20+ Bedste blog WordPress-temaer til personlig & freelance blogging

De bedste blog WordPress-temaer til personlig & freelance blogging

En blog er en fantastisk måde at være kreativ, vokse dit brand og flex dine skrivefærdigheder. Af alle de mulige blogplatforme er WordPress den bedste (eller i det mindste synes vi det – det er hvad vi bruger til at køre vores blog, som du læser lige nu). WordPress gør blogging let og ved hjælp af et af de bedste blog WordPress-temaer kan du komme i gang med at skrive så hurtigt som muligt.


Når du ser på temaer til din blog er der et par nøglefaktorer, du skal overveje:

 • Layout: Vælg et tema med et layout, du kan lide. Hvis du vil have et murværksgitterlayout, er det lettere at vælge et tema, der har et murdemo, i stedet for at installere et plugin og prøve at få det til at fungere. På samme måde – dit tema skal være lydhør for at sikre, at din blog ser godt ud på enhver enhed.
 • Indlægsformater: Find et tema, der kan håndtere de medier, du vil uploade. Uanset om du bare vil have standardindlæg, videoer, billedgallerier eller citere dobbeltkontrol, at det tema, du vælger, understøtter disse formater.
 • Sociale medier: Ethvert godt bloggingstema inkluderer support til sociale medier. Social media marketing er en enorm del af at vokse din blog og online tilstedeværelse, og det er derfor, det er så vigtigt, at dine blogindlæg er lette at dele. Et godt WordPress-blogtema vil normalt have sociale delingsindstillinger på indlæg, links i din sidehoved / sidefod og en social “følg” -widget.

Disse er kun et par funktioner, som vi synes, et fantastisk WordPress-bloggingstema burde have. Afhængigt af dine egne behov kan du måske også ønske et tema med WooCommerce-kompatibilitet, indbyggede annoncepladser til at tjene penge på din blog, en autoplay-funktion (i du overvejer at starte en vlog) osv..

Hvis du søger efter de bedste WordPress-blogtemaer, finder du sandsynligvis tusinder over tusinder af resultater. For at spare dig lidt tid er her vores liste over de bedste blog WordPress-temaer for at komme i gang med blogging. Vi håber du nyder det!

Disclaimer: WPExplorer er tilknyttet et eller flere produkter, der er anført nedenfor. Hvis du klikker på et link og gennemfører et køb, kan vi foretage en provision.

1. I alt

Samlet fler- og blogging WordPress-tema: Mason Demo

Info & DownloadSe demoen

Det samlede træk og slip WordPress-tema er et fleksibelt, alsidig tema perfekt til ethvert webdesign. Det er et topsælgende tema med over 32.000+ glade kunder – hvorfor vi fortsat anbefaler det! Med indbygget lydhørhed, RTL-support, A11y-funktioner, brugerdefinerede posttyper (portefølje, personale, udtalelser), en brugervenlig sidebygger, premium-animerede glider og mere Total er et oplagt valg til din blog- eller webdesignprojekt.

Samlet fler- og blogging WordPress-tema: Charlotte Demo

I alt inkluderer også 40+ hurtige installationseksempler, inklusive Mason og Charlotte blog-demoer set ovenfor. På denne måde kan du blot installere en prøvedemo for at få dit websted startet på få minutter. Temaet inkluderer masser af blogspecifikke funktioner, herunder kolonner, lister, nyhedslayout, murnet og tilpassbare dynamiske sideskabeloner. Plus socialt er allerede integreret – så du kan tilføje at dele dine indlæg lige fra live Customizer.

2. Ashe (gratis)

Ashe Personal & Multi-Author Free WordPress Blog Theme

Det skal være let at opbygge en blog – og med det gratis Ashe WordPress-tema er det. Dette fantastiske tema kan installeres lige fra dit WordPress-dashboard og inkluderer letanvendelige funktioner til at hjælpe dig med at opbygge en smuk blog. Brug indbyggede indstillinger til et boks eller fuld bredde site layout, vælg tilpassede baggrundsfarver ved hjælp af Live Customizer, upload dit eget brugerdefinerede logo og mere. Og da temaet er lydhør og nethindeklar, vil din blog se godt ud, uanset om dine læsere er på deres telefon eller deres computer.

Andre fantastiske temafunktioner inkluderer en fantastisk glidende startside-skyder, højre og venstre sidebjælker, fremhævede annonceområder (promo-bokse), listlayout, RTL og oversættelsessupport. Plus Ashe er kompatibel med populære plugins som WooCommerce for at tilføje en e-handelsbutik, Kontaktformular 7, GDPR-compliance-plugins og de fleste sidebygere (Elementor, Visual Composer, Beaver osv.), Så du kan designe din egen unikke layout. Og hvis du er interesseret i at få endnu mere ud af temaet, kan du opgradere til Ashe Pro til avancerede indstillinger for indsæt, post og styling.

3. Avis

Aviser WordPress-tema til blogs, magasiner og mere

Avis er et fantastisk WordPress-tema til enhver blog, magasin, nyhedsudgang eller ethvert andet udgivelsessted. Som et af de top 10 mest solgte temaer gennem tidene (på Envato), vil du ikke blive skuffet over dette temas tilsyneladende uendelige liste over kraftfulde funktioner. Vælg mellem mere end 80 demodesign, 810+ klar til at bruge sideelementer og designskabeloner til blogindlæg, sider, kategorier og arkiver. Brug den intuitive drag & drop-builder (med brugerdefineret gitter og nyhedselementer, der ikke findes i andre temaer) til let at oprette en slags art design. Plus indbygget support til AMP, YouTube, Adsense, anmeldelser, bbPress, WooCommerce og GDPR-krav sætter avisen over toppen.

4. Activello (gratis)

Activello Gratis WordPress Blog Tema

Activello-temaet fra Colorlib er et dejligt bloggingstema perfekt til dit at starte dit eget websted. Dette alsidige tema er bygget på Bootstrap med funktioner til skyderen, brugerdefineret ophavsret, uendelig rulle, vektorikoner, responsive layouts, ubegrænsede farver og mere. Temaet er også kompatibelt med populære plugins som WooCommerce, Kontaktformular 7, Yoast SEO, JetPack og W3 Total Cache for tilføjede funktioner. Plus det er helt GRATIS – hvad skal man ikke elske?

5. Glamour

Et multimæssigt Glam-blogtema

Start din egen glam-blog med Glamour af QDONOW. Dette dejlige tema tilbyder masser af nemme funktioner, som flere hurtigstartdemoer (inklusive livsstil, iværksætter, mor og madblog), så du kan få et flot websted på få minutter. Derefter kan du tilpasse dit websted med 800+ Google-skrifttyper, brugerdefinerede widgets, fremhævede billedstørrelser, layout, farveindstillinger og mere. Plus med Glamour kan du også tjene penge på dit websted – via en WooCommerce-butik og foruddefinerede annoncebannerområder (header, sidebar, sidefod og nedenfor indholdssektioner. Og hvis du har brug for hjælp på ethvert tidspunkt tilbyder QDONOW gratis installation, detaljeret online dokumentation og direkte e-mail support!

6. Rosmarin

Rosemary Responsive Blog WordPress Theme

Info & DownloadSe demoen

Rosmarin er dejligt WordPress-tema til enhver stilblog. Det rene og lyse layout er den perfekte tomme skifer til dit indhold. Temaet inkluderer 5 forskellige bloglayouts, en fremhævet skyder, indbyggede farveindstillinger og en lydhør over alt design. Rosemary leveres også med brugerdefinerede blogwidgets til dine seneste indlæg, promo box, om mig, sociale medier og mere.

7. Divi

Divi Multipurpose, Blog WordPress Theme

Info & DownloadSe demoen

Divi-temaet er en populær og fleksibel mulighed for at opbygge din hjemmeside eller blog. Bygget på den populære Divi-sidebygger er der masser af nemme sideelementer til at tilføje billeder, tekst, færdigheder, overskrifter, e-mail-optins, søgning, butik, udtalelser, prissætningstabeller, skyderier, portefølje, opfordring til handling, blurbs og mere. Men vigtigst af alt – Divis standardblog er en god base for dig at komme i gang med blogging. Opret en fantastisk hjemmeside med builder, og brug derefter understøttelsen af ​​postformater til at tilføje dit indhold (komplet med billeder, videoer, links eller gallerier).

8. Wanderlust

Wanderlust Travel Blog WordPress Theme

WordPress-temaet Wanderlust-blogging var designet til at gøre det nemt at dele dine eventyr. Wanderlust-temaet er rettet mod rejsefokuserede blogs eller magasiner og inkluderer billeder i fuld bredde, 10 postformatformater, så du bedst viser dine medier (billeder, video, lyd) og et nyttigt Instagram-afsnit over sidefoden for at vise de nyeste billeder. Kom hurtigt i gang ved hjælp af en af ​​tre forformaterede hjemmesidedesign, så kom på arbejde og tilføj dine indlæg. Vil du tilføje en butik? Intet problem. Temaet er også fuldt kompatibelt med WooCommerce for nemme e-handelsindstillinger.

9. Mesa (gratis)

Mesa Gratis WordPress-tema

Info & DownloadSe demoen

Mesa er et helt gratis, 100% GPL-blogtema til WordPress oprettet lige her på WPExplorer. Dette enkle murværk blog-stil tema er perfekt til din nye blogging bestræbelse. Temaet indeholder enkle stylingindstillinger via live Customizer (til lydhørhed, header, sociale links, poststil / kolonner, annoncepladser osv.), Masser af postformater (standard, billede, galleri, video, lyd og citat), brugerdefineret logo upload, indbygget sidefods- og sidefeltannoncer og indstillinger for sociale link (header og widget). Mesa er en hurtig og enkel måde at få din blog i gang!

10. Olsen

Olsen Light Gratis blog WordPress Theme

Info & DownloadSe demoen

Olsen Light er en dejlig gratis blog WordPress-tema, du kan bruge til at starte din egen blog. Mens der er en premium-version (som vi stærkt anbefaler at opgradere til), har Olsen light nyttige funktioner til at integrere dine sociale medier, vise en Instagram-fotoskyder, uploade et logo, konfigurere din menu og flere muligheder i live Customizer. Temaet leveres også med blogspecifikke widgets til en “Om mig” sektion, seneste indlæg og sociale medier. Olsen-temaet er også kompatibelt med Elementor-, Divi- og / eller SiteOrigin-bygherrer for endnu mere kraftfulde sideopbygningsmuligheder.

11. Hemlock

Hemlock Responsive WordPress Blog Theme

Info & DownloadSe demoen

Hemlock er et fantastisk tema for håbefulde bloggere. Temaet har et unikt featured indlægsside-skydekonstruktionsdesign, så du bedre kan fremvise dit bedste indhold. Temaet inkluderer alle de funktioner, vi har nævnt, som de bedste WordPress-blogging-temaer burde have – som indbygget social deling, masser af postformater og solide layout (vælg fra blog i fuld bredde, sidebjælke eller gitter). Plus det enkle design gør det tilpasningsdygtigt for enhver branche såsom mode, tech, forretning, havearbejde osv.

12. Amadeus Pro

Amadeus Pro WordPress-bloggingstema

Amadeus-blog WordPress-temaet er et godt valg, uanset om du vil blogge som en hobby eller for at hjælpe med at markedsføre din virksomhed. Med Amadeus er det let at tilpasse udseendet og følelsen af ​​dit websted ved hjælp af mulighederne for ubegrænsede farver, logo, social og layout (alt i det praktiske panel med temaindstillinger). Tilføj en startside-skyder, drage fordel af de tilpasselige sidebar-widgets, og vælg dit startsidelayout (gitter eller kolonner) for at oprette din egen en-en-en-blog.

13. New York (Blog & Shop)

New York WordPress Blog & Shop-tema

Info & DownloadSe demoen

For dem, der ønsker at opbygge en blog som forretning, er New York et af de bedste shop & blog WordPress-temaer, du kan vælge. Det er det perfekte tema at opbygge en elegant blog til at dele dine tanker og tip eller til at starte din egen online butik med WooCommerce. Temaet inkluderer en unik hjemmeside-indlægskarrusel, stilede widgets (sociale, om, Instagram, nylige indlæg osv.), To menuområder, et indbygget sidefodt Instagram-feednet og tilpasselig copyright-tekst. Oven på de fantastiske blogfunktioner leveres temaet også med det kraftige Yellow Pencil CSS-editor-plugin, så du kan justere enhver del af designet med bare et par klik!

14. Essence Pro

Essence Pro Blog WordPress Theme

Info & DownloadSe demoen

Essence Pro er et smukt blogging-børnetema til den populære Genesis-ramme. Fordi det er bygget på Genesis, indeholder temaet allerede vigtige muligheder for tilgængelighed, brugerdefineret header, lydhørhed, oversættelser, layoutindstillinger, e-handel og layout af kernesider. Men hvad der gør Essence Pro unik er det stilfulde startsidelayout med fremhævet billede, nyhedsbrevoptin og lagdelt postnet-design.

15. Ink Story

Blækfortælling Fortæller blogging WordPress Theme

Info & DownloadSe demoen

Ink WordPress blogtema gør det nemt at dele dit indhold. Designindstillinger til temaet er alle pænt gemt i live Customizer, hvor du kan foretage ændringer i farver og skrifttyper og derefter se dem live, før du gemmer. Temaets fantastiske billedgitterhjemmeside hjælper nye stillinger med at skille sig ud, og da temaet er klar til nethinden kan du uploade større, dristigere fotos.

16. Veggie

Veggie Blogging WordPress Theme

Info & DownloadSe demoen

Veggie Food Blog-temaet er et smukt valg at starte dit eget sted med blogindlæg, opskrifter, videoguider eller andet. Dette responsive bloggingstema blev oprettet til madbloggere, men ville fungere godt til ethvert antal blogfokus. Nem tilpasningsmuligheder til farver, forskellige layouts, sidebygger support (fungerer godt med Elementor, Beaver Builder eller SiteOrigin), oversættelsesindstillinger, RTL-kompatibilitet og mere gør Veggie til et solidt tema.

17. Autentisk.

Autentisk livsstilsblog WordPress Theme

Det autentiske livsstilsblog-tema inkluderer 9 forskellige demo-design at vælge imellem for at starte din blog hurtigt og nemt. Vælg din favorit med indstillinger for bloggitter, skyder, stylede overlays og mere. Temaet har også nemme optins indbygget til at tilpasse farver til over 67 temaaspekter, valgmuligheder for headerdesign (med forskellige menu-, logo- og sociale positioner), tilpassbare sidefodemoduler (tilføj dit logo, indsæt din Instagram eller brug widgets), tilføj videobaggrundsbilleder, opret en featured karrusel med indlæg og mere.

18. Ananas (gratis)

Ananas Gratis Tumblog WordPress Theme

Info & DownloadSe demoen

Ananas er en ren og enkel tumblog-stil WordPress-bloggingstema. Hvis du vil starte en blog med bare dine sociale links og dit indhold, er det virkelig det perfekte tema. Ananas har et rent centreret layout, lette indlægsformater (billede, video, lyd, citat), farverige kategorimærker og indbygget integration i sociale medier. Temaet er også kompatibelt med Yoast SEO (til brødcrumbs), Kontaktformular 7 og de fleste andre populære gratis WordPress-plugins.

19. Peak

Peak Masonry Grid Blog WordPress Theme

Info & DownloadSe demoen

Peak-temaet er et gitterbaseret tema perfekt til enhver online blog eller magasin. Temaet leveres med 2 forskellige indstillinger for startsiden til auto (murværk) eller brugerdefinerede (du definerer billedstørrelser) fliser, post drop cap (på første bogstav), flere enkelt indlæg layout og post formater, en indbygget portefølje, mega menuindstilling og endda tilpassede sidetitlerbannere. Peak-temaet er også kompatibelt med WooCommerce-plugin – så du kan tilføje din egen butik eller dele tilknyttede varer med dine læsere.

20. TheBlogger

TheBlogger WordPress Blogging Theme

Når vi overvejede de bedste blog WordPress-temaer, måtte vi naturligvis inkludere TheBlogger. Dette bloggingstema var designet til at gøre (du gætte det) let at blogge. Med intuitive Customizer-indstillinger, indbyggede porteføljemuligheder, parallax-baggrunde, intro-baggrundsvideo, WooCommerce-kompatibilitet, farveindstilling og unikke layout er der meget at elske ved dette WordPress-blogtema.

21. Bretagne

Brittany Light Gratis blog WordPress Theme

Info & DownloadSe demoen

Brittany Light er et traditionelt blog-stillayout med venstre side, indhold i enkelt søjle og en højre side bar. Men det er præcis, hvad der gør dette tema godt! Det har indstillinger for brugerdefinerede widgets at tilføje dine sociale medier links, tilmelding til nyhedsbrev, om mig sektion og Instagram feed. Den lette version af temaet er et perfekt godt tema for at få din blog i gang. Men hvis du vil have flere funktioner (som forfatterboks, farveindstillinger, layout osv.), Anbefaler vi at opgradere til pro.

22. Lad os blog

Lad os blogge WordPress-tema

Let’s blog WordPress gør blogging til en leg. Med demoimport med et enkelt klik, 300+ tema Customizer-indstillinger og -muligheder, flere bloglayouts (med skydere, overskriftsbilleder, karruseller, gitter osv.), Gallerier, brugerdefinerede sidepanel-widgets og en øjeblikkelig søgning er der masser af gode funktioner i Let’s Blog så du kan oprette et design værdigt for dit indhold.

23. Underwood

Underwood Story Blog WordPress Theme

Hvis du leder efter et godt tema til at oprette en personlig blog, kan du ikke gå galt med Underwood-temaet. Dette moderne tema har fed typografi, masser af postformater (9 i alt til billeder, lydklip, video, gallerier osv.), 3 unikke hjemmesides layoutformater, WooCommerce support, stylet kontaktformular 7 felter og integrerede sociale medier.

24. Modern Studio Pro

Modern Studio Pro Blog WordPress Theme

Info & DownloadSe demoen

Modern Studio Pro er et andet Genesis-børnetema. Dette betyder, at du har alle de samme fantastiske funktioner, som du har elsket ved Genesis, med de ekstra bonusser i nogle klassiske stylinger. Dette inkluderer brugerdefinerede overskrifter, baggrunde, farveformater, sidelayout, indstillinger for cusomtizer osv. Plus temaet tilføjer 2 startside-widgetområder og en dejlig centreret logooverskriftstype.

25. Opskrifter

Opskrifter Blogging WordPress Theme

Info & DownloadSe demoen

Opskrifter er et stilfuldt blogging premium WordPress-tema perfekt til at dele dine yndlingsopskrifter med verden. Dette er et fantastisk tema til en restaurantblog, deling af veganske versioner af dine yndlingsopskrifter, blogging om copycat-opskrifter eller til enhver anden madblog.

Madlavning kan involvere en masse prøve og fejl, så hvorfor ikke dele dine lækre opdagelser med verden? Opskrifter er et fantastisk mad-blogging-tema, som du kan bruge til at offentliggøre og dele dine egne afprøvede og ægte opskrifter. Den brugerdefinerede posttype for opskriften gør det nemt at tilføje alle de oplysninger, som dine læsere har brug for – inklusive forberedelsestid, tilberedningstid, ingredienser og mere.

Når du har tilføjet dine fantastiske opskrifter, inkluderer temaet indstillinger for dine læsere til at bedømme din opskrift. Temaet indeholder også sorterbare opskriftsider, lister, der kan klikkes på ingredienser, en “Print Recipe” -mulighed og opskriftsforfatter-bios (fantastisk, hvis du har flere bidragydere til din madblog).

Dette tema er også klar til oversættelse, inkluderer brugerdefinerede widgets til de bedst bedømte og nyeste opskrifter, indbyggede temaindstillinger, og det leveres sammen med et underordnet tema klar til dine tilpasninger..

Næste trin: Vælg et af de bedste blog WordPress-temaer og kom i gang!

Med alle disse fantastiske temaer er der kun to ting, du kan gøre – vælg en, og start din blog!

Vi ved, at der er MANGE WordPress-temaer til blogging, men det er vigtigt at vælge et tema, der er det rigtige for dig. Find et WordPress-blogtema med solid kode, gode funktioner og et layout, du kan lide. Vi har angivet, hvad (efter vores mening) er nogle af de bedste blog WordPress-temaer. Forhåbentlig var der et par solide muligheder for din blog i vores roundup.

Derefter kommer du i arbejde med at oprette dit indhold. Hvis du ikke er sikker på, hvor du skal begynde, kan du prøve vores nemme 5-trins guide til at starte en blog. Vi layouter alle de vigtigste dele for at starte din egen blog med WordPress (tro på os – det er let).

Har du spørgsmål til ovenstående temaer? Eller har du et tema, vi har savnet, som du synes burde være på vores liste over de bedste blog WordPress-temaer? Efterlad en kommentar nedenfor!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map