20+ Bedste WordPress-temaer til musikere

Bedste WordPress-temaer til musikere

Det er en hurtig internetdrevet verden derude, og at vide, hvordan man markedsfører sig selv effektivt, er en nøglefaktor for, hvor succesrig du vil blive. Temaer og plugins på WordPress spiller en vigtig rolle i, hvordan du interagerer med dine fans, og i dette indlæg vil vi dække det bedste, som WordPress har at tilbyde musikere, når det kommer til temaer.


Uanset om du lige er startet som musiker eller allerede er i et band, der allerede har en anstændig følge, hvordan du præsenterer dig selv på Internettet kan betyde forskellen mellem stjernestatus og uklarhed. Du har sandsynligvis et billede, som du holder tæt på og kært, men hvad er det billede, du vil have, at alle dine snart skal tilbede fans til at forelske sig i? Hvilken slags musik og livsstil repræsenterer du?

Lad os tjekke nogle af de bedste WordPress-musikstemaer for at få dig op og rocke.

Disclaimer: WPExplorer er tilknyttet et eller flere produkter, der er anført nedenfor. Hvis du klikker på et link og gennemfører et køb, kan vi foretage en provision.

1. frodige

frodigt wordpress musik tema

Musik er mad for sjælen – et universelt sprog, som mange mennesker nyder. Hvis du søger at nå flere sjæle med din musik, har du brug for et smukt og kraftfuldt WordPress-musik tema som Lush by power elite forfatter Iron Templates.

Lush er en komplet løsning for alle i musikbranchen fra DJs til jazzmestre, punkrockere og enhver anden musiker, du kan tænke på. Denne skønhed er fyldt til randen med alle de funktioner, du har brug for for at sætte fokus på dit musikalske arbejde.

Med 8+ demoer, som du kan importere med et enkelt klik, tilbyder Lush dig masser af stilindstillinger til at opbygge musikwebstedet for dine drømme. Dertil kommer dette WordPress-musik-tema sammen med den kraftige WPBakery-sidebygger, der giver dig absolut kontrol over, hvordan dit websted ser ud og udfører.

Det er ikke slutningen på det: frodige skibe med imponerende fotoalbum, ubegrænset layout, farver og skrifttyper, en fuldt udstyret lydafspiller (tænk på tekster, anmeldelser, Youtube-videoer osv.), Diskografi, Slider Revolution, et tema for børn som samt en nethinde og lydhør design, hvilket betyder, at din musik ser godt ud på flere enheder.

Derudover er Lush WooCommerce-klar, hvilket betyder, at du kan begynde at sælge dine musik- og begivenhedsbilletter, så snart du installerer temaet. Dette plus får du tre menustyper, så du kan tjene dit musikindhold til dine fans som en rockstar. Derudover får du optræden manager og nedtællingsfunktioner til arrangementer, der hjælper dig med at være på toppen af ​​din musikkarriere.

2. Lydplade

soundboard wordpress tema for musikere

Mens du drømmer om at opbygge et websted, der vil skinne et lys på din musik, tager Soundboard WordPress-musikstema en anden tilgang til at markedsføre dit arbejde. Dette tema sætter dine fans først ved at placere alle de oplysninger, de har brug for, lige på hjemmesiden.

Takket være 5 tilpassede widgets kan du nemt vise nyheder, turnédatoer, nyeste album, seneste videoer, seneste fotos og endda genstande fra din butik. Desuden kan du altid tilslutte dine egne widgets til hjemmesiden for at skabe en mødelig oplevelse for dine fans.

I æstetikafdelingen skuffer Soundboard heller ikke. Til at begynde med leveres det med to foruddefinerede skind, dvs. lys og mørk, hvilket giver dig en forrest, så langt det skaber et smukt websted. Derudover kan du nemt tilpasse baggrunden for at tilføje en vis stil. Oven i det kommer temaet med 5 forskellige sideskabeloner og 5 brugerdefinerede indlægstyper.

Hvis du synes, det er alt, har du forkert. Soundboard-musikstemaet leveres med over 800 Google-skrifttyper og Font Awesome-ikoner. Tilføjelse af en diskografi, videoer eller billedgallerier er alt et spørgsmål om peg og klik. Derudover får du en billedlysboks, så dine fans kan nyde dine koncertbilleder uden distraktioner.

Den bedste del er Soundboard er ganske let at bruge. Begyndere og udviklere vil elske dette WordPress-musik-tema takket være fleksible indstillinger, der gør temaet til en leg at arbejde med. Temaet er kompatibelt med WooCommerce, Kontaktformular 7 og alle større browsere.

3. Singl (gratis)

Singl Gratis WordPress-tema

Fra designerne over hos Automattic kommer Singl, et minimalistisk tema, der giver dig mulighed for at skabe en stærk online tilstedeværelse. Det har en slående sort baggrund og en gråtoneskala farveskema, som er bundet til at polarisere mening, så sørg for at det afspejler dit brand! Andre funktioner inkluderer klistrede indlæg, brugerdefinerede menuer, header- og baggrundsbilleder, indbygget abonnementsform og integration af socialt netværk.

4. MusicPress

musik presse wordpress musik tema

Du har brug for et kraftfuldt WordPress-tema for at placere din musik foran dit publikum. Indbyggede funktioner såsom en lydafspiller, diskografi og smukke gallerier er et must. SEO-parathed og responsivt design er to andre vigtige faktorer, man skal huske på, og det er også brugervenligheden.

Hvis du er på markedet efter et WordPress-musiktema, der indeholder alle disse funktioner og derefter nogle, vil du ikke have andet end MusicPress WordPress-temaet.

MusicPress er det perfekte WordPress-musikstema til soloartister, DJs, bands, fanwebsteder, underholdningsmagasiner, pladeselskaber og enhver anden musikorienteret brug. Andre bemærkelsesværdige funktioner inkluderer 3 foruddefinerede skins, en klar butik, 3 startside-skydere, anmeldelser, social deling, brugerdefinerede kortkoder, ubegrænsede widgetområder, rullemenuer og meget mere.

5. Byblos (gratis)

Byblos Gratis WordPress-tema

For et ekstremt rent og moderne design vil dette gratis WordPress-tema få dig til at hoppe ‘og løbe’ på kort tid! Byblos fra Smartcat, der er perfekt til musikere, er et tema i skyder i fuld bredde, der ser fantastisk ud og kan let tilpasses. Murstenstensfliserne er gode, hvis du har en masse gallerier eller lignende; de forhindrer siden i at blive for rodet, hvilket kan afskrække folk fra at udforske dit websted. Plus det inkluderer funktioner som lodret menulayout, indbygget søgemaskineoptimering (SEO), Font Awesome og Bootstrap, sidebar og sidefods widgets, CSS3-animationer og tilpassbare opfordringer til handling

6. Musikklub

musik klub wordpress musik tema

På nummer fire har vi Music Club, et af et slags WordPress-musikstema, der på en eller anden måde minder mig om et spil kort og firkløver. Har du nogensinde hørt om overtroen til held og lykke forbundet med sidstnævnte?

Forresten, i et 52-kort dæk, hvorfor har de ikke en firkløver som symbolet på dragt af klubber i stedet for tre-blade kløver? For et hasardspil kan det indikere en vis grad af held, er du ikke enig? Men jeg tager af.

Hvis dette er din heldige dag, er Music Club WordPress-temaet i modsætning til hvad du har set før, hvad med en liste over funktioner, der vil sprænge dit sind.

Bragt til dig af webudvikler (r) ekstraordinær og magt elite forfatter GoodLayers, Music Club er en ideel løsning for klubmusik fans, DJs, musikere, radiostationer og begivenhedsplanlæggere bare for at nævne et par.

Mens Music Club er let at bruge, leveres temaet med kraftfulde værktøjer til at styre begivenheder og dele din musikalske lidenskab med verden.

Funktioner, du vil elske, inkluderer en flydende lydafspiller, der forbliver hos lytteren på en hvilken som helst side på dit websted, en destinationsside-skabelon, Page Builder, skydere, smukke musikalbum, en kommende begivenhedsfunktion, der tilbyder dine fans fulde spilleoplysninger og billetter, og Jeg kan fortsætte og fortsætte.

Med masser af avancerede temamuligheder og fleksibelt design er intet at forhindre dig i at opbygge WordPress-musikwebstedet for dine drømme.

7. FWRD

fwrd wordpress musik plugin

Lad os sige, at du vil have en en personsøger (indsæt link), der leveres med flersidefunktioner. Hvem ved? Planen er måske at tilføje flere sider i fremtiden, selvom alt hvad du behøver i øjeblikket er et websted med en side.

Uanset om du har et så specifikt behov eller har lyst til at have begge muligheder til din rådighed, vil du elske FWRD WordPress-temaet.

Varmt lige ud af døren, vil denne banger trække liv tilbage til dit musikwebsted. Hvis du på den anden side starter, skaber FWRD et solidt fundament til dit websted.

Med 5 demonstrationer, der er klar til at importeres og mere der snart kommer, mangler du aldrig professionelt udseende design til at lodde nogle få funktioner (eller endda forstyrre) branchen.

Det er ikke alt, dette WordPress-musikstema leveres med den populære WPBakery Page Builder, hvilket betyder, at du kan oprette layout fra denne galakse uden at bryde en sved. Over 100 designindstillinger for header er nyttige, hvis du let ønsker at opbygge fantastiske menuer.

Andre funktioner inkluderer Essential Grid, video og parallax baggrunde, hot links (fantastisk til en side om websider), events & optræden manager, musikalbum, lydafspillere, WooCommerce, oversættelsesklar, ubegrænset layout, farver og skrifttyper, Slider Revolution , responsivt & nethindeklar design, et tema for børn og så videre.

8. Blackoot (gratis)

Blackoot Lite Freemium WordPress Theme

Blackoot Lite er et gratis WordPress-tema designet med musikere og fotografer i tankerne. Dette elegante og lydhøre WordPress-tema kan gøre det muligt for dig at opbygge et professionelt websted på få minutter. Funktioner inkluderer widgetiserede områder, tilpassbar baggrund, automatisk oversættelse og fuldt responsivt design

Du har også muligheden for at opgradere til premium Blackoot Pro, der har flere funktioner og support, såsom muligheden for at oprette lysbilledshows, Google Maps-integration og meget mere.

9. Croma

croma wordpress musik tema

At opbygge en succesrig karriere i musikbranchen er svært som den er. Der er mange bevægelige dele, og et forkert træk kan bringe din karriere til en utrulig ende. Derfor har du brug for et smukt responsivt og kraftfuldt WordPress-tema, der gør digital marketing let.

Croma er et sådant WordPress-musikstema. Det er det perfekte multi-purpose tema til DJs, musikere, bands, pladeselskaber, producenter og så videre. Croma WordPress musikstema pakker en ganske stempel i form af funktioner, det kan bare være det sidste WordPress musik tema du nogensinde har brug for.

Jeg taler om funktioner som 9 klar til import-demonstrationer, en AJAX-lydafspiller i hele webstedet med kontinuerlig afspilning, musikalbum, sømløs integration af sociale medier, flere sideskabeloner, dyb WooCommerce-integration, events & gigs manager, 100% responsivt design, hot links, fleksible overskrifter og meget mere.

10. Epron

epron wordpress musik tema

Du arbejder så hårdt på din musik, og du vil kun tilbyde dine fans det bedste af oplevelser. Af denne grund gør du ikke undskyldninger; du opretter kun den bedste musik.

Når det kommer til dit websted, skal du heller ikke undskylde. Bestræb dig på at opbygge det bedste sted, du muligvis kan. Det første trin til at oprette et WordPress-musikwebsted, som du er ekstremt stolt af, er at vælge det rigtige tema.

Hvis du er træt af WordPress-musikstemaer, der lover himlen, men leverer helvede, skal du sige et stort hej til Epron af elite-forfatteren Rascals.

Uden sukkerbelægning noget, kommer Epron med alle de funktioner, du har brug for for at oprette et simpelt, men alligevel kraftigt musikwebsted, uanset om du er nybegynder eller har erfaren professionel.

Epron kan prale af funktioner såsom den ultra-fleksible Muttley Framework, en fremragende events manager, en revolutionerende shortcode manager, smukke overskrifter, Slider Revolution, Scamp musikafspiller med Soundcloud support, WooCommerce klar, responsivt layout, glat CSS3 overgange, ubegrænsede farver, 380+ Google-skrifttyper, Nivo Slider, 6 tilpassede indlægstyper, 4 brugerdefinerede widgets, og listen fortsætter og fortsætter.

11. Decibel

decibel wordpress musik tema

Med et passende navn til et WordPress-musikstema, hjælper Decibel dig med at sprænge dit musikalske indhold til verden som en rockstar. Med dette tema er det eneste, der står i din måde, din fantasi, ikke en mangel på funktioner.

Jeg ved, at det perfekte udfordring er at vælge det perfekte tema. Hvem tror du for eksempel? Hvilke funktioner har du endda brug for at begynde med? Er der faldgruber at undgå? Og med en million og et tema, som du vælger, når alle har smukke reklamemateriale?

Nå, Decibel undgår funktionsopblussen og fokuserer på dine behov som DJ, musiker, band, pladeselskab eller enhver der er relateret til musikindustrien.

Temaet har funktioner såsom 100+ layouts, 12 brugervenlige hjemmesidesdemoer, diskografi, turnédatoer, 6 indersideskabeloner, responsivt design, WPBakery Page Builder, Slider Revolution og smukke gallerier bare for at røre ved toppen af ​​isbjerget.

12. JamSession

jamsession wordpress musik tema

Måske vil du gerne have noget mere subtilt – bare et enkelt og rent webstedsdesign. Men med en vis stil, ved du, dejlige baggrunde, smukke animationer, frisk moderne design og værkerne. Hvis det lyder som dig, er JamSession bare det WordPress-musikstema, du har brug for.

JamSession er let at konfigurere og tilpasse, uanset om du er nybegynder eller ekspert. Andre funktioner, du vil elske, inkluderer glideskydere på fuld skærm, fantastisk videostøtte, det er lydhør baby, blog, begivenheder, diskografi, smukke fotogallerier og …

… Med tre brugsklare demonstrationer kan du slå jorden i gang og tilpasse undervejs, indtil du falder. Åh ja, JamSession leveres med WPBakery Page builder, skyderen revolution, SoundCloud support, lydafspiller, responsivt design, flere menulayouter og WooCommerce support blandt andet.

13. Lucille

lucille wordpress musik tema

Så får du Lucille WordPress-musikstema, og du indser straks, at din søgning efter det perfekte WordPress-musikstema er afsluttet. Hvorfor? Fordi SmartWPress – udvikleren – betyder forretning.

Fantastisk design kombineret med stærk funktionalitet gør dette wordPress-musikstem til en ideel løsning til radiostationer, pladeselskaber, musikere, bands, producenter osv..

Lucille leveres med WPBakery Page builder, 5+ klar til import-demonstrationer, Slider Revolution, problemfri WooCommerce-integration, responsivt design, ubegrænsede farver, tematilpasning, flere menustyper, 2 foruddannede farveskind, smukke lydafspillere, fleksibel baggrund, tilpassede posttyper til begivenheder, diskografi, gallerier og så videre.

14. Beat Heaven

beatheaven-musik-tema

Info & DownloadSe demoen

Fra maestroserne på ThemeFuse er Beat Heaven et premium-elegant og responsivt premium-tema designet til musikere og bands, der vil have det hele. I en verden, der er gået mobil, rykker dette tema for fans, der er på farten. Dette sjove og funky tema har en fantastisk hjemmeside musikafspiller, support til begivenheder og masser af andre funktioner, som enhver musikelsker vil have.

Så snart du lander på hjemmesiden, er du velkommen med et fedt layout, en musikafspiller med hjemmeside med flere numre, en tidslinje for kommende begivenheder og en albumkarusel. Med dette tema kan du nemt oprette din egen musikblog, et websted til dit band, et websted, der promoverer dit indspilningsfirma, eller bruge det til at styre de kommende begivenheder for dit spillested. Det er et fantastisk tema, der er velegnet til ethvert websted, der vedrører musik.

Temaet inkluderer naturligvis alle de sider, du er vokset til at elske, og som leveres med de fleste ThemeFuse-temaer som bloggen, en fantastisk portefølje, nyttigt galleri, om og kontaktside. Men specifikt for dette tema finder du også sideskabeloner til kunstner, albums, placeringer, begivenheder og mere. Desuden kan du bruge de tilpassede kortkoder til at tilføje ekstra elementer og gøre disse sider til dine egne.

Beat Heaven tager zoom og rulle lige ud af blandingen og efterlader dig en glat browsingoplevelse på din tablet, smart phone eller laptop. Premium-funktioner inkluderer de brugervenlige sideskabeloner og -layouts, ren integreret HTML 5 Audio-afspiller, komplet support af musikvideo (plus widget), begivenhedsmodul (med tidslinjevisning), seneste albumkarusell og mere!

15. Musik

musik-themify-tema

Info & DownloadSe demoen

Musik er et fedt parallaxmusik, band og events stil premium WordPress tema oprettet af Themify. Dette dejlige tema er perfekt til sangere, bands, sangskrivere, begivenhedssteder, ledere og mere. Dette tema skiller sig virkelig ud takket være webstedsdefinerede syltetøjer, parallaxbaggrunde i fuld bredde, en brugerdefineret sticker-footer-musikafspiller, support til album og begivenheder og mere.

Dette tema har alt hvad du har brug for for at begynde at promovere dig selv, dine kunstnere eller din begivenhedsplacering. Første ting først – temaet inkluderer den fantastiske Themify drag & drop side builder, så du kan oprette ubegrænset layout til alt hvad du måtte have brug for. Musik inkluderer også brugerdefinerede indlægstyper, så du nemt kan tilføje dine album, kommende begivenheder, fotogallerier, videospilister og endda dine nylige pressemeddelelser. Brug blot den respektive tilpassede indlægstype til at tilføje hver type nyheder eller medier, som om du tilføjede et blogindlæg – det er så let!

Andre premium-funktioner inkluderer den brugervenlige Themify-builder, album tilpasset posttype, tilpasset begivenhedsmodul (til ture, koncerter osv.), Support til murværk og gitter og et fuldt responsivt design.

16. SONIK

SONIK lydhør musik WordPress tema

Sonik er et meget komplet WordPress-tema med alle de nødvendige funktioner til at oprette unikke musikwebsteder. Med mere end 12 tilpassede posttyper er det perfekt i stand til at håndtere musikudgivelser, podcasts, kunstnere, begivenheder, radiostationskanaler, radioplaner og mere. Dets unikke og lydhøre design går ud over de sædvanlige WordPress-muligheder, da det ikke kun inkluderer Visual Composer premium-plugin, men det giver nogle kraftfulde integrationer kaldet Gridstacks.

Gridstacks er eksklusive komponenter i Sonik-temaet, som giver mulighed for at skabe karrusler, dækstrømme, skydere og mere fra enhver posttype med taksonomifiltrering og designtilpasninger.

Sonik er ikke kun et musikstema – det er mere. Faktisk er det en af ​​de eneste, der har så mange mulige indhold og layouts, der gør dette tema til det mest fleksible og velegnet til ethvert musikrelateret websted, fra DJs og musikere til radiostationer og labels. Den kraftfulde WooCommerce-integration bringer spillet til det næste niveau, faktisk kan du oprette den perfekte musikbutik, tilføje spor og albums til indkøbskurven med et enkelt klik.

Den fremhævede musikafspiller, engagerende og animeret, byder på en unik oplevelse for besøgende, hvilket sætter accenten på den vigtigste funktion for enhver musiker. Men alle disse funktioner er ikke beregnet til at kræve særlige færdigheder, faktisk har hvert element et hurtigt Visual Composer-træk ‘n drop-integration, og med over 120 tilpassede indstillinger kan du nemt lave webstedet på dit brand. 3 font-vælgere, 12 farvevælgere, masser af andre muligheder, alt sammen med forhåndsvisning af realtid, er alt hvad du behøver for at passe til ethvert musikwebsted.

17. Steve Cadey

Steve Cadey - WordPress Music Theme

Steve Cadey er et lydhør premium WordPress-tema specielt designet til musik- og begivenhedswebsteder. Dette tema kan skabe det bedste indtryk ved første øjekast takket være det trendy design, der ikke kun ikke kun opfylder den æstetiske standard, men også fuldt ud imødekommer musikindustriens efterspørgsel.

Selv fremragende visuelt design er dog kun en lille del af dit websteds succes. Hvad du virkelig har brug for er fremtrædende frynsegoder og funktioner, der hjælper dig på lang sigt. Det er grunden til, at Steve Cadey kommer med alt-i-en-løsningen på din online musikplatform. For at være mere specifik, giver det dig mulighed for nemt at opdatere nyheder og musiktrend, introducere artister, integrere videoer og lyd og interagere med din fan ved blog.

Hvis du ønsker at gøre din kærlighed til musik til en rentabel forretning, kan Steve Cadey desuden give dig en hjælpende hånd. Integreret med WooCommerce giver det dig mulighed for at vise begivenheder, sælge albums, levere billetter og andre produkter med mindst mulig anstrengelse. Kompatibel med alle mobile enheder og webbrowsere lover Steve Cadey at give dig den samme gode kvalitet, uanset hvilken enhed du bruger.

18. IronBand

IronBand - Music Band & DJ WordPress Theme

Info & DownloadSe demoen

IronBand er et fedt WordPress-tema, der er tilgængeligt på Themeforest. Dette rocketema passer perfekt til musikere, DJs, spillesteder og musikbloggere. En stor funktion ved IronBand er fokus på musik. Temaet inkluderer en HTML5 lydafspiller, så besøgende på dit websted kan lytte til lydklip, album teasers eller koncertoptagelser (eller uploade hele diskografien). Du kan også nemt tilføje YouTube-videoer til at vise live begivenheder eller bagside scener.

Temaet inkluderer også nogle gode sider, som du kan vise dig selv, dit band eller dine kunstnere. Den filtrerbare galleriside er perfekt til at tilføje billeder fra begivenheder, koncerter eller bag kulisserne. Og bloggen er en fantastisk måde at dele nyheder med dine fans. Andre temaefunktioner inkluderer farve- og skrifttypeindstillinger, lagdelt PSD-filer, live Twitter-feed og den fantastiske Revolution Slider.

19. Musik & band

Musik & band WordPress tema

Info & DownloadSe demoen

Musik er et band og musiker WordPress-tema af organiske temaer. Dette fuldt responsive tema er den perfekte løsning for enhver i musikbranchen. Musik er fuld af tilpasningsmuligheder til baggrund, header, layout, slideshows med mere. Skift let farve og layout på temaet, så det passer til din bånds eller musiks stil.

Temaet inkluderer også mange band- og musiker-specifikke funktioner. Der er en særlig side med turnédatoer og widget. En anden fantastisk funktion er en widget til afspilningsliste, hvor du kan inkludere uddrag af nye sange eller touroptagelse. Musik-temaet inkluderer en diskografiside – som er en portefølje af dine albums eller optagelser. Alle disse er fantastiske funktioner, som fans vil svinge for.

Musik-temaet er klar til WooCommerce. Dette er godt, hvis du vil sælge båndvarer, musik eller andet. WooCommerce-integration gør det nemt at tilføje og sælge produkter.

20. Brooklyn

Brooklyn WordPress Music Theme

Brooklyn er et premium WordPress-tema skabt af Gorilla Themes, der er designet til musikere, bands, artister, bloggere og underholdningsindustrien. Temaet har en 3 minutters installationsramme, der giver dig mulighed for at installere temaet og begynde at sende artikler på kort tid. Hovedfunktionen i dette tema er modulet til slideshow-startsiden, der kommer sammen med et indbygget modul til audio-videoafspiller, som giver dig mulighed for at sende dine seneste numre og videoer lige på din hjemmeside, så dine besøgende kan lytte til eller se (med støtte til iPhone, iPad og Android).

21. Setlist

Setlist Musik WordPress Tema

Info & DownloadSe demoen

Setlist er et premium WordPress-tema udviklet til kunstnere og musikwebsteder. Temaet har et meget rent og moderne mørkt design, der kommer i flere farver og blev designet specifikt til musikindustriens niche.

Setlist er det perfekte tema til det banebrydende. Den har en fotokaruselleskyder til fremhævede artikler, en begivenhedskalender til planlægning af dine shows og andre begivenheder samt en integreret videosideskabelon til at vise dine musikvideoer.

En af mine foretrukne ting ved Setlist er kalenderen og kommende begivenhedswidget. Ikke kun ser de super glatte ud, men de er perfekte til at holde alle dine fans opdaterede med dine begivenheder for at sikre, at de alle dukker op til dit næste optræden.

22. Pendul

Pendul, Musikstyring WordPress Theme

Info & DownloadSe demoen

Pendulum er et Premium WordPress-tema i modsætning til noget andet jeg har set. Ikke kun har det et super rent, moderne og professionelt design, men det har også nogle virkelig fantastiske funktioner, som jeg aldrig har set andre steder.

En af de sejeste ting ved Pendulum er den brugerdefinerede musikstyringsfunktionalitet og portefølje. Faktisk blev dette tema udviklet specielt til folk der elsker musik, såsom DJ’er, producenter, klubber, musikere og praktisk talt enhver anden, der elsker musik.

Med Pendulum kan du nemt tilføje musik til din portefølje, hvor dine læsere nemt kan gennemse de forskellige sange og afspille dem lige på stedet. Og musikken spiller med stil … musikporteføljen er supermoderne, og den har nogle virkelig store jQuery-animationseffekter.

23. Natklubbing

Night Clubbing WordPress Theme

Info & DownloadSe demoen

Night Clubbing er et WordPress-tema, der blev bygget / designet specifikt med natklubber og musikwebsteder i tankerne. Dette tema leveres med indbyggede lyd- og videoafspillere, der er kompatible med de mere populære afspillere på markedet, såsom mxpod.com, reverbnation.com, soundcloud.com og videoer fra YouTube.com, Vimeo.com, DailyMotion.com …etc. Bare indsæt din kode på din afspilningsliste, så afspilleren vises på din startside!

Night Clubbing kommer med en smuk startside-slideshow og begivenhedskalender, der gør det nemt at fremvise dine topbilleder og nemt tilføje, redigere og planlægge begivenheder. Indbygget er også et annoncesystem, der giver dig mulighed for nemt at tilføje bannere til dit websted, hvis du planlægger at tjene nogle ekstra penge fra dit websted.

Widgets på sociale netværk er også integreret, som giver dig mulighed for at indtaste dine Facebook- og twitter-ID’er, og din stream- og fanside-likebox vises på din sidebjælke. Intet behov for eksterne widgets! Plus, dette Night Club & Music-tema kommer i 7 forskellige farver, som du kan vælge mellem – blå, rød, sort, grøn og lilla. Alle har et professionelt design, logo uploader og layoutvælger (højre eller venstre sidebjælke).

Indpakning (er dette slutningen?)

Næsten! Jeg vil sige, at dette bare er begyndelsen på en rejse, som du er på for at fint udforme din vision om, hvad dit websted bliver. Jeg har lagt nogle værktøjer til at hjælpe dig med at begynde grundlaget for at sende din besked til verden, nu er det op til dig. Du vil måske også tjekke vores liste over de bedste WordPress-plugins for at finde vores, hvordan du tilføjer lyd til dit nuværende tema, og overfører dine lydbølger over tid og rum på Internettet, så dine fans kan nyde.

Husk at vælge et tema, der reflekterer din slags musik og stil, hvad enten det er forbeholdt og slankt eller noget lidt højere. Vurder funktionerne omhyggeligt – vil du have større udbytte af integrationen på sociale medier, eller er det at have en gitter-stil meget vigtigere for dit look? Den endelige blanding er i dine hænder.

Over til dig! Er du enig i vores liste over de bedste WordPress-temaer for musikere? Har du nogen WordPress-musikstemaer, du vil anbefale?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector