15 Bedste WordPress-temaer fra Fællesskabet 2020

Bedste WordPress-temaer for sociale netværk og fora

Community, fora og sociale websteder driver en masse trafik fra brugerinteraktion. Dette betyder, at du er nødt til at tilbyde dine brugere en fantastisk oplevelse, og hvilken bedre måde at gøre det på end med et af de bedste WordPress-temaer?


I dette indlæg viser vi 15 af de bedste (efter vores mening) WordPress-temaer, der passer til dit bbPress- eller BuddyPress-sted. Vi dækker funktionsrige og lydhøre temaer, der leveres med fremragende kundeanmeldelser.

Lad os finde ud af, hvad det fælles WordPress-temamarked har at tilbyde. Nyd og del dine fund i slutningen.

Disclaimer: WPExplorer er tilknyttet et eller flere produkter, der er anført nedenfor. Hvis du klikker på et link og gennemfører et køb, kan vi foretage en provision.

1. I alt (bbPress)

Samlet WordPress-tema & bbPress: Bedste WordPress-temaer i samfundet

Info & DownloadSe demoen

Leder du efter en hurtig og nem måde at oprette dit eget forum? Vi skal nævne det samlede tema. Med integrations- og stylingmuligheder til bbPress-fora er det Total en god måde at oprette et websted for at få samtalen igang, oprette en supportformular til dit produkt, starte et community events board for dit kvarter osv..

Temaet leveres med en kraftig udvidet version af WPBakery-sidebyggeren komplet med træk og slip-moduler til over 50 forskellige sideelementer inklusive knapper, titler, skydere, billeder, faner, skift og selvfølgelig bbPress-fora, logins og mere. Tilføjede funktioner i live WordPress Customizer gør det nemt at vælge tilpassede skrifttyper, farver, standardlayouts, sidehoved- og sidefodsdesign og mere let.

Vil du have mere end bare et bbPress-tema? Ikke noget problem. Total er kompatibel med de fleste større plugins inklusive (men ikke begrænset til) WooCommerce, Events Calendar, Elementor, Open Table, WPML, Polylang, Yoast SEO, JetPack osv. Plus temaet leveres med premium plugins, som Slider Revolution, Visual Composer og Templatera GRATIS. Andre vigtige funktioner inkluderer 40+ hurtig demonstrationseksempler på import, omfattende online dokumentation og 6 måneders premium support – så du kan komme hurtigt i gang (eller bede om hjælp, hvis nødvendigt).

2. BuddyBoss

BuddyBoss

Hvis du gerne vil opbygge et mere funktionsrige samfund, end BuddyBoss er for dig. BuddyBoss-platformen, der er fuldt kompatibel med BuddyPress, hjælper dig med at oprette og tilpasse dit online community. Brug Gutenberg-editoren og kraften fra Elementor-sidebyggeren til at designe dit websted. Aktivér BuddyPress plus alle dine centrale indstillinger til redigerbare medlemsprofiler, sociale grupper, privat beskeder og mere. Tilskynde derefter samfundet til at engagere sig i point, belønninger, rækker og resultater. Du kan endda nemt tjene penge på dit websted, når du bruger BuddyBoss. Tilføj premium medlemskab, abonnementer eller engangskøb.

Men BuddyBoss stopper ikke der. Det tilbyder også adskillige nyttige integrationer for at tilbyde dit samfund endnu flere funktioner. Tilføj en begivenhedskalender ved hjælp af Events Calendar Pro. Opret et jobopslagssektion med WP Job Manager. Opret kurser med LearnDash. Byg en WooCommerce-butik for at sælge varer. Med BuddyBoss er det nemt at oprette det websted, du ønsker til dit online community.

3. ForumPress

ForumPress bbPress Forum WordPress Theme

Hvis du vil opbygge et forum, er dit bedste bedst et WordPress-tema oprettet og designet specifikt til dette formål. Et af de bedste bbPress-temaer omkring er ForumPress af HeroicThemes.

For at starte med er ForumPress let at installere takket være installationsassistenten. Følg bare sammen med instruktionerne for at aktivere og installere temaet. Du kan endda installere eksempeldata, hvis du har brug for lidt hjælp til at finde ud af, hvordan du konfigurerer dine kerneforum sider. Plus ForumPress kan tilpasses. Brug bare indstillingerne for tilpasning af live-tema til at få dine fora til at matche dit brand. Rediger farver, kropsskrifter, webstedets logo, sidefodsophavsret og mere.

Plus, med ForumPress er alle de funktioner, du har brug for for at udvide dit bbPress-forum, indbygget. Opret flere fora, hvor brugere kan oprette forbindelse. Administrer emner og svar med let. Aktivér brugerprofiler, brugersider (for at vise profilinfo, emner oprettet af brugeren, svar og foretrukne indlæg) og endda tilføje et live live-forum.

ForumPress er også lydhør, kompatibel med populære plugins (såsom Yoast SEO og Kontaktformular 7), og inkluderer opdatering og support i et år.

4. Kleo Pro

kleo community wordpress tema

Info & DownloadSe demoen

Du behøver ikke at være en professionel udvikler eller designer for at bygge fremragende websteder takket være Kleo BuddyPress-temaet. Lad ikke udtrykket “BuddyPress” smide dig væk, Kleo er perfekt til bbPress og andre WordPress-websteder.

Seventh Queen, magt elite forfatteren bag Kleo tilbyder dig 27 demoer, som du kan installere med et klik. Alternativt kan du oprette din skabelon fra bunden, da Kleo sendes med en horde imponerende funktioner.

Vi taler om funktioner som et intuitivt adminpanel, ubegrænsede tilpasningsmuligheder, flere webstedslayouts, træk-og-slip-side-builder, Sensei-plugin, Facebook-loginintegration, BuddyPress-profil og gruppedækninger, live-meddelelser og så meget mere.

5. Aardvark (BuddyPress)

aardvark buddypress community wordpress tema

Info & DownloadSe demoen

Håndlavet af power elite-forfatter GhostPool, der er specialiseret i BuddyPress-temaer, Aardvark er et komplet og robust WordPress-tema, der passer til dine BuddyPress-netværk.

Det er ikke alt; Aardvark er også velegnet til onlinebutikker, websteder med betalt medlemskab, onlinekurser, nyhedswebsteder og generelle blogs blandt andre websteder. Alt sammen fordi tematikken pakker en ganske stempel med hensyn til funktioner.

15 forudbyggede demoer, som du kan installere med et klik, giver dig et forspring med dit design. Men hvis du gerne vil oprette dine sidelayouter fra grunden, kommer Aardvark med WPBakery-drag-and-drop-builder.

200+ temaindstillinger betyder, at du kan oprette samfundssiden for dine drømme uden at røre ved en kodelinje.

6. Socialiser

socialiser samfund wordpress tema

Info & DownloadSe demoen

Socialize by Ghostpool er et bemærkelsesværdigt WordPress-tema, der er perfekt til ethvert samfundsfokuseret websted. Det er lige så farverigt som det er nyttigt, hvad med en cache med fantastiske funktioner.

Vi taler om nem bbPress / BuddyPress-integration, fire hjemmesidevariationer, seks indlægslayouts, ni kategoristiler, Ajax-sideindlæsning, WPBakery-sidebygger, fantastiske menuer og ubegrænsede tilpasningsmuligheder blandt andre.

Socialize kommer med et tema for børn og et demosite med et klik, som begge gør det at skabe dit community-site til en leg.

7. Buddy

Buddy multimål WordPress / BuddyPress tema

Info & DownloadSe demoen

Byg samfundswebsteder som en boss med et BuddyPress-tema som ingen anden. Buddy er et fuldt udbygget samfundstema, der sætter en masse designfrihed i dine hænder. Det har et unikt throw-back forum design, der hjælper dit sociale site med at skille sig ud fra mængden.

Derudover sendes Buddy med kraftige kortkoder, flersproget support, front-end-registrering, retina-billedsupport, fontikoner, søgning på hele siden og multisitekompatibilitet blandt andre.

Buddy spiller godt med plugins som BuddyPress (selvfølgelig), WooCommerce, bbPress, BuddyPress Activity Plus, Yoast SEO og mere. Temaet kan tilpasses og udvides.

8. Sød dato

sweedate-dating-wordpress-tema

Info & DownloadSe demoen

En datingportal er kun et eksempel på de mange sociale websteder, du kan oprette på WordPress med plugins som BuddyPress og bbPress. For dating- og forholdsbranchen har du ikke råd til at gå glip af mærket med dit design.

Sweet Date tilbyder dig et alt-i-ett-tema, der lover at øge brugerinteraktion på din datingwebsite. Du kan godt bruge Sweet Date til andre websteder, ikke kun for dating-websteder. Alt sammen fordi tematikken er let at konfigurere og tilpasse.

Du kan forvente funktioner såsom medlemsniveauer, Facebook-loginintegration, partner-matching-system, smarte meddelelser, unikke profiler, online-status, Ajax øjeblikkelig søgning, kortkoder og et kraftfuldt admin-panel blandt andre.

9. trives (intranet og samfund)

trives samfund wordpress tema

Info & DownloadSe demoen

I BuddyPress-niche kan få WordPress-temaer konkurrere med Thrive, et kraftfuldt samfundstema, der kommer med en omfattende liste over funktioner og derefter nogle. Fra vores første indtryk skuffer designet heller ikke, hvilket betyder, at du har et tema, du kan stole på i Thrive.

Hvad er der i vente? Nå, alle de funktioner, du har brug for for at oprette et formidabelt community-site. Thrive kan prale af funktioner som Thrive Setup-guiden, WPBakery-sidebygger, personaliserede login-sider, live-meddelelser, en projektleder, fildeling, samarbejdsdokumenter, community-fora og en række bundlede premium-plugins blandt andre.

Thrive tilbyder dig al den magt, du har brug for til at oprette sociale websteder, personalets intranet, læringsplatforme, fora, private websteder og ethvert andet websted, du har i tankerne. Med et stort antal funktioner inklusive ubegrænsede tilpasningsmuligheder, bør intet forhindre dig i at oprette det sociale sted for dine drømme.

10. BuddyApp

buddyapp community wordpress tema

Info & DownloadSe demoen

Syvende dronning får endnu et udseende, denne gang med BuddyApp, et mobil-første og minimalistisk samfundstema perfekt til dit sociale websted. Med et kreativt, mobilvenligt design og funktioner, der er ude af denne verden, kan du køre dit netværkssite på farten.

BuddyApp leveres med funktioner som en bonus HTML5-destinationsside, live-underretninger, Ajax-søgning, fuld live-customizer-support, live chat, vidensbase, avanceret filhåndtering, tre menuplaceringer, bbPress-fora, Facebook-login, profil / gruppeforsidebilleder og listen fortsætter.

Dertil kommer BuddyApp med top-notch-plugins som WPBakery-sidebygger, WP-afstemninger, BuddyPress Like, Cleverness to-Do List, Visualizer: Diagrammer og grafer og meget mere. Tag ikke mit ord for det, giv demoen et prøvekørsel og kom tilbage med dine fund.

11. Flokke

flokke community wordpress tema

Info & DownloadSe demoen

Så hvad gør du for at få brugere til at strømme til dit sociale netværkswebsted? Hurtigt svar: du opretter et tiltalende og brugervenligt websted ved hjælp af et formidabelt WordPress-tema som Flocks.

Mens det ikke har så mange salg, ser Flocks på en fremragende kundevurdering, et forenklet design og funktioner, der sprænger din paryk væk. Lige fra kassen er Flocks et socialt netværksklart tema, der gør opbygningen af ​​ethvert community-websted så let som pie.

Du kan bruge Flocks uanset dit dygtighedsniveau takket være en overflod af funktioner såsom otte smukke demoer, social login, WPBakery-sidebygger, fire unikke header- og sidefodstilarter, personlige omslagsbilleder og så meget mere vil dit hoved svæve med ærefrygt.

12. Besocial

besocial buddypress tema

Info & DownloadSe demoen

Et godt websted koster en arm og et ben, ikke? Forkert, især når du har Egemenerd, eliteforfatteren bag Besocial WordPress-temaet, i dit hjørne.

Bare for at sige det derude, er Besocial det næstbedst vurderede tema på vores liste, og jeg har en fornemmelse af, at vurderingen har alt at gøre med det imponerende design og en uendelig liste over funktioner.

Når det er sagt, hvad tilbydes? Besocial giver dig spændende muligheder såsom social login, live meddelelser, en begivenhedskalender, indsendelse af front-end-indlæg, fælles venner, FAQ-system, bbPress-fora, flere indlægsformater, Facebook-kommentarer og demoimport med et enkelt klik..

13. Eonet

Eonet-community WordPress-temaer

Info & DownloadSe demoen

Folk spekulerer på, hvilket tema der er varmt, og at samtalen slutter her. Eonet er et af de mere unikke WordPress-temaer, lavet med dit samfunds interaktioner i tankerne. Den er fuldt tilpasselig og skalerbar, men forbliver enkel nok til at lade dig oprette et strålende websted uden at skrive en enkelt linjekode.

Hvis du sigter mod at øge brugerinteraktion (og hvem der ikke er) på dit sociale websted, vil du gå med Eonet-netværket WordPress-tema. Temaet er fyldt til randen med funktioner, der hjælper dig med at skabe interaktion på dit community-site.

Hvis du spekulerer på, kommer Eonet med funktioner som live chat, forbindelsesbibliotek, dynamisk blog, medlemskort, WPBakery-sidebygger, private sider, social login, demo-indhold og et robust administrationspanel blandt andre. Temaet hjælper dig med at tilpasse dit sociale netværk i vid udstrækning.

14. Hilsen

hilsen samfund wordpress tema

Info & DownloadSe demoen

Uanset om du er i Boca Raton og nipper til en Roca Patron eller rejser over hele kloden og gør dine ting, har du brug for et pålideligt WordPress-tema, der sikrer, at dine brugere har det sjovt. Begynder hilsen, og dagen reddes.

Hilsen er et forenklet WordPress-tema, der giver konkurrencen et løb for deres penge til venstre, højre og centrum. Det er udstyret med et enkelt design, men gør ingen fejl; denne dårlige dreng pakker et stempel for så vidt angår funktioner. Det er afslappet, ja, men det er et formidabelt tema på alle måder.

Funktionslisten opdager de sædvanlige indstillinger såsom Slider Revolution, en træk-og-slip-layout-manager, kontaktformularbygger, sidebargenerator, ubegrænsede farver, flersproget support, popup-loginformular og kraftige admin-indstillinger blandt andre.

15. Gwangi

Gwangi dating og matchmaking community WordPress temaer

Info & DownloadSe demoen

Sidst men ikke mindst kommer Gwangi, et WordPress-tema perfekt til alle typer dating- og netværkswebsteder. Temaet er relativt nyt på markedet (det er tre måneder gammelt i skrivende stund), men det er en værdig kandidat til denne samling af WordPress-community-temaer.

Hvorfor? Du spørger. Nå, for det første, fokuserer Gwangi på dit indhold med en avanceret design. Det plus du kan tilpasse hvert element til dit hjerte indhold. Der er ikke så mange BuddyPress-temaer, så når du ser et, der ryster, skal du bedre beholde det. Gwangi er et sådant tema.

Funktionsafdelingen baner dine sokker af. Du kan forvente funktioner såsom et matchmaking-system, medlemsudskiftning Tinder-stil, Ajax global søgning, gensidige venner, ubegrænset medlemsliste, fremragende meddelelsesfunktioner, evnen til at følge andre brugere og så meget mere.

16. Lynk

Lynk Social Networking & Community WordPress Theme

Lynk er et BuddyPress- og bbPress-kompatibelt tema, du kan bruge til at opbygge et socialt websted eller et online forum. Men det er ikke alt – Lynk tilbyder et væld af andre funktioner til forretningsmapper, magasiner eller nye sider, begivenheder og online butikker.

Lynk tilbyder alt, hvad du kunne forvente af et samfundstema, men der er også et par overraskelser. F.eks. Megamenuer, global søgning i ajax, brugerdefinerbar brugermenu, frontformularer, brugermeddelelser (beskeder, veneforespørgsler, nye indlæg osv.), MailChimp-integration og mere.

Afsluttende ord på de bedste WordPress-temaer fra Fællesskabet

Hemmeligheden bag at vælge et fremragende WordPress-tema fra lokalsamfundet ligger i at forstå dine specifikke websteds behov. Desuden opfordrer vi dig til at gå til et lydhørt og funktionsrige tema. For eksempel Total WordPress-temaet – det er virkelig et ægte multifunktions-tema.

Vælg først mellem BuddyPress eller bbPress (dybest set, socialt netværk eller forum), vælg derefter et af de fantastiske temaer ovenfor (bare sørg for, at den understøtter den indstillinger for community, du valgte i trin 1), tilføj ekstra plugins, hvis du har brug for flere funktioner (som disse BuddyPress-udvidelser) og spredte sidst ordet om dit websted til dit netværk. Du får et blomstrende samfund på ingen tid.

Alt i alt bestræbe dig på at tilbyde en god brugeroplevelse, og dit communitywebsted lykkes sandsynligvis uanset hvilket tema du vælger. At have det bedste WordPress-tema betyder jack, hvis du ikke kan tilbyde dine brugere en god tid på dit websted.

Er du enig i vores liste over 15 WordPress-temaer i samfundet? Har vi forladt dit foretrukne tema? Hvis dette er tilfældet, kan du dele med os i kommentarafsnittet nedenfor.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map