20+ Bedste Ad Management WordPress Plugins 2020

I dag skal vi se på nogle af de bedste plugins til annoncestyring til WordPress. Annoncer hjælper dig med at tjene penge fra dit websted. Det er en no-brainer. Dog foretrækker ikke alle bloggere at vise Google-annoncer på deres websted. Nogle foretrækker at sælge annoncepladser på deres websted, mens andre går efter sponsorerede indlæg.


Uanset hvad, følgende plugins kan hjælpe. Så lad os ikke var mere af din indtjeningstid og få ret til det! Her er vores foretrukne plugins til annoncestyring til 2019 (i ingen særlig rækkefølge):

Disclaimer: WPExplorer er tilknyttet et eller flere produkter, der er anført nedenfor. Hvis du klikker på et link og gennemfører et køb, kan vi foretage en provision.

1. ADNING (WP Pro Advertising System) Premium WordPress Plugin

ADNING (WP Pro Advertising System) WordPress Plugin

Info & DownloadSe demoen

Når dit WordPress-websted rammer et vist trafikniveau, kan du tjene nogle rigtige penge ved at placere annoncer på dit websted. Dette er ikke noget nyt, og mange internetmarkedsførere har opbygget websteder, der har tjent penge på reklameindtægter i mange år nu.

ADNING (tidligere WP Pro Advertising System) plugin er en fantastisk løsning til styring og visning af annoncer på dit websted. Det er mere sandsynligt, at besøgende klikker på en smuk, iøjnefaldende annonce, højre?

Flere annoncetyper

ADNING opretter annoncer, der kan klikkes på, med 6 fantastiske annoncetyper:

 • Standardannoncer: vises inden for dit indhold eller i widgetområder
 • Fly ind i annoncer: glid ind i visningen i nederste højre hjørne af skærmen
 • Popup-annoncer: hoppe ud på besøgende for at skabe maksimal opmærksomhed
 • Hjørneskalere: det øverste højre hjørne af dit websted er “skrælmet” tilbage for at afsløre en annonce
 • Baggrundsannoncer: en annonce på fuld skærm sidder bag dit indhold
 • Nyhedsbrevannoncer: integreres med MailChimp for at placere annoncer i e-mail-nyhedsbreve sendt til din liste

Du kan lege med forskellige typer annoncer, indtil du finder dem, der genererer flest klik. Efter min mening ser hjørneskallere og baggrundsannoncer dog forbløffende ud.

WP Pro Advertising System-annoncer

Du kan også placere annoncer på dit websted i forskellige former og størrelser, så du potentielt kan tjene penge på ethvert område på dit websted. Dette inkluderer et “Ad Grid”, der giver dig mulighed for at vise flere bannere i en annonceplads. Plugin understøtter kortkoder, iframes og widgets, hvilket giver dig forskellige måder at placere annoncer på dit websted.

For at forhindre, at dine besøgende lider af annonceblindhed – en katastrofe, hvis annoncer er din vigtigste metode til monetisering – kan plugin også rotere dine annoncer ved hjælp af fantastiske overgangsanimationer. ADNING er også kompatibel med flere større plugins, især Visual Composer og Slider Revolution. Dette betyder, at du kan placere annoncer overalt på et brugerdefineret layout eller endda inde i en billedskyder. Plugin er fuldt responsiv, er superenkelt at konfigurere og inkluderer en detaljeret analysefunktion til sporing af, hvordan dine annoncer fungerer.

2. AdSense Plugin WP QUADS (Freemium)

AdSense Plugin WP QUADS

AdSense Plugin er sandsynligvis den enkleste integration af Google AdSense på dit WordPress-sted. Med den gratis version af plugin kan du vise annoncer i flere regioner på dit WordPress-sted, herunder:

 • Sidepanel-widgets
 • Begyndelse, midten og slutningen af ​​stillingen
 • Efter “mere” -tagget,
 • Efter billeder i indlæg

For at vise annoncen skal du blot indsætte Google AdSense-kodestykket i widgetten. Du kan også indsætte annoncer mellem alle afsnit i et indlæg ved hjælp af uddrag.

Den præmieversion af plugin WP QUADS Pro indeholder ekstra seje funktioner såsom:

 • AMP-annoncer der viser annoncer i AMP-versioner af dine sider (se vores guide til at komme i gang med AMP i WordPress)
 • Modtagelige annoncer – så annoncerne ser pixel perfekte ud på telefoner, tablets og desktops.
 • Synlighedsbetingelser – som gør det muligt for din selektivt at vise annoncer på enten mobil, tablet eller desktop eller en kombination af dem.

Priser starter ved 49 EUR pr. Licens for en enkelt side og kommer med et 30-dages refusionsvindue, hvilket gør det til et godt valg for både tilknyttede marketingfolk og bloggere.

3. WordPress Ad Widget Fre Plugin

WordPress Ad Widget Gratis plugin

WordPress Ad Widget er et alvorligt enkelt plugin, der giver dig mulighed for at vise både Google-annoncer og tilpassede annoncer på dit WordPress-sted. Hvis du skulle sælge annoncepladser på dit websted, kunne du tilbyde en række forskellige indstillinger til dine kunder. Hvordan? Med over 55 annonceformater kan du annoncere Facebook-sider, Instagram-profiler og mange flere.

4. Sam Pro gratis WordPress-plugin

Sam Pro Gratis WordPress-plugin

Sam Pro Free Edition viser annoncer med bannerrotation. Hvilket betyder, at plugin-kirsebær vælger en annonce fra en masse annoncer og viser dem på dit websted. Cherry-picking er dog baseret på en fleksibel logik, der beregner annoncevægt (eller prioritet) og foruddefinerede begrænsninger. Med foruddefinerede begrænsninger kan du selektivt vise annoncer på bestemte sider, indlæg, kategorier, tilpassede indlægstyper osv. Du kan også planlægge og begrænse visningen af ​​annoncer baseret på antallet af visninger af klik.

Premium-tilføjelserne inkluderer pop-ups og indflydelsesannoncer og geo-targeting. Personligt ville jeg ikke bruge pop-up-annoncer eller fly-ins, medmindre det er et tilmeldingsboks til nyhedsbrev, helst med en gratis e-bog eller lignende tilbud.

5. AdRotate gratis WordPress-plugin

AdRotate gratis WordPress-plugin

AdRotate gør annonthåndtering let. Du kan vise dine egne annoncer eller fra tredjepartsnetværk som Google AdSense, DoubleClick osv. AdRotate muliggør periodisk planlægning af annoncer og beregner nøjagtigt klik / visninger og viser de mest effektive annoncer på dit websted.

Den præmieversion inkluderer seje funktioner såsom geo-targeting, ad-blocker detektion og andre værktøjer, der giver dig mulighed for nemt at sælge og administrere flere annoncekampagner. Priser starter ved 29 EUR for en licens til et enkelt sted og leveres med en premium support.

6. WP Bannerize Pro – Gratis WordPress-plugin

WP Bannerize Pro

Hvis det meste af din tilpassede annoncering udføres via ikke-Adobe Flash-bannere, kan WP Bannerize Pro muligvis være dit svar. Plugin opretter en brugerdefineret posttype kaldet “Banners”. Dette giver dig mulighed for at oprette bannere, som du ville oprette et indlæg eller en side.

For at oprette et banner skal du først uploade / importere bannerbilledet og vælge, om du vil spore indtryk og CTR og derefter offentliggøre banneret. Når det er gjort genereres en bannerkode. Nu kan du vise banneret i ethvert indlæg, side eller widgetiseret område ved hjælp af kortkoden.

Yderligere funktioner inkluderer geo-targeting, IP-begrænsninger, rollebaseret annoncemålretning og et fuldt stablet analysedashboard.

7. WP Annoncér det (gratis)

WP Annoncer det gratis plugin

WP Annoncere Det er dit standard annonceadministrationsplugin, der giver dig mulighed for at vise tredjepartsannoncer fra Google AdSense såvel som selvbetjente annoncer. Du kan vælge mellem mere end 10 steder at vise dine annoncer, inklusive sidebar-widgets. Desuden giver plugin dig også mulighed for at deaktivere annoncer i bestemte posttyper, tags, IP-adresser, postforfattere osv.

8. Avancerede annoncer – Annoncemanager & AdSense

Avanceret annoncer gratis plugin

Avancerede annoncer er din go-to ad-management plugin med masser af nyttige funktioner, der spænder fra grundlæggende annonceoprettelse, til visning af tredjepartsannoncer til geografisk målrettet, meget tilpasselig annoncenetværk. Med avancerede annoncer kan du opbygge, vise, konfigurere, filtrere og målrette annoncer baseret på dine besøgende.

En komplet beskrivelse af de gratis funktioner, der findes på plugins WordPress-arkivside – Jeg foreslår, at du giver den en hurtig læsning, før du går til det næste plugin på denne liste.

Avancerede annoncer har også en række premium-tilføjelser, som f.eks. At sælge annoncer, som hjælper dig med at sælge annoncepladser på dit websted. Den premiumversion tillader væsentlige funktioner såsom avanceret aj-injektion, innovative annonceplacering områder som sidehoved, eller flydende annoncer og mange flere.

Priser for en premium-kopi af plugin starter ved € 29 EUR for Advanced Ads Pro (licens til et enkelt sted) eller € 69 EUR for Advanced Ads Bundle, som inkluderer alle tilføjelser og fremtidige opdateringer.

9. AWPCP – Annonceret gratis WP-plugin

AWPCP - Gratis annoncer med plugin

Et andet WordPress Classifieds-plugin er dit klassiske plugin designet til at køre en funktionsrig online rubrikannonce-side fra dit WordPress-websted. Annoncer kan gøres søgbare efter, stat, land, brugernavn eller nøgleord. Desuden kan du vise annoncer fra Google AdSense. Se på den komplette liste over funktioner til at køre din WordPress-drevne rubrikannonce-side.

Et antal premium-moduler som f.eks. Authorize.net og PayPal-betalingsgateway-integration, kampagneadministrator og kuponmodul, kan blandt andet komme godt med til at køre et rigt rubrikannoncewebsted.

10. Avanceret annoncesystem gratis plugin

Avanceret annoncesystem gratis plugin

Avanceret annoncesystem understøtter flere annoncepladser, annoncerotation og kampagneplanlægning og budgetgrænse, blandt andre funktioner. Du kan sælge annoncer baseret på CPM, CPC og CPP. Den premium-version af plugin understøtter filtrerbare kampagner, en AJAX-loader, avanceret planlægning og smukke diagrammer i afsnittet om analyse og statistik.

11. Ad Inserter Gratis WordPress Plugin

Indtægtsgenerering af indtægter WordPress Plugin

Ad Inserter Pro er det eneste WordPress-plugin, du har brug for for at indsætte en hvilken som helst kode hvor som helst på WordPress-webstedet: annoncer, bannere, widgets, formularer, sporingskode, header / sidefodskode, kortkoder osv. Det understøtter praktisk talt alle WordPress-positioner, der er tilgængelige til automatisk indsættelse: før / efter indlægget, før / efter indholdet, før / efter afsnit, før / efter uddrag, mellem indlæg på blogsider, og hvis dit tema har noget specielt layout, kan du bruge manuel indsættelse via kortkode, widget eller PHP-funktionskald.

Ad Inserter Pro er især god til at indsætte annoncer som AdSense og Amazon. Du kan vælge afsnitnummer (eller relativ placering på siden) og justering for hver blok. Du kan også angive godkendelsesindstillinger for at undgå indsættelse af annoncer i nærheden af ​​billeder eller overskrifter. Du kan lave Amazon Native Shopping-annoncer kontekstuelle og vise produkter relateret til sideindholdet. Ad Inserter Pro understøtter annonceplanlægning, annoncerotation og GEO-målretning på nationalt niveau (fungerer også med cache). Du kan også vise forskellige annoncer på forskellige enheder (desktop, tablet, telefon), og du kan definere undtagelser for individuelle sider eller poster, hvor annoncer ikke skal indsættes. Der er også yderligere indstillinger til multisiteanlæg til at begrænse indstillinger på undersiderne.

Indsætning af fejlfindingskode er det, hvor Ad Inserter Pro lyser. Der er mange funktioner, der kan hjælpe dig med at finde ud af, hvorfor koden ikke blev indsat. På hver side kan du forhåndsvise positioner til automatisk indsættelse, visualisere HTML-tags eller fremhæve indsatte kodeblokke (annoncer) for lettere konfiguration af annonceplacering. Og der er også en detaljeret indsættelseslog, hvor du kan finde oplysninger om, hvorfor en blok ikke blev indsat. Og endelig kan hver kodeblok vises i et vindue, hvor du kan tilpasse justering og stil med visuel CSS-editor.

Og gæt hvad? Ad Inserter er officielt godkendt af Amazon for at tilføje Native Shopping Ads til WordPress-indlæg. Ad Inserter Pro starter ved $ 20 (for en dobbelt site-licens), som giver dig mulighed for at vise geo-målrettede annoncer og understøtter IP-sortliste, blandt andre nyttige funktioner.

12. WP-Indsæt gratis WordPress-plugin

WP-Indsæt gratis WordPress-plugin

WP-Insert er langtfra en af ​​de bedste gratis ad-management-plugins derude. Tilsvarende de fleste plugins i denne kategori understøtter WP-Insert flere ad-netværk såsom Google AdSense, Clickbank osv. I modsætning til andre plugins tilbyder den gratis geo-målretning, hvilket betyder, at du kan vise AdSense-annoncer til besøgende fra USA og Clickbank-annoncer til besøgende i Storbritannien. Andre seje funktioner inkluderer integration af Google Analytics, visning af juridiske meddelelser, ad-split-testing og dynamisk annonceplacering midt i enhver artikel.

13. Hjørne-annonce-gratis plugin

Hjørne-annonce-gratis plugin

Corner Ad er et simpelt ad-management-plugin, der viser en annonce øverst til venstre (eller højre) på dit WordPress-sted. Det er designet til at være minimalt invasivt for at forhindre en dårlig brugeroplevelse. Når en bruger svæver over annoncen, klapper den åbent og viser annoncen i det fulde visningsport. Så snart musen fjernes, vender annoncen tilbage til dets tidligere selv. Du kan bruge dette plugin til at vise vigtige meddelelser, kommende kampagner eller køre et “hemmeligt salg”.

14. Meks Easy Ads-widget til WordPress

Meks Easy Ads-widget til WordPress

Meks Easy Ads-widget er et simpelt plugin, der giver dig mulighed for at vise ubegrænsede annoncer i en widget. Du kan vælge begrænse antallet af annoncer pr. Visning, rotere annoncer og randomisere annoncevisningsrækkefølgen. Du kan også definere din egen tilpassede størrelse eller vælge mellem et antal foruddefinerede (og standardiserede) annoncestørrelser.

15. Google AdSense gratis plugin

Google AdSense gratis plugin

Google AdSense af BestWebSoft er en anden post i pro-AdSense-plugin-partiet med muligheden for direkte at importere annoncer fra din AdSense-konto og vise dem i flere regioner på dit websted, herunder før / efter indlæg, sider og sidebar-widgets.

16. Annoncer Pro Premium WordPress Advertising Manager

Annoncer Pro-plugin - Multi-purpose WordPress Advertising Manager

Info & DownloadSe demoen

Ads Pro Plugin – Multi-purpose WordPress Advertising Manager er det næst mest solgte annoncestyring WordPress plugin på CodeCanyon. Kort sagt hjælper det med at administrere dine annoncer på dit WordPress-sted. Plugin understøtter filtrerbare annoncer baseret på kategorier, tags og enheder. Det kan konfigureres til at vise annoncer først, når besøgende har brugt en bestemt tid på webstedet og begrænser antallet af gange, der vises annoncer til en bruger pr. Session. Endelig har det geo-målrettede annoncer med 20 forskellige visningsformater, der kan placeres over 25 forskellige placeringer.

I tilfælde af at du ønskede at oprette en selvbetjenende annonceplatform, giver plugin dig mulighed for at sælge tre forskellige faktureringsmodeller – CPC (pris pr. Klik), CPM (pris pr. 1000 visninger) og CPD (pris pr. Dag). Understøttede betalingsportaler inkluderer Stripe, PayPal, WooCommerce og bankoverførsel.

17. Aparg SmartAd – Premium WordPress Ad Management Plugin

Info & DownloadSe demoen

Aparg SmartAd er en anden stærk konkurrent i plugin-pladsen til annonthåndtering. Bemærkelsesværdige funktioner inkluderer 75+ popup- og indlejringsanimationer, 25 annonceplaceringsregioner og 5 understøttede annoncetyper, herunder billede, video, Flash, kode og iFrame. Ligesom de fleste plugins understøtter dette annonce-rotation og avancerede filtreringsmuligheder baseret på tags, kategorier osv. Derudover understøtter det også filtrering baseret på sprog.

Plugin understøtter også tre kampagnetyper – baggrundsannoncer, popup-annoncer og indlejrede annoncer. Og det leveres med et avanceret statistik-dashboard. PDF-eksportfunktionen er temmelig praktisk, når du deler rapporter med dine annonceplads-købere. Du kan planlægge annoncer og konfigurere automatisk suspension af annoncer baseret på dato, visninger og klik.

18. AdPlugg Gratis WordPress Ad Plugin

AdPlugg Gratis WordPress Ad Plugin

AdPlugg integrerer AdPlugg-annoncestyringstjenesten i WordPress. Tænk på AdPlugg som en online SaaS-annoncestyringsplatform. Du kan konfigurere og planlægge flere annoncer, opsætte annonce og bannerrotation, sporklik og anden statistik – for alle dine websteder – fra et centraliseret betjeningspanel. Hvis du ejer flere websteder (kører på WordPress eller andre indholdsstyringsløsninger), kan AdPlugg også vise annoncer på disse platforme via deres respektive plugins!

Plugin er gratis indtil 100.000 eksponeringer pr. Måned og understøtter kun billedannoncer. Betalte planer starter ved $ 10 / måned og understøtter flere annoncetyper, herunder video, interstitial, tredjepartsannoncer (Google AdSense osv.) Og mere.

19. WordPress Dynamic Keyword Insertion Premium Plugin

Info & DownloadSe demoen

Hvis du kører AdWords-kampagner med dynamiske nøgleord, er denne til dig. For dem af jer, der ikke ved hvad det er, giver Google AdWords dig mulighed for at erstatte bestemte dele af din annonces tekst med det anvendte søgeord.

Lad os f.eks. Sige, at du kører en annonce med nøgleordene læder iphone sager. Hvis nogen søger efter røde læder iphone tilfælde, din annonce vises, hvis du har opbevaret din annonce mellemstore kamp. Nu med dynamisk indsættelse af nøgleord ville Google ændre din annonce ved at tilføje eller erstatte annonceens kopi med det søgte søgeord. I vores eksempel ordet rød ville blive indsat dynamisk i annonceens tekst.

Forestil dig det samme med din destinationsside. Hvis en besøgende ankommer til din destinationsside fra et specifikt søgeord, ville WordPress-dynamiske søgeordsindsættelsesplugin ændre destinationssidekopien dynamisk til at omfatte det samme nøgleord.

Hvordan kan dette bruges i Annonceadministration?

Hvis du sælger en CPA-baserede annoncer på dit websted, forbedrer dine chancer for konvertering ved at få hypermålrettede klik fra Google AdWords.

20. Annoncer Detector Ultimate Premium WordPress

Info & DownloadSe demoen

Kort sagt giver Adverts Detector Ultimate-plugin dig mulighed for at vise eller skjule indhold på dit websted, afhængigt af hvor brugeren kom fra. Kilder, der kan detekteres, inkluderer søgemaskiner som Google og Yandex; annoncenetværk såsom Google Ads og Yandex Ads; og sociale medienetværk såsom Facebook, Twitter, Reddit, Tumblr osv.

Nu med dette plugin kan du vise en anden side for dine Facebook-fans og en anden for dine Pinterest-følgere.

21. Indsæt postannoncer Gratis WordPress-plugin

Indsæt postannoncer Gratis WordPress-plugin

Indsæt postannoncer er en meget enkel, men effektiv plugin. Det indsætter blot dine Google AdSense-annoncer mellem afsnit i dine indlæg og sider. Dette er en effektiv måde at automatisk indsætte tredjeparts annoncekoder i enhver post, side eller tilpasset posttype. Der er muligheder for annonceplacering i forhold til indholdet såvel som automatisk Googel AdSense-injektion.

Afslutning af den bedste annoncestyring WordPress-plugins

Annoncer er en af ​​de enkleste måder at tjene penge på dit websted. At sælge annoncepladser på dit websted er en fantastisk måde at forstærke din indtjening og har en masse fordele. Her er mine tre vigtigste grunde til at elske forretningsmodellen:

 • Ved at sælge annoncepladser kan du vælge hvilke annoncer, der skal vises på dit websted. Dette giver dig frihed for at kontrollere dit websteds brugeroplevelse.
 • Hvis du f.eks. Kører en blog om tips til mode eller makeup, kan du vise annoncer for produkter, der er direkte relateret til dit websted / virksomhed. Dette kan potentielt forbedre klikfrekvensen for de annoncer, der er placeret på dit websted.
 • Jo mere målrettet dit websted er, desto højere klik (og konverteringer) får dine annoncer. Dine annoncekøbere er glade, du holder brugeroplevelsen intakt og ender med at tjene masser af penge på handlen.

Ligner salg af annoncepladser, andre former for diskret reklame inkluderer sponsorerede indlæg og produktanbefalinger i din blogs artikler. Etisk skal du aldrig sponsorere et produkt, du ikke har prøvet / testet personligt. På den måde risikerer du at forråde din læsers tillid. Og med den note, lad os pakke denne fest op!

Hvad er dit foretrukne plugin for annoncestyring? Gik vi glip af nogen fantastiske plugins? Fortæl os det i kommentarerne herunder.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map