15+ Bedste WordPress Menu Plugins

Bedste WordPress Menu Plugins

Vi har beskrevet, hvordan man opretter en menu i WordPress før på bloggen. Menuer er en vigtig del af ethvert websted, da det gør det nemt for besøgende på dit websted at navigere i dine indlæg og sider. Mens standardmenuer typisk er designet af dit WordPress-tema, kan du i stedet tilføje et plugin til bedre og mere avancerede funktioner. I dag dækker vi nogle af de bedste WordPress-menuplugin, du kan bruge til at forbedre dit webstedsnav.


Vi dækker både gratis og betalte WordPress-menu-plugins for at imødekomme dit budget. Så lad os komme i gang med, hvad vi synes er de bedste WordPress-menu plugins!

Disclaimer: WPExplorer er tilknyttet et eller flere produkter, der er anført nedenfor. Hvis du klikker på et link og gennemfører et køb, kan vi foretage en provision.

1. Mega Main Menu Premium WordPress Menu Plugin

Mega hovedmenu plugin

Info & DownloadSe demoen

Leder du efter den perfekte multifunktionelle responsive WordPress-menu til dit WordPress-websted? Se ikke længere end Mega Main Menu, et WordPress-menuplugin, der understøtter ubegrænsede farver + ikoner, klistret funktionalitet, 10+ dropdowns, 600+ Google-skrifttyper, 1600+ vektorikoner, widgets, kortkoder og fantastisk support blandt andre funktioner.

Mega Main Menu er en fantastisk løsning, hvis du ikke vil kode din egen menu (eller hvis du ikke ved hvordan). Plugin gør det nemt at tilføje forskellige indholdstider til dine dropdowns i megamenuen. Nogle eksempler inkluderer kampagner, reklamer, flere kolonner, miniaturebilleder fra de seneste indlæg, ikongitter og endda widgets. Plus Mega Main Menu inkluderer stylingindstillinger indbygget lige i, så du kan ændre farve, justering, lodret / vandret retning og endda tilføje et logo uden at skulle kode det selv. Bare indstil dine indstillinger og tryk på Gem!

Mega Main Menu er også kompatibel med WPML, BuddyPress, WooCommerce, Bootstrap, den aktuelle version af WordPress og større browsere.

Tjek live preview for at se, hvilken slags kombinationer du kan komme med til Mega Main Menu. Der er så mange indstillinger, du helt sikkert vil være i stand til at oprette den ønskede menu. Plus Mega Main Menu er fuldt lydhør, så dine dejlige mega-menu (er) vil være fuldt funktionsdygtige på tablets, telefoner og andre mobile enheder.

2. Responsiv menu Gratis WordPress-plugin

Responsiv menu Gratis WordPress-plugin

Responsive Menu er en speciel type WordPress-menuplugin, der hjælper dig med at oprette 100% lydhøre menuer til dit hovedwebsted, tablet og smartphones.

Det ser utroligt godt ud, og med flere funktioner, end du nogensinde har brug for, er der intet, der holder tilbage fra at oprette den ultimative responsive menu til dit WordPress-sted. Responsive Menu leveres med over 70 indstillinger, der kan tilpasses, så du blandt andet kan ændre menytitler, menubilleder, placeringer, menidybde, menustype og animationer. Oven i det hele er Responsive Menu kompatibel med WPML, indlæses ultrahurtigt og understøtter kortkoder.

3. UberMenu – WordPress Mega Menu Premium WordPress Plugin

UberMenu Premium WordPress Plugin

Info & DownloadSe demoen

Mega-menuer er en sensation på WordPress-menumarkedet, og UberMenu er hotcake. Med godt over 75 000 salg kan du ikke gå galt med UberMenu, et trendende WordPress mega-menuplugin, der er flere trin over dit typiske menu-plugin.

Det er den største megaplugin-plugin hos Codecanyon og leveres med fleksible layouts, responsivt design, avanceret indhold (så du kan tilføje kort og mere til dine menuer), forbedret brugergrænseflade og dynamisk produktgenerering blandt andre. Det leveres med en kraftfuld tilpasning, der understøtter over 50 kombinationer af stil, undermenuer med faneblad, flere menuer og fantastiske overgange bare for at nævne nogle få. Alle disse (og flere) funktioner presses ind i et smukt plugin, der er let at installere, lære og bruge.

4. Max Mega Menu Gratis WordPress Plugin

Max Mega Menu Gratis WordPress Plugin

Ville du tro mig, hvis jeg fortalte dig, at du kan oprette upåklagelig mega-menuer ved blot at trække og slippe menupunkter? Alt sammen, mens du arbejder fra den velkendte WordPress-menushåndterer? Du skulle sandsynligvis tro, at jeg trækker dit ben, medmindre du selvfølgelig har prøvet Max Mega Menu-pluginet.

Det er lydhør og understøtter alle de søde funktioner, du vil dræbe for. For eksempel kan du placere widgets og ikoner i dine menuer, tilføje hoverintention eller klikbegivenhed og inkludere elegante overgangseffekter bare for at nævne et par.

Derudover kommer Max Mega Menu med 100 andre tilpasningsmuligheder, gyldig CSS3 og ren kode, der giver en fantastisk oplevelse.

5. QuadMenu Gratis WordPress Mega Menu Plugin

QuadMenu Gratis WordPress Mega Menu Plugin

(og de tilbyder endda en brugerdefineret Samlet tema QuadMenu integration plugin).

Det gratis QuadMenu-plugin er en nem måde at tilføje mega-menuer til dit WordPress-sted. Plugin-systemet er mobilt responsivt og inkluderer også indstillinger til lodrette, sidebar eller off-canvas menuer. Andre menuindstillinger inkluderer Googel-skrifttyper, FontAwesome-ikoner, søge- og bilindstillingsmenu, float-dropdowns og vis / skjul menupunkter baseret på skærmstørrelse.

Vil du tilpasse udseendet og følelsen af ​​dine menuer? Bare brug det indbyggede menupanelet og panelindstillingerne til at ændre farver, layout, skrifttyper og mere.

6. QuadMenu Premium Mega Menu WordPress Plugin

QuadMenu Premium WordPress Mega Menu Plugin

Info & DownloadSe demoen

Elsker QuadMenus gratis plugin, men vil du have mere? Heldige dig – QuadMenu tilbyder en premium version af deres mega menu plugin, som tilføjer endnu mere fantastiske menuindstillinger. Det tilbyder alle funktionerne i det gratis plugin plus det mere, du ledte efter.

Opret dine egne menuer med faneblad, karrusel, login, registrering og social type. Opbyg plus et ubegrænset antal megamenuer, opret brugerdefinerede menuskind, vælg dropdown-animationer, tilføj en klistret menu på rulle og mere. Plus med en premium plugin-licens vil du også modtage premium support fra plugin-udvikleren.

7. WP Responsive Menu Gratis WordPress-plugin

WP Responsive Menu Gratis WordPress Plugin

Oprettelse af lydhør menuer blev bare lettere og sjovere med WP Responsive Menu, et køligt lille værktøj, der omdanner dine WordPress-menuer til elegante glidemenuer, der fungerer usædvanligt godt på alle enheder.

Det er fuldt responsivt, leveres med en intuitiv administratorgrænseflade og integreres problemfrit med standard WordPress-menysystemet. Føj tilpassede søgeformer, brugerdefinerede farver og logoer til din menu, og skjul let uønskede elementer på mobile enheder. WP Responsive Menu er simpelthen smuk.

8. Superfly Responsive Premium WordPress Menu Plugin

Superfly - responsivt WordPress Menu Plugin

Info & DownloadSe demoen

Superfly er en lodret skyde- / statisk / push-navigationsmenu, der tilføjer nytten og stilen til dit websted. For at afsløre hele menuen både på mobile enheder og desktops, skal din webbesøgende bare muse over kanten af ​​deres skærm.

Superfly giver dig mulighed for at forankre en statisk hovedmenu til venstre eller højre på skærmen, eller du kan bruge en skjult slide-in menu, som vises, når en besøgende svæver / klikker på menuområdet. De lodrette menuer er ideelle til mobile besøgende, ser smukke ud og leveres med en række animationer og effekter.

Menuerne kan tilpasses fuldt ud med et ubegrænset valg af farver, masser af ikoner og et valg af skrifttype og størrelse. Hvis du vil føje dine sociale medieknapper til menuen, understøtter Superfly Twitter, Facebook og Google+. Du kan også bruge Superfly til at opbygge dybe menuer på flere niveauer, hvor hvert lag glider længere ud på skærmen. Da plugin blev udviklet med mobile brugere i tankerne, reagerer det overraskende fuldt ud og bruger en indbygget stil knalde funktion til berøringsskærmsenheder.

Yderligere kan du oprette menuer på flere niveauer, tilføje sociale links og meget mere, alt fra et brugervenligt administrationspanel. For at starte op spiller Superfly godt med WordPress-menusystemet.

9. WP Mobile Menu Gratis WordPress Plugin

WP Mobile Menu Gratis WordPress Plugin

Føj en brugerdefineret mobilmenu til dit WordPress-sted med det gratis WP Mobile Menu-plugin. Dette er en fantastisk måde at gøre det lettere at navigere på dit websted på små skærme. Med dette plugin kan du oprette en kortfattet menu til dine mobile besøgende med op til 3 dropdowns på menuniveau (du behøver virkelig ikke mere end det på en lille enhed). Desuden kan du tilføje en overlaymaske til dit hovedwebsted for at gøre mobilmenuen virkelig skiller sig ud. Du kan også vælge tilpassede Google-skrifttyper, tilføje dit logo og et baggrundsmenubillede.

10. Hero Menu Responsive Premium WordPress Mega Menu Plugin

Hero Menu Responsive Premium WordPress Mega Menu Plugin

Info & DownloadSe demoen

Hero Menu er en premium drag & drop mega menu builder til WordPress. Ved hjælp af dette plugin kan du hurtigt og nemt oprette en responsiv mega-menu til dit websted. Brug builderen til at tilføje menupunkter, redigere justeringen, indsætte et vognlink eller søg og endda tilføje dine sociale links. Der er desuden masser af farve-, ikon- og skrifttypeindstillinger ud over 60 forudindstillinger at vælge imellem. Plus det er WooCommerce-kompatibelt, så du kan tilføje produkter til dine menuer.

11. Nextend Accordion Menu Gratis WordPress-plugin

Nextend Accordion Menu Gratis WordPress Plugin

Hvis du er glad for harmonikaeffekten, vil du elske Nextend Accordion Menu. Selvom du aldrig har hørt om harmonika før, burde du elske dette WordPress-menu-plugin. Hvorfor? Du spørger.

Til at begynde med giver dette plugin dig absolut kontrol over “… menuniveauer, farver, animationseffekter og mere.” Du kan nemt tilpasse, hvordan din harmonika-menu ser ud uden nogen programmeringsviden. Denne menu er bedst egnet til sidebjælker, især hvis du ønsker at spare lidt plads. På samme måde skal du placere din menu uanset hvor du bruger kortkoder og widgets.

Den eneste tilbagevendende version er den gratis (Lite) version leveres med kun ét tema. For at få flere temaer skal du opgradere til Nextend Accordion Menu PRO-version.

12. WP Floating Menu Pro Premium WordPress Plugin

WP Floating Menu Pro Premium WordPress Plugin

Info & DownloadSe demoen

Med WP Floating Menu Pro-plugin kan du oprette en stilfuld flydende eller klistret navigation til dit websted på én side. Plugin inkluderer 13 flydende menuskabeloner, en modal popup og mulighed for at tilføje forskellige menuer til mobilskærme. Plus det inkluderer support til FontAwesome ikoner, vis / skjul på rulle, menu værktøjstip og muligheden for at designe din egen tilpassede menuskabelon.

13. WP Mega Menu Gratis WordPress Plugin

WP Mega Menu Gratis WordPress Plugin

WP Mega Menu fra Themeum er et dejligt gratis plugin, du kan bruge til at oprette en megamenuavigering. Plugin bruger et træk og slip-panel og brugerdefinerede widgets, som du kan bruge til at opbygge dine menuer, såvel som tema- og stilskind. Med disse kan du designe dit layout, farver, skrifttyper, strække din menu, tilføje et logo, indsætte sociale links og mere.

14. Horizon Menu Bar Premium Plugin til WordPress

Horizon Menu Bar Premium Plugin til WordPress

Info & DownloadSe demoen

Ifølge Bonfire Themes, forfatteren, er Horizon en måde at tilføje et lille “liv til dit websteds overskrift eller sidefod.” Det vil ikke erstatte eller påvirke din WordPress-menu (r). Men det vil forblive fast, så det forbliver synligt på alle tidspunkter. Som sådan er Horizon et fantastisk menuplugin til at implementere links såsom din e-mail, telefonnummer eller sociale links.

Det leveres med en million og et ikon, så du kan tilpasse menuen, som du ønsker. Det er smukt, oplever store overgangseffekter og er grundigt stimulerende. Supporten er stor, og det ser ud til, at kunderne har det sjovt.

15. TapTap Tilpas WordPress Mobile Menu Plugin

TapTap: En super tilpasselig WordPress mobilmenu

Info & DownloadSe demoen

TapTap er en komplet mobilmenuløsning til WordPress. Den er funktionsrig, massivt tilpasselig og rost af brugerne som den bedste mobile-første menuløsning tilgængelig for WordPress overalt.

Komplet med logo, søgning og endda widgetplacering, det kan bevæge sig langt ud over en simpel menu og kan bruges som en komplet header og navigationserstatning for dit websted. Med muligheden for at skjule din temamenu, når den er aktiv, muligheden for kun at vise den i bestemte opløsninger og endda bruge dine temafonter, kan TapTap blive en sømløs del af dit WordPress-websted, der kun er synligt for dit mobile seerskab. Du kan også bruge den som en fuldstændig desktop-menu. Medtagelsen af ​​en fuldt tilpasselig stylet rullebjælke (som naturligvis er fuldt valgfri) gør det desto mere indbydende.

Vælg mellem et væld af menuknapdesign og animationer, tilføj brugerdefinerede etiketter til menuen og søgeknapper, upload et logobillede, og placer dem, som du vil. Byg en menu på flere niveauer (600+ ikoner inkluderet), indsæt overskrifter og underoverskriftstekster plus overskrifter og baggrundsbilleder, tilføj en baggrundsfarve og leg rundt med opaciteter, justeringer, animationshastigheder … Det er bare at ridse overfladen på hvad der kan være udført med TapTap. Alt i alt tilbyder plugin 200 individuelle indstillinger og utallige muligheder.

Og med realtime-tilpasning af integration, er redigering super hurtig og praktisk; alle ændringer, du foretager, kan forhåndsvises med det samme, før du sætter det live på dit websted, så verden kan se.

16. Elementor Pro Page Builder: Nav Menu Widget

Elementor Pro Nav Menu Widget

Info & downloadSe demonstrationen

Brug du allerede Elementor-sidebyggeren? Vidste du, at Elementor Pro inkluderer en indbygget Nav Menu-widget, som du kan bruge til at oprette tilpassede menuer til dit WordPress-sted?

Nave-menu-widget (kun tilgængelig i Elementor Pro-versioner) inkluderer muligheder for menulayout (vandret, lodret og dropdown), animationer (understregninger, rammer, baggrunde, tekstbevægelse), brugerdefinerede polstring, farver, typografi og mere. Du kan også tilføje og style undermenuer. Ingen grund til at bekymre dig om, hvordan din menu fungerer på telefoner – alle menuer, der er oprettet med Nav Menu Widget, er lydhøre, og du kan indstille tilpassede breakpoints til størrelser på mobil / tablet..

Indpakning af den bedste menu WordPress Plugins

Navigationsmenuer er vigtige. Og forhåbentlig passer et af ovenstående Menu WordPress-plugins til regningen for dit websted. Uanset om du ledte efter en avanceret megamenu eller en simpel flydende menu til en destinationsside har vi inkluderet nogle af de bedste muligheder rundt. Vi ville meget gerne vide, om du prøver nogen af ​​dem. Eller hvis du har et plugin at tilføje, skal vi bare drop os en note i kommentarfeltet nedenfor.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map