20 bedste WordPress-kontaktformular-plugins 2020

Bedste WordPress-kontaktformular-plugins

Et af de vigtigste elementer på ethvert websted er en måde for kunder eller klienter at være i stand til at kontakte dig hurtigt og nemt. Den mest almindelige måde at gøre dette på er via en kontaktformular placeret på en dedikeret kontaktside eller placeret i en sidebjælke eller sidefod synlig fra alle sider. Dette indlæg viser nogle af de bedste kontaktformular-plugins at vælge imellem. Kontaktformularer er fordelagtige, fordi de:


 • Tving kunder til at indtaste data: Du kan fortælle brugeren nøjagtigt, hvilke oplysninger du leder efter (f.eks. Deres telefonnummer, adresse osv.).
 • Kan hjælpe forretningsdrift: Hvis du inkluderer en rullemenu på din kontaktformular, kan forespørgslen let sendes til den afdeling, der er bedst udstyret til at håndtere den.
 • Forbedre æstetik: En kontaktformular ser simpelthen mere professionel og engagerende ud end alternativet.

Generelt kan kontaktformularer hjælpe med at styrke den professionalisme, du forhåbentlig har vist på resten af ​​dit websted. De er også næsten lige så lette at konfigurere som at tilføje din e-mail-adresse!

Men ikke alle kontaktformularer er ens, så der er brug for en nem måde at oprette og tilpasse dem på. Heldigvis gør WordPress-plugins det nemt at oprette kontaktformularer, placere dem på dit websted og indsamle oplysninger modtaget fra kunder, der udfylder dem.

Denne artikel vil tage et kig på nogle af de bedste tilgængelige plugins i WordPress-kontaktformular. Vi har sammensat en hurtig oversigt over, hvad hver kontaktformular kan gøre, og hvad der får den til at skille sig ud. god fornøjelse!

Disclaimer: WPExplorer er tilknyttet et eller flere produkter, der er anført nedenfor. Hvis du klikker på et link og gennemfører et køb, kan vi foretage en provision.

1. Gator-formularer (gratis)

Gator danner gratis WordPress-plugin

Opret dine egne kontaktformularer med Gator-formularer. Plugin inkluderer lette indstillinger, så du kan have din form klar til så få som 5 klik. Vil du have noget mere tilpasset? Brug formularen til at oprette nøjagtigt det, du ønsker.

Gator Forms indeholder indstillinger for ubegrænsede felter (tekst, navn, e-mail, tekstområde er alle inkluderet i den gratis version), træk og slip feltudskiftning, værktøjstip, valideringsregler, færdiglavede temaer, indbygget animationer og visuel styling. Alle former er lydhøre, integreret med avanceret spambeskyttelse og inkluderer sporingsindstillinger (for at se, hvilke webadresser der genererer formularer og konverteringer).

Overvej flere muligheder Gator Forms Pro som tilbyder et ton mere form bygningsfunktioner. Dette inkluderer yderligere formularfelter (telefon, vælg liste, afkrydsningsfelt, radioknapper, kalender / dato vælger og mere), inline feltetiketter, upload filmuligheder, kontakt til menuklink, billetsystem og mere.

2. HappyForms (gratis)

HappyForms gratis WordPress-plugin

HappyForms er et kraftfuldt og GRATIS form builder plugin til WordPress. Plugin bruger den velkendte brugergrænseflade-grænseflade, det er let for enhver at oprette en tilpasset kontakt, aftale, feedback eller anden form uden at skulle finde ud af HTML.

Du skal blot installere plugin, give din form et navn, vælge de elementer, du vil have i din form (såsom links, kort og lang tekst, e-mail-adresse, telefonnummer, radioknapper, afkrydsningsfelter, URL’er og mere), tilføj pladsholder tekst, indstil bredden og endda oprette krævede felter. Sørg for, at du ikke glemmer at inkludere din e-mail (til svar) og bruge formularindstillingerne til tilpassede farver og skrifttyper. Når du er færdig, skal du bare gemme din formular og indsætte ved hjælp af den indbyggede formularindsættelse, når du opretter dine poster, eller den brugerdefinerede widget til at føje dine formularer til sidebjælker. Det er en af ​​de hurtigste måder at tilføje formularer til ethvert WordPress-sted.

3. FluentForms

FluentForm - Bedste Drag and Drop Form Builder Plugin til WordPress

Hvis du har søgt efter en let at bruge, træk og slip, formularbygger til GDPR-kompatibel, så er FluentForm perfekt til dig! Dette kraftfulde kontaktformular-plugin inkluderer funktioner til betinget logik, genanvendelige skabeloner, Google recaptcha, Ajax-formularindgivelser, bekræftelsesmeddelelse (eller omdirigering) og endda tidsbegrænsninger. FluentForm tilbyder også integrationer til en række tjenester inklusive MailChimp-nyhedsbrevlister og Slack-meddelelser.

Og alle disse funktioner er bare i den gratis version! For tilføjet Zapier, iContact, Campaign Monitor, ActiveCampaign og betingede CRM-integration, samt premium betingede personaliserede e-mails, actionkroge, formulartrin, brugervenlige kortkoder og mere bare opgrader til Pro.

4. ARForms

ARForms

Info & DownloadSe demoen

ARForms er en anden form builder fuld af funktioner. Dette premium plugin tilbyder en brugervenlig live editor, så du kan se din form, mens du bygger den. Og med over 25+ formelementer at vælge imellem er det meget nyttigt at være i stand til at se, hvad du laver! Andre formfunktioner inkluderer formularstilarter, formularskabeloner, værktøjstip, størrelse, der kan ændres til størrelse, medieindlejringer, betinget logik, matematiklogik med mere. Der er desuden indbygget analyse for at se, hvordan dine formularer fungerer. Se alle de effektive plugins-plugins i vores ARForms-gennemgang.

5. Kontaktformular 7 (gratis)

Kontaktformular 7 Plugin

Kontaktformular 7 er en af ​​de mest populære kontaktformular-plugins, der er tilgængelig på grund af dens enkelhed.

Standardformularen er mere end nok for de fleste mennesker, men du kan også oprette og administrere yderligere formularer. Hver form og dets e-mail-meddelelser kan let tilpasses ved hjælp af simpel markering. Funktioner som Ajax-indsendelse, CAPTCHA og spamfiltrering er med til at gøre dette plugin meget magtfuldt. Der er også masser af udvidelser til rådighed for at tilføje endnu mere funktionalitet.

Hvis du har brug for hjælp til, hvordan du kommer i gang med kontaktformular 7, skal du bare tjekke vores guide. Vi går gennem hvert trin, så du hurtigt kan opbygge dine formularer.

6. Jetpack-formularer (gratis)

JetPack-plugin

Jetpack er ikke et enkeltstående kontaktformular-plugin, men i stedet for en samling af plugins fra Automattic, der leverer WordPress.com-funktionalitet til WordPress-websteder, der selv er vært. Det er vidt brugt til mange af de funktioner, det inkluderer, og kontaktformerne integreres godt med andre plugins som Akismet.

Med Jetpacks kontaktformularfunktionalitet kan du tilføje en formular til ethvert indlæg eller side fra redigeringsprogrammet og tilpasse det ved hjælp af den indbyggede formularbuilder.

7. WPForms Form Builder Lite (gratis)

WPForms WordPress Plugin

Info & downloadSe demonstrationen

WPForms er en kraftfuld drag and drop form builder til WordPress. Dette plugin gør det nemt at oprette formularer. Vælg bare de formularsektioner, du vil medtage, og træk dem derefter på plads. Derudover er der inkluderede forudbyggede skabeloner, du kan bruge til at komme i gang. Mens der er masser af indbyggede indstillinger (tekstfelter, radioknapper, fil uploads osv.) Kan du altid tilføje flere funktioner dine formularer med HTML eller brugerdefineret CSS. Lær mere om WPForms på deres websted.

8. Tyngdekraftsformer

Gravity Forms Plugin

Info & DownloadSe demoen

Gravity Forms er en meget populær premium form builder, der muliggør avanceret formfunktionalitet.

Fra $ 59 giver det en træk-og-slip-form-builder, formularer på flere sider og betinget logik, blandt andre funktioner. Højere licensniveauer inkluderer tilføjelser til integration af e-mail-marketing, betalinger og automatisering.

Gravity Forms går ud over enkle former til tilpasset applikationslignende funktionalitet. Det er temmelig sødt.

9. Ninja Forms (Gratis & Pro)

Ninja danner plugin

Info & DownloadSe demoen

Ninja Forms er et fleksibelt træk & slip formular builder plugin til WordPress. Der er ingen begrænsninger på antallet af felter, e-mails, handlinger eller indsendelser. Opret tilpassede kontaktformularer og mere som en pro! Du kan også gemme felter og deres indstillinger til at genbruge i andre former og importere og eksportere både formularer og felter. Fire anti-spam-indstillinger er tilgængelige for at beskytte dig mod irriterende indsendelser.

Et godt træk ved Ninja Forms er, ja, alle de fantastiske funktioner. Plugin er bygget med et rent og minimalt design, så dine former ser godt ud med ethvert WordPress-tema. Eller du kan justere stilen ved hjælp af brugerdefineret CSS. Ninja Forms inkluderer også masser af brugerdefinerede felter, genanvendelige felter, valgfri AJAX, anti-spam support og mere.

Udviklere elsker Ninja Forms. Plugin indlæser kun JavaScript på de sider, hvor det er nødvendigt, hvilket holder Ninja Forms hurtig og let, så det ikke bremser dit websted. Og fra en udviklers perspektiv er Ninja Forms let at tilpasse og udvide. Funktioner, handlingskroge og filtre kan bruges til at tilføje ekstra muligheder, hvis du har brug for dem.

Så hvad nu hvis du har brug for nyhedsbrevintegration? Eller form sikkerhed? Eller brugeranalyse? Få en tilføjelse. Der er masser af premium-tilføjelser til Ninja Forms inklusive MailChimp, FreshBooks, Pushover, Stripe, Capsule CRM osv..

10. Formidable formularer (Gratis & Pro)

Formidable Forms - Form Builder til WordPress

Info & downloadSe demonstrationen

Opret og tilpas WordPress-formularer på en hurtig og enkel måde med Formidable Forms ‘enkle træk-og-slip-interface (og en visuel formstyler i version 2.0). Indbygget spambeskyttelse og brugerdefineret HTML og CSS gør denne formbygger til en kraftfuld mulighed.

Pro-versionen (starter ved $ 49) tilføjer flere felttyper og professionelle funktioner som feltberegninger, betinget logik og datavisning via diagrammer. Ældre klager over manglen på funktionalitet er løst med deres nylige opdateringer, så du kan føle dig godt tilpas med selv den gratis version.

11. Visual Form Builder (gratis)

Visual Form Builder

Visual Form Builder gør det meget nemt at oprette fuldt funktionelle kontaktformularer på få minutter uden kode. Felter kan tilføjes med et enkelt klik, og træk-og-slip-builder muliggør hurtig omlægning. Formularposter gemmes automatisk og kan eksporteres til en CSV-fil. Tilpasset CSS og flere layoutindstillinger betyder, at du kan tilpasse formularerne til at matche dit websted. En pro-version er tilgængelig for ekstra funktionalitet som flere fil uploads og en e-mail designer, men for de fleste brugere fungerer gratis godt.

12. WeForms (gratis)

weForms Kontaktformular-plugin til WordPress

Enkelt sagt: weForms er mere end et enkelt kontaktformular-plugin. Det er og let og hurtigt formbuilder, som du kan fremstille alle former for formularer du ønsker – professionelt og tilpasset.

weForms er bygget med den gennemsnitlige bruger i tankerne, og det er derfor ingen sved ting for nogen uden kodning af viden eller teknisk savviness. Det minimalistiske design leveres med en intuitiv grænseflade, der gør weForms ekstremt brugervenligt. Desuden forbedrer live preview funktionen dets indbyggede træk- og slipfunktion enormt. Hvordan din form ser ud, når du har offentliggjort den – du kan tjekke den ud i realtid!

Med weForms ‘forudinstallerede færdige skabeloner og design specifikke formularer, kan du komme i gang med blot et par klik. Men glem ikke den fleksibilitet, det tilbyder. Brug CSS-kode til at tilpasse dit formdesign problemfrit. Friheden til at oprette industristandardformularer til dine websteder og forretning er din.

Det ser også godt ud på ethvert WordPress-tema. Prikken over i’et: weForms leveres indbygget med en plugin til indsendelse af en frontend-post til WordPress, WP User Frontend. Så med weForms får du en komplet pakke til alle dine frontendbehov!

Hold dine indsendelser organiske og fri for spammere med reCaptcha-funktionen. Tilpas smart og effektivt til din brugers opførsel ved hjælp af weForms ‘betingede logikfunktion. Eller brug funktionen i flere trin til at oprette segmenterede lange formularer, der er lette for dine brugere at følge. Der er mere end 23 felttyper at vælge imellem!

13. QuForm

QuForm-plugin-logo

Info & DownloadSe demoen

Quform er et premium-form builder-plugin ($ 29), der giver dig mulighed for at oprette enkle og komplekse formularer ved hjælp af et-klik-builder og træk-og-slip-funktion.

Det har et unikt formtema-system, så du kan bruge de inkluderede temaer, opbygge dit eget eller importere andre tema-design. Sammen med det store antal layoutindstillinger kan du fuldstændigt tilpasse udseendet og følelsen af ​​dine formularer.

14. Form Craft Form Builder (gratis)

FormCraft - Form Builder til WordPress

Info & downloadSe demonstrationen

Form Craft Form Builder er en træk-og-slip-form builder til at oprette og indlejre formularer og spore indsendelser.

WYSIWYG-formbyggeren er hurtig, let og producerer stilfulde responsive former. Formskabeloner kan eksporteres og importeres, så du kan dele dine specialdesignede formularer. Den premiumversion (op næste) tilføjer endnu mere funktionalitet .

15. Form Craft Builder Pro

Form Craft Builder Pro

Info & DownloadSe demoen

FormCraft er et brugervenligt WordPress-plugin, der er let at bruge form builder, og som gør det nemt at oprette brugerdefinerede formularer uden at skulle skrive et enkelt kodestykker. Dette plugin er perfekt til at oprette kontaktformularer, supportformularer, kundevurderingsformularer, quizzer, popups og alt andet, du kan drømme om.

Formularer er en fantastisk måde at indsamle information og data fra dine læsere eller kunder, men det kan være vanskeligt at oprette tema fra bunden. Vær ikke bange – FormCraft gør det super let at oprette tilpassede formularer på få minutter. Dette fantastiske WordPress-plugin har en simpel træk og slip form-builder med 20+ felter til at tilføje klassificeringer, skydere, tidsvalgere, skjulte felter, fil uploads og mere.

En anden stor funktion ved FormCraft er det indbyggede rapporteringspanel. Du kan se, hvor mange visninger dine formularer har samlet, hvor mange indsendelser der er modtaget, og din samlede konverteringsfrekvens. Desuden kan du se din statistik på en basisformular eller for alle dine formularer i alt. Dette er en fantastisk måde at se, hvilke former der konverterer!

Andre fantastiske funktioner inkluderer betinget logik, en dashboard-indsendelsesadministrator, tilføjelser til e-mail-liste (MailChimp, Campaign Monitor, AWeber og GetResponse), placering af 3 formularer (popup, fly-in og sticky) og masser af stylingindstillinger for at skabe en dejlig form der matcher dit websted. Checkout flere FormCraft-plugin-funktioner nedenfor!

16. Enkel grundlæggende kontaktformular (gratis)

Enkel grundlæggende kontaktformular

Enkel grundlæggende kontaktformular er et plug-in, som ikke er dikkedyr for kontaktformular, som er let at konfigurere og tilpasse.

På trods af sin minimale præsentation er den meget fleksibel. Du kan bruge kortkoder eller skabelonmærker til at vise formen hvor som helst. Det har indbygget spambeskyttelse via CAPTCHA og en firewall, e-mail-meddelelser om almindelig tekst og kan tilpasses fuldstændigt fra dens Indstillinger-side eller ved hjælp af brugerdefineret CSS.

17. CaptainForm (gratis)

CaptainForm Form Builder

Hvis du leder efter en formularbygger, der er hurtig og nem at bruge, kommer CaptainForm med et venligt træk og slip-interface, der hjælper dig med at oprette fantastiske formularer inden for få minutter.

Alle former for formularer kan bygges med CaptainForm, såsom ordreformularer, registreringsformularer, anmodningsformularer, ansøgningsformularer, aftaleformularer, kontaktformularer, betalingsformularer, tilbudsanmodninger, supportformularer, abonnement på nyhedsbrev, undersøgelser, quizzer, brugerindgivet indlæg og mange andre.

Plugin er integreret med mange betalingsprocessorer og applikationer: Mailchimp, Aktiv kampagne, FreshBooks, WordPress-brugere, WordPress Posts, Marketo, Zoho, Webhooks, Exact Target, Google Drive osv. Med hensyn til betalingsprocessorer finder du PayPal, PayPal Pro, PAyPal Payflow, Stripe, Authorize.net, Sisow, SagePay og mere.

Hvad angår funktioner, tilbyder CaptainForm en lang række funktionaliteter: modtag e-mail-meddelelser hver gang en formular indsendes, send en kopi af den udfyldte formular eller brugerdefinerede autoresponders til brugere, eksporter data til EXCEL, CSV eller PDF, lad brugerne gemme deres fremskridt for et senere tidspunkt at modtage SMS-underretninger, generere rapporter, offentliggøre formularer som pop-ups, inde i widgets, sider, indlæg eller som funktionskald. Du får også god kundesupport på hver serviceplan.

18. Avancerede formularer

Avancerede formularer ACF-plugin

Advanced Forms er en kraftfuld form builder, der drager fordel af fleksibiliteten i Advanced Custom Fields. Det giver dig adgang til det komplette sæt felttyper, der leveres af ACF, såsom repeatere, datovalgere og gallerier samt dem, der leveres af tredjeparts plugins. Denne robuste base gør avancerede formularer til den perfekte formbygger, uanset om du opretter en enkel kontaktformular eller en brugerdefineret brugerredigeringsoplevelse. Den minimale mængde styling, der leveres, gør det nemt at integrere dine formularer med ethvert tema.

Plugin leveres med en simpel grænseflade til at definere e-mails sendt til dine administratorer eller adresser leveret via formularen. Det har også den valgfri mulighed for automatisk at gemme formularindsendelser til en post. Du kan senere komme tilbage og få adgang til dem via WordPress. Oven på dette kan formularerne let begrænses til en bestemt tidsplan, kun indloggede brugere eller kun tillade et vist antal indsendelser.

Avancerede formularer er bygget med tanke på udviklere og giver en bred vifte af funktioner og kroge for at gøre skabelse af brugerdefinerede former til en leg. Med bare en lille smule kode kan du oprette formularer, der genererer indlæg, redigere brugerprofiler, registrere folk til begivenheder eller noget som en front-end-formular kan have brug for. Den omfattende dokumentation opdateres konstant, når plugin vokser og indeholder både guider til sager med almindelig brug såvel som henvisninger til funktioner, handlinger og filtre.

19. BuddyForms

BuddyForms WordPress og BuddyPress Form Builder

BuddyForms er et form builder plugin til WordPress og BuddyPress. Det automatiserer og understøtter hele processen med at generere indhold i et samfund, netværk eller brugere. Når plugin er installeret, sparer det dig masser af tid til kundeudvikling og giver fuld kontrol over brugerindgivet indhold.

Målet med BuddyForms er at give let opsætning og en brugervenlig grænseflade, der giver enhver mulighed for at opbygge kontakt og avancerede formularer på få minutter. Alt uden brug af kodningskendskab. Det giver også enhver mulighed for at interagere, engagere og skrive indhold til webstedet direkte fra interface uden at skulle lære WordPress eller BuddyPress.

BuddyForms har også en moderationskøevne, der holder det originale indlæg live, mens redigeringer venter på anmeldelser fra en administrator. Dette gør det muligt for administratorer at generere en stor arbejdsgang og være i fuld kontrol over det indsendte og offentliggjorte indhold på deres hjemmeside.

Med de tilføjelser, som BuddyForms leveres, kan det udvides med andre plugins som WooCommerce, BuddyPress, ACF, Ultimate Member og mange flere!

20. eForm Builder

eForm - WordPress Form Builder

Info & DownloadSe demoen

EForm Builder er et premium WordPress-plugin, der er sikker på at gøre oprettelse af formularer og spørgeskemaer til dit websted meget, meget lettere.

Bygningsformer kan være kedelige, især hvis du er ny til det plugin, du bruger. Med eForm Builder WordPress Plugin-formularbygning kunne det ikke være lettere tak til den indbyggede drag & drop form builder. Vælg bare de elementer og containere, du vil tilføje til din form, og slip dem på plads. Ingen kodning færdigheder kræves. eForm Builder indeholder også 25 forskellige temaer. Så du skal bare vælge den farvehud, der bedst matcher dit websted (men du kan altid finjustere den med en smule CSS).

En anden stor funktion er de indbyggede rapporteringsmuligheder. En brugere udfylder dine formularer, undersøgelser og quizzer, du kan køre detaljerede rapporter direkte fra dit WordPress-administraan. Se resultaterne af dit spørgeskema ved hjælp af indstillinger til cirkeldiagrammer, søjlediagrammer, søjlediagrammer eller tabeloplysninger. Plus med eForm Builder er der også en mulighed for at modtage e-mails, når nye formularer indsendes, så du kan holde dig opdateret om dine resultater.

Andre plugin-funktioner inkluderer brugeradministration, support med rich media (så du kan tilføje billeder, lysbilledshows og mere til dine formularer), sammenklappelige containere, betinget logisk support, et helt netværksklart design, tilpassede omdirigeringer og alt andet, der er anført nedenfor. eForm Builder er en stor ajaxed form builder, som du bestemt bør overveje til dit næste WordPress-websted eller projekt.

Afslutning af de bedste kontaktformular-plugins til WordPress

En let at bruge kontaktformular kan hjælpe dig med at oprette forbindelse til dine besøgende på websitet. Men du skal være i stand til let at administrere formularen og dens indsendelser.

På listen ovenfor har vi delt en lang række plugins til kontaktformularer, der passer til forskellige scenarier. Du skal være i stand til at finde et kontaktformular-plugin, der imødekommer dine behov, så hvis du ikke har en, skal du placere en formular på dit websted i dag for at begynde at høre fra dine besøgende!

Bruger du nogen af ​​disse kontaktformular-plugins på dit websted? Vi vil meget gerne høre dine oplevelser med ovenstående kontaktformular-plugins, så del i kommentarerne nedenfor! Vi ved, at der er mange flere plugins, som vi ikke har dækket også, så sørg for at fortælle os noget, du synes, vi måske har gået glip af.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map