20+ Bedste WordPress Portfolio & Gallery Plugins i 2020

Bedste WordPress Portfolio & Gallery Plugins

Hvis du er en kreativ type, vil det at fremvise kvaliteten af ​​dit arbejde være en af ​​de mest indflydelsesrige faktorer, når det kommer til at sikre arbejde. Som sådan er det grundlæggende vigtigt at vise dit arbejde i en stilfuld portefølje.


Standardversionen af ​​WordPress giver dig mulighed for at tilføje billeder til indlæg og sider, men dette er temmelig begrænset – hvis du er seriøs med at tiltrække nye klienter, vil den bare ikke klippe den. Husk: Hvis du hævder at være en professionel, kreativ person, har du brug for en professionel, kreativ portefølje, ret?

Den gode nyhed: der er masser af gode portfolio-plugins til rådighed for WordPress, så du kan bygge et smukt udstillingsvindue til dit arbejde. Mange af dem er begyndervenlige og har nok tilpasningsmuligheder til at gøre din portefølje til din egen. I dag vil jeg introducere dig til 20+ af mine yndlingsportefølje-plugins.

Disclaimer: WPExplorer er tilknyttet et eller flere produkter, der er anført nedenfor. Hvis du klikker på et link og gennemfører et køb, kan vi foretage en provision.

1. Essentielt gitter

Essentielt gitter

Info & DownloadSe demoen

Essential Grid fakturerer sig selv som en all-purpose netbygningsløsning med ubegrænsede muligheder. Det er et alsidigt WordPress-plugin, som du kan bruge til at oprette murværksnet-layout til blogs, porteføljer, gallerier, butikker og mere.

Det er let at vise dit indhold som et murnet. Bare installer Essential Grid. Plugin fungerer med de fleste indholdstyper – indlæg, sider, porteføljer og endda din WooCommerce-butik. Du kan endda finjustere dit valg til specifikke kategorier eller tags, definere postmedieprioriteten og også vælge en kildebilledstørrelse.

Når du har besluttet, hvilket indhold du vil vise som et gitter, er det tid til at tilpasse udseendet på dit indhold. Essential Grid leveres med masser af foruddannede skind, du kan bruge til at få dit indholdsnet til at se fantastisk ud. Men du kan også bruge den visuelle hudeditor til at gøre noget helt tilpasset. Hver hud kommer med sit eget layout og overlay-stil, hvoraf mange er animerede. Når du er færdig med at oprette dit mesterværk, er det nemt at føje dit brugerdefinerede gitter til ethvert indlæg eller side. Plugin opretter en brugervenlig kortkode til hvert net, du opretter. Bare indsæt dette på ethvert relevant indlæg, side eller widget-område. Alle gitre reagerer fuldt ud og kan filtreres ned af besøgende – du kan slå denne indstilling til eller fra.

Essential Grid er en fantastisk netværksbygger WordPress-plugin, der tilføjer fantastiske funktioner til ethvert WordPress-tema. Med tilføjede indstillinger til layout (boks, fuld bredde eller fuld skærm), WooCommerce-kompatibilitet, brugerdefinerede metafunktioner og mere, er du sikker på at elske Essential Grid!

2. JetPack Tiled Galleries (gratis)

JetPack flisebelagte gallerier Gratis WordPress Plugin

Hvis du foretrækker en gratis plugin til visning af din portefølje på en iøjnefaldende måde, se ikke længere end JetPack. WordPress ‘egen alt-i-en-stil-plugin inkluderer indbygget support til stiliserede, flisebelagte gallerier. Dette gør det super let at tilføje gallerier til dit websted (måske uden behov for nyt plugin, hvis du allerede har installeret det).

Jetpack-gallerierne inkluderer et par stilarter (fliser, firkanter, cirkler), flere søjleindstillinger, brugerdefinerede bredder og en valgfri visning af et enkelt billedgalleri. Porteføljerne er også fuldt lydhøre. Når du har aktiveret Jetpack-flisegalleriets funktioner, skal du blot indsætte gallerier til indlæg som normalt – bortset fra at de bliver stylet (automatisk) i henhold til dine Jetpack-indstillinger.

3. Gitteret

Rutenettet - Responsive WordPress Grid Plugin

Info & DownloadSe demoen

Gitteret er en af ​​de mest kraftfulde bygherrer til at oprette dit eget brugerdefinerede fotogalleri eller porteføljegitter (skønt du kan bruge det til at opbygge din blog, medarbejderside, vidnesbyrd og endda din WooCommerce Store). Med rutenettet er du ikke begrænset til et bestemt antal stilarter – du kan oprette din egen fra bunden. Brug hudbyggeren til at vælge brugerdefinerede skrifttyper, redigere svævetilstand, vælge medier, tilføje animationer, definere uddrag og ændre størrelse på elementer. Anvend derefter din styling på et gitter, murværk eller berettiget layout.

Men det er ikke alt. Gitteret inkluderer også en live ajaxed preview, understøtter tilpassede postformater, integreres med WPML (til oversættelser), inkluderer justerbare rækker og kolonner og endda gitter med fuld bredde / højde. Plus mange medieformater understøttes, inklusive html, Vimeo, Youtube, SoundCloud og selvfølgelig billeder.

4. Portfolio & Gallery Designer

Portfolio & Gallery Designer til WordPress

Portfolio Designer er en anden stor mulighed, hvis du vil oprette din egen portefølje eller galleri design. Bare installer plugin og brug de inkluderede indstillinger til at opbygge din perfekte portefølje. Vælg et gitter, murværk, skyder eller retfærdiggør layout med pagination, indlæs mere eller autoload. Tilføj titellink, rammer, kasseskygger og brugerdefinerede farver. Vælg mellem 50+ billede og svæveeffekter. Portfolio Design er også fuldt responsiv og crossbrowser kompatibel.

5. NextGen Gallery af Imagely

NextGen Gallery af Imagely

Info & downloadSe demonstrationen

Med over en million downloads kan NextGen Gallery håndtere både enkle fotogallerier såvel som avancerede professionelle behov. Inden for få minutter kan du oprette smukke albums. Plugin kan uploade fotos i batches, hvilket hjælper dig med at sortere dem og opdele dem i grupper. Arbejder du fra fanen Galleri på dit dashboard, kan du variere størrelse, farve, stil, lysbokseffekter, timing, overgange og styre alle indstillinger.

NextGen er lydhør og er kompatibel med de fleste temaer. Det giver dig mulighed for at redigere miniaturebilleder, importere metadata og tilpasse lightboxen. Du kan nummerere dine albumsider, tilføje tekst, vandmærke og eksterne links til billeder. Ikke kun det, du kan kodeordbeskytte gallerierne ved at falde tilbage på oprindelige WordPress-funktioner.

Den gratis plugin giver besøgende mulighed for at se billeder som diasshows og miniaturebilleder samt i et kompakt eller udvidet album. Derudover tilbyder forskellige premium-pakker forskellige udvidelser. De hjælper dig med at vise gallerier i yderligere formater, sælge fotos online, tillade digitale downloads, vise prislister og tilbyde kuponer.

6. UberGrid Responsive Grid Builder

UberGrid Responsive Grid Builder WordPress Plugin

Info & DownloadSe demoen

UberGrid er et af de bedste WordPress portefølje plugins til at oprette et galleri, der skal dele og vise dit arbejde. Det er et meget alsidigt plugin, der kan bruges til at bygge smukke firkantede gitter: du kan bruge gitteret til at vise din portefølje, teammedlemmer, blogindlæg, billeder, klientlogoer og næsten alt andet, du kan tænke på! Plugin er også kompatibel med WooCommerce, hvilket betyder, at du kan præsentere dine produkter i et stilfuldt gitter.

Brug de medfølgende plugin-funktioner til at oprette tilpassede posttypenet, anvende filtre og endda tilføje lightbox. UberGrid er også let at tilpasse. Der er 12 cellelayouts, titelformater, etiketter, indstillinger for afstand, kant, blokering af størrelse, skrifttyper, farver og animationer.

Gitterne er fuldt lydhøre og ser fantastiske ud. Du kan konfigurere indholdet manuelt, eller plugin kan automatisk trække gennem dine seneste indlæg, sider, brugerdefinerede indlæg eller WooCommerce produktsider – du kan også vælge bestemte kategorier til inkludering. Designet af hvert gitter kan også tilpasses fuldt ud: du kan indstille standard- og specifikke blokstørrelser, vælge kantstil og farve og også vælge, hvilken skriftside der skal bruges.

Når en besøgende klikker på et element i gitteret, vises en udvidet lightbox, som giver dig mulighed for at give yderligere oplysninger – du kan tilføje tekst, billeder, videoer og Google maps til lightboxen. UberGrid leveres med indbygget lightbox-funktionalitet, men hvis du ønsker noget mere sofistikeret, kan plugin også integreres med fem af de største lightbox-plugins: PrettyPhoto, JetPack Gallery, Swipebox, iLightbox og FooBox. For besøgende, der leder efter specifik information, kan de også filtrere ned, hvilke kategorier de vil have vist i hvert gitter.

Du kan tilføje en UberGrid til ethvert indlæg eller side ved hjælp af en kortkode eller til et hvilket som helst widgetområde ved hjælp af en dedikeret widget.

Det bedste af alt er, at UberGrid ikke kræver nogen kodningskendskab for at oprette og tilpasse din portefølje. Det understøtter også Vimeo og Youtube – så hvis dit arbejde er bedre vist i en video, kan du nemt føje dem til din portefølje.

7. Easy Media Gallery

Easy Media Gallery

Info & download

Easy Media Gallery Pro er uden tvivl et af de mest alsidige galleriportefølje-plugins omkring, og vil sætte dig tilbage kun $ 24 – der er også en gratis version af plugin som inkluderer mere begrænset funktionalitet.

Du kan tilføje billeder, gallerier, fotoalbum, billedkaruseller, videoer, lyd og endda Google Maps til en portefølje. Plugin optimerer billeder til SEO ved automatisk at tilføje alt tags og titelattributter til billeder. Det er også meget alsidigt, understøttende videoer fra 15 kilder og lyd fra tre kilder.

Easy Media Gallery er brugervenligt, så du kan tilføje varer med bare et par klik. Det er også super let at tilpasse positioneringen, farver (ubegrænsede farver tilgængelige) og tilføje specialeffekter til genstande i din portefølje. Som en ekstra bonus understøtter plugin ti forskellige lightbox-stilarter til, når besøgende klikker på et objekt i din portefølje. Portfolierne er fuldt lydhøre, og du kan vælge at tilføje filtre for lettere at navigere.

8. Nimble Portfolio (gratis)

Nimble

Nimble Portfolio er et funktionsrige, gratis portfolio-plugin til WordPress-brugere. Plugin giver dig mulighed for at tilføje indlæg, sider, brugerdefinerede indlægstyper (inklusive WooCommerce-produkter), billeder og videoer til et galleri. Gallerierne i sig selv ser rene og stilfulde ud med opmærksomhedsfangende cirkulære miniaturer.

Gallerierne er fuldt lydhøre og kan filtreres ned af besøgende for at gøre det lettere at finde de ting, der interesserer dem. Du kan vælge antallet af kolonner, der skal inkluderes, samt det ikon, der vises, når en besøgende svæver over et element. Når en besøgende klikker på en af ​​miniaturebillederne, vises der en lightbox for at få vist det udvidede billede, video eller lydfil.

Nimble Portfolio-pluginet kan udvides ved at købe premium addons. Der er i øjeblikket syv tilgængelige – to skind, fire lysbokse og en udvidelse af sorteringsfunktioner.

9. Medieret

Medieret

Info & DownloadSe demoen

Media Grid er et brugervenligt premium-portfolio-plugin, der giver dig mulighed for at opbygge smukke, responsive gitter ved hjælp af en intuitiv visuel gitterbygger. Du kan tilføje billeder, videoer, lyd, WooCommerce-produkter, tekst- og billedskyvere til dine gitre. Når besøgende svæver over et element, vises et overlay, der giver yderligere oplysninger – hvis de klikker på det, vises en stilfuld lysboks, hvorfra du kan tilføje en yderligere beskrivelse og vise sociale delingsikoner.

Alle gitter kan filtreres af besøgende for at hjælpe dem med at finde, hvad de ønsker. Der er også masser af tilpasningsmuligheder: Du kan indstille kantstørrelse og farve, margin mellem billeder og overlejringsfarve. Hvis du ikke har tid til uendeligt at tilpasse dit gitter til at finde den perfekte opsætning, er der ti forudindstillinger med et enkelt klik. Du kan tilføje dit gitter til enhver side, indlæg, brugerdefineret post eller widgetområde ved hjælp af en simpel kortkode.

Du kan også udvide Media Grid ved at tilføje flere overlay-stilarter ved at købe Media Grid Overlay Manager-tilføjelsen for $ 15.

10. Gå portefølje

Gå

Info & DownloadSe demoen

Go – Responsive Portfolio For WordPress er et premium WordPress-plugin, der gør det nemt at tilføje dejlige og unikke porteføljer til dit WordPress-websted. Go-portefølje inkluderer fire forskellige “stilarter”, som alle ser fantastiske ud med en række overlays, miniaturestørrelse / figurer, animationer og visuelle effekter.

Måske blev du forelsket i et tema, der ikke inkluderer en tilpasset posttype for portefølje, eller måske har din nuværende portefølje bare ikke nok muligheder. Nå, med Go – Responsive Portfolio WordPress-plugin kan du tilføje smukke og lydhøre porteføljer til dit WordPress-sted. Plugin fungerer med enhver tilpasset posttype eller din blog for at give dig mulighederne for at designe og tilføje dine egne brugerdefinerede porteføljer til ethvert indlæg eller side. Bare installer plugin og begynde at tilføje dine medier!

Gå – responsiv portefølje For WordPress fungerer med billeder, videoer og endda lydfiler, så du kan oprette en portefølje, der imødekommer dine behov. Plus, plugin inkluderer masser af gode tilpasningsmuligheder. Brugere har et ubegrænset antal farver at vælge imellem, 600+ Google-skrifttyper, plus de kan vælge størrelsen og afstanden for hvert element for at få gitteret netop til din smag – du kan også indstille, om dine gitter er filtrerbare. Vælg mellem 4 unikke farveskind, tilføj din egen tilpassede indgangsafstand (lodret og vandret), vælg et rute- eller karruselstillayout, tilpass dine miniaturebilleder og meget mere. Plugin er endda kompatibel med WooCommerce, så du kan tilføje porteføljer for dine produkter og tjenester til dit websted, hvis du vil.

Du kan tilføje så mange gitre, som du vil til dit websted, hvilket gøres ved at tilføje en kortkode til det relevante post, side eller widget-område.

11. Envira Gallery

Envira Gallery Lightbox

Info & download

Vi kan selvfølgelig ikke glemme EnviraGallery. Dette plugin er endnu en fantastisk mulighed for at tilføje lydhøre billedgallerier til dit WordPress-sted. Vi foretog en fuld gennemgang af EnviraGallery for ikke længe siden, men bare for at ramme de høje punkter inkluderer dette plugin lightbox-support, brugerdefinerede marginer, billedbeskæring, valgmuligheder for mobilgalleri, tilpassede miniaturebilleder, support til tilpassede galleriklasser (fantastisk til udviklere) og så meget mere . Der er desuden masser af tilføjelser til enhver anden funktion, du muligvis har brug for, som Pinterest-integration, tags, lysbilledshows, skins, fuldskærmsstøtte og mere.

12. Net FX

Gitter FX

Info & DownloadSe demoen

Med fire unikke skins er Grid FX et meget alsidigt portfolio-plugin. Det giver dig mulighed for at placere billeder, videoer, lyd, blogindlæg og WooCommerce-produkter i stilfulde gitre, Pinterest-gallerier og billedkaruseller.

Tilpasning er King med dette plugin, med over 80 forskellige stylingindstillinger. Du kan vælge mellem en række skins, lightbox-baggrunde, titelanimationer, farver og knapper. Du kan også indstille, hvor mange poster der skal vises i porteføljen, størrelsen på hver enkelt artikel og antallet af kolonner.

For at forbedre navigationen kan besøgende filtrere gitrene ned for at finde, hvad de leder efter. Tilføjelse af en portefølje til dit WordPress-websted er lige så let som at indsætte en simpel kortkode i ethvert indlæg, side eller widget-område.

13. FooGallery (gratis)

FooGallery

Hvis du er fortrolig med at oprette et indlæg i WordPress, finder du det nemt at oprette et galleri med Foo Gallery. Det tilføjer en knap til posteditoren, som du skal klikke for at oprette et galleri. Det indbyggede mediebibliotek hjælper med billedstyring. Plugin giver dig mulighed for at trække og slippe billeder og arrangere dem i enhver rækkefølge. NextGen Gallery-importværktøjet gør det nemt at importere gallerier og albums.

Arbejde med kortkoder kan du vise et galleri hvor som helst på dit websted. Inden for få minutter har du hurtige indlæsning af lydhøre gallerier såvel som sprøde miniaturebilleder. Der er et valg af indbyggede galleri skabeloner, men du kan også vælge at style både gallerier og album med CSS. For at få adgang til indbyggede albums skal du aktivere en udvidelse. En anstændig lightbox er på listen over funktioner i det gratis plugin. Det, der er godt ved siden af ​​plugin, er, at det er afhængig af en udvidelsesramme. Dette gør det både let og udviklingsvenligt.

For mange ekstra funktioner såsom tilføjelse af videoer skal du dog købe premiumudvidelser. Pro-funktioner inkluderer også smukke svæveeffekter, uendelig rulle og avanceret pagination.

14. Portfolio med tilpasset indhold (gratis)

Tilpasset indholdsportefølje

Tilpasset indholdsportefølje blev bygget med mere end bare porteføljer og gallerier i tankerne. Det er design giver brugerne mulighed for at skifte temaer uden at miste noget indhold. Enhver udvikler kan også bygge et tema oven på dette plugin.

At arbejde med plugin er lige så let som at oprette nye indlæg eller sider. Opret blot individuelle projekter til din portefølje, og tag derefter og kategoriser dem. Du kan tilføje projektoplysninger som billede, URL og beskrivelse, tilpasse portfolio-permalinks og gøre ethvert projekt klistret. Hvis du kombinerer plugin med et Role Management-plugin, kan du tillade andre at administrere porteføljer på dit websted. Og hvis dit tema tillader det, kan du også have lyd- og videoformater.

15. Fotogalleri af Supsystic (gratis)

Billedgalleri af Supsystic

Photo Gallery af Supsystic tilbyder både gratis og pro-versioner til at vise ethvert antal porteføljer og gallerier. Med den gratis version kan du oprette lydhøre fotogallerier og tag dem med links, ikoner og HTML-billedtekster. Du kan vælge at tilføje et vandmærke til billeder for at beskytte dem.

Med dette plugin kan dit websted sportsgallerier i fuld bredde og anvende en række layouts, design, polaroid og stileffekter. Du kan importere billeder fra dit sociale netværk til dit galleri.

En række overgangseffekter er tilgængelige, og brugere kan hurtigt få adgang til billeder via miniaturebillederne. Kortkoder giver dig mulighed for at tilføje gallerier hvor som helst på din WordPress. Billedhåndtering bliver let med dette plugin, da det understøtter masse-upload og publicering.

Tilføjelse af kategorier og pagination til dit galleri er kun muligt med pro version. Denne version giver dig også mulighed for at medtage videoer i dit galleri.

16. Billedfotogalleri Finale fliser (gratis)

Sidste fliser

Billedfotogalleri Final Tiles er et ideelt plugin til at vise fotoalbum, fremvise produkter eller udstille fotos. Den bruger fleksible gitterlayouts, så du kan blande liggende og portrætbilleder i alle størrelser. Du kan have et fotogalleri af Pinterest-type eller et flisebelagt galleri og også medtage videoer.

Ved hjælp af en speciel algoritme bevarer plugin de originale billedstørrelser i videst muligt omfang. Desuden er plugin responsiv, hvilket muliggør glat animation på mobile enheder.

Plugin understøtter deling på sociale medier. Med pro version er det muligt at filtrere billeder, tilføje kategorier og vælge mellem syv lysbokse. Hover-effekter på billedtekster og billeder, billedindlæsningseffekter og WooCommerce-support er også en del af premiumfunktioner.

17. Videogalleri

Videogalleri

Info & DownloadSe demoen

For at streame indhold fra YouTube, afspilningslister, Vimeo eller LiveDash, er Video Gallery det valgte plugin. Du kan oprette et galleri, der streamer fra flere gallerier, og blande og matche videoer fra flere streams i et enkelt galleri. Plugin er nethindeklar, hvilket sikrer skarp billedkvalitet.

Når du har linket videoerne i galleriet, kan brugere vælge fra en spilleliste. Videoerne kan nemt indstilles til at genoptage, hvor brugeren slap. Videominiaturerne vises på sociale kanaler. For at oprette sikre sikkerhedskopier af dit galleri skal du blot eksportere databasen. Analytics hjælper dig med at spore brugervisninger, især nyttige til uddannelseskanaler.

18. Modula Grid Gallery (gratis)

Modula

Både de gratis og betalte versioner af Modula Grid Gallery er med til at skabe stilfulde gallerier i komplekse gitterformater med brugerdefinerede marginer. Alt hvad du skal gøre er at specificere den maksimale højde og bredde, og Modula-guiden ordrer billederne, så de ser flotte ud. Du kan tilføje brugerdefinerede billedtekster til individuelle billeder og filtre, så brugerne kan sortere gennem dit galleri efter tags. Displayet kan varieres ved hjælp af 6 forskellige lysbokse og 12 forskellige svæveeffekter.

Selvom Modula ikke er så funktionsrig som nogle plugins på denne liste, er Modula mere end tilstrækkelig til de fleste websteder. Plugin har et godt designet, brugervenligt interface. Det giver dig mulighed for at oprette et filtrerbart fotogalleri og genererer kortkoder, der hjælper dig med at tilføje dem hvor som helst på dit websted. Du kan tilføje flere gallerier ved hjælp af flere kortkoder. Og hvad mere er, den indbyggede sociale delingsfunktion gør det nemt at dele billeder på sociale medier.

19. Cube Portfolio Responsive Grid

Cube-portefølje

Info & DownloadSe demoen

Hvis et websted er rodet og uorganiseret, kan det gøre det vanskeligt for en besøgende at finde, hvad de leder efter. Når dette sker, vil de ikke holde sig længe – en mulighed mistet. Cube Portfolio-plugin giver dig mulighed for at organisere alle aspekter af dit websted i stilfulde gitre, hvilket gør det langt lettere at navigere.

Cube Portfolio giver dig mulighed for at tilføje indlæg / sider, billedgalleri, portefølje, teammedlemmer, videoer, projekter og endda WooCommerce-produkter til et smukt, responsivt gitter. Plugin leveres med seks skabeloner: der er tre til specialiserede indholdstyper (blogindlæg, mød teamet og saftige projekter) og tre visuelle designskabeloner (murværk, lightbox og fullbox). Hver skabelon ser fantastisk ud og leveres med smukke, glatte CSS3-animationer – der er 10 gitteranimationer og 11 billedtekstanimationer. Du kan tilføje et ubegrænset antal varer til hvert gitter, som kan forhåndsvises i realtid ved hjælp af levende bygmester. Hver skabelon kan også tilpasses fuldt ud og har over 20 forskellige muligheder.

20. Zoomfolio

ZoomFolio - WordPress Portfolio Plugin

Info & DownloadSe demoen

ZoomFolio er en fantastisk porteføljestyring WordPress-plugin, der gør det super let at tilføje oprette, brugerdefinerede og unikke porteføljer til et WordPress-websted. Faktisk er dette en så stor plugin, vi anbefalede det i vores blogindlæg om, hvordan man opretter en online portefølje.

Måden Zoomfolio fungerer er ved at tilføje en tilpasset porteføljepost til din WordPress-installation. På denne måde kan du indsætte porteføljekortkoder overalt i dit tema og få dem til at trække indlæg fra din nye portefølje. Tilpasning af porteføljer er lige så nemt som at tilføje dem, synd pluginet leveres med en kortkodesgenerator, så det er nemt for dig at indsætte et billed perfekt portfolio hver gang.

Der er mange muligheder for at oprette den portefølje, du ønsker, ved hjælp af Zoomfolio. Du kan oprette et grundlæggende fotogalleri, et mediagalleri eller en portefølje med en fuldskærm (eller “væg”). Eller du kan få oprette og opbygge et rent gitter med klientlogoer, et øjeblikkeligt nylige indlægsnet, et rulningsbart afsnit om kundevurderinger eller noget andet. Nogle af de andre fantastiske funktioner inkluderer trekkspil support, tekstindstillinger, vippe på hover, pagination og mere.

21. Begrundet billedgitter

Begrundet billednet

Info & DownloadSe demoen

Justified Image Grid er et premium WordPress-plugin, der gør det let at tilføje smukke berettigede billedgallerier ligesom Google og Flickr til dit WordPress-websted. Bare installer plugin, tilføj dine fotos og start med at oprette brugerdefinerede gallerier!

Hvis du er en fotograf, designer eller kunstner med masser af billeder til at dele Justified Image grid er en fantastisk måde at gøre netop det. Standard WordPress-gallerierne er kedelige og intet særlige, men med dette plugin kan du oprette tilpassede billedgallerier, der kan føjes til ethvert indlæg, side eller widget-område. Opret bare dit galleri og indsæt din kortkode – det er så let.

En stor funktion ved dette plugin er muligheden for at trække billeder fra 7 forskellige kilder. Du kan bruge billeder fra dit WordPress-mediagalleri, de fremhævede billeder fra dine seneste indlæg, billeder fra dit RSS-feed, tage billeder fra dit NextGEN-galleri eller trække billeder fra dine sociale mediekonti (Flickr, Facebook eller Instagram). På denne måde går dine læsere aldrig glip af et billede, uanset hvor du oprindeligt uploadede det.

Justified Image Grid leveres også med over 250 indstillinger for galleriindstillinger, herunder 20 forskellige gitterlayouts, 7 lysbokse, brugerdefinerede farveindstillinger, uendelig rulle eller indlæs mere, tilpassede aspektrationer, gallerifiltre, billedanimationseffekter, miniaturetekster og mere.

Afsluttende tanker

Hvis dit tidligere arbejde er en indflydelsesrig faktor i, at du sikrer nye klienter, er det absolut nødvendigt at vise dit arbejde i en portefølje. Husk: den måde, du viser dit arbejde på, vil sige næsten lige så meget om dig som selve arbejdet, så vis det med stolthed – der er masser af fantastiske WordPress-portfolio-plugins derude, så du har ingen undskyldning for en lurvede portefølje.

Eller, hvis plugins ikke er din ting, så kig på vores anden roundup af de bedste portfolio WordPress-temaer. Der er mange gode muligheder til rådighed for dig!

Er der nogen fantastiske portfolio-plugins, jeg har gået glip af denne liste? Fortæl mig det i kommentarfeltet nedenfor!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map