25+ Bedste Cafe & Restaurant WordPress-temaer

I dagens mobil-første verden har du brug for en online tilstedeværelse for at vokse din virksomhed. Nogle mennesker tænker måske, Åh, jeg har ikke brug for et websted, alle mine kunder er lokale! Men du tager fejl. Du kan ikke utvetydigt sige, at et dejligt websted ikke får dig flere kunder, eller at omkostningerne ved den første opsætning overstiger afkastet. Især ikke når vi har en liste over nogle af de bedste tilgængelige WordPress-temaer.


Med WordPress er det nemt at oprette et websted til din virksomhed – alt hvad du behøver er en gratis eftermiddag. Bortset fra din tid, har du bare brug for et par overkommelige værktøjer til at komme i gang:

 • Hosting: Mere specifikt, en optimeret til at arbejde godt med WordPress. Her er vores valg af den bedste WordPress-hosting, hvis du har brug for hjælp til at vælge.
 • Domænenavn: Dette vil sandsynligvis dit virksomheds navn – da du kan se vores er WPExplorer.com, fordi det er den vi er. Du kan få et $ 4,99 domænenavn fra GoDaddy – de er vores valgte registrator.
 • Tema: Til sidst har du brug for en fantastisk restaurant WordPress-tema (så læs fortsat).

Ved at vælge et WordPress-tema specifikt designet til restauranter, caféer, deli og andre spisesteder sparer du dig selv en masse tid. Disse temaer inkluderer typisk indbyggede funktioner, restauranter har behov for menuer, reservationer og mere.

Mens du kunne bruge timer på at gennemse alle de tilgængelige restaurant WordPress-temaer, troede vi, at vi sparer dig lidt tid. Her er vores favoritter og topvalg af de bedste WordPress-temaer for restauranter. Vi har berørt base på en masse nicher (bryggerier og madbiler inkluderet), så forhåbentlig er dit drømmetema nedenfor!

Disclaimer: WPExplorer er tilknyttet et eller flere produkter, der er anført nedenfor. Hvis du klikker på et link og gennemfører et køb, kan vi foretage en provision.

1. ROSA

ROSA Bedste Restaurant WordPress-temaer

Info & DownloadSe demoen

Når du ser på den bedste restaurant WordPress-temaer, skal du blot se på ROSA. Dette smukke tema er perfekt til ethvert kulinarisk sted – fra god mad til taco lastbiler. Dette responsivt designtema inkluderer alt, hvad du har brug for for at få din restaurantwebsite igang. Tilføj madmenuer, tag forbehold, bygg imponerende parallaxsider. Du kan endda aktivere onlinebestilling med temaets WooCommerce e-handelsindstillinger.

I dagens verden af ​​smarttelefoner foretager kunder deres research, inden de køber eller spiser noget. Så det er vigtigt nu mere end nogensinde at have et dejligt websted, hvor dine kunder kan gennemse. Med Rosa kan du fremvise din restaurant og dine menuer ved hjælp af alle temaets fantastiske funktioner. Byg en iøjnefaldende hjemmeside med glat parallaxbilledbaggrunde, tilføj din menu ved hjælp af det klassiske menusystem, og del alle dine kommende begivenheder i bloggen.

Og temaet inkluderer indbyggede indstillinger til Open Table-integration. Med dette kan du tilføje en reservationsformular til ethvert indlæg eller side ved hjælp af din restaurant’s Open Table-konto. På denne måde kan kunder foretage reservationer til enhver ugedag lige fra dit websted.

En anden bemærkelsesværdig temafunktion er den hurtige 1-klik-demoinstallation, så du kan få dit websted hurtigt op. Desuden er temaet kodet til hastighed og SEO, så dine kunder bør ikke have problemer med at finde og bruge dit websted. ROSA inkluderer også masser af live Customizer-stylingmuligheder, 600+ Google-skrifttyper, oversættelsesklar .po-fil og stor support. Alt dette (og mere) gør ROSA til et godt valg at få din restaurants websted væk fra jorden.

2. CafeDia

CafeDia - Restaurant WordPress Theme

Info & DownloadSe demoen

Lav et smukt websted til din store åbning ved hjælp af CafeDia WordPress-temaet. Uanset om du har brug for et websted til din kaffebar, cafe, madbane eller fine dining restaurant CafeDia er et godt valg. Kom hurtigt i gang med demoimportøren med 1 klik. Vælg derefter mellem 3 unikke hjemmesidedesign, om side, 2 menustyper, magtfuld blog, gallerier og endda en reservationsformular. Eller opret en brugerdefineret, ensartet layout med den inkluderede WPBakery-sidebygger – et af de mest kraftfulde og populære sidebygger-plugins på markedet. Uanset hvad

CafeDia er også Gutenberg-kompatibel – så du kan oprette blogindlæg ved hjælp af den intuitive blokeditor. Og udviklere vil elske det inkluderede underordnede tema, så du kan tilpasse temaet til dit hjerte indhold og stadig være i stand til at opdatere det. Andre funktioner inkluderer en stick-menu, svejse-skyderen, Ajax-abonnementwidget til nyhedsbrev, ubegrænsede farveindstillinger, Google-skrifttyper, responsivt og retina-design, cross-browser-kompatibilitet og mere.

3. Samlet cafe

Cafe af Total Best Restaurant WordPress-temaer

Info & DownloadSe demoen

Cafe er en dejlig single-side cafe og restaurant stil WordPress tema demo ved hjælp af det magtfulde Total drag & drop WordPress tema. Dette fantastiske eksempel på vores nr. 1-tema viser, hvordan du kan placere din restaurant på kortet (eller i det mindste på nettet) med WordPress.

Hver restaurant har brug for nye klienter. Dine loyale kunder er gode, men hvis de ikke fortæller deres venner, hvordan vil din virksomhed nogensinde vokse? Den nemmeste måde at markedsføre dit spisested er via et websted, der kan deles via Yelp, nyhedsbreve og andre sociale medier. Og med vores Cafe-tema-demo er du sikker på at gøre et varigt første indtryk.

Cafe blev bygget helt med Total og den inkluderede eksklusive udvidede version af Visual Composer. Revolution-skyderen blev også brugt til at oprette en fuldskærms-skyder (med ken burns-effekt), der viser et logo, viste menupunkter og selvfølgelig åbne timer. Temaet viser også din menu i et elegant og letlæst format ved hjælp af det tilpassede Total Leads-modul.

Se, hvad vi ellers har pakket i denne fantastiske cafe & restaurant-demo! Cafe er fuldt lydhør, oversættelsesklar og inkluderer integration i sociale medier. Og da der er så mange farve- og skrifttypeindstillinger indbygget, er det nemt at importere Cafe-eksempeldata, finjustere designet lidt i den levende WordPress-tilpasning og få dit websted ope og køre på kort tid!

Total’s temafunktioner inkluderer:

 • Fire premium plugins GRATIS: Visual Composer, Templatera, Slider Revolution & Layer Slider
 • Hundredvis af tilpasningsmuligheder via Live Customizer
 • 700+ Google skrifttyper at vælge imellem plus skriftstørrelse, farve, afstand og mere
 • En brugerdefineret header & footer builder
 • Layouter i fuld bredde og boks
 • Tilpassede posttyper til portefølje, personale og attester
 • En smuk (og tilpasses) blog
 • Og så meget mere!

Total er et fantastisk tema, hvis du vil have magtfulde indstillinger med fleksibiliteten til at oprette det ønskede websted. Med alle de tilpassede Visual Composer-elementer, live-tema Customizer-indstillinger og premium plugins er der intet, du ikke kan oprette.

4. Ristorante

Ristorante - Creative Restaurant WordPress Theme

Info & DownloadSe demoen

Ristorante-temaet skal være strålende designet med en håndfuld fantastiske muligheder.

 • Den første af dem var retter – du kan kategorisere dem under Entrees, Desserts, etc. (noget Will kunne bruge senere)
 • Taksonomi hjalp med at filtrere forskellige fødevarer til mennesker med meget særlig smag – såsom kun brasilianske kaffebønner.
 • Indstillingen Begivenheder var der bare i tilfælde af at Will besluttede at køre en speciel 2 timers kaffepromo.
 • Bortset fra dette havde temaet et sidebygger-plugin og dedikeret WooCommerce-integration, så Wills kunder kunne booke en reservation!

Fra et visuelt perspektiv understøtter temaet 6 forskellige layouts – f.eks. En enkelt søjle (med eller uden billeder), to kolonner side om side (med eller uden billeder) og en smuk karruseldisplay med tre eller fem elementer.

5. Montmartre

Montmartre Cafe Restaurant WordPress Theme

Info & DownloadSe demoen

CMS Masters laver fantastiske temaer, og Montmartre er ikke anderledes. Dette nye tema er også en stunner. Det indeholder planlægning af begivenheder, brugerdefinerede posttyper, stram WooCommerce-integration til bordbestillinger og hjemmeleverancer og kortkoder til menu. Plus det kraftfulde CMS Masters administratorpanel, der er inkluderet i temaet, gør det nemt at tilpasse næsten alle aspekter af temaet.

6. Grand Restaurant

Grand Restaurant Restaurant Cafe Tema

Info & DownloadSe demoen

Tro på sit navn er Grand restauranttemaet imponerende. Ingen sten blev efterladt, mens de udviklede dette tema. Temaet har en live tilpasning, så du kan spore og foretage ændringer i realtid. Det har også træk-og-slip-indholdsbyggeren, understøttelse af flere Google Maps (så enhver kan finde enhver gren) og WooCommerce-integration til madlevering.

Lav en erklæring, og udfyld dine reservationer på Open Table med temaet Grand Restaurant WordPress. Dette tema er klar til at tilføje din egen menu, kokkebios og mere og til at begynde at booke! Temaet leveres også med en indholdsbygger, så du kan ændre dine tilpassede indlægstyper (til personale, priser, menuer, vidnesbyrd osv.) For at se, hvordan du vil have dem til.

Temaet er også klar til WooCommerce. På denne måde kan du sælge dine egne levering og afhentning menupunkter fra dit eget sted i stedet for at bruge en tredjepart. Så stop med at miste en procentdel af salget til Grubhub, og få kunder til at bestille direkte fra dig!

Andre temafunktioner, du er nødt til at se frem til at inkludere parallaxbilleder, en øjeblikkelig Ajaxed-søgning, brugerdefinerede header-billeder, tonsvis af kortkoder og widgets, brugerdefinerede menuer, Google-skrifttyper og meget mere.

7. Dina

Dina - Restaurant, bar, cafe, mad WordPress-tema

Info & DownloadSe demoen

Hvis du søger efter et dejligt moderne WordPress-tema til din restaurantvirksomhed og ønsker at holde det læsbart og minimalt, er Dina det rigtige valg for dine kunder. Det vil hjælpe dig med at udvikle dit spisehus, pub, bar, café, bageri, pizza-sted eller bistro gennem dets brugervenlige reservationsformularer, fem forskellige menuskabeloner og bysse-funktion.

Dina har en hjemmeskyder med fuld skærm samt uendelige farveindstillinger at vælge imellem for at give dig mulighed for at tilpasse din webside så meget som du ønsker. Det elegante galleri lader dine fremtidige gæster vide, hvad de kan forvente, og får dem til at ønske at besøge dit sted så snart de kan for at nyde dine lækre måltider eller drinks og slappe af på et smukt sted. Med de forskellige holdskabeloner kan du også introducere dine holdkammerater til det offentlige øje. At vide, hvem der laver mad, er et stort plus!

Farver er tilgængelige via Live Customizer samt personaliseret logo og typografi. Du kan holde kontakten med dine klienter og dele fantastiske øjeblikke gennem Instagram-indstillingen og sociale mediefunktioner. Og selvfølgelig er Dina fuldt lydhør og let at bruge på computere, tablets eller mobiltelefoner, så du kan nå så mange mennesker som du kan.

8. SNDWCH

SNDWCH - Restaurant WordPress Theme

Info & DownloadSe demoen

En af de mest interessante træk ved dette tema er, at det leveres med et reservationssystem drevet af en iPhone-app! Så gale, som det lyder, her er det nøjagtige citat:

Applikationen kaldes “Reserved” og starter samtidig med dette tema. Denne applikation er til restaurantledere, ejere og værter. Det er designet til at kommunikere direkte til dit WordPress-websted. Nogen går til dit websted og sender en reservation, og du kan placere dine gæster ved hjælp af iPhone- eller iPad-versionen af ​​denne app. Formålet med denne applikation er simpelthen, hvordan du administrerer din restaurants bordreservation. Dit websted genererer en sikker adgangskode, som du kan tilslutte direkte til iPhone- eller iPad-appen.

Temaet leveres med avancerede funktionaliteter såsom datasporing ubegrænsede menuer med en pris- og kaloritæller, og temaets kontaktformular gemmer dataene direkte i din database.

9. Resca

WordPress Restaurant Theme Resca

Info & DownloadSe demoen

Jeg elsker personligt dette tema af to grunde. Den ene leveres med et indbygget plugin kaldet WordPress Restaurant Menu Plugin. Dette gør det utroligt enkelt at oprette og vise din restaurants konstant skiftende menuer. Det andet er muligheden for at booke et bord med OpenTable eller indbygget reservationsformular. Desuden er temaet baseret på Bootstrap 3-rammerne, havde fantastiske parallakseffekter og WooCommerce-integration.

10. Taverne

Tavern Professional Restaurant Theme

Info & DownloadSe demoen

Det funktionelle Tavern-tema gør også listen takket være den alsidige natur! Temaet har 4 demo-layouts klar (det er ganske vist ikke så mange som det foregående), men det understøtter reservationer via OpenTable, og et plug-and-drop-build-builder-plugin kommer med temaet!

Hvad der virkelig er imponerende er det minimalistiske layout af temaet, der fokuserer på at præsentere indholdet på den mest tiltalende måde. Layoutet på én side kombineret med den generøse skriftstørrelse giver en god brugeroplevelse.

På den tekniske side inkluderer temaet Slider Revolution-plugin, og som understøtter avanceret parallax-rulning inklusive piletasterne fra tastaturet. Det er også godkendt af Google Mobile Friendly Test, så du ved, at dine kunder kan booke on-the-fly. Åh temaet har også et fantastisk admin panel drevet af Redux framework og WooCommerce integration.

11. Bryggeri

Bryggeri: Et WordPress-tema til ølproducenter

Info & DownloadSe demoen

Bryggeri er netop, hvordan det lyder – et nichetema for en nichevirksomhed. Det er det perfekte tema for ølproducenter, håndværksbryggerier og lokale mikrobryggeribarer.

Temaet har en ølkatalog, hvor du kan kategorisere tilgængelige øl på tryk for let henvisning. Det havde også en butikslokaler (drevet af Google Maps) og onlinebestilling via WooCommerce. Den mest interessante del er imidlertid Live Customizer. Med dette kan du hurtigt tilpasse forskellige elementer i temaet for at gøre det til dit eget.

12. Kataleya

Kataleya Restaurant Pizza Kaffe WordPress Theme

Info & DownloadSe demoen

Dette tema er ideelt, ikke kun til caféer, men også til bagerier, isbutikker, pizzasaloner og restauranter. Temaet har alt, hvad en online butik har brug for. 5 hurtigstartdemoer, enkel onlinebestilling, menuer og et reservationssystem. Bortset fra det indeholder hjemmesiden fantastiske billedskyvere, drevet af Revolution eller Layer Slider WordPress-plugin – som begge er inkluderet i temaet.

Men temaet leveres også med Visual Composer-sidebyggeren. Så du kan pege, klikke og trække og slip for at oprette dine egne brugerdefinerede sider til din restaurants behov.

13. BERG

BERG Restaurant WordPress Theme

Info & DownloadSe demoen

BERG er et unikt designet, hvorfor det er vores liste over de bedste WordPress-temaer, som du kan overveje. Temaet inkluderer ikke kun den populære sidebygger af Visual Composer, men det går et skridt videre. Der er brugerdefinerede foruddefinerede skabeloner, der gør det nemt at opbygge dit websted med seje menuer, billedoverlejringer og kort. Indbyggede sociale links, Builder-element til reservationsside, tilpassbare Google maps, WooCommerce-integration og WPML-oversættelseskompatibilitet gør BERG til et temmelig godt tema.

14. Burger-elsker

Food Truck & Restaurant WordPress Theme

Info & DownloadSe demoen

Madbiler er sprængt i popularitet, så det giver kun mening at der er nichetemaer lavet til dem. Det passende navngivne Food Truck-tema inkluderer mere end 20+ foruddesignede webbilskabeloner til fødevarer til burgere, cupcakes, tacos, BBQ, skaldyr, sandwich, vegansk osv. Uanset hvad du sælger har de en demo, som du hurtigt kan importere til få dit websted hurtigt op.

Brug temaets fødevarespecifikke funktioner til den aktuelle placering, nylige tweets og aktuelle specialer for at holde dine kunder opdaterede. Temaet inkluderer også Kontaktformular 7 support og en gratis nyhedsbrevskabelon, som du kan bruge til at nå ud til din fanbase.

15. Nigiri

Nigiri moderne restaurant WordPress Theme

Info & DownloadSe demoen

Nigiri er en ren, moderne og elegant indstilling til din sushirestaurant, tehus eller spisestue. Temaet er fuldt responsivt, har nemme kortkoder til at tilføje elementer til enhver side (prisliste, klientkarusel, portefølje, driftstimer og reservationsformular) og har intuitive tilpasningsmuligheder til ting som farver og skrifttyper. Nigiri er fuldt integreret med OpenTable-systemet, så du kan administrere dine reservationer fra hele internettet. Til sidst inkluderer temaet også premium-plugins som Slider Revolution og Visual Composer-sidebyggeren til næsten ubegrænsede sideredesignindstillinger.

16. Caverta

Caverta Fine Dining Restaurant WordPress Theme

Info & DownloadSe demoen

Caverta er en fantastisk restaurant WordPress-tema, der let kan tilpasses til dit brand. Brug indstillingerne for livetilpasning til at ændre skrifttyper og farver. Eller drage fordel af temaets Elementor Page Builder-indstillinger for at oprette en side-layout fra bunden. Andre temafunktioner inkluderer:

 • Gutenberg klar
 • Elementor sidebygger
 • 3 Startside skabelon
 • 4 Menulayouts
 • 4 Galleri design
 • Google-skrifttyper
 • Oversættelse klar

Temaet er også lydhør, så det ser godt ud på enhver desktop eller mobilenhed, som dine lånere muligvis bruger.

17. Ohlala

Ohlala Cake Shop, Ice Cream & Juice Bar WordPress Theme

Info & DownloadSe demoen

Har du gennemgået vores liste over bedste WordPress-temaer på restaurant på udkig efter noget dristigt og sjovt? Bare rolig, vi reddede de munter til sidst. Ohlala-temaet har et lyst og gennemblødt design, perfekt til cupcakerier, juicebarer, isbarer, boba-butikker og mere.

Ohlala er fuldt lydhør, inkluderer en hurtig importmulighed, har mange tilpassede designindstillinger og nyttige kortkoder. Vælg mellem 800+ Google-skrifttyper, tilføj en beregningsomkostningsberegner til din kontaktformular, design brugerdefinerede sider med Fet Builder og sælger endda online med WooCommerce. Ohlala leveres endda med dets eget sæt super søde madikoner, du kan bruge på dine sider og menuer.

18. Pizzaro

Pizzaro - Fast Food & Restaurant WooCommerce Theme

Info & DownloadSe demoen

Har du en fastfood-restaurant, der serverer pizza, burger, taco, indpakning osv. Og vil gerne have et websted, der virkelig afspejler det, du serverer? Her præsenterer vi Pizzaro, et WooCommerce-restauranttema udviklet specifikt til fastfood-restauranter. Temaet er integreret med WooCommerce, og det giver derfor dine kunder mulighed for at bestille mad online. Temaet indeholder 7 forskellige typer hjemmesider, 3 forskellige stilarter til at vise produkter og 14 forskellige måder at vise dine produkter på.

Pizzaro WooCommerce fastfood-restauranttema er bygget af det samme team, der byggede det berømte Electro WooCommerce-tema. Lead designer Michal Kowalski designet dette tema på baggrund af hans halvårige forskning. Han havde mødt med lokale restaurantejere og inkluderet deres værdifulde input til at designe dette tema. Temaet indeholder 150+ restaurantelementer, som kan bruges i kombination til at skabe så mange muligheder. Det har også fastfood-ikoner, som kan bruges, og giver dig også mulighed for at bruge dine egne fastfood-ikoner. Standardikonerne er til pizza, burger, taco, indpakning osv.

Pizzaro WooCommerce fastfood-restauranttema er også kompatibelt med plugins som King Composer, Visual Composer såvel som produktindstillinger-plugin, der giver dig mulighed for at tilføje forskellige produktudvidelser. For eksempel kan du nemt oprette pizza som et produkt og tilføje forskellige toppings som tilføjelser. De enkelte produktsider kan vises i 3 forskellige stilarter.

19. Liber

Liber Ultimate Restaurant & Bar WordPress Theme

Info & DownloadSe demoen

Liber er en smuk, unik og funktionsrig nichepræmierestaurant og bar WordPress-tema fra Anariel Design. Dette elegante tema er bygget med restaurant, barer, vingårde og pubber i tankerne. Det leveres med det sæt nichespecifikke funktioner, der hjælper dig med effektivt at oprette en smuk og magtfuld webside, restaurant eller bar.

Med Liber vil dine kunder være i stand til at booke et bord online, finde din restaurant ved hjælp af et kort, få information om åbningstider, gennemse de dejlige madmenuer, læse alle dine kommende begivenheder i bloggen og meget mere. Bortset fra disse nichefunktioner tilbyder tema mange andre som socials bar, WooCommerce shop, abonnement på nyhedsbrev med mere.

Liber har moderne ren og lydhør layout med mange tilpasningsmuligheder tilgængelige direkte fra WordPress Customizer, som du kan kombinere for at lave en iøjnefaldende hjemmeside. Ved hjælp af Customizer kan du tilpasse næsten alt – fra indstillinger for forsidelayout, blogindstillinger, farveindstillinger og mere, det er alt der, logisk lagt og let at bruge.

Det er naturligvis oversættelsesklar og mobilvenligt, så ingen bekymringer dit websted vil skinne i det bedste lys på alle enheder. Tema bruger standard WordPress-funktioner som indlæg, sider, børnesider, widgets og Customizer. Der er ingen ekstra valgpaneler at lære og ingen ekstra vægt på din server. Liber tilbyder en intuitiv og nem måde at opbygge et fantastisk websted til din virksomhed. Foruden alle forskellige integrerede layoutindstillinger understøtter Liber-temaet også Elementor Page builder, der kan hjælpe dig med at oprette yderligere layouts om nødvendigt.

20. MyRestaurant

MyRestaurant Theme

Info & DownloadSe demoen

MyRestuarant er et brugervenligt klik & rediger premium restaurant WordPress-tema udviklet af Templatic. Dette tema gør det nemt for enhver at oprette et fantastisk websted til din restaurant, café eller spisestue.

Oprettelse af et websted til din fødevarevirksomhed behøver ikke at være svært. Templatiske klik & rediger MyRestaurant-temaet har alt hvad du har brug for for at oprette et websted til din cafe, deli, bar eller restaurant. Og da det er klik og rediger, kan virkelig enhver gøre det. Du klikker bogstaveligt på forskellige sideelementer i live demo, tilføjer dit eget indhold og eksporterer dem derefter.

Dette tema er især godt, hvis din restaurant allerede er etableret, eller hvis du har anmeldelse på Yelp, men du ikke har et websted endnu. MyRestaurant kan tage så lidt som et par minutter at konfigurere. Og du kan tilføje funktioner til dine tilbud, seneste nyheder og endda kundevurderinger eller et fotogalleri.

Andre fantastiske temafunktioner inkluderer WPML-understøttelse af sprogoversættelser, Google Maps til nem visning af din placering, valg af tilpasset logo, ikonbokse til funktioner, tilpassede animationer og mere. Se på live-demoen for at se det i aktion!

21. Capella

Capella Restaurant WordPress Theme

Info & DownloadSe demoen

Capella er et fantastisk WordPress-tema fra parallaxrestaurantpremie fra Themeforest. Dette fremtrædende tema fanger din opmærksomhed med dristige billeder, hvilket gør det perfekt til enhver restaurant, cateringfirma, bistro, bar & grill eller enhver anden forretning med en menu.

Du har endelig fundet den perfekte beliggenhed, dejlig indretning, en femstjernet kok, en lækker menu og selvfølgelig et fantastisk personale. Hvad kunne du glemme? En hjemmeside! Med Capella er det nemt at oprette dit eget responsive websted til din restaurant – selvom det er dagen før din store åbning. Indbygget i dette dejlige restauranttema er fantastiske fødevareindustrispecifikke funktioner, såsom 3 nyttige menupunkter (klassisk, menukort og enkel), du kan vælge imellem, en let at bruge reservationsformular, der sender anmodninger direkte til din postkasse, og endda en dejlige begivenhedsmodul, der gør det enkelt for dig at tilføje dine kommende specialbegivenheder (restaurantuge, ferie, live musik osv.) til din kalender for at holde gæsterne opdateret.

Men det er ikke alt, endnu flere fantastiske funktioner skjuler sig under hætten på dette tema. Brug den inkluderede træk og slip indholdsbygger til brugerdefinerede layouts, brugerdefinerede temaelement farveplukkere, brugerdefinerede headerbilleder og de fantastiske parallax baggrunde til at designe det websted, du ønsker. Plus temaet inkluderer endda mange brugerdefinerede kortkoder, så du kan tilføje knapper, overskrifter, skift og mere, uanset hvor du har brug for tema.

22. Smagen

Flavor Restaurant WordPress Theme

Info & DownloadSe demoen

The Flavour er en moderne restaurant og bistro premium WordPress-tema, der hjælper dig med at dele din spisestue med kunderne. Dette tema har alt hvad du har brug for din restaurant, café, spisestue, bistro, deli, bar, grill, bageri eller anden kulinarisk virksomhed.

Når du starter en virksomhed, er det en god ide at oprette et websted. Dette gælder især for restauranter, da gæster sandsynligvis vil tjekke dine anmeldelser på Yelp eller UrbanSpoon og gerne vil have et kig på dit websted, før de kommer ind for at spise. Opret en fantastisk og informativ restaurantwebsted med smag. Dette tema har alt hvad du har brug for for at få dit kulinariske websted opsætning på kort tid – det leveres endda med 1-klik installation.

Der er et par nøglefunktioner, man kan kigge efter i en god restauranttema, og Flavour har alt tema. Først er der de tilpassede menusider. Dette er den nemmeste og bedste måde at tilføje din brunch, middag eller endda menuer til speciel begivenhed på dit websted. Føj billeder, priser og beskrivelser til dine menupunkter, og tilføj dem til kategorier for at holde alt pænt og ryddeligt. Temaet inkluderer også en stærk begivenhedskalender med tilbagevendende begivenheder, så du kan tilføje hver happy hour, jazz aften, ferie og andre begivenheder. Desuden kan gæsterne med det indbyggede reservationsmodul foretage reservationer til i aften (eller til en af ​​dine begivenheder) på et øjeblik.

23. Umami

Umami Full Screen Restaurant WordPress Theme

Info & DownloadSe demoen

Umami er en moderne fuldskærmsrestaurant WordPress-tema fra Creative Market. Dette super cool tema er perfekt til barer, restauranter, grill, cateringfirmaer, spisesteder og andre virksomheder.

Når kunder finder din virksomhed op via Google eller Yelp, vil du være i stand til at dirigere dem til et professionelt websted, der repræsenterer din virksomhed og fremhæver din mad (eller andre produkter). Umami er en unik restaurantwebstedskabelon, der virkelig hjælper dig med at skille sig ud fra konkurrenter. Temaet bruger endda WordPress Theme Customizer, så det er let at foretage tilpasninger til udseendet af temaet (farve, skrifttyper osv.) Og se dem som en live preview, før du foretager dine ændringer.

En nøglefunktion i Umami er de tilpassede menuer. Tilføj din morgenmad, frokost, middag, drikke eller andre menuer ved hjælp af kortkoder, menusideskabelonen eller ved at føje din menu direkte til din navigation. Du kan endda tilføje billedlysbokse til dine menupunkter for at vise diners, hvordan din mad ser ud.

Temaet inkluderer også støtte til medarbejdere, cervices, funktioner og mere. Plus den inkluderede WooCommerce-support betyder, at du kan sælge ethvert antal saucer, marinader, opskriftsbøger eller andre produkter lige fra dit websted.

24. Elegantia

Elegantia - Restaurant og cafe WordPress Theme

Info & DownloadSe demoen

Elegantia er et tema lavet for cafeer, bistroer og restauranter til at sende deres menu og begivenheder og acceptere forbehold. For enhver restaurantside er en online-menu nøglen. Du skal være i stand til at liste din fulde menu, så gæsterne kan gennemgå den, før de ankommer. Hver side med menupunkter inden for Elegantia inkluderer en kategori, pris, foto og en beskrivelse, hvor du kan forklare ingredienser og bemærke tilberedningsmetoden eller interessante fakta om skålen.

Elegantias begivenhedsside er fantastisk til at gøre kunderne opmærksomme på specielle begivenheder eller kampagner. Hvis din restaurant har en speciel forudindstillet menu over en ferie, hvis du er vært for en fundraiser, hvis du deltager i Restaurant Week eller en anden begivenhed, er det dejligt at fortælle dine stamgæster forude. Hver begivenhedsside viser dato, klokkeslæt og beskrivelse for begivenheden. Derudover kan du arrangere begivenhederne alt efter, tidligere eller kommende.

En anden stor restaurantfunktion er modulet Reservationer. Elegantia giver dig mulighed for at administrere dine egne reservationer uden at skulle gennemgå en tredjepart som Open Table. Kunder kan blot udfylde en reservationsanmodning online, og den sendes til dig til gennemgang. Hvor nemt er det?

25. Spisested

Spisested Responsive WordPress Theme

Info & DownloadSe demoen

Spisestedet er perfekt til restauranter, caféer, bistroer, lounger, barer og endda madvogne. Temaet var designet til at fungere godt til alle typer restauranter og caféer, med lige den rigtige mængde tilpasningsmuligheder for at få din virksomhed til at se skarp ud med lidt indsats.

Det tilbyder et unikt design, der ikke føles som en skabelon til at fremhæve dit indhold uden at se cookie-skær. Og den fleksible madmenu giver dig mulighed for at tilføje alle dine madvarer hurtigt og nemt. Vis grupper af menupunkter hvor som helst på din webside med en simpel kortkode.

26. Growler

Growler - Bryggeri WordPress Theme

Info & DownloadSe demoen

Growler er et køligt bryggeri og vintage tema WordPress tema med en meget hipster fornemmelse. Dette tema ville være fantastisk til ethvert mikrobryggeri, lokal kaffebar, lavet af bundbageri eller anden butik med et tilbagevendende præg.

Forbrugerne elsker lokale virksomheder. Det er en fantastisk måde at støtte samfundet og opdage fanatiske varer i dit eget kvarter. Så kontakt med dine kunder, og start et websted til dit bryggeri, café, videresalgsbutik osv. Growler gør det let.

Temaet har en fantastisk vintage-fornemmelse at starte med, men der er ubegrænsede farveindstillinger, så du kan oprette det look, du ønsker på dit websted. Plus at temaet leveres med fulde eksempeldata fra demoen, er du har brug for hjælp til at komme i gang. Når du kommer i gang med at tilføje dit indhold, er der mange gode muligheder for brugerdefinerede sidehovedbilleder, brugerdefinerede indlægstype (til deling af lokalbefolkningens forståelsesnat, restaurantuge, kommende salg eller andet), prisborde og mere. Growler er også fuldt responsiv og nethindeklar, så dine indlæg og billeder ser altid godt ud, inkluderer en dejlig portefølje, er oversættelsesklar, inkluderer brugerdefinerede widgets og er WooCommerce klar, så du kan sælge dine egne produkter online.

Tanker om de bedste restaurant WordPress-temaer

Jeg håber du har haft vores samling af temaer rettet mod restauranter, caféer og andre spisesteder. Og glem ikke, at du altid kan tilføje en målrettet restaurant WordPress-plugin til en bestemt funktion, hvis det tema, du elsker, mangler det. F.eks. En begivenhedskalender eller kontaktinfo. Hvis du har et tema, som du gerne vil foreslå til vores roundup af de bedste kulinariske WordPress-temaer, skal du fortsætte med at give en kommentar. Jeg skal sørge for at kigge efter!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map