30+ Bedste bibliotek WordPress-temaer til 2020

Bedste WordPress-katalogtemaer og lister-temaer

WordPress tilbyder masser af fordele, når du bygger et websted: det er let, brugervenligt, plus der er mange kvalitetstemaer og plugins til rådighed for at tilføje enhver tænkelig funktion. Så hvis du vil opbygge et sæt online lister, er følgende liste med bedste bibliotek WordPress-temaer fulde af fantastiske muligheder at vælge imellem.


Der er mange tilgængelige katalogtemaer, der vedrører forskellige emner som begivenheder, festivaler, reklame, virksomheder, turisme, forlagsvirksomhed, ejendom, marked osv. Disse temaer gør det nemt at opbygge en online bibliotek takket være indbyggede muligheder som attester, rubrikannoncer , kommentarer, anmeldelser, Google maps og mange flere.

Men spørgsmålet opstår, hvordan finder du relevante WordPress-temaer til opbygning af et tilpasset bibliotek? Der er mange markedspladser og kilder tilgængelige online, som kan give dig fordelagtige WordPress-temaer til dit projekt. Men vi troede, at vi ville spare dig for besværet og finde det bedste til dig.

Vi søgte på nogle af de bedste WordPress-markedspladser for at finde vores foretrukne temaer. Her er vores samling af de bedste 30+ WordPress-mapper og liste over temaer, der er tilgængelige i 2019.

Disclaimer: WPExplorer er tilknyttet et eller flere produkter, der er anført nedenfor. Hvis du klikker på et link og gennemfører et køb, kan vi foretage en provision.

1. Vejviser

Directory WordPress Theme: Bedste Directory WordPress temaer

Info & DownloadSe demoen

Denne fleksible WordPress-katalogramme gør det nemt at oprette et websted for katalog eller lister. Med muligheder for kategorivisninger, kortnåle, brugerprofiler, tilpasninger, mobil support og mere end 15+ niche-stil børnetemaer tilgængelige Directory har noget for enhver smag. Directory er en komplet katalogløsning, der er pakket ind i et WordPress-tema, der blev oprettet af Templatic. Dette tema inkluderede plugins og underordnede temaer for at gøre det nemt for dig at bruge det til en række fortegnelses- og placeringsbaserede formål.

Directory inkluderer Tevolution-kerne-app-plugin, der understøtter tilføjelsesprogrammer, Directory-oversigts-plugin og Location-Manager multi-city support-plugin (alt fra Templatic). Med disse plugins giver Directory WordPress-tema dig poseren til at administrere verdensomspændende begivenheder, lister, møder og mere.

Dette tema kunne nemt bruges til så mange forskellige websteder – som en begivenhedsvirksomhed med tilbud i flere byer eller lande. Eller til en rejseblog, der kortlægger de bedste steder at spise, drikke og sove i forskellige byer. Eller et turistfirma, der tilbyder forskellige ture eller krydstogter i eksotisk beliggenhed. Temaet ville også gøre et fremragende websted for fast ejendomsliste – og sektionen med begivenheder kunne bruges til at vise åbne huse. Eller en velgørenhedsorganisation kan bruge temaet til at dele nyt om kommende pengeindsamlinger, gåture i samfundet eller marcher og mere. Mulighederne er kun begrænset til din fantasi.

2. FindMe

FindMe - Katalogfortegnelsestema

Info & DownloadSe demoen

Med FindMe kan du oprette fantastiske lister for at opbygge dit eget online bibliotek. Med kraftfulde listeregenskaber, brugervenlige kortkoder, en komplet blog, support til e-handel, gallerier, portefølje, fast eller klistret header, oversættelsessupport, Google Maps og skrifttyper, plus mere FindMe er et fremragende katalogtema omkring.

Hvad der gør dette tema fremtrædende er de utrolige funktioner. Der er en avanceret søgning komplet med support til nøgleord, placeringer, adresse (med radius mulighed), kategorier og tags gør det nemt for brugerne at finde, hvad de leder efter. Så er der de smukke layouts med muligheder for karrusel, murværk eller æske til at fremhæve dine lister. Og det praktiske sociale login og brugerregistrering giver din læser lette muligheder for at få adgang til dit websted.

Men vent – der er mere. FindMe er bygget med fuld kompatibilitet til WP Manager-plugin, understøttelse af OpenTable (indsæt blot dit ID til reservationsformularen) og er klar til brug med tilføjelsen WooCommerce Paid Lists. Med FindMe kunne du hurtigt forvandle din sidekonkurrence til dit vigtigste stress takket være dem mange gode måder at tjene penge på dit bibliotek.

3. Wyzi

Wyzi Business Finder og Social Look Directory Listing Theme

Info & DownloadSe demoen

Wyzi er et premiumkatalogtema, der er rettet mod dem, der ønsker at oprette deres egen virksomhedssøger, servicekatalog eller et andet sted for noteringstilstand. Dette tema er fuld af kraftfulde funktioner, som virksomheder kan tilføje deres egne lister, nye, opdateringer, begivenheder og endda ledige stillinger. På samme tid er Wyzi let at bruge. Brug blot 1-klik-installationen for at komme i gang. Derefter skal du blot vælge mellem 2 fantastiske layouts, tilpasse dine fortegnelser til indsendelsesfelter, designe en tilmeldingsformular, tilføje dit abonnement eller servicepakker (Wyzi er endda WooCommerce-kompatibel), aktiver bookingkalenderen (og admin kommissioner) og du er dybest set klar til at gå.

Andre temafunktioner inkluderer billed- eller kortoverskrifter, verificerede lister, tilpasset søgning, geolocation, YouTube-integration, oversættelsessupport og WP Bakery Page Builder for ultimativ fleksibilitet.

4. Fortæl

Angiv WordPress Directory-tema

Info & DownloadSe demoen

Listify er et af de mest solgte og bedst tilgængelige biblioteks WordPress-temaer. Hvorfor? Det har alt hvad du har brug for for at oprette en brugerdefineret fortegnelse og katalogwebsite komplet med etiketter, anmeldelser, favoritter, regioner, liste over kontaktpersoner, geolocation og endda statistik. Det inkluderede stilkit og drag drop layout builder gør tilpasning til en leg. Plus kraftfulde funktioner til at indsende / kræve en fortegnelse, abonnementer, reklamer, reservationer og betalt adgang gør det nemt at omdanne dit bibliotek til en virksomhed.

Dette tema bygger på den gratis WP Job Manager-plugin og WooCommerce for at gøre tilføjelse af lister og produkter til et stykke kage. Derudover understøtter Listify en række fantastiske gratis og premium plugins for at tilføje endnu mere funktionalitet. Brug tyngdekraftsformularer til at oprette dejlige tilpassede kontaktformularer, eller OpenTable for at tilføje en reservationswidget til dine restaurantfortegnelser, eller endda tilføje anmeldelser via WooCommerce eller WP Job Manager Reviews udvidelsen. Himmelen er grænsen for, hvad du kan lave med Listify, når du begynder at tilføje plugins.

Andre fantastiske temafunktioner inkluderer videobaggrunde, oversigtskort, masser af widgets, social integration, dobbeltmenuer, farveskind med mere. Se på demoen for at få ideer til dit næste bibliotekstilwebsted ved hjælp af Listify.

5. Liste Pro

Visning Pro WordPress Directory Theme: Bedste Directory WordPress-temaer

Info & DownloadSe demoen

ListingPro er et moderne bibliotek WordPress-tema, der indeholder letanvendelige funktioner, hvilket gør det til en fantastisk mulighed for ethvert nichekatalogwebsted. Besøgende elsker “nær mig” radius søgning, foreslået placering i nærheden af ​​dem, avanceret sortering og kraftfuld app-lignende mobiloplevelse. Temaet inkluderer support til nyttige funktioner, inklusive front-end-indsendelser fra brugere, integration af nyhedsbrev og indbygget betalingshåndtering.

Bedst af alt – med ListingPro behøver du ikke købe tilføjede plugins. Alt dit behov er inkluderet. Udviklerne af ListingPro ønskede at oprette noget, som brugere kan købe uden at skulle bekymre sig om yderligere plugins til opbygning af et katalogfortegnelseswebsted. Og det gjorde de nøjagtigt. De skabte en megakræftig alt-i-en-udvidelse for at give brugerne mulighed for at tilføje lister fra front-end og back-end, brugere kan kræve en fortegnelse fra front-end og admin kan acceptere eller afvise fra backend, admin kan generere indkomst ved at oplade brugere ved opgradering til betalt fortegnelse eller endda når de gerne vil promovere deres fortegnelse via det indbyggede industristandard-annoncesystem.

6. Vejviser+

Directory + Annoncer & Directory WordPress Theme

Info & DownloadSe demoen

Directory + er et WordPress-tema, der bruges til at køre enhver form for gule sider, da det understøtter en række oversigtslayouts. Bbrug din egen online fortegnelse over butikker, restauranter, vandrestier, parker eller andet.

Dette tema tilbyder brug af flere formål til en anden slags biblioteksportal. Med dette tema kan enhver nemt oprette en online katalogportal med kategoriserede varer af enhver art – virksomheder, butikker, websteder og så videre. Tilpasning er også let takket være den innovative AIT Page Builder. Det hjælper dig ikke kun med at opbygge dit næste katalogwebsted, men også med alle vigtige indstillinger, du skal konfigurere.

Med dette tema har du muligheden for at oprette din egen header, eller vælge et kort (med flere typer visning), eller du kan bruge en skyder – Let skyder lavet af Ait-temaer eller 3.-parts Revolution-skyderen. Det er op til dig! Med Directory + Theme kan du oprette en fantastisk online forretning i din by eller stat. Bare tænk på en idé, du brænder for, og brug derefter Directory + til at implementere den!

7. Louisiana

Louisiana Responsive Listing Directory WordPress Theme

Dette tema gør det nemt at opbygge og administrere dit bibliotek. Temaet bruger et rent, minimalt responsivt design for at gøre dine lister nemme at læse. Plus med ekstra premium-funktioner som Visual Composer-sidebygger, 100+ side-bygningselementer, 20+ foruddefinerede sider, 3 layout-stilarter, 3 header-stilarter, en sidefods-builder, let demo-importør og meget mere der er masser af fantastiske mappebygningsmuligheder.

8. EVE (begivenheder)

EVE Events Directory WordPress Theme

Dette er et premium WordPress-katalogtema, der specifikt er designet til at liste over begivenheder, så brugerne let kan finde ud af, hvad der sker, hvornår og hvor. Temaet bruger WooCommerce og Listing Manager, så dine fortegnelser kan understøtte avancerede indstillinger for stjerneklassificering, anmeldelser, front-end-indsendelser, pakker, priser og meget mere.

9. Kan ses

Listable Friendly Directory WordPress Theme: Bedste Directory WordPress-temaer

Det er et WordPress-bibliotek af kvalitet og fortegnelsestema tilbyder de hurtige indstillinger for datafiltrering i et design og gør det muligt for brugeren at finde sin søgbare kategori på listen eller kataloget. Med unikke muligheder som kategoriikoner, ratings, callouts, bookmarking og meget mere er dette tema et godt valg til ethvert bibliotek.

10. Directory Builder Pro

Directory Builder Pro WordPress Theme

Info & DownloadSe demoen

Directory Builder er et effektivt WordPress-tema oprettet til rubrikannoncer, begivenheder og enhver anden fortegnelse, der skal tilføjes til biblioteket. Det tilbyder rigelig med funktioner, der gør det til det ultimative oversigtsmappe på markedet, inklusive nyttige listeelementer, annoncepladser, kommentarer, ratings, reservationsstøtte, front-end brugerregistrering / login, gitter- eller kortvisning og endda siden Builder af Visual Composer.

11. ListGo

ListGo Directory WordPress Theme: Bedste Directory WordPress temaer

List & Go er et helt lydhøre WordPress-katalogtema, der er baseret på et ristestillayout, der kan bruges til at fremvise alle typer lister på dit websted. Dette tema giver dig mulighed for at vise indhold på en kreativ og moderne måde takket være 500+ Google-skrifttyper, brugerdefinerede CSS3-animationer, nyttige kortkoder, kort, multi-operationelle heste, premium / tilbagevendende betalinger, Facebook messenger integration og så meget mere.

12. DirectoryEngine

DirectoryEngine Fleksibel Directory WordPress Theme

Info & DownloadSe demoen

DirectoryEngine er et dejligt og organiseret katalogpræmie WordPress-tema oprettet af EngineThemes. Opret et fantastisk online bibliotekside til restauranter, butikker, rejsedestinationer eller andet for at give dine læsere nyttige tip om, hvor de skal hen.

Kender du de bedste steder i byen for at få en stor burger? Eller måske har du en fantastisk liste over ikke gå glip af turistmål i Rom. Du skal godt dele din visdom med andre! I dag forsker de fleste deres rejseplaner, inden de rejser, hvilket betyder, at der er et enormt potentiale for onlinekataloger fuld af anbefalinger. Start din egen i dag ved hjælp af DIrectoryEngine-temaet, som gør det nemt at oprette dit eget online bibliotek på kort tid.

Først og fremmest leveres temaet med masser af indbyggede skabeloner og indholdsblokke for at gøre det nemt at tilføje dit indhold. Som tilføjelse af placeringer til dit websted kan du også tilføje videoer, gallerier, sociale links og endda et kort ud over den mere traditionelle beskrivelse. På hvert indlæg er der også muligheden for at indlæse flere poster, så læsere kan se flere relaterede placeringer uden at skulle navigere til en ny side. Dette er en fantastisk måde at holde besøgende på dit websted længere.

Andre pæne temafunktioner inkluderer en fremhævet placering tilpasset widget, hurtige links til at lide eller dele en placering, en detaljeret avanceret søgning og mere.

13. Javo

Javo Directory WordPress Theme

Javo Directory er et effektivt WordPress-liste-tema baseret på Visual Composer og dets træk- og slipfunktioner. Temaet giver forskellige tilpassede felter, oversigtsider og vurderingssystem, der skal bruges til det tilsigtede formål. Plus Javo er fyldt med premium plugins til sidebygning, skydere og gitre.

14. Wisem-bibliotek

Wisem Local Directory WordPress Theme

Dette tema er nyttigt til at oprette en lang liste over websteder, der handler på daglige markedspladser, online butikker af fysiske produkter, gavebutikker osv. Det giver fleksibilitet til også at tilføje tilpassede felter, indsendelsesformularer og offentlige profiler. Og med frontend-designværktøjerne kan du nemt tilpasse farver, skrifttyper, baggrunde og animationer.

15. Spotter

Spotter Universal Directory Listing WordPress Theme

Dette WordPress-katalogtema er velegnet til brug til liste over flere virksomheder. Det giver mulighed for at lave en liste over virksomheder som fast ejendom, restaurant, hotel, job, bilforhandler osv. Det er perfekt til placering af placeringer, så brugere let kan finde nye spisesteder, shoppe, slappe af og mere.

16. Sælger

Leverandørkatalog WordPress Theme

Brug af dette WordPress-katalogtema vil være til gavn for dig at opføre en liste over bryllupsleverandører og par. Det gør det muligt for leverandørerne at oprette deres virksomhedsfortegnelse online, så par kan planlægge deres bryllup alt fra et websted. Dette er en fantastisk måde for bryllupsplanlæggere at anbefale deres favoritter og for små virksomheder at få ekstra eksponering for bryllupsklienter.

17. MyListing

MyListing Directory & Listing WordPress Theme

MyListing-temaet er perfekt til en række katalog- og oversigtssteder. Temaet inkluderer fordelagtige funktioner til din virksomhed, herunder premium og kræv en fortegnelsesindstillinger, let tilpasning af søgeresultater, liste over indstillinger for foderbestilling, globale fortegnelsestyper, sociale netværk og mere. Temaet er også kompatibelt med Google maps, Yoast SEO, Elementor og Kontakt Form 7.

18. Byguide

Byguide Listing Directory WordPress Theme

Dette fantastiske WordPress-tema giver dig mulighed for at oprette din egen byguide, hvorfor det er på vores liste over de bedste bibliotek WordPress-temaer. Dette tema har også responsivt design, kvalitetsadministratormiljø og flere søgemuligheder. Det er det perfekte tema til at fremhæve højdepunkterne i din by ved hjælp af 3D-kort, animerede skyder, gadevisning, stjerneklassificering og mere.

19. SpotGuide

SpotGuide High Performance Directory WordPress Theme

SpotGuide er et værdsat WordPress-katalogtema, der fokuserer på listen over webstedets funktionalitet. Dette tema har forskellige felter, som giver dig mulighed for nemt at oprette nye metaboxer og liste dem nøjagtigt. Det er også en fordel, at du ikke redigerer kildekoden til tilføjelse af nyt felt. Andre fantastiske temafunktioner inkluderer avancerede Google maps, sammenligning af lister, favoritter, pakker og underretninger.

20. Superliste

Superliste Directory WordPress Theme

SuperList-katalogtemaet indeholder nøglefunktioner, du skal kigge efter i de bedste katalog WordPress-temaer. F.eks. En listetypeadministrator, front-end-bruger-indsendelser, premium-liste-pakker, brugervenlige metaboxer, Google placerer opsamler, evne til at kræve lister, flere betalingsbehandlings- og valutamuligheder, avanceret statistik, anmeldelser, geolocation og mere. Bare installer temaet, brug 1-kliks demoimportøren til at komme i gang og tilføj derefter indhold for at få dit bibliotek hurtigt i gang.

21. DiningEngine

SpisningEngine Restaurant Directory WordPress Theme

Info & DownloadSe demoen

DiningEngine er et af de bedste WordPress-temaer, da det er fokuseret og designet specifikt til restauranter, caféer og bistro-websteder. Det tilbyder yderst tilpassede funktioner til disse typer websteder, da det inkluderer en avanceret søgning, nem restaurant- og begivenhedsstyring, indsendelser, spisedetaljer og mere. Så hvorfor ikke prøve det?

22. DocDirect

DocDirect Healthcare Directory WordPress Theme

DocDirect er et gavnligt WordPress-katalogtema designet til sundhedspersonale. Det blev gjort til at være fuldt lydhør og er nyttigt for patienter at finde en liste over potentielle medicinske centre, sundhedspersonale og til at booke aftaler med deres læger.

23. FoodGuide

FoodGuide - Restaurant & barer Directory WordPress Theme

Restauranter, caféer, crêperier, barer, deli eller take-aways – angiv det hele i din nye katalogportal og gør livet lettere for alle sultne turister (ikke kun) i din by! Takket være FoodGuide-temaet vælger dine besøgende stedet at spise, baseret på deres smagsløg.

Vælg, hvordan du vil style dit websteds overskrift. Du kan bruge Stort kort til at oprette en ren, enkel hjemmeside (med pænt viste stifter, der viser en bestemt fortegnelse, når du har klikket på det), eller 3D-kortvisning, eller tilføje en lille smule dynamik med skyderen. Der er en mulighed for at vælge og tilpasse vores egen Easy Slider og 3rd party Slider Revolution.

FoodGuide-temaet repræsenterer ekstraordinært katalogtema & lister med fokus på restaurantvirksomhed og relaterede tjenester. Til dette specifikke formål er der en masse skræddersyede funktioner og katalogplugins. Hvert plugin blev udviklet til at hjælpe dig med hurtigere og mere bekvem søgning og til bedre oversigtsadministration af webstedsadministratorer eller vareejere.

Et af de inkluderede katalogplugins er det tilpassede Food Menu-plugin. Mad-menu tilføjer til dit tema en mulighed for at oprette og styre aktuelle madmenuer, såsom en daglig menu, a-la-carte eller en speciel menu med dato / tid begrænset. Der er ikke noget problem at indstille dit begrænsede tilbud til rådighed, det samme som tilbagevendende tilbud. Den største fordel ved Food Menu-plugin er, at du aldrig glemmer at stoppe noget begrænset tilbud eller speciel menu. Madmenu gør det til dig!

24. Business Finder

Business Finder: Directory Listing WordPress Theme

Business Finder er et meget tilpasset katalogtema med en sidebygger til at style dit tema på den måde, du kan lide – fordi hver klient har sine egne behov og kriterier, som hans nye websted skal opfylde. I Business Finder kan du justere pris- og markedsføringsstrategien ved hjælp af pakker. Pakker blev udviklet til ejere af varer / lister (dine klienter), så du kan differentiere antallet af varer, muligheden for at promovere featured varer osv. I disse pakker og indstille forskellige priser for dem.

Dette tema er unikt for sit lydhør design og skræddersyede funktioner. Nogle af dem er direkte inkluderet; andre er tilgængelige via udvidede plugins. Plugins åbner for dig nye muligheder – f.eks. Produktanmeldelser tilføjer en mulighed for at gennemse det anførte emne (af slutbrugere). Krav til fortegnelse gør det muligt for vareejer at kræve og styre sin egen vare af sig selv og meget mere!

Der er også en mulighed for at installere en Payment Gateways eller PayPal / Stipe Payment, så dine klienter foretager en betaling for dine tjenester mere praktisk.

Business Finder er IKKE et almindeligt katalogtema som andre. Tema tilbyder forskellige hjemmesider og header-ændringer. Du kan bruge integreret header, billede eller en af ​​mange typer kort. Der er et klassisk kort med stifter for alle tilgængelige poster tilgængelige, gade- eller forretningsvisning og også 3D-visning. Det er op til dig, hvilken mulighed der passer dig bedst.

25. Classiera

Classiera - Classified Ads WordPress Theme

Classiera er et nyt premium klassificeret annoncer WordPress-tema tilgængeligt på Themeforest. Dette tema er bygget med et kraftfuldt adminpanel ved hjælp af Redux Framework såvel som et unikt front-end brugerpanel. Herfra kan brugerne administrere annonceindlæg, redigere og oprette nye. Classiera har også support til prisplaner og ordredetaljer i front-end brugerdashboardet.

Temaet er også fuldt kompatibelt med WPML og de fleste andre sprog-plugins. Dette betyder, at du kan opbygge dit eget websted med flere sprogsannoncer ved hjælp af Classiera. Og med Calassiera kan du bruge Drag & Drop-layoutadministratoren til at pege, klikke på og derefter trække og slippe ethvert afsnit fra et startsidelayout. På denne måde kan du designe et semi-tilpasset design til dit websted.

I Classiera kan du opsætte prisplaner med din egen valuta og kasse med enhver Woo Commerce-understøttet metode. Og med temaet kan du bruge LayerSlider eller Image Slider til dit header. Samt tilføj avancerede søgeannoncer med nøgleord, kategorier, placeringer, Min & Maks pris, varetilstand og kategorier tilpassede felter. Temaet inkluderer også mere end 650 Google-skrifttyper, der får dit websted til at se mere iøjnefaldende ud, plus muligheden for at vise dine kategorier med Font-awesome-ikoner, Flade ikoner eller ethvert PNG-billedikoner.

26. Geo steder

Geo Places City Directory-tema

Info & download

Geo Places er et premium WordPress-tema, der er udviklet for at gøre det nemt for dig at oprette en byportal eller katalogwebsted ved at udnytte CMS-kraften i WordPress og Google maps. Geo steder leveres med en 1-klik-installationsfunktion, der automatisk tilføjer lister, beskrivelser, billeder, widgets, blogindlæg, attester og sider til dit websted. Dette dummyindhold vil gøre det meget nemmere for dig at finde ud af, hvordan temaet fungerer og vil hjælpe dig med at komme lige på sporet. Du kan også slette alt med et enkelt klik og starte fra bunden, hvis du også ønsker det.

Hjemmesiden til Geo Places er strategisk designet til at hjælpe med at tilskynde til maksimal interaktion og eksponering for væsentlige elementer. Og det inkluderer widgets, kort, en billedskyder, tilføjelse af videoer og mere.

Geo Places leveres også med en avanceret søgefunktion, så brugerne nemt kan finde attraktioner, restauranter, hoteller eller hvad end dit websted handler om i nærheden af ​​et givet postnummer.

27. Diamant

Diamond Directory-tema

Info & DownloadSe demoen

Diamond er et rent og elegant katalogpræmie WordPress-tema oprettet af WPZoom. Dette dejlige tema er fantastisk til at oprette byguider, lister over anbefalede butikker eller steder eller andre kataloger.

Med dette tema kan du nemt oprette et vilkårligt antal websteder. Du kan oprette en rejseblog med et bibliotek med de bedste hoteller, restauranter og seværdigheder i en bestemt by. Eller du kan oprette et websted, der deler de bedste husholdere, garner og poolvedligeholdelsestjenester i dit kvarter. Uanset hvad du vil skrive om, når du bruger Diamond vil det være super let at få opsætning. Temaet inkluderer skabeloner med forhåndsvisning af hjemmesider, et tilpasset katalogmodul og masser af widgets, så du kan oprette det ønskede websted.

Temaet inkluderer også fantastiske funktioner til at gøre tilpasning af dit tema enkelt. Den kraftfulde ZOOM-ramme giver dig muligheder for mange af detaljerne gennem temaet, såsom farver, dit brugerdefinerede logo, baggrunde og mere. Temaet er også WooCommerce klar, så du kan tilføje din egen shop med godbidder for at tilbyde dine læsere. Dette ville være perfekt til at sælge kort, byture, nedsatte attraktionskort eller endda produkter fra lokale kunsthåndværkere. Uanset hvad dine behov er, er Diamond en fantastisk mulighed for at oprette et websted til blog og katalogstil.

28. Vantage

Vantage Business Directory Theme

Info & download

Vantage er et premium, forretningsmappe WordPress-tema oprettet af AppTemas. Med enkel installation er det let at starte hosting af virksomhedsfortegnelser. Fuld katalogsider med brugergenererede ratings og anmeldelser, sociale ikoner, tilpasset søgning, brugerdefinerede formularer og Google Maps-integration giver alt, hvad en bruger kunne have brug for for nemt at navigere på webstedet. Ud over de ekspansive katalogfunktioner inkluderer Vantage også brugerdefinerede widgets og AppThemes API (til tilpasning uden at skulle grave i kode).

29. Rejsetilbud (Directory Child Theme)

Rejsetilbud Katalog Børn WordPress tema

Info & DownloadSe demoen

Rejsetilbud er et underordnet tema for Directory WordPress-tema designet af Templatic (temaet # 1 på vores liste). Dette premium WordPress-tema er en detaljeret og professionel løsning til at skabe et avanceret rejseaftale og anmeldelser baseret websted. Du kan oprette din helt egen hjemmeside som Travelocity, Expedia, Orbitz, Hotwire, Bookingbuddy eller Kayak.

Dette katalogtema-tema tilføjer mange gode rejsebaserede funktioner og udnytter alle de magtfulde muligheder, som Directory allerede indeholder. Brug de tilføjede tilpassede felter til tilbud, destinationer, agenturer, afrejsedatoer og længde af ophold, når du tilføjer dine hotel-, fly-, rejse- og aktivitetsaftaler (ud over fotogallerier, beskrivelser, priser og sociale delingslink). Eller endnu bedre – tilbud planer eller betalte abonnementer, der giver hoteller og rejsebureauer mulighed for at tilføje deres egne tilbud til dit websted.

Når tilbud er tilføjet til dit websted ved hjælp af rejsetilbuds fantastiske muligheder, kan brugerne bruge den avancerede søgning til at finde lige hvad de leder efter. Undertemaet understøtter også ratings, så kunderne kan gennemse hvert af deres køb og dele deres oplevelser med andre læsere.

30. Spot Finder (tema for katalogbørn)

Spot Finder Directory WordPress Theme

Info & DownloadSe demoen

Spot Finder er et dejligt børnetema til det populære Directory WordPress-tema fra Templatic. Med Directory & Spot Finder kan du oprette et fantastisk online bibliotek til hot spots, ferieboliger, spisesteder og mere.

I dag søger folk efter en ægte rejseoplevelse. Turister vil bo i niche-ferieboliger eller kroer, spise hvor de lokale spiser og se seværdighederne, der er specifikke for et bestemt sted. Dette er godt for små virksomheder, da det er dem, der hjælper med at gøre et sted unikt, men små virksomheder kan være svære at finde. Det er her du kommer ind. Ved at oprette en online fortegnelse over steder at bo, spise og besøge kan du hjælpe besøgende med at få mest muligt ud af din by.

Opret din egen online ressource for rejsende fra hele verden. Med Spot Finder-barnetemaet (husk, du har brug for det vigtigste Templatic Directory WordPress-tema for at bruge dette underordnede tema) kan du få dit bibliotek til at køre hurtigt. Bare installer temaet og brug de kraftfulde sideskabeloner til at tilføje dit indhold – det er så let! Tilføj din startside, lister, kategorier, personale, din blog og mere med bare et par klik (du bliver selvfølgelig nødt til at tilføje tekst og fotos – men skabelonen tager sig af layoutet for dig). Der er endda en skabelon til en fuldskærms kortvisning af alle dine lister.

Der er mange flere, der gør Spot Finder fantastisk. En enorm funktion er, at det fungerer med katalogtemaet. Directory tilføjer masser af funktioner til geo-tracking, medlemsprofiler, Tevolution-pluginet og mere.

31. Gule sider (Directory Child Theme)

Gule sider bibliotek tema for børn

Info & DownloadSe demoen

Gule sider er et underordnet tema for det enestående Templatic Directory WordPress-tema (igen, det er derfor det er vores nummer 1). Dette betyder, at du skal have overordnet tema for at barnets tema kan fungere. Med gule sider og bibliotek kan du oprette en samling lister fra din hjemby eller fra hele verden.

Det dejlige hvide og gule farveskema på dette tema er påfaldende velkendte for brugerne, så de føler sig hjemme og gennemsøger dine fortegnelser. Tilføj steder til restauranter, kontorer og endda begivenheder. Føj dem derefter til et kort på hjemmesiden. Eller tilføj ikke et kort, og medtag en glider til startsiden i stedet. Uanset hvad du vælger, er det nemt at ændre udseende og fornemmelse af Gule Sider sine hele hjemmesiden er widgetized, så du kan oprette dit eget tilpassede layout.

Føler dig ikke indelukket i det gule farveskema bare fordi temaet hedder Gule sider. Der er masser af farveindstillinger for dig at vælge imellem for at oprette et websted, der fungerer for dig. Desuden er temaet fuldt responsivt, så folk kan bruge dit websted til at finde, hvor de leder efter derhjemme eller på farten.

Temaet inkluderer også alle de fantastiske funktioner i dets forælder, Directory. Det er rigtigt – det massive globale bibliotek, supercharges Google maps, fantastiske brugersider, support til e-handel, indtægtsindstillinger og mere er alle funktionelle med temaet Gule Sider under temaet.

32. Vejviser

Directory Multipurpose WordPress Theme

Directory-multipurpose-temaet er et nyttigt WordPress-bibliotek og lister-stil-tema til ethvert magasin, nyheder, wiki, byguide osv. Det er et fuldt responsivt tema og giver dig fleksibilitet til at oprette ubegrænsede layout på hjemmesiden vha. Drag & drop-builder, brugerdefineret katalogelementer (lister, meddelelsessystem, WooCommerce-kompatibilitet, bogmærkning osv.), indbyggede annoncepladser og mange flere.

33. Lokationer (bibliotekstema)

Steder Directory Børnetema

Info & DownloadSe demoen

Locations er et farverigt premium WordPress-børnetema til Directory-temaet af Templatic. Dette dristige nummer tilføjer livlige kort og detaljer til dit bibliotekside.

Der er en million websteder som Yelp, der anbefaler den bedste restaurant at finde sushi her, de bedste rutsjebaner der, eller endda de bedste steder at besøge, når du rejser til et bestemt land. Uanset hvilken ekspertise du er, er Locations den perfekte måde at dele dine anbefalinger med verden på. Dette er et underordnet tema, så du har også brug for Directory WordPress-temaet for at bruge det. Men dreng er det værd – du deler overhovedet ikke dine yndlingssteder!

Directory-temaet er fyldt med funktioner og funktioner helt alene – inklusive lister, personalsider, geo-tracking, WooCommerce-support, medlemskabsintegration og meget mere. Når du tilføjer under temaet Locations-barn, bliver det bare bedre. Temaet tilføjer i farvekoordinerede kortnåle, en dejlig navigationsmenu i gitterform og lyse og fed farve accenter i hele (check de superladede stjerneklassifikationer, overskrifter, knapper, svævere og mere).

Indpakning af de bedste bibliotek WordPress-temaer

For at designe dit tilpassede online temakatalog, skal du vælge passende WordPress-temaer fra forskellige felter og liste dem systematisk. Det vil dog hjælpe flere virksomheder med at vælge et af de bedste WordPress-temaer til deres specifikke forretningswebsteder og gøre dem venlige for online-brugere.

Gik vi glip af dit foretrukne tema? Eller har du prøvet nogen af ​​vores valg til det bedste bibliotek WordPress-temaer? Fortæl os det i kommentarerne.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map