20+ Bedste kontaktformular 7 udvidelser og tilføjelser

20+ Bedste kontaktformular 7 udvidelser og tilføjelser

Der er blevet sagt meget om kontaktformular 7, men der er endnu mere at sige. Vidste du for eksempel, at der eksisterede hundredvis af fantastiske kontaktformularudvidelser? Åh ja, kontaktformular 7 har åh-så dejlige tilføjelser. Vi taler om kraftige udvidelser til at supercharge dine formularer på alle de spændende måder.


Du vil acceptere Kontaktformular 7 er ganske den populære kontaktformular-plugin, hvad med over 5 millioner aktive brugere. Jeg bruger det selv, men indtil den anden dag vidste jeg aldrig, at disse udvidelser eksisterede. Det viser sig, at jeg kan vende mine former, uanset hvilken måde jeg ønsker, og det er spændende. Vent, føles som om jeg glemmer noget vigtigt. Åh ja, kontaktformular 7 er helt gratis.

Hvis du bruger kontaktformular 7, er du velkommen til den store afsløring. Hvis du bruger et andet kontaktformular-plugin, kan du se dig i kommentarfeltet. Vi siger dette, fordi vi ville elske din indsigt i de bedste kontaktformular-plugins – både gratis og premium. Har du en favorit udvidelse af kontaktformular 7? Del det også. Vi ser altid frem til din feedback.

Lad os grave det i vejen.

Disclaimer: WPExplorer er tilknyttet et eller flere produkter, der er anført nedenfor. Hvis du klikker på et link og gennemfører et køb, kan vi foretage en provision.

1. Drop Uploader Premium File Upload-tilføjelse til CF7

Træk og slip fil uploader til CF7

Info & DownloadSe demoen

Når du opretter en formular er der masser af grunde til, at du måske vil give brugerne mulighed for at uploade en vedhæftet fil. Uanset om du vil tilføje en mulighed for at uploade en CV til en jobforespørgsel, fotos til en konkurrence eller fejllogger for at modtage support eller noget andet, er Drop Uploader til CF7 din bedste mulighed. Denne plugin, der er nem at bruge, gør alle dine formularer mere nyttige!

Tilføj flere uploadfelter, indstil en grænse for antallet af uploadede filer, tilføj en maksimal filstørrelse og begræns endda filtypen (kassen Drop Uploader i handling for at se selv). Du kan også vælge muligheden for at vise en filminiatyr (fantastisk til billeder) og aktivere træk og slip eller gennemse for at vælge en fil, der skal uploades.

Det bedste af alt, du kan forbinde Drop Uploader til din Dropbox-konto. Når brugerne sender filer, modtager du dem direkte i en bestemt undermappe. Og du kan aktivere underretninger til at sende dig den uploadede filvedhæftning direkte, et link til filen eller begge dele. Bekymret for GDPR? Brug bare Drop Uploader-funktionen til at slette gamle filer til automatisk at slette filer efter et bestemt antal dage.

Hvad angår styling, indeholder Drop Uploader tilpassbare farveindstillinger til rammer (plus kanttykkelse), svæve, statuslinjer, titler og ikoner. Andre funktioner inkluderer crossbrowser-kompatibilitet, AJAX-upload, lokaliseringssupport og flere plugin-oversættelser inkluderet (engelsk, spansk, fransk, italiensk, tysk, russisk og ukrainsk).

2. Kontaktformular 7 Honeypot gratis plugin

Kontaktformular 7 Honeypot-udvidelse

Bare kobl denne Honeypot-udvidelse til Kontaktformular 7, og du har en spambeskyttelse som ingen anden. Igen, ingen captcha, så yay! Hvem opfandt captcha alligevel? Plugin fungerer som WPBruiser, men du behøver ikke at installere to plugins. Men det er ikke den saftige del; denne udvidelse af kontaktformular 7 spiller en rolle og udfører denne rolle vidunderligt.

Spambots udfylder alle formularfelter, fordi de er kodet til at gøre det. De vil anmode om dine Kontaktformular 7-formularer og droppe deres nyttelast – uendelige strenge med skrammel og forfærdelige links, der er lige så giftige for din blog som linkrot (hvilket er grunden til, at du skal løse ødelagte links). Mennesker udfylder derimod kun de synlige formfelter.

Lang historie kort, Spam-bots udløser formfelter, der ikke ses af menneskelige besøgende, hvilket ugyldiggør formularen på stedet. Dette betyder, at spam-bots udryddes længe, ​​før de kommer på dit websted.

3. WPBruiser-kontaktformular 7 Premium-udvidelse

WPBruiser-kontaktformular 7-udvidelse

Yap, der er en udvidelse af kontaktformular 7, der er kendt som kontaktformular 7. Ja, og den findes over på WPBruiser. Hvis du bor under en sten, giver WPBruiser dig mulighed for at afslutte spam på din blog uden at irritere captcha-billeder. Jeg bruger også WPBruiser og synes personligt, at det er et af de bedste antispam-plugins. Bare installer plugin og afspil.

Tidligere kendt som Goodbye Captcha, er WPBruiser det ultimative gratis spam-plugin. Tingene bliver varmere med denne udvidelse. Det giver dig mulighed for at tilføje WPBruiser’s dygtighed mod spammord til din kontaktformular 7-formularer. Let at installere og konfigurere.

Bemærk – du bliver nødt til at installere WPBruiser for at bruge denne bestemte udvidelse.

4. Kontaktformular 7 Gratis PayPal & Stripe-tilføjelse

Kontaktformular 7 Gratis PayPal & Stripe-tilføjelse

Din kontaktformular behøver ikke blot indsamle kundeoplysninger. Kom nu, du kan gøre meget mere som at omdanne dine formularer til check-out-sider, hvis du har brug for at sælge et topsælgende tema eller e-bog. Alt i alt er dette kun en af ​​de mange måder, du kan bruge Kontaktformular 7 PayPal-tilføjelse til.

Hvis du er mindst interesseret, sendes dette plugin med nogle smarte funktioner såsom muligheden for at indstille varenavn, pris og SKU / ID, support til alle 25 PayPal-valutaer, 18 sprog og automatisk omdirigeringer. Du har ikke hørt det hele; der er en PRO-version med flere funktioner.

At sælge via PayPal ved hjælp af kontaktformular 7 er kun et par klik væk med denne udvidelse.

5. Moana-kontaktformular 7 Builder Premium-plugin

Moana-kontaktformular 7 Builder Premium-plugin

Info & DownloadSe demoen

Tilpas og opret formularer med kontaktformular 7 og Moana Builder-udvidelsen. Moana gør det muligt at bruge WPBakery-sidebyggeren til at oprette dine formularer. Rediger nemt layoutet af dine formularer med magten i træk og slip! Tilføj kolonner, nye felter og mere uden at skulle kode.

6. Kontaktformular 7 MailChimp-udvidelse

Kontaktformular 7 MailChimp-udvidelse

Lad os hilse Renzo Johnson, den fyr, der bragte os Kontaktformular 7 MailChimp-udvidelse, der – hvis du undrer dig – giver din listebygningsindsats et stort boost. Ovenpå indsamling af oplysninger fra læsere kan du få brugere til at abonnere på enhver forudbestemt MailChimp-liste automatisk.

Denne kontaktformular 7 MailChimp-udvidelse er let at bruge, understøtter flere mailinglister og har brugerdefinerede felter, et afkrydsningsfelt for tilmelding i slutningen af ​​hver formular og enkelt- eller dobbeltoptionsabonnementindstillinger. Denne udvidelse opdateres regelmæssigt og kræver mindre end 2 minutter at konfigurere.

7. Kontaktformular 7 Popup Message Premium-udvidelse

Kontaktformular 7 Popup Message Premium-udvidelse

Info & DownloadSe demoen

Få dine kontaktformular 7-formularer til at blive mere professionelle ved at tilføje validerings- og succesmeddelelses-popups. På denne måde ved brugerne, hvilke tilføjelsesoplysninger der kræves, eller om deres formular blev sendt. Plugin inkluderer 10 forudindstillede farveskemaer, som alle er lydhøre.

8. Kontaktformular 7 Omkostningsberegner Premium-tilføjelse

Kontaktformular 7 Omkostningsberegner Premium-tilføjelse

Info & DownloadSe demoen

Vil du tilbyde en tilpasset service? Måske webdesign? En af en slags tøj? Arkitekturplaner? Virksomhedsanmeldelse? Eller et andet tilpasset tilbud? Omkostningsberegner for kontaktformular 7 er et ligetil plugin, der tilføjer et tilbud og et omkostningsestimat til dine formularer.

Tilføj afkrydsningsfelter, radioknapper, dropdowns eller skyder til omkostninger. Du kan endda oprette skattefelter for at estimere lokale eller momsafgifter. Opret derefter samlede felter for at tilføje markeringerne. Dette er en fantastisk måde at få et mere præcist billede af, hvad en klient har brug for, og for klienten at modtage et hurtigt og enkelt tilbud.

9. Kontaktformular 7 Multistep-formularer

Kontaktformular 7 Multistep-formularudvidelse

Brugeroplevelse kræver, at vi opretter korte formularer, der fanger info, mens læsernes interesse varer. Lange former er en no-go. Nej nej. Nah. Hvorfor er det? De er udmattende at udfylde, fordi – i dagens internetverden, der alligevel har tid?

Hvad skal du gøre, hvis du har brug for at indsamle flere oplysninger? Måske har du brug for besøgende for at udfylde en undersøgelse, der går ud over bare personlige oplysninger. Hvordan holder du læseren interesseret længe nok til at udfylde dine længere formularer? Der er et psykologisk trick, du kan spille til din fordel med den største lethed og enorm fordel.

Tricket ligger i at opdele dine udtrukne former i flere dele, hvilket er nøjagtigt, hvad denne flertrinsformularudvidelse gør. Du kan endda tilføje en “forrige” knap til hvert trin for at føje til navigation. Det er let at integrere med kontaktformular 7, du skal oprette lange, men engagerende formularer på kort tid.

10. Kontaktformular Seven 7 Multi-Step Pro-udvidelse

Kontaktformular Seven 7 Multi-Step Pro-udvidelse

Info & DownloadSe demoen

Opret en trin for trin-formular med kontaktformular 7 og Multi-Step Pro-tilføjelsen. Ligesom det gratis plugin, vi lige har nævnt, kan du bruge Multi-Step Pro til at gøre dine formularer mere intuitive. Det er en fantastisk måde at gøre komplekse former mere håndterbare for brugere.

Så hvorfor vælge Pro? På grund af de tilføjede funktioner til lodret eller vandret orientering, bekræft trin, bekræft sidste trin, tilpasset styling (farver, baggrunde og tekst) og mere. Plus plugin er fuldt responsiv, cross browser kompatibel og fungerer godt med ethvert WordPress-tema.

11. Kontaktformular 7 Skins Gratis tilføjelse

Kontaktformular 7 Skins Gratis tilføjelse

Kontaktformular 7 mangler alene på udseendet afdelingen. Men par det med kontaktformularen Skins-udvidelse, og du har en absolut vinder. Uanset om du kender kode er ikke vigtig; du kan nemt opbygge smukke former ved hjælp af en lang række skabeloner og stilarter.

Denne udvidelse pakker et ganske stempel med hensyn til anvendelighed. Plugin hjælper dig med at oprette et bredt udvalg af enkle og komplekse formularer ved hjælp af en samling af forbyggede skabeloner, som du kan tilpasse til dit hjerte indhold. Denne udvidelse kommer med en ekstra liste over tilføjelser, som du kan bruge til at føje flere funktioner til dine formularer.

12. Kontaktformular 7 reCaptcha v2 Gratis tilføjelse

Kontaktformular 7 reCaptcha v2 Gratis tilføjelse

Oprindeligt kontaktformular 7 inkluderede indbygget support til reCaptcha, men siden version 5.1 blev frigivet, blev denne funktion droppet. Men rolig – det er nemt at tilføje det tilbage med den gratis reCaptcha v2-udvidelse. Denne enkle plugin tilføjer “recaptcha” -mærket igen, så du nemt kan tilføje feltet til dine formularer.

13. Avanceret kontaktformular 7 DB-udvidelse

Avanceret kontaktformular 7 DB-udvidelse

De mest åbenlyse fordele ved at gemme formularindsendelser i din WordPress-database inkluderer at have centraliseret datalagring og aldrig at skulle kontrollere et dusin e-mails for at finde ledninger og hvad der ikke. Avanceret kontaktformular 7 DB gør det utroligt nemt at gemme formdata i din WordPress-database og vise det samme enten i WordPress-administratoren eller på dit websted ved hjælp af kortkoder.

Hvis du har flere formularer overalt på dit websted, skal du ikke bekymre dig, denne udvidelse har et dropdown-filter, så du kan vælge hver formular uafhængigt. Plus det er multisitekompatibelt. Dertil kommer, at du kan eksportere dine indsendelser (alle eller filtrerede resultater) via et par metoder, herunder CSV, Excel og PDF.

14. Planlæg rapport for avanceret CF7 DB Premium-tilføjelse

Planlæg rapport til avanceret CF7 DB Premium-tilføjelse

Info & DownloadSe demoen

Udbygning af det sidste plugin, hvis du tilføjer tilføjelsen Planlægningsrapport, kan du opsætte daglige, ugentlige, månedlige eller årlige rapporter til Avanceret kontaktformular 7 DB. Denne premium-udvidelse er en fantastisk mulighed for virksomheder og travle enkeltpersoner, da det kan spare dig for masser af tid. Vælg en hvilken som helst forespørgselsformular, opret begivenheder for at udløse rapportering, vælg datakolonner og tilføj avancerede filtre.

Andre plugin-funktioner inkluderer eksportfiltype (CSV, XLS eller EXCEL), e-mail-indstillinger (til, fra og besked), planlægge mere end en begivenhed og GDPR-kompatibel (Angiv blot tidsplan for at slette poster). Hvis du bruger avanceret kontaktformular 7 DB, er tilføjelsen til planrapport et must have.

15. Kontaktformular 7 Omadresseringsudvidelse

Kontaktformular 7 Omstillingsudvidelse

Kontaktformular 7 giver dig mulighed for at oprette en enkel meddelelse, der vises, hver gang brugeren indsender en formular. Selvom dette er godt, kan du opnå meget mere med dedikerede fulde sider, der bidrager direkte til din bundlinje.

Måske kan du omdirigere besøgende til en “tak” -side, der er rettet mod at bekræfte brandmærke. Måske kan du sende brugeren til en salgsside, et topsælgende produkt eller et populært stykke indhold. Du kan omdirigere dine læsere til enhver side, du ønsker, det er op til dig. Du skal bare installere den gratis udvidelse af kontaktformular 7-omdirigering for at administrere dine omdirigeringer. Plugin er let at installere og bruge.

16. Materielt design til kontaktformular 7 Gratis plugin

Materielt design til kontaktformular 7 Gratis plugin

Giv kontaktformular 7 et friskt udseende med udvidelsen Material Design. Dette gratis plugin inkluderer et væld af brugervenlige kortkoder, som du kan vikle rundt om dine almindelige kontaktformularfelter for at tilføje styling af materialedesign. Plugin inkluderer et lyst og mørkt hovedtema, boksede og konturfelter, indsend knap, reCaptcha og mere.

17. Betingede felter til kontaktformular 7

Betingede felter til kontaktformular 7

Føj komplekse betingede felter til dine kontaktformularer med denne gratis udvidelse. Ikke sikker på, hvad nøjagtige betingede felter er? Intet problem – de er stort set hvis-dette-da-end-mulighederne. For eksempel, hvis du tilbyder support til gratis webskabeloner, kan du muligvis opbygge en betingelse, hvor brugeren kan vælge en CMS, så hvis de vælger WordPress, kan de vælge et tema, og til sidst vælge et versionnummer baseret på temaet. På denne måde kan de vælge den mest nøjagtige mulighed for et felt.

Med betingede felter til kontaktformular 7 kan du oprette tilpassede feltgrupper og oprette (du gætte det) avancerede betingelser. Tilføj alle dine, hvis lige, hvis ikke lige, og – såvel som alle dine variationer.

18. Kontaktformular 7 – Premium Salesforce CRM-integration

Kontaktformular 7 - Premium Salesforce CRM-integration

Info & DownloadSe demoen

Salesforce er en af ​​de største kundeforholdsledere. Og det er let at se hvorfor – den innovative platform giver dig mulighed for at se og styre din salgstragt fra start til slut. Og ved hjælp af CF7 Salesforce Integration-plugin kan du også følge kundeemner fra det øjeblik, de bruger dine formularer.

Brug bare indbyggede indstillinger til at kortlægge Kontaktformular 7-felter til dine Salesforce-felter. Når installationen er konfigureret, kan du bruge denne udvidelse til automatisk at tilføje kontakter, sager og kundeemner genereret af indsendte formularer til din Salesforce-konto.

19. Kontaktformular 7 Google Analytics Gratis tilføjelse

Kontaktformular 7 Google Analytics Gratis tilføjelse

Hvert websted skal bruge Google Analytics til at forstå webstedstrafik. Men du kan også drage fordel af Google Analytics indbyggede muligheder for sporing af begivenheder for at se om besøgende bruger dine formularer. Opret en kontaktformular 7 Google Analytics-tilføjelsen en “Kontaktformular” -hændelseskategori, “Kontaktformular 7” -hændelseshandling, og derefter begivenhedsetiketter baseret på formularnavn (f.eks. “Kontaktformular” eller “Servicekvote”).

Med plugin-opsætningen kan du se ugyldige indsendelser, spam-aktivitet, vellykkede sendte eller mislykkede indsendelser og mere afhængigt af de indstillinger, du har valgt. Det fungerer også godt, hvis du også har konfigureret Google Tag Manager til WordPress.

20. Kontaktformular 7 Gratis dynamisk tekstudvidelse

Kontaktformular 7 Gratis dynamisk tekstudvidelse

Føj forudfyldte felter til din kontaktformular med den gratis dynamiske tekstudvidelse. Med dette plugin kan du tilføje automatisk udfyldningsfelter til URL, Postoplysninger (ID, titel eller slug), Produktnummer, Brugerinfo osv. Du kan endda oprette dine egne brugerdefinerede kortkoder for at returnere den værdi, du har adgang til.

Du skal blot installere og aktivere plugin for at begynde at bruge Dynamic Text Extension. Plugin tilføjer nye tagtyper: Dynamiske tekstfelter og Dynamisk skjult felt. Vælg din taggenerator og indstil indstillinger for det krævede felt, tagnavn, dynamisk værdi samt ID og / eller klasseattribut. Indsæt derefter tagget, når du er færdig.

21. Kontaktformular 7 Tilpasset validering Gratis tilføjelse

Kontaktformular 7 Tilpasset validering Gratis tilføjelse

Dine brugere behøver ikke udfylde en hel formular og kun trykke på knappen “indsende” for at finde ud af, at nogle af de oplysninger, de leverede, var ugyldige. Med hensyn til brugeroplevelse kan du se, hvordan det gavner dig, hvis læseren kan fortælle, at de oplysninger, de skal sende, er ugyldige. Dette giver dine besøgende mulighed for at redigere deres indsendelser i stedet for at gå frem og tilbage.

Kontaktformularen 7 Tilpasset valideringsfri WordPress-plugin giver dig mulighed for at tilføje tilpassede fejlmeddelelser. Vælg, hvad dine fejl skal læse for dine felter – inklusive tekst, e-mail, telefonnummer, url, radioknapper og mere. Denne udvidelse af kontaktformular 7 er nem at installere og fungerer med flere formularer.

Afsluttende ord

Kontaktformular 7 er elsket af mange WordPress-brugere. Det giver dig en enkel, men alligevel effektiv WordPress-kontaktformularløsning, der er et snit over gennemsnittet. Med de tilføjede udvidelser er det tydeligt, at du kan opnå meget mere med lidt indsats. Hvad synes du?

Hvilket er din yndlings WordPress-kontaktformular-plugin? Hvis du handler om Kontaktformular 7, hvilke er dine foretrukne udvidelser? Wow os i kommentarsektionen. Skål!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map