18 Bedste SEO WordPress-temaer til digitale marketingfolk og agenturer

De bedste SEO WordPress-temaer

Med stigningen i antallet af online-virksomheder er digital markedsføring sammen med SEO og bureauer på sociale medier også steget. Disse agenturer promoverer deres kunders produkter og tjenester og hjælper med at øge trafikken til deres klients website og SEO WordPress-temaer blev skræddersyet til disse sider.


For at tiltrække potentielle kunder bør digitale og SEO bureauer have et websted til fremvisning af deres tjenester, casestudier og attester. Og takket være WordPress er der en masse SEO WordPress-temaer at vælge imellem, der er bygget med at holde disse nicher i tankerne.

Men der er et problem – med så mange temaer derude, er det meget vanskeligt at vælge et til dit websted. Derfor har vi valgt nogle af de bedste SEO WordPress-temaer til ethvert digitalt marketingbureau og anført de vigtige funktioner i hver.

Så uden videre, lad os komme i gang med listen over 15 af de bedste SEO WordPress-temaer til enhver SEO freelancer, digital marketing eller bureau.

Disclaimer: WPExplorer er tilknyttet et eller flere produkter, der er anført nedenfor. Hvis du klikker på et link og gennemfører et køb, kan vi foretage en provision.

1. Samlet WordPress-tema

SEO Total WordPress Theme

Info & DownloadSe demoen

Det samlede WordPress-tema er det ultimative træk & slip-tema. Det leveres med 40+ elegant designede demoer, der holder forskellige erhverv i tankerne. Og denne liste inkluderer en SEO-bureau-demo, som kan tilpasses uden besvær.

Det samlede tema leveres sammen med Visual Composer-pluginet. Denne sidebygger giver dig mulighed for at oprette brugerdefinerede sider til dit websted for SEO-agentur ved hjælp af 100+ elementer. Du kan også tilpasse udseendet og følelsen af ​​dit websted ved hjælp af Live Customizer.

Tjek nogle flere af Total-temas SEO- og markedsføringsdemoer for agenturer.

Boost Marketing (total demo)

Samlet WordPress-tema: Boost Marketing Demo

Info & DownloadSe demoen

Boost er et agentur og marketing stylet WordPress tema demo til det mest solgte Total WordPress tema. Boost bruger dristige farver og rent layout for at gøre det nemt for kunderne at fem din service, socialt bevis og mere. Boost drager fuld fordel af Total’s tilpasningsmuligheder. Temaet har et brugerdefineret logo og en dejlig menu med et tilpasset knaplink i navigationen. Dette vekker ikke kun læsernes opmærksomhed, men det kan øge dine konverteringer (da besøgende på dit websted er mere tilbøjelige til at klikke på en knap i stedet for et typisk menuklink).

Boost blev bygget til at vise og markedsføre dine produkter eller tjenester, så selvfølgelig indeholder den socialt bevis front og center. Demoen viser onlineanmeldelser, og tryk på ved hjælp af temas ikonboks med et brugerdefineret billede og et link på elementet. Det er lige så nemt at fremvise kundevurderinger takket være temaets fortællinger om den tilpassede posttype.

Samus Agency (total demo)

Samlet WordPress-tema: Samus Agency Demo

Info & DownloadSe demoen

Samus er en professionel og moderne premium WordPress-temademono. Dette knockout-sted blev bygget ved hjælp af vores Total-tema og den magtfulde Visual Composer. Importer vores eksempeldata for at få et forspring på dit design (alt hvad du skal gøre er at tilføje dit eget indhold!).

Perfekt til ethvert bureau eller opstart viser Samus nogle af stylingsindstillingerne for Total’s portefølje af brugerdefineret posttype (vi viser et gitter, men der er også muligheder for murværk, ingen marginer og tonsvis af tilpasninger), personalets tilpassede posttype (vi deaktiverede teh faktiske teammedlemssider til denne demo, men det er let at aktivere tema, når du indsætter personalebyggerblokken), prissætningstabeller og mere.

Vanilla Agency (total demo)

Samlet WordPress-tema: Vanilla Agency Demo

Info & DownloadSe demoen

Lav et bedre websted til din virksomhed med Vanilla, en fantastisk demo til små virksomheder, der er oprettet med Total WordPress-temaet. Denne fantastiske demo har et moderne og professionelt design, perfekt til marketingfirmaer, designbureauer, SEO-tjenester, hovedjagtfirmaer og enhver anden professionel organisation. Nøglen til at overbevise nye kunder om at vælge din virksomhed frem for din konkurrence er at tilbyde god service (eller produkt), vedligeholde et fantastisk personale og etablere et imponerende websted. Total er hemmeligheden bag at oprette et fantastisk websted, uanset hvilken branche din virksomhed er inden for.

2. Ekko

Ekko SEO WordPress Theme med Page Builder

Opret ethvert design, du har brug for til dit SEO agentur (eller for dine kunder) med Ekko. Dette funktionsrige WordPress-tema, der indeholder mange funktioner, indeholder fantastiske funktioner til enhver virksomhed. Først skal du opbygge dit websted på få sekunder med en af ​​deres 50+ forformaterede hjemme-, landings- og salgssider. Eller kom i gang fra bunden ved hjælp af indholdsbyggeren til træk og slip. Og med det avancerede indstillingspanel behøver du aldrig at kode nogen af ​​dine tilpasninger. Brug bare de inkluderede indstillinger til dit logo, header, sidefod, portefølje, blog, typografi osv. Ekko er også WooCommerce-kompatibel, crossbrowser-testet, responsiv, oversættelsesklar og naturligvis optimeret til ydeevne (for selvfølgelig at øge SEO).

3. SEO-motor

SEOEngine - Digital Agency WordPress Theme

SEO Engine er et netværksklar og responsivt tema og er velegnet til digital marketingbureauer, SEO og e-mail marketingbureauer. Det leveres med 12 demonstrationer på hjemmesiden, der inkluderer smukt designede flersidede layout og en-sides layout.

SEO Engine leveres med et-klik-demo-installationsprogram. Ved hjælp af denne funktion kan du konfigurere dit websted ligesom demoen. Dette tema har 5 forskellige overskrifter og 3 øverste bjælkevarianter. Det inkluderer også understøttelse af temaer til børn, ubegrænsede farver og kraftfulde temaindstillinger.

4. SEO WP

SEO WP - Digital Agency WordPress Theme

Med mere end 11.000+ salg er SEO WP et af de bedst sælgende WordPress-temaer i kategorien online marketing. Det er et mobilvenligt og hurtigt indlæst tema. Det er udstyret med premium plugins som Rankie, Live Composer og Mega Main Menu.

SEO WP leveres med premium ikoner og billeder, der er perfekte til SEO og digitale agenturer. Det inkluderer tilpassede sider og indholdsmoduler, som du kan markedsføre dine tjenester på. Du kan også tilpasse alle sektioner, moduler, skrifttyper og farver i henhold til dine krav.

5. SEO

SEO - Digital Marketing Agency WordPress Theme

SEO er et fuldt tilpasset og SEO-optimeret WordPress-tema. Det leveres med 5 demo-design, som kan bruges til at opbygge websteder til digitale marketingfolk, SEO-agenturer, virksomheder, PPC-eksperter og marketingmedier til sociale medier.

Dette tema understøtter over 750 webfonte og ubegrænsede farver. Det tilbyder også 4 overskrifttyper, træk og slip side-builder, mere end 125 indholdsblokke, megamenu, prisborde og fodboldreklame-boks. Du kan nemt tilpasse header, sidefod og sidefelt ved hjælp af panelet med temaindstillinger.

6. Optimer

Optimer - Digital marketing WordPress Theme

Optimize er en hurtig indlæst SEO og digital marketing WordPress-tema. Det er bundet med 12 forudbyggede demoer, som kan bruges til at starte dit websted hurtigt. Dette nethindeklare og fuldt responsive tema er kompatibel med SEO-plugins som Yoast SEO, Alt i én SEO og Rankie.

Optimer WordPress-temaet kommer med premium plugins som Revolution Slider og Visual Composer. Disse plugins kan være nyttige til at oprette fantastiske sider til dit websted. Dette tema leveres også med mange nyttige kortkoder som statuslinjen, prissætningstabel, infografiske elementer, diagrammer og mere.

7. Digital agentur

Digital agentur - Marketing WordPress Theme

Digital Agency er et magtfuldt, tilpasses WordPress-tema, der kan tilpasses. Det er bygget ved hjælp af den populære Bootstrap 3-ramme. Så du kan forvente, at dit websted reagerer fuldt ud, og det fungerer perfekt på alle større enheder og webbrowsere.

Digital Agency-tema giver dig mulighed for at opbygge din portefølje ved hjælp af forskellige layouts. Dette er en fantastisk måde at vise dine tjenester til dine potentielle kunder. Dette tema leveres også med nogle foruddefinerede sider som om, tjenester og ofte stillede spørgsmål. Således kan du importere disse sider, redigere indholdet og offentliggøre dem let.

8. Marketing Pro

Marketing Pro - Digital marketing WordPress Theme

Marketing Pro er et alsidig WordPress-tema og kommer med 9 elegant designede skabeloner. Disse skabeloner tilbyder opt-in-formularer, prissætningstabeller, opfordring til handling-knapper, ofte stillede spørgsmål, udtalelser og andre nyttige elementer. Disse elementer er nyttige til at henlede opmærksomheden fra din målgruppe.

Som de fleste af temaerne på vores liste, kommer Marketing Pro-temaet også med Visual Composer-plugin. Du kan bruge denne drag & drop-builder til at redigere de eksisterende skabeloner eller oprette et nyt hjemmesidesignal til dit websted. Dette tema giver også 6 header & navigation stilarter at vælge imellem.

9. Seosight

Seosight - Digital Marketing Agency WordPress Theme

Planlægger du at sælge SEO eller digital marketing produkter? I dette tilfælde er Seosight WordPress-tema den perfekte pasform. Det er et WooCommerce-kompatibelt tema og giver dig mulighed for nemt at oprette en online shop. Du kan også tilpasse indholdet på dit websted ved hjælp af live frontend-editoren.

Seosight er et RTL-klart tema – det betyder, at du kan starte din hjemmeside på ethvert sprog efter eget valg. Dette tema leveres med en kontaktformularbuilder, der hjælper dig med at oprette stilfulde kontaktformularer uden kodningskendskab. Du kan også oprette fantastiske porteføljesider ved hjælp af King Composer Builder.

10. SEO-firma

SEO Company - Digital marketing WordPress Theme

SEO Company er et lydhørt, nethindeklar og nicheberettiget tema – derfor er indholdet og grafikken blevet bygget med SEO, sociale medier og digitale marketingbureauer i tankerne. Dette tema inkluderer 100+ ikoner og 200 skrifttyper, der kan bruges, mens du opretter indhold til dit websted.

SEO Company tema tilbyder informative pop-ups, der kan være nyttige for at få brugerens opmærksomhed. Det inkluderer også megamenu og attraktive prisborde. Revolution Slider-plugin er samlet med dette tema. Dette plugin kan bruges til at oprette fantastiske lysbilleder til at vise vigtige oplysninger til dit publikum.

11. SEO Metrics

SEO Metrics - Digital Marketing Agency WordPress Theme

SEO Metrics leveres med 27+ smukt designet demoer, og de kan bruges til at oprette dit websted uden problemer. Du kan også redigere disse skabeloner ved hjælp af Visual Composer-plugin. Og i tilfælde af problemer, kan du tjekke dokumentationen eller bede supportteamet om hjælp.

SEO Metrics-tema giver dig mulighed for at have forskellige blogformater som klassisk, minimal og gitter. Det leveres også med 20+ headerlayouts at vælge imellem. Dette tema inkluderer nyttige sideskabeloner som om, ofte stillede spørgsmål, casestudier, klienter, udtalelser, produkter, galleri og mere.

12. TopSEO

TopSEO - Digital marketing WordPress Theme

TopSEO er et rent kodet og krydsbrowser-kompatibelt WordPress-tema, der er velegnet til digitale, SEO og sociale mediebureauer. Det leveres med 7 forudbyggede demoer, og du kan installere dem ved hjælp af et-klik-demoinstallationsfunktionen. Dette tema er også hastighedsoptimeret og indlæses hurtigere end de fleste af temaerne.

Vil du tilpasse dit websted? Du kan gøre det ved hjælp af Live Customizer og se ændringerne i realtid. Du kan også bruge en mega-menu på dit websted. Dette vil hjælpe dig med at oprette flere kolonner og vise en masse indhold i navigationsmenuen. Er ikke så stor?

13. Mr. SEO

Hr. SEO - Digital Marketing Agency WordPress Theme

Mr. SEO er et digitalt marketing- og SEO-agentur WordPress-tema. Det leveres med et kraftfuldt admin-panel, og dermed kan du style dit websted uden nogen programmeringsviden. Ikke kun det, du kan også oprette smukke sider ved hjælp af Visual Composer og Slider Revolution plugins.

Dette tema leveres med nogle nyttige widgets som Image Slider, Blogliste, Twitter-feed, Instagram-feed og Social Icon. Det inkluderer også funktioner som demoimportør med et klik, nethindeklar, 6 overskrifttyper, back-to-top-knap, flere kortkoder, videobakgrunder, understøttelse af temaer til børn med mere.

14. Markethed

Markethed - SEO og digital marketing WordPress Theme

Markety er et rent og moderne WordPress-tema til SEO og digitale marketingbureauer. Det er et WPML-kompatibelt og WooCommerce-klart tema. Det leveres med nogle fantastiske forberedte glider, som hjælper dig med at vise vigtige oplysninger til dine besøgende.

Markety tema inkluderer 6+ forskellige sideoverskriftstyper at vælge imellem. Det leveres også med 6 porteføljestilarter, 2 forskellige overskriftsvarianter, 4 sidefoderstilarter og mere end 100 forudbyggede sider. Du kan også tilpasse header, sidefod, titelstil og sidefelt på enhver side på dit websted.

15. SEO-crawler

SEO Crawler - SEO Marketing WordPress Theme

SEO Crawler er udviklet af GoodLayers, en af ​​de største temasælgere på Themeforest. Det leveres med demoskabeloner i høj kvalitet og kan tilpasses ved hjælp af GoodLayer Page Builder. Denne drag & drop-builder inkluderer masser af elementer, der gør det nemt at tilpasse websiderne.

Dette WordPress-tema leveres med 14 bloglayouts og giver dig muligheden for at aktivere / deaktivere metadetaljer og eksperter. Det tilbyder også 19 headervarianter, 9 porteføljestilarter og 6 gallerilayouts. Administrationspanelet giver dig forskellige tilpasningsmuligheder, herunder vedligeholdelse eller kommer snart-tilstand.

16. SeoPlan

SEOPlan - SEO WordPress Theme

SeoPlan er et hastigheds- og SEO-optimeret digital marketingbureau WordPress-tema. Det tilbyder demo-installationsfunktion med et klik og kraftfulde temaindstillinger. Det leveres med 23 utrolige forudbyggede sider som tjenester, ofte stillede spørgsmål, team, enkelt teammedlem, casestudier og mere til dit websted.

SeoPlan-temaet tilbyder indstillinger for boks og fuld bredde. Dette tema inkluderer funktioner som 700+ Google-skrifttyper, ubegrænsede farveskemaer og fantastiske layouts. Det leveres også med Visual Composer, Slider Revolution og SeoPlan PSD-skabeloner.

17. SEOHub

SEO Hub Marketing WordPress Theme

Info & DownloadSe demoen

SEO Hub marketingpræmie WordPress-temaet er en fantastisk måde at markedsføre din online SEO, marketing, reklame eller anden servicebaseret forretning. Hvilken bedre måde at vise dine færdigheder (og få flere kunder) end at markedsføre din egen virksomhed online?

SEO Hub er et fantastisk tema at opbygge dit websted med, især da det leveres pakket med den kraftfulde Visual Composer sidebygger. Alt hvad du skal gøre er at pege, klikke og gemme for at oprette fantastiske one-of-a-kind layouts, der er specifikke for din virksomhed. Og der er yderligere temaindstillinger, header-stilarter, sidelayouter og mere at vælge imellem. Fordi det er så let at bruge, kan du bruge mere tid på at oprette SEO-fokuseret indhold.

Temaet er også WooCommerce klar, Essentielt gitterkompatibelt, fuldt responsivt, oversættelsesklar og cross-browser testet, så du kan være sikker på, at dit websted ser godt ud i de fleste browsere.

18. Hayden Agency

Hayden Premium Agency WordPress Theme

Info & DownloadSe demoen

Hayden er et muntert bureau WordPress-tema designet af ThemeTrust. Dette tema er et perfekt valg for freelancere, små virksomheder, firmaer og selvfølgelig agenturer.

Dette tema er velorganiseret og gennemtænkt. Hjemmesiden er funktionsrig med alt hvad du kunne ønske dig. Så snart potentielle eller nuværende klienter lander på dit websted, er de velkomne med en skyder til hjemmesiden med vigtigt indhold og links. Derudover kan du tilføje forhåndsvisninger af, hvad du for nylig har tilføjet til din portefølje, en ren visning af tjenester (med links), dine seneste blogindlæg og en udtalelseskarusell.

Andre gode funktioner i Hayden inkluderer sidefoden Google Map-indstilling, en cool portefølje og en håndfuld sideskabeloner. Dette tema er ligetil, let for brugere at navigere og får et professionelt førsteindtryk.

slutnote

Som du kan se, har vi inkluderet nogle af de bedste sociale medier, digital marketing bureau og SEO WordPress temaer i denne artikel. Disse nicheorienterede temaer er blevet bygget og holder disse agenturer i tankerne. Derfor er de perfekte til at starte et websted til din virksomhed. Så hvad venter du på? Vælg bare den, du kan lide mest, og start din hjemmeside i dag!

Hvilke SEO WordPress-temaer kan du lide bedst? Eller har du en anbefaling til et tema, vi bør tilføje til vores liste? Efterlad en kommentar nedenfor – vi vil meget gerne høre fra dig.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector