25+ Bedste Hotel WordPress-temaer 2020

Bedste WordPress-temaer til gæstfrihedsvirksomheder

Et websted tilbyder dig en masse eksponering. Og for hotel- og gæstfrihedsbranchen har du brug for et websted, der ikke kun er smukt, men også let at bruge. Angiv de bedste hotel WordPress-temaer (efter vores mening), og din søgning efter den perfekte skabelon slutter her.


Vi har dækket de bedste reservationsformular-plugins før, men dagens indlæg er en prøveudtagning af nogle af de bedste hotel WordPress-temaer på nettet. Du er velkommen til at bruge ethvert tema i denne samling til at oprette et bookingwebsted eller vise dine hoteltjenester.

Det er tilstrækkeligt at sige, at alle temaer på denne liste er lydhøre og følger de bedste webstandarder. Vælg bare et, opret et tema for børn, tilpas væk og tag din hotelvirksomhed til det næste niveau.

Hvis du er klar, lad os starte med vores valg af de bedste hotel WordPress-temaer (en hurtig note – vi kunne kun dække så mange i dag, men hvis du har et tema at tilføje, så lad os vide det i kommentarfeltet).

Disclaimer: WPExplorer er tilknyttet et eller flere produkter, der er anført nedenfor. Hvis du klikker på et link og gennemfører et køb, kan vi foretage en provision.

1. Booklium

Booklium Hotel WordPress Theme

Info & downloadSe demonstrationen

Booklium-hotel- og udlejnings WordPress-temaet er en kraftfuld og funktionsrig mulighed for at fremme indkvartering i enhver skala. Hotel, hostel, pensionat, bed and breakfast, villaer – alle disse kan skabe et stilfuldt og elegant websted takket være Bookliums moderne design og kraftfulde styringskerne.

Booklium tilbyder 5+ unikke demoer, der kommer så tæt på dine behov som muligt, med hver demo, der er afsat til en separat indkvarteringstype (hotel, villa, hostel osv.). For at gøre din oplevelse endnu mere strømlinet, bliver alle eksempeldata automatisk øjeblikkeligt takket være den indbyggede demoimportfunktion med et enkelt klik.

Når det kommer til styring af dine indkvarteringer, inkluderer Booklium det premium MotoPress Hotel Booking-plugin, der kommer helt gratis med temaet. Hotelbooking tilføjer en troværdig og kraftfuld styringskerne til dit websted. Blandt dens funktioner er ubegrænset indkvartering, flere reservationer i en regning, mobil-klar ejendom søgeformular med brugerdefinerede attributter, fleksible reservationsregler, variabel prisfastsættelse, OTA-synkronisering, reserverbare ekstra tjenester og mere.

Booklium er ikke kun en moderne og stilfuld skabelon, men også et kraftfuldt værktøj til at strømline din virksomhed. Med det kan du nemt opbygge dit websted, tilføje boliger, administrere reservationer og modtage betaling (understøttes flere online betalingsportaler).

2. Hotello

Hotello Hotel Booking WordPress Theme

Info & DownloadSe demoen

Hotello er et fantastisk hotel WordPress-tema skræddersyet til enhver gæstfrihed. Temaet er designet til at gøre det nemt at oprette dit hotelwebsted. Installer en hvilken som helst af prøvedemonstrationer med kun to klik. Brug derefter den medfølgende sidebygger og tilpasningsmuligheder til at style dit websted. Med tilpassede SVG-ikoner, 850+ Google-skrifttyper, farveindstillinger og mere er dine indstillinger stort set uendelige.

Men hvad der adskiller Hotello er de inkluderede gæstfrihedsspecifikke funktioner. Temaet leveres med et komplet hotelbookingssystem, der er klar til reservation. Du kan endda acceptere betalinger online! Plus room manager gør det nemt for dig (og gæster) at kontrollere tilgængelighed baseret på dato eller antal personer. Vil du tilbyde rabatter midt i ugen eller øge priserne for din højsæson? Intet problem – Hotello understøtter fleksible priser.

Andre vigtige funktioner inkluderer GDPR-kompatible reservationsformularer, flersproget / oversættelsessupport, cross browser-kompatibilitet og et fuldt responsivt design. Så uanset hvornår, hvor eller hvordan gæster besøger dit hotelwebsted, vil det se smuk ud hver gang.

3. Oceanica

Oceanica Hotel WordPress-tema med reservationssystem

Oceanica Hotel Booking WordPress-tema kommer med et elegant, elegant design og et brugerdefineret WordPress-reservationssystem. Så hvis du bygger en hjemmeside til et hotel, bed and breakfast, lejligheder, ferieudlejning eller en lignende virksomhed, er dette tema en ultimativ løsning til dine formål.

Oceanica kan tilpasses fuldt ud – det leveres med ubegrænsede farver, 3 redigerbare menuer med header og 1 sidefod, layouts på fuld skærm og gitter, integreret WordPress-funktionalitetsintegration og mange flere gode funktioner.

Dette hotel-tema er drevet af MotoPress Hotel Booking-plugin til WordPress, som er fuldt ud dedikeret til gæstfrihed. Med sin hjælp kan du oprette en boligfortegnelse på en smuk måde, aktivere direkte betalinger og synkronisere alle dine bookinger på tværs af rejskanaler som Airbnb.

Desuden giver reservationssystemet dig mulighed for at oprette en fleksibel sæsonpriser og indstille priser for overnatningssteder, tilbyde online værelsesreservation med eller uden betaling, sælge ekstra pakker og tjenester, blokere bookingmulighed for bestemte datoer, konfigurere automatisk eller manuel bookingbekræftelseskontrol, oprette rabatkuponer for rejsende, se og administrer alle bookinger via en praktisk backend-kalender, synkroniser alle direkte webstedsbestillinger med dem fra online rejsebureauer som Booking osv..

4. Bellevue

bellevue hotel wordpress tema

Info & DownloadSe demoen

Bellevue er et lydhør præmie WordPress-tema til Bed & Breakfast og hoteller. Dette smukke WordPress-tema er bedst til ferieudlejning, strandhuse, hytter, sommerhytter, hytter og hoteller. Dette tema har det hele. Det inkluderer alt, hvad du kan forvente af et premium WordPress-tema, og det vil hjælpe dig med at opbygge et fantastisk hotel- eller bed & breakfast-websted.

Bellevue har nichespecifikke funktioner, der gør det lettere at køre din Bed and Breakfast, Hotel eller Feriehusudlejning. Tilgængelighedskalendere, reservationsformularer, tilmeldingsformularer og et online betalingssystem er et par af de medfølgende funktioner.

Online-transaktioner kan let tilføjes takket være inkluderingen af ​​WooCommerce. Bellevue inkluderer 7 smukke nichespecifikke demoer til unikke indkvarteringsstilarter. Bellevue inkluderer også 5 stiliserede logoer, 50 lagdelte Photoshop-filer, Pro-versionen af ​​Master Slider og Premium-versionen af ​​WP Booking System samt support til flere nyttige WordPress-plugins.

Dette WordPress-tema hjælper dig med at forenkle og automatisere bookingprocessen, imponere dine besøgende med smukt design og konvertere kunder med tilgængelighedskalendere, indbyggede formularer og købe sider.

5. Udfold

Udfold responsivt multi-purpose WordPress-tema

Info & DownloadSe demoen

Kriesi er en velkendt WordPress-temaforfatter takket være mesterværker som Enfold. Enfold er bygget på Avia Framework og er et ægte kunstværk.

Med 30+ demoer behøver du ikke at bygge dit websted fra bunden. Du kan importere demos øjeblikkeligt, tilpasse omfattende og endda blande funktioner fra forskellige demoer.

Enfold indeholder en træk-og-slip-indholdseditor, der hjælper dig med at supercharge dine layout på måder, der ikke kan forestille sig. Derudover har dette hotel WordPress-tema et fantastisk admin-område og dokumentation.

For at starte op, priser kunder ofte Kriesi for fremragende support, så du er i gode hænder.

6. Hotel Master

hotel master wordpress tema

Info & DownloadSe demoen

Hotel Master tilbyder dig et elegant design og kraftfulde funktioner i en pakke. Jeg mener, dette gæstfrihed WordPress-tema kommer med indbyggede funktioner såsom et reservationssystem, gallerier, reservationer og porteføljer blandt andre.

Hotel Master er det perfekte WordPress-tema til typiske restauranter såvel som hoteller, der tilbyder overnatning. Det er utroligt nemt at tilpasse og tilbyder dig ubegrænsede muligheder for at dreje dit websted, uanset hvilken måde du ønsker.

Temaet formår stadig at forblive fri af kodeudblæsning, hvilket betyder, at du får sider med hurtig indlæsning og bedre brugeroplevelse. Det må være hemmeligheden bag et stort tema; tilføj alle de kritiske funktioner uden oppustethed.

Hotel Master går ud over design og tilbyder dig et hoteladministrationssystem uden enorme omkostninger eller en stejl indlæringskurve.

7. Belafonte

Belafonte Hotel WordPress Theme

Info & DownloadSe demoen

Belafonte er et lydhørt og minimalistisk hotel & gæstfrihed WordPress-tema designet af Hermes Temaer. Dette tema er pixel perfekt til hoteller, kroer, resorts, timeshare, bed & breakfast og endda private ferieudlejningssider. Det rene layout, den enkle lodrette menu, lydhør design og elegante gallerier gør dette tema til et godt valg for maleriske steder, der ønsker at tiltrække nye besøgende.

Temaet bruger lette sideskabeloner, så du kan få dit hotelsted hurtigt op. Belafonte-hjemmesiden er designet til at fremvise din fotografering og har et lysbilledshow til billeder i høj opløsning. Tilføj dine værelser og suiter ved hjælp af sideskabeloner og sektioner til information, billedgallerier og priser. Og social integration opfordrer gæsterne til at dele dit websted med alle deres venner.

Belafonte inkluderer alle de fantastiske funktioner, du kunne forvente af et kvalitetshotel og gæstfrihed WordPress-tema. Tilføj værelser med fulde beskrivelser og funktionsliste, et nyttigt tabel med værelser og priser, så gæsterne kan se dine priser med et øjeblik, gallerier af dine begivenheder eller dine faciliteter, og endda tidligere kundevurderinger, så potentielle gæster kan gøre sig rede. Plus kontakt- og reservationsformularen er en god måde for gæster at sende dig en note om deres anmodede ophold, så du nemt kan holde styr på, hvem der kommer, og hvornår.

Andre gode temafunktioner inkluderer en kommende begivenhedsafdeling (fantastisk til udstationering om sommerluaus, vinterskiture, spa-weekender og mere), en fuld blog, hvor du kan skrive om, hvad din virksomhed har været med, og masser af nyttige sideindstillinger, du kan bruge til at tilføje sider til spisesteder, saloner, træningsfaciliteter og mere.

8. Hotel Calluna

hotel calluna wordpress tema

Info & DownloadSe demoen

Store funktionskasser, store skrifttyper og et skarpt design tjener Hotel Calluna til et behageligt sted på vores liste i dag. Misforstå mig ikke; disse er ikke de eneste funktioner, der gør dette tema til elskede for mange webstedsejere.

Mens det er dejligt at have et smukt, men enkelt design, sparker Bellevue tingene et hak højere med indbyggede reservations- og reservationsformularer, kalender, Easy WP Hotelier-plugin og ubegrænsede tilpasningsmuligheder.

Dertil kommer, at Hotel Calluna leveres med tre overskriftsformater, brugerdefinerede kortkoder, WPBakery-træk-og-slip-side-builder, demoimport med et enkelt klik, tilpassede posttyper til begivenheder / tilbud og en indbygget mega-menu blandt andre.

9. Adomus

adomus hotel wordpress tema

Info & DownloadSe demoen

Adomus sætter fokus på dit indhold, med en af ​​startsidens variationer, der giver dig masser af plads til at sende SEO-indhold.

Dette hotel WordPress-tema kommer med HBook-plugin af den samme forfatter. HBook tilføjer funktioner som reservationsformularer, integration af betalingsgateway, tilgængelighedskalendere, bookingstyring og meget mere.

Adapter-specifikke funktioner til side. Adomus kan prale af andre funktioner, herunder, men ikke begrænset til, en demoimportør med et enkelt klik, træk-og-slip-sektioner og smukke gallerier.

Adomus er let at tilpasse, hvilket betyder, at du kan gendanne dit websted på få minutter.

10. Sejlads

sejler hotel wordpress tema

Info & DownloadSe demoen

Et spektakulært resultat af, hvad der sker, når du sætter HTML5, CSS3 og Bootstrap 3 sammen. Sejlads tilbyder dig smukt design og et fremragende reservationssystem til at køre ethvert hotelwebsted.

Denne dårlige dreng giver dig fuld kontrol over alle kritiske områder i din gæstfrihed, såsom bookinger / værelsesstyring, priser, rapportering, betalinger, kundestyring og så meget mere. Med det inkluderede ThimPress signatur booking plugin administrationsrum, klienter, ankomstkalendere, værelsestilgængelighed, priser, kuponer og rapporter er let.

Temaet leveres også med over fem demos med ét klik, parallaxeffekter, en sidebygger, der trækkes og slip, ubegrænsede farver / skins, enkelt- eller flersides layout, Font Awesome-ikoner – og det er bare toppen af ​​isbjerget.

11. Fritid

hotel fritid wordpress tema

Info & DownloadSe demoen

Perfekt til kurbade, resorts, klubber, hoteller og alle gæstfrihedsvirksomheder. Hotel Leisure WordPress-tema bevæger dig med den kraft, du har brug for for at tage kampen til din konkurrence.

Slå derefter og lad dem stå i støvet med supersnelle sider og en overflod af funktioner, der tjener flere kunder til autopilot. Hotel Leisure skuffer ikke hvad angår design, men det er i funktionsafdelingen, hvor dette tema lyser.

Hotel Leisure leveres med hotelfunktioner såsom to forudbyggede demoer, Simple Weather-plugin, WPBakery-sidebygger, ubegrænsede farver, SEO-venlige, CSS3-animationer og social delingsintegration blandt andre.

12. Soho Hotel

soho hotel wordpress tema

Info & DownloadSe demoen

Vi har set temaudviklere gøre alt det rigtige, men flop brugbarhed. Ikke QuiteNiceStuff, magt elite-forfatteren bag Soho Hotel, et rent, funktionsrigt og brugervenligt hotel WordPress-tema.

Soho Hotel er bedst kendt for funktioner såsom et reservationssystem med live tilgængelighedskontrol, muligheden for at dele data med Airbnb, Booking.com og andre iCal-understøttede tjenester, sæsonbetonede priser og flere betalingsportaler.

Du får også kuponkoder, ubegrænsede farver, brugerdefinerede formfelter, demodata, WPBakery-sidebygger og et praktisk panel med temaindstillinger for at nævne nogle få.

13. TheGem

TheGem kreative multimedie WordPress-tema

Info & DownloadSe demoen

Et multi-purpose WordPress-tema med alle rettigheder, TheGem er et fantastisk tema til alle typer websteder, inklusive dit gæstfrihedswebsted.

I modsætning til nogle af WordPress-temaerne på denne liste leveres TheGem ikke med dedikerede hotelfunktioner. Det er stadig en af ​​de mest udfordrende med hensyn til funktioner og brugervenlighed.

Når alt kommer til alt kan du altid tilføje hotelspecifikke funktioner ved hjælp af plugins. Desuden kommer temaet med 150 + demosider med to eksplicit fremstillet til hoteller.

TheGem leveres med masser af tilpasningsmuligheder, 14 blogformater, ubegrænsede sidelayouter, 60+ designelementer og så meget mere.

14. Arcadia

Arcadia Hotel WordPress Theme

Hvis du kan lide at holde tingene enkle, vil du blive forelsket i kærlighed med Arcadia Hotel-temaet, et simpelt, men alligevel kraftigt WordPress-tema til virksomheder i gæstfrihedsbranchen.

Arcadia er et klassisk tema for kurbade, hoteller, vandrerhjem, resorts og enhver anden virksomhed, der kræver et afslappet design og et stærkt reservationssystem.

Bemærkelsesværdige funktioner inkluderer logistikstyring, reservationsguide, begivenheder, udtalelser og ubegrænset skins blandt andre.

Arcadia Hotel WordPress-tema fokuserer på din kunde og placerer de funktioner, de har mest brug for foran. For et professionelt, men ikke overvældende stylet look, kan du overveje dette tema.

15. Paradise Cove

Paradise Cove Hotel WordPress Theme

Info & DownloadSe demoen

Vil du have et hotel-tema, der er klar til at gå? Paradise Cove er et premium-hotel- og gæstfrihedstema oprettet af Themefuse, der indeholder lette indstillinger, så du kan begynde at tage bookinger så hurtigt som muligt. Dette tema er en moderne mulighed for hoteller, ferieboliger, timeshare, kroer og mere.

Paradise Cove kommer med brugervenlige sideskabeloner til hjemmesiden, værelser, blog, tjenester og mere. På denne måde kan du få dit websted op og køre hurtigt! Andre lette temafunktioner inkluderer 3 stylede skydere at vælge imellem, så du kan blot vælge din favorit og uploade dine bedste ejendomsbilleder, indbygget ikonskrifttype-integration, en hjælpsom vejr-widget til gæster, der planlægger deres rejse, og tilpassbar mega-menu.

Bare rolig – dette tema er også nethindeklar og mobil responsiv, så du kan give dine gæster en fantastisk oplevelse på enhver enhed. Plus det indbyggede reservationssystem gør tilføjelse af værelser og administrering af reservationer fra WordPress-administrator til en leg.

Gennem hele temaet vil du bemærke stor opmærksomhed på detaljer, såsom ikoner for værelsesfaciliteter med værktøjstip, lightbox-billedgallerier, stjerneklassificering og mere. Dette er alle funktioner, som gæsterne vil bruge og værdsætte. På backend er der masser af brugerdefinerede kortkoder, widgets og sider, som du kan sætte pris på, da de gør det nemt at oprette dit websted.

16. Caballero

Caballero Hotel WordPress Theme

Caballero er ren og elegant og er et perfekt WordPress-tema for et afsondret tilflugtssted, b & b eller afslappende villa. Dette tema indeholder klassiske tilpassede skrifttyper, responsivt design, billedgallerier, rumets posttype og mere.

En unik egenskab ved temaet er en tilpasset widgetiseret hjemmeside. Indsæt blot elementer, slip dem på plads og rediger for at få en ensartet hjemmeside med dit hotels vigtigste funktioner og suiter. Tilføj kolonner, værelser, sider, opslag og mere ved hjælp af de tilpassede Hermes-widgets.

Andre temafunktioner inkluderer sideskabeloner (til værelser, pakker, restauranter osv.), Stylet blog, WPML-kompatibilitet og let at bruge eksempler på demoindhold for at komme i gang med temaet.

17. Iver

Iver Modern Hotel og Booking-tema

Info & DownloadSe demoen

Iver-hoteltemaet er en dristig og moderne mulighed, der er perfekt til lofts og studios i byen. Du skal blot installere temaet, klikke en gang for at importere eksempeldemo og tilføje dine hoteloplysninger. Du kan dit websted op på kort tid!

Iver kommer med Visual Composer-sidebyggeren og det kraftige Slider Revolution-plugin, så du kan designe alt, hvad du muligvis har brug for. Men indbyggede layouts til værelser, porteføljer og din blog gør det nemt at tilføje nye sider.

Andre fantastiske funktioner inkluderer en online reservationsformular, værelsesfilter, WooCommerce-kompatibilitet, tilpassbar header, plus et responsivt og nethindeklar design.

18. Fortuna

Fortuna Responsive Hotel WordPress Theme

Info & DownloadSe demoen

Fortuna er et fedt og lydhør hotel- og gæstfrihedspræmie WordPress-tema udviklet af Hermes Temaer. Dette fremtrædende tema er den perfekte måde at vise dit hotel, kro, bed & breakfast, motel eller anden gæstfrihed online og udfylde din reservationskalender i måneder i forvejen.

Fortuna inkluderer nemme indstillinger, der gør opsætningen af ​​dit websted let. Vælg mellem de mørke eller lyse farveskind for at komme i gang, og brug derefter farve- og stylingindstillingerne i den levende Theme Customizer for at få dit websted til at matche din virksomheds branding. Temaet inkluderer også nyttige sideskabeloner (til blog, udtalelser, værelser & priser, gallerier, seværdigheder og mere), der gør det nemt at oprette dine sider hurtigt og nemt.

En anden stor funktion ved Fortuna er de brugerdefinerede widgets, du kan tilføje til dine sidebjælker og sidefod. Temaet inkluderer tilpassede widgets til at tilføje en Facebook-lignende-boks, brugerdefinerede menuer og en nyttig Connections-widget (så kunder kan lide din på Facebook, følge dig på Twitter eller slå din virksomhed op på TripAdvisor). Og da temaet er fuldt lydhør, har gæsterne ingen problemer med at se dit websted på tablets og mobiltelefoner.

19. Amassador

Ambassador Hotel WordPress Theme

Info & DownloadSe demoen

Ambassador er et dejligt hotel- og gæstfrihedspræmie WordPress-tema designet af Hermes Temaer. Dette elegante tema blev skabt til ethvert hotel, resort, kro, lejebolig, bed and breakfast eller enhver anden gæstfrihedstype.

Vis dit hotel eller feriested, og opret et indbydende websted for gæster, der bruger Ambassador. Før de går på ferie, tjekker de fleste kunder deres muligheder, og en måde for dig at få deres forretning er med et professionelt websted, der fremhæver, hvad der er godt ved din placering. Ambassadør gør det nemt at fremvise, hvad der gør dit hotel eller kro specielt takket være de inkluderede tilpassede sideskabeloner til tilføjelse af gallerier, seværdigheder, begivenheder og endda vidnesbyrd.

Temaet inkluderer også dejlige værelsessider, som er essentielle for ethvert websted for hoteltyper. Tilføj en skyder i fuld bredde fuld af rummebilleder ud over en værelsesbeskrivelse, prisfastsættelse og liste over faciliteter. Plus med de indbyggede sociale muligheder er det nemt for gæster at følge dig på Facebook og Twitter for at finde ud af om alle dine kommende kampagner.

Andre temafunktioner inkluderer en komplet blog, brugerdefinerede lysbilledshows, brugerdefinerede widgets, oversættelsessupport og temastøtte i et helt år. Ambassadør er en fantastisk måde at fremvise din hotel- eller gæstfrihed og begynde at sikre reservationer så hurtigt som muligt.

20. Classy (HotelEngine)

Classy Hotel Premium WordPress-tema

Info & DownloadSe demoen

Classy er et hotel- og gæstfrihedspræmie WordPress-tema oprettet af EngineThemes. Dette tema er et af to temaer bygget på HotelEngine-rammen og er et omfattende rumudlejnings- og reservationstema.

HotelEngine Classy blev oprettet med hoteller, timeshare, moteller, kroer, bed & breakfast og andre lejeboliger i tankerne. Tilføj forskellige værelsestyper med beskrivelser, detaljerede faciliteter, gallerier, priser og endda udtalelser for at hjælpe dine potentielle gæster med at tage en beslutning. Plus med det indbyggede Slider Revolution-plugin kan du oprette dejlige glider til dine rumsider, indlæg og selvfølgelig din hjemmeside.

Dette tema bruger også det kraftige Visual Composer-plugin, så du kan oprette et ubegrænset antal side- og postlayouter. Simpelt dag & slip forskellige elementer på plads for at oprette dit ideelle layout (plus du kan gemme layoutskabeloner til genbrug igen og igen). Tilpasningsmulighederne stopper ikke der – HotelEngine Classy inkluderer også 8 tilpassede farveskemaer (Rose, Teal, Blue, Purple, Green, Orange, Yellow, Red) for at gøre det nemt at ændre udseendet på dit websted hurtigt.

21. Victoria

Victoria Hotel WordPress Theme

Info & DownloadSe demoen

Victoria er et WordPress-tema for hotel og gæstfrihed oprettet af Hermes Temaer. Dette tema er perfekt til at skabe moderne hotel, rejser, motel, bed & breakfast og andre gæstfrihedswebsteder.

Det er altid feriesæson. Folk elsker at tage ture, og når de planlægger dem, er de altid på udkig efter indkvarteringer af høj kvalitet, der tilbyder en masse værdi. Vis nye og returnerende gæster, hvor stor din ejendom er ved at bruge Victoria-hoteltemaet til at vise alle de fantastiske funktioner i din virksomhed. Dette WordPress-tema gør det nemt for dig at oprette et professionelt og responsivt websted, som gæsterne vil stole på.

Victoria inkluderer alle de funktioner, du har brug for for at starte dit websted. Brug de inkluderede sideskabeloner til hurtigt at tilføje elegante sider til dine forskellige værelser, fotogallerier af din ejendom, seværdigheder og mere. Temaet har også brugerdefinerede indlægstyper, så du kan tilføje dine udtalelser, begivenheder osv. Og holde dem adskilt fra dine blogindlæg, hvilket gør det nemt at holde sig organiseret.

Dette tema er en fantastisk mulighed for ethvert hotel- eller gæstfrihedswebsted – uanset om det er et femstart-hotel, en ferieudlejning af ejeren eller rustikke bungalower ved stranden. Med de fantastiske tilpassede widgets, indstillinger på sociale medier, tematilpasninger (takket være panelet med tilpassede temaindstillinger) og meget mere kan Victoria vokse med din virksomhed og hjælper dig med at skille sig ud i mængden.

22. 5 Start Hotel

5-stjernet hotel WordPress-tema

Info & DownloadSe demoen

5 Star er et omfattende WordPress-tema for hotel og gæstfrihed af Templatic. Dette tema er den perfekte løsning til at oprette et smukt websted og administrere bookinger til dit hotel, bed and breakfast, hostel, ferieudlejning eller anden gæstfrihed.

Frist kunder og administrer bookinger alle med et websted. 5 Star er en elegant måde at vise dine hotelophold, tjenester, spisning og pakker samt styre dine bookinger. En anden stor funktion er WooCommerce-support, hvis du vil være i stand til at sælge gavekort på hotel, hotel swag (som morgenkåbe eller puder) eller endda lokale souvenirs.

Bookingsystemet drives af tilføjelsen Tevolution-plugins booking-system. Dette tilføjer funktionaliteter til styring af værelser, kalendere, bookinger, online reservation, takster med mere. Og der kræves ingen kodningsfærdigheder – brug bare kortkoder til at tilføje funktioner som din reservationsformular eller tilgængelighedskalender til en hvilken som helst side.

23. HotelBooking-app

HotelBooking-app WordPress-tema

Info & DownloadSe demoen

HotelBooking er et magtfuldt WordPress-tema, udviklet af Templatic. Det er den perfekte løsning til hoteller, udlejningsejendomme og feriehåndteringsfirmaer.

Det vigtigste ved HotelBooking er det faktiske reservationsmodul inden for temaet. Besøgende kan let søge efter dato, værelsestype, antal gæster og antal værelser. Desuden har temaet en fuldt tilpasselig reservationsformular. Du kan tilføje særlige service tilføjelser (som vaskeri, sen checkout osv.), Tilføje muligheden for at indtaste en kampagnekode og tilføje felter for at indtaste kontakt / betalingsoplysninger. HotelBooking gør det også nemt for dig at administrere reservationer fra back-end, bekræfte betalinger, oprette reklamekoder og mere.

Gæster kan også drage fordel af HotelBookings værelsessider og tilgængelighedskalender, når de beslutter at booke en ferie. De kan se detaljeret over hvert værelse (du kan endda tilføje billedgallerier) og derefter kontrollere, hvornår denne rumtype er tilgængelig. Tilgængelighedskalenderen er endda farvekodet for at gøre det lettere for gæsterne at se, hvad der er åbent.

HotelBooking har en masse andre gode temafunktioner. Temaet er helt lydhør og ser godt ud på mange enheder. Dette betyder, at gæster kan besøge dit websted og booke ferier, uanset hvor de er.

24. Leonardo

Leonardo WordPress Theme

Info & DownloadSe demoen

Leonardo Theme er et lydhørt hotel- og gæstfrihed WordPress-tema af Hermes Temaer. Det er perfekt til hoteller, bed & breakfast, kroer, ferieboliger, timeshare, begivenhedshaller og alle andre virksomheder i gæstfrihedsbranchen.

Temaet blev bygget til gæstfrihedsbranchen. Hjemmesiden viser et fremhævet lysbilledshow, hvor du kan tilføje billeder af dine ejendomme, tidligere begivenheder eller dine glade kunder samt links til vigtige sider. Temaet inkluderer også et godt vidnesbyrdsmodul, hvor gæster kan give anmeldelser af din virksomhed (der er også en testimonials-widget, så du kan indsætte din fantastiske anmeldelse i et hvilket som helst widget-klart område).

Rumssiderne er perfekte til at fremhæve dine faciliteter, og det inkluderede arrangement og attraktioner er en god måde at overbevise besøgende om at forlænge deres ophold for at se alt hvad dit område har at tilbyde. En anden funktion, der er værd at nævne, er Facebook-lignende “widget”, som gør det nemt for gæster at dele dit fantastiske hotel med alle deres Facebook-venner.

25. Castello

Castello WordPress Theme

Info & DownloadSe demoen

Castello er et hotel og gæstfrihed WordPress-tema udviklet af Hermes Temaer. Dette fuldskærms-tema er en kamp lavet i himlen til resorts, bed and breakfast, kroer, husudlejning, tidsdelinger og mere.

Dette tema inkluderer alle de nødvendige funktioner for at få dit hotel- eller lejeboligwebsted i gang. Tilføj værelser med billeder (vist som en fuldskærms baggrundsskyder), en beskrivelse, faciliteter og enhver anden relevant information. Tilføj derefter dine anmeldelser og vidnesbyrd, så folk, der gennemser dit websted, kan se, hvad gæster elsker ved din facilitet. Temaet inkluderer også en reservationsformular, så hvis en læser kan lide det, de ser, kan de sende dig en besked for at foretage en reservation.

Ud over omfattende funktionalitet inkluderer Castello fantastiske designfunktioner, der kan imponere dine gæster. Skyderen på baggrundsbillede på fuld skærm gør bestemt et varigt indtryk og giver dig en mulighed for at fremhæve de bedste funktioner og aktiviteter omkring din placering. Plus den venstre justerede navigationsmenu gør det nemt at vise alle de importerede sider, du tilføjer til værelser, begivenheder, spisning og mere.

26. Metropolis

Metropolis WordPress Theme

Info & DownloadSe demoen

Metropolis er et elegant WordPress-tema for hotel- og gæstfrihed designet af Hermes Themes. Dette tema ville gøre et fantastisk websted til ethvert hotel, resort, bed & breakfast, kro, gæstfrihedscenter eller lignende servicebaseret forretning.

Temaet inkluderer alt, hvad enhver god hotelwebsted skal have. Hjemmesiden har en dejlig skyderen, hvor du kan vise dine bedste værelser, ejendomsbilleder eller billeder fra tidligere begivenheder. Den lodrette venstrejusterede navigation tilføjer visuel interesse, men er også let at bruge, og lægger vigtige kontaktoplysninger lige ved din kundes fingerspidser. Du kan også tilføje widgets (som en søgefelt), som du synes, brugere kan synes at være nyttige.

En stor funktion ved Metropolis er det brugervenlige temaindstillingspanel. Herfra kan du styre forskellige elementer i temaet. Du kan tilføje din velkomstbesked, tilføje dine sociale links, uploade et logo, definere dine startsideindstillinger og meget mere.

Ud over indstillingspanelet gør indbyggede sideskabeloner at bruge Metropolis til en leg. Vælg bare din skabelon, tilføj dit indhold og indlæg. Hver skabelon har været specialiseret med et specifikt formål, herunder: tiltrækning, blog, reservationsformular, kontaktformular, begivenhed, galleri, værelse, vidnesbyrd og højre sidebjælke.

27. Luksusvilla

Luksus Villa WordPress Theme

Info & DownloadSe demoen

Luksusvilla er et dekorativt og unikt ejendomsvindue med premium WordPress-tema. Dette klassiske, unikke tema er en fantastisk måde at markedsføre ferieboliger, luksusresorter eller andre eksklusive ejendomme.

En af de bedste måder at tjene penge på en fornemme ferieejendom eller promovere et luksuriøst feriested er med et unikt websted. Luksusvilla er temaet for at gøre netop det. Med en glider på fuldskærms startside, en intuitiv reservationsform og masser af gode muligheder er dette tema den perfekte måde at vise dine egenskaber på.

Temaet inkluderer en let at bruge træk og slip side-builder, som du kan bruge til at oprette et vilkårligt sidelayout. Der er tilsyneladende ubegrænsede muligheder. Men hvis du har brug for noget hjælp til at komme i gang, skal du tjekke de inkluderede 5 hjemmesideskabeloner, 4 ejendomslayouts, 2 områdeskabeloner, layout af reservationer og ejendomsgalleri. Derefter kan du bruge ubegrænsede farveindstillinger, Google-skrifttypeindstillinger og indbygget Entypo Pictogram Icon Font til at tilpasse dit websted. Andre temafunktioner inkluderer ajax-formularer, understøttelse af temaer til børn, responsiv og nethindestøtte og meget mere.

Flere af de bedste hotel WordPress-temaer

Tid til at beslutte, hvilket tema der er rigtigt for dig at oprette et hotelwebsted til din virksomhed. Når du vælger et bunnsolid hotel WordPress-tema (som en af ​​dem på denne liste), tilføjer dine oplysninger og begynder at markedsføre din virksomhed online, er du sikker på at øge bookinger.

Hvad er dit yndlings hotel WordPress-tema? Hvis vi gik glip af dit valg af det bedste hotel WordPress-tema, skal du nævne det i kommentarerne – det er fedt at dele en perle eller to.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map