15 bedste tyngdekraftsformer Addons & Extensions

Bedste Gravity Forms Addons & Extensions

Gravity Forms er et navn at regne med i WordPress formbuilder niche. Uanset om du er en nybegynder eller en erfaren designer eller udvikler, tilbyder Gravity Forms dig alle de værktøjer, du har brug for for at oprette kraftfulde kontaktformularer. Desuden er det utroligt nemt at bruge og udvide, hvilket gør det til en berømt formbygger for mange WordPress-brugere.


Og til en så stærk og populær plugin-form, kan du forvente masser af gratis og premium add-ons. Men hvorfor er tilføjelser endda nødvendige, da formularen allerede er en effektiv løsning?

Tja, til at begynde med giver add-ons en dybere integration med WordPress, da du kan integrere med tredjepartsudbydere, f.eks. E-mail-software, CRM, helpdesk-værktøjer osv..

For det andet, og dette er relateret til den foregående årsag, tilføjes tilføjelser normalt yderligere funktioner, der ikke oprindeligt er en del af Gravity Forms.

For det tredje sparer add-ons dig en masse penge og tid, da du ikke behøver at ansætte en dyre udvikler for at tilføje alle ekstra funktioner, du har brug for.

I dagens indlæg dækker vi nogle af de bedste fra de bedste Gravity Forms-tilføjelser, der giver dig mulighed for at tage dine formularer til det næste niveau. Vi opfordrer dig til kun at gå til tilføjelser, der opfylder dit budget og dine behov.

Og hvis du undrer dig, dækker vi både officielle og tredjeparts-tilføjelser. Dette vil sige, at inden vi kommer til slut, vil du have alle de værktøjer, du har brug for for at tillægge dine kontaktformularer inden din næste indsendelse.

Nyd helt til slut, og vær venlig ikke at forlade uden at dele dine værdsatte råd og tanker!

Disclaimer: WPExplorer er tilknyttet et eller flere produkter, der er anført nedenfor. Hvis du klikker på et link og gennemfører et køb, kan vi foretage en provision.

1. Gravity Forms Basic Add-Ons

Gravity Forms Basic Add-Ons

Lige fra Gravity Forms ‘stal kommer et fantastisk add-on bundt. Når du har købt en Basic-, Pro- eller Elite-licens, får du øjeblikkelig adgang til Basic Add-ons, der hjælper dig med at integrere Gravity Forms med et par e-mail-marketingudbydere.

tyngdekraften danner grundlæggende tilføjelser

Jeg taler om ActiveCampaign, MailChimp, Mad Mimi, AWeber, Constant Contact og otte andre e-mail-marketingtjenester. Bortset fra disse e-mail-marketingudbydere tilbyder Gravity Forms ikke nogen anden tilføjelse til basislicensen, der koster $ 59 dollars pr. År for et websted med automatiske opdateringer og standard support.

2. Gravity Forms Pro-tilføjelser

Gravity Forms Pro-tilføjelser

Vi forstår, at du gerne vil tilføje mere end nyhedsbrevefunktioner til dine formularer, så de gode fyre over på Gravity Forms bragte dig Gravity Forms Pro-tilføjelsespakke, kun tilgængeligt med en gyldig Pro- eller Elite-licens.

Oven på Basic Add-ons får du 16 yderligere tilføjelser, der uden tvivl vil revolutionere din Gravity Forms-oplevelse.

tyngdekraften danner pro addons

Til at begynde med kan du nu integrere Gravity Forms med Zapier, hvilket betyder, at du har et klik på en knap adgang til mere end 1.000 andre integrationer (eller web-apps). For det andet har du PayPal Betalingsstandard, hvilket betyder gode ting, hvis du vil tilføje betalinger på dine formularer.

Hvad ellers? Lad mig se. Åh ja, du får andre tilføjelser som Agile CRM, Dropbox, Slack, Trello, Help Scout, Campfire, Breeze, Pipe Video Recording og Highrise blandt andre. Pro-licensen koster $ 159 dollars pr. År for tre websteder med automatiske opdateringer og standard support.

3. Gravity danner Elite-tilføjelser

Gravity danner Elite-tilføjelser

For strømbrugeren Gravity Forms har du Elite-tilføjelser, det største og mest potente bundt af de tre. Til at begynde med understøtter pakken ubegrænsede websteder og er WordPress multi-site klar. Derudover får du prioriteret support og i alt 43 tilføjelser.

Hvis du har Pro-licensen, giver opgradering til Elite-licensen dig yderligere 14 tilføjelser såsom 2Checkout, Authorize.net, kuponer, delvise poster, undersøgelser, afstemninger, brugerregistrering og webhooks for at give dig et glimt af hvad at forvente.

tyngdekraften danner eliteudvidelser

Elite-licensen sætter dig $ 259 bucks årligt. Du får detaljeret dokumentation vil alle licenser, så vælg, hvad der fungerer for dig, og kom i gang.

4. Gravity Forms Styles Pro

Gravity Forms Styles Pro

Se på det, vi er allerede på nummer fire, med officielle tilføjelsesprogrammer til Gravity Forms, der tager de første tre positioner. Hvad er travlt? Vil du opdage, hvordan du kan style dine formularer som en pro uden at røre ved en kodelinie? Hvis det er et rungende ja, har du helt sikkert ikke råd til at videresende Gravity Forms Styles Pro-tilføjelsen.

Hvad angår styling af dine formularer, fører Gravity Forms Styles Pro-tilføjelse pakken. Tilføjelsen giver dig mulighed for at oprette, tilpasse og style formlayouts, felter, knapper, radioer, afkrydsningsfelter og så videre.

Dertil kommer, at du får over 2.000 ikoner for font-awesome og materiale. Derudover har du forudbyggede stiltemaer for at komme i gang. Og med flere muligheder, end du nogensinde har brug for, kan du tilpasse elementer som kantfarver og bredder, kantradius, fontfarve, baggrunde, etiketfont, størrelse og farve, og jeg kunne fortsætte og fortsætte.

Takket være en intuitiv admin-grænseflade behøver du ikke grave dig ind i koden eller kæmpe for det! Vigtige for at tilføje fantastiske stilarter. Denne form-design tilføjelse giver dig utallige muligheder for at skabe smukt responsive former, der øger dine konverteringsfrekvenser.

5. Even Tracking for Gravity Forms (gratis)

Selv sporing for gravitationsformer

Leder du efter at tilføje begivenhedssporing til dine Gravity Forms-formularer? Selvfølgelig er du det, og du vil elske tilføjelsen Event Tracking for Gravity Forms.

Takket være denne tilføjelse til Gravity Forms kan du nemt tilføje begivenhedssporing til dine Gravity Forms ved hjælp af Google Analytics, Google Tag Manager og Matomo (tidligere Piwik).

Desuden kan du indstille betinget logik til flere begivenheder, sporformsinddeling, oprette tilpassede begivenhedskategorier, handlinger, etiketter og værdier. Yderligere kan du indstille dynamiske begivenhedsværdier på betalingsformer og så videre.

6. WP Contact Slider (gratis)

WP Kontakt Slider

Hvis du kender din virkelig godt, ved du, at jeg har en ting til enkle værktøjer, der gør dit arbejde lettere. WP Contact Slider er et sådant værktøj. I stedet for at offentliggøre din formular på en egen side, kan du vise dine kontaktformularer på hele webstedet ved hjælp af en kontaktknap.

Når din besøgende klikker på kontaktknappen, glider din formular sig, hvilket er præcis, hvad WP Contact Slider-tilføjelsen gør.

Kan du huske, at WP Optin Wheel gennemgang gjorde vi for et par uger siden? Hvor popup-vinduet indeholdt et formuehjul for at øge konverteringerne? Nå, WP Contact Slider gør noget lignende, men i stedet for et formuehjul, tager din Gravity Forms-form centrum.

Du kan oprette flere skyder, der skal vises på specifikke indlæg eller sider. På toppen af ​​det kan du vælge forskellige positioner for at få vist kontaktsknappen inklusive venstre eller højre side af dit websted. Derudover kan du tilpasse udseendet på din kontaktknap og dias-formularerne, så de passer til dit brand.

WP Contact Slider er let at konfigurere og bruge. Dertil kommer det med et Ultimate Add-on-bundt, der kommer med endnu mere fantastiske funktioner.

7. Surbma Divi & Gravity Forms (gratis)

Surbma Divi & Gravity Forms

Bruger du Divi-temaet efter elegante temaer? I så fald kender du sandsynligvis allerede temaskibene med nogle fantastiske stilarter til alle elementer inklusive kontaktformularer.

Hvis du gerne vil matche dine Gravity Forms-stilarter til, hvad Divi-temaet har for dets former, vil du elske Surbma Divi & Gravity Forms-tilføjelsen.

Bortset fra at gifte sig med din formstyling tilføjer tilføjelsen responsive stilarter til Gravity Forms, hvilket kommer godt med, hvis du har komplekse former.

Tilføjelsen er let og utroligt nem at bruge, men du skal have Divi-temaet for at bruge denne Gravity Forms-tilføjelse. Den bedste del er, at tilføjelsen er gratis.

8. Gravity PDF (gratis)

Gravity PDF

Har du nogensinde spekuleret på, hvordan du automatisk kan generere PDF-dokumenter fra dine formularindgivelser?

Måske kører du en servicebaseret operation og gerne vil generere PDF-ordreformularer fra de data, som brugerne sender på dine formularer. Eller måske vil du gerne oprette udskriftsaftaleark.

Det betyder ikke noget, hvad du leder efter; Hvis du har brug for at generere PDF-dokumenter fra formularindsendelser, ønsker du Gravity PDF-tilføjelsen.

Mine damer og herrer, Gravity PDF er en enkel, men ganske nyttig tilføjelse til Gravity Forms. Tillægget leveres med et sæt fantastiske PDF-genererende funktioner, du vil undre dig over, hvorfor det er gratis til at begynde med. Det gør oprettelse af PDF-dokumenter fra brugerdata til fjerde klassetrin.

Hvilke funktioner taler vi om?

For det første behøver du ikke nogen tredjeparts API’er, hvilket betyder, at du har total kontrol over dine formularer og PDF-dokumenter. For det andet kan du automatisk e-maile PDF-dokumenter og bruge betinget logik for at have endnu mere strøm.

For det tredje kan du integrere Gravity PDF med Gravity Forms officielle betalingsudvidelser for at begrænse adgangen til PDF-dokumenter, indtil betaling er fanget.

For det fjerde kan du mærke og tilpasse PDF-dokumentet med dit logo, font, farve og endda papirstørrelse. Husk, at tilføjelsen leveres med fire foruddannede skabeloner for at komme i gang med det samme.

Andre funktioner inkluderer en fontmanager, så du kan installere dine skrifttyper og sikkerhedsindstillinger for at kontrollere, hvem der har adgang til de PDF’er, du genererer. Desuden kommer Gravity PDF-tilføjelsen med premium-udvidelser, hvilket betyder, at du kan opnå så meget mere, mens du sparer meget tid.

9. Tyngdekraften

tyngdekraften frynsegoder

Med Gravity Forms officielle add-on-bundter, der dominerer den første del af dette indlæg, ville du tro, at vi har fået nok af bundter, men du tager fejl. Vi præsenterer Gravity Perks, et kraftfuldt Gravity Forms-tilføjelsespakke af Gravity Wiz-teamet.

Gravity Perks er en samling af over 30 tilføjelser til Gravity Forms. Eller som udvikleren udtrykker det:

Gravity Perks er et platform og et leveringssystem til “frynsegoder.” Installer Gravity Perks, og aktiver derefter, hvad frynsegoder gør Gravity Forms mere fantastisk for dig. Det er som Jetpack, men specifikt til Gravity Forms.

Behøver jeg sige mere? Åh vent, du kan forvente tilføjelser som:

 • Indlejrede former til komplekse former
 • En tilføjelse til automatisk at udfylde dine formularfelter
 • Betinget logisk prissætning
 • Se eksempel på indsendelse, så brugerne kan bekræfte info, inden de indsender formularen
 • Ordtælling
 • Automatisk login
 • Og så meget mere

Gravity Wiz tilbyder tre prisplaner, nemlig Basic ($ 49 / år), Advanced ($ 129 / år) og Pro ($ 259 per år). Vælg en plan, der passer til dig.

10. Tyngdekraften danner poster i Excel

Tyngdekraften danner poster i Excel

Skjult i et bjerg af tyngdekraftsformer tilføjelser er en perle, som du måske har forsøgt at finde i lang tid. Gutter, siger et stort hej til Gravity Forms Entries i Excel. Uden at arbejde hårdt fra din side, kan du nu eksportere alle poster fra Gravity Forms direkte til Excel.

Tilføjelsen skubber dataene ind i en .CSV-fil og opretter derefter en unik og sikker download-URL. Du kan derefter downloade dataene eller sende URL til enhver, der har brug for adgang til Excel-filen uden at oprette nye brugerkonti.

Tillægget leveres med masser af kroge, der giver dig mulighed for at tilpasse Excel-output, hvordan du vil. Der er også et fantastisk dokumentationswebsted for at komme i gang, og mange brugere roser udvikleren for fremragende support, selvom tilføjelsen er gratis.

11. Tyngdekraften danner billedvalg

Tyngdekraften danner billedvalg

I stedet for at tilføje tusind ord i din radioknap eller afkrydsningsfeltetiketter, skal du blot indsætte et billede. Gravity Forms Image Valg-tilføjelsesplugin gør det nemt at vælge billed til alle radio, afkrydsningsfelt, undersøgelse, afstemning, quiz og produktområder.

Der er ikke behov for at tilføje HTML i dine formularetiketter. Med Gravity Forms Image Valg får du et kendt WordPress UI og gennemsøger mediebiblioteket for at vælge og indsætte dit billede. Og det holdes adskilt fra din etikettekst.

Gravity Forms Image Valg fungerer lige ud af boksen med de eksisterende tilføjelser, f.eks. Radioknapper, afkrydsningsfelter, valgmuligheder tilføjet, undersøgelse tilføjelse, quiz tilføjelse og endda produkt- og produktindstillingsfelter.

Visualiser dine Gravity-formularfelter med billeder, og stop med at tilføje markering til dine formularmærker en gang for alle. Mens Gravity Forms Image Valg leveres med nogle standard styling, er det let at anvende dine egne stilarter for at give felterne et helt andet look.

12. Massehandlinger for tyngdekraftsformer

Massehandlinger til gravitationsformer

Bulk handlinger for tyngdekraftsformer gør den lange proces med redigering af store tyngdekraftsformer til en leg. Det kan bogstavelig talt reducere timeformet værktøj til redigering af formfelt og generel formredigering af lange formularer, fra en time, ned til kun få minutter. Bulk handlinger til gravitationsformularer bruger en velkendt og strømlinet brugergrænseflade til at gøre redigeringsformularer hurtigt og nemt.

Brug for at slette en stor mængde felter hurtigt i Gravity Forms? Massehandlinger til tyngdekraftsformularer giver dig mulighed for at markere alle de felter, du vil fjerne, og med et klik på en knap sletter du alle uønskede felter i din form. Fantastisk når du har 20 + felter i din form.

Vil du duplikere felter? Vælg et hvilket som helst antal formularfelter, klik på klonen eller duplikatknappen, og du har øjeblikkeligt kopieret ethvert antal formularfelter i din formular inden for få sekunder. Kopiering er lige så let. Vælg blot kopien til formular-knappen for at klone disse felter til en anden form. Fantastisk til hurtigt at oprette nye formularer med de samme eller lignende formfelter.

Plus omlægningsfunktionen Bulk Actions for Gravity Forms giver mulighed for superhurtigt trækfald af individuelle eller flere formfelter til en leg. Hent dine formularfelter i den rækkefølge, du ønsker i sekunder. Vælg 1 eller alle dine felter, og omorganiser dine felter med lethed.

13. Tyngdekraftsformer til Word

Tyngdekraftsformer til Word

Gravity Forms to Word Document Autofill Plugin er en komplet dokumentautomatiseringsløsning til WordPress. Ikke mere spilder tid på manuelt at sende e-mails til klienter, med Word Document Auto-fill-plugin, alt er automatiseret.

Data indsamlet fra formularer konverteres til Word-dokumenter, der let kan downloades eller e-mailes til enhver. At indsamle data fra din form er så simpelt som at oprette et nyt Word-dokument, kortlægge dem til dine formularfelter og generere dokumentet. Du kan uploade et vilkårligt antal dokumentskabeloner og kortlægge dem til formularfelter.

Plugin inkluderer masser af muligheder for at uploade ubegrænsede Word-dokumentskabeloner, kortlægge dine skabeloner til formularer (så hver gang en Gravity Form udfyldes, der genereres tilknyttede dokumenter), generere dokumenter undervejs på indsendelse af Gravity Form og derefter downloades, e-mailes eller regenerere dokumenter efter behov.

14. Tyngdekraftsformularer til PDF Auto-Fill Solution

Tyngdekraftsformularer til PDF-automatisk udfyldningsløsning

Info & DownloadSe demoen

Konfigurer autosvar med tyngdekraftsformularerne til PDF Auto-Fill Solution! En af de bedste måder at bygge broer med dine eksisterende og potentielle kunder er at holde dem i informationssløjfen på alle givne tidspunkter. Det er dog næsten umuligt at sende e-mails manuelt, hver gang de udfylder en formular på dit websted.

Det bedre alternativ er at forud definere autosvar-e-mails, der kan sendes til dine abonnenter, når de udfylder en formular. Gravity Forms to PDF Auto-Fill Plugin er en sådan løsning, der genererer PDF-filer af de oplysninger, der er indtastet af dine brugere og sender dem automatisk, når formularen er sendt.

Først skal du oprette en Gravity Form. Design derefter en PDF-skabelon med nøjagtigt samme formularfelter, og indstil navnet på feltet Gravity Form som navnet på din PDF-skabelon. Upload og offentliggør derefter det fra Auto-Fill-indstillingerne. Du kan også bruge e-mail-skabelonen – tilføj blot modtagerens e-mail-id’er og tilføj en tilpasset besked til din auto-responder. Når alle disse indstillinger er på plads, begynder plugin at sende automatiserede PDF-filer som vedhæftede filer i e-mails, når en bruger udfylder formularen på dit websted.

Bemærk, at plugin tilføjer PDFTK-filer til serverens rodmappe. Så du skal muligvis kontakte din serveradministrator for dette, hvis dit websted har en delt hostingplan. Men wmed alle forudsætninger og indstillinger på plads, gør Gravity Forms til PDF Auto-Fill-plugin at sende auto-responders til dine kunder til en leg!

15. MailPoet 3

Add-on Gravity Forms - MailPoet 3

Hvis du elsker at bruge MailPoet til dine nyhedsbreve og tyngdekraftsformularer til din tilmelding er du heldig. Denne gratis tilføjelse integrerer problemfrit en af ​​dine tyngdekraftsformer med din MailPoet-liste. På denne måde kan nye besøgende nemt abonnere på dit nyhedsbrev.

Tilføjelsen understøtter felter til navn (først, sidst) og e-mail, såvel som flere lister, tilmelding (eller fravalg) og MailPoet brugerdefinerede felter. Med dette gratis plugin kan du få dine tilpassede Gravity Forms synkroniseret med MailPoet på kort tid!


Vores valg af de bedste Gravity Forms-tilføjelser berører flere områder, herunder betalingsbehandling, formstyling, styring af kundeforhold, sikkerhed og så videre, hvilket betyder, at du nu kan udvide Gravity Forms ud over dine vildeste fantasier..

Hvilke er dine foretrukne add-ons til Gravity Forms? Del med os i kommentarerne for at fortsætte med at vokse denne liste. Tak!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map