24 bedste havearbejde & landskabspleje WordPress-temaer

Sommertiden er fyldt med grønne græsplæner, frodige frugttræer og sunde stauder, der viser deres farver. Men lad os være ærlig, de fleste hjem med en stellar landskabsarkitektur skabte bestemt ikke designet eller vedligeholdt det selv. De hyrede fagfolk. Hvordan? Sandsynligvis gennem et websted bygget med et af de bedste havearbejde WordPress-temaer, de kunne finde.


Websteder er nøglen til enhver virksomhed, og med den stigende popularitet af mund-til-mund-anbefalingswebsteder som Yelp og Angies liste har du brug for et sted at sende potentielle kunder. Heldig for dig WordPress er let at bruge, og du kan opbygge hele dit websted med det på bare en dag. I dag deler vi de bedste havearbejde og landskabspleje WordPress-temaer såvel som en hurtig 3-trins guide til opbygning af dit websted.

Der er tusinder af WordPress-temaer tilgængelige på internettet. Men med så mange indstillinger kan det være lidt overvældende, når du opretter dit websted for første gang. Derfor har vi skuret internettet og fundet de absolut bedste havearbejde WordPress-temaer til dig.

Afhængigt af dine individuelle forretningsbehov kan det være en god måde at tilføje brugerdefinerede udtalelser, inkludere et galleri med dine afsluttede landskabsprojekter eller en måde at vise dine aktuelle servicetilbud eller tilbud på. Vi gjorde vores bedste for at inkludere en lang række temaer med forskellige funktioner. Så sørg for at rulle gennem den fulde liste for at se, hvad der synes at være korrekt for dig. Så uden at vente længere her er de i ingen særlig rækkefølge.

Disclaimer: WPExplorer er tilknyttet et eller flere produkter, der er anført nedenfor. Hvis du klikker på et link og gennemfører et køb, kan vi foretage en provision.

1. I alt

Samlet landskabsarkitektur WordPress tema

Info & downloadSe demonstrationen

Total WordPress-tema landskabsarkitekturdemo er et smukt eksempel på, hvad du kan opbygge med Visual Composer Drag & Drop-sidebyggeren, når det kombineres med de kraftige tilpasningsmuligheder i alt WordPress-temaet. Et fedt layout i fuld bredde, smarte serviceside, et personligt om sektion og selvfølgelig let at bruge kontaktformular gør dette til et godt valg for enhver havearbejde eller landskabsarkitekturfirma.

2. Ekko

Ekko Havearbejde WordPress Theme med Page Builder

Uanset om du tilbyder ugentlig vedligeholdelse eller landskabsdesign, med Ekko WordPress-temaet er du sikker på at være i stand til at opbygge et fantastisk websted. Du skal blot installere, bruge en-klik-demoen, der er importeret, for at komme i gang og bruge træk og slip-sidebyggeren til at oprette dit perfekte sted. Alle elementerne kan tilpasses, plus temaet tilbyder muligheder for rig typografi, portefølje, blog, header / footer-styling, klistret overskrift, fotosvip-lysboks og mere. Desuden er temaet kompatibelt med populære plugins som WooCommerce, Kontaktformular 7, Gravity Forms, Ninja Forms, WPML og mere.

3. Havepleje

Havepleje WordPress Theme

GardenCar er et havearbejde og landskabstil tema med fantastiske funktioner som et lydhørt design, den dejlige premium-skyderen skyderen, sidebygger, kontaktformular og WooCommerce support. Det er bare temaet, der hjælper med at få din havevirksomhed i gang med en online tilstedeværelse.

4. Gartner

Gartner WordPress tema

Gardener WordPress-temaet blev oprettet med græsplæne, græsning, landskabsarkitektur, blomsterhandler, brænde, økologi og endda skovarbejderfirmaer i tankerne. Med masser af layoutindstillinger, retina-billedsupport, oversættelsessupport og mere er det et godt valg.

5. GreensKeeper

GreensKeeper Havearbejde & landskabspleje WordPress Theme

Dette havearbejde, landskabspleje og WordPress-tema for små virksomheder er et fantastisk valg for enhver virksomhed. De stylede overskrifter, indstillinger for sidelayout, valgbare farveindstillinger (med 12 foruddefinerede farveskemaer), sidebygger og fantastiske isotopgallerier gør GreensKeeper til en fremtrædende mulighed.

6. Ecomanic

Ecomanic havearbejde, græsplæne og landskabsarkitektur WordPress tema

Økonomisk blev designet med en brugervenlig sidebygger, responsive skyder, retina-billedstøtte, klar til oversættelse og mere. Med dette tema at skabe din græsplæne, bør landskabsarkitektur, havepleje, økologi eller havearbejde websted være et samlet stykke kage.

7. Yoland Design

Yoland Design Landskabsdesign & Havetilbehør WordPress Theme

For et elegant landskabsdesigntema skal du se på Yoland. Dette dejlige tema er mobiloptimeret, inkluderer 2 hjemmesideplanlægninger, kortkoder, smukke skyder, en sidebygger, oversættelsesmuligheder og mere.

8. Hjælpekammerat

Hjælpemand Havearbejde & vedligeholdelse WordPress Theme

Helpmate er et 6-i-1 vedligeholdelsestjenester WordPress-tema med forudbyggede skabeloner til 6 forskellige brancher, hvoraf den ene er havearbejde. Med dette tema kan du oprette et smukt websted ved hjælp af den fantastiske animerede skyder, let at bruge sidebygger, indbygget side- og sidefodstiler med mere.

9. Gartneren

Landscaper Lawn & Ladscaping WordPress Theme

Du kan få din græs- og landskabsvirksomheds side op og køre hurtigt med Landscaper WordPress-temaet. Du er sikker på at elske indstillinger til oprettelse af tilpassede sidelayouts, tilpassede farveindstillinger via Customizer, ubegrænsede projektgallerier, flere bloglayouts og meget mere.

10. Lokal virksomhed

Lokal virksomhed - Havearbejde WordPress Theme

WordPRess-temaet for Local Business er et enkelt og rent tema, der er godt til enhver forretning – havearbejde og landskabspleje inkluderet. Temaet inkluderer ubegrænsede farveindstillinger, Master Posts-plugin, responsivt design og mange temaindstillinger via Redux-temapanelet.

11. Hjelme

Hjelme Handyman & havearbejde WordPress Theme

Hjelme er designet til enhver handyman, og en gang af deres fantastiske demoer er til en Garner a & Farmer-forretning. Denne valgmulighed bruger temaets indstillinger til brugerdefinerede layout, funktioner, brugerdefinerede overskrifter og endda en inkluderet aftaleformular.

12. Landskab WordPress-tema

Landskab WordPress tema

Landskabstemaet er en smuk og professionel mulighed for at oprette et landskabsarkitektur- eller havevedligeholdelseswebsted med WordPress. Med MP Stacks sidebygger, cusomtizable sidesektion, kontaktformular, tjenester og mere er dette tema en fantastisk enkelt sides mulighed.

13. The.Motion

Themotion WordPress Theme

Themotion er en fantastisk videoblogging WordPress-tema perfekt til at skabe en havearbejde og landskabsarkitektur, hvordan man website. Hvis din virksomhed var på udkig efter en måde at fremvise produkter eller tjenester via videoer, er dette tema noget for dig. Det er også e-handel klar, lydhør og tilpasses.

14. Green Valley

Green Valley WordPress Theme

Info & DownloadSe demoen

Green Valley er en mobilvenlig og lydhør WordPress-tema for havearbejde og landskabsarkitektur. Dette tema er SEO klar, nethindeklar og let at bruge. Derudover inkluderer det masser af kortkoder, posttyper, ikoner, indstillinger for sidebjælken og mere.

15. Lawnmo

Lawnmo WordPress Theme

Lawnmo er en cool og lydhør vedligeholdelse og service af WordPress-tema. Den smukke parallax-billedbaggrund, unikke billede svæver og den kraftige MotoPress-træk- og slipside-bygger gør dette tema fantastisk (plus det inkluderer endda 7-15 stock-fotos gratis).

16. Havedesign

Havedesign responsivt WordPress-tema

Det muntre havedesign WordPress-tema kommer med tilpassede indlægstyper og formater indbygget, så det er super nemt at tilføje dine begivenheder, tjenester, portefølje af projekter, videoer og mere. Andre fantastiske funktioner inkluderer font, farve og oversættelsesindstillinger.

17. Havearbejde

Havearbejde Design WordPress Theme

Garden Design er et tema i gammeldags stil med en lys kombination af grønne og orange accenter. Temaet inkluderer muligheder for at tilføje dine tjenester, projekter, vidnesbyrd og selvfølgelig en blog for at holde klienter opdaterede om de nyeste have tip og trends.

18. Exdesimo

Havedesign WordPress Theme

Exdesimo er et responsivt designet landskab og have WordPress-tema perfekt til enhver service inden for vedligeholdelse eller design. Brug de indbyggede funktionsbokse, portefølje, personalesektion, begivenheds support og brugerdefineret kontaktformular til at oprette din perfekte webside.

19. Udvendigt design

Udvendigt design Beherskelse WordPress Theme

Design Mastery WordPress-temaet gør det let at opbygge dit havearbejde- eller landskabsarkitekturwebsted Installation i to trin, farveindstillinger, indbyggede skyder, tilpassede widgets, brugerdefineret typografi og mere gør det til en fantastisk mulighed for enhver.

20. Udvendigt designbureau

Udvendigt designbureau WordPress Theme

Design Bureau-temaet er en fantastisk måde at vise dit arbejde inden for landskabsdesign. Temaet inkluderer muligheder for at vise billeder af dig arbejde via parallaxbilleder, en smuk glider til startsiden og mere. Plus-muligheder for ikoner, skrifttyper, SEO og mere er sikker på at gøre dig glad.

21. Udvendigt design

Udvendigt design WordPress Theme

Udvendigt designtema er perfekt til at fremvise dit arbejde med anlægsgartneri, udendørs konstruktion og mere. Indbygget styling, oversættelsessupport og et fuldt responsivt og redigerbart design gør dette tema til et solidt valg for dem i havearbejde og lanscaping industrien.

22. Bygningskunst

Art of Building WordPress Theme

For dem, der leder efter et udvendigt designfokuseret tema, er Art of Building WordPress-temaet en fantastisk mulighed. Unikke glider, rene linjer, nyttige kortkoder og indbyggede stylingindstillinger gør dette tema til et godt valg.

23. Landskabsdesign

Landskabsdesign Responsivt WordPress-tema

Dette tema blev bygget til havearbejdsfirmaer, der ønsker at tilbyde produkter såvel som tjenester. Med indbygget e-handelsstøtte er det nemt at sælge din egen beholdning samt levere tjenester til dine kunder.

24. Landskabspleje & design

Landskabspleje & design WordPress Theme

Dette rent designede WordPress-tema har masser af hvid plads med fed skrift og billeder. Det er en fantastisk mulighed for mere moderne landskabsarkitekturwebsteder, der vil have deres tjenester online.

Bonustips: hurtig guide til opbygning af dit havearbejdswebsted

Når du har valgt et tema, er der kun tre enkle trin til at få dit landskabsarkitektur, havearbejde eller udendørs vedligeholdelse af webstedet. Det er så let, at du endda kan få dit helt nye websted konfigureret og klar til at gå i dag!

Hent dit domænenavn og hosting

Dit allerførste trin skal være at vælge et domænenavn. Din URL skal være let at huske og et .com-domæne, hvis det overhovedet er muligt. Du kan kontrollere dit domæneadgang og købe det hos GoDaddy eller en anden velrenommeret domæneregistrator.

For at gå sammen med dit domænenavn har du også brug for en hostingplan. Der er masser af gode hostingmuligheder og afhængigt af dit websted (eller budget) krav. Her er et par af vores topvalg:

 • WP Engine Administreret WordPress Hosting
 • Cloudways administreret Cloud Hosting
 • BlueHost Shared Hosting

Hvis du vil lære mere, kan du tjekke vores WP Engine-administreret hostinganmeldelse, Cloudways-hostinganmeldelse og Bluehost WordPress-hostinganmeldelse.

Når du har valgt en vært, skal du pege dit domænenavn til din server (du skal tilføje dit hostingfirmaets navneserver til dit domæne. Kontroller med din værts online dokumentation eller support for hjælp til dette) og begynde opsætning WordPress på din server. Hvis du valgte en Managed WordPress-vært som WP Engine, skal din server være klar og klar til at gå! Hvis du bruger en sky- eller delt hosting-indstilling, skal du bare bruge den indbyggede 1-klik-WordPress-installationsindstilling, når du opsætter din plan. Det skal ikke tage mere end et par minutter at få WordPress installeret.

Installer dit tema

Med din WordPress-installation klar til at gå, kan du nu downloade og installere dit WordPress-tema. Hvis du vil bruge et gratis tema fra WordPress.org du kan gennemse og installere et tema lige fra dit dashboard.

Download WordPress Theme

Men hvis du har købt et premium WordPress-tema eller downloadet et gratis WordPress-tema fra en anden kilde, skal du først downloade din temafil. Sørg for at downloade den installerbare WordPress-fil eller lokalisere den (afhængigt af hvor du downloader dit tema fra, kan det være nødvendigt at du pakker den downloadede temafil ud og find zip-filen kun til temaet).

Upload din WordPress Theme Zip File

Gå til til at installere din WordPress-temalog i dit WordPress-administratorpanel Udseende> Temaer> Tilføj nyt og upload .zip-filen. Du skal se en prompt på skærmen for at aktivere temaet, når du har installeret det.

Tilføj indhold og mere

Nu kan du begynde at oprette din hjemmeside! Hvis dit tema inkluderede eksempeldata, kan du installere dem ved hjælp af WordPress Importer (i WordPress admin panel skal du bare gå til Værktøjer> Importer> WordPress for at uploade .xml eksempeldata).

Valg af tematilpasning

Hvis ikke, skal du bruge lidt tid på at lære om de funktioner og indstillinger, der følger med dit tema. Tjek temaet Customizer (under Udseende> Tilpas) og kontroller, om der er et temeadministratorpanel, der er indbygget i dit tema (dette er ofte inkluderet som et tilføjelsesmenuelement i bunden af ​​dit admin-dashboard). Mange premium-temaer inkluderer detaljeret online-dokumentation såvel som support, hvis du har brug for lidt hjælp.

Du vil måske også overveje at tilføje WordPress-plugins til aftaler, gallerier, Instagram eller til noget andet, du ønsker. Der er tusinder af fantastiske plugins tilgængelige overalt på nettet, og vi har anbefalet WordPress-plugins i mange af vores blogindlæg, hvis du endda vil have hjælp til at vælge.

Efter at have afsluttet dit websted linker alt, hvad der er tilbage, til det fra alle dine sociale mediaprofiler, føjer det til alle vurderingswebsteder, din virksomhed er blevet vist på, og naturligvis inkluderer dit nye websted på alle dine visitkort og salgsfremmende materialer.


Forhåbentlig var vi i stand til at hjælpe dig med at komme i gang og finde et tema, der var det rigtige til dit havearbejde eller landskabspleje websted. Vi gjorde vores bedste for at inkludere vores favoritter fra hele internettet. Hvis du har prøvet et af de nævnte temaer, eller hvis du tror, ​​vi har gået glip af noget, så lad os vide det i kommentarerne herunder. Vi vil meget gerne høre fra dig!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map