15+ Bedste interiørarkitektur-temaer til WordPress

De bedste interiørdesign WordPress-temaer

Indretningsdesign er et af de mest intellektuelt udfordrende og kreative arbejdsområder, der fik trækkraft efter 2. verdenskrig. Det inkluderer design af stuer, gange, hotellobbyer, køkkener, vaskerum, soveværelser, verandaer, restauranter og kaffebarer og endda designet af et offentligt bibliotek.


Hvis du er nogen, der arbejder for et interiørdesignagentur, har du taget det rigtige valg til din CMS-software. WordPress er det svar på alle dine krav. Lad os starte med det enkle.

 • Da dit agentur er fokuseret på design, har du ikke råd til at have et gennemsnitligt udseende WordPress-sted med et gratis tema, der er installeret på alles andres websted.
 • Den første ting, du har brug for efter installation af WordPress, er at tilpasse opsætningen.
 • Den næste ting, du skal gøre, er at installere et nyt tema.
 • Før du gør det, skal du finde højre tema til dit interiørdesignbureau. Ethvert tilfældigt tema gør det ikke!

Vi kan hjælpe dig med det. I dag skal vi se på et par indretning WordPress-temaer. Disse temaer er perfekte til at fremvise dine interiørdesignprojekter, såsom køkkenomlægninger, masterundersøgelse, stuen forskønning og andre designprojekter udført af dit bureau. Lad os komme igang.

Disclaimer: WPExplorer er tilknyttet et eller flere produkter, der er anført nedenfor. Hvis du klikker på et link og gennemfører et køb, kan vi foretage en provision.

1. Samlede enkle rum

simple-rum-total-wordpress-tema-demo

Info & downloadSe demonstrationen

Total WordPress-temaet blev oprettet af os, så vi vil selvfølgelig anbefale det! Det er vores mest populære og modulære tema til dato. Med Total kan du grundlæggende oprette ethvert websted via alle de inkluderede Customizer-indstillinger og Visual Composer-sidebyggermoduler. Simply Spaces-demoen er et godt eksempel på et meget minimalt og forenklet websted for interiørdesign, som du kan importere via eksempeldata, hvis du vil bruge det som en starter, eller du kan “bygge” dit eget sted fra bunden med temaet tilføje din eget indhold, hvordan du vil have det, og finjustere overskrift, sidefod, stedfarver .. osv., til din nøjagtige smag.

2. H&D

1. HD - Interiørdesign WordPress Theme

Info & DownloadSe demoen

Dette er et premium-tema, der bedst bruges til at vise interiørdesignprojekter til stuen, mest involveret premium møbler og antikviteter – bedst egnet til kunder, der ønsker at tilføje et vintage look til deres stue. Temaet skiller sig ud teknisk og præsenterer dig for syv variationer af indstillinger for landingssideslayout som – layout i fuld bredde, parallaxlayout, videosliderlayout, tekstrotator, lodret menu, butiklayout og centreret logolayout. Temaet leveres med kraftfulde temaindstillinger såsom komplet typografikontrol, netværksklare ikoner, WooCommerce-integration og andre. Det har også 9 forskellige portfolio-layouts, som du kan vælge imellem.

3. Interiør

Interior Design Company Responsive WordPress Theme

Info & DownloadSe demoen

Interiørdesignfirmaets tema fra TemplateMonster er bygget på Elementor-sidebyggeren, så du nemt kan designe dine egne tilpassede layouts, ligesom du designer boliginteriører. Plus tilføjede funktioner via de centrale Cherry-rammer (som teammedlemmer, tjenester, popups, portefølje osv.) Gør det nemt at opbygge vigtige sider for at vise dit designarbejde, tilføje dine medarbejdere og inkludere sociale links. Temaet er også nethinden klar til billeder i høj kvalitet, der reagerer på en enhedsstørrelse og er veldokumenteret.

4. Domik

2. Domik - Creative Responsive Architecture WP Theme

Info & DownloadSe demoen

Domik-temaet har et rent, elegant og fed design, hvilket gør det ideelt til interiørarkitekter og arkitekter – alle, der har brug for en nem, attraktiv og effektiv måde at dele deres arbejde med klienter på. Temaet kommer med Visual Composer træk-og-slip-side-builder-plugin og en premium skrifttype kaldet Futura PT værd $ 20. Jeg tror, ​​den anden funktion, der gør Domil til et tema unikt på vores liste.

Temaet er drevet af Bootstrap 3-rammerne, understøtter AJAX-sideovergange (det betyder, at der ikke kræves nogen sideopdateringer, mens du navigerer fra en side til en anden) og understøtter flere layoutindstillinger, ubegrænsede farvevarianter, ikoner til nethindeklarhed og mange flere.

5. Innova

3. Innova - Interiør & møbler WordPress CMS-tema

Info & DownloadSe demoen

Dette tema blev første gang udgivet i december 2009 – det er næsten 6 år siden! Stadig er dette tema et af de mest downloadede (næsten 600 gange) i denne kategori! Temaet leveres med flere indstillinger for startside og porteføljelayout, som alle kan replikeres med demo-XML-data, der leveres med temaet. SiteOrigin Page Builder-pluginet er inkluderet i dette tema sammen med stram WooCommerce-integration, 10 brugerdefinerede widgets, brugerdefinerede sidebjælker og muligheden for at oprette flere porteføljer ved hjælp af en portfolio-widget.

6. Archi

4. Archi - Interiørdesign WordPress Theme

Info & DownloadSe demoen

Archi-temaet er det fedeste nye barn i blokken. Det har en HTML5-videobakgrund på fuld skærm, parallax-rulning, WooCommerce integration og fuldt responsiv nethindeklar display. Til layoutindstillinger understøtter temaet 8 hjemmesider, 4 landingssider og 4 “kommer snart” sider. Temaet leveres også med Visuel komponist og Slider Revolution plugin og er klar til oversættelse ved hjælp af WPML plugin.

7. Dysania

5. Dysania - responsivt WordPress-tema med flere formål

Info & DownloadSe demoen

Dysania er et rent og moderne tema, der indeholder en fed skrift med fokus på læsbarhed og typografi. Temaerne leveres med Dysania Grid Gallery og Zeus Slider plugin til understøttelse af modularitet. Temaet har 20 forskellige sideskabeloner, 4 “enkelt indlæg” -skabelon sammen med en brugerdefineret 404 sideskabelon og har flere indbyggede kortkoder. Temaet er klar til oversættelse og leveres med demodata.

8. deKor

6. deKor - Interiør WordPress-tema

Info & DownloadSe demoen

DeKor-temaet er et elegant designet tema med en række inkluderede premium-tilføjelser. Udover den allestedsnærværende skyder til Visual Composer og Revolution har dette tema integration med bbPress, WooCommerce, Google Fonts, Font Awesome-ikoner, WMPL og Mega Menu.

Temaet understøtter også 5 forskellige hjemmesideprogrammer (alle under kategorien interiørdesign husk dig), RTL tekstlæsbarhed og 5 forskellige farveskemaer.

9. lærred

7. Canvas Interior & Furniture Portfolio WP Theme

Info & DownloadSe demoen

Lærred er strålende designet tema, som generøst bruger skærmlayouten til forbedret typografi. Dette tema kan ikke kun bruges som en interiørdesignportefølje, men også som møbelportefølje eller butik takket være WooCommerce-integration. Du får også en Full Screen Slider og Revolution Slider-plugin med dette tema, inklusive murstens porteføljelayout og galleriealbum. Temaet leveres også med to forskellige menuindstillinger – standardmenuen for øverste overskrift og sidemenuen. Du har også tastaturnavigation, Google og Font Awesome integration til yderligere tilpasning.

10. ORIEL

8. ORIEL - Responsiv interiørdesign WordPress Theme

Info & DownloadSe demoen

Oreil-temaet leveres med et kraftfuldt admin-panel, der giver dig ubegrænsede farve- og sidefeltindstillinger, lydhøre karruseller, brugerdefinerede widgets og brugervenlige kortkoder. Temaet er fuldt ud kompatibelt med WPML, Kontaktformular 7, DV Gallery Plugin (premium plugin, der følger med dette tema) og med SiteOrigin træk-og-slip-side builder plugin.

11. Geometri

9. Geometri Interior Design & Furniture Shop

Info & DownloadSe demoen

Geometri er et af de mest strålende designede plugin på denne liste. Du kan bruge dette tema til et interiørdesignfirma, generelt designbureau og også en møbelbutik. Hver af disse kategorier har specielle komponenter – såsom en tilbudskasse til indretningsskabelonen – som hjælper med at øge konverteringer. Plugin inkluderer plugin Visual Composer, Revolution Slider og Swiper Slider. Det har 4 startsidelayouts, 2 bloglayouts, flere widgets og shortcodes, og det er også oversatsklar!

12. Imponerende

10. Imponerende - Interiør-responsivt WordPress-tema

Info & DownloadSe demoen

Det rigtige navn hedder dette tema med en række funktioner, herunder 2 porteføljetyper, 3 brugerdefinerede postformater og -typer, ubegrænsede sidebjælker og farver og over 35 kortkoder. Temaet inkluderer også den berømte Visual Composer, Slider Revolution og DVHC Forms plugin. Du får også PSD-filer og temodemonstrationsdataene, når du køber dette tema.

13. Interia

11. Interia - Responsive WordPress CMS-tema

Info & DownloadSe demoen

Interia-temaet drives af det lette SiteOrigin Page builder-plugin, som giver dig mulighed for at oprette fantastiske sider inden for få minutter. Udvikleren sørger for at inkludere et cool plugin kaldet “Kaya Interia Page Widget”, der vil indeholde alle brugerdefinerede widgets oprettet af dette tema, så du nemt skifter til andre temaer, mens du bevarer dit aktuelle temas data. Temaet giver dig også brugerdefineret billedbaggrund og flere skyderplugins, brugerdefineret sidebargenerator og fuldt integreret Google Fonts support.

14. Moderne interiører

12. Moderne interiør Responsive WordPress Theme 2

Info & DownloadSe demoen

Moderne interiør er et elegant designet tema med nethindeklar grafik og avancerede stylingmuligheder med Flex-skyderen på fuld skærm. G3-sidebyggeren (inkluderet i temaet) hjælper dig med at oprette brugerdefinerede sider uden problemer, og temas adminpanel giver adgang med ét klik til temas vigtigste designindstillinger såsom farve- og skrifttypestyring.

15. Allston

Allston Contemporary Interior Design WordPress Theme

Info & DownloadSe demoen

Allston WordPress-temaet blev oprettet til indretningsfirmaer og arkitektfirmaer. Den rene og moderne æstetik gør det nemt for dit arbejde at skille sig ud. Brug indbyggede funktioner som sidebyggeren, projekterudstillingsvindue, interaktive bokse, infografiske elementer, headertyper, brugerdefineret kortkode og mere til at oprette din egen en designblog, portefølje og endda en online shop. Temaet leveres også med Sider Revolution til høj kvalitet, fantastiske, animerede skyder på enhver side eller indlæg.

16. Coca

Coca - Interiørdesign og arkitektur WordPress

Info & DownloadSe demoen

Coca er et interiørdesigntema til WordPress med mere end 18 layout på hjemmesiden, kraftfulde plugins (Visual Composer sidebygger, Slider Revolution, Real 3D FlipBook, Image Map Pro, UpQode Google Maps), fuld support til WooCommerce e-handels plugin og tilpassede temaindstillinger. Alt dette og mere gør Coca til en god start på at opbygge dit eget design-CV, online agentursportefølje eller endda starte et designmarked, hvor du sælger anbefalet indretning. Dine muligheder er uendelige!

Vi håber, at vi har været i stand til at præsentere dig for en tilfredsstillende samling af, hvad vi mener er nogle af de bedste interiørdesigntemaer for WordPress. Hvis du kender til et tema, der skal høre hjemme på denne liste, så lad os vide det.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map