15+ Bedste WordPress-medlems plugins

Ejer du et WordPress-medlemssted eller planlægger du snart at starte et? Det er en fantastisk måde at tjene penge på websteder, der deler eksklusivt indhold, selvstudier, rabatter og mere til medlemmer. Medlemskabswebsteder findes overalt og i enhver branche – inklusive online avismedlemskab som Wall Street Journal, indkøbswebsteder med rabat som Shoedazzle eller et premium WordPress Theme-medlemskabssted som Elegante temaer. Hvis du ejer (eller kører) en, godt og godt, vil denne artikel komme dig meget til gode.


I dagens indlæg dækker vi nogle af de bedste WordPress-medlemskabsplugins til at tænde dit medlemssted. Plugins vil tilføje alle mulige funktioner og elementer til dit websted, hvilket giver dig al den kraft, du har brug for for at wow dine brugere med en oplevelse som ingen anden. Nyd og hold samtalen igang i kommentarfeltet nedenfor!

Disclaimer: WPExplorer er tilknyttet et eller flere produkter, der er anført nedenfor. Hvis du klikker på et link og gennemfører et køb, kan vi foretage en provision.

1. Begræns indhold Pro Premium medlemskab plugin

Begræns indhold Pro WordPress medlemskab plugin

Info & DownloadSe demoen

Restrict Content Pro er et af de bedste premium indhold medlemskab plugins derude. Ikke kun giver det dig muligheden for at opkræve brugere for brug af dit websted, men du kan oprette et ubegrænset antal medlemsniveauer med forskellige satser, vilkår og / eller fordele. En anden stor funktion er muligheden for at begrænse bestemte dele af dit websted. Så du kan stadig opretholde en offentlig blog for at generere frisk trafik, mens du også opretter medlemmer kun indlæg og sider. Restrict Content Pro inkluderer også en tilmeldingsrapport for medlemskab, så du kan se, hvor mange brugere der registrerer sig, og hvordan dit websted har det generelt.

Andre plugin-funktioner inkluderer let opsætning, stor support, komplet medlemsstyring, ubegrænset abonnement / medlemsniveauer, PayPal-betalingssupport, promo / rabatkodestøtte, indtjeningsrapporter, dataimport / eksport, indbygget hjælp-fane til at guide dig under opsætningen, plus store plugin-udvidelser (såsom Strip, PayPal Express, stærke adgangskoder, matematikverifikation og mere). Dette er en fantastisk plugin, som du bestemt bør overveje. Faktisk brugte vi det her på WPExplorer til tilmelding af medlemskab. Plugin er hurtig at konfigurere og let at bruge. Og ud fra et udviklerperspektiv er det også let at tilpasse til dine behov.

2. PrivatContent multilevel Content Plugin

privat-indhold-multilevel-indhold-plugin-wordpress-medlemskab-plugin-wpexplorer

Info & DownloadSe demoen

Ønsker du at begrænse adgangen til forskellige områder på dit WordPress-medlemswebsted? Hvis ja, er PrivateContent-pluginet nøjagtigt det, du har brug for. Takket være det geniale design af dette plugin kan du beslutte, hvem der ser bestemt indhold eller skjule hele områder på dit websted ved at omdirigere brugere. PrivateContent giver dig mulighed for at tilføje login-formularer på flere niveauer, brugeradministrationsfunktioner, private bruger-sider og private områder til dit websted. Desuden kan du begrænse adgangen til alle typer indhold, inklusive indlæg, sider, menu og endda kategorier.

Andre funktioner inkluderer nem installation, tidsbesparende kortkoder, 1-kliks webstedslås for at skjule hele dit websted, udvides, offentlig API, oversættelse klar med flersproget support og dedikeret supportpersonale.

3. USERPRO brugerprofiler med socialt login

Userpro-user-profiler-med-social-login-wordpress-medlemskab-plugin-wpexplorer

Info & DownloadSe demoen

UserPro er et kraftfuldt WordPress-community-plugin fra eliteforfatteren DeluxeTemas. Det sprænger i sømmene med funktioner og giver dig login- og registreringsfunktioner samt smukke front-end-profiler for at tilføje noget gusto til dit medlemssted. Bortset fra det vil UserPro hjælpe dig med at oprette søgbare medlemsbøger, ubegrænsede brugerdefinerede profiler og flere tilmeldingsformularer.

Plugin understøtter yderligere kortkodefunktionalitet og integration af social forbindelse. Dine brugere kan logge ind og oprette forbindelse ved hjælp af deres foretrukne sociale netværk inklusive Facebook, Twitter, Google+, Bkontakt osv. UserPro integreres let med WordPress, bbPress, WooCommerce og MailChimp.

4. Brugerprofiler Made Easy Plugin

bruger-profiler-made-let-wordpress-medlemskab-plugin-wpexplorer

Info & DownloadSe demoen

Dette WordPress medlemskab plugin hjælper dig med at integrere login, registrering samt front-end profiler til dit WordPress websted. Du behøver ikke længere at udsætte dine brugere for smerterne (eller kompleksiteten) i bagenden. Du kan oprette tilpassede profilfelter og helt tilpasse tilmeldingsformularerne (og profilerne), så de matcher resten af ​​dit websted. Der er lige så meget, du kan opnå med brugerprofilerne Made Easy-plugin!

Plugin er populært for dets søgeaktiverede medlemsbibliotek, lette kortkoder, fuldt responsivt design, loginindstillinger (ved hjælp af brugernavn eller e-mail), indbygget FontAwesome-ikonestøtte, spam-stoppende reCaptcha, stor support, WooCommerce auto sync og mere. Denne plugin er bestemt fuld af gode funktioner.

5. Modal login Registrer Glemt WordPress Plugin

modal-login-register-glemt-wordpress-plugin-wordpress-medlemskab-plugin-wpexplorer

Info & DownloadSe demoen

Dette fantastiske plugin fra PressApps tilføjer et væld af gode (og nyttige) funktioner til dit WordPress-medlemssted. Personligt synes jeg, de skal ændre titlen til noget kortere og sødere. Bliv dog ikke forkert, Modal Login Registrer Glemt WordPress Plugin kaster et stykke som et medlemskab plugin.

Nogle af dens unikke funktioner inkluderer omdirigeringer af login og logout, e-mail-skabeloner til registrering, funktionalitet med kortkoder, et responsivt design, detaljeret dokumentation og dedikeret kundesupport.

6. Plugin for medlemsPress medlemskab

MemberPress WordPress Plugin

Info & DownloadSe demoen

Dette plugin er i modsætning til de ni, vi lige har dækket ovenfor. Mens ovennævnte plugins bare tilføjer ekstra funktioner til dit medlemssted, hjælper MemberPress dig med at oprette et medlemssted fra bunden på kort tid. Jeg har inkluderet dette plugin her som en måde at introducere den anden del af WordPress-medlemskabsplugins. Del to af dette indlæg dækker kun medlems plugins, der hjælper dig med at opsætte medlemswebsteder på WordPress. Tilbage til MemberPress.

MemberPress er et professionelt WordPress medlemskab plugin, der tilbyder dig alle de funktioner, du har brug for for at køre et fuldt funktionelt medlemskabssite. Plugin er bedst kendt for funktioner såsom begrænsning af adgang til alt (eller specifikt) indhold på dit websted, håndtering af ubegrænsede brugere, tilbud på flere prissider og pakker, ubegrænsede indholdsadgangsregler, salg af ubegrænset antal produkter, PayPal Express Checkout og Stripe-betaling gateway support. MemberPress tilbyder to prisplaner: Business og Developer, som begge faktureres årligt. De tilbyder også en engangsbetalingsmulighed, der udelukker support og opdateringer.

7. Profilbygger – front-end brugerregistrering, login og redigering af profil

Profilbygger

Profile Builder-plugin er et meget brugervenligt plugin, der giver dig mulighed for at oprette front-end login, registrering og profilredigeringsskærme ved hjælp af kortkoder. WordPress-standard-login-formularen er anstændig, men den er ikke særlig fleksibel, medmindre du bliver “nede og beskidt” med koden, og hvis du kører et medlemsskibsside, ønsker du virkelig, at folk skal kunne registrere, logge ind og redigere deres profiler via frontend i modsætning til WP-instrumentbrættet.

Der er også en betalt for “Pro” version af plugin, som er meget dyr. Jeg har ikke brugt det personligt, så jeg kan ikke sige, om det er godt eller dårligt. Selvom det ser ud til at give dig en hel del flere funktioner såvel som support.

8. Betalte medlemsabonnementer

Download medlemskab og indholdsbegrænsning - Abonnerede betalte medlemmer

Elsker du profilbyggeren? Bliv så ophidset. Med betalte medlemsabonnementer kan du oprette medlemsniveauer, acceptere betalinger, administrere dine medlemmer og endda tilbyde eksklusivt medlemsindhold. Plugin inkluderer brugervenlige kortkoder, som du kan bruge i sidebjælker, indlæg eller til at oprette brugerdefinerede sider til tilmelding, login osv. Plugin understøtter også abonnementsplaner, der er lagret (og gratis prøveversion), e-mails til medlemmer og inkluderer indbygget rapportering. Plus det fungerer godt med PayPal og WooCommerce!

Ønsker mere? Overvej at opgradere til Betalte medlemsabonnementer Pro. Når du opgraderer, har du adgang til bbPress-integration, rabatkoder, reCAPTCHA, fast periode-medlemskab, tilbagevendende betalinger, Stripe-support og meget mere!

9. Ønskeliste Medlem WordPress Plugin

Ønskeliste Medlem WordPress Plugin

Info & DownloadSe demoen

WishList Member er et fantastisk WordPress medlemskab plugin, der driver over 47.000 websteder over hele verden. Dette er sandsynligvis fordi WishList Member er en brugervenlig løsning, der forvandler din WordPress-platform til et magtfuldt medlemssted på få minutter..

Dette WordPress-medlemskabsplugin leveres med en række gode funktioner såsom ubegrænset medlemsniveauer, nem WordPress-integration, kontrol over, hvem der ser dit indhold, fleksible medlemsmuligheder, sekventiel indholdslevering, integrerer forsendelsesomkostninger, nem medlemsadministration, multi-level indholdsadgang og meget mere.

Plus plugin leveres med bonusser såsom gratis professionelle temaer, ikoner, supportguider og gratis træning blandt andre.

10. S2Member Gratis WordPress Plugin

S2Member Gratis WordPress Plugin

Leder du efter et professionelt plug-in-WordPress-medlemskab, der integreres problemfrit med e-mail-nyhedsbreve, indkøbsvogne og andre typiske funktioner på et medlemswebsted? Har du et stramt budget og har ikke råd til at bruge en formue på et WordPress medlemskab plugin?

Hvis nogle af dine svar var et rungende ja, er S2Member WordPress medlemskab plugin nøjagtigt hvad du har brug for. Tag hensyn til nogle af S2Member-funktioner, herunder alsidige og kraftfulde indstillinger (det tilpasser sig uanset WordPress-tema, du bruger), nem integration med PayPal og andre betalingsportaler, tilbagevendende fakturering, tilknyttet aktivitet (dvs. provisioner) overvågning, tilpassede registreringsformularer, brugerdefinerede profilfelter , plugin- og widgetudvidelser, mailingliste-funktionalitet og support til sociale netværk.

Hvis du føler, at S2Member er det WordPress-medlemskabsplugin, du har brug for, kan du vælge den 100% gratis S2Member-ramme, der har alle de funktioner, du har brug for uden omkostninger!

11. MagicMembers WordPress Plugin

MagicMembers WordPress Plugin

For en enkelt engangspris på $ 97 kan du have et af de bedste WordPress-medlemskabsprogramme, der fungerer 24/7 for dig. MagicMembers er et fantastisk WordPress-medlemskab plugin, især hvis du søger at sælge kurser eller dryppe indhold over tid. Pluginet er bedst kendt for sine fremragende indholdsdråbeevne.

Andre funktioner inkluderer integration med autosvar, som AWeber, konstant kontakt og Mailchimp, kompatibilitet med betalingsmoduler som PayPal webstedsbetalinger, eWay, WorldPay, Skrill (formelt MoneyBookers) og iDeal, adgangskontrol til indhold, downloadadministratorer til downloadbare digitale produkter (eller hvad jeg kan lide at kalde DDP’er), support på flere niveauer for medlemskab (brugere kan købe mere end et medlemsniveau), S3 Amazon-support, widgets til ekstra funktioner, kupon support, indholdsdråbssystem (mest populære funktion!), import / eksport brugere efter eget ønske, gratis support, regelmæssige opdateringer og endda nogle bonusser. Opret et unikt WordPress-medlemswebsted, og administrer det uden besvær ved hjælp af MagicMembers-plugin.

12. WordPress-plugin til medlemskab af WPMUdev

https://premium.wpmudev.org/project/membership/

WPMU DEV er hjemsted for mang en stor plugin. Et af disse fantastiske plugins er det populære medlemskabsplugin, som gør det muligt for dig at oprette et medlemssted let og hurtigt. WPMU DEVs medlemskab plugin hjælper dig med at oprette fantastiske WordPress-medlemswebsteder som GigaOm, The New York Times og Mixergy blandt andre. Andre medlemsfunktioner inkluderer fleksible medlemsmuligheder, en let-at-bruge-træk-og-slip-grænseflade, øjeblikkelig levering af indhold ved betaling, indholdsdråb, tilpassede medlemsniveauer, flere betalingsportaler, kompatibilitet med WordPress og BuddyPress, stor support, et eNewsletter-plugin til din e-mail-kampagner, ubegrænsede opdateringer og så meget mere.

Du kan hente medlemskabsplugin som en del af dit WPMU DEV-medlemskab. Med dette får du adgang til fantastiske plugins, temaer, et omfattende samfund af WordPress-eksperter og ubegrænset support blandt andet. Helt en pakke, ikke? Det er virkelig som at have dit eget personlige WordPress-udviklingsteam.

13. Betalte medlemskaber Pro gratis WordPress-plugin

Betalte medlemskaber Pro gratis WordPress-plugin

Med tusinder af downloads og en overflod af unikke funktioner er Paid Membership Pro den rigtige deal. Betalt medlemskab Pro er 100% gratis, spiller godt med populære betalingsprocessorer og leveres med omfattende dokumentation. Plugin-funktionen indeholder flere medlemsniveauer, fleksible prisindstillinger, adgang til flere niveauer af indhold, medlemsunderretninger, muligheden for at skjule annoncer fra premiummedlemmer, og det er helt SEO klar.

Leder du efter mere? Udvikleren har oprettet en hel del fantastiske tilføjelser. Tilføj funktioner til PayPal Express, auto-fornyelser, BuddyPress-integration, donationer, brugerimport, medlemsemblemer og mere.

14. aMember Pro WordPress Plugin

Info & DownloadSe demoen

aMember Pro er et meget fleksibelt og brugervenligt WordPress medlemskab plugin, der hjælper dig med at acceptere abonnementsbetalinger, levere downloads og digitalt indhold, sende nyhedsbreve, køre dit helt eget tilknyttede program, let integrere dit online community med WordPress og endda styre dit brugere / medlemmer. Plugin leveres med et væld af andre spændende funktioner såsom webbaseret administration, flersproget support og gratis installation blandt andre. Til $ 179,95 dollars er aMember Pro dog en smule dyr.

15. WP-medlemmer gratis WordPress-plugin

WP-medlemmer medlemskab plugin

WP-Members er et populært gratis WordPress medlemskab plugin, der leveres med et væld af gode funktioner. Det fungerer ud af boksen, er let at installere og begynde at bruge, oprette kun indhold for medlemmer, registrering og login er på linje med dit indhold og tema, brugerdefineret login-widget, indstillinger for brugerdefineret registreringsfelt, admin godkendelsesmulighed for nye brugere, CAPTCHA integration, en masse kroge til brugerdefinerede udvidelser. Dette plugin er en fantastisk og overkommelig mulighed for basale medlemskab på dit WordPress-sted.

16. OptimerPress WordPress-medlemskabsplugin

OptimerPress WordPress-medlemskabsplugin

Info & DownloadSe demoen

Fra deres hjemmeside “Optimer er den nye måde at oprette salgssider og medlemsportaler med høje konverteringslandingssider.” Fra denne enkle introduktion kan du straks få fordelene ved OptimizePress. Du kan nemt oprette medlemsportaler, autoritetsblogs, salgssider, komplette lanceringstragte og konvertering af destinationssider.

Dette WordPress-medlemskabsplugin leveres med fantastiske funktioner, herunder et mobilvenligt design, nyttige webinarer, et komplet loggingssystem, LiveEditor-systemet til opbygning og redigering af realtid, fuldt integreret med WordPress og over tredive (30+) skabeloner. OptimizePress koster mellem $ 97 og $ 197.

17. ARMember WordPress-medlemskab plugin

ARMember WordPress medlemskab plugin

Info & DownloadSe demoen

Der er overfloden af ​​WordPress-medlemskabsplugins derude, men ikke alle af dem har visse funktioner, som du muligvis har brug for for at oprette dit medlemssted. Nogle af dem tilbyder forskellige medlemsniveauer og abonnementsstyringsfunktion, mens andre kun er gode til at sælge abonnement på et enkelt niveau. Nogle af dem har de omfattende betalingsgateways, adgangskontrol til indhold, en nem integration og andre robuste funktioner til at skabe problemfri WordPress-medlemsskab.

Hvis du leder efter alt-i-en-pakke tilføjet med de mange tilføjelser og nævnte funktioner, er du på rette sted. ARMember WordPress medlemskab plugin bringer din virksomhed til toppen af ​​succes med sin evne til at skabe den komplette pakke med medlemssystem.

ARMember er en schweizisk kniv af WordPress medlemskab plugin. Det bedste WordPress-medlemskabsplugin blev lige endnu bedre med mange eksklusive funktioner. Så lad os bo hver funktion en efter en kort for at give dig solid forståelse og grunde til at prøve ARMember WordPress medlemskab plugin.

ARMember har en unik og enkleste metode til opsætningsguide for medlemskab, der skaber den ene kortkode, der gør behandlingen af ​​hele deltagelsesprocessen enkel og fordelagtig. Sammen med det følger det med indbygget form-builder til at oprette en lokkende login- og WordPress-registreringsformularer med mange andre designtilpasninger. Vælg mellem et antal medlemsmodeller. Ud over at tilføje sociale logins, indstille en betalingscyklus, aktiver multi-level-medlemskaber, tilføje en gratis prøveversion og synkronisere med WooCommerce. Plus ARMember tilbyder unikke muligheder for medlemsinvitationer, kontolåsning og totrins tilmeldinger.

I modsætning til andre plugins for medlemskab leveres ARMember også indbyggede integrationer, som andre plugins tilbyder som et betalt add-ons. Derudover er det en komplet pakke til at oprette medlemskabssystem uden at have en jævn grundlæggende programmeringsbaggrund.

18. Plugin til WooCommerce-medlemskaber

WooCommerce-medlemskaps-plugin

Hvis du vil oprette et medlemskab til din butik, er en af ​​de bedste muligheder WooCommerce-medlemskaber. Med dette kan du oprette og sælge medlemskab, hvilket igen giver brugerne adgang til et udvalg af produkter i din WooCommerce Store. Du kan også indstille muligheder for at give adgang til medlemskab efter køb af et produkt, årlige eller månedlige abonnementer eller manuelt tildele medlemskaber til “inviterer kun” -medlemmer.

En anden unik funktion er adgang til dryppindhold. Med WooCommerce-medlemskaber kan du give adgang til forskellige indhold eller produkter baseret på medlemskabsperiode (1 uge, 1 måned, 1 år osv.). Du kan også tilbyde eksklusiv levering eller rabatter til medlemmer.

19. Ultimativt medlemskab

ulltimate medlemskab pro wordpress plugin

Info & DownloadSe demoen

Ultimate Membership Pro er et WordPress-plugin til medlemskab og abonnement, som du kun kan bruge til at oprette medlemmernes indhold på dit WordPress-sted. Med dette plugin kan du tjene penge på dit indhold på kort tid!

Oprettelse af kun indhold for medlemmer er en fantastisk måde at tjene ekstra indtægter fra din blog, og med Ultimate Membership Pro har du masser af muligheder for, hvordan du opsætter specielt indhold bare for dine medlemmer. En mulighed er at oprette sider bare til dine medlemmer, men du har også muligheden for bare at begrænse stykket indhold på en side i stedet for hele url.

En anden stor funktion ved Ultimate Membership Pro er muligheden for at oprette abonnementsniveauer. På denne måde kan du oprette ekstra indhold eller frynsegoder (som gratis e-bøger eller endda særlige kuponkoder) til dem med premium medlemskab. Og behøver ikke at bekymre dig om indsamling af betalinger, da Ultimate Membership Pro understøtter flere betalingsportaler (PayPal, Scribe osv.) Såvel som enkeltstående og tilbagevendende betalinger.

Andre fantastiske plugin-funktioner inkluderer e-mail-marketingintegration med 9 populære platforme, oversættelsessupport, sociale logins, tilpassede omdirigeringer, designindstillinger & skabeloner plus mere. Flere funktioner er anført nedenfor, eller du kan tjekke eksempelvisningen for at lære endnu mere om Ultimate Membership Pro.

Afsluttende tanker om de bedste WordPress medlemskab plugins

Et WordPress-medlemssted er en fantastisk forretningsmodel med så meget vækstpotentiale. Hvis du har tænkt på at starte et WordPress-medlemswebsted, har du nu 15+ af de bedste WordPress-medlemskabsplugins til at gøre det tunge løft for dig.

Tag dig tid til at vælge en der fungerer for dig. Alt det bedste, når du opretter et fantastisk WordPress-medlemsskab!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map