3 ting, du måske ikke ved om tyngdekraften, udgør plugin

Gravity Forms er det valgte WordPress-plugin for mange strømbrugere og udviklere. I dette indlæg afslører vi en gruppe mindre kendte, men kraftfulde funktioner i dette strålende bygningsprogram.


“Funktionsblindhed” er et udtryk, som jeg bruger til at beskrive, hvordan nogle brugere (inklusive mig!) Arbejder med software. Det henviser til det faktum, at når du bruger et stykke software eller et plugin, vil du ofte bruge de funktioner, du kender, hvilket efterlader en verden af ​​funktionalitet uden for hoveddøren i kulden. Enhver, der har brugt Photoshop, vil vide, hvad jeg mener, du bruger de værktøjer, du kender og resten – ja, vi lærer det en dag, ikke?

Mens mange brugere har forståelse for den grundlæggende brug af plug-in Gravity Forms, nok til at opbygge en form og indsætte den på en WordPress-side, er der en enorm mængde andre seje ting, som dette plugin kan gøre.

Så lad os grave i et af de mest populære WordPress-plugins til at oprette og administrere formularer og vise dig nogle seje ting.

Vis og skjul felter baseret på brugerinput

Du ser dette i formularer overalt på nettet, viser en bruger et nyt felt baseret på input, de har indtastet i et eksisterende felt, nyttigt i mange situationer. For eksempel når en bruger vælger en indstilling fra et afkrydsningsfelt og du gerne vil stille et andet spørgsmål baseret på det svar.

Se på dette eksempel: Hvis brugeren vælger de to første indstillinger, ønsker vi, at intet skal ske, hvis de vælger det tredje, vil vi stille dem det andet spørgsmål.

Tyngdekraften danner betinget logik

Gravity Forms kalder denne funktion Betinget logik. I formeditoren (se næste skærmbillede nedenfor) under det avancerede afsnit er der en mulighed for at slå dette til. Så kan du se, hvor logikken kan indstilles, i mit eksempel vises det andet felt nu kun, når brugeren kontrollerer Darth Vader.

Aktivér betinget logik i tyngdekraftsformer

Temmelig sej hej? Og let at gøre. Dette er bare toppen af ​​isbjerget, tag et par øjeblikke på at lege med disse indstillinger, og du vil se, hvor magtfuldt dette kan være.

Forhåndsbefolkede felter via forespørgselsstreng

Forestil dig denne situation: Du har et WordPress-websted, der har et antal produkter på listen, når en bruger foretager en forespørgsel, vil du gemme dem problemer med at markere en boks for at angive, hvilket produkt de er interesseret i, i stedet registrere siden at de er kommet fra og marker afkrydsningsfeltet for dem.

Her er et eksempel på, hvordan dette felt kan se ud.

Tyngdekraften danner et felt forud for poulet

Så på hver af dine produktsider, hvor du linker til henvendelsesformularen, skal vi opsætte en speciel forespørgselsstreng-URL for at passere produktet til forespørgselsformularen.

Lad os begynde at opsætte feltet. I feltet Gravity Forms skal du vælge feltet og derefter vælge Fremskreden fane. Neden for markér afkrydsningsfeltet for at aktivere dynamisk population for dette felt og indtast et parameternavn; Jeg har brugt det enquiryType, se skærmbillede nedenfor.

Aktivér forpopulation

Nu skal vi placere et link fra en produktside til undersøgelsesformularen, og vi skal sende det produkt, der er relevant for den side. Det er så simpelt som at tilføje parameteren til URL’en som en forespørgselsstreng.

Eksempel: I eksemplet nedenfor bruger du dette som link til forespørgselsskema Gule widgets vælges automatisk.

http://yourDomain.com/enquiry/?enquiryType=Yellow+widgets

Før vi forlader denne, to hurtige tip til

  1. URL-adressen er store og små bogstaver, så hvis du har brugt store bogstaver i parameternavnet, skal du også bruge den i URL-adressen
  2. URL’en skal kodes; kort sagt et plustegn (+), hvor mellemrum normalt ville være

Vis hvor formularen blev udfyldt

Dette sidste tip er godt at se, hvilke sider der konverterer forespørgsler mere end andre. Tag en situation, hvor du har formularen på flere sider på dit websted, eller måske har du den i sidefeltet på dit websted, så det er på alle sider.

Det, vi skal gøre, er at tilføje et skjult felt, som brugeren ikke kan se, som blot sender WordPress-siden gennem formularen. Når du ser det i indgangssektionen i Gravity Forms, er dataene der for dig at se.

Gravity Danner skjult feltFølg disse få trin:

  1. Indsæt et skjult felt i din form (du finder skjulte felter under Standardfelter)
  2. Mærk marken, jeg har kaldt det Sideinfo
  3. Klik på Fremskreden Fanen for at se standardværdien for dit nye felt

Her er her, hvor du indstiller den værdi, der skal overføres gennem formularen. Der er to, du kan vælge imellem: Side / indlægets titel eller den fulde URL på siden eller indlægget – det er op til dig, som du foretrækker.

Gravity Forms indstiller standardværdien

Så der har du tre fantastiske funktioner. Hvis du har et spørgsmål eller ønsker mere information om nogen af ​​disse, bedes du skrive en kommentar!

Hent gravitationsformularer

Klik på banneret nedenfor for at få adgang til Gravity Forms og lære mere om plugin og tjek deres prisindstillinger.

Besøg Gravity Forms

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector