15 bedste WordPress-temaer til murværk til dit websted

15 bedste WordPress-temaer til murværk til at forskønne dit websted

Med den voksende popularitet af indholdskurer og websteder med sammenlægningstilstand er murlayouter blevet en populær designtrend. Disse gitterlayouter tilbyder fordele som at vise mere indhold på én gang og skabe et rent, organiseret look. Imidlertid er ikke alle murstemaer velegnede til enhver applikation.


Heldigvis er der et utal af WordPress-temaer til murformat at vælge imellem. Uanset om du opretter en online portefølje, et websted for e-handel eller en blog, er der et tema derude, der passer til dine behov.

I dette stykke gennemgår vi femten af ​​de allerbedste WordPress-temaer for murværk på markedet, og til sidst ved du, hvilken af ​​dem der passer til dig. Lad os komme igang!

Disclaimer: WPExplorer er tilknyttet et eller flere produkter, der er anført nedenfor. Hvis du klikker på et link og gennemfører et køb, kan vi foretage en provision.

1. Fashionista

Fashionista WordPress Theme

Fashionista lover at hjælpe dig med at skille sig ud fra mængden med dets rene murlayout. Dette attraktive minimalistiske tema er ideelt egnet til mode og fotografering, men kan også fungere til nyheder og websteder med magasinstil. Brugerdefinerede webstedsbredder og uendelig rulle sammen med mange andre tilpasningsmuligheder gør dette tema til et godt valg for dem, der leder efter et fleksibelt layout. Eller du kan bruge Fashionista til at tjene penge på dit websted og opbygge din egen e-handelsbutik ved hjælp af tematets fulde WooCommerce-support – det er op til dig!

2. PinThis

PinThis-temaet.

Den Pinterest-inspirerede PinThis sætter en super stilfuld spin på standard mursten. Dette forenklede moderne tema indsprøjter stil i et ellers fladt look. Funktioner såsom fem indbyggede hudindstillinger, brugerdefinerede postformater og sociale delingsknapper betyder, at dette alsidige tema kan tilpasse sig til en lang række applikationer. Det har også stor støtte til integrerede medier og er AdSense-klar.

3. Stak

Stakktemaet.

Stack blev inspireret af Windows 8, og det er let at se lighederne. Dette tema er bygget til at arbejde med Tile-tilføjelsen, som er inkluderet i temapakken. Funktioner såsom uendelig rulle og WooCommerce-support gør dette til et ideelt tema til porteføljer, e-handelswebsteder eller generelle virksomhedswebsteder.

4. Baskerville (gratis)

Baskerville-temaet.

Branded som et tema for hamstere, det frie Baskerville tema skuffer ikke. Dets elegante gitter egner sig til magasinstilsider, porteføljer og indholdsrige blogs. Funktioner inkluderer en medvirkende skabelon og support til ni indlægsformater. Baskerville har et moderat tilpasningsniveau inklusive overskriftsbillede og to widgetområder.

5. Pinable

Det pinable tema.

Pinable er et andet Pinterest-inspireret tema med et rent minimalistisk look. Dette tema er stolt af at være stærkt tilpasses – og det leverer bestemt med masser af farve-, layout- og typografimuligheder at vælge imellem. Det leveres også med et bibliotek med kortkoder for at tilføje yderligere stil og funktionalitet til dit websted.

6. Muse

Muse-temaet.

Muse er meget minimalistisk, men giver et udseende, der har mere dybde end mange af de flade gitterlayouter. Demo-installationen med ét klik gør det hurtigt og nemt at komme i gang med dette meget tilpassede tema, og Muse inkluderer også en kraftig kontaktformular og næsten ubegrænset sidepanel tilpasning.

7. Ibuki

Ibuki-temaet.

Ibuki er et smukt og fleksibelt flerbrudt tema, der er rettet mod kreative fagfolk og bureauer. Selvom det er et alsidig tema, er det specialiseret i layout og murværk og tilbyder en overflod af demoer til hver. Dette tema inkluderer 12 forskellige headerindstillinger og leveres også sammen med Visual Composer og Slider Revolution plugins.

8. Tetris (gratis)

Tetris-temaet.

Dette superenkle tema gør det muligt for enhver at oprette en blog eller portefølje hurtigt og nemt – mens det ikke har en masse klokker og fløjter, tilbyder den et rent moderne look og tilpas tilstrækkelig til at imødekomme de fleste.

Tetris kan være en god mulighed for begyndere, der føler sig overvældede af det høje grad af tilpassbarhed, der findes i andre temaer.

9. Brick + Mason

Brick + Mason-temaet.

Brick + Mason-temaet markedsføres specifikt over for fotografer og designstudier, og det er klart at se hvorfor. Brick + Mason formår at få en masse billeder på siden, uden at det føles overfyldt. Små skrifttypestørrelser og minimalt rod sikrer, at dine billeder er showets stjerner.

10. KON / CEPT

KON / CEPT-temaet.

KON / CEPT-temaet udstråler elegance og enkelhed. KON / CEPT er baseret på et modulopbygget design og tilbyder masser af tilpasningsmuligheder, såsom fleksible kolonnegitter og fire navigationslayouts. Dette tema har også WooCommerce support, så det kan bruges til at skabe fantastiske online butikker såvel som porteføljer.

11. Pinboard

Pinboard-temaet.

Af alle de tilgængelige Pinterest-inspirerede temaer er dette sandsynligvis det mest kendte. Det kan være en god eller dårlig ting, afhængigt af dine behov. Pinboard-temaet, der understøtter flere medieformer, har et automatisk stablingslayout og ruller uendeligt. hvis du gøre ønsker at få det til at se lidt mindre ud som Pinterest, der er muligheder for at ændre størrelsen på fliserne og det tilsvarende antal kolonner.

12. Pluto

Pluto-temaet.

Dette rene murstema er meget rettet mod bloggere og har masser af gode funktioner til at tilfredsstille forfatteren i dig. Med Pluto er der udpeget plads til annoncer i overskriften, i widgetområder og mellem indlæg.

På den anden side, hvis du ønsker at tilbyde dine læsere en distraktionsfri oplevelse, vil Plutos unikke læsetilstand declutter skærmen og efterlader kun indholdet og dele knapperne bag.

13. Stilen

Style-temaet.

Stilen tilbyder et skarpt moderne design perfekt til nyheds- og magasinwebsteder. Dette tema er en del af pakken Elegante temaer, hvilket betyder, at det kommer med en overflod af funktioner og fantastisk support. Funktionalitet inkluderer et let kontrollerbart panel med temaindstillinger, en stor samling af kortkoder og et utal af forudbyggede layouts.

14. Notio

Notio-temaet.

Dette sofistikerede og elegante tema, Notio, er ideelt egnet til porteføljer og websteder med e-handel. Notio er ren og minimalistisk og er designet til at vise dit indhold i stil.

Det leveres også med Visual Composer-plugin, så du nemt kan trække og slippe elementer under din designproces. Det er også designet med WooCommerce-integration i tankerne, så du nemt kan oprette en online butik.

15. Inspirer

Inspire-temaet.

Endelig er Inspire et banebrydende tema, der fremkalder en dynamisk og kunstnerisk personlighed. Uanset om du vil bruge gråtoner til at mørke stemningen eller holde tingene farverige, har Inspire masser af tilpasningsmuligheder for at få det udseende og fornemmelse, du har brug for.

Temaet kommer med fem forskellige layouts og masser af skydermuligheder, der hjælper dig med at skabe det perfekte design.


Murværkslayouter er blevet populære med fremkomsten af ​​indholdsarkurerings- og aggregeringswebsteder. De kan tilbyde et rent og organiseret look, mens de viser mange billeder og indhold på én gang. I betragtning af den overflod af tilgængelige temaer kan det være svært at vælge den rigtige til dine behov.

I dette stykke har vi leveret femten af ​​de allerbedste tilgængelige, der dækker alle former for forskellige anvendelser – dit ideelle tema kan være blandt dem, så vælg et, der ser passende ud, og tag det med til et testkørsel!

Er der nogen af ​​disse temaer til murværk, der begejstrer dig? Fortæl os det i kommentarfeltet nedenfor!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map