20+ Bedste Cryptocurrency WordPress-temaer 2020

15+ Bedste Cryptocurrency WordPress-temaer

Da så mange nye valutaer bliver tilgængelige online, burde det ikke være nogen overraskelse, at webudviklere har oprettet niche cryptocurrency WordPress-temaer, der skal matche. Uanset om du er interesseret i Bitcoin, Monero, Litecoin, Ripple, Ethereum eller en anden valuta er der et gratis eller premium cryptocurrency WordPress-tema, der passer lige til dig.


Vi har søgt højt og lavt for at finde professionelt designede WordPress-temaer med cryptocurrency med brugervenlige funktioner, såsom træk og slip sideopbygning, cryptocurrency-konverteringsregnemaskiner, møntprissporere og endda WooCommerce-betalingsmetoder. Disse temaer passer godt til enhver finans- eller investeringsselskab, indledende mønt, der tilbyder promovering eller cryptocurrency-blog. Bedst af alt – med disse temaer behøver du ikke at ansætte et webdesign. Du skal blot installere, bruge temaindstillinger til at finpusse dit design og tilføje dit indhold. Det er det!

I ingen særlig rækkefølge er her vores topvalg for de bedste cryptocurrency WordPress-temaer på nettet. Vi har inkluderet gratis og premium-temaer for at give dig et større udvalg, så forhåbentlig når du kommer til slutningen af ​​denne liste, har du fundet dit perfekte cryptocurrency WordPress-tema. god fornøjelse!

Disclaimer: WPExplorer er tilknyttet et eller flere produkter, der er anført nedenfor. Hvis du klikker på et link og gennemfører et køb, kan vi foretage en provision.

1. Crypton

Crypton multi-purpose Cryptocurrency WordPress-temaer

Info & DownloadSe demoen

Crypton er det ultimative multifunktionelle WordPress-tema – det har alt hvad du har brug for for at starte din egen forretningsforetagende. Dette tema inkluderer funktioner, som enhver webmaster vil elske, såsom Visual Bakery-træk og -sidebygger, en header- og sidefodsbygger, indbyggede tilpassede indlægstyper (til tjenester, team og attester), en brugerdefineret sidebjælke og en farveskemaadministrator. Men hvad der virkelig får Crypton til at skille sig ud, er de indbyggede cryptocurrency-muligheder. Brug mønt widgets til at vise aktuelle møntpriser og kortlægge din indtjening, tilføj valutakursregnemaskinen, så dine læsere eller potentielle klienter kan se, hvad de er klar til at investere, og endda acceptere kryptodonationer eller -betalinger til din WooCommerce-butik.

2. Bitunit Lite (gratis)

Bitunit - Bitcoin Cryptocurrency WordPress Theme

Info & DownloadSe demoen

Bitunit Lite er en kraftfuld og funktionsrig WordPress-skabelon, der er velegnet til anvendelse på en række økonomiske og forretningssteder. Dette er en stadig voksende løsning, der udvides med nye værktøjer og funktionalitet med frigivelsen af ​​hver nye opdatering. Temaet er integreret med den intuitive træk-og-slip-elementor-sidebygger. Det inkluderer adskillige sidehoved- og sidefodstilarter, som er klar til at blive ændret på en måde, der passer perfekt til din personlige eller forretningsmæssige stil. Derudover indeholder Bitunit et antal brugbare plugins og udvidelser af premium kvalitet. Den indeholder JetElements-pakke gratis. Med dens hjælp kan du introducere mærker, indlæg og skyder på siderne på dit websted med bare et par klik.

3. Crypterio

Crypterio - ICO og Cryptocurrency WordPress Theme

Info & DownloadSe demoen

Crypterio er et kraftfuldt og funktionsrige tema for cryptocurrency-stil til WordPress, som enhver iværksætter ville elske. Temaet indeholder nyttige funktioner som indbygget ICO hvid pre-tilmelding kompatibilitet, smart kontrakt support, møntpris widgets, en brugerdefineret ICO liste side layout, en nedtælling til lancering, valutakonvertering lommeregner med realtid valutakurser og mere. Disse indstillinger kombineret med de østlige live-tilpassede stylingindstillinger, AMP-understøttelse, lydhør skyder, sidebygger og crossbrowser-kompatibilitet gør Crypterio til en fantastisk mulighed for ethvert cryptocurrency-fokuseret websted.

4. Krypto

Crypto - Et Bitcoin & Cryptocurrency WordPress-tema

Kryptotemaet er en fantastisk mulighed for cryptocurrency bloggere, tilskuere og venturekapitalister. Temaet inkluderer et live-møntprisudstillingsvindue, så du og dine læsere kan være på toppen af ​​minut til minut ændringer i dine meget lukrative investeringer. Vil du hjælpe dem, der er nye til cryptocurrency? Crypto-temaet indeholder også sideskabeloner til dedikerede møntsider, hvor du kan uddanne dine læsere en boutmønter (og også inkludere dine henvisningslinks). Andre temaefunktioner inkluderer installation med et enkelt klik, træk og slip hjemmeside-builder, flere demoer at vælge imellem, mønt sammenligning, priskonvertering widget, WooCommerce og oversættelsessupport.

5. Bitcrypt

Bitcrypt - Bitcoin & Cryptocurrency WordPress-temaer

Info & DownloadSe demoen

Temaet er beregnet til at blive brugt til cryptocurrency blogs og forretningssteder. Dette er en fuldt redigerbar WordPress-skabelon, der er redigerbar, og som er beregnet til at administreres selv af ikke-teknikere. Temaet er integreret med WPBakery-builder, som giver dig mulighed for at finpusse de færdige layouts intuitivt, mens du blot trækker og slipper flere elementer. Der er en række foruddesignede sider, layoutindstillinger, færdige UI-elementer og premium-tematiske ikoner inkluderet i downloadarkivet. Temaet kører på den fuldt responsive ramme, som garanterer, at alt indholdsstykker vises lige så godt på mindre og større skærme.

6. Kryptisk

Cryptic - Cryptocurrency WordPress Theme

Info & DownloadSe demoen

Cryptic er en af ​​de mest solgte cryptocurrency WordPress-temaer af en grund. Med tonsvis af brugervenlige demoer, en indbygget Bitcoin explorer-funktion (for at se blokke, transaktioner og hash), indbygget valutaveksling og et ICO-bibliotek. Det kryptiske tema er også fuldt ud WooCommerce kompatibelt med understøttelse af Bitcoin-betalinger – så du kan lave nogle kryptomønter, mens du deler nyttige oplysninger om cryptocurrency.

7. Dinarcek

Dinarcek - En WordPress Bitcoin-blog

Info & DownloadSe demoen

Mød Dinarcek – et bloggingstema med Bitcoin og cryptocurrency, der er klar til at starte din egen hjemmeside om investering eller fondsadministration. Temaet er klar til at gå med indstillinger for typografi, brugerdefineret logo, lydhør skyder og CSS3-funktion plus animationer. Men Dinarcek stopper ikke der – ud over de lette bloggingindstillinger er der kryptospecifikke funktioner (som valutasporer) og indbyggede annonceblokke, der gør det lettere for dig at promovere annoncegevinst fra dine foretrukne kryptokurser.

8. Cryplix

Cryplix - Bitcoin blog WordPress Theme

Info & DownloadSe demoen

Brug denne lydhøre WordPress-skabelon til at starte fuldt udstyrede cryptocurrency blogs. Cryplix er beregnet til at blive det bundsolid grundlag for en række indholdsrige onlineprojekter. Det fuldt redigerbare layout forbedres med et antal foruddesignede sider, der er egnede til brug til en række forskellige formål. Temaet inkluderer Elementor sidebygger. Med sin hjælp kan selv ikke-teknikere skabe alsidige websider kodefri. Takket være det første mobil-paradigme, kan du føle dig sikker på, at alt indholdsstykker vises perfekt på de mindre skærme. Premium-udvidelser og billeder i høj kvalitet tilføjes som de særlige bonusser uden omkostninger.

9. Fintech

Fintech WP Financial Tech & Services WordPress Theme

Info & DownloadSe demoen

Fintech WP er en af ​​de øverste premium-finansierings- og tech cryptocurrency WordPress-temaer med fuldt tilpasselige funktioner til ethvert cryptocurrency-fokuseret websted. Brug de færdiglavede demoer, træk og slip visuel kompositionssidebygger, header- og menustyper, farvevalg og skrifttyper til at designe dit perfekte sted. Når dit websted er klar til at gå, er alt, hvad der er tilbage, at tilføje dine egne tip til investering, cryptocurrency forudsigelser og selvfølgelig dine henvisningslinks eller koder for at dirigere dine læsere til dine top kryptopluk.

10. Bitcoinee (gratis)

Bitcoinee - Gratis Cryptocurrency WordPress-temaer

Bitcoinee er et selvudnævnt første gratis cryptocurrency WordPress-tema på WordPress.org. Dette betyder, at du nemt kan installere dette tema gratis direkte fra dit WordPress-dashboard. Temaet inkluderer widgetklare sidebjælker og sidefødder plus brugerdefinerede cryptocurrency widgets til valutapriser (med% op eller ned), live og kommende ICO’er og en realtid valutakonverter. Dette tema er den perfekte måde at starte din side med cryptocurrency side på.

11. Kryptering

Kryptering Cryptocurrency & Blockchain WordPress Theme

Info & DownloadSe demoen

Når du vælger et cryptocurrency WordPress-temaer for at fremme en ICO, skal du dele dine cryptocurrency-investeringstips eller tilbyde dine konsulenttjenester at overveje krypteringstemaet. Dette tema tilbyder 4 imponerende stylede demoer, som du kan importere for at opbygge dit websted hurtigt. Vælg bare din favorit, tilføj ICO-starttællere for nedtælling, vis din token-distribution, integrer portefølje for at vise investeringsstrategier og opbyg en smuk blog til kryptotips. Temaet er også oversat klar med RTL-support, så du kan målrette mod dit lokale sprog.

12. Eksperter

Finanseksperter Virksomhed og rådgivning WordPress Theme

Info & DownloadSe demoen

Finance Experts er et premium-finansierings- og forretningstema designet specielt til finansielle virksomheder, konsulenter, mæglere og selvfølgelig cryptocurrencies. Temaet leveres med 28+ færdiglavede demoer, så det er let at bare pege, klikke og uploade din yndlingsdemo for at spare tid på at style dit eget sted. Brug bare den medfølgende sidebygger til at oprette et ubegrænset antal layouts, tilføje en butik, da temaet har fuld WooCommerce-support eller en fantastisk blog fuld af Bitcoin, Litecoin, Monero og andre crypto-investeringstips.

13. Konsulting

Konsulting - Consulting & Bitcoin WordPress Theme

Info & DownloadSe demoen

Konsulting er et af de mest kraftfulde Bitcoin og cryptocurrency WordPress-temaer, du kan bruge til at starte din egen konsulent- og investeringsvirksomhed. Temaet inkluderer populære premium-plugins som WPBakery Visual Composer, responsiv Slider Revolution og kraftfuld Essential Grid-builder. Med disse værktøjer plus temas avancerede indstillinger for adminpanel, indstillinger for typografi, farvevælgere og brugerdefinerede widgets kan du hurtigt og nemt oprette et eget cryptocurrency websted.

14. TopMiner

TopMiner - Cryptocurrency WordPress Theme

Info & DownloadSe demoen

Skabelonen er beregnet til at bruges til at opbygge slanke og professionelle cryptocurrency-websteder. Det inkluderer en rig samling af de fuldt redigerbare sider og færdige layout. Det er ikke nødvendigt at opbygge en mobil version af dit websted, da temaet er bygget med det mobil-første paradigme. Ved at købe skabelonen modtager du et antal imponerende bonusser. Først og fremmest kan du finjustere det færdige design uden at røre ved en kodelinie. Temapakken indeholder også et antal udvidelser af premium kvalitet, som alle er inkluderet i prisen på temaet. TopMiner kører på Cherry Framework 5, hvilket gør det imponerende hurtigt og nemt at ændre.

15. Fincorp (gratis)

Fincorp Free Banking WordPress Theme

Når det kommer til gratis cryptocurrency WordPress-temaer er Fincorp en fantastisk mulighed. Dette finansbaserede tema har intuitive tilpasningsmuligheder for layout til layouts, en lydhør og mobil klar design, oversættelsesfiler og kompatibilitet med WooCommerce, så du nemt kan sælge dine egne tjenester eller e-bøger til investering i cryptocurrency.

16. cCurrency

cCurrency Cryptocurrency WordPress Theme

Info & DownloadSe demoen

Hvis du ønsker at spare ekstra kontanter ved lanceringen af ​​dit cryptocurrency-websted, men alligevel opnår en flot og funktionsrig online ressource, vil cCurrency være dit perfekte udgangspunkt. Det er integreret med de førende WordPress-udvidelser uden nogen omkostninger. Dette er WPBaker-sidebygger til den kodefrie webudvikling og Slider Revolution for at bringe ekstra visuelle triggere til dit websted. Temaet er beregnet til specifikt at blive brugt til bitcoin-websteder. Det inkluderer 30 elementer, der er beregnet til at hjælpe dig med at afsløre featured indhold, priser, statuslinjer, tilpassede tjenester osv. Der er 2 startsidevarianter inkluderet i downloadpakken gratis.

17. Forfølgelse

Forfølgelse Fleksibel Cryptocurrency App WordPress Theme

Info & DownloadSe demoen

Pursuit er et smukt WordPress-tema med cryptocurrency og finansk teknologi med en live frontend drag & drop-builder og en fleksibel formbygger inkluderet (så du kan se designtidsændringer i realtid og giver dig chancen for at teste og prøve nye ting uden bekymring). Designet fra bunden af ​​med cryptocurrency og finansielle teknologifirmaer i tankerne kommer temaet med nyttige forudindstillede design til cryptocurrency-udveksling, bitcoin-handelsplatform, digital tegnebog, ICO eller token-salg, med mere tilføjet regelmæssigt. Alle forudindstillinger er bygget med en meget opmærksomhed på detaljer og specifikke for nøglen cryptocurrency og finansteknologi. Pursuit er også WooCommerce-kompatibel med support til mange betalingsgateways, herunder PayPal, Stripe, kreditkort og over 100 andre gateway-udvidelser. Dette tema fungerer også med mange WordPress-kompatible cryptocurrency plugins – integration er en leg.

18. Lymcoin

Lymcoin Cryptocurrency & ICO WordPress Theme

Info & DownloadSe demoen

Lymcoin er et premium-tema designet til Cryptocurrency-branchen inklusive blogs, magasiner, crypto-coaching, initial mønt tilbud (ICO), minedriftudstyrsbutik, crypto-handelsmarked, minedrift osv. Temaet inkluderer Visual Composer drag and drop-builder til at lave skabe let tilpassede sidelayout. Plus med Lymcoin er det nemt at acceptere brugerbetalinger med det integrerede ThemeREX Donations-plugin. Andre fantastiske funktioner inkluderer mobiloptimering, demoimport med et klik, nethindesupport, lette kortkoder, Google-skrifttyper, fontikoner, oversættelsessupport og lette opdateringer.

19. CoinzFactory

CoinzFactory Cryptocurrency WordPress Theme

Info & DownloadSe demoen

Hvis du leder efter en hurtig måde at oprette et websted til din ICO, skal du bestemt overveje CoinzFactory. Dette premium-tema var designet til at gøre det nemt at opbygge en destinationsside. Med tilpassbare funktioner som en flip-ur nedtællingstimer, møntudvekslingsberegner, tjenester, milepæle, virtuelle mønt widgets, træk og slip side-builder, animerede skyder og WooCommerce-integration CoinzFactory er et godt valg.

20. Ceres

Ceres Cryptocurrency & Blockchain Nyhedsblog WordPress Theme

Info & DownloadSe demoen

Byg din egen cryptocurrency og blockchain-blog med Ceres WordPress-tema. Dette moderne nyheds- og blogstilstema inkluderer mange nyttige funktioner til at gøre deling af investeringstips, prognoser eller forudsigelser, ICO-lister, krypto-nyheder og mere superenkelt. Vælg mellem seks artikellayouts for dine indlæg, og tilføj kommende ICO’er ved hjælp af det indbyggede bibliotek (komplet med stylet kalender). Andre fremtrædende funktioner i Ceres inkluderer nethindestøtte, brugerdefinerede widgets, mega-menuer, cryptocurrency-prisliste-widget, ubegrænsede farveindstillinger, WooCommerce og kontaktformular 7-kompatibilitet.

21. Hoverex

Hoverex Cryptocurrency & ICO WordPress Theme

Info & DownloadSe demoen

Hoverex-temaet er et perfekt valg til dit næste cryptocurrency-projekt. Uanset om du bygger og ICO-destinationsside, en cryptocurrency-investeringsblog, blockchain-rådgiver-netværk, udvekslingstjenester, en minedrift eller noget andet, er Hoverex-temaet et godt valg. Temaets moderne design, installation med et enkelt klik, brugervenlige forudbyggede sider, tilpassbare animerede skyder, header- og sidefodsbygger, brugerdefinerede indlægstyper (tjenester, teams, anmeldelser), farveskemaopretter, Google-skrifttyper, lette opdateringer og professionel support er bare nogle af de mange grunde til at prøve Hoverex.

Tid til at lave nogle kryptomønter med disse Cryptocurrency WordPress-temaer

Nu, hvor du har set vores foretrukne cryptocurrency WordPress-temaer, skal du gribe din favorit og begynde at opbygge din virksomhed! Der er selvfølgelig andre måder at tjene penge med cryptocurrency, for eksempel kan du acceptere Bitcoin-betalinger med ethvert WordPress-sted (alt hvad du behøver er et plugin). Men vi synes, disse temaer er de bedste til at starte din egen ICO-, konsulent- eller cryptocurrency-blog.

Brug for hjælp til at vælge fra vores foretrukne cryptocurrency WordPress-temaer? Eller har du allerede et finans- og cryptocurrency-websted, men dit tema var ikke på vores liste? Efterlad os note nedenfor – vi vil meget gerne høre fra dig!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map