15+ WordPress-temaer til dating-websteder

10+ WordPress-temaer til datingsider

Det hele begynder med en dato.


Vi mennesker er sociale dyr. Hvad er vi uden andres selskab? Vores naturlige tendenser får os til at ønske venskab ud over ‘venskab’. Vi går på datoer, fordi vi vil møde nogen, som vi kunne vokse og pleje og forvente mere. At være en af ​​de mest basale af menneskelige tendenser, mister processen med datering ikke os. I den digitale tidsalder ser vi ud til at finde den specielle person gennem de mange selskabssider derude. Vel ved at kende det faktum, at det første indtryk er det vigtigste indtryk, givet er en liste over de nyeste og trendende WordPress Dating-temaer, der vil bringe den ekstra bit ud i dig!

Disclaimer: WPExplorer er tilknyttet et eller flere produkter, der er anført nedenfor. Hvis du klikker på et link og gennemfører et køb, kan vi foretage en provision.

1. Dating

lydhør-dating-tema

Dette rene og enkle valgmulighed: dette online dating-tema kommer til at fungere med et minimalt design, der kommer lige til det punkt. Brugere kan deltage i dit datingside, og de nyeste medlemmer vises på hjemmesiden sammen med en motiverende baggrundsskyder, animerede sideelementer og mere. Der er desuden avancerede temaindstillinger, der hjælper dig med at style temaet til din smag.

2. LoveStory

LoveStory - Dating WordPress Theme

Et af de mest populære datingtemaer på Themeforest, LoveStory var designet til at hjælpe folk med at finde deres match. Udvidede brugerprofiler gør det nemt at finde en person, du ville være kompatibel med, chat-support gør det nemt for brugere at lære hinanden at kende, og støtte til medlemskontingent betyder, at du kan fortsætte med at hjælpe andre med at oprette forbindelse.

Tænk på dette tema som en komplet datering eller social applikation. LoveStory blev bygget med omfattende funktioner til medlemmer og deres interaktion. Brugere kan tilmelde sig et medlemskab, betale medlemskontingent, købe og sende virtuelle gaver til andre brugere, tilføje info til deres profil (navn, fotos, likes osv.) Og selvfølgelig mødes, besked og chat med andre brugere.

Dette tema er en fantastisk måde at få dit communitywebsted igennem. LoveStory har et responsivt layout, så dine medlemmer kan få adgang til deres sider på enhver enhed, uanset om de bruger et skrivebord eller en mobiltelefon. Der er også Facebook-loginintegration for at gøre det endnu lettere for dine medlemmer at bruge dit websted.

3. KLEO

KLEO - WordPress-tema på næste niveau

Med fuld støtte til den nyeste version af WordPress og BuddyPress er Kleo temaet til kassen, når du vil oprette et socialt netværk online med WordPress. Temaet inkluderer nem styling via live-tilpasseren, avanceret BuddyPress-søgning, nemme prissætningstabeller og ledelse af medlemskaber, installation med 1 klik på demosiden og så meget mere.

4. Sød dato

Sød dato - Mere end et WordPress-datingtema

Sweet Date er et WordPress-tema i samfundet, der er perfekt til online fora, datingwebsteder og medlemsbaserede websteder. Forbind brugere og få dem til at tale med dette tema!

Sweet Date bruger bbPress og BuddyPress til et medlemsbaseret samfund. Brugere kan oprette profiler, oprette forbindelse til hinanden, starte fora og mere. Temaet har endda en funktion, du kan aktivere for at give brugerne mulighed for at registrere sig på deres Facebook-konto. En anden sjov funktion er det matchende system, som temaet bruger til at hjælpe brugere med at finde mennesker med lignende interesser.

Temaet har også en masse gode tilpasningsmuligheder. Du kan vælge mellem et boks eller fuld breddelayout, en række baggrundsfarveindstillinger, tilføje en brugerdefineret login-side og du kan bruge kortkoderne til at oprette tilpassede sider.

5. Barbermaskine

Razor: Cutting Edge WordPress Theme

Razor er et rent og professionelt WordPress-tema, som du kan bruge til dit matchfremstillingssted. Temaet har fantastiske funktioner til opbygning af et fællesskabswebsted online såsom responsive layouts, nethindebilleder, layoutbygger, kontaktformularbygger, bbPress & BuddyPress support, popup-loginformularer, support til lokalisering og oversættelse plus mere.

6. Love Hearts

Love Hearts WordPress Theme

Love Hearts-temaet er et sødt og smukt tema til promovering af din datingtjeneste. Temaet inkluderer et sorterbart profilgalleri, så brugere kan se, hvem der ellers er medlem og finde deres eget match. Integration af sociale medier, en lydhør layout og oversættelsesfiler er alle en del af det, der gør dette tema til et fantastisk valg.

7. Love Romance

Love Romance WordPress Theme

Kærlighed & romantik er et smukt og moderne dating tema for WordPress. Dette tema er fyldt med funktioner, der hjælper dig med at hjælpe andre med at finde deres eneste. Med muligheder for at vise nyligt tilføjede profiler på hjemmesiden, en avanceret søgning på hjemmesiden, udtalelser fra glade par, en fuld blog og servicesider er dette et solidt tema for din dating-forretning,

8. Mingle

Mingle - WordPress-tema til flere formål

Mingle er et alsidig WordPress-tema med fuld BuddyPress-support. Dette betyder, at du kan bruge alle BuddyPress ‘fantastiske sociale indstillinger (som brugerprofiler, grupper, private beskeder osv.) Til at skabe et sted online, hvor folk kan oprette forbindelse. Plus layoutopbygning og stylingindstillinger gør tilpasning overhovedet ikke noget problem.

9. WildCommunity

WildCommunity - BuddyPress Theme

Forbind brugere med WildCommunity WordPress-temaet. Dette BuddyPress & bbPress-klare tema giver din gruppe af venner eller klienter ændringen til at oprette profiler og få forbindelse til andre brugere via messaging, fora og mere. Hvis du vil opbygge et socialt netværk af dine egne, er dette et godt sted at starte.

10. Dating

Dating responsivt WordPress-tema

Dette responsive datingtema er testet på tværs af browsere og mobiler, så folk kan tilmelde sig og få adgang til deres profiler overalt. Med en unik glider til startsiden, fed skrift og farver og let at navigere i layout vil dette tema helt sikkert gøre dit datingside fremtrædende fra resten.

11. Hilsen

Salutation Responsive WordPress + BuddyPress Theme

Hilsen er et lydhørt BuddyPress-klart tema, der er perfekt til at skabe et online dating-hub for brugere. Folk kan tilmelde sig og tale med hinanden ved hjælp af fora, chats, private beskeder, grupper og mere. Plus det rene design, layoutindstillinger og brugerdefineret kontaktformularbyggeri er alle fantastiske ekstraudstyr at se frem til.

12. Social kompis

Social Buddy - WordPress & BuddyPress Theme

Social Buddy er netop det – et WordPress-tema oprettet for brugere at være sociale. Med indbygget support til de populære BuddyPress- og bbPress-plugins er dette tema et lydhør samfundstema, som du kan bruge til at forbinde ensomme singler. Andre fantastiske funktioner inkluderer fantastiske skydere, lette farveindstillinger og ikke-brandede temaindstillinger.

13. Online Dating

Online Dating - WordPress Dating tema

Dating dem til WordPress af PremiumPress kommer med 6 forudindrettede layout, så du kan installere temaet og få dit datingside i gang. Temaet er fuldt tilpasseligt, SEO venligt og understøtter betalte medlemskab, profiler, privat beskeder og endda live videochats.

14. Dating agentur

Dating responsivt WordPress-tema

Dette lydhør dating WordPress-tema er en dejlig måde at markedsføre din datingtjeneste. Med fantastiske funktioner som billeder i fuld bredde, callouts, seneste brugerprofiler, en fuld blog og dejlig styling er dette tema en dejlig mulighed.

15. Kinematiks

Cinematix - BuddyPress Theme

Med bbPress og BuddyPress support er Cinematix-temaet et socialt netværk, alt sammen pakket ind i et tema. Brugere kan registrere, oprette profiler og sende beskeder alle ved hjælp af indbyggede funktioner understøttet af temaet. Åh, og med WooCommerce-kompatibilitet kan du også sælge premiummedlemskab!

16. I alt

Total Drag & Drop WordPress-tema

Som altid er Total et godt valg til enhver stil på webstedet. Hvis du opretter et professionelt websted til matchfremstilling, kan du bruge Total og WooCommerce til at sælge datapakker. Eller hvis du starter en speed-datingtjeneste eller -klub, skal du blot bruge Total og plugin til begivenhedskalender for at tilføje alle dine kommende datoer og møder. Plus med alle de inkluderede moduler, ikoner, premium-plugins og mere Total er en perfekt til enhver webside, du muligvis bygger.

Afslutter

Uanset hvad dine behov er, er der et WordPress-tema derude for dig! Og hvis du ikke kan finde noget, du elsker, er det altid et godt valg at gå efter et fleksibelt tema som Total, da det er så let at skifte layout og sider, der passer til dine behov. Vi her på WPExplorer håber, at vi har været i stand til at hjælpe dig i din bestræbelse på at finde et tema til din smag! Lad os vide dine tanker. Glad surfing!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map