19 Bedste gratis WordPress Slider Plugins

15+ Bedste gratis WordPress Slider Plugins

I et nyligt indlæg diskuterede vi de bedste WordPress-skyderen plugins. Og der var mange fantastiske muligheder for dig at vælge imellem! Men denne gang fokuserer vi kun på de bedste gratis WordPress-skyderen plugins.


“Hvorfor?” – du spørger. De gratis plugins, du finder på WordPress.org, gennemgår streng test og skal overholde de nyeste WordPress-konventioner for at blive offentliggjort. Selvom du muligvis får et skyderen plugin med ikke så mange muligheder, betyder disse begrænsninger, at der er mindre bevægelige dele. Plugin er ofte mere stabil, sikker, hurtigere at konfigurere og lettere på din sideindlæsning (og fantastisk til nye WordPress-brugere).

Det er altid bedst at bruge et WordPress-tema, der er gjort fuldt kompatibelt med skyderen plugins, det leveres sammen med. Jeg anbefaler altid, at du prøver vores Total WordPress-tema, som er blevet grundigt testet med to af de mest anvendte skyder i dag.

Hvis du ikke ønsker at skifte temaer, men stadig ønsker en karrusel på dit websted, finder du listen fordelagtig. De plugins, der er anført her, opfylder to vigtigste betingelser. De er:

 • Regelmæssigt opdateret
 • Giv god support via WordPress.org-fora

Det ser ud til, at der stadig er stor efterspørgsel efter glider, hvilket er fantastisk, og hvis de bruges korrekt, kan de forbedre brugeroplevelsen og nogle gange endda konverteringsfrekvensen. Nye og spændende gratis WordPress-skyderen plugins frigives ofte, og vi vil gøre vores bedste for at følge med.

Lad os nu gennemgå nogle af de bedste gratis skyderen plugins og finde ud af, om de bringer nogle nye funktioner, der kan friske dit WordPress-websted op.

Disclaimer: WPExplorer er tilknyttet et eller flere produkter, der er anført nedenfor. Hvis du klikker på et link og gennemfører et køb, kan vi foretage en provision.

1. Nivo Slider Lite

Nivo Slider Lite Gratis WordPress Slider Plugin

Hvis du leder efter en funktionsrig glider fra kendte udviklere, vil du prøve denne. Nivo Slider Lite er et gratis WordPress skyderen plugin baseret på den velprøvede Nivo Slider, der nu er en del af den utrolige skattekiste af WordPress godbidder hos ThemeIsle. Det leveres med en let at bruge kortkode til at vise dine skyder (r) samt masser af tilgængelige indstillinger til skyderens størrelse, animationshastighed, pausetid, navigationspile osv..

Plus, hvis du opgraderer til Nivo Slider fra lite, får du adgang til mange flere muligheder for glider-type (du kan endda trække lysbilleder fra posttyper), responsive layouts, temaer, miniaturebillednavigation, yderligere overgangseffekter og mere. Plugin er endda inkluderet i Pirate-klubben, så hvis du allerede er medlem, får du Nivo ud over alle de andre fantastiske temaer og plugins (plus levetidssupport og opdateringer) fra Themeisle alt til en lav pris.

For at sammenfatte er Nivo Image Slider et superhurtigt, responsivt WordPress-skyderen-plugin, der giver dig mulighed for at oprette ubegrænsede skydere, med nogle smukke effekter, et unikt brugerdefineret post- og kortkodesystem, og det er testet med alle de aktuelle browserversioner.

2. Overgangsskyderlite

Overgangsskyderlite

Du har sandsynligvis hørt om det populære Transition Slider-plugin før, men vidste du, at de tilbyder en Lite-version? Det er rigtigt – denne gratis, Gutenberg-kompatible skyderen tilbyder masser af fantastiske funktioner, som du kan bruge til at opbygge stilfulde skydere til dit WordPress-sted.

Med Transition Slider Lite-plugin kan du designe tilpassede skyder med animerede tekstelementer, imponerende WebGL-drevne overgangseffekter, navigationspile, skyderen loop og autoplay, dyb linking, video slides, knapper, smart preloader og mere. Der er endda indbyggede muligheder for skydere i fuld bredde eller fuldskærm (en fantastisk måde at gøre et varigt første indtryk på besøgende på stedet)

Transition Slider Lite er også lydhør, understøtter navigering ved berøring og træk og er kompatibel med de mest populære webbrowsere. Og for mere strøm, skal du helt sikkert sørge for at kassen Transition Slider Pro – der tilføjer klar-til-brug skyder skabeloner, mobile og tablet responsive lag, premium support og mere.

3. SlideDeck Responsive Slider

SlideDeck Responsive Slider Gratis WordPress Plugin

SlideDeck er et kraftfuldt gratis WordPress-skyderen plugin, du kan bruge til at tilføje visuel interesse til dit websted. Det bedste af alt SlideDeck er gratis og let at bruge. Bare installer og brug SlideDeck manager til at oprette nye dias fra bunden, eller vælg en gratis skabelon for at komme i gang. Du kan derefter tilføje billeder, video (Youtube eller Vimeo), titler og lige knapper. SlideDeck inkluderer indbyggede indstillinger til diaslinks (så seere kan klikke hvor som helst), titler, uddrag og læse flere links.

Leder du efter flere funktioner? Du kan opgradere til SlideDeck Pro for at få fantastiske udvidelser til tekstskydere, brugerdefineret CSS, WooCommerce-integration, tilføjede gallerikilder, feed-indstillinger for sociale medier, opfordring til handling og mange flere premium-diasskabeloner.

4. 10Web-skyderen

10Web Slider Gratis WordPress Plugin

Jeg fandt Slider WD WordPress-plugin en af ​​de hurtigste. Det er et effektivt værktøj til at oprette karrusler på dit websted. Du kan indsætte dem manuelt ved hjælp af kortkode som en widget, men også inden for alle dine temafiler ved hjælp af PHP-funktion.

Med Slider WD kan du tilføje ubegrænset lysbilleder, både billeder og videoer (YouTube og Vimeo). Der er masser af overgangseffekter og også understøttelse af 3 lag:

 • Tekstligt indhold
 • Billeder
 • Delingsknapper (Twitter, Google+, Pinterest, Facebook & Tumblr)

Det mest interessante, jeg fandt på deres beskrivelsesside, er, at de tilbyder at oversætte plugin til ethvert sprog inden for 3 dage. Jeg tror, ​​det er et eksempel på en stor plugin-support.

5. Meta-skyderen

MetaSlider Gratis WordPress Plugin

Et af de mest populære WordPress-skyderen plugins, med Meta Slider opretter du karrusler hurtigt. Du gør det ved at vælge billeder fra dit mediebibliotek, trække og slippe dem, indstille lysbilledtekst, links og SEO-tags.

Du kan tilføje det til indlæg og sider, men også bruge kortkode eller skabelonmærke til at integrere diasshows hvor som helst du ønsker. Da det er et af de mest anvendte gratis skyderen-plugin derude, er det blevet oversat til 16 sprog.

6. Ultimate Responsive Image Slider

Ultimate Responsive Image Slider Gratis WordPress-plugin

Ultimate Responsive Image Slider er en anden god mulighed, hvis du leder efter et velholdt og understøttet gratis skyderen-plugin. Det giver dig muligheden for at uploade flere billeder i en batch, tilføje flere dias inden for et indlæg eller en side, indsætte det ved hjælp af kortkode, justere højden og bredden på dine skyder individuelt, konfigurere navigationsknapper osv..

Den mest interessante funktion er dias-miniaturebilleder. Hvis du har flere dias i en skyder, kan du aktivere miniaturebilleder, der vises under diaserne, så besøgende kan få vist dem og hoppe frem eller tilbage, hvis de vil. En anden fordel ved at bruge dette plugin er, at du kan definere skrifttyper deri. Jeg kan ikke lide plugins, der har denne funktion, simpelthen fordi det bremser dit websted, hvis du aktiverer det. Men hvis du vil have forskellige skyderfonte end dem, der er defineret af dit tema, kan du gøre det med dette gratis WordPress-skyderen plugin.

7. Glider fra Supsystic

Supsystisk gratis WordPress Slider-plugins

Supsystic skyderen er en lydhør løsning, der giver dig mulighed for at opbygge billed- og indholdsskydeborde med nogle flotte flotte skabeloner og en hel del muligheder. Dette inkluderer responsive billedskyvere, lysbilledshows, billedtekster, skyderen miniaturebilleder, brugerdefinerede links og en let diasbyggergrænseflade (videobilleder, dynamisk indlægsfeed, karruseller og HTML-lag er også tilgængelige med pro-versionen).

Det hævder også at være SEO-optimeret, men du kan gøre ethvert skyderen-billede SEO venligt ved at skrive unikke og relevante filnavne og alt tags. I øjeblikket er dette skyderen plugin tilgængeligt i 15 dialekter, så det er værd at overveje, hvis du leder efter en lokaliseret skyderindstilling.

8. Glider fra Soliloquy

Soliloquy Gratis WordPress Slider

Byg dejlige lydhør skyderne og hurtigt med Soliloquy-skyderen. Denne slankede skyder inkluderer ligetil, men kraftfulde indstillinger via en intuitiv træk og slip skyderbuilder. Du skal blot tilføje dine billeder, bruge standardlayouten (eller vælge fra foruddannede skabeloner), tilføje tilpasset CSS, hvis du vil, og du har en skyder klar til at gå.

Ønsker mere? Soliloquy tilbyder tilføjelser til premium skabeloner, billedbeskyttelse, karruseller, miniaturebillednavigation, lightbox, Instagram & Pinterest integrationer, WooCommerce produkter, dynamiske skydere og tilpassbare standarder (som du kan få adgang til alt sammen med en dev-licens).

9. Master glider

Master Slider Gratis WordPress Plugin

Master Slider er en gratis og lydhør skyder for billede og indhold. Det understøtter glatte overgange og berøringsnavigation.

Det hævdes at være bygget ved hjælp af WordPress bedste praksis (backend og frontend), men grænsefladen ser ikke ud som noget, der hører til WordPress (måske skyldes det, at de ønskede en problemfri overgang mellem den gratis og pro-version af plugin). På den anden side fungerer det godt med standard WordPress-temaerne, men også flere andre temaer, jeg testede det med.

10. GIGA-skyderen

GIGA Slider Gratis WordPress Plugin

Denne skyderen plugin er hurtig, uden tvivl om det. Det understøtter tilføjelse af ubegrænset mængde lysbilleder med titel og beskrivelse samt tilbyder 25 overgangseffekter, paginationsbilleder eller -knapper, auto-startindstillinger, pauser på hover, 32 hudtyper og mere .. Du kan oprette billedglide og video slides til dit WordPress-websted. Den er lydhør og fungerer i orden på Android og iDevices.

Nedadrettet bruger GIGA-skyderen en temmelig irriterende meddelelse om opsalg på plugins-siden. Det er synligt på alle tidspunkter … så det er sandsynligvis et af de gratis skyderen til WordPress-plugins, du skal undgå at bruge på et klientside. Men til personlig brug, stadig et solidt valg.

11. MotoPress Slider Lite

MotoPress Responsive Slider Gratis WordPress Plugin

MotoPress er blevet kendt for at oprette nogle WordPress-plugins af høj kvalitet. MotoPress Slider Lite er ingen undtagelse. Det er en god løsning til at oprette lysbilleder med vægt på visuelle effekter. Det har træk ‘n’ drop interface (som jeg ikke er en stor fan af), responsivt layout og skub navigation.

Det er et solidt, lite plugin med support til brugerdefinerede posttyper, lag og endda WooCommerce. En anden stor funktion er, at du kan importere og eksportere skyder. Jeg har ikke set et andet gratis skyderen-plugin, der giver dig denne mulighed. Så hvis du har flere websteder, men du vil bruge de samme skyder, eller du bare vil gemme skyderindstillingerne til senere brug, kan du gøre det nemt med MotoPress Slider Lite.

12. Smart glider 3

Smart Slider 3 Gratis WordPress Plugin

Smart Slider 3 er en efterfølger til det ældre og velprøvede Smart Slider 2 WordPress-plugin. Det hævder at være et splinternyt og intuitivt WordPress-plugin, der giver dig mulighed for at oprette skyder på en måde, der aldrig er set før med noget gratis skyderen plugin. Så lad os se, hvad der er godt, og hvad der ikke er.

Dette plugin giver dig mulighed for at oprette YouTube- og Vimeo-lysbilleder og endda bruge dine WordPress-indlæg og oprette lysbilleder fra dem, så jeg fortsatte med at prøve, om jeg selv. Jeg kan godt lide, at der er en masse video-tutorials om, hvordan man opretter visse visuelle effekter og en god ”komme i gang” -guide. Det betyder, at du har god support, hvis du vælger denne skyder.

Men jeg kunne ikke lide det faktum, at udviklerne har forladt WordPress bedste praksis, når det kommer til hvordan ting ser ud og føles i instrumentbrættet. Det tog mig nogen tid at vænne mig til, hvordan tingene fungerer her. Jeg var ikke engang sikker på, at jeg brugte WordPress, det så ud som en underlig version af Android for mig. Bortset fra det virker det som et pænt understøttet og afrundet plugin.

13. Ultimate Slider

Slider Ultimate Gratis WordPress Plugin

Ultimate Slider er et gratis WordPress-plugin med autoplay-funktion, hvor du også kan indstille skyderens forsinkelse og glideintervaltider. Brug af den medfølgende kortkode [Ultimate-skyderen] kan du nemt indsætte skyder, som du har oprettet, hvor som helst du ønsker i dine indlæg og sider.

Dette plugin er fuldt responsivt og kompatibelt med WooCommerce. Det giver dig mulighed for at oprette forskellige dias ved hjælp af kategorier som de foregående, men du kan også indtaste brugerdefinerede CSS for at finpusse udseendet på dine lysbilledshows. Timerlinjen informerer besøgende, hvornår de kan forvente ændringer af dias.

14. FA Lite responsiv skyder

FA Lite Responsive Slider Gratis WordPress Plugin

FA står for Featured Articles 3.0, som er et WordPress-skyderen-plugin, der giver dig mulighed for at oprette glider fra det indhold, du allerede har offentliggjort. Du kan oprette lysbilleder fra dine indlæg, sider eller tilpassede indlægstyper. Du vil dog ikke være i stand til at oprette dem fra dine billeder, da denne funktion er forbeholdt premium-versionen.

Du finder alle standardfunktioner, såsom: navigationspile og pagination, forskellige layouts og animationer, skydertemaer osv. Der er endda nogle ikke-standardiske dem som muligheden for at indsætte det ved hjælp af kortkode, widgets, automatisk eller ved hjælp af skabelon tag (PHP-funktion), så placering af denne skyderen nøjagtigt, hvor du vil, vil ikke være et problem. Jeg skal også nævne, at det kommer med handlinger og filtre, så alle jer WordPress-udviklere vil helt sikkert sætte pris på dette plugin.

Det, jeg virkelig ikke kunne lide ved dette plugin, er, at mange af dens funktioner er forbeholdt premium-versionen.

15. Skub noget

Skub noget gratis WordPress-plugin

Opret en fantastisk glider gratis med Slide Anything. Denne gratis karrusel og skyderen plugin inkluderer lette indstillinger til at tilføje diasbilleder, tekst, HTML og mere. Ved hjælp af Slide Anything’s muligheder kan du helt sikkert opbygge en stor, responsiv, berøringsaktiver skyderen på kort tid.

Da plugin for nylig blev opdateret til at bruge Owl Carousel 2, er der også nye muligheder for uendelig loop, diaslinks, CSS3 oversætte 3D-overgange og fantastiske overgangseffekter (som flip, zoom, fade, bounce, roll out og mere).

16. Serious Slider

Serious Slider Free WordPress Plugin

Den gratis Serious Slider-plugin er en alvorligt fantastisk mulighed for at tilføje skyder til dit websted. Ikke kun er det let at bruge, men plugin er også SEO venlig, oversættelsesklar og fuldt lydhør.

Byg et ubegrænset antal brugerdefinerede glider ved hjælp af indstillinger til tekst, knapper, links, udseende-stilarter, overgangseffekter, billedtekstanimationer osv. Serious Slider inkluderer også en nem “medieknap”, så du hurtigt kan indsætte dine skydere i indlæg og sider med en klik.

17. Elementor Image Carousel Widget

Elementor Page Builder-plugin

Info & downloadSe demonstrationen

Elementor er teknisk set et sidebygger-plugin, det inkluderer en temmelig fantastisk billedkarusel med den gratis version (hvis du opgraderer til Elementor Pro tilføjer plugin mere kraftfulde billed- og videosliders). Så hvis du alligevel søger at oprette brugerdefinerede layout, tilbyder Elementor allerede en nem måde at opbygge enkle billedskyvere på – ingen kræver yderligere plugins. Image Carousel-widgeten indeholder muligheder for at vælge navigationsstil, hastighed, lysbillede / fade-effekt, autospil og pause på musen.

Det Elementor Slides Widget på den anden side kan bruges til at oprette mere fancy skyder med tekst, knapper, fuld bredde eller fuldskærmlayout, ken burns-effekt, indholdsanimation, tilpassede overgange og mere. Denne widget er dog kun tilgængelig med Pro, så du skal først opgradere for at bruge den.

18. Responsiv flipbog

Responsiv Flipbook-plugin

Info & DownloadSe demoen

Hvis du vil præsentere en online brochure eller magasin, vil du måske ikke have en traditionel skyder. I hvilket tilfælde en animeret flipbog er et absolut must.

Hvis du vil tilføje animerede flipbøger til dit websted, skal du ikke se længere end den Responsive Flipbook WordPress-plugin. HTML og jQuery driver plugin, hvilket betyder, at alle brugere vil være i stand til at se animationerne – også dem uden en flashafspiller. Plugin’en er også fuldt responsiv, så dine flipbøger ser flotte ud på alle enheder.

Styling af dine flipbøger er en vigtig prioritet, så plugin-udviklerne har tilføjet en imponerende mængde tilpasningsmuligheder. Dette inkluderer 1.000 ikoner, over 650 Google-skrifttyper og 11 foruddefinerede bogformater at vælge imellem. Smid ubegrænsede farver, svæveeffekter og tre layoutindstillinger, og du har en god mulighed for at opbygge den perfekte flipbog til at afspejle dit brand – især vigtigt, hvis du vil have, at din flipbog skal konvertere kunder.

Det er utroligt nemt at opbygge din flipbook: udviklerne har arbejdet hårdt for at sikre, at grænsefladen er så intuitiv som muligt. Dette inkluderer en masseupload-mulighed, to måder at se dine sider på og en PDF-guide til konvertering af PDF-filer til flipbøger med det samme.

19. Avartan Slider

Avartan Slider Responsive WordPress Plugin

Avartan er et nemt at bruge gratis responsivt WordPress-skyderen plugin fyldt med masser af funktioner. Tilføj imponerende billedskyvere, videosliders, indholdsskyder, tekst og animationer til dit websted. Det inkluderer også kortkode og knapelementer.

Avartan skyderen giver en nem admin interface med moderne funktioner som træk og slip skyderen builder, live preview og forskellige typer elementindstillinger. Det inkluderer muligheder for levende lysbilledshows til fremhævede sider, indlæg, brugerdefinerede indlægstyper, mediebilleder på WordPress-webstedet. Det er også cross browser-kompatibelt til større browsere, herunder Firefox, Opera, Chrome, Safari og IE.

Avartan-skyderens elementfunktion dækker mulighed for automatisk afspilningsvideo, mulighed for næste slide-on-end-video, mulighed for loop-video, fuldskærms YouTube, Vimeo og selvhostede HTML5-videoer. Plus det har mulighed for skalabillede, tvinge spole tilbage video, slå lyd af video.

Der er 13 slags overgange og animationer med tilføjelse af HTML + Simpel tekst, brugerdefineret CSS og mange flere. Du skal bare vælge billeder fra dit WP-bibliotek, trække og slippe dem et bestemt sted, indstille links, diasbilleder og SEO-felter fra en side.

Det er et progressivt plugin til WordPress-skyderen, der også udføres dygtigt på desktop og mobile enheder. Avartan skyderen giver en smuk oplevelse for brugere med stilfulde effekter. Det er ikke kun en skyder – det er en ny måde at levere ideer på!

Indpakning af de bedste gratis WordPress Slider Plugins

Alle de nævnte gratis WordPress-skyderen plugins hævder at have en intuitiv grænseflade, men jeg foreslår, at du prøver dem selv og ser, hvilken der tilbyder det bedste funktionalitet-til-intuitivitetsforhold for dig. Da intet WordPress-websted kun kører et plugin, er belastningen, som hver enkelt lægger på dit websted, også noget at overveje.

Forhåbentlig vil oplysningerne i denne artikel gøre det lettere for dig at bestemme, hvilket af de øverste gratis WordPress-skyderen plugins er det rigtige for dig. Sørg for at lade mig hvordan det går!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map