20 bedste Bootstrap WordPress-temaer

20 bedste Bootstrap WordPress-temaer

Som mange af jer måske er opmærksomme på, bootstrap er en gratis front-end ramme, der består af værktøjer til oprettelse af websteder og webapplikationer. Det indeholder HTML- og CSS-baserede designskabeloner til typografi, formularer, knapper, navigation og andre interfacekomponenter samt valgfri JavaScript-udvidelser til navigation, skyder, overgange, rullepion, faner, alarmer og meget mere.


Bootstrap blev oprindeligt udviklet af Mark Otto (@mdo) og Jacob Thornton (@fed) på Twitter som ramme for at tilskynde til konsistens på tværs af interne værktøjer. Nu er det åbne kilder og er det mest populære GitHub-udviklingsprojekt. Twitter’s er ikke længere tilknyttet Bootstrap siden dens opdatering til version 2.0.

Brugen af ​​Bootstrap blandt websteder er vokset eksponentielt siden dens oprindelsesdage, og indtil dato bruger over millioner af websteder det, hvilket gør Bootstrap til den mest populære front-end ramme. Webdesignere ved, hvor værdifuld Bootstrap-teknologi hjælper med at skabe iøjnefaldende og alligevel responsive websteder baseret på HTML, CSS og udvidelserne af JavaScript. Bootstrap gør frontend-webudvikling hurtigere og smertefri.

WP Bootstrap 4 er det ideelle starttema for WordPress-bloggere. Version 4.0 er den nyeste version og bruger et kraftfuldt mobil-første flexbox-net til at oprette layout i alle former og størrelser. Det er hurtigt, let og har fuld Bootstrap 4-integration. Dette betyder også, at dette tema er mobilt responsivt og optimeret til SEO-standarder. Dertil kommer, at temaet har gennemført en grundig revision af WP.org-teamet for at sikre førsteklasses kvalitet.

Jeg er en stor fan af denne ramme. Og jeg håber, at du også kan finde det nyttigt i kombination med WordPress eller enhver anden blogging eller CMS-platform. Jeg har undersøgt kvaliteten af ​​design, layout, variation og ydeevne for temaerne, før jeg føjede det til denne liste. Jeg er sikker på, at dette er de bedste Bootstrap WordPress-temaer, der kan føre dit websted til det næste niveau.

Disclaimer: WPExplorer er tilknyttet et eller flere produkter, der er anført nedenfor. Hvis du klikker på et link og gennemfører et køb, kan vi foretage en provision.

Softwarepro

Softwarepro WordPress Theme

Softwarepro er et højtydende og innovativt, teknisk kyndigt og fantasifuldt, intuitivt og meget lydhør softwarelandingsside WordPress-tema. Det er en fleksibel ramme for problemfri udvikling af effektive, lette og hurtigbelastede websteder, der spænder over række moderne arketyper og brugssager.

Dette tema er bygget på et elegant og let modulopbygget design baseret på Bootstrap. Det gør det ideelt egnet til sager med høj trafikforbrug og oversætter til minimerede serverbelastninger overalt. Softwarepro er perfekt til webmastere med behov for et websted for destinationsside, der effektivt kan kanalisere den trafik, der genereres af kuponmarkedsføringskampagner, reklamekampagner, mobile apps eller en hvilken som helst anden kilde til generering af bulktrafik.

Kallyas

Kallyas WordPress Theme

KALLYAS er et Bootstrap WordPress-tema med et komplet fleksibelt, lydhør og mobil-klar layout. Det er et multikoncept-webdesign med over tyve hovedeksempler og indlæser flere interne sidestilarter. At udforme et moderne websted kræver ikke meget arbejde og kræfter. KALLYAS har alt det nødvendige indhold foruddefineret, så du kan komme i spil ud af boksen.

På grund af KALLYAS’s alsidighed har du nu en komplet ressource af webudviklingsmateriale til at lave sider af alle stilarter. Fra forretning og blog til online genoptagelse og e-handel håndterer KALLYAS dem alle med lethed og komfort. KALLYAS er også lynhurtig, fuldt optimeret til søgemaskiner og perfekt i tråd med moderne webbrowsere.

GutenX

Gutenx WordPress Theme

At starte med på nettet er ikke for stort. Med et solidt Bootstrap WordPress-tema kan du starte dit online projekt hurtigt. Hvis du er interesseret i at starte en blog, skal du gøre det med GutenX. GutenX er et Gutenberg-venligt værktøj – derav navnet. Derudover er det også optimeret til hurtig indlæsningshastighed og SEO. Naturligvis går GutenX heller ikke glip af et helt responsivt layout, som bare tilfældigvis er browserkompatibel og nethindeklar.

Alle slags forskellige layouts venter på enhver GutenX-bruger. Når det er sagt, har du mange forskellige kombinationer, der får dig til at gå hurtigere, end du først troede. Derudover har GutenX alle mulige forskellige header-stilarter, tretten typer af featured poster, klistret menu og kontaktformular 7. Du kan begynde at dele din historie i dag og skabe en stærk indflydelse på alle.

Porto

Porto WordPress Theme

Porto-temaet er usædvanligt fleksibelt, fyldt med fantastiske tilpasningsmuligheder til dit websted. Dette pæne og stilfulde tema er også bygget med HTML5 og CSS3 og implementerer den utrolige lydhøre ramme fra Bootstrap for at være fuldt responsiv og mobilvenlig. Derudover giver det stor støtte til WooCommerce med alle de nødvendige værktøjer til at oprette en online butik.

Portos alsidige design ville fungere godt til enhver form for forretning, online butik, portefølje og blogwebsite. Med indbyggede SEO-forbedringer er Porto klar til at hjælpe dit websted med at klatre op i rækkerne af alle de relevante søgninger.

RAMS

RAMS WordPress Theme

RAMS er et minimalistisk WordPress-tema, der skiller sig ud for dets udsøgte og elegante design. Dette innovative porteføljetema er ideelt til kunstnere, freelancere og kreative agenturer, der gerne vil fremvise deres arbejde online. Dette tema vil helt sikkert spare dig for meget tid på at opbygge et enestående og fleksibelt websted.

Derudover byggede skaberne RAMSs bundsolid ramme ved hjælp af Bootstrap 4-teknologi. Dets fuldt responsive tema er designet til at ændre størrelsen på forskellige skærmstørrelser og se skarpt og klart på skærme i høj opløsning. Dette flade tema tilbyder ubegrænsede tilpasningsmuligheder takket være Visual Live Composer pakket i dette tema. Det er også WPML klar til at hjælpe dig med at opbygge et flersproget websted.

Bootstrap Nyheder

Bootstrap News WordPress Theme

Bootstrap News er et WordPress-tema, der specialiserede sig i medier, nyheder og magasiner. Det er også det perfekte sæt til at få en digital version af enhver historiefortælling. Du får fantastiske indholdssider, inklusive blogs og kontakt.

Derudover giver Bootstrap News et nyligt indlægssektion og adskiller historier i 4 aspekter. Dette er verdensnyheder, seneste nyheder, redaktion og begivenheder. Bootstrap News leveres med en cool topbar og en sidefod, der indeholder ikoner på sociale medier og en header. Med denne får du placere dine “forsider på stedet”. Bare prøv dig selv og blive overbevist.

Medicol

Medicol WordPress Theme

Medicol er et medicinsk WordPress-tema til hospitaler, klinikker, apotek, læger, kirurger, læger og lignende til dets art. Dette WordPress-tema med Bootstrap er kompatibelt med Elementor Page Builder Plugin. Dette giver dig mulighed for at oprette en side med dens træk og slip-funktionalitet. Ingen grund til at skrive en enkelt kodningslinje. Derudover indeholder det funktioner som avanceret temapanel, opfordring til handling, opkaldssektion, brugerdefinerede widgets osv. Disse funktioner giver dig mulighed for at oprette et magtfuldt medicinsk websted, der griber opmærksomheden fra alle besøgende. Medicol er 100% mobilklar, fleksibel, cross-browser kompatibel og retina klar.

Kalium

Kalium WordPress Theme

Info & DownloadSe demoen

Kalium er et gennemtænkt, omhyggeligt håndlavet, yderst teknologisk avanceret og ubegrænset kreativt WordPress multifunktionelt responsivt tema. Dette magtfulde tema blev skabt mod kreative fagfolk og virksomheder – fra arkitektfirmaer og grafiske designstudier til freelance fotografer, rejsejournalister og mange lignende kreative felter. Det er utroligt magtfuldt, når det bruges på websteder, der skal være både professionelt og iboende innovativt.

Kalium er bygget ved hjælp af den nyeste og største webteknologiske udvikling. Også med omfattende HTML5-kodning og CSS3-styling, der producerer smukke, elegante og effektive indlæsning af websteder. Det producerer problemfrit imponerende sider uden yderligere kodning.

Iziclass

WordPress-tema fra Iziclass

Iziclass er et farverigt og lydhørt WordPress børnehave- og børnehave-tema. Dette tema er et perfekt tema til at lave børnerelaterede websteder på få sekunder. Med Iziclass behøver du ikke at skrive en kodningslinje for at få fantastiske resultater. Funktionsrig og alsidig, Iziclass gør webstedsdesign enkelt og hurtigt. WP Customizer og Rapid Composer giver dig mulighed for at gøre dit websted til dit eget med hurtighed og lethed.

Iziclass er en let tilgængelig ramme for webmastere fra enhver baggrund. Du kan nå brugere på enhver enhed og browser med lydhør Bootstrap-teknologi. Tjek Iziclass i dag, og lad dem komme.

Bootstrap Lightpress

Lightpress WordPress Theme

Bootstrap Lightpress er et WordPress-tema med Bootstrap, som du kan bruge til at opbygge bemærkelsesværdige og iøjnefaldende personlige blogs. Det har et 100% responsivt og cross-browser kompatibelt layout, der fungerer på alle enheder som en drøm. Selv når det kommer til nethindeskærme, sørger Bootstrap Lightpress for at levere alt indholdet forbløffende hele tiden.

Derudover er Bootstrap Lightpress også optimeret til søgemaskiner og hastighed. Du kan nu starte dit projekt på kort tid, såvel som med så lidt arbejde og energi som muligt.

Nogle af funktionerne i Bootstrap Lightpress er murnet, tre layouts, profilmenu og knappen tilbage til toppen. Du ønsker ikke engang at ændre standardindstillingen meget på grund af, hvor smuk, ren og moderne den er.

Mediatel

MediaTel WordPress Theme

Mediatel er et visuelt æstetisk WordPress-tema designet til at vise videoindhold. Det reagerer helt på ikke kun browsere men enheder og skærme. Du får det også med netværksklar billedkvalitet og en imponerende customizer.

Du får kompatibilitet til YouTube, Vimeo og mere. Mediatel har specielle funktioner, såsom automatiske videominiaturebilleder og videofaner. Nogle af disse fungerer i kategorier som mest populære og nylige indlæg. Du har fuld beslutning og frihed om hvilke poster du skal vise. Tilslutning til sociale medier til Facebook og Instagram leveres også. Mediatel er også et perfekt tema til online streaming, nyhedskanaler eller online magasiner.

WPLMS

WPMLS WordPress Theme

Info & DownloadSe demoen

Et af de mest pålidelige WordPress-uddannelsestemaer, WPLMS tilbyder et unikt produkt. Du kan også bruge dette tema til skole- og universitetswebsteder. Udviklerne konstruerede dette tema ved hjælp af Bootstrap-rammen, hvilket resulterede i en fremragende oplevelse for både kunder og udviklere. WPLMS Education WordPress-tema er meget magtfuldt, men det er stadig ekstremt brugervenligt. Derudover behøver du ikke en stor mængde programmeringskendskab til dit udførte job. Dette tema vil helt sikkert overgå alle forventninger. Det inkluderer også kurser, begivenheder, gallerier, en skyderen-builder og et ekspansivt bibliotek med indhold. Det indeholder også nyttige kortkoder og widgets.

Kokit

KoKit WordPress Theme

Der er ingen bedre måde at markedsføre dit brand effektivt på end at have det bedste websted for digitalt agentur. Her er Kokit, et af de fineste digitale agentur WordPress-temaer, du burde evaluere for din virksomhed. Det er et kraftfuldt tema bygget ved hjælp af Bootstrap-rammer sammen med WordPress-plugins.

Desuden integrerer Kokit også gratis, men alligevel kraftige plugins. En, der er værd at nævne, er WooCommerce. Det giver dig mulighed for at oprette en fuldt funktionsdygtig butik på dit websted, så det er muligt at sælge stort set alt.

NewStore

NewStore WordPress Theme

NewStore giver dig alle de nødvendige værktøjer og komponenter til at skabe en online butik, der følger alle de nyeste webtrends. Det er et af de bedste e-handels WordPress-temaer med et super minimalt touch til det. Der er ikke noget rigtigt eller forkert svar, hvor du kan bruge NewStore. Det kan være møbler, beklædning, smykker, tasker, sko, uanset hvad, NewStore er klar til alle de udfordringer, du måtte have for det. Med dette magtfulde WordPress-tema er du sikker og sikker med oprettelsen af ​​en førsteklasses webshop.

Ablogia

Albogia WordPress Theme

Hvis du leder efter et enkelt og smukt moderne design til din blog, er Ablogia en god mulighed for dig. Temaet tilbyder dig brugerdefinerede header-billeder og logo-uploadmuligheder for at gøre overskriftssektionen se attraktiv ud.

Det er et minimalt design at sikre, at dine brugere har en god oplevelse på din blog og kan læse dit indhold uden nogen distraktioner. Det kan være en rigtig god mulighed for enhver personlig blog eller nyhedsmagasin slags hjemmeside.

Det er et rent, minimalt og SEO-venligt design, der sikrer, at dit indhold får meget bedre placeringer i Googles søgeresultater.

Eduma

Eduma WordPress Theme

Hvis du vil oprette et fremragende websted, der er dedikeret til læring, kan dette tema være din største allierede. Det er helt sikkert et af de bedste WordPress-temaer for uddannelse, du i øjeblikket kan finde på markedet. Eduma har et strømlinet, praktisk design, der helt sikkert tiltrækker mange læsere. Ingen kodningskendskab er påkrævet, og der er ingen grund til at ansætte webudviklingseksperter.

Dette WordPress-tema for uddannelse indeholder også en stor liste over premium-funktioner, som blev tilføjet gratis. Ivrige studerende kan få adgang til indholdet fra deres smartphones, tablets, laptops eller stationære computere. Så længe den har en skærm og en internetforbindelse, er den kompatibel med dit uddannelseswebsted.

Artis

Artis WordPress Theme

Artis er et WordPress-tema designet til kreative individer og fagfolk. Temaet er fyldt med en overflod af demo-websteder, der er samlet til forskellige nicher og par i unikke porteføljestilarter, over tredive porteføljetyper, omfattende tilpasningsmuligheder, adaptive billeder til bedre visning på mindre enheder, en forbløffende e-handelsoplevelse med det minimale design og meget mere.

Med inkluderingen af ​​de fleste af de populære plugins som Visual Composer, Revolution Slider og LayerSlider, kan du være sikker på, at du får fantastiske funktioner med temaet. Igen som nævnt er WooCommerce også problemfrit integreret i oplevelsen sammen med praktiske produktlayouts, Ajax Mini Cart og iøjnefaldende hovereffekter.

Blogora

Blogora WordPress-tema

Blogora Theme er et Bootstrap WordPress-tema, som du kan bruge til at opbygge bemærkelsesværdige og iøjnefaldende personlige blogs. Det har et 100% responsivt og cross-browser kompatibelt layout, der fungerer på alle enheder som en drøm. Blogora Theme er også optimeret til søgemaskiner og hastighed. Du kan nu starte dit projekt på kort tid, såvel som med så lidt arbejde og energi som muligt.

Nogle af funktionerne i Blogora Theme er murnet, tre layouts, profilmenu og knappen tilbage til toppen. Du ønsker ikke engang at ændre standardindstillingen meget på grund af, hvor smuk, ren og moderne den er. Spild ikke mere tid, vælg Blogora-tema, og start en side med det samme.

gourmet

Gourmet WordPress-tema

Gourmet Restaurant & Cafe WordPress Theme er en sofistikeret og innovativ webstedskabelon, som du kan bruge til at lave forskellige websteder, såsom restaurant, cafeteria, erhverv, forretning, personlig, fotografering og endda portefølje.

Dette tema har et demo-installationsprogram med et klik for at konfigurere det hele. Skaberne lavede også dette tema med en slank og let at tilpasse rammer og byggede det på den nyeste Bootstrap. På den måde kan du nemt opbygge lydhøre, oversættelsesklare og mobilklar websteder. Derudover er dette tema lydhør og ser fantastisk ud på enhver type enhed, fra skrivebord, tablets til mobiltelefoner.

Kleo

Kleo WordPress Theme

Info & DownloadSe demoen

Kleo holder sin rige standard på en all-time high for dig at få mest muligt ud af det, når du bygger et jobboard og freelance services webplatform. Det viser kun, at denne Bootstrap-sociale netværkskabelon er den bedste derude. Kleo giver fleksibilitet, bekvemmelighed og funktionalitet i at skabe den ultimative online markedsplads for jobsøgende og andre kreative personer. Kleo er sjovt at lave og har masser af dokumentation og temastøtter. Sociale medier er fuldt integreret for at få klienter / tilhængere. Specielle elementer inkluderer kalendere, en hudredigerer og ubegrænsede farveindstillinger. På webstedet findes ubegrænsede overskrifter og videobakgrunder.

For at opsummere

Der er uden tvivl mange fordele ved at bruge Bootstrap WordPress-temaer. Først og fremmest behøver du ikke at ansætte designere. Derfor sparer det en masse penge såvel som at designe indsatser. WordPress Bootstrap-temaer sparer også din tid, som du var nødt til at investere i at skrive sider med lang design af koder.

Derudover fremskynder det din friske webstedsudviklingsopgave, da den består af færdige kodningsblokke. Det giver mulighed for at oprette en prototype af et websted hurtigt og effektivt. Det giver også en lang række scripts. Og at skrive medieforespørgsler bliver ikke mere din hovedpine.

Desuden hjælper denne responsive netbaserede ramme både amatører og professionelle. På samme måde giver det dig fleksibilitet til at tilpasse elementerne i dit tema.

Dette har været vores liste over nogle af de bedste Bootstrap WordPress-temaer, der i øjeblikket findes på markedet. Hvis du går efter et WordPress-tema, er det bedre at gå efter et WordPress-tema med Bootstrap, fordi de er mere fleksible, tilpasses, attraktive og brugervenlige.

Jeg har samlet de bedste Bootstrap-temaer, der er tilgængelige i dette indlæg, og vi vil tilføje mere til denne liste fremover. Så glem ikke at bogmærke denne samling.

Brug dem og fortæl mig om din oplevelse i kommentarerne.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector