30+ Bedste Kirke- og almennyttige WordPress-temaer

Nonprofit og kirkerelaterede organisationer kræver overkommelige webstedsindstillinger, der giver dem mulighed for at holde størstedelen af ​​deres ressourcer tilgængelige til det arbejde, de blev oprettet til at gøre. WordPress er hurtig, nem at lære og bruge og tilbyder et stort antal indstillinger for webstedets tema. Plus WordPress er sandsynligvis en af ​​de mest overkommelige webstedsindstillinger, der er tilgængelige, da ethvert brugerniveau kan købe og uploade et tema for at oprette deres websted (ingen udvikler kræves).


For et nonprofit eller kirke WordPress-tema er der et par funktioner, du skal have. Det er meget vigtigt at have organiseret information. Besøgende skal være i stand til let at forstå din besked eller dit formål. Et layout med fokuserede nøglefunktioner (såsom mission, programmer, tjenester osv.) Og et lydhør layout er ideelle. Et indbygget donationssystem er også en fantastisk funktion at se efter, men tænk på dette som en bonus, da du altid kan installere en donationer WordPress-plugin senere.

Under hensyntagen til alt det ovenstående søgte jeg højt og lavt efter fantastiske temaindstillinger, som jeg troede du måske kunne lide. Tjek vores top valg af 30 af de største nonprofit og kirkerelaterede WordPress temaer nedenfor!

Disclaimer: WPExplorer er tilknyttet et eller flere produkter, der er anført nedenfor. Hvis du klikker på et link og gennemfører et køb, kan vi foretage en provision.

1. Jubilæum

Jubileumskirke WordPress tema

Jubilee er et hurtigt WordPress-tema med kreativ flair. Vælg mellem organiske, kantede eller firkantede figurer for at give din kirkewebsite det “i dag” look, du ønsker. Det har en “klistret” menu og mobilvenligt design, der gør browsing i det en fornøjelse for besøgende. Jubilee er et smukt, brugervenligt tema lavet for at hjælpe med at få flere mennesker gennem dine kirkedøre. Dette WordPress-tema bruger det gratis Church Content-plugin til at offentliggøre prædikener (podcasting er muligt), begivenheder, campusplaceringer og teamprofiler. Det er meget tilpasselig og sports en indbygget hjemmeside-builder med live preview, som ikke kunne være lettere at bruge.

2. Jorden

Earth Eco Miljø WordPress Tema

Info & DownloadSe demoen

Jordens nonprofit-tema oprettet af WPExplorer, blev oprettet med miljø- og miljøagenturer i tankerne, men er fantastisk til alle almennyttige organisationer. Dette tema har en front-end drag & drop side builder, Aqua Resizer-script til billeder, brugerdefinerede widgets med mere. Dette let anvendelige tema leveres også med en indbygget Ajax-kalender og 3 unikke kalendersideskabeloner (kalender, liste og begivenhedsnet).

3. Gemt

Gemt kirke WordPress tema

Saved er et sofistikeret men alligevel let at bruge WordPress-tema i kirken. Det er den mest imponerende funktion er realtids hjemmeside-builder. I stedet for at skulle købe et kompliceret sidebygger-plugin, skal du blot indtaste Customizer og arrangere widgets. Selve hjemmesiden er et widget-område, som du kan trække en hvilken som helst widget ind i. De kirkecentriske widgets, som temaet leveres med, er specielt designet til brug på hjemmesiden. Dit kirkewebsted vil have et meget tilpasset udseende med det gemte WordPress-tema.

Som et WordPress-tema for kirker har Saved funktioner til ting som prædikener og begivenheder. Indlægstyperne til disse kommer fra Church Theme Content-plugin, som er det højest rangerede plugins-plugin på WordPress.org. Det er gratis. Du kan offentliggøre lyd, video og tekst prædikener. De kan klassificeres efter serier, emne, taler og bog. Automatiske arkiver er tilgængelige for besøgende til at gennemse disse taxonomier, eller de kan se prædikener fra nyeste til ældste.

Begivenheder kan vises i en månedlig kalender såvel som i et listeformat. Gentagne begivenheder kan konfigureres, så du sparer tid. Andre nyttige funktioner Gemt giver til oprettelse af et kirkewebsted er placeringer med kort, personaleprofiler, lister over ministerier og vidnesbyrd. Du kan også podcast dine prædikener og tilpasse farver og skrifttyper. Gemt er en mobilvenlig kirke WordPress-tema. Den videregiver Googles mobiltest med flyvende farver til fordel for telefonbrugere og din kirkes placering af søgemaskiner.

4. Outreach Pro

outreachpro-velgørenhed-wordpress-tema

Info & DownloadSe demoen

Outreach Pro er et rent og enkelt nonprofit og velgørenheds WordPress-tema oprettet af StudioPress. Temaet er en fantastisk hjemmesideindstilling til velgørenhedsorganisationer, kirker, nonprofitorganisationer, hjælpe grupper, miljøvenlige grupper, skolesamlinger, evangelister og mere.

Dette tema er en perfekt start på et websted til en nonprofitorganisation. Outreach inkluderer en fantastisk hjemmeside, der indeholder en fremhævet skyder, vigtige sidekæder og et callout-afsnit. På denne måde kan du tilføje dine vigtigste oplysninger til den side, som brugerne ser først. Som en nonprofitorganisation ønsker du måske at inkludere links til sider om din organisation, din mission, hvornår og hvor du mødes, medarbejdere eller medlemmer af bios eller måske et link til dit nuværende fundraiser eller crowdfunding-projekt. Du kan også indsætte forskellige mediefiler til ethvert indlæg eller side ved hjælp af WordPress mediebibliotek for at tilføje prædikainoptagelser, pdf-begivenhedsflyers eller endda salgsfremmende videoer, som du kan dele med dine læsere..

Outreach Pro er et tema for børn, der er bygget til Genesis Framework. Dette betyder, at Outreach Pro lige uden for boksen inkluderer muligheder for skrifttyper, indlæg pr. Side, gevindkommentarer, reklame, automatisk billedstørrelse, forskellige widgets og mere. Desuden har temaet ekstra funktioner, der er alt, hvad det er egne, inklusive farveskind, sociale ikoner for header og en brugerdefineret header.

5. PoliticalPress

politicalpress-velgørenhed-wordpress-tema

Info & DownloadSe demoen

PoliticalPress er en lydhør politik med politik og kampagnerelateret WordPress-tema tilgængeligt på ThemeForest. Dette tema er en fantastisk måde at få støtte til dit parti eller repræsentant. I politik er image alt, så det er et must at have et top notch websted. PoliticPress leverer på alle fronter. Temaet er elegant og elegant, men helt funktionelt. Hjemmesiden er fed, men ikke overvældende, og indeholder vigtige højdepunkter, du vil dele med dine læsere (f.eks. Nylige blogindlæg og nye galleriemner). Kampagnesporskyderen er en god tilføjelse til startsiden, da den viser brugerne nøjagtigt, hvor du eller din organisation vil være i de kommende måneder (med tilpassede taglines og billeder tilføjet for hver dato).

Du kan nemt tilføje alle de oplysninger, du har brug for om din kandidat eller din sag ved hjælp af PoliticalPress ‘inkluderede sideskabelon til en biografiside. Temaet inkluderer også support til det gratis All-in-One-arrangementskalender WordPress-plugin af time.ly, så du kan tilføje en dekorativ, filtrerbar kalender med alle dine kommende optrædener, taler, fundraisers og andre begivenheder.

6. Biosphere

biosfæren-velgørenhed-wordpress-tema

Info & DownloadSe demoen

Understøt dine miljø- og miljømæssige årsager med Biosphere. Dette lyse og muntre crowdfunding-tema gør det nemt at tilføje hvert af dine forskellige projekter, tilføje gallerier og samle donationer. Desuden inkluderer temaet support til BudyPress sociale netværk, WooCommerce e-handelsbutikker med mere!

7. Exodus

Exodus Church-tema

Exodus er et moderne premium-WordPress-tema for kirke og ideel stil oprettet af ChurchThemes.com. Det fleksible design og de gode funktioner gør dette tema perfekt til religiøse grupper og samfundsgrupper, nonprofitorganisationer og endda små virksomheder.

Oprettelse og styring af dit websted bør ikke tage timer og timer på ende. Og med Exodus vil det ikke. ChurchThemes.com har indbygget fantastiske muligheder, der gør det nemt at opsætte dit websted. Plus at tilføje indhold er en leg. De inkluderede tilpassede indlægstyper til begivenheder, prædikener, placeringer, personale, gallerier og blog sikrer, at du tilføjer dit indhold, hvor det hører hjemme, så dine læsere hurtigt kan finde, hvad det er, de leder efter. Exodus understøtter også flere indlægsformater, herunder tekst, lyd og video prædikener samt nyttige metafunktioner som tilbagevendende begivenheder eller begivenhedsplaceringer.

Vil du også tilpasse udseendet til dit tema? Intet problem – den indbyggede WordPress Theme Customizer fjerner gætteriet fra farvejusteringer og fontændringer. Naviger blot til Customizer fra WordPress-betjeningspanelet og foretag dine designredigeringer (bare klik, ingen kode). Det bedste er, at du kan se dine ændringer i en live preview, før du forpligter dig til dem. Andre temafunktioner inkluderer et brugerdefineret startsidelayout, ubegrænsede sider, upload af brugerdefineret logo, et fladt design, sektionsbannere, avanceret søgning og mere. Exodus inkluderer endda tilpassede widgets til kirketype til at tilføje prædikener, begivenheder, mennesker, give, gallerier og mere til sidebjælken eller sidefoden.

8. Evangelist

evangelist-kirke-velgørenhed-wordpress-tema

Info & DownloadSe demoen

Evangelist er dejlig kirke og ideel WordPress-tema oprettet af ThemeFuse. Dette tema er perfekt til velgørenhedsorganisationer, samfundsgrupper, kirker og andre almennyttige organisationer. En nøglefunktion er begivenhedskalenderen. De fleste kirker og velgørenhedsorganisationer er bygget op omkring samfundet af mennesker, der aktivt deltager. Med den farvekodede detaljerede begivenhedskalender kan du holde medlemmer informeret om kommende møder, begivenheder og fundraisers. Der er endda en kommende begivenhedsafdeling, som du kan tilføje til din startside, så besøgende hurtigt kan se, hvad der foregår. En anden bemærkelsesværdig funktion ved Evangelist er muligheden for at uploade lydfiler. Dette kan bruges til at tilføje downloadbare prædikener, sange, afspilningslister, mødelister, podcasts og mere. Hver vises med en titel og afspil / download-knapper.

9. Tilgivet

tilgivet-velgørenhed-wordpress-tema

Info & DownloadSe demoen

Forgiven er et elegant og moderne WordPress-tema i kirke-stil, med mange nyttige funktioner, som enhver social eller religiøs gruppe vil elske. En side-tilpasning, drag & Drop-bygherre, premium Revolution Slider, kraftfulde prædikamuligheder, WooCommerce e-handelsbutiksupport, brugerdefinerede begivenheder og medarbejdersider plus flere er alle grunde til, at dette tema ville være godt til din kirkeside.

10. Maranatha

Maranatha kirke WordPress tema

Maranatha er et WordPress-tema i kirken med en fantastisk, lang rullende hjemmeside og alle funktioner, som en kirkeside har brug for. Det er meget mobilvenligt og bruger en “klistret” menu, der fastgøres øverst på skærmen, mens du ruller, så den altid er inden for rækkevidde. Dette er især nyttigt for brugere på telefoner. Hjemmesiden indeholder flere sektioner med fotobaggrunde og en parallaxinspireret effekt. Brug disse til at fremhæve din kirkes hovedindhold, såsom en velkomstbesked, din placering, prædikener, begivenheder osv. Det er meget tilpasses – bare træk og slip.

Apropos tilpasning har du kontrol over farver, skrifttyper og meget mere. Upload dit logo eller brug tekst med et brugerdefineret skrifttype. Et udvalg af skrifttyper af høj kvalitet er inkluderet. Og da den bruger WordPress’s Customizer-funktion, kan du se dine ændringer i en live preview, før du ruller dem ud til dine besøgende (se demoen for eksempel tilpasninger). Du kan bringe dit kirkewebsted opdateret med et design, der matcher din kirkes personlighed med dette WordPress-tema. Bemærk også de tynde linje afrundede knapper og det smalle indholdsområde for mere behagelig læsning. Maranatha er designet til dagens brugere.

Dette kirke WordPress-tema bruger det højt klassificerede Church Theme Content-plugin til styring af prædikener, begivenheder, mennesker og placeringer. Du kan offentliggøre prædikener som lyd, video og tekst – plus inkludere PDF-noter. Kategoriser prædikener efter serie, emne, bibelbog, taler og tag. Dens indeksskabeloner gør dette kirketema unikt i forhold til andre. Du kan bruge dem til at oprette en side, der viser din seneste serie, et aktuelt indeks, et prædikearkiv efter dato og mere. Andre funktioner er en fuld begivenhedskalender og en skabelon lavet til at liste dine ministerier.

11. Opstand igen

Genopliv-kirke-velgørenhed-wordpress-tema

Resurrect er et lydhørt, WordPress-tema, der er udviklet af kirke og nonprofit, udviklet til almindelige mennesker – du behøver ikke at være et design eller en koder for at bruge Resurrect til at oprette dit websted. ChurchThemes.com gjorde det nemt for dig at oprette det perfekte websted til din kirke eller nonprofit ved hjælp af den indbyggede hjemmesideskabelon og brugerdefinerede widgets. Så er der Theme Customizer, der gør det hurtigt og nemt at redigere farver, skyderindstillinger og andre ændringer og se dem live, før du gemmer. Resurrect inkluderer også tilpassede indlægstyper til begivenheder, personer, placeringer og prædikener ud over bloggen for at gøre tilføjelse og organisering af dit indhold enkelt.

Hvilket gode er godt indhold, hvis dine læsere ikke kan finde det, de leder efter? Gendanne funktioner med mulighed for at søge prædikener efter emne, serie, taler eller dato. Desuden kan du tilføje kategorier og tags til dine indlæg, så dine læsere og medlemmer kan se de emner, der interesserer temaet. Andre gode muligheder inkluderer personaleprofiler, support med tilbagevendende begivenheder og support med flere placeringer (dette er en fantastisk funktion, hvis du har mere end et sted, et sæt placeringer, hvor du regelmæssigt møder, eller vigtige tilbagevendende begivenhedssteder).

Resurrect har mange andre fantastiske funktioner, som vi har anført nedenfor, såsom masser af tilpasningsmuligheder (farveskemaer, baggrunde, skrifttyper osv.). plus det er let at komme i gang med online temadokumentation, inkluderede eksempeldata og den store support, du får fra ChurchThemes.com-personale. Dette plus mere er, hvad der gør Resurrect til et fantastisk tema for enhver nonprofit!

12. Maisha

Maisha Charity WordPress Theme

Info & DownloadSe demoen

Maisha er en fantastisk velgørenheds- og nonprofit-stil WordPress med funktioner til donationer, integration af nyhedsbrev, BuddyPress sociale netværk og WooCommerce-butik. Det bedste af alt dette tema er let at bruge, så dit velgørenheds-websted kan være i gang så hurtigt som muligt. Temaet blev bygget med fuld støtte til det populære Give WP-plugin. Dette betyder, at du kan indsamle velgørende donationer fra dine lånere lige på dit websted. Ønsker du at tilbyde produkter eller tjenester til fundraise? Intet problem – Maisha er også kompatibel med WooCommerce, så du nemt kan bygge din egen online butik.

Når du bruger temaet, kan du nemt foretage tilpasninger fra live WordPress-tilpasseren. Brug indstillinger til dit layout, skydere, video, logo, farveskema og meget mere til at designe din hjemmeside, så den passer til din branding. Temaet er også klar til oversættelse og inkluderer RTL-support, så det skal fungere godt med de fleste sprog.

13. Lovgiver

Lovgiver Charity WordPress Theme

Info & DownloadSe demoen

Lovgiver er en magtfuld politisk stil WordPress-tema perfekt til politikere og statslige agenturer. 6 farveskind, responsivt design, tilpassede sideskabeloner, MailChimp-integration, filtrerbare porteføljer & gallerier, brugerdefinerede begivenheder og mere er blot et par af de fantastiske muligheder inkluderet i dette tema.

14. Rigtig kirke

real-chuch-velgørenhed-wordpress-tema

Info & DownloadSe demoen

Real Church er et træk og slip-religiøst WordPress-tema, der ville være godt for enhver kirke, social eller anden gruppe. Temaet inkluderer masser af gode muligheder, der gør det nemt at oprette din organisations websted. Brug bare indbyggede funktioner til brugerdefinerede skrifttyper, 3 bloglayouts, 6 sidefodlayouter, ubegrænsede farver, ubegrænsede sidebjælker og masser af tilpassede posttyper (begivenheder, prædikener, gallerier, porteføljer osv.) For at komme i gang.

15. GivAHand

giveahand-velgørenhed-wordpress-tema

Info & DownloadSe demoen

Give A Hand er et kreativt velgørenheds- og nonprofit WordPress-tema, der sprænder med dristige funktioner. Drag & drop-builder er superenkelt at bruge, brugerdefinerede parallax-skydere får dine sider til at skille sig ud, social integration gør det nemt for dine læsere at sprede ordet om din sag, og PayPal-donations support betyder, at du kan skaffe finansiering lige fra din egen websted.

16. Risen

steget-kirke-velgørenhed-wordpress-tema

Risen er et fleksibelt WordPress-tema for kirke og nonprofit, der er tilgængeligt på Themeforest. Dette tema er fyldt med fantastiske funktioner som flere farveskemaer, prædikearkiver, brugerdefinerede skrifttyper, brugerdefinerede widgets og mere, så du kan oprette et websted, der matcher din mission. Temaet er lydhør, så det ser godt ud på stationære og mobile enheder. Du kan vælge mellem et lys eller et mørkt farveskema, vælge mellem hundredevis af tilpassede skrifttyper og endda uploade en brugerdefineret baggrund (eller vælge fra ubegrænsede farver). På denne måde kan du oprette brugerdefineret look på ingen tid overhovedet.

En af Risens bedste funktioner er posttypen Sermon (eller multimedia). Denne indlægstype understøtter mange medieformater, så du kan tilføje en masse oplysninger til dit websted, hvor din menighed, tilhængere og medlemmer kan få adgang til, når de vil. Upload videoer, lydfiler, MP3-downloads og endda PDF-filer. Du kan dele prædikener, bønner, begivenhedsvideoer og næsten alt andet, du gerne vil, eller du synes, at dine læsere ville finde interessante.

En anden bemærkelsesværdig funktion er Kirkens begivenhedskalender. Her kan du tilføje dine servicetider, specielle begivenheder, kontortid, frivillige muligheder og mere. Risen’s brugerdefinerede widgets gør det også nemt at tilføje hurtige links til din kalender, prædikener og begivenheder på enhver side, så dine læsere altid ved, hvad der er nyt, og hvad der foregår.

17. Charity WP

Charity WP WordPress Theme

Charity WP er et premium WordPress-tema oprettet specifikt til non-profit, ikke-statslige organisationer, velgørenhedsorganisationer eller fundraising-kampagner. Dette tema inkluderer allerede 1-klik-demo-importør. Temaet inkluderer også 6 hjemmesidesdemoer, et robust donationssystem, events management, nedtællingsur, separat kampagnemenu og en statuslinje, som både du og din finansierer kan følge. Og en “Doner nu” -knap er altid klar til at dine besøgende kan klikke på. De bliver bare bedt om nogle enkle oplysninger, så kan du få din fond via mange betalingsmetoder såsom Paypal, Stripe eller AuthorizeNet. Meget hurtig og praktisk!

18. Pena

Pena Charity & Nonprofit WordPress Theme

Info & DownloadSe demoen

Pena er et alsidigt, moderne & brugervenligt velgørenhedstema, der er inspireret af dokumentationen “Living on One Dollar”. Temademo er derfor bygget ved hjælp af reelt indhold relateret til dokumentaren og dens mission. Vi håber, at dette også vil hjælpe med at sprede ordet og på den måde støtte denne store sag. Hvis dette tema lykkes med at motivere mindst en person til at hjælpe og donere til denne ædle sag, ville det gøre os meget glade.

Selve temaet er bygget ved hjælp af standard WordPress-funktioner; sider, indlæg, widgets, børnesider osv. Der er ikke behov for tunge sidebygger plugins for at oprette layout præsenteret i demoen. Pena tilbyder forskellige bloglayouts, forskellige header-indstillinger, omfattende farveindstillinger og mere. Det leveres med mange smukt designede sideskabeloner. Temaet understøtter visuelt Giv plugin, der er det mest populære, fleksible og let at bruge WordPress-plugin til at acceptere donationer.

19. NonProfit

organisk-nonprofit-velgørenhed-wordpress-tema

Info & DownloadSe demoen

NonProfit-tema efter organiske temaer er en god mulighed for mange nonprofitorganisationer. De tilpassede overskrifter og baggrunde og flere muligheder for hjemmeside giver dig en nem måde at få dit websted til at skille sig ud.

20. Højde

Elevation Charity, Nonprofit og Fundraising WordPress Theme

Højde et perfekt tema til velgørenhedswebsteder. Det blev oprettet for at forenkle processen med at oprette et fantastisk websted. Temaet er velegnet til at oprette et nonprofit-websted plus det kommer med en masse tilpassede og fleksible funktioner. For eksempel hovedårsager, Awesome Gallery, begivenhedsafdeling, partnerafdeling og så videre. Temaforfatterne har også integreret det med en fungerende PayPal-donationsknap. Dine besøgende kan donere ethvert beløb med PayPal. Du får mest af alt den nødvendige sektion og funktion til et velgørenheds- eller fundraising-websted.

Vis kommende begivenheder på din startside, og inviter dit publikum til at deltage. Det er nødvendigt at vise rigtige ansigter bag en velgørenhedsorganisation eller nonprofitorganisation, så temaet har et tilføjet frivilligt afsnit. Det blev udviklet ved hjælp af en brugerdefineret posttype. Tilføj så mange du har brug for, og vis dem på hjemmesiden. Der er også en mulighed for video på hjemmesiden. Hvis du har en officiel video, er det en god ide at gøre den synlig for andre. Upload det på videodelingswebsted som YouTube ellerVimeo, og tilføj derefter linket til din video til startsiden.

21. Charity Quick Edit

Charity Hurtig redigering WordPress Theme

Info & DownloadSe demoen

Charity er et hurtigt redigeringspræmie WordPress-tema oprettet af Templatic. Dette let at bruge tema giver dig muligheden for at oprette et tilpasset websted på få minutter. QuickEdit Charity-temaet fra Templatic er en god ressource til enhver nonprofit, takket være den lette visuelle builder, der også giver dig mulighed for at ændre layout, farver og andre sideelementer med et klik på en knap. Ingen kodning kræves! Desuden betyder den tilføjede WooCommerce-kompatibilitet, at du kan sælge produkter eller acceptere donationer direkte fra dit eget websted. Andre gode temafunktioner inkluderer WPML-understøttelse af sprogoversættelser, prissætningstabeller, porteføljer, masser af sidebyggerblokke, nyhedsbrevintegration, sociale links og meget mere.

22. Fonden

fundament-velgørenhed-wordpress-tema

Info & DownloadSe demoen

Foundation by Organised Themes er et funktionsbelastet nonprofit-tema. Dette tema har et fantastisk nyhedsbrev og donationsbjælke på hjemmesiden samt indbygget mailchimpanse, SEO og medarbejdersideindstillinger. Temaet er også klar til oversættelse og kommer med tilpassede widgets og integrerede sociale medier.

23. Filantropi

Filantropi WordPress Theme

Info & DownloadSe demoen

Philanthropy er et iøjnefaldende nonprofit og crowdfunding premium WordPress-tema oprettet af ThemeFuse. Dette tema er en fantastisk måde at få støtte og finansiering til din sag – uanset om det er at redde hvaler, bygge brønde eller give lettelse Philanthropy er et godt fundament for dit websted. De inkluderede sideskabeloner og brugervenlige sikringsrammer gør det nemt at tilføje indhold og finjusterende elementer i temaet.

Derudover inkluderer Philanthropy dejlige brugerdefinerede glider, så du kan tilføje inspirerende fotos til din startside, donationsider og mere. Og når vi taler om donationer, inkluderer dette tema nyttige donationssideskabeloner, hvor du kan forklare din organisations projekter, mål, tilføje i gallerier, vise dit nuværende finansieringsniveau og inkludere links til PayPal for at samle hvad dine læsere kan give. Det er ikke alt, dette tema er også fuldt responsivt og nethindeklar, inkluderer masser af kortkoder, har en nyttig begivenhedskalender (med gentagne begivenhedsfunktioner), ubegrænsede farveindstillinger (brug bare farvevalget til at finde din perfekte skygge), understøtter Google-skrifttyper og mere.

24. Eco Natur

Eco Nature WordPress Theme

Info & DownloadSe demoen

Eco Nature er en lys og munter økologi og premium type WordPress-tema fra Themeforest. Dette tema blev oprettet for at hjælpe din almennyttige med at sprede ordet ved at gøre det let at designe dit eget websted. Brug de inkluderede brugerdefinerede indlægstyper til projekter, profiler og mere til at tilføje indhold i en jippy. En anden stor funktion ved Eco Nature er den indbyggede PayPal- og WooCommerce-support. Dette betyder, at du kan tilføje PayPal-donationsknapper til dine projekter, samt starte din egen online butik til fundraise.

Temaet kan gøre meget mere. Du har muligheden for at oprette enkelt- eller flersideside-layout, bruge kortkoder til at tilføje masser af stil (der er 99 kortkoder til ting som tællere, opkald, ikoner osv.), Oprette brugerdefinerede formularer til spørgeskemaer og kontaktformularer og endda tilføj tilpassede widgets til din Flicker, Facebook, Twitter og mere.

25. Advokat

fortaler-velgørenhed-wordpress-tema

Info & DownloadSe demoen

Advocate er et nonprofit WordPress-tema på ThemeForest. Dette tema er fantastisk til alle typer nonprofitorganisationer – inklusive miljøagenturer, politiske tilknytninger, velgørenhedsorganisationer, aktivister og mere. Et par af de mest bemærkelsesværdige funktioner er plugin for begivenhedskalender, donationsside, mange galleri- og porteføljelayouter og ubegrænsede farveindstillinger.

26. Kandidat

Kandidat WordPress-tema

Info & DownloadSe demoen

Kandidat er et moderne og professionelt politisk stil premium WordPress tema. Dette tema ville være perfekt til at fremme en politisk figur, velgørenhedsorganisation, nonprofit eller anden kampagne. Bare installer, tilføj dit indhold, og du er klar til at gå!

En stor funktion ved dette tema er de integrerede plugins. WooCommerce CrowdFunding System giver din mulighed for at føje dine kampagner og projekter til din WooCommerce butik. Plus med Visual Composer og Easy Form til Visual Composer kan du oprette en hvilken som helst side, post eller formular, som du muligvis har brug for – fra kandidatprofiler til personaleansøgninger. Andre temafunktioner inkluderer masser af sideskabeloner, tilpassede widgets og kortkoder, integration af ikoniske skrifttyper, MailChimp-support og mere.

27. OrganicWeb

organicweb-velgørenhed-wordpress-tema

Info & DownloadSe demoen

Organisk web er et miljøtema på ThemeForest. Tilpassede widgets til annoncer og donationer hjælper med at maksimere din almennyttige fundraising, og tilpassede sidetyper og kortkoder giver dig mulighed for at oprette det websted, du har brug for. En automatisk genereret skyder på hjemmesiden er en anden stor funktion.

28. Livline

livline-fundraising-velgørenhed-wordpress-tema

Info & DownloadSe demoen

Lifeline NGO er et lydhør WordPress-tema fra Themeforest, som du kan bruge til dit velgørenheds-, kirke- eller nonprofit-websted. Med fantastiske funktioner inklusive premium Revolution Slider, 8 layout på hjemmesiden og WooCommerce-integration kan du oprette ethvert nonprofit-websted, du har brug for.

29. Frelser

frelser-velgørenhed-wordpress-tema

Info & DownloadSe demoen

Frelser ved ThemeBuddies er et fantastisk nonprofit-tema. Nøglefunktioner inkluderer en featured skyder, begivenhedsblog (med brugerdefinerede datoer), en indbygget kontaktformular og et brugerdefineret admin panel. Flere gallerier og brugerdefinerede widgets er også gode muligheder inden for dette tema.

30. WordPress Aid

hjælp-velgørenhed-wordpress-tema

Info & DownloadSe demoen

WordPress Aid nonprofit WordPress-tema på Themeforest er et fantastisk nonprofit og velgørenhedstema. Dette fantastiske tema har mange unikke funktioner – donations ticker, opfordring til handling, alarm alarmboks og mere. Ubegrænsede farveindstillinger og fantastisk admin-panel (ved hjælp af OptionTree-plugin) sætter dette tema over toppen og giver dig muligheden for at tilpasse dit websted fuldt ud.

31. Kampagne

kampagne-velgørenhed-wordpress-tema

Info & DownloadSe demoen

Kampagnepolitisk WordPress-tema på ThemeForest er fyldt med fantastiske stilarter og funktioner. Temaet leveres med en indbygget begivenhedskalender og WP Email Capture. Valgmuligheder såsom 6 baggrunde, 4 farveskemaer, 2 kropsstile og mere kombineres for at gøre dette tema let at ændre og style efter din smag.

32. Bethlehem

Bethlehem kirke WordPress Theme

Bethlehem er en WordPress-kirke, der kan bruges af almennyttige og velgørende institutioner til at rejse donationer eller af sociale iværksættere til at skare finansiere deres projekter ved hjælp af Give, som er WordPress-plugin til styring af donationer. Disse kan bruges af butikkejere til at sælge produkter online ved hjælp af WooCommerce. Det kan bruges af begivenhedsadministrationsselskaber til at liste og administrere deres begivenheder ved hjælp af Tribe Events Calendar. Temaet tilbyder også kirkerelaterede funktioner som prædikener, ministerier, historier og team. Og det leveres med 3 forskellige demoer med 8 forskellige header-stilarter og 3 footer-stilarter.

33. Velsignelse

Blessing Church WordPress Theme

Info & DownloadSe demoen

Velsignelse er et religiøst og nonprofit WordPress-tema. De vigtigste elementer i dette tema er den udsøgte begivenhedskalender og det uendelige nyttige modul til nyhedsbrev. For enhver organisation er det vigtigt at holde alle involverede og sørge for, at de har let adgang til en tidsplan. Dette sikrer rettidig suppe-middage, fundraisers, auktioner, møder, klædeprøver – uanset hvad. Velsignelsens indbyggede begivenhedskalender er perfekt til netop det. Du kan tilføje alle relevante oplysninger for hver begivenhed – dato, tid, placering (begivenhed et kort) osv. Du kan endda oprette gentagne begivenheder til ting som ugentligt møde eller årlige fester. Dette er en fantastisk funktion, du gerne vil drage fordel af!

Derudover leveres Blessing med en mail-abonnent for at holde medlemmer informeret og ajour om aktuelle nyheder og begivenheder. Du kan nemt sende en e-mail for at underrette medlemmer om en ny begivenhed, da abonnenten er integreret med begivenhedsplanen. Andre gode funktioner ved velsignelse er masser af kortkoder, posttyper, widgets og et avanceret panel med temaindstillinger til tilpasning af temaet. Velsignelse inkluderer også glideren Revolution og Flex-skyderen – begge meget kraftfulde og nyttige skyder. Plus Blessing er fuld lydhør, lokaliseret og leveres med en kontaktformular-konstruktør.

34. Episk

episk-kirke-wordpress-tema

Info & DownloadSe demoen

Epic Church-temaet efter organiserede temaer er et fantastisk responsivt tema designet med kirker i tankerne. Tilpassede widgets til podcasts, integration af mailchimpanse og en lokaliseret oversættelsesfil gør det nemt at distribuere din besked.


Forhåbentlig finder du det perfekte tema til din velgørenheds-, almennyttige, kirke- eller politiske hjemmeside. Hvis du har brugt et af disse temaer, så lad os vide, hvad du gør (eller ikke) kan lide det. Og hvis vi gik glip af et tema, efterlader vi os en note i kommentarfeltet!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map