20+ Bedste WordPress-forretningstemaer 2020

Bedste WordPress-forretningstemaer

For enhver virksomhed skal et vigtigt aspekt af din forretningsplan være dit websted. Vores generation bliver mere teknisk fokuseret med dagen, og hvis du ikke har et mobil-klar websted, vil du gå glip af et stort stykke af markedet. Ikke sikker på, hvor jeg skal starte?


Disclaimer: WPExplorer er tilknyttet et eller flere produkter, der er anført nedenfor. Hvis du klikker på et link og gennemfører et køb, kan vi foretage en provision.

Hvad der gør en stor forretning WordPress-tema?

Dette er et godt spørgsmål – hvad gør et godt forretningstema? Hvilke funktioner eller muligheder? Det afhænger virkelig af din virksomhed. WordPress har noget for enhver smag, og du kan altid tilføje ekstra funktioner til dit websted ved hjælp af et plugin eller to. Men der er nogle nøglefunktioner, du sandsynligvis vil have lige ud af boksen.

Services
Du er trods alt en forretning, så du har brug for en måde at dele med dine kunder, hvad det præcist er, du gør. Forklaring af dine servicetilbud Du kan opnå dette med en dedikeret posttype for tjenester, eller et tilpasset personalemodul eller endda med ikonbokse.

Personale
Ville du ikke ønske at møde teamet af folk i din foretrukne virksomhed? Nå, dine kunder vil møde dig – eller i det mindste lære dig en lille smule at kende. Del fotos af dit team, deres titler eller måske et par interessante ting om hver person. At gøre dit forretningswebsted mere personligt kan hjælpe med at skabe en forbindelse mellem dig og kunden og holde dig på deres sind.

Portefølje & Galleri
Dette er sammen med hvad der blev sagt om personale – kunder vil lære dig at kende, din virksomhed og dine produkter eller tjenester. Ved at tilføje et galleri eller en portefølje har du chancen for virkelig at spænde dine ting til potentielle nye kunder. Tilføj dit bedste arbejde, vis de resultater, du har fået for en klient, eller bare vis dit team i aktion. Igen vil du oprette forbindelse til din klientel.

Udtalelser
Bare vær ærlig. Har du nogensinde brugt Yelp, Angies List eller et andet websted for anmeldelsestype til at tage en beslutning? På din virksomhedswebsted kan du vise bevis for din solide oversigt over glade kunder med attester. Nogle temaer tilføjer tilpassede indlægstyper, andre har sideopbygningsmoduler eller widgets, eller du kan tilføje dem i dig selv ved hjælp af et tekstfelt. Men når de tilføjes, er vidnesbyrd en stærk influencer for nye kunder.

Sociale links
Vil du holde kontakten med dine kunder? Vil du nå nye kunder? Vil du dele en forfremmelse? Du har brug for sociale medier. Temaer varierer, hvor de tilføjer sociale links (overskrifter, widgets, sideopbygningsmoduler, personaleprofiler osv.), Men sørg for at have dem et eller andet sted på din hjemmeside (og naturligvis de aktive sociale mediekonti, der skal matche).

Naturligvis er dette kun en håndfuld funktioner, som hovedparten af ​​virksomhederne har brug for. Afhængig af din specifikke forretning kan du muligvis også kigge efter WooCommerce support, hvis du vil sælge dine egne produkter, WPML-kompatibilitet og oversættelse fil inkludering, hvis du vil være i stand til let at oversætte dit websted til flere sprog, eller endda begivenheder styringsfunktioner, hvis du planlægger at være vært for et antal begivenheder i fremtiden.

De bedste gratis og premium WordPress-temaer til erhvervslivet

Så nu, hvor du ved, hvad du skal kigge efter, er det tid til at komme derude og finde et tema. For at hjælpe dig har vi samlet en liste over nogle af de bedste forretnings- og forretnings WordPress-temaer fra hele internettet (bemærk: vi har ikke testet hvert af disse temaer, vores valg er baseret på information, der findes på temasiderne). Vi har gjort vores bedste for at inkludere en god blanding af gratis og premium temaer, så uanset hvad din virksomheds budget måske er der er et WordPress-tema til dig (dog se på denne liste over skabeloner ved WPThemesChecker for flere valg). Så lad os komme til det, du virkelig er her for!

1. I alt

Samlet træk og slip WordPress-tema til flere formål

Info & DownloadSe demoen

Hvis du vil have et tema med alle klokker og fløjter, er Total vejen at gå. Et af de mest solgte temaer på Themeforest, Total kan gøre det hele. Den inkluderede Visual Composer sidebygger gør det muligt for dig at trække og slippe sideelementer for at oprette helt tilpassede layouts – ingen kode nødvendigt! Der er ubegrænsede farveindstillinger for næsten hvert element, hundreder af ikoner og masser af tilpassede sideopbygningselementer, som du ikke finder i andre temaer. Tilføj alle dine medarbejdere, kundevurderinger, tjenester, om sider, ubegrænsede porteføljer, butiksprodukter, begivenheder, kontaktformularer og mere. Plus at hele temaet er lydhørt, så dine sider og indlæg ser også godt ud på mobil.

2. Elegant (gratis)

Elegant gratis forretnings WordPress-tema

Info & DownloadSe demoen

Brug for et ligetil forretningstema? Prøv Elegant. Dette professionelle og helt gratis forretningstema til WordPress har alt hvad du har brug for for at oprette din virksomhedswebsted uden omkostninger. Temaet inkluderer en fremhævet glider fra hjemmesiden, en dejlig tilpasset posttype for porteføljen, en brugerdefineret personaletilpasset posttype, et funktionsafsnit med ikoner (perfekt til at tilføje nogle tjenester) og selvfølgelig en fuld blog. Der er desuden muligheder for skrifttyper, brugerdefineret logo, brugerdefineret copyright og mere.

3. Front

Front Professional Multipurpose WordPress Theme

Front er et fantastisk multifunktionelt tema perfekt til forretningssteder, såvel som blogs, apps, helpdesk, agenturer og mere. Med mere end 150+ Gutenberg-sidebyggerblokke plus 25+ forudbyggede demoer er det nemt at oprette dit perfekte websted. Dette kraftfulde tema kan prale af funktioner til megamenu, parallax-rulle, indholds- eller billedskydeblade, murfarve-layout, brugerdefinerede farver og gradueringer plus tonsvis mere. Og fordi det er bygget på Gutenberg, bruger du centrale WordPress til at bygge dit websted – holde tingene super hurtigt!

Temaet er også designet til at arbejde perfekt med populære plugins for at tilføje omfattende funktionalitet. Installer WP Job Board for at bygge dit eget side med stillingsfortegnelser med front. Eller tilføj WooCommerce, så det er en leg at tilføje en butik til dit websted. Der er virkelig næsten intet, som Front ikke kan gøre!

4. Zerif PRO

Zerif Pro Business WordPress Theme

Info & DownloadSe demoen

Hvis du nogensinde har gennemgået de gratis temaer på WordPress.org, har du helt sikkert set det mega-populære Zerif Lite-tema. Nå, Zerif Pro er den premiumversion, der er superladet med fantastiske funktioner til din virksomhed. Temaet indeholder en tilpasselig hjemmeside, der er fyldt med muligheder for at tilføje dine funktioner, portefølje, team, priser, udtalelser, kontaktformular og mere. Der er desuden indstillinger til farver, parallaxbaggrundsbilleder og nogle fantastiske tilpassede widgets.

5. Parallax One

Parallax Et gratis forretnings WordPress-tema

Info & DownloadSe demoen

Parallax One er et gratis enkelt-side WordPress-tema perfekt til virksomheder. Dette tema inkluderer sektioner, der er nemme at bruge til at tilføje dine tjenester, team, attester, callouts og en blog. Dette gratis tema har endda en butik. Så bare fordi du har et lille budget, betyder det ikke, at du ikke kan oprette et dejligt websted med én side – bare give Parallax en gang.

6. FreelanceEngine

FreelanceEngine Business WordPress Theme

Info & DownloadSe demoen

FreelanceEngine var designet til at være en omfattende jobbrætteløsning for virksomheder og freelancere til at oprette forbindelse (meget som Upwork). Men dette tema kan gøre så meget mere end lister. Da det inkluderer Visual Composer, kan du trække og slippe elementer for at oprette en hvilken som helst tilpasset side, du har brug for, ud over at indsende dine egne jobåbninger (eller være vært for andre).

7. OneEngine (gratis)

OneEngine Free Business WordPress Theme

Info & DownloadSe demoen

Hvis du vil have en enkelt sideløsning, skal du tjekke ud OneEngine. Dette kortfattede tema er en fantastisk mulighed for at oprette en landing- eller splashside til din virksomhed. Med en dejlig side-læsser, enkel skyder, tjenester, om tidslinje, færdighedsbjælker, personale, tællere, priser og mere alt indbygget, er OneEngine en god start for enhver lille virksomhed.

8. CleanPort

CleanPort Business WordPress Theme

Info & DownloadSe demoen

Hvis du har brug for et professionelt, forretningsmæssigt tema med fokus på din portefølje, er CleanBold et godt valg. Denne virksomheds portefølje WordPress-tema har en unik hjemmeside til fremvisning af dit arbejde, dine tjenester og nyeste blogindlæg. Temaets højdepunkt er den smukke portefølje, hvor du kan vise dit teams arbejde med tidligere projekter. Der er desuden masser af Customizer-indstillinger til finjustering af farver, skrifttyper og stilarter for at oprette et unikt websted.

9. Media Consult

Media Consult WordPress Theme

Info & DownloadSe demoen

Media Consult er et Premium WordPress-tema, der er designet med erhvervsvirksomhed og porteføljewebsteder i tankerne, men det kan alligevel også bruges til næsten alle typer websteder, såsom personlige blogs. Temaet tilbyder support til Elementor-sidebyggeren, et nyttigt ressourcebibliotek (til whitepapers, rapport og e-bøger), masser af skabeloner og shortcode plus mere.

10. Ultra

Ultra Business WordPress Theme

Info & DownloadSe demoen

Ultra er et fleksibelt WordPress-tema, som du kunne os til at oprette et vilkårligt antal professionelle forretningssteder. Med drag & drop-layoutbyggeren er du kun begrænset af din fantasi. Tilføj glider, videoer, parallaxbaggrund, callouts, porteføljer, WooCommerce butikker og mere. Der er desuden brugervenlige farver, skrifttyper, billedskærme og sideelementanimationer til at annonceere nogle ekstra pizazz.

11. Kollektiv

Kollektiv virksomhed WordPress Tema

Info & DownloadSe demoen

Collective er et kreativt WordPress-tema med legende farver og stilarter, som dine kunder vil huske. Temaet har fed farvevalg (som du nemt kan finjustere med de indbyggede farvevalgere), en imponerende HTML5-skyder, indbyggede mega-menuer, brugerdefinerede kortkoder og mere.

12. Gadgetry (gratis)

Gadgetry Gratis WordPress Theme

Info & DownloadSe demoen

Dette dejlige lille gratis tema er bare perfekt til professionelle websteder. Gadgetry kommer med indstillinger lige ud af boksen til at tilføje skyder, brugerdefinerede farver og tommer med kortkoder for at oprette tilpassede sider (tilføj bare koder for knapper, diagrammer, kolonner, lysbokse, kort og mere for at oprette sider til din tjenester og personale).

13. Virksomhed (gratis)

Corporate Free Business WordPress Theme

Info & DownloadSe demoen

Det sidste tema, vi vil dele, er det gratis Corporate WordPress-tema. Dette rene og minimale tema har nogle gode funktioner til at komme i gang som en let at bruge startside-skyderen & funktioner-sektionen, indbygget portefølje til fremvisning af dine projekter, personalets tilpassede posttype for at tilføje alle dine teammedlemmer, en fuld blog, stylet typografi og support til Symple Shortcodes 2.0 (som du kan bruge til at tilføje sociale ikoner, faner, trekkspil, prisborde, dygtighedsbjælker, indlægsskyder og tonsvis mere).

14. Havn

Harbour Business WordPress Theme

Harbour-temaet er et smukt minimalt og moderne tema, der passer perfekt til mange virksomheder. Det rene og professionelle layout gør det nemt at tilpasse sig til en række industrier. Brug porteføljen til dit fotograferingswebsted, helteområderne og klientudtalelser til et overbevisende agenturwebsted, eller tag det inkluderede børnetema og opbyg dit drømmewebsted for at vise dine webdesignevner. Temaet inkluderer også tilpassede menustyper, 10+ gratis ThemeBeans-plugins, flere porteføljestilarter og mere.

15. Monstroid 2

Monstroid 2 Business WordPress Theme

Opbyg et bedre websted til din virksomhed med Monstroid WordPress-tema. Dette kraftfulde tema inkluderer 9 forudbyggede eksempeldemonstrationer for at starte dit websted med hurtigt. Derefter drage fordel af de indbyggede indstillinger til header, bloglayout, brugerdefinerede widgets, nyttige inkluderede plugins (som begivenhedskalender, Cherry Trending Posts, MotoPress Menu, Cherry Socialize osv.), E-handel, social og mere for at oprette din egen unikke webside.

16. Advokat og advokat

Advokat og advokat Professionel WordPress-tema

Info & DownloadSe demoen

Opret en professionel online tilstedeværelse med advokat & advokat WordPress tema. Dette finansielle industristema er en fantastisk måde at gøre et positivt førsteindtryk, når man finder nye kunder. Temaet kommer med alle de funktioner, du har brug for for at dele din økonomiske forretningsmæssige erfaring, såsom forretningsservice, milepæle, personale, portefølje og mere. Plus det er let at komme i gang. Layer & Attorney-temaet leveres med et let demo-indholdsinstallationsprogram, 30+ klar til at gå side skabeloner, parallax skydere, overskrifter og sidefodslayouter plus en tema skin switcher.

17. Divi

Divi Multiuse WordPress Theme

Info & DownloadSe demoen

Du har bestemt hørt om Divi WordPress-temaet fra elegante temaer? Denne populære indstilling er et flerbrudt tema, der leveres forudpakket med brugervenlige eksempler på demo-layout, responsiv redigering, nem tilpasningsmuligheder til farver / størrelse / afstand / osv. Og tilpassede plugins inklusive Divi-træk og slip-sidebyggeren. Med sidebyggerelementer til lydafspillere, dygtighedsbjælker, opfordring til handling, faner, social følgning, postnavigation, videosliders, filtrerbare porteføljer, prisborde og meget mere vil du være i stand til at oprette et websted, der er din virksomheds værd.

18. Themify Ultra

Themify Ultra WordPress Theme

Info & DownloadSe demoen

Themify Ultra er er et fleksibelt WordPress-tema med fuldt responsive og stilindstillinger til at oprette din egen brugerdefinerede webside. Plus temaet inkluderer over $ 100 i premium tilføjelser til nedtællinger, statuslinjer, tællere, kontakter, WooCommerce, tidslinjer, billedgallerier, skrivemaskine, kort, prisborde og pro-skydere. Mens der er mange tonsvis af tilpasningsmuligheder, gør forindstillede farvevalg og skabeloner til sidelayout det hurtigt og nemt at komme i gang, selv for begyndere.

19. Jobify

Jobify Business WordPress Theme

Info & DownloadSe demoen

Jobify er et magtfuldt jobbræt WordPress-tema med en JSON-drevet rige uddrag, autoplay-indholdsindstillinger, placeringsfiltrering, genoptag support, lokaliserede filer til oversættelse og retina image support, det er let at opbygge din virksomhed og finde nye ansætninger. Desuden inkluderer temaet en intuitiv træk og slip-hjemmeside-builder inden for den levende WordPress-tilpassning. Vil du bygge en endnu bedre jobmotor? Jobify er kompatibel med populære plugins som WP Job Manager, Resume Manager, WooCommerce Lists, Slider Revolution og mange flere, der kan tilføje funktioner og funktionalitet til dit websted.

20. Støberi

Støberi Multipurpose Business WordPress Theme

Info & DownloadSe demoen

Støberi er et dynamisk WordPress-tema oprettet til alle typer virksomheder. Takket være funktioner inklusive tværbrowser-kompatibilitet, responsivt design, kraftfulde temaindstillinger, ubegrænset layout og oversættelsessupport Støberi er perfekt egnet til både små og store virksomheder. Bare installer temaet, og brug derefter det inkluderede Visual Composer-plugin til at trække og slippe din vej til det perfekte websted eller destinationssidelayout.

21. FinanceGroup

ØkonomiGruppebogføring Virksomhed WordPress Tema

FinanceGroup-temaet er et klassisk stylet forretnings- og regnskabs WordPress-tema. Med den inkluderede TemplateMonster træk og slip side-builder kan du hurtigt opbygge et tilpasset websted ved hjælp af 25+ sidemoduler, forudindstillinger og konfigurationsindstillinger. Temaet er også Ecwid-kompatibelt, så hvis du vælger at tilbyde yderligere produkter eller forretningsservices online, kan du sælge tema lige fra din helt egen online butik.

22. iBusiness

iBusiness WordPress Theme

Info & DownloadSe demoen

iBusiness er en del af en unik ny linje med brugervenlige klik og redigering af WordPress-temaer. Du går bare til live-demoen, klikker på knappen for at tilpasse, bruger derefter den visuelle editor til bogstaveligt talt at klikke på og redigere de forskellige komponenter i temaet (callout, tjenester, baggrundsbilleder, personale, portefølje, blog, prisborde, kontaktoplysninger, etc.). Når du er færdig, eksporterer du dine afsluttede temafiler, som du pop til dit live site. Easy-peasy.

Flere ressourcer til din virksomhed

Men stop ikke bare med et professionelt websted, der er masser af mere, du skal gøre for din online tilstedeværelse, markedsføring og mere. Her er et par nyttige artikler fra vores forfattere for at få dig peget i den rigtige retning.

 • Forenkling af din online tilstedeværelse med WordPress
 • Den ultimative guide til markedsføring af dit WordPress-websted
 • Sådan øges dine konverteringsfrekvenser
 • Nyttige WordPress-plugins til lokale virksomheder
 • Sådan bygger du en freelance-virksomhed, en enkel WordPress-guide

Hvis du har andre tip, så del dem i kommentarerne herunder!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map