3 WordPress-plugins til komplet mestring af sociale medier

Det er vanskeligt at forsøge at få succes med marketing på sociale medier. De subtile nuancer, der er involveret i at få folk til at dele dit indhold i en masse, er ekstremt vanskelige at mestre, og man må være meget fantasifuld for at blive viral på Twitter eller Facebook..


Når det er sagt, kan de faktiske igangværende handlinger, der kræves for at lette succesfuld interaktion på sociale medier med dit WordPress-sted, automatiseres uden negative bivirkninger. Hvert nyt indlæg skal deles automatisk til dine sociale medienetværksprofiler, besøgende skal være i stand til at dele dit indhold med lethed, og du skal være i stand til at analysere dit mest succesrige indhold uden at ty til manuel dataindsamling.

I dette indlæg vil jeg anbefale de tre sociale medier WordPress-plugins, du har brug for, for at ovenstående bliver en realitet. Med disse plugins installeret bliver sociale medier-interaktion helt automatiseret, så du kan fokusere på de vigtige aspekter ved at øge din sociale mediers popularitet.

Disclaimer: WPExplorer er tilknyttet et eller flere produkter, der er anført nedenfor. Hvis du klikker på et link og gennemfører et køb, kan vi foretage en provision.

1. NextScripts Social Networks Auto Poster (SNAP)

Du har næsten helt sikkert en Facebook- og Twitter-profil, og du kan have mange andre. Pinterest, Google+, LinkedIn, Tumblr … listen fortsætter. Som sådan kan det være mere end lidt kedeligt at offentliggøre dit friske indhold til alle dine profiler på sociale medier.

Heldigvis er der en automatiseret løsning. Smart akronym til side, SNAP er svaret på den kedelige opgave at offentliggøre nyt indhold på din blog til dine sociale medienetværk. Det giver dig mulighed for at tilslutte din blog til et stort antal sociale mediewebsteder og automatisk offentliggøre frisk indhold til dine profiler, når og når det bliver live på dit websted.

SNAP-opsætningsskærmen.

SNAP-opsætningsskærmen.

Som du kan se, er det muligt at tilpasse den meddelelse, der leveres sammen med dine opdateringer – du kan inkludere dynamiske tags, der vil blive udskiftet med postens titel, beskrivelse, permalink og så videre.

På nogle af de sociale netværk har du muligheder for, hvordan opdateringerne skal vises. Her er et eksempel med tilladelse fra Facebook:

Et skærmbillede af Facebook-displayindstillinger.

Du kan bede SNAP om at sende opdateringer til Facebook i et hvilket som helst af de tre formater, der er anført ovenfor.

Den engangsinvestering, der kræves ved opsætning af SNAP, betales tilbage gang på gang, når du offentliggør indlæg på dit WordPress-sted. Du behøver aldrig at bekymre dig om at promovere dit indhold via dine sociale medienetværk igen, da det bliver gjort for dig.

Selvom SNAP bestemt ikke fungerer som en erstatning for din personlige involvering i dine sociale mediaprofiler (du skal selvfølgelig altid være aktiv og lydhør) gør gør det muligt for dig at automatisere processen med promovering af nyt indhold. Dette burde uden tvivl give dig mere tid til at interagere med andre og yderligere promovere dine sociale medier profiler og blog på andre måder, der ikke så let automatiseres.

2. Digg Digg

Når du har sorteret promoveringen af ​​indlæg via dine sociale mediaprofiler, er det tid til at gå videre til at give besøgende mulighed for let at dele dit indhold via deres egen profiler på sociale medier. Selvom der er et stort antal plugins tilgængelige, der kan gøre dette, refererer jeg altid til Digg Digg som min nummer et valg.

Denne plugin har været i udvikling i årevis og blev erhvervet af de fine folk over kl Buffer sidste år. Deres engagement har været en enorm fordel for den igangværende udvikling af plugin, og brugerne kan nu nyde et solidt og meget funktionelt plugin-deling på sociale medier.

Efter min mening er Digg Diggs bedste funktion den flydende aktiebjælke. Her er et eksempel på det i handling fra min egen blog:

Et skærmbillede af Digg Diggs flydende delelinje.

Denne bjælke sporer for at følge den besøgende rulle, så muligheden for at dele aldrig er ude af syne. Digg Digg giver dig fuld kontrol over placeringen af ​​linjen og også hvilke muligheder for deling af sociale medier, som du har præsenteret (listen over tilgængelige sociale netværk er sjovt omfattende).

Men det er ikke alt – Digg Digg giver dig også mulighed for at placere delingsknapper i begyndelsen og slutningen af ​​indlæg, hvis det er din foretrukne placering:

Digg Digg delingsknapper.

Plugin anvender doven indlæsning, hvilket betyder, at det ikke vil bremse indlæsningen af ​​noget andet element på dit websted. Når det kommer til ressourceintensive sociale medieelementer er dette en fantastisk mulighed. Kort sagt fungerer Digg Digg perfekt og ser fantastisk ud.

3. WP-sociale statistikker

På dette tidspunkt skal du være temmelig klar. Indhold offentliggøres automatisk til alle dine sociale mediaprofiler, og du har gjort det virkelig let for besøgende at dele dit indhold med deres egne tilhængere. På dette tidspunkt er det næste logiske trin at udstyre dig selv med den slags data, der kan hjælpe dig med at analysere populariteten af ​​individuelle stillinger med hensyn til sociale aktier. Med denne form for information kan du forme din fremtidige indholdsstrategi for at offentliggøre indhold, der vil tiltrække flere aktier.

Det bedste plugin, jeg har fundet til dette formål, er WP sociale statistikker. Det kan give dig en oversigt over statistikker om social deling for alle indlæg på din blog. Fordelene ved dette bør være indlysende – det giver dig mulighed for at se nøjagtigt, hvordan hvert af dine indlæg har fungeret på individuelle sociale netværk (og i alt). Denne type information kan hjælpe dig med at forstå den type indhold, der er populært (eller ikke) på dit websted.

Opsætning af WP Social Stats er ekstremt ligetil – når du først har installeret plugin skal du opdatere socialstatistikken for hvert af indlægene på din blog. Når dette er gjort, vil du kunne se sociale delingsstatistikker for hvert enkelt offentliggjorte indlæg.

WP sociale statistikker

Valgmulighederne inden for WP Social Stats er enkle, men alligevel meget effektive. Til at begynde med kan du filtrere indlæg efter kategori, så du kan se, hvilke indlæg der er mest populære for hvert afsnit på dit websted. Du kan også skifte mellem indlæg og sider, hvis du inkluderer sociale delingsknapper på sider. Hver resultattabel kan sorteres efter sociale netværk, så du kan se, hvilke poster der blev delt mest pr. Netværk. Du kan også sortere efter det samlede antal aktier på tværs af alle netværk:

WP Social Stats skærmbillede.

Jeg er sikker på, at du helt klart kan se fordelene ved dette plugin. Det giver dig den slags indsigt, som ellers ville kræve kedeligt manuelt arbejde for at opdage. Desuden vil jeg hævde, at i de rigtige nicher er statistikker om social deling den mest pålidelige markør for popularitet. Et menneske, der vælger at dele et stykke indhold, er langt mere kraftfuld en handling end blot at klikke på et link på en resultatside for søgemaskiner, f.eks..

Omhyggelig analyse af statistikker produceret af WP Social Stats og fremtidig handling baseret på denne analyse kan gøre en stor forskel for din blogs vækst.

Sociale medier mestring er inden for dit greb …

Som jeg sagde øverst i dette indlæg, er det svært at mestre sociale medier.

Det involverer i det væsentlige forståelse af, hvordan din målgruppe tænker, og hvordan de vil reagere på det indhold, du udgiver. Men du kan gøre processen meget lettere ved at automatisere det, der let kan automatiseres og udstyre dig selv med de oplysninger, der giver dig mulighed for at tage informerede beslutninger om din fremtidige indholdsstrategi.

Med ovennævnte tre sociale medier WordPress-plugins er du godt på vej til meget større succes med sociale medier. Hvis du har spørgsmål, kommentarer eller alternative plugin-forslag, skal du skyde væk i kommentarfeltet nedenfor!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map