17 bedste quiz-plugins til WordPress for at forbedre brugerengagement

Bedste quiz-plugins til WordPress til forbedring af brugerengagement

På et tidspunkt i løbet af kurset på vores online iværksætterrejse spørger vi os selv hvad er det næste? Hvad kan vi gøre for at holde vores læsere engagerede? Sikker på, video er en fantastisk måde at forbedre brugerens klæbrighed. Det samme er podcasting. Men nogle gange har vi bare ikke båndbredde til at udføre disse aktiviteter. Det kræver tid og kræfter at oprette gode videoer og podcasts – ikke kun at planlægge, men også at forberede og markedsføre.


Her er en idé – quizzer! Quizzer er en fremragende måde at holde dine brugere engagerede på. Folk bruger tid på at interagere med quizzen, hvilket resulterer i, at de tilbringer meget tid på dit websted. Dette er grunden til, at quizzer er gode til din indsats til markedsføring af indhold:

 • Folk begynder at bruge mere tid på dit websted. Det betyder lavere afvisningsprocent.
 • Lavere afvisningsprocent betyder bedre SEO-score.
 • Quizzer forbedre brugerengagement og klæbrighed – de adskiller dig fra testen
 • Folk har en tendens til at begynde at følge dig som et brand, der bygger mærkeloyalitet.
 • Loyale brugere er det mest sandsynligt, folk gør køb dit produkt eller service, og hold dig igennem den.
 • Hvis produktet er godt, bliver loyale brugere langvarige brugere, hvilken øger kundens levetid værdi.
 • Loyale brugere har også en tendens til anbefale dit produkt eller service til deres venner, familie og kolleger – klassisk mund-til-mund-marketing.
 • Alle ovenstående faktorer direkte øge konverteringer og indtægter.
 • Plus, quizzer er a pokker meget sjovt at skabe!
Disclaimer: WPExplorer er tilknyttet et eller flere produkter, der er anført nedenfor. Hvis du klikker på et link og gennemfører et køb, kan vi foretage en provision.

Hvorfor quizzer er den rigtige deal

For at give dig en idé om, at vi ikke narrer rundt, skal du tjekke ud denne BuzzSumo-rapport der fremhæver det mest delte indhold i sociale medier i 2015. # 8 på listen er quizzer af mennesker. For eksempel en quiz med titlen Hvad er din mest dominerende træk? fra PlayBuzz fik næsten 4 millioner aktier på sociale medier.

Her er et par sider, der dræber deres sociale andele ved hjælp af quizzer:

Disney

screenshot af Disneys quiz

Disneys top quiz “Hvem er dit Disney Spirit Animal” modtog over 800.000 aktier.

Barcelona Fodboldklub

Barcelonas Big League Quiz modtog over 100.000 aktier.

Liverpool Fodboldklub

Deres Beatles-tekst-quiz var det mest delte indholdsemne på hele deres websted sidste år og modtog over 600.000 delinger.

Country Outfitter (modemærke)

Dette modemærkes Garth Brooks-tekstquiz modtog over 60.000 delinger, hvilket gør det til det tiende højeste delte indhold i de sidste 12 måneder.

BuzzFeed

Nå, det er Buzzfeed.

De bedste quiz-plugins til WordPress

Nu hvor du (forhåbentlig) er overbevist om, at quizzer gør godt for dig, så lad os komme i gang. Dagens indlæg dækker nogle af de bedste gratis og premium quiz-plugins til WordPress.

OnionBuzz Viral Quiz Creator Premium WordPress Plugin

OnionBuzz Quiz Maker

Hvis du vil oprette dine egne BuzzFeed-lignende quizzer, er OnionBuzz quiz-skaberen plugin for dig. Dette kraftfulde plugin inkluderer lette indstillinger til quizlayouts, feeds / kategorier, MailChimp-integration (lock quiz-resultater) og endda brugerdefinerede formater, herunder:

 • Personlighed
 • Trivia
 • Lister
 • Rangerede lister
 • Vend kort
 • Og mere der kommer!

Brug bare de indbyggede indstillinger til at oprette din brugerdefinerede quiz, og brug derefter den automatisk genererede kortkode til at indsætte den på ethvert indlæg, side eller widget klar område på dit websted. Plus alle de quizzer, du opretter med OnionBuzz, er helt lydhør og mobilvenlige – så det er den perfekte tilføjelse til dit virale websted!

OnionBuzz Quiz Maker giver dig mulighed for at bruge 3 forskellige typer svar til dine quizzer: lister, gitre eller kampe. Disse svartyper giver enhver af dine quizzer interessante valg, som endda kan omdannes til en spændende historie eller interaktivt eventyr for dine brugere. Valgmuligheder efter svar kan vise den rigtige variant lige efter brugerens valg eller efter afslutningen af ​​hele testen.

Sociale delingsknapper kan nemt føjes til alle dine quizzer, hvilket giver rigelige muligheder for, at dit indhold bliver virkelig viralt. Du kan også tilføje abonnementsformularen til dit e-mail-nyhedsbrev. Dette vil hjælpe med at forstørre din abonnentbase markant, især i forbindelse med indholdsskab (giver en bruger-e-mail for at fortsætte en quiz eller se resultaterne). Mailchimp-integration giver mulighed for at tilføje nye abonnenter direkte til din base på denne service.

OnionBuzz Viral Quiz Maker sikrer de brede tilpasningsmuligheder for stilarter, layout og spørgsmålsbestilling. Du kan vise quizzer som en fuld liste eller som en skyder med et spørgsmål pr. Dias. Brugerdefineret eller tilfældig spørgsmålsbestilling kan øge revisionsværdien for hver quiz.

OnionBuzz er velegnet ikke kun til underholdningsformål, men også til seriøs test på nogle skole- eller universitetsemner samt et værktøj til at forberede og kontrollere din viden.

OnionBuzz Viral Quiz Maker er fuldt mobil responsiv og optimeret til brug med WordPress-widgets. Valg af speciel feeds kan hjælpe med at filtrere dine quizzer efter kategorier.

WP-Quiz Freemium WordPress Plugin

WP-quiz er et alt-i-en-quiz-plugin, der giver dig mulighed for at oprette ubegrænsede quizzer, der er optimeret til mobilvisning og fungerer med ethvert WordPress-tema. Plugin gør det meget simpelt at oprette tre typer quizzer:

 • Trivia
 • Personlighed
 • Flip

Det giver dig en intuitiv grænseflade for hver af disse quiztyper. Når du har oprettet en quiz, kan du inkludere den i ethvert indlæg eller side ved hjælp af en kortkode. Du kan også opdele quizzen i flere sider, hvilket øger sidevisninger. Nogle brugere (inklusive mig selv) falder dog muligvis fra, hvis de ikke er i stand til at få en enkelt-sidevisning af quizzen.

Bortset fra disse funktioner giver pro-versionen af ​​plugin dig forbedrede funktioner såsom Google Analytics og Facebooks Open Graph-integration, randomiserede spørgsmål osv..

Et sæt funktioner, som jeg især fandt interessant, var de “konverteringscentre”. Mennesker af natur er nysgerrige mennesker (sådan er vi kommet, hvor vi er i dag), og denne funktion udnytter det samme aspekt af menneskets psykologi. Funktioner som abonnere eller del indlæg for at se resultatspil på brugerens nysgerrighed og tvinger dem til at gribe ind (dvs. dele eller abonnere) for at se deres resultater.

WordPress Viral Quiz Builder Premium WordPress Plugin

Viral Quiz Builder gør det muligt for dig hurtigt opbyg BuzzFeed-stil quizzer, som også er i stand til at fange leads. Plugin understøtter MailChimp og Aweber og ActiveCampaign e-mail marketing software.

Der er to typer quizzer – personlighedstest og trivia med mulighed for at randomisere ordren til spørgsmål. Du kan også oprette quizzer på flere sider med funktionen “browseropdatering”, hvilket øger dit websteds sidevisninger.

Plugin-understøttelsen skjuler quizresultaterne bag indholdsskabe, f.eks. En e-mail-optin-boks eller social deling, der tvinger brugeren til at abonnere eller dele dit indlæg, før de kan se resultaterne.

Quiz og undersøgelse Master Free WordPress Plugin

Quiz og undersøgelsesmester hjælper dig med at opbygge tilpasselige quizzer og undersøgelser på dit WordPress-websted. Spørgsmålstype inkluderer multiple choice med radiobokse, dropdown-menuer, flere poster ved hjælp af afkrydsningsfelter, binære svar (som sandt / falskt, ja / nej osv.) Og åbne spørgsmål.

Plugin har andre nyttige funktioner såsom e-mail til resultaterne, indstilling af tidsbegrænsning, visning af tip, svar på forklaringsplacering, kommentarbokse til hvert spørgsmål, kræver bruger login, osv..

Watu Freemium WordPress Plugin

Watu giver dig mulighed for at gennemføre quizzer med åbne, multiple-choice og single-choice-spørgsmål. Spørgsmål kan også stilles som obligatoriske, hvor brugeren skal besvare det for at deltage i quizzen.

Som de fleste plugins kan hvert spørgsmål tildeles en unik score, som i slutningen af ​​quizen beregnes i resultatet. Watu kan også generere et grundlæggende søjlediagram, der viser brugerpoint vs gennemsnitlige point på en given quiz sammen med en liste over alle deltagere.

Det Watu til MailChimp Bridge er et interessant ledsagende plugin, der automatisk tilføjer brugere, der tager din quiz, til din MailChimp-liste. Det er altid en bedste praksis at give besked til (eller endda bruge en opt-out afkrydsningsfelt) quizdeltageren, at han / hun vil blive abonneret på listen, når han tager quizzen. På den måde undgår du negativ følelse for dit brand.

Den premium-version af plugin starter ved $ 49 (inklusive et års support og opdateringer) og bringer funktioner såsom eksport af quizresultater, quizfunktioner, der kun er logget ind og mere. De højere planer til $ 87 + giver dig mulighed for at oplade brugere for at få adgang til en quiz. Derudover har den yderligere quiztyper som “Udfyld felterne” og “Sorter værdierne” og andre nyttige funktioner såsom intelligens- og rapporteringsmoduler.

Quiz Cat Gratis WordPress-plugin

Quiz Cat giver dig mulighed for at oprette fordybende quiz-landingssider. Denne funktion i sig selv kan føre til en mulig stigning i sociale andele sammenlignet med efterfølgende quizzer. Plugin understøtter multiple choice-spørgsmål og evnen til at randomisere indstillingerne for at sikre, at læseren rent faktisk læser spørgsmålene. I slutningen af ​​quizzen kan du oprette ubegrænset tilpasset besked baseret på brugerens score.

Chained Quiz Gratis WordPress Plugin

Et ret nyt plugin i familien, Kædet quiz har kun over 1000 installationer på tidspunktet for skrivningen af ​​dette indlæg. Plugin giver dig mulighed for at opbygge dynamiske quizzer, hvor det næste spørgsmål afhænger af svaret på det forrige spørgsmål. Det kan bruges til at oprette temmelig seje quizzer, der afslører din personlighed eller følelsesmæssige kvotient.

Du opretter spørgsmål til enkeltvalg, flere valg eller essays i din quiz og tildeler point til hvert svar. Resultaterne beregnes baseret på de endelige scoringer.

OpinionStage Freemium WordPress Plugin

OpinionStage er en hostet indholdsforbedringsløsning, der er tillid til mærker som BBC, MTV og ReadersDigest. Platformen kan bruges til at oprette smukke afstemninger, detaljerede undersøgelser og spændende quizzer. (Vi vil holde os til quizdelen.)

For det første hostes løsningen, det betyder, at din server’s ressourcer gemmes – beregningen administreres af OpinionStage. Du kan oprette personligheds- og trivia-quizzer og tilpasse elementer i quizzen, herunder skriftstørrelse, farver osv.

Når du opretter en quiz, er du enten vært på OpinionStage-webstedet eller integrerer den på dit eget sted. Vi anbefaler stærkt sidstnævnte, da vores mål er at øge brugerinddragelse i vores websted.

Den premium-version af plugin starter ved $ 19 / mo, og giver dig adgang til dybere integration af det sociale netværk, bedre analyse og muligheden for at generere kundeemner fra dine quizzer..

Gåtefri WordPress-plugin

Riddle er en afstemning, undersøgelser og quiz-hostingtjeneste med evnen til at fange leads, når en besøgende deltager i en quiz. Ligesom OpinionStage bruges tjenesten af ​​store mærker som AdWeek, The Huffington Post osv.

Plugin understøtter leadoptagelse til flere kanaler såsom Aweber, MailChimp eller andre CRM’er via Zaiper. Det integrationer -funktionen giver dig mulighed for at søge og integrere billeder fra Facebook, Instagram og Google Billeder direkte i din quiz.

mTouch Quiz Gratis WordPress Plugin

mTouch Quiz er et simpelt quiz-plugin, der understøtter spørgsmål om flere valg. Plugin giver dig mulighed for at specificere tip baseret på valg af svar, give en detaljeret forklaring af løsningen, angive, hvornår de rigtige svar vises, og randomisere både strømmen af ​​spørgsmål og svarmuligheder.

WP-Pro-Quiz Gratis WordPress-plugin

WP-Pro-quiz er et funktionsrige plugin, der understøtter fem spørgsmålstyper, herunder:

 • Enkeltvalg
 • Flere valg
 • Valg af “sortering”
 • “Gratis” valg
 • Valg af “matrixsortering”

Du kan randomisere både spørgsmål og svar, tildele forskellige punkter til hvert svar og have multimedia såsom billeder og video i spørgsmålene. Plugin har også seje funktioner såsom et leaderboard, import / eksport quiz, quizoversigt e-mail-meddelelser og mere.

SlickQuiz gratis WordPress-plugin

Selvom plugin ikke er blevet opdateret i over to år på skrivning af dette indlæg, SlickQuiz har stadig 4000 aktive installationer. Det inkluderer alle de grundlæggende funktioner i quiz-plugin inklusive multiple-choice-spørgsmål og randomisering af både spørgsmål og svar. I slutningen af ​​quizzen vises resultaterne sammen med en tilpassbar rangering.

WordPress Simple Surveys Freemium WordPress Plugin

Ligner SlickQuiz, WordPress Simple Undersøgelser er ikke blevet opdateret i over to år, med 5000 aktive installationer på tidspunktet for skrivning af dette indlæg. Plugin understøtter multiple-choice-spørgsmål, vægtede resultater og CSV-eksport af quizresultaterne.

Den udvidede version af plugin ($ 35) giver dig mulighed for at tilføje tekst eller billeder til dit indlæg og give brugeren en URL med hans / hendes svar.

WordPress Quiz Premium WordPress Plugin

WordPress Quiz gør det muligt for dig at oprette meget tilpasselige quizzer med muligheden for at begrænse quiz-indsendelser baseret på brugerens cookie og IP-adresse.

Du kan bruge billeder og videoer i spørgsmålene, begrænse antallet af spørgsmål, en person besvarer, og randomisere rækkefølgen af ​​spørgsmål i quizzen. Plugin viser statistiske oplysninger om afsluttede quizzer – hvilket giver dig en idé om, at dine besøgende svarer på dit quiz.

ViralPress – Virale nyheder, lister, quiz, videoer og afstemninger Premium WordPress Plugin

ViralPress er din one-stop destination for at skabe meget engagerende indhold med eksklusive funktioner såsom meme-generatorer, som / stemme-knapper, GIF-reaktioner, billedkommentarer osv. med avanceret integration i sociale medier.

Med hensyn til quizzer understøtter ViralPress fire typer spørgsmål – trivia, to personlighedstype-quizzer og standard multiple choice-spørgsmål. De sociale aktier spores, nummeret gemmes i din database for hvert indlæg.

Der er meget mere til dette plugin bortset fra quizzer. Hvis du ønsker at oprette et BuzzFeed- eller 9GAG-websted med tema, kan ViralPress være en god mulighed for dig!

GuessOn – Alt i én viral quiz & afstemninger Premium WordPress Plugin

Gæt på WordPress understøtter flere quizspørgsmålstyper, såsom:

 • Flere valgspørgsmål
 • Spørgsmål om flip-type
 • Før og efter spørgsmål
 • Personlighedstest
 • Trivia-konkurrence

Plugin understøtter låsning af quizresultater bag sociale skabe og brugerdefinerede, timer-nedtælling til personligheds- og triviabaserede quizzer, automatiserede Twitter-hashtags og support til reklamer. GuessOn understøtter også ranglister og åbne poster, som kan være gode til at opbygge et samfund og en loyal brugerbase.

WordPress Quiz Engine Plugin Premium WordPress Plugin

WordPress Quiz Engine Plugin er jack-of-all-trades quiz-plugin til WordPress med fem spørgsmålstyper:

 1. Enkelt og flervalg
 2. Valg af “sortering”
 3. “Gratis” valg
 4. Valg af “matrixsortering”

I hvert spørgsmål kan du integrere multimediefiler, tildele forskellige punkter, integrere brugerdefinerede felter og vise tip sammen med en korrekt eller forkert svarmeddelelse.

I quizzen kan du definere en tidsbegrænsning, randomisere spørgsmålene, forhåndsvise quizzen før indsendelse og vise quizstatistikken i resultattavlen. Plugin som andre interessante funktioner såsom import / eksport af en quiz og håndhævelse af et krav for at afslutte en afhængig quiz, inden du starter et specifikt et.

WordPress Quiz Engine er fuldt kompatibel med cache-plugins som WP Super Cache og W3 Total Cache, som sikrer et hurtigt websted og en problemfri brugeroplevelse.

Konklusion

Det er en overfyldt bloggingverden derude, er det ikke? Vi ønsker alle at skille sig ud. Til dette har vi brug for et følgende – en loyal brugerbase. At opbygge en loyal brugerbase er dog ingen let opgave.

Når du begynder at få konstant trafik på dit websted, skal du parallelt starte næring behandle. Det tager tid at pleje dine besøgende og konvertere dem til læsere og til sidst til loyale fans.

Når du forbereder en quiz til dine besøgende, har du en tendens til at skille dig fra resten. Jo flere relevant quizzen er til dit indhold – højere er chancerne for at opbygge loyale besøgende.

Bonuslæsning: Tjek dette infographic fra PlayBuzz der taler om, hvilke quizzer der fungerer bedst med dit publikum.

Bare husk – Trafik er en generisk betegnelse. Alle websteder får trafik. Niche websteder får målrettet trafik. At få trafik får besøgende.

Besøgende konverterer ikke let. Læsere til. Loyale brugere konverterer bedre.

Så næste gang du lancerer en service eller et produkt, hvem tror du vil købe det??

Hvad er dine foretrukne quiz-plugins til WordPress? Gik vi glip af dit plugin? Fortæl os det i kommentarerne herunder!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map