20+ Bedste træk og slip side Builder WordPress Plugins

Bedste Drag and Drop Page Builder WordPress-plugins

Efterhånden som webbygningsplatforme udvikler sig til at omfatte dem, der ikke nødvendigvis er velbevandrede i kodenes verden, fører træk og slip side-bygere vejen i at lade folk glemme at skulle stirre på en kedelig tekst WordPress-editor for at lave websteder Kom til live.


En builder for træk og slip af sider udfører to opgaver:

 1. det giver dig mulighed for faktisk at se, hvad du opretter, mens du opretter det, og
 2. det skærer ned på den tid, det tager at oprette et websted.

Lad os indse det: at trække og droppe komponenter er altid hurtigere, og du behøver ikke at skifte frem og tilbage fra bagenden til frontenden af ​​dit websted for at se resultater.

Træk og slip-redaktører er fantastiske for begyndere og eksperter, der vil fremskynde deres produktion. Lad os tage et kig på de bedste træk-og-slip-side builder WordPress-plugins, som du kan vælge imellem. (Du kan også tjekke vores guide til at trække og slippe sidebygning, hvis du føler dig lidt nervøs for hele emnet.)

Disclaimer: WPExplorer er tilknyttet et eller flere produkter, der er anført nedenfor. Hvis du klikker på et link og gennemfører et køb, kan vi foretage en provision.

1. WPBakery Page Builder ($ 46 eller Gratis med alt)

Visual Composer Frontend Editor

Info & DownloadSe demoen

WPBakery Page Builder-plugin er et af de mest solgte træk og slip-plugins på markedet. Og med god grund er det et ret cool premium-plugin. Det er så fantastisk, at vi inkluderede det (gratis) i vores topsælgende tema Total. MedWPBakery-visuelle sidebygger kan du vælge, om du vil designe dit websted på fronten eller bagenden. Det fungerer også med ethvert tema, du vælger at installere på dit WordPress-sted, og de over 40+ indholdselementer, som plugin indeholder, er klar til brug lige ud af boksen.

En anden stor funktion ved dette plugin er dets fleksibilitet. Du kan nemt tilføje flere moduler, hvis du ved, hvad du laver. Faktisk tilføjede vi tonsvis af brugerdefinerede builderelementer til vores Total WordPress-tema ved hjælp af WPBakery Page Builder, som ikonbokse, milepæle, posttyper gitter og mere. Eller du kan bruge en af ​​de hundredvis af premium-udvidelser til at tilføje de funktioner, du måtte ønske eller har brug for.

2. Elementor (gratis)

Elementor Live Page Builder-hjemmeside

Info & DownloadSe demoen

Elementor Live Page Builder er en open source frontend editor, der tager træk og slip sidebygning til næste niveau. Faktisk var den første gratis sidebygger med fulde designfunktioner, en unik og supervenlig brugergrænseflade og en hurtig og uden reaktion svarende grænseflade, der stadig er meget hurtigere end konkurrencen. Denne avancerede træk og slip af live side-builder giver dig øjeblikkelige resultater, så du ikke behøver at vente på, før ændringer træder i kraft. Dette kan virke ubetydeligt i starten, men disse trinvise ændringer tilføjer sig, og det vil ikke vare længe, ​​før Elementor har gemt dig timer i sideopbygningstid.

Elementor kan bruges med ethvert tema og på enhver sidetype, så gå til byen på din startside, salgssider, blogindlæg og mere. Elementors intuitive layoutindstillinger gør det nemt for dig at ændre alt fra sektionsbredde og højde, til søjle- og indholdsposition samt indstillinger for polstring og margin.

Siden lanceringen er der foretaget mange udgivelser og opdateringer. Mest inspireret af anmodninger fra brugere. En større udgave var Template Library, der har muligheden for at gemme sider og sektioner som skabeloner, og bruge en af ​​mange foruddesignede og smukt lavede skabeloner, føjet til siden med et enkelt klik. Den anden store udgave var Mobile Editing, det første værktøjssæt til at tilpasse enhver side og gøre den lydhør og smuk på enhver enhed. Dette er første gang, designere kan slå en side fuldt responsiv uden at kode. Mobilredigering har aldrig før egenskaber som muligheden for at indstille forskellige størrelser pr. Enhed, muligheden for at omarrangere kolonner pr. Enhed, så du får kontrol over mobillayout, muligheden for at indstille forskellige polstring, margin og justeringer pr. Enhed og mange andre unikke funktioner.

En anden stor funktion ved Elementor er, at alle dine tredjeparts widgets og plugins automatisk er tilgængelige for dig at trække og slippe til dine sider. Derudover leveres Elementor med masser af tilpassede widgets, 400 unikke ikoner og over 600 Google-skrifttyper.

Den bedste del? Det er gratis! Og det er sandsynligvis den bedste gratis sidebygger på nettet.

3. WP Page Builder (gratis)

WP Page Builder af Themeum

WP Page Builder er en nem mulighed for at oprette dine egne brugerdefinerede sider. Træk og slip-builder er så simpelt som at klikke på en knap – bogstaveligt talt. Vælg bare det modul, du gerne vil tilføje, redigere indstillingerne, klik og træk for at ændre størrelsen, eller træk og slip for at sortere elementer på din side.

I øjeblikket WP Page Builder inkluderer over 60 sideblokke at vælge imellem. Med valgmuligheder for trekkspil, alarmer, ikoner, funktionsbokse, prisborde, video, billedskærme og mere er der intet, du ikke kan bygge! Plugin understøtter også op til 6 kolonner, som alle er fuldt responsive og mobile klar. Når du opretter et layout, du elsker, kan du gemme det på dit bibliotek til at genbruge eller bruge en forudindrettet blokering til at fremskynde dit websted. Og hvis du elsker plugin, kan du opgradere til premium for at modtage support, opdateringer og fantastiske layoutbunter.

4. Beaver Builder ($ 99)

beaver_builder

Info & DownloadSe demoen

Beaver Builder-pluginet er en premium drag and drop-side-builder, men du kan også få fat i lite-versionen ved at gå til plugins panel i dit WordPress-dashboard. Plugin kommer også med et tema, hvis du vælger en af ​​premium-planerne, og nogle planer giver dig endda muligheder på flere websteder.

Men grunden til, at dette er et af de bedste træk og slip sider-builder-plugins, er fordi mange temaer allerede leveres med sidebygere, men de låser ændringerne til dit tema. Hvad sker der, hvis du nogensinde vil ændre temaet? Beaver Builder er et tredjeparts plugin, så det låser ikke dine ændringer til et bestemt tema eller design. Du kan altid ændre tingene uden at skulle starte forfra på dine oprindelige designs.

Så hvad kan BeaverBuilder gøre? Masser! Plugin leveres med mere end 20 sideelementer (inklusive tekst, overskrifter, separatorer, billeder, gallerier, videoer, ikoner, indholdsskyder, kontaktformularer, sociale links, udtalelser, produkter, kort, nylige poster, opfordring til handling, knapper og mere) at du kan indsætte, trække og slippe på plads og redigere alle med et par museklik. Du kan også trække og slippe alle widgets, du har aktiveret for at oprette brugerdefinerede sidebjælker til dine sider (en fantastisk mulighed, da du måske ønsker at vise forskellige widgets på din butiksside kontra din blog).

Åh, og det er også WooCommerce-kompatibelt. Dette betyder, at du kan oprette fantastiske butikssider, der er lige så fantastiske som din virksomhed. Du kan trække og slippe nylige produkter, seneste anmeldelser, salgsartikler, alle dine WooCommerce-widgets og mere.

Beaver Builder reagerer også fuldstændigt på at se godt ud på alle dine enheder, kan udvides gennem API’er til tilpassede moduler (så du kan tilføje nichespecifikke sideelementer som restaurantmenuer, personaleprofiler, ejendomsfortegnelser eller noget andet), og plugin er oversættelse klar. Så hvad stopper dig? Gå over til demoen for at prøve BeaverBuilder live – så få en kopi til dit WordPress-sted i dag!

Se en dybdegående gennemgang af Beaver Builder-pluginet, hvis du gerne vil vide mere, og husk, at dette plugin endda gemmer dine ændringer, hvis du beslutter at stoppe med at bruge Beaver Builder. Dette er ikke altid tilfældet med nogle side builder-plugins.

5. Elegante temaer Divi Builder ($ 89)

Elegante temaer Divi Builder

Info & DownloadSe demoen

Divi Builder med elegante temaer tilbyder utallige muligheder for at skabe utrolige sidedesign. I denne intuitive builder stabler du blot rækker med kolonner og tilføjer så mange elementer, som du vil. Divi Builder leveres med over 40 indbyggede moduler inklusive skydere, tællere og knapper. Hvert modul har masser af tilpasningsmuligheder, inklusive en brugerdefineret CSS-fane, hvis du har brug for at tilføje din egen kode.

Divi Builder-pluginet er inkluderet i det årlige medlemskab af elegante temaer. For $ 89 får du adgang til alle deres plugins og temaer – inklusive det mest sælgende Divi-tema.

6. Page Builder af SiteOrigin (gratis)

Page Builder af SiteOrigin

Page Builder-pluginet er en helt gratis mulighed, der indeholder WordPress-widgets, der hjælper dig med at opbygge og ændre responsive sidedesign. Da plugin bruger widgets, er det let for begyndere at lære. Desuden gør det ikke meget at ændre grænsefladen på dit WordPress-dashboard.

Live-redigering er vidunderlig til at se dine ændringer med det samme, og fanen Historik fungerer godt til at rulle tilbage for at se alle dine ændringer. Så hvis du laver en fejl, kan du bare gå tilbage og gøre det igen.

7. MotoPress Content Editor ($ 29)

Info & DownloadSe demoen

MotoPress Content Editor er et sidebygger WordPress-plugin, der vil skabe, redigere og tilpasse dine WordPress-indlæg og sider til en leg. Det er et premium-plugin, men du kan altid lege med demoen, hvis du ikke er sikker på, om du betaler med det samme. Dette plugin erstatter standard WordPress-editoren fuldstændigt, så standarden ikke kommer i vejen for dig at trække og droppe alle dine komponenter.

Dette smarte plugin er et indholds- og sideditor, der integreres med de fleste WordPress-temaer og erstatter standard WordPress-editoren, når den er installeret. Dette giver dig større kontrol over udseendet og følelsen af ​​dine indlæg og sider. Husk bare, at MotoPress kun kan tilpasse det indhold, du opretter, mens du bruger plugin (dette betyder, at alt indhold, du tilføjede før installationen af ​​plugin, ikke kan redigeres ved hjælp af MotoPress, og du skal bruge standard WordPress-editoren i stedet).

MotoPress indeholder et antal fantastiske sideelementer (såsom knapper, tabeller, afstand, tekstbokse og mere), som du kan bruge til at oprette tilpassede layout. De fleste elementer inkluderer yderligere indstillinger for margener, justering, links, farve, størrelse og endda brugerdefinerede klasse navne (for udviklerne derude). For at tilføje et element skal du blot trække og slippe det fra redigeringslinjen på plads. Klik derefter på elementet for at lave yderligere finjusteringer. Denne fantastiske front-end editor vil gøre det lettere end nogensinde for dig at opbygge sider og redigere dit indhold.

Andre fantastiske funktioner inkluderer et lydhørt design, brugerdefinerede posttyper, WPML-kompatibilitet og udvidelse via kortkoder. Plus plugin inkluderer regelmæssige opdateringer og fuld support fra plugin-forfatteren, så du kan være sikker på, at det altid fungerer perfekt.

8. Themify Builder (gratis)

Themify Builder Lite

Themify Builder giver dig både en backend- og frontend-editor, så du har fleksibiliteten til at vælge, hvor du vil udføre din redigering. Dette plugin fungerer med ethvert tema og kommer med masser af muligheder for at oprette de perfekte sider til dit websted. I editoren kan du nemt kopiere moduler og rækker og nemt importere eller eksportere Themify-layout.

Den premium-version af plugin er $ 39 og tilbyder ekstra nyttige funktioner såsom over 60 forudindstillede layouts og snesevis af animationseffekter.

9. Nimble Page Builder (gratis)

Download Nimble Page Builder

Nimble Page Builder-pluginet tilbyder gratis træk og slip-funktionalitet med et kraftfuldt layout og fuldt responsivt design, så folk kan se dit websted på forskellige enheder. Du kan også nemt tilføje elementer som kolonner, billeder, kontaktformularer, parallaxeffekter, tweets og mere.

Jeg kan virkelig godt lide det faktum, at du kan tilføje widgets til enhver side i din WordPress-editor. Træk og slip blot en hvilken som helst standardwidget i din sideditor, og du kan begynde at redigere med det samme.

10. Live Composer Site Builder (gratis)

Live Composer Site Builder

Live Composer er en frontend indholdsskaber premium WordPress plugin – hvilket tilfældigvis er gratis nu! Med dette plugin kan du hurtigt oprette tilpassede indholdslayouts i forkant af dit tema – hvilket betyder, at du kan se dit indhold, mens du bygger det!

Der er masser af sidebygere, der kun bruger WordPress-editoren til at oprette indlæg eller sidelayout. Selvom dette stadig er en super nem måde at bygge dit websted ved at indsætte indholdsblokke, ville det ikke være endnu lettere, hvis du kunne se dit faktiske indhold, mens du tilføjer det? Med Live Composer kan du. Bare installer plugin på dit WordPress-sted og start bygningen i front-end!

Live Composer leveres med over 30 moduler, du kan bruge til at oprette dine sidelayouts. Med muligheder for nylige indlæg, billeder, porteføljeartikler, WooCommerce-produkter, kommentarer, miniaturer, widgets, skydere og så meget mere kan du oprette næsten ethvert layout, du ønsker eller har brug for. Desuden kan du se, hvad du opretter, mens du bygger dine sider, hvilket betyder mindre opdatering af siden og mere tidsbesparelse.

Andre plugin-funktioner inkluderer responsive indstillinger, masser af modulindstillinger (dvs. farver, skrifttyper, rammer, baggrunde osv.), Skabelonsupport, adgangskontrol (så kun de brugere, du vælger, kan få adgang til komponisten) og mere. Desuden er der endda interaktive tutorials, så du kan få fat på plugin asap og begynde at opbygge din egen brugerdefinerede post og sidelayout i dag.

11. FormCraft Drag and Drop Form Builder (gratis)

FormCraft - Form Builder til WordPress

Dette er ikke nøjagtigt en builder til fuld side, men det giver dig mulighed for at oprette formularer ved hjælp af en træk og slip-editor. FormCraft giver dig hurtigt mulighed for at sammensætte en fantastisk form, og du kan endda administrere indsendelser let. Pop-up- og inline-formularer er også inkluderet. Jeg skal også nævne, at plugin-skaberen har inkluderet et par tutorials for at komme i gang.

Men hvis du vil have flere funktioner, skal du tjekke den premiumversion af plugin – det kan gøre meget mere end dets gratis modstykke. Lær mere om FormCraft Drag & Drop Form Builder-plugin her.

12. Thrive Architect Content Builder ($ 67)

Trives arkitektindholdsbygger

Info & DownloadSe demoen

Thrive Content Builder er en intuitiv frontend-editor, der giver dig mulighed for hurtigt og nemt at redigere dit WordPress-websted. Oprettelsen af ​​dette plugin er på en mission om at tage WYSIWYG (hvad du ser er hvad du får) redigering til næste niveau. Det fungerer på et grundlæggende, men praktisk og intuitivt klik-til-redigering-princip. Hvis du vil redigere et element, skal du blot klikke på det og begynde at redigere.

Ud over intuitiv front-end-redigering leveres Thrive Content Builder også en masse andre gode funktioner, såsom opfordringsknapper (CTA), et vidnesbyrdelement og responsive prissætningstabeller.

13. Side Builder Sandwich (gratis)

Page Builder Sandwich - Front-End Page Builder

Page Builder Sandwich er en anden frontend editor, der er superenkelt at bruge. Forfatterne er stolte over at have skabt “pop up-mindre” redigering i frontend. Du skal blot klikke på det indhold, du vil redigere, og begynde at skrive. En stor funktion ved dette plugin er dens store globale kortkodekortdatabase. Fra denne database kan du nemt få adgang til kortnumre fra hundreder af populære plugins som Jetpack, WooCommerce og bbPress. For at tilføje videoer i builderen kan du blot indsætte en URL eller en integreret kode, og du er færdig.

Mens Lite-versionen er gratis, kan du opgradere til Premium version for $ 39. Dette tilbyder et væld af yderligere funktioner, såsom forbedrede kortkodekortkontroller og et karuselskyderelement.

14. Frontend Builder ($ 57)

Frontend Builder hjemmeside

Info & DownloadSe demoen

Frontend Builder er en anden fantastisk mulighed, hvis du foretrækker at redigere fra frontend. Med denne builder opretter du en side i bagenden og aktiverer derefter builderen for den side. Derefter hopper du over til frontend og bygger dit sideindhold derfra.

Lav dit sidelayout ved at tilføje rækker og opdele dem i flere kolonner. Du kan derefter trække, slippe og redigere dine ønskede sideelementer for at afslutte dit design. Elementer, inklusive overskrifter, knapper, formularer og menuer, kan alle tilpasses i hovedgrænsefladen.

15. Cornerstone Page Builder ($ 39)

Cornerstone Page Builder-forhåndsvisningsside

Info & DownloadSe demoen

Cornerstone Page Builder er en frontend editor som kan bruges med både sider og indlæg. Denne rodfri og intuitiv builder giver dig mulighed for hurtigt og nemt at skræddersy dit indhold uden at skulle skifte mellem skærme. En pæn funktion ved dette plugin er Skelettilstand som giver dig mulighed for at visualisere din sidestruktur (eller skelet) med et klik på en knap. Hjørnesten leveres også med et kontinuerligt opdateret bibliotek med elementer, skabeloner og tredjepartsværktøjer.

16. King Composer (gratis)

KingComposer - Gratis sidebygger til træk og slip

Den gratis version af King Composer tilbyder en responsiv træk og slip back-end editor. I denne intuitive brugergrænseflade kan du oprette og organisere dit indhold ved at tilføje rækker, kolonner og elementer. En stor funktion, der adskiller denne builder fra meget af konkurrencen, er, at sider, der er bygget med King Composer, forbliver intakte, selvom du deaktiverer eller sletter plugin.

Hvis du foretrækker at arbejde fra en frontend-editor, kan du opgradere til King Composer Pro for $ 29 og få muligheden for at opbygge sider fra front- eller backend.

17. Brix Builder (gratis)

Brix: WordPress-sidebygger

Brix Builder er en træk og slip-builder, der giver dig fuld kontrol over enhver detalje i dit sidedesign. Dets avancerede ridsystem og det intuitive interface giver dig mulighed for at skabe fantastiske resultater. Brix Builder er designet til at være modulopbygget og skalerbar, så den kan udvides over tid uden problemer.

Dette plugin leveres med 16 moduler eller byggeklodser, der spænder fra grundlæggende tekst og billeder til mere avancerede funktioner, som f.eks. Progress og counter moduler. Det inkluderer også Font Awesome-biblioteket, indbyggede farvepaletter og indgangseffekter til at kontrollere, hvordan elementer vises på rulle.

18. Brizy Page Builder (gratis)

Brizy Page Builder

Brizy er en front-end-builder med utrolige muligheder, især til et gratis plugin. Brizy iscenesætter dit indhold i stedet for at tvinge dig til at arbejde på publicerede sider. På den måde kan du redigere dine sider fra frontend, men de offentliggøres ikke, før du er klar til, at de skal komme live. En anden stor funktion ved Brizy er, at der er mere end 150 foruddefinerede blokke – så du hurtigt kan designe dine sider på få minutter!

19. Fed skriftbygger (gratis)

Fed fedtbygger

Bold Page Builder er en træk-og-drop-side-builder, der er designet til at fungere godt med standard WordPress-temaerne 2016 og 2017. Det er en hurtig, nem og gratis måde at opbygge et bedre nicheside med et af disse gratis kernetemaer.

Plugins intuitive interface er velegnet til at oprette de fleste typer sider. Det understøtter mange typer elementer, herunder video, murnet, billeder og rig tekst. Det understøtter også Font Awesome-ikonbiblioteket, så du nemt kan tilpasse dine sider med ethvert ikon.

20. Cornerstone & The Ultimate Elements Bundle

Hjørnestensten Page Builder

Info & DownloadSe demoen

Fra producenterne af X Theme er Cornerstone et fremragende plugin for sidebygger, der bringer byggestenene til dets flagskibstema i WordPress-pluginform. Hjørnestein er en frontend side builder med muligheder for brugerdefinerede indlæg og sider. Tilføj knapper, blokerende citater, kort, skillelinjer, skydere, faner, prisborde og mere.

Men det er gjort endnu bedre, når det kombineres med en hjørnestensudvidelse som de væsentlige tilføjelser til hjørnestein.

Plugin introducerer en række nye elementer, især en splinterny karuselskyderfunktion. Du kan udfylde disse karruseller med alle slags indhold – billeder, logoer, vidnesbyrd, teammedlemmer, blogindlæg og endda WooCommerce-produkter. Hver karrusel tilbyder også masser af tilpasningsmuligheder med et valg af stilarter, layout, størrelser og rulleknapper. Du kan også oprette et brugerdefineret farveskema og uploade et tilpasset baggrundsbillede til dem, så du får en platform til at vise din kreative flair.

Andre moduler inkluderer et Instagram-billednet og, min personlige favorit, interaktive promo.

21. WordPress Page Builder af AZEXO

WordPress Page Builder af AZEXO

WordPress Page Builder af AZEXO er et resultat af adskillige forsøg og fejl under WordPress temaudvikling for Themeforest af AZEXO team. De undersøgte næsten alle Page Builders, der var tilgængelige på markedet, og klar til integration med WordPress-temaer fra tredjepart.

De kiggede efter den ideelle bygherre for brugere og udviklere med følgende forhold i tankerne:

 1. 100% front-end sidebygger med mindst mulige popup-dialogbokse – så hver sideændring skal startes ved venstre eller højre museklik direkte over objektet.
 2. Front-end CSS / HTML / JS af builder skal garanteres ikke forstyrre arbejdet på siden – nul CSS og JS konflikter for alle mulige miljøer.
 3. Oprettelse af sider med færdige sektioner, så brugeren kan bygge sider med maksimal hastighed som muligt.
 4. Fuld front-end-kontrol til næsten alle CSS-stilarter i hvert HTML-tag – hvis brugeren har brug for det.
 5. Front-end Builder-ydeevne – ikke mere end 500 millisekund til enhver handling, selv på store sider.
 6. Det er umuligt at bryde side ved skødesløse handlinger – træk og slip fx.
 7. Minimum som muligt særlige attributter og klasser, der kræves for Front-end Builder-arbejde.
 8. Hver sektion / element / blok – implementeret via ren HTML uden PHP-generation (ét sted til kildekode) – for nemmest som muligt udvikling og tilpasning af sektion / element / blok
 9. Page Builder må ikke tilføje nye tags, attributter, klasser til dets interne formål – kun hjælpe brugeren til at ændre HTML, som er oprettet af udvikleren.

Da AZEXO ikke kunne finde et produkt, der ville tilfredsstille alle disse betingelser samtidig, besluttede de at oprette en ny WordPress Page Builder til brug i deres temaer. De besluttede ikke at udvikle en front-end CSS-stilseditor, men gjorde i stedet sidebyggeren kompatibel med en meget god tilgængelig løsning på markedet for en sådan opgave – Yellow Pencil.

Efter at udviklerne integrerede denne sidebygger i deres WordPress-temas udviklingsproces var de i stand til at øge deres hastighed med ca. 20-30%. De bruger heller aldrig deres tid til CSS / JS-konflikter, og nu er de i stand til at flette nye temaer i enkelt sektioner / elementer / blokke-bibliotek, som kan kombineres med hinanden.

22. Gutenberg (gratis)

Gutenberg WordPress Editor

Indbygget i WordPress 5.0 Gutenberg er en mulighed for nyere websteder på udkig efter en simpel indholdsredigerer. Jeg ville sandsynligvis ikke kalde dette en sidebygger, men det inkluderer masser af muligheder for at oprette indlæg eller enkle sidelayouts. Selvom Gutenberg intetsteds er så tæt på funktionen som ovenstående, tilbyder brugerne blokke til afsnit, overskrifter, kode, medier, kommentarer, lister osv..

Afslutning af de bedste træk og slip sider Builder WordPress Plugins

Alle skal bruge træk og slip side builder WordPress plugins, fordi de forbedrer din produktivitet og sparer dig penge i det lange løb. Hvis du har spørgsmål til disse plugins, skal du slippe en linje i kommentarfeltet nedenfor.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map