15 plugins til at overføre dine WordPress-kommentarer

Supercharge dine WordPress-kommentarer med disse 15 plugins

Standard WordPress-kommentarfunktionaliteten fungerer fint, især hvis du lige er startet. Imidlertid er dine kommentarer sandsynligvis dine mest engagerede læsere, så du vil måske drage fuld fordel af den adgang, du har til dem.


Ved hjælp af WordPress-plugins kan du gøre kommentaroplevelsen mere kraftfuld for dine læsere – du kan gøre kommentarerne på din blog hurtigere og lettere at bruge, så det er endnu enklere for dem at engagere sig med dig og dit indhold.

Denne artikel vil se på 15 fantastiske kommentarer plugins, som du kan bruge til at hjælpe med at tage ansvaret for din kommentarsektion og omdanne den til motoren på din blog. Lad os blive revnet!

Disclaimer: WPExplorer er tilknyttet et eller flere produkter, der er anført nedenfor. Hvis du klikker på et link og gennemfører et køb, kan vi foretage en provision.

1. Jetpack (gratis)

Jetpack-plugin
Vi begynder vores liste med et plugin, som mange sider allerede bruger (over 1.000.000 ved det seneste antal), selvom ikke for kommentarfunktionen.

Jet pakke er et gratis plugin fra WordPress.com, der leverer en række nyttige tjenester. Jetpack Comments erstatter standard kommentarformularen med en, der indeholder integrerede indstillinger for sociale medier login (WordPress.com, Twitter, Google+ eller Facebook) og e-mail-meddelelser.

2. Diskus (gratis)

Disqus Kommentar System plugin
Med over 200.000 installationer er Disqus-kommentarsystem forbliver populær, selvom den ikke er blevet opdateret på cirka et år. Det, der gør Disqus unikt, er det diskussionsfællesskab, det skaber ved at forbinde kommentarer på forskellige websteder.

Desværre er tilfredshedsvurderingen for dette gratis plugin faldet til en 3,4 på grund af nylige plugin- og tema-uforeneligheder kombineret med mangel på opdateringer og support – så vær opmærksom på.

3. Facebook-kommentarer (gratis)

Facebook Kommentarer plugin
Hvis du kun er interesseret i Facebook-kommentarer til dit publikum, er det gratis Facebook-kommentarer plugin kan hjælpe. Over 100.000 sider har det installeret, hvilket hjælper dem med at opsætte, tilpasse og administrere Facebook-kommentarer.

Selvom dette plugin har en 4,2-stjernet tilfredshedsvurdering, er der nogle problemer med hastigheden og problemer med browserkompatibilitet, som nogle brugere bemærker, så sørg for at teste det først.

4. Facebook-kommentarer til WordPress (gratis)

Kommentarer fra Facebook-plugin
Vores næste plugin er også fokuseret på Facebook – Facebook-kommentarer er et gratis plugin, der bruges til at tilføje et Facebook-kommentarefelt til WordPress-websteder. Pro-versionen af ​​plugin starter ved $ 10 for et enkelt sted og tilføjer betydelig tilpasning og premium support.

Med over 10.000 aktive installationer er dette plugin ret populært, men har kun et par fem-stjernede anmeldelser, så prøv det selv.

5. Kommentarer + ($ 49 pr. Måned for WPMU DEV-abonnement)

Kommentarer plus plugin

Det første premium-plugin på vores liste, Kommentarer +, giver dine læsere mulighed for at kommentere indlæg ved hjælp af Facebook-, Twitter-, Google+- eller WordPress.com-konti og dele kommentarer på Facebook og Twitter. Det inkluderer også et dusin tilføjelser til funktionalitet som MailChimp-integration, inklusive Twitter-håndtag i auto-tweets, og fremhævede billeder til Facebook-indlæg.

Comments + er tilgængelig som en del af et WPMU DEV-medlemskab ($ 49 pr. Måned), som inkluderer alle deres plugins og temaer.

6. Kommentarer er udviklet (gratis)

Kommentarer Udviklet plugin
Udviklede kommentarer (tidligere Google+ kommentarer til WordPress) tilføjer faner til kommentarsektionen for Google+, Facebook, Disqus, WordPress.com og Trackbacks.

Med over 10.000 aktive installationer og en 4,5-stjernet tilfredshedsvurdering kan dette plugin være en god mulighed for dig. Den er dog ikke blevet opdateret på et år, ikke er den blevet testet korrekt med nylige WordPress-udgivelser, så brug den med forsigtighed.

7. wpDiscuz (Freemium)

wpDiscuz-plugin
Hvis du leder efter et alternativ til Jetpack og Disqus, wpDiscuz kunne være det, med over 10.000 installationer og en 4,5-stjerneklassificering.

Dette freemium-plugin bruger Ajax til at oprette et realtidskommentarsystem og har en lang liste med funktioner, herunder live-opdateringer af nye kommentarer og logger på sociale medier. Der er flere premium-tilføjelser tilgængelige (fra $ 25) for at tilføje endnu mere funktionalitet som upload af medier.

8. Abonner på kommentarer reloaded (gratis)

Abonner på Kommentarer Genindlæst plugin
Den frie Abonner på kommentarer, der er genindlæst plugin lader dine kommentarer abonnere på e-mail-meddelelser til fremtidige kommentarer. Det giver en fuldt funktionsdygtig abonnementsmanager og gør det muligt for kommentatorer også at afmelde sig på specifikke indlæg eller dem alle. Dobbelt opt-in-funktionalitet er også tilgængelig for at hjælpe med at reducere spamrapporter.

Med over 30.000 installationer og en 4.7-stjernet vurdering er dette en solid plugin.

9. KommentarLuv (Freemium)

KommentarLuv-plugin
CommentLuv er unik i kommentarområdet, da den besøger kommentarforfatterens websted og lader dem inkludere et link til deres seneste blogindlæg under deres kommentar. Med over 30.000 aktive installationer og en 4.6-stjernet tilfredshedsvurdering holder dette plugin en masse webstedsejere meget tilfredse.

Den præmieversion ($ 67 for et enkelt sted) tilføjer funktioner som Twitter håndterer links, forebyggelse af spam og social oplåsning af funktioner.

10. WP Ajaxify Kommentarer (gratis)

WP Ajaxify Kommentarer plugin
Hvis du bare vil fremskynde brugen af ​​din WordPress-kommentarformular, WP Ajaxify Kommentarer har du dækket. Der indlæses ikke flere sider, når kommentarer er valideret, lagt ud eller opdateret. Over 7.000 steder har dette plugin installeret, og det har en 4,7-stjernet tilfredshedsvurdering.

11. Anstændige kommentarer (gratis)

Anstændigt kommentarer plugin
Anstændige kommentarer gør det muligt for dig at vise en widget med ikke kun de velkendte poster med nylige kommentarer, men også kommentarforfatterens avatarer og et uddrag af de faktiske kommentarer. Du kan også vise kommentarer til et specifikt indlæg, specifikke indlægstyper eller indlæg i en bestemt taksonomi (kategori eller tag).

Over 4.000 installationer og en 4,5-stjernet vurdering gør dette til et godt valg for at køre øjnene til dine kommentarer.

12. WordPress SEO-kommentarer (gratis)

WordPress SEO Kommentarer plugin
Som standard gør WordPress ikke noget for søgemaskineoptimering (SEO) af kommentarer. WordPress SEO Kommentarer løser det ved at generere kommentarsider, der indeholder det fulde indhold af hver kommentar og eventuelle nylige kommentarer fra den samme forfatter til Google til indeksering.

Med over 4.000 installationer og en 4,3-stjerneklassificering er det værd at tjekke ud.

13. Postmatic (Freemium)

Postmatisk plugin
At lade læsere abonnere på kommentarer eller indlæg via e-mail er ikke nyt, men Postmatic går videre og gør det muligt at tilføje kommentarer til et indlæg blot ved at læsere svarer på e-mailen. Postmatic er stadig relativt ny med over 2.000 aktive installationer, men en 4.8-stjerneklassificering antyder, at resultaterne af deres læsers engagement er værd at prøve selv.

Plugin er gratis, men udviklerne lancerer en premium version (prelaunch-prisen er indstillet til $ 9 pr. Måned), som vil inkludere moderering, tilpasning og indtægtsindstillinger..

14. WP Avanceret kommentar (Freemium)

WP Advanced Kommentar plugin
WP Advanced Comment leverer et kraftfuldt og brugervenligt kommentarsystem, der giver dig mulighed for at oprette tilpassede kommentarformularer på indlæg, sider og endda produkter. Andre funktioner inkluderer automatisk at upublisere markerede kommentarer, lide og ikke lide kommentarer og kommentarmeddelelser.

Den præmieversion ($ 20) tilføjer funktionalitet som upload af billeder og filer, klistrede kommentarer og ordefiltre.

15. Kommentator ($ 17)

Kommentator-plugin
Kommentator er et andet premium-tilbud. Kommentator er et komplet Ajax-aktiveret kommentarsystem, der leverer social login ved hjælp af LinkedIn, Twitter, Facebook eller Google+, billedoverførsler, kommentar op og ned afstemning, trådstemning og kommentarsortering. Det har kun et par hundrede salg, men med en 4,49-stjernet vurdering og en meget overkommelig pris på $ 18 kan det være værd at se.

16. Yoast Kommentarhacks

yoast-comment-hacks-plugin

Yoast Comment Hacks-pluginet er et gratis plugin på WordPress.org-repo, der tilføjer nogle justeringer til WordPress-kommentarer, som Yoast-teamet faktisk bruger på deres eget sted! Nogle af disse justeringer inkluderer:

 • Renere kommentar-e-mails.
 • Muligheden for at afvise kommentarer under en bestemt længde.
 • Muligheden for at omdirigere kommentarer til første gang til en takkeside.
 • Et inputfelt på skærmen til redigering af kommentarer for at ændre kommentarets overordnede ID.
 • Links i sektionen admin kommentarer til e-mail til individuelle kommentarer.
 • En knap i WP-værktøjslinjen for at e-maile alle kommentarer til et indlæg.
 • Tilføjer en routingindstilling for kommentarer. Dette tilføjer en dropdown i et indlægs diskussionsindstillinger, der tillader routing af kommentar-e-mails til en anden bruger.

17. Love It Pro

Love It Pro til WordPress

Info & DownloadSe demoen

Love It Pro er et WordPress-plugin udviklet af Pippin og til salg på Mojo-temaer. Dette er en fin plugin, der giver besøgende mulighed for at “elske” dine indlæg og sider. Plugin er bygget, så brugere kun kan elske hvert element én gang, og besøgende kan elske varer, uanset om de er logget ind. Dette plugin er dejligt at modtage positive bekræftelser og feedback fra dine besøgende, men det giver også værdifulde data om, hvilke aspekter af dit websted er mest nydt af dit publikum. Love It Pro-pluginet er let at konfigurere via plugin-dashboardet og redigere, hvilke typer indlæg eller sider der er elskelige.


Mens standardfunktionen i WordPress-kommentarer muligvis kan være god til at starte med, kan du bruge kraften i WordPress-plugins til at transformere din kommentarsektion og virkelig engagere dig i dine læsere.

Fra vores liste skal du være i stand til at finde de perfekte plugin (er) til at tilføj din blogs kommentarer. Så læs igennem, og vælg, hvad der imødekommer dine behov, og øg niveauet for engagement med dine læsere i dag.

Hvordan overlader du kommentarsektionen på dine egne WordPress-websteder? Del dine tip og tricks i kommentarfeltet nedenfor!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map