebygningsmuligheder. Den første er en brugerdefineret kortkodesgenerator, der kan bruges til at oprette grundlæggende sidelayouts og er perfekt, hvis du vil bruge de indbyggede layout og sidestilarter, der er inkluderet i temaet. Din anden mulighed er at bruge den inkluderede Visual Composer side builder plugin. Uanset hvilken sideopbygningsmulighed du vælger (eller endda hvis du bruger temaet og eksempelsiderne som det er) er der masser af andre nemme indstillinger i admin-panelet og den levende WordPress-tilpasning til at ændre farver, skrifttyper, overskrifter, sidefelt og mere. Andre temafunktioner inkluderer en klistret menuindstilling, admin panel til brugerdefineret tema, FontAwesome ikoner support, brugerdefinerede Google skrifttyper og mere.

11. Medicin

Medicin Sundhed og medicinsk WordPress Theme

Oprettet af CMSMasters, Medicure WordPress-tema er den perfekte løsning til sundheds- og medicinske websteder. De (CMSMasters) fik dette mesterværk lige fra ser ned til funktionalitet. Med store skydere, flere widgetområder, fantastiske farver, servicestyringsfunktioner, blog, attester og mere, er Medicure indbegrebet af WordPress-temaudvikling. Temaet leveres med masser af andre funktioner, så du kan få medicin til at arbejde hårdt for din sundhedsvæsen.

12. Medica PRO

Medica PRO Health & Medical WordPress Theme

Info & DownloadSe demoen

Dette passende navngivne WordPress-tema blev oprettet af ThemeIsle til medicinske fordele. Medica PRO er et professionelt designet (hvilket betyder, at det giver dit websted, at virksomheden zazz) WordPress-tema bedst kendt for følgende funktioner responsive HTML5 + CSS3 design, SEO venlig, cross browser kompatibilitet, nyttige temaindstillinger panel, ubegrænsede farveindstillinger, kortkode funktionalitet, oversættelse klar, god support, widget-klar sidefod og sidefelt osv.

13. Healthflex

Healthflex WordPress Theme

Healthflex er et premium WordPress-tema, udviklet til behovene hos fagfolk inden for medicin og sundhed som læger, hospitaler, medicinske klinikker, læger, wellnesscentre, eShops til sundhedsprodukter og mere. Med en One Click Demo Installer og en bred vifte af demoer er opsætning af dit websted en ubesværet og ligefrem proces. Du kan finjustere og tilpasse næsten alle aspekter af temaet uden kodningskendskab.

Dette WooCommerce-klare tema leveres sammen med den kraftige Visual Composer Drag & Drop Page Builder, Revolution Slider og Redux Options Framework. Disse meget intuitive værktøjer giver dig total kontrol over layoutet på dine sider og deres respektive dele samt udseendet og fornemmelsen af ​​alle tilgængelige elementer, kortkoder og widgets.

Du kan nemt oprette aftalebestemmelsesformularer, tilføje prisplaner, integrere MailChimp-abonnementsformularer, krydre webstedet med Parallax-sektioner og animerede elementer, tilføje Google Maps og meget mere. Med brugerdefinerede farvesæt, hundreder af Google Web-skrifttyper og FontAwesome-ikoner, muligheden for at tilføje tilpasset CSS og JavaScript og tilsidesætte Temaindstillinger på en per-side-basis, er der ingen grænser for, hvad du kan oprette med Healthflex.

14. HealthPRESS

HealthPress Health & Medical WordPress Theme

Velegnet til læger, tandlæger, hospitaler, sundhedsklinikker, kirurger og andre sundheds- eller medicinske steder HealthPress er et andet godt tema at overveje. Live customizer-indstillingerne gør design af dit websted til en leg. Udviklet af InspiryThemes, HealthPress har let og omfattende temamuligheder, yderligere Revolution-skyderen, responsivt design, SEO klar, WPML / Oversættelseskompatibel, kortkodefunktion osv..

15. MedicalPlus

Medicinsk plus - responsivt medicinsk og sundhedsmæssigt tema

Medical Plus er et simpelt fremhævet WordPress-tema, der er let på øjnene. Temaet har et kompakt og minimalistisk design. Men lad ikke det forenklede design smide dig væk, Medical Plus er en smule praktisk takket være utallige funktioner såsom SEO-muligheder, live farvevælger, sidebygger, funktionsrig adminpanel, seks sidefodlayouter, klar til oversættelse, baggrund, logo og font uploader, pristabel, kortkode funktionalitet og meget mere!

16. MEDICO

Medico Health & Medical WordPress Theme

Hvis du elsker Foundation 4-rammerne, lydhørt design og masser af kortkoder, vil du have en god tid med det fantastiske Medico-tema. Medico, der er oprettet af PremiumLayers, kan prale af mange gode funktioner såsom tilpasset widget, en fuldt funktionel aftaleform, avancerede admin-indstillinger, ubegrænsede porteføljer, en visuel kortkodesgenerator, temastøtte, responsivt layout, HTML5 lyd / video support, ubegrænsede farver, Google Web Skrifttyper, Font Awesome-ikoner, og det er fuldt kompatibelt med WooCommerce 2.0.x.

17. MEDICOM

Medicom Health & Medical WordPress Theme

Hvis du ønsker at skabe en formidabel online tilstedeværelse for din sundhedsydelser, skal du bruge dine dollars med omhu. Du har brug for et tema, der tager sig af dine klienter såvel som din banksaldo. For at opnå dette skal du gå efter fantastisk temateknologi og fantastisk design. Medicom tilbyder dig begge, og med et kig på temaet vil du overbevise dig om, at det er nøjagtigt, hvad du leder efter, hvis du har en ting til helsidesskyvere og masser af hvidrum. Dette fuldt responsive tema leveres med fantastiske funktioner, herunder Bootstrap 3.0, Visual Composer Page builder, Font Awesome ikoner, megamenu og tre forskellige bloglayouts blandt andre.

18. Sundhedscenter

Health Center Sundhed & medicinsk WordPress Theme

Dette fuldt lydhøre WordPress-tema tilbyder dig fire typer layout, så du kan ændre udseendet på dit websted med et enkelt klik. Du kan vælge: Hjem + Aftalsformular, Hjem + Brugerdefinerede servicebokse, Parallax Hjem eller Hjem + Én sides menu. Som du kan se, er du godt dækket så vidt estetik går. Men hvad med funktionalitet? Her er nogle funktioner, der er værd at nævne: ingen programmeringsfærdigheder krævet, administratorindstillinger-panel, videotutorials og opsætningsguide, træk og slip side-builder, den populære Revolution-skyderen, gratis opdateringer til levetid og support, WooCommerce osv..

19. Healthcentre

Healthcentre WordPress Theme

Info & DownloadSe demoen

Healthcentre er et premium sundheds- og medicinsk WordPress-tema oprettet specielt til medicinske fagfolk. Dette lydhøre tema er perfekt til hospitaler, klinikker, medicinske forsyningsfirmaer, læger, medicinske blogs og mere. De nemme at bruge farveskemaer, forudindstillede baggrundsindstillinger, sideskabeloner, tilpassede typografimuligheder og indbyggede tjenester og projekter indlægstyper gør dette tema til et fantastisk valg til ethvert medialt websted.

20. Læger Pro

Læger Pro - medicinsk WordPress-tema

Info & DownloadSe demoen

Læger er et dejligt WordpRess-tema, som vi reagerer fuldt ud, SEO optimeret og har masser af tilpasningsmuligheder. Det er helt rigtigt at oprette et websted til et medicinsk center, et professionelt websted for en læge eller et tandlæge-kontor, et salgsfremmende websted for sundheds- og skønhedscentre, en ambulance eller et websted for sundhedsvæsenet til nødsituationer og mere. Temaet er også RTL klar, inkluderer support til hundredevis af Google-skrifttyper, Font Awesome-ikoner, ubegrænsede farver og tema Customizer-indstillinger.

21. Vital Health

Vital Health & Medial WordPress Theme

Info & DownloadSe demoen

Oprettelse af et websted til et sundheds- eller medicinsk websted burde ikke være svært. I stedet for at bruge et tema som Vital gør det super let. Dette tema blev skabt med tanke på læger, tandlæger, terapeuter og andet sundhedspersonale. Dette tema kombinerer understøttelse af indlægstyper som vidnesbyrd, personale og tjenester med masser af tilpasningsmuligheder via WordPress-tematilpasseren for at gøre det nemt at skabe dit ideelle medicinske websted. Vital er også kompatibel med WooCommerce og Gravity Forms.

22. Procare

Procare - Medicinsk WordPress-tema

Info & DownloadSe demoen

Procare til WordPress er et fantastisk tema til mediale websteder. Dette lydhør og SEO-venlige tema inkluderer funktion, du har brug for for at tilføje patientservices, oprette læge- og personaleprofiler og mere. ProCare inkluderer temaindstillinger for 600+ Google-skrifttyper og Ajax-kontaktformular, 300+ netværksklare ikoner, brugerdefinerede farver og meget mere.

23. Medikit

Medikit - Sundhed og medicinsk WordPress

Info & DownloadSe demoen

MediKit WordPress-temaet bruger Google Material Design-principper til forskellige medicinske temaelementer. Det rene og browservenlige design gør MediKit perfekt til alle former for medicin, sundhed, læge, terapeut, hospital og andre lignende websteder. Temaet er klar til oversættelse, inkluderer flere bloglayoutstilarter, 3 sideskabeloner for læge / personale, 3 servicemuligheder, masser af typografimuligheder, 3 menustyper, ubegrænsede farver og meget mere.

24. LT Medical

LT Medical WordPress-tema på siden

Info & DownloadSe demoen

LT Medical er et elegant og responsivt WordPress-medicinsk tema på én side. Udviklerne inkluderer indbyggede muligheder for ubegrænsede farver, brugervenlige kortkoder, et responsivt layout med mere.

25. DW PharmaStore

DW PharmaStore - WP eCommerce Theme

Info & DownloadSe demoen

Hvis du ejer et apotek, vitaminbutik eller et medicinsk forsyningsfirma, er DW PharmaStore det perfekte WordPress-tema for dig. Dette dejlige tema inkluderer fuld support og styling til det populære WooCommerce-plugin. Dette gør det nemt for dig at fremvise dine produkter online. Temaet inkluderer også indbyggede indstillinger til et brugerdefineret layout, analysekode, brugerdefinerede farver, pagination og mere. DW PharmaStore inkluderer endda en sidebygger såvel som sideskabeloner.

26. Puls

Puls-fysioterapi medicinsk WP-tema

Info & DownloadSe demoen

Pulse er en niche WordPress-tema designet til den fysioterapeutiske medicinske industri. Temaet inkluderer funktioner, der er specifikke for fysioterapeuter, sportsmedicinere, rehabiliteringscentre, akupunktur og anden terapipraksis. Udviklet til at omfatte funktioner til tilpassede prisborde, gallerier, kontorsteder, karrierer og mere.

27. MyMedic

MyMedic WordPress Theme

MyMedic er et dejligt medicinsk WordPress-tema, der er både mobilvenligt og brugervenligt. Temaet indeholder indstillinger til tilføjelse af dine sociale links, læge- og personaleprofiler, forskellige afdelingssider, en brugerdefineret reservationsformular, fotogallerier, en fuld blog og mere. MyMedic priser til kun $ 39 for det enkelte tema, men for kun $ 10 mere kan du få Alle temaer pakker fra ThemeJunkie-tema til kun $ 49 (hvilket er en fantastisk aftale!).

28. iMedical

iMedical WordPress Theme

iMedical er et moderne medicinsk WordPress-tema designet til læger, praktiserende læger, dyrlæger, medicinske centre, generel praksis, udbydere af sundhedsydelser, kurbade og mere. Temaets funktioner inkluderer et dejligt responsivt layout, 2 mega-menytyper, en let at bruge sidebygger, et premium-tidsplan-plugin, 5 brugerdefinerede indlægstyper (til læger, afdelinger, tjenester, udtalelser og skyder), tilpassede widgets, SEO-optimeringsmuligheder og mere.

29. Læge

Læge WordPress Theme

Som et all-purpose medicinsk websidebygningsværktøj har Medicalist 9+ fuldt møblerede, nichebaserede hjemmelayouts, som yderligere kan tilpasses til enhver ekstrem og med utrolige lethed. Layoutet på hver side er så rent og anstændigt, at du ikke kan hjælpe med at elske det. Du kan med sikkerhed bruge det til webstederne til læger, hospitaler, klinikker, tandlæger, laboratorier, hæmatologitjenester, øjenpleje, hårtab, stofbutikker og så videre.

Det medicinske alt-i-en-medicinske WordPress-tema har et avanceret aftalestyringssystem. Det giver lægerne og udbydere af medicinske tjenester muligheden for at oprette så mange tidsvinduer, som de vil for deres tilgængelighed. De kan også nævne den tid, de giver hver patient.

Ligeledes er blodlæssystemet hos en læge meget avanceret og sofistikeret. Bloddonationsformularen åbnes som en popup og beder om krævet information fra den person, der donerer. Med det komplette shoppingstyringssystem integreret i temaet kan du endda bruge det til en online medicinsk butik. Eller modtag online betalinger for medicinske tjenester, udstyr og genstande.

Andre avancerede funktioner i temaet inkluderer funktionaliteter, som Henvis en patient, Få gratis konsultation (form), reelle historier, opnåelsesfakta og sider for tjenester, forsikring, afdelinger, team og begivenheder osv..

30. Medicinsk klinik

Medicinsk klinik - Sundhed og læge Medicinsk WordPress-tema

Medicinsk klinik er en fantastisk mulighed for sundhedskontorer af enhver art. Uanset om du er en læge, terapeut, tandlæge eller endda et sundhedsforsikringsagentur, er dette tema fuld af funktioner, som du helt sikkert vil elske. De flere indbyggede stilarter til din blog, portefølje og tjenester gør opsætningen af ​​dit websted hurtigt og nemt. Desuden inkluderer temaet support og styling til WooCommerce, så du også kan sælge dine egne produkter! Andre temafunktioner inkluderer indholdsskabeloner, brugerdefinerede kortkoder, farve- og skrifttypevælgere, mega-menuer, skyderen og mere.

31. Medicare

Medicare - Læge, medicinsk og sundhedsmæssigt tema

Opret dit eget steddesign og sidelayout med Medicare WordPress-temaet. Dette sundheds- og medicinske tema inkluderer specifikke funktioner som før & efter showcase, aftalebestilling, åbne åbningstider / tidsplan, brugerdefinerede medicinske ikoner, estimeringsregner og fuld WooCommerce support. Der er desuden nemme tilpasningsmuligheder som fed skriftbygger, live WordPress-tilpassning og masser af Google-skrifttyper.

Over til dig…

Med denne liste har du overhovedet ingen undskyldning for at bygge et websted med et tema under under gennemsnittet. Vælg en der passer til dine behov, men hvis du har svært ved at vælge, vil jeg gerne (igen) anbefale Total – Responsive Multipurpose WordPress Theme. Kender du til andre fremragende WordPress-temaer for læger? Fortæl os det i kommentarerne.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map