20 store WordPress-plugins til administratorer

Du og jeg har gennemgået en hel del nyttige WordPress-plugins i de seneste dage. Jeg mener, vores igangværende WordPress-plugin-eventyr har allerede afsløret vores valg til de sociale medier, BuddyPress, medlemskab og mere.


Det er godt over 100 plugins! Men aldrig en gang har vi gennemgået WordPress admin plugins. Er det ligeglad med nogen om bagenden? Du ser, de fleste af WordPress-plugins, som vi gennemgik i de ovenstående linkede indlæg, har så meget at gøre med frontend. Imidlertid vil de plugins, vi gennemgår i dag, hjælpe dig med at tage ansvar for dine WordPress-administratoropgaver blandt andet.

Er du en WordPress-udvikler? Bliv hængende. Er du WordPress-blogadministrator? Følg med også. Ser du frem til at tilpasse dit WordPress admin-område? Vi har også dækket �� Tjek vores liste over nogle af de bedste gratis WordPress plugins (kun klik på billederne for at downloade plugins). Nyd at læse og del dine meget elskede kommentarer i slutningen!

Disclaimer: WPExplorer er tilknyttet et eller flere produkter, der er anført nedenfor. Hvis du klikker på et link og gennemfører et køb, kan vi foretage en provision.

Admin Menu Editor WordPress Plugin

Admin Menu Editor WordPress Plugin

Ønsker du at tilpasse dine admin-menupunkter? Vil du tilføje tilpassede menupunkter til dine admin-menuer? Admin Menu Editor giver dig al den kraft, du har brug for til at oprette en unik admin-menu. Du ved, noget du vil elske. Der er lige så meget, du kan gøre med dette plugin. For eksempel kan du redigere menutitler, ændre menuikoner og indstille adgangsrettigheder, trække og slippe elementer let, nemt oprette undermenuer, skjule en hel menu (eller individuelle menupunkter) og oprette brugerdefinerede menupunkter, der peger på eksterne links.

Du kan endda gendanne alle dine standardmenuer ved at klikke på en knap for at være chancen for, at du roter noget. For at opsummere det, er plugin koblet sammen med let installation og brug. Hvad er der mere? Du kan vælge mellem gratis og pro-versionen. Sidstnævnte kommer naturligvis med ekstra funktioner.

Codepress Admin-kolonner WordPress Plugin

Kolonner Editor WordPress Plugin

Hvis du har betydet at transformere dine WordPress-admin-skærme, er Codepress-administrationssøjler det plugin, du har ventet på. Den samlede indsats af Codepress, Tobias Schutter, David Mosterd og Jesper van Engelen, Admin Columns leveres med over halvfems (90) brugerdefinerede kolonner samt muligheden for at forbedre dine klienters adminpanel let, muligheder for sorterbare og redigerbare kolonner for at gøre dit arbejde lettere, evnen til at importere og eksportfunktionalitet, nem integration med andre plugins, brugerdefinerede felter til alle dine tilpassede behov (Se, du er godt taget hånd om) og fuld dokumentation. Tilføj liv (og så meget hjælpeprogram) til dit admin-område med Codepress-administrationssøjler.

WP-optimer WordPress-plugin

WP Optimer WordPress Plugin

Er dit WordPress-sted langsommere end normalt? Gæt hvad, din database kan være problemet. En eller anden måde finder junk altid vej til din WordPress-database. Dette kan føre til et svagt websted og forårsage et par WordPress-fejl. Hvad skal man gøre? Du skal optimere din WordPress-database fra tid til anden. Samtidig kan optimering af din database være en opadgående opgave, hvis du ikke ved den første ting om PhpMyAdmin.

Indtast WP-optimer, og dagen (sammen med din database) gemmes. Denne specielle plugin har over en (1) million downloads, en imponerende bedømmelse på 4.6 / 5.0 og hjælper dig med at optimere din WordPress-database automatisk. WP-Optimize vil slippe din database med uaktuelle revisioner, spam og papirkurvede kommentarer, trackbacks og pingbacks for blot at nævne nogle få. Du kan se flere funktioner på pluginsiden på WordPress.org.

Hurtig omdirigering af WordPress-plugin til side / post

Hurtig omdirigering af WordPress-plugin til side / post

Med en god bedømmelse på 4,7 / 5,0 og over 550K-downloads tilføjer Quick Page / Post Redirect-plugin let omdirigering. Leder du efter at omdirigere brugere til andre sider let? De følgende funktioner afslører, hvorfor Quick Page / Post Redirect er det omdirigeringsplugin, du har brug for. Funktioner med et øjeblik inkluderer globale muligheder for at tilpasse omdirigeringslinks i bulk, nuværende WordPress-versionskompatibilitet, integration af tilpassede indlægstyper (og andre plugins), mulighed for at omdirigere brugere til et nyt eller det samme vindue, evne til at tilføje rel = “nofollow” attribut til links, omdirigere 404 fejlsider og mere. Tag omdirigering til næste niveau med Quick Page / Post Redirect-plugin.

Administrator WordPress Plugin

Administrator WordPress Plugin

Kan du ikke (eller ikke) administrere dine MySQL-databaser manuelt? Adminer-plugin giver al den magt, du har brug for, til at administrere din WordPress-database (r) fra det mere kendte WordPress admin-område. Hvor cool er det?

Du kan gøre alt fra browsingstabeller til at køre SQL-forespørgsler og udføre databaseoptimering blandt andre funktioner. Det er virkelig grundlæggende, og du vil have det sjovt, hvis du kan lide at komme ind i dine DB’er. Adminer er kompatibel med WordPress 3.9.1 og WordPress Multisite, så jeg gætter på, at du er godt dækket. Det har mere end 100K downloads og en lys rating på 4.8 / 5.0.

Debug Objects WordPress Plugin

Debug opdeler WordPress-plugin

Hej WordPress-udvikler! Leder du efter at analysere fejl og bedre forstå, hvordan du udvikler dig med WordPress? Hvis du sagde ja, er Debug Objects nøjagtigt det, du har brug for. Denne plug-in, der er let at installere og bruge, har en 4.9 / 5.0-klassificering, der giver en masse information, såsom hukommelsesanvendelse, operativsystem, WordPress-version, sideindlæsningstid, forespørgselsinfo, cache-info, cron-info, FTP og SSH-definitioner, cookiedefinitioner, kortkoder og meget mere. Debug Objects er udviklet af Frank og Inpsyde GmbH og er et godt plugin til enhver WordPress-udvikler derude.

WP Super Edit WordPress Plugin

WP Super Edit WordPress Plugin

Leder du altid efter mere funktionalitet fra din wysiwyg-visuelle editor? Ønsker du altid, at visse funktioner var tilgængelige? Ville det ikke tilføje sjov til din bloggingeventyr? Er du træt af at vente på et plugin, der giver dette ønske? Nå, ventetiden er forbi! WP Super Edit tilføjer tilpassede TinyMCE plugins og knapper til din visuelle editor, hvilket giver dig mere funktionalitet til at bringe dit indhold til live. Hovedfunktioner i dette plugin inkluderer en brugervenlig træk og slip-brugergrænseflade, adgang til indbyggede WordPress-indstillinger, ekstra TinyMCE-plugins og knapper, nem installation og konfigurationsindstillinger. WP Super Edit har en vurdering af 4.0 / 5.0 og over 250K-downloads.

Udtalelser af Aihrus WordPress Plugin

Udtalelser af Aihus WordPress Plugin

Tilføjelse af udtalelser til dit websted er en fantastisk måde at opbygge kundetillid omkring dit online brand. Udtalelser af Aihrus er et fantastisk plugin, der hjælper dig med at skubbe tekst, billeder eller videoer til at skabe roterende udtalelser, glide blandet indhold, vise vidnesbyrd tilfældigt, tilføje fade og andre overgange til udtalelser, filtrere indhold efter kategori, id eller tags annonce mere. Med en imponerende bedømmelse på 4,4 / 5,0 og over 450k-downloads er Testimonials af Aihrus bedst kendt for følgende funktioner: API til at tilpasse udtalelser, venlig interface, CSS-styling, kortkoder, widgets og brugerdefinerede felter for at tilføje titel, e-mails, placering, firma osv.

Deltagerdatabase WordPress Plugin

Deltagerdatabase WordPress Plugin

Hvis du planlægger at starte et WordPress-medlemssted eller allerede har et, skal du have et middel til at opbygge og vedligeholde en database med medlemmer. Deltagerens database-plugin betyder det. Dette plugin giver dig mulighed for at indtaste poster individuelt, uploade poster fra en CSV-fil eller lade medlemmerne oprette poster på egen hånd. Dette plugin kan tilpasses fuldt ud, giver dig mulighed for at oprette flere formularer til at indsamle poster, inkluderer fantastisk shortcode-funktionalitet, funktioner omdirigering af funktioner ved udfyldning, understøtter e-mail-meddelelser og mere. Deltagerdatabasen har en rating på 5,0 / 5,0 (den højeste vi har set hidtil) og næsten 100K-downloads.

AJAX Live stavekontrol WordPress Plugin

Ajax Live stavekontrol WordPress Plugin

Stavefejl? Vi vil ikke have det nu? Dette er et enkelt, men kraftfuldt plugin bygget af Lab4Games (Kepo-ing Zz85). Ajax stavekontrol giver dig mulighed for at finde stavefejl på farten. Det er let at installere og bruge og integreres med Chris Mellers Google stavekontrol og Gassison Locke stavekontrol tjenester.

Firestats (+ diagrammer) WordPress Plugin

FireStats WordPress Plugin

Besat med statistikker og trafikmålinger? Leder du efter at forstå din trafik fuldt ud uden nogensinde at forlade dit WordPress admin-kontrolpanel? Firestats er bare det WordPress admin plugin, du har brug for Firestats giver dig en masse indsigt om din trafik. Efter installationen giver plugin dig mulighed for at fordele din trafik og se så meget inklusive brugerens IP-adresse, bopælsland, operativsystem og browsertype blandt andre. Firestats-diagrammer (et plugin på egen hånd, men du kan kalde det et WordPress-tilføjelse) tilføjer detaljerede Firestats-diagrammer, giver dig pålidelig grafisk repræsentation af din trafik.

WordPress Mobile Pack WordPress Plugin

WordPress Mobile Pack WordPress Plugin

Opret ikke bare et responsivt WordPress-sted, der ser godt ud på mobile enheder, opret en mobilapplikation ved hjælp af WordPress Mobile Pack og giver din mobile besøgende en rigere brugeroplevelse (UX). Med næsten 600K-downloads og en gennemsnitlig bedømmelse på 3,8 / 5,0 er denne WordPress Mobile Pack designet til bloggere, indholdsmarkedsførere og udgivere, der ønsker at erhverve mobile læsere.

Plugin fungerer med Windows Phone 8, iPhone-enheder såvel som Android-telefoner og er kompatibel med større browsere. Derudover er WordPress Mobile Pack kompatibel med den nyeste version af WordPress 3.9.1 og kommer med fantastiske funktioner såsom en lydhør grænseflade, temaindstillinger, indlæg og kommentarsynkronisering og analyse blandt mange andre tilpassede funktioner.

Broken Link Checker WordPress Plugin

Broken Link Checker WordPress Plugin

Folk og Google-bots kan ikke lide det, når du sender dem til 404 fejlsider. Hvis du ikke vidste det, kan ødelagte links skade din SEO alvorligt på toppen af ​​at sende potentielle kunder væk. Så hvordan slipper man af med ødelagte links? Først skal du finde de ødelagte links. Det er her Broken Links Checker-plugin kommer ind. Plugin overvåger din blog for ødelagte links og giver dig besked med det samme, at en findes.

Broken Link Checker har de bedste nemme tilpasninger, rediger links automatisk fra plugin-siden, overvåger links over hele dit websted, tilføjer rel = “nofollow” -attribut til ødelagte links for at afskrække søgemaskinebots, filtrerbare links osv. Plugin har en imponerende bedømmelse af downloads fra 4.1 / 5.0 og over 2.5M (million) (Bortset fra: Hvis du ønsker at lette sidebelastningen, kan du kontrollere ødelagte links ved hjælp af en online-service, f.eks. W3C Link Checker i stedet for at installere et plugin).

Google Authenticator WordPress-plugin

Google Authenticator WordPress-plugin

Som vi så i et nyligt indlæg, er WordPress-sikkerhed et alvorligt problem. Medmindre du har det Vaultpress eller en lignende service, overlad aldrig sikkerhedsspørgsmålene for din WordPress til tilfældigheder. Google Authenticator-plugin tilbyder dig to-faktor-godkendelse til dit WordPress-sted. Hele operationen kører på Google Authenticator-appen. Med en god bedømmelse på 4.8 / 5.0 er Google Authenticator af Henrik Schack det plugin, du har brug for for at styrke din WordPress-sikkerhed.

Søg i Regex WordPress Plugin

Søg i Regex

Søgning Regex spiller en rolle og spiller den godt. Plugin giver dig mulighed for at søge og udskifte enhver type data på dit websted. Leder du efter sider eller indlæg? Kategorier, tags eller kommentarer? Du kan finde og erstatte alt, hvad du ønsker, med et klik på en knap. Dette plugin er beregnet til at tilføje lethed til migrering af websteder. Kan du huske, hvor svært det kan blive at finde filer efter at have flyttet dit websted? Søgning Regex af John Godley fungerer automatisk og har en tiltalende bedømmelse på 4.7 / 5.0.

AdRotate WordPress Plugin

Adrotate WordPress Plugin

Arbejder du med mange annoncer? Måske ejer du (eller kører) mere end et par sider, der kommer med mere end et par annoncer? Hvordan administrerer du annoncerne? Hvordan holder du sund? Du valgte AdRotate. Med over 770K-downloads og en bedømmelse på 3,8 / 5,0 giver AdRotate dig mulighed for nemt at tilføje og administrere annoncer. Grundlæggende niveau ting; du administrerer annoncer fra et centralt dashboard, der giver dig masser af muligheder. Du har virkelig kontrol over dine annoncer med dette plugin. Arnan de Gans, forfatteren, er sikker på, at du vil elske AdRotate. Det er super let at tjene penge, hævder Arnan yderligere.

Redux-indstillingsramme

Redux-indstillingsramme

Det er et plugin. Nej, det er en ramme. I følge forfatterne: Redux er en enkel, fuldt udvidelig og responsiv indstillingsramme til WordPress-temaer og plugins. Med en fremragende bedømmelse på 5.0 / 5.0 vil Redux Framework langt forenkle WordPress-tema og plugin-udvikling langt. Det giver dig en udvidelig og strømlinet WordPress-ramme at arbejde med (de har endda masser af premium Redux-udvidelser). Dette plugin hjælper dig med at slå jorden i gang, hvad angår WordPress-tema og plugin-udvikling. Tjek nogle af de skærmbilleder, vi har op på Themeforest, for at se, hvor meget der er muligt med Redux.

Inline Kommentarer WordPress Plugin

Inline Kommentarer WordPress Plugin

Kommentarer viser, hvordan din målgruppe reagerer på din besked. Du bør aldrig vige dig væk fra kommentarer som WordPress-websteejer. I stedet skal du bidrage til diskussionen og få læserne til at føle sig mere hjemme. Du skal også gøre det til din pligt at opmuntre læserne til at give kommentarer ved hjælp af et plugin som f.eks. Inline comments. Hvad dette smarte kode gør, er at tilføje “… dit kommentarsystem til siden af ​​afsnit, overskrifter og andre sektioner …” til dine indlæg. Plugin er ganske let at installere og tilpasse og fungerer ved at tilføje en boble til siden af ​​det valgte afsnit. Inline Comments blev udviklet af Kevin Weber og har en vurdering på 4,8 / 5,0.

Floating Admin Menu WordPress Plugin

Floating Admin Menu WordPress Plugin

Leder du efter at wow dine klienter med lidt mere plads i WordPress admin-området? Vi bringer dig bare plugin til det. Mød Float Admin Menu, et supereffektiv WordPress admin plugin, der genplacerer din admin menu fra venstre til toppen. Du kan udvide menuen når som helst du har brug for. Plugin er fuldt lydhør, fungerer med WordPress 3.9.1 og har en imponerende bedømmelse på 5.0 / 5.0. Jeg flydede min admin-menu, og jeg elskede den. Det fungerer ved aktivering.

Download Monitor WordPress-plugin

20-store-wordpress-admin-plugins-downloade-monitor-wpexplorer

Tjener du digitale produkter på dit websted? Vil du overvåge din downloadaktivitet? Hvis det er et ja, vil Download Monitor-plugin hjælpe dig med at tilføje og administrere downloads ved hjælp af en venlig brugergrænseflade (UI), tilføje filer, mens du redigerer poster, inkluderer spejllinks til downloads, spore downloadtællinger, begrænse og kontrollere adgangen til downloads og mere. Download Monitor er blevet downloadet over 620K gange og har en rating på 3,9 / 5,0.

Over til dig

Forhåbentlig har du fundet et par nye plugins, der vil hjælpe dig med dit WordPress-sted (er). Kender du nogen WordPress admin plugins, du gerne vil se inkluderet her? Del venligst med os i kommentarerne. God udvikling!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map